Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019

πετρος καρατζας ηθοποιος

Συγκεκριμένα, η 28μελής εγκληματική οργάνωση είχε κέρδη της τάξης των 480.000 ευρώ και την έρευνα διεξήγαγε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Κέρκυρας.


πετρος καρατζας ηθοποιος

αμπντουλαχ γιος σουλειμαν

Στην εγκληματική οργάνωση εμπλέκονται δεκαπέντε ημεδαποί και δεκατρείς αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας, ενώ μέχρι τώρα έχουν συλληφθεί εικοσιένα μέλη της και αναζητούνται άλλα επτά, τα οποία έχουν ταυτοποιηθεί.


Όπως αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, από τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας, τον Διευθυντή της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας και τον Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κέρκυρας, η εγκληματική οργάνωση δρούσε ως πυραμίδα, με τρία ηγετικά μέλη στον πυρήνα της από τρείς υπηκόους Αλβανίας 29, 35 και 45 ετών αντίστοιχα. Το δεύτερο επίπεδο απαρτίζονταν από δέκα εκτελεστικά μέλη και το τρίτο από τους διακινητές.


Τα μέλη της οργάνωσης κατάφερναν να εισάγουν από την Αλβανία στην Ελλάδα τεράστιες ποσότητες ηρωίνης, που την επεξεργαζόταν σε ειδικό παράνομο εργαστήριο που εντοπίστηκε στη Χαλίκη της Αιτωλοακαρνανίας και στη συνέχεια τη μετέφεραν και τη διακινούσαν στην Κέρκυρα.


Από τα 28 συνολικά μέλη της οργάνωσης, τα δώδεκα είχαν συλληφθεί κατά το παρελθόν για διακίνηση ναρκωτικών, ενώ τα δέκα εξ αυτών είναι κρατούμενοι σε σωφρονιστικά καταστήματα.




prity βουλγαριας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου