Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2019

boxer τιγρε

παιδικα υπνοδωματια λεμεσος

Αυτό συμφωνήθηκε σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της Λάρισας, με τη συμμετοχή πολιτικών και υπηρεσιακών παραγόντων του Δήμου και στελεχών της Ύπατης Αρμοστείας.


boxer τιγρε

Στη συνάντηση εκ μέρους του Δήμου Λαρισαίων, μετείχαν ο αναπληρωτής δήμαρχος κ. Γ. Σούλτης, ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Δημ. Δεληγιάννης, ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος της ΔΗΚΕΛ κ. Δημ. Μπαμπαλής


Στη σύσκεψη διευκρινίστηκαν σειρά ζητημάτων για την υλοποίηση του προγράμματος, ενώ δόθηκαν και επιμέρους απαντήσεις σε ερωτήματα που προέκυψαν κατά τη σχετική συζήτηση του θέματος στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λαρισαίων.


Όπως εξήγησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αντιδήμαρχος κοινωνικής πολιτικής Δημήτρης Δεληγιάννης ένα από τα βασικά θέματα που συζητήθηκαν είναι το πώς το πρόγραμμα θα πετύχει τον στόχο του και θα διαμορφωθούν οι συνθήκες για την ομαλή ένταξη των προσφύγων σε μια κανονικότητα έτσι ώστε αυτοί οι άνθρωποι να μην εξαρτώνται εσαεί από το πρόγραμμα.


«Δεν είναι ένα πρόγραμμα με το οποίο απλά βάζεις έναν άνθρωπο σε ένα διαμέρισμα. Οι άνθρωποι θα πρέπει να αντιμετωπίσουν θέματα υγείας, θέματα εκπαίδευσης των παιδιών τους, θέματα δική τους ένταξης σε ένα πλαίσιο κανονικότητας» είπε ο αντιδήμαρχος .


Από εκεί και πέρα ο κ. Δεληγιάννης είπε πως συζητήθηκαν διάφορα τεχνικά θέματα για την υλοποίηση του προγράμματος, ενώ σημείωσε πως το έργο για την υλοποίηση του προγράμματος θα το αναλάβει μια ομάδα ανθρώπων που θα προσληφθούν από τη Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Λάρισας (ΔΗΚΕΛ) σύμφωνα με το νομικό πλαίσιο που υφίσταται και με συγκεκριμένα κριτήρια.




πωλησεις ακινητων ηρακλειο κρητης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου