Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019

extra tv on facebook

το καζανι αραδιππου

«Προχωράμε το δικό μας δρόμο. Όποιος λοξοκοιτάζει προς Τσίπρα ή Μητσοτάκη δεν έχει θέση ανάμεσά μας. Η φιλολογία περί μετώπων και από το ΣΥΡΙΖΑ και από τη ΝΔ απλά εξυπηρετεί τους εκλογικούς σχεδιασμούς τους. Επιχειρούν να εγκλωβίσουν τους πολίτες με ψεύτικα διλλήματα εντείνοντας την πόλωση και το διχασμό. Δεν πρόκειται για επίθεση φιλίας, αλλά για ρεσάλτο προκειμένου να αλώσει τη Δημοκρατική Παράταξη και ως τέτοιο το αντιμετωπίζουμε», τονίζει η κ. Γεννηματά σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Τα ΝΕΑ Σαββατοκύριακου».


extra tv on facebook

Χαρακτηρίζει αναλώσιμα εργαλεία όσους από το χώρο της Κεντροαριστεράς συνεργάζονται με τον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας πως συμβάλλουν στην προσπάθεια του κ. Τσίπρα να εμφανίσει αντίβαρα στα ακροδεξιά βαρίδια με τα οποία συγκυβερνά.


«Δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για κανένα μέτωπο με κανένα», προσθέτει.


Η κ. Γεννηματά στέλνει μήνυμα στους συνοδοιπόρους της στο Κίνημα Αλλαγής που φοβούνται αναβίωση του ΠΑΣΟΚ μετά τις τελευταίες εξελίξεις, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν μπορούμε να προχωρήσουμε χωρίς το ΠΑΣΟΚ αλλά ούτε μόνο με το ΠΑΣΟΚ. Δημιουργήσαμε μια μεγάλη παράταξη με στόχο να εκφράσουμε το σύνολο των δυνάμεων της Κεντροαριστεράς. ... Τα κόμματα πρέπει να κάνουν βήματα πίσω για να μπορέσει ο ενιαίος πια στην λειτουργία του φορέας να κάνει το μεγάλο βήμα μπροστά. Μόνο έτσι θα αποκτήσει το Κίνημα Αλλαγής ενιαία ισχυρή φωνή και αποτελεσματική δράση όπως απαιτούν οι συνιδρυτές του προοδευτικοί πολίτες».


«Θέλω ένα κόμμα βαθιά δημοκρατικό αλλά και αποτελεσματικό με σαφές πολιτικό μήνυμα», υπογραμμίζει ενώ για τη διαγραφή του κ. Θεοχαρόπουλου και τη παραμονή ή όχι της ΔΗΜΑΡ στο Κίνημα Αλλαγής σημειώνει ότι από την πλευρά της δεν τέθηκε κανένα θέμα αποχώρησης της ΔΗΜΑΡ και πως το θέμα τέθηκε από τον πρόεδρο της με διαφωνία πολλών στελεχών της όπως έγινε ήδη γνωστό.



χαρτης βαλκανικων πολεμων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου