Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019

example of spam on facebook

«Θα αξιολογήσουμε τις προτάσεις και θα αποφασίσουμε» ανέφερε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Νίκος Τράκας εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου. Παράλληλα εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι ενδεχομένως σε μία ώρα να υπάρχουν εξελίξεις στο θέμα της απεργίας.


example of spam on facebook

η φιλη μου με αποφευγει

«Τώρα θα πάμε στην Εκτελεστική Επιτροπή να τις αξιολογήσουμε και στην επόμενη ώρα θα πάρουμε την απόφασή μας», είπε χαρακτηριστικά.


Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού - Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, η πρόταση του πρωθυπουργού περιλαμβάνει την κατάργηση του ορίου ηλικίας για συμμετοχή των συμβασιούχων στον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ.


Λίγο πριν τη συνάντηση επικράτησε ένταση έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, τη στιγμή που έφθανε η αντιπροσωπεία των εργαζομένων.


Συγκεκριμένα, περίπου 50 άτομα κατάφεραν να περάσουν τον αστυνομικό κλοιό, χωρίς να τους αντιληφθεί κανείς και προσπάθησαν να αναρτήσουν πανό έξω από το Μαξίμου. Χρειάστηκε η παρέμβαση της φρουράς του πρωθυπουργού και ένας από τους φρουρούς πήρε το πανό από τα χέρια των συγκεντρωμένων.




ξυρισμα καθε μερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου