Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019

αποκριατικη στολη ρεμπετης

Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 και στα νότια τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.


αποκριατικη στολη ρεμπετης

ιατροπολις περιστερι τηλεφωνα

Στην Αττική προβλέπονται αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ και πρόσκαιρα τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στο Σαρωνικό θα φτάσουν και τα 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 20 βαθμούς Κελσίου.


Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 19 βαθμούς Κελσίου.


Στη Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπονται αραιές νεφώσεις κατά τόπους και κατά περιόδους πυκνότερες. Στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη υπάρχει πιθανότητα για τοπικές βροχές και στα ορεινά για πρόσκαιρους όμβρους τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.


Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 05 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι κατά τόπους 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο προβλέπονται αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο νότιο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 ως 21 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.


Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο προβλέπονται αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 21 βαθμούς Κελσίου.



πεθανε βρεφος στο μακαριο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου