Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019

κατάθλιψη μέτριας βαρύτητας

Το σεμινάριο στο οποίο συμμετείχαν περίπου 180 άτομα, προλόγισε ο πρόεδρος του Πολιτιστικού συλλόγου Πέτρας, Νίκος Ζιώγας, ενώ τους συμμετέχοντες καλωσόρισε ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε:


κατάθλιψη μέτριας βαρύτητας

«Ο Δήμος Κατερίνης καινοτομεί. Ο Δήμος Κατερίνης πρωταγωνιστεί σε πανελλαδικό επίπεδο με τη συνεισφορά του στη δημιουργία υποδομών και ενίσχυσης της ανάπτυξης μέσα από καινοτόμες δράσεις και νέες τεχνολογίας αλλά προπάντων μέσα από τη δημιουργία και εμπέδωση κουλτούρας εξωστρέφειας, ανταγωνιστικότητας και ανάδειξης της τοπικής μας κληρονομιάς και περιβάλλοντος. Ανοίγουμε το δρόμο με ανάπτυξη για όλους, ενδυναμώνουμε τον δημότη ώστε να μπορεί να διαμορφώνει το μέλλον του. Βλέπουμε την ανάπτυξη ως δρόμο προς την ευημερία και εργαλείο παραγωγής κοινωνικών υπεραξιών».


Ανέφερα προηγουμένως ότι η ανάπτυξη είναι μία ενεργειών, δράσεων. Εμείς εδώ στον δήμο Κατερίνης, πιστεύουμε και το έχουμε κάνει πράξη, ότι η ανάπτυξη είναι πρωτίστως θέμα όχι απλά οικονομικής επιβίωσης από την έναρξη της εποχής της κρίσης, αλλά είναι θέμα κουλτούρας σε επίπεδο επιχειρηματιών, κοινωνικών παραγόντων και φυσικά πολιτών. Πήραμε την ευθύνη επάνω μας. Δεν περιμέναμε και δεν περιμένουμε από την εκάστοτε κεντρική κυβέρνηση την ανάπτυξη αλλά εμείς, στον τόπο μας δημιουργούμε υποδομές και νοοτροπία που την ενισχύουν ουσιαστικά».



νοσοκομειο πυργου ειδικοτητες
πητερ κογιοτ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου