Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019

ηλεκτρονικο τσιγαρο εχει νικοτινη

που τραγουδαει ο σαμπανης

Η απόφαση ελήφθη κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου λαμβάνοντας υπόψη το βελτιωμένο μακροοικονομικό περιβάλλον αλλά και την πορεία του ομίλου τα τελευταία χρόνια, ο οποίος είχε αποφύγει στο πρόσφατο παρελθόν να προχωρά στη διανομή γενναίων μερισμάτων. Μάλιστα, αυτή η προσεκτική συμπεριφορά είχε προκαλέσει αντιδράσεις από αρκετά επενδυτικά funds που έχουν χτίσει τη συμμετοχή τους στην μετοχή του ΟΤΕ.


ηλεκτρονικο τσιγαρο εχει νικοτινη

σειριος καυστηρες πελλετ

Με βάση την τρέχουσα πρόβλεψη για το 2018, το εκτιμώμενο συνολικό ποσό που θα διατεθεί για την πολιτική αμοιβών των μετόχων θα ανέλθει περίπου σε 260 εκατ. ευρώ, έχοντας ενσωματώσει τις πληρωμές για εξαγορά φάσματος και τις μη επαναλαμβανόμενες δαπάνες. Για το 2018, αλλά και μεσοπρόθεσμα, ο στόχος για τον επιμερισμό μεταξύ μερισμάτων και επαναγοράς ιδίων μετοχών βρίσκεται περίπου στο 65% και 35% αντίστοιχα.


Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, η εφαρμογή της πολιτικής θα ξεκινήσει από το 2018 και θα λαμβάνει υπόψη τις προβλέψεις των ελεύθερων ταμειακών ροών για το τρέχον έτος, δηλ. το 2018, ως βάση υπολογισμού των μεγεθών που θα αποτελούν την συνολική αμοιβή των μετόχων. Με τον ίδιο τρόπο θα εφαρμόζεται η πολιτική και για τα επόμενα χρόνια, δηλ. η βάση υπολογισμού για την συνολική αμοιβή των μετόχων το 2019 θα λαμβάνει υπόψη τις προβλέψεις των ελεύθερων ταμειακών ροών για το 2019, κ. ο.κ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου