Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2019

σπασμοι κυστης

Οι πλημμύρες που ακολούθησαν το σαρωτικό πέρασμα του τυφώνα Φλόρενς είχαν σαν αποτέλεσμα να πεθάνουν – σύμφωνα με τις επίσημες καταγραφές του υπουργείου Γεωργίας – 3.4 εκατομμύρια κοτόπουλα και 5.500 γουρούνια.


σπασμοι κυστης

Ο Phelps βγήκε με τη βάρκα του ελπίζοντας πως θα καταφέρει να σώσει κάποιον σκύλο ή κάποια γάτα που είχε γλιτώσει από τις πλημμύρες. «Είναι αποκαρδιωτικό», είπε στον Guardian σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή του. «Σπίτια, φάρμες, σταθμοί της Πυροσβεστικής, όλα είναι πλημμυρισμένα».


Η κομητεία του Ντούμπλιν, όπου ανήκει το Γουάλας, αποτελεί σημαντικό μέλος της μεγάλης αγροτικής βιομηχανίας των ΗΠΑ. Εδώ, τα ζώα θεωρούνται επένδυση και ειδικά τα κοτόπουλα, αν αναλογιστεί κανείς ότι η κατανάλωση του κρέατός τους έχει τριπλασιαστεί τα τελευταία χρόνια.


Στην Βόρεια Καρολίνα εκτρέφονται 9 εκατομμύρια γουρούνια και 830 εκατομμύρια κοτόπουλα. Είναι η πολιτεία με τη δεύτερη μεγαλύτερη ετήσια παραγωγή χοιρινού και κρέατος κοτόπουλου στις ΗΠΑ. Οι περισσότερες φάρμες στην πολιτεία συνεργάζονται με μεγάλες επιχειρήσεις.




εοπυυ δερματολογοι μεταμορφωση
πρεσβεια μεξικου τηλ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου