Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019

κυλληνη αργοστολι τιμες

συναισθηματικα βαμπιρ αντιμετωπιση

Σύμφωνα με τον ίδιο η βιωσιμότητα του χρέους δεν είναι κάτι που αφορά μόνο στη δυνατότητα εξυπηρέτησης των δανειακών αναγκών, αλλά αφορά στη δυνατότητα της χώρας να βγει από την κρίση και να κάνει το αναγκαίο άλμα προς την παραγωγική ανασυγκρότηση και την εξωστρέφεια.


κυλληνη αργοστολι τιμες

μικρεσ τηλεορασεισ

Και τούτο γιατί όπως εξήγησε οι αποφάσεις για το χρέος επηρεάζουν τρία κρίσιμα μεγέθη, τα επιτόκια δανεισμού, τη ρευστότητα και τη χρηματοδότηση της οικονομίας και την πιστοληπτική ικανότητα και το επενδυτικό ρίσκο της χώρας.



«Αν για οποιοδήποτε λόγο τα παραπάνω δεν συμβούν, τότε τα επιτόκια θα παραμείνουν σε απαγορευτικά υψηλά επίπεδα, η ρευστότητα θα είναι ανεπαρκής για τη χρηματοδότηση της οικονομίας και το επενδυτικό ρίσκο θα παραμένει αποτρεπτικό για πολλές επενδύσεις», είπε σχετικά.



Κατά τον ίδιο η - γερμανική - άποψη ότι η ελάφρυνση του χρέους θα αναστείλει τη μεταρρυθμιστική προσπάθεια στηρίζεται στη λανθασμένη υπόθεση ότι η στασιμότητα της οικονομίας και η μαζική ανεργία αποτελούν, σύμφωνα με την παράδοξη αυτή άποψη, το κατάλληλο περιβάλλον για μεταρρυθμίσεις!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου