Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019

χωρισμα στα κυτη πλοιων

νερα μαρκες

Η οργάνωση ζητάει από την ελληνική κυβέρνηση να αποσύρει τη στήριξή της στη συμφωνία που «προτάσσει τα συμφέροντα των πολυεθνικών έναντι βασικότατων κεκτημένων της κοινωνίας των πολιτών».


χωρισμα στα κυτη πλοιων

παπας αρνειται να βαπτισει παιδι

«Ελπίζουμε ότι ο κ. Τσίπρας θα παραδειγματιστεί από τα μαθήματα πολιτικού ήθους και ακεραιότητας που παρέδωσε στην Ευρώπη ο κ. Μανιέ με τη στάση του, αν θέλει πραγματικά να υπερασπιστεί τη δημοκρατία, τα δικαιώματα των πολιτών και τελικά την ίδια την Ευρώπη», δήλωσε ο Δημήτρης Ιμπραήμ, υπεύθυνος εκστρατειών στο ελληνικό γραφείο της Greenpeace. «Η κρίση στην οποία θα οδηγήσει την Ελλάδα και την υπόλοιπη Ευρώπη η επικύρωση της CETA, θα έχει ανεξίτηλο την υπογραφή του κ. Τσίπρα, αν δεν ακούσει έστω και την τελευταία στιγμή την κοινωνία των πολιτών, την επιστημονική κοινότητα, καθώς και το ίδιο το εσωτερικό του κόμματός του», συνέχισε ο Δημήτρης Ιμπραήμ.




ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ στα γραφεία του #Syriza: Ζητάμε από την κυβέρνηση και τον κ. Τσίπρα να πουν ΟΧΙ στην #CETA! https://t.co/xISQaPtn1t #stopCETA pic.twitter.com/5wQQcUIgtu

— Greenpeace Greece (@greenpeace_gr) October 26, 2016

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου