Τρίτη 19 Μαρτίου 2019

ελευθερη καταδυση ρεκορ 2017

tom and jerry pc game system requirements
λουτρακι κορινθιας νεα

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, στην περιοχή έχουν διενεργηθεί τα τελευταία χρόνια πολυάριθμες σωστικές ανασκαφικές έρευνες, οι οποίες έχουν κατά καιρούς δημοσιευθεί σε διεθνή επιστημονικά συνέδρια. Μάλιστα, για τη διενέργεια των ανασκαφών, που «πραγματοποιούνται σύμφωνα με τον προγραμματισμό και τις υποδείξεις της ΔΕΗ», «συνομολογούνται από τη ΔΕΗ και την Εφορεία Αρχαιοτήτων Φλώρινας Μνημόνια Συναντίληψης και Συνεργασίας, σύμφωνα με τα οποία η τήρηση των κανόνων ασφαλείας αποτελεί υποχρέωση της ΔΕΗ ΑΕ» σημειώνει το ΥΠΠΟΑ, συμπληρώνοντας τα εξής:


ελευθερη καταδυση ρεκορ 2017

• Οι αρχαιολογικές τομές - σε αντίθεση με τις εκσκαφές για την εξόρυξη λιγνίτη που φτάνουν τα δεκάδες μέτρα βάθος - διενεργούνται σε βάθος που κυμαίνεται από 0,50μ. μέχρι 2μ. το ανώτερο, με μηδαμινή επίδραση στη στατική επάρκεια των εδαφών. Το ισχύον Μνημόνιο συνεργασίας για τις ανασκαφές στις θέσεις «Ανάργυροι ΧΙΙΙα» και «Ανάργυροι VIIf», περιοχές που υπέστησαν κατολίσθηση την 10η Ιουνίου, υπογράφηκε το Νοέμβριο 2016.


• Στη θέση «Ανάργυροι ΧΙΙΙα», διατηρούνταν ένα μικρό τμήμα του προϊστορικού οικισμού που κατοικήθηκε σε όλη τη διάρκεια της Νεολιθικής και της Εποχής του Χαλκού. Η αρχική έκτασή του ήταν 60 περίπου στρέμματα. Ο οικισμός είχε ήδη ανασκαφεί σε ποσοστό 90% περίπου, είχαν αφαιρεθεί τα αρχαιολογικά τεκμήρια και πριν από την κατολίσθηση είχε ήδη αποδοθεί στην Επιχείρηση το μεγαλύτερο μέρος αυτής της έκτασης για τη συνέχιση των εξορυκτικών δραστηριοτήτων της.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου