Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019

νοστιμα μπιφτεκια στο φουρνο

δεσμευτική αγγλικά
φωτο με μαργαριτες

«Η ποινή που επιβλήθηκε στον Αρτέμη Σώρρα είναι εξοντωτική και δυσανάλογη με τη βαρύτητα της πράξης του» δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά ο Βασίλης Νουλέζας ενώ δεν αποκάλυψε αν ο Αρτέμης Σώρρας – ο οποίος καταζητείται και διαφεύγει της σύλληψης - βρίσκεται στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό.


νοστιμα μπιφτεκια στο φουρνο

Ιδιαίτερη βαρύτητα έχουν οι δηλώσεις του δικηγόρου ότι ένας από τους λόγους για τους οποίους ο Αρτέμης Σώρρας, δεν εμφανίζεται είναι επειδή δέχεται σοβαρές απειλές για τη ζωή του, προσθέτοντας συγκεκριμένα πως δύο φορές έχει δεχτεί «επίθεση δολοφονική, δηλαδή απόπειρα ανθρωποκτονίας. Είναι αρχηγός πολιτικού φορέα και αν δεν ήταν αυτός δεν θα είχε πάρει τόσο μεγάλη ποινή».


«Αν και δεν είμαι εξουσιοδοτημένος να απαντήσω και ακόμη κι αν γνώριζα που βρίσκεται δεν θα σας το αποκάλυπτα, σας λέω ότι δεν έχει κανέναν απολύτως λόγο να κρύβεται, να είναι φυγόποινος. Θα ολοκληρώσουμε τη διαδικασία αύριο που αφορά την αίτηση αναστολής εκτέλεσης πρωτόδικης καταδικαστικής του άρθρου 7 του κώδικα ποινικής δικονομίας, και δεν εμφανίζεται γιατί δεν είναι απαραίτητη, αναγκαία η αυτοπρόσωπη παρουσία και επίσης δέχεται απειλές και κινδυνεύει άμεσα η ζωή του», δήλωσε χαρακτηριστικά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου