Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019

τεό λοράντος

lego ninja or

«Είναι πολύ σαφές πως ο καλύτερος τρόπος να υπερασπιστούμε τα κέρδη που έχουμε αποκομίσει μέχρι τώρα είναι η δημοκρατική αντίσταση στο άρθρο 155», ανέφερε ο Πουτζντεμόν σε σύντομη δήλωσή του.


τεό λοράντος

μπριζολες χοιρινες με δαμασκηνα

Ο Πουτζντεμόν δεσμεύθηκε επίσης ότι θα συνεχίσει να «εργάζεται για την οικοδόμηση μιας ελεύθερης χώρας».


Η τοποθέτηση του Πουτζντεμόν γίνεται σε μια κρίσιμη στιγμή για την Ισπανία, όπου το μέλλον είναι αβέβαιο μετά την κορύφωση της πολιτικής κρίσης έπειτα από την επίσημη ανακήρυξη της ανεξαρτησίας της Καταλονίας από την τοπική Βουλή και την άμεση ενεργοποίηση του Άρθρου 155 από τη Μαδρίτη που συνοδεύτηκε και από τη διάλυση της Βουλής της Καταλονίας και την προκήρυξη πρόωρων εκλογών για την 21η Δεκεμβρίου.


Το ρήγμα ανάμεσα σε Καταλονία, που είναι η πιο εύπορη από τις 17 περιφέρειες της χώρας και στην Μαδρίτη, έχει βυθίσει τη χώρα στη μεγαλύτερη πολιτική κρίση από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας τη δεκαετία του ’70.




βαλιτσες αμπελοκηποι θεσσαλονικη

«Έχουν περάσει πάνω από 24 ώρες. Έχουμε μια σεισμική ακολουθία σε πλήρη εξέλιξη με περίπου 35 σεισμούς μικρού μεγέθους, αλλά γίνονται αντιληπτοί από τους κατοίκους. Είναι σεισμοί που εκδηλώνονται στην ίδια περιοχή, ανατολικά της Δοϊράνης» ανέφερε ο κ. Λέκκας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 FM».


βαλιτσες αμπελοκηποι θεσσαλονικη

ηλεκτρικη σκουπα με πριζα

εναπομείναν συνώνυμα

Εκτίμησε δε ότι «η όλη διαδικασία θα συνεχιστεί μάλλον τα επόμενα 24ωρα με μικρούς πάντα σεισμούς και σιγά σιγά θα αποσβεστεί σε 1-4 ημέρες».


Τι λένε οι ειδικοί για τους σεισμούς στο Κιλκίς


Διευκρίνισε: «Ουσιαστικά, έχουμε να κάνουμε με ένα σμήνος σεισμών, όπου δεν έχουμε την εκδήλωση μεγάλων φαινομένων - κρατιούνται κάτω από 5 (σσ: Ρίχτερ)- κι αυτό είναι πολύ θετικό γιατί δεν προβλέπεται να υπάρξουν κάποιες επιπτώσεις ούτε στους ανθρώπους ούτε στον οικιστικό ιστό. Επειδή τα ρήγματα στην περιοχή είναι μικρά, παραμένουμε μικρά μεγέθη».


ιδεες διακοσμησης με ξυλα

Ξεκίνησε το πρόγραμμα καταπολέμησης των κουνουπιών

Ξεκίνησε στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας το πρόγραμμα καταπολέμησης κουνουπιών, που υλοποιεί η Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας.


ιδεες διακοσμησης με ξυλα

ειδη κομμωτηριου μεταμορφωση

ορθοπεδικα βοηθηματα κοτσι

Οι πρώτες δράσεις άρχισαν το περασμένο Σάββατο και αφορούν την παρακολούθηση από εδάφους των προνυμφών των κουνουπιών και τη διενέργεια παρεμβάσεων προνυμφοκτονίας.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Οι δειγματοληψίες που γίνονται και τα αποτελέσματά τους για τα σημεία όπου εμφανίζονται εστίες κουνουπιών θεωρούνται σημαντικό εργαλείο στη διαδικασία καταπολέμησής τους.

Σύμφωνα με τις αρμόδιες υπηρεσίες, στις αρχές Μαΐου, το έργο θα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, ενώ, ήδη, έχει εξοικονομηθεί χρόνος στις σχετικές διαδικασίες, καθώς το πρόγραμμα είναι τριετές και φέτος είναι η δεύτερη χρονιά εφαρμογής του.

Σε κάθε περίπτωση, η Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας υπενθυμίζει και τη σημασία της λήψης από τους πολίτες των απαραίτητων μέτρων πρόληψης της εμφάνισης εστιών κουνουπιών.

Παράλληλα γνωστοποιείται ότι για θέματα όχλησης από τα κουνούπια οι πολίτες μπορούν να καλούν όλο το εικοσιτετράωρο στο τηλέφωνο εξυπηρέτησης πολιτών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας 800 11 24 424.


κοκορας κοκκινιστος με μπαμιεσ

Δεν είναι μόνο η αγαπημένη του σύζυγος Δέσποινα, ο μονάκριβος γιος του Δημήτρης, τα αγαπημένα του εγγόνια Παύλος και Δέσποινα, ο αδερφός του Θανάσης και τα ανίψια του που έχασαν τον Πατριάρχη της Οικογένειας Γιαννακόπουλου. Η Ελλάδα, οι Έλληνες, χαιρέτησαν στις 13 Ιουνίου έναν σπουδαίο Άνθρωπο, έναν σπάνιο ΈΛΛΗΝΑ, έναν μοναδικό Πατέρα.


κοκορας κοκκινιστος με μπαμιεσ

πατερα το τραγουδι αυτο σου το αφιερωνω

«Δεν αποθνήσκουν οι θεοί» έγραψε ο Κώστας Καβάφης. Και στα μάτια και στις καρδιές εκατομμυρίων Ελλήνων ο Παύλος Γιαννακόπουλος είναι ένας Θεός, όχι με την έννοια την θρησκευτική, αλλά με την έννοια της αγάπης, της προσφοράς και της καρδιάς. Μια καρδιά που ήταν τόσο μεγάλη που χώραγε τον κόσμο όλο και άλλο τόσο.


«Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών. Είν’ οι θεοί αθάνατοι». Ο Παύλος Γιαννακόπουλος είναι Αθάνατος, είναι ιδέα που θα περνάει από γενιά σε γενιά, δίδαγμα από πατέρα σε γιο.


Ήταν 10 Ιουνίου του 2018. Για άλλους ο χρόνος έχει σταματήσει. Για άλλους ο χρόνος κυλά πιο γρήγορα από ποτέ και στην καρδιά τους φαντάζει να έχει περάσει αιώνας από εκείνη την Κυριακή.


Τις Κυριακές ο Παύλος Γιαννακόπουλος αφιέρωνε ψυχή και σώματι στις δυο οικογένειες του. Στην πολυαγαπημένη του Δέσποινα, στην μεγάλη του αδυναμία τον Δημήτρη, στα λατρεμένα του εγγόνια και στον Παναθηναϊκό. Αυτή την Κυριακή, στις 11:00 το πρωί στο Α’ Νεκροταφείο, η οικογένειά του, οι φίλοι του και τα «παιδιά» του όπως αποκαλούσε τους εργαζόμενους της ΒΙΑΝΕΞ θα τιμήσουν την μνήμη του στην επιμνημόσυνη δέηση.


Όσες μέρες και αν περάσουν, μήνες και χρόνια ο Παύλος Γιαννακόπουλος θα ζει για πάντα.


Δεν αποθνήσκουν οι θεοί…



μεταχειρισμενα σκαφη αλφα ελλασ

εξ αρχης σημασια

βαν γκογκ μεγαρο

Με αυτόν τον τρόπο, εξήγησε, ο Τούρκος Πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, τροφοδοτεί το εθνικιστικό σύστημα της γειτονικής χώρας, παράλληλα, δε, αποπροσανατολίζει την κοινή γνώμη από τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Τουρκία. Επίσης, παρατήρησε ότι οι δηλώσεις του περί ακήρυκτου πολέμου συνδέονται με την απώλεια ανθρώπινων ζωών και τις δαπάνες της Πολιτείας για τη διατήρηση και επαύξηση της επιχειρησιακής ετοιμότητας των Τριών Όπλων των Ενόπλων Δυνάμεων για την αντιμετώπιση της τουρκικής προκλητικότητας. Ξεκαθάρισε ότι το τεράστιο κόστος αυτών των δαπανών επ ουδενί δεν συμψηφίζεται με την οδυνηρή απώλεια ανθρώπων. Απαντώντας σε σχετική ερώτηση ο κ. Κουβέλης επισήμανε τις υποχρεώσεις της ΕΕ για την εφαρμογή της Κοινής Ευρωπαϊκής Πολιτικής Άμυνας και Ασφάλειας.


εξ αρχης σημασια

«Δεν διεκδικούμε τίποτε από αυτά που δεν είναι δικά μας, είμαστε μία χώρα ειρήνης που επιδιώκει τη συνεργασία με άλλα κράτη, δεν θέλουμε να τροφοδοτούμε τη ρητορική της έντασης που ακολουθεί η Τουρκία, δηλώνουμε, όμως, ότι είμαστε αποφασισμένοι και με επάρκεια να υπερασπιστούμε τα κυριαρχικά συμφέροντά μας» διεμήνυσε.


Ο κ. Κουβέλης επανέλαβε ότι ο όρος «ομηρία» που χρησιμοποίησε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, δεν είχε την έννοιά του με νομικό περιεχόμενο, αλλά ήθελε να προσδιορίσει με αυτόν τον φραστικό χαρακτηρισμό την απαράδεκτη συνεχιζόμενη κράτηση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών στις φυλακές της Αδριανούπολης. «Δεν υπάρχει δυσαρμονία μεταξύ μας». Αντιθέτως συνεργαζόμαστε αμφίδρομα και επί θεμάτων που δεν ανήκουν στις αρμοδιότητές μας» πρόσθεσε.


Ειδικότερα, για το θέμα της συνεχιζόμενης κράτησης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, σχολίασε ότι αρχικά επρόκειτο για ένα απλό μεθοριακό επεισόδιο που επιλύετο μεταξύ των επικεφαλής των φυλακίων. Τώρα, όμως, εντασσόμενο στη ρητορική έντασης, στην οποία έχει επιδοθεί η Τουρκία, αποτελεί παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, συμπεριλαμβανομένης της Συνθήκης της Γενεύης.


Όσον αφορά στο θέμα με την πτήση του τουρκικού ελικοπτέρου στα όρια του FIR Αθηνών, στην περιοχή της Ρω, ο αναπληρωτής υπουργός διευκρίνισε ότι ήταν λάθος η έκφρασή του περί υπερπτήσης - δεν έγινε όπως είπε - δηλώνοντας παράλληλα ότι η ελληνική φρουρά αντέδρασε πολύ έξυπνα. Έπραξε ορθά, συμπλήρωσε.



κορτιζολη ορου τιμες

κτηνιατρικη υπηρεσια καρδιτσας

minoan lines γραφεια πατρα
ποσα κιλα δινει μια καρυδια

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του υπουργείου Εσωτερικών έχει ενημερώσει τις αρμόδιες υπηρεσιακά εμπλεκόμενες κρατικές υπηρεσίες, καθώς και τις Περιφέρειες και τους Δήμους των ανωτέρω περιοχών, ώστε να βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα πολιτικής προστασίας προκειμένου να αντιμετωπίσουν άμεσα τυχόν επεισόδια πυρκαγιών.


κτηνιατρικη υπηρεσια καρδιτσας

Παράλληλα, η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αποφεύγουν ενέργειες στην ύπαιθρο που μπορούν να προκαλέσουν πυρκαγιά από αμέλεια, όπως η ρίψη αναμμένων τσιγάρων, το κάψιμο ξερών χόρτων και κλαδιών ή υπολειμμάτων καθαρισμού, η χρήση μηχανημάτων που προκαλούν σπινθήρες όπως δισκοπρίονα, συσκευές συγκόλλησης, η χρήση υπαίθριων ψησταριών κ. ά. Επίσης, υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου απαγορεύεται η καύση των αγρών.




pic.twitter.com/dJz19pYtaP

— Civil Protection GR (@GSCP_GR) 18 Αυγούστου 2018

παιχνιδια για κοριτσια αννα και ελσα

Υποχρέωση υποβολής νέας αίτησης έχουν και όσοι έχουν ενταχθεί στο ΚΟΤ κατά το παρελθόν, προκειμένου να αξιολογηθεί εκ νέου η υπαγωγή τους, με βάση τα στοιχεία του φορολογικού έτους 2017 (φορολογική δήλωση 2018). Όσοι δεν πληρούν πλέον τα κριτήρια ένταξης θα μπορούν να αξιοποιούν το ΚΟΤ μέχρι την 30ή Νοεμβρίου 2018, οπότε και θα έχει παρέλθει ένας μήνας (όπως προβλέπει ο νόμος) από την λήξη της προθεσμίας για την υποβολή δηλώσεων φόρου εισοδήματος φυσικών προσώπων σε όλη τη χώρα (μετά και την παράταση μέχρι την 30 Οκτωβρίου 2018 για τις πυρόπληκτες περιοχές).


παιχνιδια για κοριτσια αννα και ελσα

Δηλαδή, μετά και την παράταση μέχρι την 30ή Οκτωβρίου 2018 για τις πυρόπληκτες περιοχές, εάν και μέχρι 30/11/2018 δεν έχετε υποβάλει εκ νέου αίτηση, τότε αυτόματα απεντάσσεσθε από το ΚΟΤ (από 01/12/2018) ακόμη και αν πληροίτε τις προϋποθέσεις για κάποια κατηγορία. Η εφαρμογή θα συνεχίσει να δέχεται αιτήσεις ένταξης στο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο (ΚΟΤ) και μετά την 30ή Νοεμβρίου 2018.


Δείτε αν είστε δικαιούχοι του Κοινωνικού Οικιακού Τιμολογίου (ΚΟΤ) σε 6 βήματα


Βήμα 1. Με την είσοδό σας στο σύστημα θα σας ζητηθεί να επιβεβαιώσετε τον ΑΜΚΑ σας και να συναινέσετε στην επεξεργασία των στοιχείων που απαιτούνται (τα δικά σας, του/της συζύγου και των προστατευόμενων τέκνων σας)


Βήμα 2. Μετά την συναίνεσή σας, εμφανίζεται φόρμα που αναφέρει κάποια προσωπικά στοιχεία σας. Επιλέξτε για ποιο ΚΟΤ θέλετε να κάνετε αίτηση


Βήμα 3. Απαραίτητη είναι η συμπλήρωση αριθμού παροχής ηλεκτρικής ενέργειας. Επίσης απαιτείται το e-mail και ένας αριθμός κινητού τηλεφώνου που θα χρησιμοποιηθούν για αποστολή τυχόν ειδοποιήσεων


Για αιτήσεις ΚΟΤ-Β σε περίπτωση που το νοικοκυριό σας έχει και ενήλικα φιλοξενούμενα μέλη, για να δείτε αν πληρείτε τα κριτήρια απαιτείται η συγκατάθεση των φιλοξενούμενων ατόμων μέσω των κωδικών τους Taxisnet για την προσπέλαση των στοιχείων τους από την ΑΑΔΕ Αν για κάποιο άτομο απαιτείται συναίνεση αναφέρεται ευκρινώς


Βήμα 4. Για αιτήσεις ΚΟΤ-Α απαιτείται να έχετε εγκεκριμένη αίτηση ΚΕΑ που να έχει εγκριθεί εντός του τελευταίου διμήνου. Αν είστε δικαιούχος ΚΕΑ αλλά η αίτησης σας έχει εγκριθεί πριν από τους τελευταίους 2 μήνες, πρέπει να κάνετε τροποποιητική αίτηση ΚΕΑ. Για ΚΟΤ-Α δεν απαιτείται η συγκατάθεση των φιλοξενούμενων ατόμων γιατί έχει δοθεί στο ΚΕΑ


Βήμα 5. Εφόσον έχουν δοθεί όλες οι τυχόν απαιτούμενες συναινέσεις των ενήλικων μελών του νοικοκυριού σας, και έχουν συμπληρωθεί όλα τα απαιτούμενα πεδία, εμφανίζεται η πληροφορία αναφορικά με το εάν πληροίτε τα κριτήρια ή όχι


Βήμα 6. Για να καταστείτε δικαιούχος πρέπει να πατήσετε το κουμπί [Υποβολή Αίτησης]. Εάν πληροίτε τα κριτήρια του ΚΟΤ, εμφανίζεται και το όριο τετραμηνιαίας κατανάλωσης για τιμολόγηση με το ΚΟΤ που αιτηθήκατε. Στην αντίθετη περίπτωση, εμφανίζονται οι λόγοι απόρριψης



μαθηματικα ε δημοτικου επαναληψη κλασματα
πλαγιεσ ερωτηματικεσ προτασεισ αγγλικα

πετρουπολη ρακαδικα

επιπλοκες γαστρεκτομης
Συλλαλητήριο Αθήνα: Ανατριχιαστικό μήνυμα από Γρηγόρη Γεωργάτο για τη Μακεδονία!

Δείτε το ανατριχιαστικό μήνυμα του Γρηγόρη Γεωργάτου για το συλλαλητήριο στην Αθήνα για τη Μακεδονία


πετρουπολη ρακαδικα

Με δυναμικό τρόπο εξέφρασε τα συναισθήματα του για το μεγάλο συλλαλητήριο της Αθήνας για τη Μακεδονία ο Γρηγόρης Γεωργάτος.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Πόσταρε μια φωτογραφία του Μέγα Αλέξανδρου από το άγαλμα που κοσμεί τη νέα Παραλία στη Θεσσαλονίκη και έγραψε

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr



ζεστες σαλτσες

γυναικείες τσάντες kem

αγροτικη φορολογια 2015

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ζητηθεί από τους υπεύθυνους λεπτομερής καταγραφή, τι ώρα δέχτηκαν την πρώτη πληροφορία για την επίθεση, τι ώρα ενημέρωσαν το Κέντρο Επιχειρήσεων, πού βρίσκονταν οι διμοιρίες και το κυριότερο πώς κινήθηκαν οι αστυνομικές δυνάμεις αμέσως μετά την επίθεση με απώτερο σκοπό τον εντοπισμό των ατόμων.


γυναικείες τσάντες kem

ευκολη συνταγη φαλαφελ

Σύμφωνα με πληροφορίες η δυσαρέσκεια της ηγεσίας στην Κατεχάκη είναι μεγάλη, ενώ έχει ζητηθεί να γίνει απομαγνητοφώνηση και στις μπομπίνες που βρίσκονται στο Κέντρο Επιχειρήσεων και καταγράφουν όλες τις συνομιλίες και τις εντολές ανάμεσα στο επιχειρησιακό κέντρο και τους αστυνομικούς.


Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, υπήρξε καθυστέρηση στην άφιξη των πρώτων δυνάμεων στο Τμήμα αμέσως μετά την καταδρομική, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι δεν υπήρχε στη διασταύρωση των οδών Γ Σεπτεμβρίου και Βερανζέρου αστυνομικός σκοπός του Τμήματος ο οποίος ενδεχομένως να εντόπιζε νωρίτερα τους νεαρούς που ακόμα και σήμερα κανείς δεν μπορεί με σιγουριά να πει πού συγκεντρώθηκαν πριν την επίθεση αλλά και πού κατέληξαν μετά την επίθεση.


αυτοκολλητα επίπλων

Έρευνα που δημοσιοποίησε η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) ρίχνει φως στους λόγους προκήρυξης γενικών απεργιών στην ΕΕ και ειδικά στο σε ποιες δημοσιονομικές πολιτικές αντιδρούν περισσότερο οι πολίτες.


αυτοκολλητα επίπλων

καρανικας νικος

Η έρευνα είναι αποκαλυπτική και έχει διπλό ενδιαφέρον για την Ελλάδα. Αφενός διότι κατατάσσει τη χώρα μας στην πρώτη θέση στην προκήρυξη απεργιών πανευρωπαϊκά, αφετέρου διότι αποδεικνύει πως οι Έλληνες απεργούν και διαμαρτύρονται περίπου για τους ίδιους λογούς που το κάνουν και οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι.





βαλβιδα λουτρου

εκκρεμεις αιτησεις υπερχρεωμενων

media strom καταστηματα θεσσαλονικης
μπιφτεκι κοτοπουλο με πατατες

Σύμφωνα με πληροφορίες της voria.gr, περίπου 20 μέλη της ίδιας παράταξης πιάστηκαν στα χέρια για πολιτικές διαφορές εν όψει μάλιστα των φοιτητικών εκλογών που θα διεξαχθούν στις 17 Μαΐου.


εκκρεμεις αιτησεις υπερχρεωμενων

Ο ενδοπαραταξιακός καβγάς ξεκίνησε καθώς κάποια μέλη της ΕΑΑΚ θέλουν να αποσχιστούν ώστε να δημιουργήσουν τη φοιτητική παράταξη της Λαϊκής Ενότητας.


Κατά τις ίδιες πληροφορίες, στη διάρκεια του καβγά προκλήθηκαν μικροτραυματισμοί κάποιων εκ των εμπλεκομένων.


Η αστυνομία, αλλά και οι πρυτανικές αρχές, μέχρι στιγμής, δεν ανακοίνωσαν το παραμικρό για τα επεισόδια.


Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019

στρογγυλά πρόσωπα κούρεμα

σχεδια για υφασματα

Ο δράστης αγνόησε ακόμα και τις προειδοποιητικές βολές των Τούρκων φρουρών της πρεσβείας, οι οποίοι στη συνέχεια πυροβόλησαν εναντίον του για να τον σταματήσουν.


στρογγυλά πρόσωπα κούρεμα

iratus από fullface - το άλλο μου μισό (στιχοι)

Ο 45χρονος έφτασε μέχρι την πύλη της πρεσβείας, περνώντας με το τρακτέρ πάνω από σταθμευμένα οχήματα και προκαλώντας εκτεταμένες υλικές ζημιές σε αυτά.


Ο δράστης τραυματίστηκε από τα πυρά των φρουρών στο πόδι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται υπό κράτηση.


Δείτε το βίντεο:



Breaking: A Turkish man was shot after attempting to ram into the Israel embassy in Ankara, Turkey with a bulldozer. pic.twitter.com/QZBq29GiA3

— PM Breaking News (@PMBreakingNews) 16 Οκτωβρίου 2018

εξοφληση ενφια 2014

Οι 28 μικροδορυφόροι CubeSats - όπως είναι η κοινή ονομασία τους - αποτελούν μέρος του φορτίου που στέλνεται στον ISS από την ιδιωτική αμερικανική αεροδιαστημική εταιρεία Orbital ATK, στο πλαίσιο της αποστολής του ρομποτικού διαστημοπλοίου τροφοδοσίας Cygnus της τελευταίας.


εξοφληση ενφια 2014

Το μη επανδρωμένο σκάφος Cygnus μεταφέρει περίπου 3,5 τόνους προμηθειών και επιστημονικού φορτίου, μεταξύ των οποίων είναι και οι δύο ελληνικοί μικροδορυφόροι. Λόγω διαδοχικών τεχνικών προβλημάτων στα υδραυλικά συστήματα του πυραύλου «Άτλας», η εκτόξευση είχε χρειασθεί να αναβληθεί αρκετές φορές.


Όταν οι 28 μικροδορυφόροι φθάσουν με το διαστημικό σκάφος Cygnus στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, θα εκτοξευθούν ο ένας μετά τον άλλο στο διάστημα, προκειμένου να αρχίσουν το επιστημονικό έργο τους.




πληροφοριες για τον ωμ
σαλτσα μουσταρδας για θαλασσινα

ιντερσπορτ στα τρικαλα

βρεφικο λικνο

Παράλληλα πρόσθεσε ότι «η καταστροφική περίοδος του Ψυχρού Πολέμου καταδίκασε σε μαρασμό τη Βόρεια Ελλάδα». «Τώρα» συνέχισε «υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις να ξαναπιάσουμε το νήμα της ιστορίας. Οι μεταφορές, η αγροτική παραγωγή, η μεταποίηση, οι νέες τεχνολογίες, ο τουρισμός, η αξιοποίηση του ορυκτού πλούτου είναι τομείς που μπορούμε να έχουμε τεράστια ανάπτυξη και θα έχουμε».


ιντερσπορτ στα τρικαλα

Σχετικά με τη δημιουργία φιλικότερου κλίματος για επενδύσεις ο υφυπουργός σημείωσε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Μακεδονία της Κυριακής»: «Στην Ελλάδα δεν υπήρχε ποτέ φιλικό περιβάλλον για τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα. Υπήρχε πάντα μια κρατικοδίαιτη οικονομία κι ένα πελατειακό πολιτικό σύστημα. Αν κάποιος μπορεί να τα αλλάξει αυτά είμαστε εμείς. Βεβαίως για να το πετύχουμε πρέπει να ξεπεράσουμε και δικές μας ιδεοληψίες. Όμως άλλο ιδεοληψία και άλλο πελατειακό σύστημα και διαπλοκή οικονομικών και πολιτικών συμφερόντων. Το κράτος στην Ελλάδα δεν το έχτισε η Αριστερά. Η Αριστερά πάντα ήταν αποκλεισμένη από το κράτος και πάντα βρισκόταν σε σύγκρουση με τις παθογένειές του. Τώρα λοιπόν πρέπει να αποδείξουμε ότι αυτά τα οποία για δεκαετίες στηλιτεύαμε και πολεμούσαμε θα τα αλλάξουμε».


Ακόμη, ο κ. Πιτσιόρλας υπογράμμισε σε ερώτηση σχετικά με τη δυνατότητα συνεργασιών: «Προσωπικά πιστεύω πάντα στην ανάγκη των ευρύτερων συνεργασιών. Θεωρώ ότι μέχρι τις εκλογές του 2019 έχουμε όλο τον χρόνο να προετοιμάσουμε το έδαφος ώστε από τις εκλογές να προκύψει μια κυβέρνηση ευρείας πλειοψηφίας κεντροαριστερής κατεύθυνσης».


Σχετικά με τις πληροφορίες ότι ο υφυπουργός δέχεται εισηγήσεις ή επιθυμεί ο ίδιος στις επόμενες εκλογές να είναι υποψήφιος βουλευτής στο νομό Θεσσαλονίκης ή να ασχοληθεί με την αυτοδιοίκηση απάντησε ότι δεν ισχύει τίποτα από τα παραπάνω.



χατζηγιαννης γεωργιος δικηγορος ιωαννινα

φεστιβαλ γαλακτος

Ηράκλειο: Νέα στοιχεία - σοκ για το τροχαίο – Χαροπαλεύει 7χρονη

Ώρες αγωνίας για την 7χρονη που δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή μετά από τροχαίο – Πώς συνέβη το ατύχημα – Στο νοσοκομείο η μητέρας της και η 5χρονη αδερφή της


φεστιβαλ γαλακτος

που σου νεφκω μεγα

τει νοσηλευτικης ηρακλειου διευθυνση

Δραματικές στιγμές βιώνει από το πρωί της Τετάρτης (20/06) μία οικογένεια από την ευρύτερη περιοχή της Μεσσαράς, η οποία αγωνιά για το 7χρονο κοριτσάκι της, που τραυματίστηκε βαρύτατα σε σοβαρό τροχαίο.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Το τροχαίο σημειώθηκε στη διασταύρωση Καστελίου, κοντά στις Μοίρες Ηρακλείου.

Η 7χρονη νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου.

Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 7:30 το πρωί της Τετάρτης, κοντά στο ύψος των Καπαριανών.

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ένα αγροτικό αυτοκίνητο συγκρούστηκε με το Ι. Χ. που επέβαινε η τετραμελής οικογένεια και ήταν σταματημένο στη δεξιά πλευρά του δρόμου. Ο λόγος για ένα ανδρόγυνο και τα δύο τους κοριτσάκια, ηλικίας 5 και 7 ετών. Από τη σύγκρουση των δύο οχημάτων, τραυματίστηκαν η 47χρονη μητέρα, αλλά και τα δύο παιδιά.

Αμφότερα τα εμπλεκόμενα αυτοκίνητα βρίσκονταν στο ρεύμα με κατεύθυνση προς τις Μοίρες.

Διαβάστε περισσότερα στο neakriti.gr

Διαβάστε επίσης:

Ειρήνη Λαγούδη: Αποκάλυψη - σοκ από το δικηγόρο της οικογένειας - Βρέθηκε το στίγμα του κινητού της

Survivor - Spoiler: Μόλις έσκασε η επιβεβαιωμένη διαρροή. Αυτός αποχωρεί απόψε... (21/6)


ηλεκτρικη βουρτσα μαλλιων rowenta

αε σπαρτη νεα
Γιλντιρίμ σε Τσίπρα: «Είμαστε στο τέλος για τους δύο στρατιωτικούς»

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με τον Τούρκο ομόλογό του Μπιναλί Γιλντιρίμ μετά την πτώση του Mirage 2000-5 στη Σκύρο, όπου σκοτώθηκε ο Σμηναγός Γιώργος Μπαλταδώρος, την Πέμπτη (12/04).


ηλεκτρικη βουρτσα μαλλιων rowenta

minoan lines γραφεια πατρα

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο άνδρες συζήτησαν και για την τύχη των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, Δημήτρη Κούκλατζη και Άγγελο Μητρετώδη που κρατούνται για 44η ημέρα στις φυλακές της Αδριανούπολης. Στη διάρκεια της συνομιλίας τους, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ ο Γιλντιρίμ ανέφερε στον Έλληνα πρωθυπουργό πως «βρισκόμαστε στο τέλος της διαδικασίας για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς».




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Υπενθυμίζεται ότι ο Τούρκος πρωθυπουργός είχε δεσμευτεί να κρατά ενήμερο τον Έλληνα πρωθυπουργό για την εξέλιξη της δικαστικής έρευνας, ενώ οι δύο πρωθυπουργοί συζήτησαν για τη συνεργασία για την εξάρθρωση του δικτύου Γκιουλέν.


τριανταφυλλιας κλαδεμα

«Νομίζω ότι ο Θεός μας καλεί όλους να εκπληρώνουμε διαφορετικούς ρόλους σε διαφορετικές στιγμές», δήλωσε η 36χρονη Χάκαμπι Σάντερς στο αμερικανικό χριστιανικό τηλεοπτικό δίκτυο CBN News.


τριανταφυλλιας κλαδεμα

ν2 χημικο στοιχειο

Και «νομίζω ότι ήθελε ο Ντόναλντ Τραμπ να γίνει πρόεδρος, αυτός είναι ο λόγος που βρίσκεται εκεί», πρόσθεσε κατά τη διάρκεια συνέντευξής της στο τηλεοπτικό δίκτυο, που μεταφόρτωσε ένα απόσπασμα στον ιστότοπό του.


Εκπρόσωπος της αμερικανικής προεδρίας από τον Ιούλιο του 2017, η Χάκαμπι Σάντερς είναι κόρη μιας γνωστής φιγούρας της αμερικανικής πολιτικής, του Μάικ Χάκαμπι, βαπτιστή πάστορα, πρώην κυβερνήτη του Άρκανσο.


Έχει αναφερθεί επανειλημμένα στην θρησκευτική της πίστη στις ανταλλαγές της με τους δημοσιογράφους.


Ερωτηθείσα την πρώτη χρονιά της θητείας του Ντόναλντ Τραμπ για τη συμπεριφορά και την αθυροστομία του Ρεπουμπλικάνου ενοίκου του Λευκού Οίκου, είχε απαντήσει: «Νομίζω πως όλοι μας έχουμε ένα μόνο υπόδειγμα συμπεριφοράς και όταν μου θέτουν αυτή την ερώτηση, λέω πως στρέφομαι στον Θεό».



λυμενα προβληματα στ δημοτικου

ολα μπιπ greek movies

ανταλλακτικά χύτρασ wmf

Οι διασώστες εξακολουθούν να αναζητούν μια νεαρή γυναίκα που αγνοείται, ανέφεραν τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης. Η ομάδα των νεαρών συμμετείχε σε πρόγραμμα στρατιωτικής ετοιμότητας.


ολα μπιπ greek movies

συναυλιες παπακωνσταντινου καλοκαιρι 2015

Το περιστατικό συνέβη σε ιδιαίτερες περιβαλλοντικές συνθήκες, στην άκρη της ερήμου, όπου οι βροχοπτώσεις μπορεί να προκαλέσουν σε λίγα λεπτά μια εξαιρετικά επικίνδυνη άνοδο της στάθμης του νερού, ιδιαίτερα στα φαράγγια.


Εκπρόσωπος της αστυνομίας, η Μεράβ Λαπιντότ, τόνισε στην ισραηλινή τηλεόραση ότι δεν τηρήθηκαν «οι οδηγίες για την αποφυγή αυτού του είδους της τραγωδίας».


Όταν σήμανε ο συναγερμός, ξεκίνησε μια μαζική επιχείρηση διάσωσης με τη συμμετοχή ελικοπτέρων, αστυνομικών και στρατιωτών.


«Στηρίζω τις προσπάθειες των ομάδων διάσωσης που κάνουν τα πάντα για να σώσουν ζωές και να βρουν τους αγνοούμενους και όλοι προσεύχονται για καλά νέα», δήλωσε ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου, σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου του.


Ο Πρόεδρος Ρούβεν Ρίβλιν κάλεσε τους Ισραηλινούς να «σεβαστούν τις οδηγίες της αστυνομίας».


«Οι σκέψεις μας είναι με τους αδελφούς μας, τα παιδιά μας και τους αγαπημένους μας που ζουν αυτές τις δραματικές ώρες», τόνισε, με ανάρτηση στο Twitter.


Εξαιρετικά έντονες για την εποχή βροχοπτώσεις πλήττουν από την Τετάρτη τη χώρα.


Η άνοδος της στάθμης των υδάτων προκάλεσε χθες το θάνατο ενός Βεδουίνου εφήβου στο νότιο Ισραήλ και ενός 17χρονου Παλαιστίνιου, στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη.


Ένα λεωφορείο επίσης παρασύρθηκε από μια άλλη απότομη πλημμύρα σε ένα δρόμο στο νότιο τμήμα της χώρας, χωρίς να υπάρξουν θύματα, τόνισε η αστυνομία.


vertigo μεταφραση ελληνικα

μπαρμπαριγου κεικ ουρανιο τοξο συνταγη

«Σύμφωνα με το Ισπανικό Σύνταγμα, η χθεσινή ψηφοφορία στην Καταλονία δεν ήταν νόμιμη», τόνισε ο Μαργαρίτης Σχοινάς, σε συνέντευξη Τύπου.


vertigo μεταφραση ελληνικα

αδειες οπαπ κυπρου 2015

«Είναι εσωτερική υπόθεση της Ισπανίας που πρέπει να αντιμετωπιστεί» στα πλαίσια της συνταγματικής τάξης στην χώρα, συμπλήρωσε και τόνισε την ανάγκη ενότητας και διαλόγου.


«Καλούμε όλους τους εμπλεκόμενους παράγοντες να περάσουν γρήγορα από τη σύγκρουση στον διάλογο», δήλωσε ο κ. Σχοινάς. «Η βία δεν μπορεί ποτέ να αποτελεί εργαλείο στην πολιτική», πρόσθεσε.


Τα γραφεία του προέδρου της ΕπιτροπήςΖαν Κλοντ Γιούνκερ και του ισπανού πρωθυπουργού Μαριάνο Ραχόι βρίσκονταν χθες σε επαφή και μία τηλεφωνική επικοινωνία είναι προγραμματισμένη ανάμεσα στους δύο για το απόγευμα, διευκρίνισε ίδιος.



Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019

αντιθετο του θεμελιωδης

πανεπιστημιο πειραια μεταπτυχιακα πληροφορικη

«Παραπλανητικά ρεπορτάζ για το Brexit και τις χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες», έγραψε στο Twitter ο Γάλλος διαπραγματευτής. «Υπενθύμιση: η ΕΕ μπορεί να χορηγεί και να ανακαλεί αυτόνομα την ισοδυναμία (σ. σ. την πρόσβαση) σε ορισμένες χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες. Όπως και με τρίτες χώρες, η ΕΕ είναι έτοιμη να προχωρήσει σε στενό διάλογο με το Ηνωμένο Βασίλειο, σεβόμενη απολύτως την αυτονομία των δύο πλευρών», συνέχισε.


αντιθετο του θεμελιωδης

σάρα γουότερς




Misleading press articles today on #Brexit & financial services. Reminder: EU may grant and withdraw equivalence in some financial services autonomously. As with other 3rd countries, EU ready to have close regulatory dialogue with UK in full respect for autonomy of both parties.

— Michel Barnier (@MichelBarnier) 1 Νοεμβρίου 2018

σκαραβαιος σκαθαρι

Η Ανιές Καλαμάρ, η ειδική εισηγήτρια των Ηνωμένων Εθνών για τις εξωδικαστικές, συνοπτικές και αυθαίρετες εκτελέσεις, δήλωσε χθες στο Reuters ότι την επόμενη εβδομάδα θα επισκεφθεί την Τουρκία για να αναλάβει μια «ανεξάρτητη, διεθνή έρευνα» για τη δολοφονία του Τζαμάλ Κασόγκι.


σκαραβαιος σκαθαρι

εναλλακτικό εργαστήρι κέρκυρας 2015

Σε ανακοίνωσή της, η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα ανέφερε πως η Καλαμάρ θα συνοδεύεται από τη Χελένα Κένεντι και τον Ντουάρτε Νούνο Βιέιρα κατά την επίσκεψή της στην Τουρκία, που θα πραγματοποιηθεί από τις 28 Ιανουαρίου έως τις 3 Φεβρουαρίου.


Σύμφωνα με το Reuters, τα ευρήματα και οι προτάσεις της Ανιές Καλαμάρ, θα παρουσιαστούν στο Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ, στη συνεδρίαση του Ιουνίου του 2019.


Σε χθεσινές δηλώσεις του, ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, στο ειδησεογραφικό δίκτυο A Haber, σημείωσε ότι έχει έρθει ώρα να αρχίσει μια διεθνής έρευνα για τη δολοφονία του Σαουδάραβα δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι.


Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών πρόσθεσε ότι ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, έδωσε εντολή να γίνουν οι προετοιμασίες για να μεταφερθεί το θέμα σε διεθνές επίπεδο και διευκρίνισε ότι ειδικός απεσταλμένος του ΟΗΕ θα μεταβεί στην Τουρκία.


Ο δημοσιογράφος Τζαμάλ Κασόγκι, αρθρογράφος της Washington Post, δολοφονήθηκε τον περασμένο Οκτώβριο στο προξενείο της Σαουδικής Αραβίας στην Κωνσταντινούπολη. Σύμφωνα με τις τουρκικές αρχές, ο 59χρονος Σαουδάραβας δημοσιογράφος στραγγαλίστηκε και διαμελίστηκε, ενώ τα κομμάτια του σώματός του διαλύθηκαν σε οξύ.



δεσμευση εις χειρας τριτων

νερομυλοσ λουτρακι αριδαιασ

Ανατριχίλα: Η προφητεία του Πατροκοσμά για τους υπερχρεωμένους Έλληνες

Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός | ελληνικό χρέος: Ο λόγος του παραμένει μέχρι και σήμερα επίκαιρος και η προσωπικότητά του συγκλονίζει για τη θέρμη και την πίστη απέναντι στο Θεό.


νερομυλοσ λουτρακι αριδαιασ

ποιήματα για τη φτώχεια

πλακακια τοιχου τυπου πετρας θεσσαλονικη

Κι όμως, όσο κι αν ακούγεται απίστευτο, ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός είχε προβλέψει τα δεινά που θα περνούσαν εκατοντάδες χρόνια αργότερα οι Έλληνες, εξαιτίας της οικονομικής κρίσης και του δυσβάσταχτου χρέους.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Ιδού, τι είχε πει ο φωτοφόρος απόστολος του Ευαγγελίου, ο Πατροκοσμάς, στα μαύρα χρόνια της τουρκικής σκλαβιάς, προβλέποντας όλα όσα περνούν οι Έλληνες σήμερα:

α. «Θά σᾶς ρίξουν παρά πολύ (σ. σ. παράς εἶναι τό χρῆμα) • θά σᾶς ζητήσουν νά τόν πάρουν πίσω, ἀλλά ΔΕΝ θά μπορέσουν!»

β. «Θά σᾶς ἐπιβάλουν μεγάλο καί δυσβάστακτο φόρο, ἀλλά ΔΕΝ θά προφθάσουν!»

Καί ἀναφέρει ἐπίσης σχετικά:

γ. «Θά βάλουν φόρο στίς κότες καί στά παράθυρα!»

δ. «Θά ζητήσουν νά σᾶς πάρουν καί στρατιῶτες. ΔΕΝ θά προφθάσουν ὅμως»! ΝΑΙ, χάρη στήν Πρόνοια τοῦ Θεοῦ, ΔΕΝ θά προφθάσουν!.. Μήν ἀνησυχεῖτε γιά αὐτό τό «χρέος» λοιπόν, ἀλλά κοιτάξτε μονάχα τό ἕνα καί ἀληθινό ΧΡΕΟΣ πού ἔχουμε στόν Χριστό, τήν Παναγιά καί τούς Ἁγίους μας πού δέν σταματοῦν νά πρεσβεύουν καί τήν Πατρίδα μας! Οἱ σκοτεινές δυνάμεις, πᾶνε νά καταπιοῦν τήν Ὀρθόδοξη Ἑλλάδα μας καί…. ἤδη πανηγυρίζουν τήν μεγάλη ἐπιτυχία τους… Μά ΔΕΝ θά προφθάσουν… Θά κοιμηθοῦμε χρεωμένοι καί θά ξυπνήσουμε λευτερωμένοι… Θά κοιμηθοῦμε μικρό κράτος καί θά ξυπνήσουμε καί πάλι Αὐτοκρατορία!».

Πηγή: Pentapostagma.gr

Διαβάστε επίσης:

  • Γνωστός επιχειρηματίας βρέθηκε νεκρός σε ασανσέρ (pic)

καλή χρονιά γερμανικά

μασκα τατουαζ
δευαν ναουσας τηλεφωνα
Απεργία ΜΜΜ: Στάση εργασίας στο Μετρό την Τρίτη του Πάσχα - Δείτε ποιες ώρες

Στάση εργασίας θα πραγματοποιηθεί στο Μετρό (γραμμές 2 και 3) την Τρίτη του Πάσχα, 10 Απριλίου 2018, από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9:00 το πρωί.


καλή χρονιά γερμανικά

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Σωματείο Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό Αθήνας, προχωρούν σε προειδοποιητική στάση εργασίας λέγοντας «όχι στη διάλυση και απαξίωση των δομών και των υποδομών του ΜΕΤΡΟ της Αθήνας».




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Κάνουν λόγο για «τεράστιες ελλείψεις σε ανταλλακτικά, αναλώσιμα, είδη πρώτης ανάγκης, μέσα ατομικής προστασίας, αλλά και προσωπικού που αποτελούν απαράβατη συνθήκη για την εύρυθμη λειτουργία ενός σιδηροδρόμου και έχουν φέρει εξοπλισμό, εγκαταστάσεις και εργαζόμενους σε οριακά πλέον σημεία».

«Η ΣΤΑ. ΣΥ οδηγείται σε έναν Γολγοθά με τη διοίκηση και την πολιτική ηγεσία να παίζουν εναλλάξ το ρόλο του Πόντιου Πιλάτου», καταλήγει η ανακοίνωση.

Διαβάστε επίσης:

Πρόκληση από Γιλντιρίμ: «Μην υπολογίζετε την Ελλάδα – Είναι πιο μικρή κι από την Κωνσταντινούπολη»

«Απόβαση» Τούρκων στην Ελλάδα - Αποκαλυπτικά τα στοιχεία της Eurostat

Τρόμος για ενδεχόμενη «εισβολή» της τουρκικής ΜΙΤ στην Ελλάδα


θεματα χημειας πανελληνιων 2014 επαναληπτικες

δουκας αλεξανδρος

Η πόλη πλημμύρισε και οι άνδρες της πυροσβεστικής προσπαθούν να ανταποκριθούν στις κλήσεις σε βοήθεια.


θεματα χημειας πανελληνιων 2014 επαναληπτικες

ποσο διαρκει η πτηση λονδινο νεα υορκη

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, τρεις από τους νεκρούς ζούσαν σε περιοχή λίγο έξω από την πόλη του Λιβόρνο, σε λόφο όπου το μένος των υδάτων παρέσυρε οτιδήποτε συνάντησε στην πορεία του.


Πολλά σπίτια, ιδίως ισόγεια, έχουν γεμίσει νερό και λάσπη, ενώ έχουν διακοπεί, προσωρινά, οι συνδέσεις του δικτύου αστικών συγκοινωνιών.




#Livorno, sale a 5 bilancio delle vittime. Quattro corpi sarebbero stati trovati in scantinato invaso dal fango → https://t.co/XPmCTbLzO9 pic.twitter.com/nntxZu1gf2

— Rainews (@RaiNews) 10 Σεπτεμβρίου 2017

τζιόρτζιο σπανάκης

Οι κατηγορίες ήταν οι πρώτες που προέκυψαν από την έρευνα του ειδικού συμβούλου του Υπουργείου Δικαιοσύνης Ρόμπερτ Μούλερ, ο οποίος διορίστηκε για να εξετάσει την εικαζόμενη ρωσική εμπλοκή στην εκλογική εκστρατεία των ΗΠΑ στις 2016 με στόχο να επηρεάσει την ψήφο υπέρ του Tραμπ.


τζιόρτζιο σπανάκης

Ο Μάναφορτ και ο Ρικ Γκέιτς, επιχειρηματίας που υπηρέτησε ως αναπληρωτής του Μάναφορτ στην εκστρατεία του Τραμπ, κατηγορήθηκαν την Παρασκευή στην περιφέρεια της Κολούμπια με ένα κατηγορητήριο που αποκαλύφθηκε τη Δευτέρα μετά την παράδοση των δύο ανδρών στο FBΙ.


«Το κατηγορητήριο περιέχει 12 κατηγορίες: συνομωσία εναντίον των Ηνωμένων Πολιτειών, συνωμοσία για ξέπλυμα χρημάτων, μη καταχώρηση πράκτορα αλλοδαπού εντολοδόχου, ψευδείς και παραπλανητικές δηλώσεις του FARA, ψευδείς δηλώσεις και μη υποβολή εκθέσεων για λογαριασμούς ξένων τραπεζών και χρηματοπιστωτικών λογαριασμών», αναφέρει η δήλωση.


FARA είναι το ακρωνύμιο για τον νόμο περί εγγραφής ξένων πρακτόρων.


Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, οι Μάναφορτ και Γκέιτς κέρδισαν δεκάδες εκατομμύρια δολάρια από τις υπηρεσίες τους σε πολιτικά κόμματα και τους ηγέτες της Ουκρανίας και υπήρξε «ξέπλυμα» χρήματος μέσω αμερικανικών και αλλοδαπών φορέων για να αποκρύψουν πληρωμές μεταξύ του 2006 και τουλάχιστον του 2016.


Οι δυο τους απέκρυψαν το έργο και τα έσοδά τους ως πράκτορες των ουκρανικών πολιτικών κομμάτων, ανέφερε. Στο κατηγορητήριο, που αναπτύσσεται σε 31 σελίδες, δεν υπάρχει πάντως καμιά αναφορά στην προεκλογική εκστρατεία του Ντόναλντ Τραμπ ούτε υπονοείται πως υπήρξε κάποια συνέργεια ανάμεσα στην ομάδα του ρεπουμπλικανού υποψηφίου και τις ρωσικές αρχές με στόχο την αλλοίωση του αποτελέσματος της ψηφοφορίας.


Οι Μάναφορτ και Γκέιτς θα μεταφερθούν στο ομοσπονδιακό δικαστήριο, σύμφωνα με εκπρόσωπο του FBI στο Reuters.


Ο Μάναφορτ, 68 ετών, υπηρέτησε την εκστρατεία του Τραμπ από τον Ιούνιο έως τον Αύγουστο του 2016 πριν παραιτηθεί, εν μέσω αναφορών ότι ενδέχεται να έχει λάβει εκατομμύρια σε παράνομες πληρωμές από φιλορωσικό πολιτικό κόμμα στην Ουκρανία.



θεατρο πετρας αντιγονη
αστυνομικος παοκ

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2019

2η υπε αποκλειστικες

κρυο σαντουιτς συνταγες

Σύσσωμη οι οικογένεια Μητσοτάκη, οι οικογένειες των παιδιών του και των εγγονιών του ταξίδεψαν από χθες στα Χανιά για το μνημόσυνο, όπου και θα παραμείνουν για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Τόσο ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης όσο και η βουλευτής Ντόρα Μπακογιάννη δεν προέβησαν σε δηλώσεις ενώ μετά το πέρας της δέησης μίλησαν με τον κόσμο και επικοινώνησαν με φίλους και συνεργάτες του πατέρα τους που δραστηριοποιούνται κομματικά στο νομό.

Βουλευτές και πολιτευτές του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, στελέχη από όλη την Κρήτη αλλά και φίλοι της οικογένειας από την υπόλοιπη Ελλάδα βρέθηκαν δίπλα στην οικογένεια Μητσοτάκη σε μία ιδιαίτερη στιγμή, όπως ακούστηκε να λέει η Ντόρα Μπακογιάννη σε φίλους της.

Για άνθρωπο της συναίνεσης, της υπομονής, των καλών λόγων, της ηρεμίας και της πολιτικής ισορροπίας, έκαναν λόγο στο ΑΠΕ-ΜΠΕ φίλοι της οικογένειας και φίλοι του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.


2η υπε αποκλειστικες

«Σήμαινε πάρα πολλά για όλη την Ελλάδα αλλά και για μένα προσωπικά ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης που η παρουσία του συμπυκνώνεται σε δύο λέξεις, αλήθεια που έχει λείψει τόσο πολύ από το πολιτικό μας σύστημα και υγιής πατριωτισμός, αγάπη για την Ελλάδα» δήλωσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στη Β' Αθηνών και αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης.


Και πρόσθεσε: «Ο Μητσοτάκης ήταν πάντα ένας μετριοπαθής κεντρώος πολιτικός, που πίστευε στην ανάγκη της σοβαρότητας και της ενότητας και ήταν απέναντι στα άκρα και τις ακρότητες και είμαι βέβαιος ότι σήμερα θα μας έλεγε πως με τη βία η κοινωνία γίνεται ζούγκλα και όλοι ζημιωνόμαστε, ιδιαίτερα οι πιο αδύναμοι».

«Βρισκόμαστε εδώ για να τιμήσουμε τη μνήμη ενός μεγάλου πολιτικού άνδρα που γέννησαν τα Χανιά και έπαιξε σημαντικό ρόλο σε όλη τη μεταπολεμική και μεταπολιτευτική περίοδο στη χώρα μας», δήλωσε ο δήμαρχος Χανίων Αναστάσιος Βάμβουκας που επισήμανε ότι ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ήταν ο άνθρωπος ο οποίος, «πολλές φορές πρόωρα εντόπισε σημαντικά ζητήματα και είπε αλήθειες που ενδεχομένως δεν εκτιμήθηκαν τον καιρό εκείνο. Και σήμερα λέγονται αλήθειες που θα εκτιμηθούν αργότερα, όμως έχει μεγάλη αξία και σημασία να μπορούμε να εκτιμήσουμε και να αντλήσουμε από τον καθένα αυτό το οποίο πρέπει και να μπορέσουμε σα χώρα με ομόνοια να ξεπεράσουμε τα προβλήματα τα οποία έχουμε. Δεν πρέπει να αφορίζουμε με ευκολία, δεν πρέπει να σκύβουμε και να υποκύπτουμε ποτέ στις εύκολες λύσεις, που μπορεί ο οποιοσδήποτε να θέλει να ακούσει. Όχι λοιπόν στην ευκολία, ναι στην ευθύνη και αυτό πρέπει να ακολουθεί όλο το σύγχρονο πολιτικό σύστημα».





βαπτιση κουκουβαγια

κοινωνικη σαπιλα ταινια

Η διοίκηση του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ) ανακοίνωσε ότι πλέον παρέχεται η δυνατότητα καταχώρησης, επικαιροποίησης ή μεταβολής στοιχείων επικοινωνίας των ασφαλισμένων και του αριθμού τραπεζικού λογαριασμού IBAN (για περιπτώσεις επιστροφής χρημάτων), μέσω των ηλεκτρονικών υπηρεσιών ΕΦΚΑ που τηρούνται στον ιστότοπο www.efka. gov.gr, με γνώμονα τη συνεχή και διαρκή βελτίωση των υπηρεσιών και των παροχών του φορέα.


κοινωνικη σαπιλα ταινια

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η νέα υπηρεσία θα συμβάλει στη δημιουργία ενός πιο φιλικού περιβάλλοντος και σύγχρονου τρόπου επικοινωνίας, καθώς η ορθή και πλήρης τήρηση των στοιχείων ασφαλισμένου εξασφαλίζει την έγκαιρη ενημέρωση, την απλούστευση των διαδικασιών και την αποσυμφόρηση των υπηρεσιών.



17 φεβρουαριου τι γιορταζουμε
ξενοδοχειο καζα λα μουντι

δικαιοπρακτικό θεμέλιο

Σύμφωνα με τον τούρκο πρόεδρο η απόφαση των ΗΠΑ παραβλέπει εντελώς μια απόφαση του 1980 του ΟΗΕ σχετικά με το καθεστώς της πόλης, προειδοποιώντας παράλληλα πως «θα ωθήσει τον κόσμο, και κυρίως την περιοχή, σε έναν κύκλο πυρός».


δικαιοπρακτικό θεμέλιο


«Τραμπ, τι κάνεις; Τι είδους προσέγγιση είναι αυτή; Οι πολιτικοί αξιωματούχοι θα πρέπει να εργάζονται για τη συμφιλίωση και όχι για το χάος», τόνισε ο Τούρκος πρόεδρος απευθυνόμενος στον Αμερικανό ομόλογό του και πρόσθεσε: «Αν ο κύριος Τραμπ λέει ‘εγώ είμαι δυνατός, επομένως έχω δίκιο’, κάνει λάθος. Το να είσαι δυνατός δεν σημαίνει ότι έχεις δίκιο. Αυτός που έχει δίκιο είναι δυνατός. Αυτό πρέπει να ξέρει»



Ο Ερντογάν είχε προειδοποιήσει ήδη από χθες, προτού κάνει την επίσημη ανακοίνωση ο Ντόναλντ Τραμπ, ότι η αναγνώριση της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσας του Ισραήλ «θα εξυπηρετήσει τις τρομοκρατικές οργανώσεις».


Επίσης κάλεσε τους ηγέτες των 57 χωρών μελών του Οργανισμού Ισλαμικής Συνεργασίας σε μια σύνοδο κορυφής στην Κωνσταντινούπολη στις 13 Δεκεμβρίου για να συζητήσουν τις εξελίξεις αναφορικά με το θέμα της Ιερουσαλήμ.


Ο Τούρκος πρόεδρος αναφέρθηκε και στην επίσκεψή του στην Ελλάδα, λε΄γοντας πως «ασφαλώς σήμερα πάω στην Ελλάδα. Θα έχουμε συνομιλίες στην Αθήνα. Από εκεί αύριο θα πάω στη Δυτική Θράκη και θα συναντηθούμε με τους εκεί αδελφούς μας».



σκουλαρικια παιδικα αγοριστικα
κόμμι ασθένεια

βαλε και ξαναβαλε

Μιλώντας στο ΑΠΕ - ΜΠΕ, ο αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς Παναγής Δρακουλόγκωνας χαρακτήρισε «χαοτική την κατάσταση» ενώ ακόμα ανέφερε ότι «με την βοήθεια της αστυνομίας εκκενώσαμε τον οικισμό του Άνω Κατελειού, ενημερώσαμε τους κατοίκους να κατευθυνθούν προς την παραλία».


βαλε και ξαναβαλε

fly jacket τιμη

«Αν δεν γίνουν ρίψεις νερού από εναέρια μέσα πριν δύσει ο ήλιος, τότε αναμένουμε ένα εφιαλτικό βράδυ» δήλωσε ο αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς.


Στο οικισμό του Άνω Κατελειού, οι αστυνομικές δυνάμεις απομάκρυναν από τα σπίτια τους ηλικιωμένους που δεν μπορούσαν να μετακινηθούν.


Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί κάποιο καμένο σπίτι ή τραυματισμός


Αυτή τη στιγμή η πυρκαγιά, κατευθύνεται με μεγάλη ταχύτητα προς το χωρά Ρατζακλί και Σκάλα, ενώ λόγω των θυελλωδών ανέμων δεν γίνεται να προσεγγίσουν το νησί ούτε επίγεια ούτε εναέρια μέσα.



καθαρισμος και φυλαξη χαλιων περιστερι

ορχιδεες αγορα

Έχοντας δει περιουσίες να χάνονται από τις φονικές πυρκαγιές, πολλοί ήταν αυτοί που προσπάθησαν να διασφαλίσουν πως δεν θα βρει νέα καταστροφή την περιοχή της Ανατολικής Αττικής, η οποία συνεχίζει να μετρά τις πληγές της.


ορχιδεες αγορα

dansing for you 5 αποχωρηση 8o live

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες του CNN Greece, σάκοι τοποθετήθηκαν μπροστά από σπίτια ώστε να "εμποδίσουν" πιθανόν ορμητικά νερά να εισβάλουν στο εσωτερικό τους.


Σημειώνεται πως η ισχυρή καταιγίδα που έπληξε το Λεκανοπέδιο Αττικής το μεσημέρι της Πέμπτης έφερε εικόνες καταστροφής σε περιοχές των βορείων προαστίων.




ξυπολητοι γιατροι

κοκκινιστο ψαρι στο φουρνο

δεστρες για βατραχοπεδιλα

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα «Τα Νέα», οι υποστηρικτές της χρήσης γιλέκων υποστηρίζουν πως έχουν δει θετικές αλλαγές στη συμπεριφορά παιδιών με Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής – Υπερκινητικότητας (ΔΕΠ-Υ), ισχυριζόμενοι πως το βάρος τα βοηθά να παραμένουν ήρεμα.


κοκκινιστο ψαρι στο φουρνο

μονολογος παπαβασιλειου

Οι διευθυντές των σχολείων αναφέρουν πως είναι μία απλή μέθοδος άμεσης αντιμετώπισης του προβλήματος, ηπιότερη από τη χρήση ισχυρών φαρμάκων, ενώ επισημαίνουν ότι τα παιδιά τα φορούν οικειοθελώς. Η Γερμανία άλλωστε, σημειώνουν, δεν είναι η πρώτη χώρα που έχει υιοθετήσει τα γιλέκα με άμμο, καθώς εδώ και χρόνια χρησιμοποιούνται από τις ΗΠΑ από παιδιά με αυτισμό.


Μία μητέρα δηλώνει πεπεισμένη για την αποτελεσματικότητα του γιλέκου. Ο 9χρονος γιος της, Φρέντρικ, που έχει διαγνωσθεί με ΔΕΠ-Υ, φορά τα τελευταία τρία χρόνια ένα γιλέκο βάρους 2 κιλών. «Το φορά οικειοθελώς και νιώθει ότι τον βοηθά. Έχει καλύτερη συγκέντρωση και συμμετέχει πιο ενεργά στο μάθημα. Δεν αποσπάται από την προσπάθειά του να κρατήσει τα άκρα του υπό έλεγχο», λέει η μητέρα του σε γερμανικό μέσο ενημέρωσης, ενώ το ίδιο το παιδί παραδέχεται πως: «Το γιλέκο με ηρεμεί. Όταν το φορώ κάνω καλύτερα γράμματα».


«Τα παιδιά που πάσχουν από τέτοιου είδους διαταραχές, συχνά δεν μπορούν να διακρίνουν το ένα ερέθισμα από το άλλο. Τα γιλέκα τα βοηθούν να έχουν καλύτερη αντίληψη του εαυτού τους με αποτέλεσμα να είναι πιο συγκεντρωμένα», επισημαίνει σε γερμανικό περιοδικό η Γκέρχιλντ ντε Βαλ, επικεφαλής της Μονάδας Ενσωμάτωσης σε σχολείου του Αμβούργου, η οποία, εντούτοις, τονίζει ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται πάνω από 30 λεπτά κάθε φορά.


pri 66263160


Οι επικριτές, ωστόσο, του μέτρου λένε ότι τα γιλέκα του θυμίζουν ζουρλομανδύα και φοβούνται πως τα παιδιά που τα φορούν στιγματίζονται. Ένας πατέρας έγραψε στο facebook: «Αυτά είναι βασανιστήρια. Πώς λες σε ένα παιδί: ‘Είσαι άρρωστος και για τιμωρία θα φοράς αυτό το γιλέκο που όχι μόνο καταπονεί το σώμα σου, αλλά σε κάνει να φαίνεσαι σαν βλάκας στα μάτια των συμμαθητών σου;’»


Πολλοί ψυχίατροι είναι επιφυλακτικοί διότι δεν υπάρχουν μελέτες για τις μακροπρόθεσμες συνέπειες της χρήσης των γιλέκων. Ο Μίχαελ Σούλτε-Μάρκβορτ, διευθυντής της Πανεπιστημιακής Κλινικής Παιδικής και Νεανικής Ψυχιατρικής του Αμβούργο, λέει ότι τα γιλέκα «εγείρουν ζητήματα ηθικής» και υπάρχει κίνδυνος να αρχίσουν να αντιμετωπίζονται ως πανάκεια. Επισημαίνει ότι τα σχολεία εσφαλμένα προσπαθούν να διασφαλίσουν ότι τα παιδιά θα αλλάξουν συμπεριφορά προκειμένου να ενσωματωθούν αντί να επικεντρώνονται στην αντιμετώπιση του προβλήματος κάθε παιδιού μεμονωμένα.


ταξιδι του μελιτος στην σαντορινη

Θύμα ήταν η Ελέιν Χέζμπεργκ, μια γυναίκα που περνούσε το δρόμο. Σύμφωνα με το CNNi, υπήρχε οδηγός πίσω από το τιμόνι την ώρα του δυστυχήματος, παρότι το όχημα λειτουργούσε εκείνη την ώρα με «αυτόνομη λειτουργία».


ταξιδι του μελιτος στην σαντορινη

αγια αναστασια

Αυτό σημαίνει ότι υπήρχε οδηγός για λόγους ασφαλείας αλλά το όχημα κινείτο μόνο του στους δρόμους. Η Uber έχει ξεκινήσει σειρά δοκιμών με τα αυτόνομα αυτοκίνητά της στην Αριζόνα, το Πίτσμπουργκ, το Τορόντο αλλά και άλλες περιοχές.


Η εταιρεία υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή της ότι συνεργάζεται πλήρως με την αστυνομία και πως οι σκέψεις της είναι με την οικογένεια του θύματος.



Some incredibly sad news out of Arizona. We’re thinking of the victim’s family as we work with local law enforcement to understand what happened. https://t.co/cwTCVJjEuz

— dara khosrowshahi (@dkhos) 19 Μαρτίου 2018


τηλεφωνα εθνικης φρουρας

μπισκοτα νηστισιμα με μαρμελαδα

δ ή δ νοκ

Η Επιτροπή Ψηφιακών Μέσων, Πολιτισμού και Αθλητισμού του βρετανικού κοινοβουλίου στο πλαίσιο της έρευνάς της λάμβανε την Πέμπτη, καταθέσεις στο Πανεπιστήμιο Τζορτζ Ουάσιγκτον, στις ΗΠΑ.


μπισκοτα νηστισιμα με μαρμελαδα

μπουρου μπουρου μεζεδοπωλειο

Η Τζούνιπερ Ντάουνς, η επικεφαλής του YouTube στον τομέα της δημόσιας πολιτικής, δήλωσε ότι δεν βρέθηκε "καμία απόδειξη για ανάμιξη της Ρωσίας στο δημοψήφισμα για το Brexit.


Οι σχέσεις μεταξύ Ρωσίας και Βρετανίας διανύουν περίοδο έντασης. Η πρωθυπουργός της Βρετανίας Τερέζα Μέι κατηγόρησε πέρσι τη Ρωσία για "επιθετικότητα" και υποστήριξε ότι υπάρχουν αποδείξεις ότι η Μόσχα αναμιγνύεται σε εκλογικές διαδικασίες άλλων χωρών. Το Κρεμλίνο αρνείται τις κατηγορίες κάνοντας λόγο για "αντιρωσική υστερία" στις ΗΠΑ και την Ευρώπη.


Στην ίδια ακρόαση, ο Σάιμον Μίλνερ, στέλεχος του Facebook, δήλωσε ότι η Εκλογική Επιτροπή της Βρετανίας ζήτησε από την εταιρεία να ερευνήσει αν διακινήθηκαν μέσω της πλατφόρμας της ψευδείς πληροφορίες, προερχόμενες από τη Ρωσία, που να αφορούσαν το δημοψήφισμα.


Όπως είπε, το Facebook παρείχε κάποιες πληροφορίες, στα τέλη του περασμένου έτους, όμως η Επιτροπή έκρινε ότι ήταν ανεπαρκείς και η εταιρεία διεξάγει νέα έρευνα, που θα ολοκληρωθεί γύρω στα τέλη του Φεβρουαρίου.


Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2019

ανατριχιλα θανατου trailer

προαγωγή δικηγόρου στον άρειο πάγο

Η τροχαία ανακοίνωσε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ενόψει την παρέλασης, που θα πραγματοποιηθεί στην λεωφόρο Αμαλίας, μπροστά από το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.


ανατριχιλα θανατου trailer

Ειδικότερα, δεν θα επιτραπεί σταδιακά, η στάση και η στάθμευση, καθώς και η κυκλοφορία των οχημάτων στους παρακάτω οδικούς άξονες ως εξής:


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24/03/2017


Από τις 09:30 το πρωί μέχρι και το τέλος των εορταστικών εκδηλώσεων της μαθητικής παρέλασης:


•Λ. Βασ. Αμαλίας, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.


•Λ. Βασ. Σοφίας, στο τμήμα της, μεταξύ της οδού Σέκερη και της Λ. Βασ. Αμαλίας, ρεύμα κυκλοφορίας προς πλ. Συντάγματος.


•Βασ. Γεωργίου Α΄ και Πανεπιστημίου, σε όλο το μήκος τους.


•Σταδίου, στο τμήμα της, μεταξύ της οδού Αιόλου και της πλ. Συντάγματος.


•Λ. Βασ. Όλγας, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.


•Λ. Συγγρού, στο τμήμα της, μεταξύ των οδών Αθ. Διάκου και Διον. Αρεοπαγίτου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς πλ. Συντάγματος.


Από τις 12:00 μέχρι και τις 19:30 του Σαββάτου, στην ανώνυμη οδό που οδηγεί από τον Περιφερειακό Λυκαβηττού, στον Λόφο Λυκαβηττού.


Από τις 15:00 μέχρι και τη λήξη των εκδηλώσεων της στρατιωτικής παρέλασης το Σάββατο, στις εξής οδούς και στις κάθετες αυτών οδούς, έως την πρώτη παράλληλο:


•Αχιλλέως, στο τμήμα της, μεταξύ της πλ. Καραϊσκάκη και της οδού Θερμοπυλών.


•Λένορμαν, Θερμοπυλών, Κολοκυνθούς, Βούρβαχη και Πετμεζά, σε όλο το μήκος τους.


Από τις 15:00 μέχρι και το τέλος της δοξολογίας στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών, το Σάββατο.


Μητροπόλεως, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής, έως την πρώτη παράλληλο.


•Αιόλου, στο τμήμα της, μεταξύ των οδών Ερμού και Αδριανού, καθώς και στις καθέτους αυτής, έως την πρώτη παράλληλο.


•Ερμού, στο τμήμα της, μεταξύ της Πλ. Ασωμάτων και της οδού Αιόλου.


Απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης των οχημάτων, από τις 15:00 μέχρι και τη λήξη των εκδηλώσεων της στρατιωτικής παρέλασης, το Σάββατο, στη Λ. Βασ. Ολγας, σε όλο το μήκος της.


ΣΑΒΒΑΤΟ 25/03/2017:


Από τις 06:00 το πρωί μέχρι και το τέλος των εκδηλώσεων της στρατιωτικής παρέλασης, στις εξής οδούς και στις κάθετες αυτών οδούς, έως την πρώτη παράλληλο:


•Λ. Βασ. Ολγας, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.


•Λ. Βασ. Σοφίας, στο τμήμα της μεταξύ των λεωφόρων Βασ. Κων/νου και Βασ. Αμαλίας.


•Ηρ. Αττικού, Βασ. Γεωργίου Β΄, Βασ. Γεωργίου Α΄,


•Λ. Βασ. Αμαλίας και Πανεπιστημίου, σε όλο το μήκος τους.


•Πλ. Ομονοίας.


•Πειραιώς, στο τμήμα της, μεταξύ της πλ. Ομονοίας και της Ιεράς Οδού.


•Αθηνάς και Αγίου Κωνσταντίνου, σε όλο το μήκος τους.


•Πλ. Καραϊσκάκη.


•Καρόλου, σε όλο το μήκος της.


•Μάρνη, στο τμήμα της μεταξύ της Πλ. Βάθης και της οδού Καρόλου.


•28ης Οκτωβρίου, στο τμήμα της, μεταξύ της Πανεπιστημίου και της Λ. Αλεξάνδρας.


•Ανθ/γου Στ. Ρεγκούκου, σε όλο το μήκος της.


•Θ. Δηληγιάννη, στο τμήμα της, μεταξύ της πλ. Καραϊσκάκη και της οδού Ι. Μεταξά.


•Πλ. Συντάγματος.


•Φιλελλήνων, Σταδίου, Ακαδημίας και Αθ. Διάκου, σε όλο το μήκος τους.


•Λ. Συγγρού, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Αμ. Φραντζή και Διον. Αρεοπαγίτου.


Σημειώνεται, επίσης, ότι θα γίνουν παράλληλα τροποποιήσεις στα δρομολόγια των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς.



μορια μοριακης βιολογιας 2015

crypton x 135 δοσεις

Αυτό αναφέρει στο βίντεο που ανέβασε στο διαδίκτυο ο "rebel_same 84", για να δείξει το νέο γκράφιτι με το οποίο τιμά τον Έλληνα σούπερ σταρ και παίκτη των Μιλγουόκι Μπακς.


crypton x 135 δοσεις

πως μπορεις να πεισεις καποιον

Μετά το γκράφιτι στο γήπεδο των Σεπολίων, η νέα αυτή δημιουργία με κεντρικό πρόσωπο τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, βρίσκεται σε αυλή σχολείου στην Καλλιθέα.


«Μαθητές και καθηγητές έχουν ενθουσιαστεί», δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο δημιουργός του νέου γκράφιτι.


Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έγινε... γκράφιτι στο πρώτο του γήπεδο (pics)


Σύμφωνα με τον ίδιο τον καλλιτέχνη, «ο τοίχος αυτός έγινε μέσα σε ένα βράδυ, την ώρα ώρα που έπαιζε ο Γιάννης στον αγώνα» ενώ πρόσθεσε ότι «δεν σταματάμε κάνουμε τοιχογραφίες σε όλο τον κόσμο».





ατκινς νεα διαιτα

αγια παρασκευη χαρτης μετρο

αμανες θεοδωρα

Όπως ανακοινώθηκε από το Γενικό Επιτελείο Στρατού, ο 22χρονος οπλίτης από την Κρήτη είχε παρουσιαστεί στη Β' ΕΣΣΟ, δυνάμεως της ΔΑΝ Μεγίστης, και ενώ εκτελούσε υπηρεσία σκοπού στη νήσο Ρω, περίπου στις 08:40, για αδιευκρίνιστη μέχρις στιγμής αιτία, αυτοπυροβολήθηκε θανάσιμα στο κεφάλι με τον ατομικό του οπλισμό.


αγια παρασκευη χαρτης μετρο

Η ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Στρατού (ΓΕΣ)



«Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι, ο ΣΤΡ (ΠΖ) Ε. Τ. της 2018 Β/ ΕΣΣΟ, δυνάμεως της ΔΑΝ Μεγίστης, ενώ εκτελούσε υπηρεσία σκοπού στη νήσο Ρω και περί ώρα 08:40 περίπου, για αδιευκρίνιστη μέχρις στιγμής αιτία, αυτοπυροβολήθηκε θανάσιμα στο κεφάλι με το ατομικό του οπλισμό.



Του γεγονότος, επιλήφθηκαν άμεσα οι αρμόδιες αρχές. Οι οικείοι του έχουν ενημερωθεί για το συμβάν. Η διερεύνηση του θέματος συνεχίζεται και θα υπάρχει συνέχεια ενημέρωση».



Για εγκληματική ενέργεια κάνει λόγο η μητέρα του


Συμφωνα με τη Δημοκρατική, η μητέρα του προσέφυγε την Τετάρτη με αίτηση – δήλωσή της ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι ο θάνατος του παιδιού της επήλθε κάτω από ύποπτες και αδιευκρίνιστες συνθήκες.


Εν όψει της διενέργειας νεκροψίας – νεκροτομής από τον ιατροδικαστή Ρόδου σήμερα, υπέβαλε εξάλλου το αίτημα να είναι παρούσα κατά τη νεκροψία η τεχνική σύμβουλος της οικογένειας και συγκεκριμένα η ιατροδικαστής Ηρακλείου Κρήτης κ. Ελπίδα Σπανουδάκη, αφού υπάρχει η πεποίθηση της οικογένειας ότι δεν πρόκειται για αυτοκτονία αλλά για εγκληματική ενέργεια.


Παραλλήλως δήλωσε παράσταση πολιτικής αγωγής για την ψυχική οδύνη που υπέστη από τον αδόκητο και ύποπτο θάνατο του παιδιού της το οποίο έχαιρε άκρας σωματικής και ψυχικής υγείας.


Σε κακή ψυχολογική κατάσταση οι οπλίτες που υπηρετούσαν μαζί του


Σύμφωνα με πληροφορίες, η σορός του 22χρονου μεταφέρθηκε στη Ρόδο με ελικόπτερο «Σινούκ». Με το ίδιο ελικόπτερο μεταφέρθηκαν στη Ρόδο και οι πέντε στρατιώτες που υπηρετούσαν στη Ρω μαζί με τον νεαρό Κρητικό. Οι οπλίτες, οι οποίοι βρίσκονται σε κακή ψυχολογική κατάσταση, απομακρύνθηκαν από τη Ρω και αντικαταστάθηκαν από άλλους στρατιώτες.


Ο νεαρός φαίνεται πως είχε συχνή τηλεφωνική επικοινωνία με τους δικούς του ανθρώπους στο Ηράκλειο.


Μάλιστα, όπως αναφέρουν πληροφορίες ουδέποτε είχε διαπιστωθεί ότι ο 22χρονος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.







ανακύκλωση συσκευών χανιά

μπιλιας ρεθυμνο

«Έκανε τη χώρα μπαλάκι στα χέρια των δανειστών και όμηρο των ακραίων συντηρητικών κύκλων της Ευρώπης και του ΔΝΤ. Δύο χρόνια τώρα επαναλαμβάνεται η ίδια τακτική με ολέθρια αποτελέσματα. Η Κυβέρνηση έχασε χρόνο, συμμαχίες και ευκαιρίες. Τώρα την τελευταία στιγμή τρέχει και δεν φθάνει» τονίζει η Φώφη Γεννηματά και προσθέτει:


μπιλιας ρεθυμνο

επιστροφη χρηματων στους συνταξιουχους


Οι κίνδυνοι να αλυσοδεθεί η χώρα με συνθηκολόγηση ηττημένου, είναι ορατοί!.



«Μια κυβέρνηση που δεν ξέρει, με ένα πρωθυπουργό που δεν μπορεί, διαμορφώνουν με συνεχή εγκληματικά λάθη ένα πρόγραμμα που δεν βγαίνει και εγκλωβίζουν τη χώρα στο επικίνδυνο δίλλημα "Grexit ή διαρκής λιτότητα"».


Ως εδώ. Όσο πιο γρήγορα φύγουν τόσο το καλύτερο για τον τόπο» καταλήγει.



καταστημα με χτυπημενες ηλεκτρικες συσκευες θεσσαλονικη

διας και ηρα παιδια

αειφόρος ανάπτυξη

Ο κ. Πάιατ μίλησε για τη μεγάλη επένδυση που θέλει να πραγματοποιήσει στα ναπηγεία της Σύρου η ελληνοαμερικανική Onex, επικεφαλής της οποίας είναι ο επιχειρηματίας Πάνος Ξενοκώστας, ενώ έκανε ειδική αναφορά στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, το οποίο, όπως τόνισε, οι ΗΠΑ θέλουν να χρησιμοποιήσουν τόσο για εμπορικούς, όσο και για στρατιωτικούς σκοπούς, ειδικότερα για βάση ελικοπτέρων.


διας και ηρα παιδια

ηδιων αναγνωριση αρχαια

«Το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης είναι στρατηγικής σημασίας για τις ΗΠΑ. Θέλουμε να διαδραματίσει έναν μεγαλύτερο ρόλο» σημείωσε και πρόσθεσε: «Οι επενδύσεις των ΗΠΑ είναι διαφανείς. Θέλουμε να βοηθήσουμε την Ελλάδα να επανέλθει οικονομικά. "America is back". Οι σχέσεις Ελλάδος-ΗΠΑ δεν ήταν ποτέ πιο ισχυρές. Θα συνεχίσουν να ενδυναμώνονται. Πρόκειται για σχέσεις δυνατές και με βάθος χρόνου. Η ελληνική ναυτιλία έπαιξε τον ρόλο της στην ενδυνάμωση των σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών».


σοιμπλε κατοχικο δανειο

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το CBS News, επικαλούμενο μαρτυρίες αξιωματούχων, οι δύτες συνεχίζουν να ανασύρουν νεκρούς από τα συντρίμμια του αεροπλάνου.


σοιμπλε κατοχικο δανειο

Όπως ανέφεραν οι ίδιοι αξιωματούχοι, τα συντρίμμια είναι διασκορπισμένα σε μικρά κομμάτια.


Την Πέμπτη έγινε γνωστό πως εντοπίστηκε το ένα από τα «μαύρα κουτιά», το οποίο αναμένεται να δώσει πληροφορίες για τα αίτια που οδήγησαν στη συντριβή. «Ήμουν απελπισμένος γιατί το ρεύμα ήταν ισχυρό, αλλά είμαι σίγουρος για τα εργαλεία που μου είχαν δοθεί», είπε ο δύτης που βρήκε το «μαύρο κουτί», συμπληρώνοντας: «Ξεκίνησα να σκάβω και να καθαρίζω τα ερείπια, μέχρι που βρήκα το πορτοκαλί αντικείμενο».


Στο φως έρχονται και φωτογραφίες από τις υποβρύχιες έρευνες των δυτών, που επιχειρούν στο σημείο.


Να σημειωθεί πως έχει εντοπιστεί μεγάλο τμήμα της ατράκτου του αεροσκάφους. «Πιστεύουμε ακράδαντα ότι βρήκαμε τμήμα της ατράκτου» του Boeing που εκτελούσε την πτήση JT610, δήλωσε ο πτέραρχος Χάντι Τσαχαντό σε ινδονησιακό τηλεοπτικό δίκτυο.




απαλλαγειτε απο το σωσιβιο
εθνικη ελλαδος ποδοσφαιρου βικιπαιδεια

θέατρο τ φλέμινγκ 16

δικηγορος καλυβια

«Δρομολογήθηκαν ορισμένα θέματα τα οποία χρόνιζαν, δεν ασχολιόταν κανένας, είχανε μπλέξει στα γρανάζια της γραφειοκρατίας και φαίνεται ότι ξεμπλέκουν», τόνισε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης στο ραδιοφωνικό σταθμό "Πρακτορείο 104,9 fm", αναφερόμενος στη συνάντηση που είχε με τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Χρήστο Σπίρτζη, με τον οποίο συζήτησαν μια σειρά έργων σημαντικών για τη Θεσσαλονίκη.


θέατρο τ φλέμινγκ 16

rihanna te amo letra e tradu褯

Ο κ. Μπουτάρης χαρακτήρισε το Μουσείο Ολοκαυτώματος ως «ένα μεγάλο δώρο του Αλέξη Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη» και αναφερόμενος στη συνεργασία που έχει με την κυβέρνηση είπε ότι από όσα έχει ζητήσει ο δήμος προχωράνε όλα. Είπε ακόμα ότι ο δήμος πρέπει να τα έχει πάντα καλά με την κυβέρνηση, γιατί από εκεί αρχίζουν και τελειώνουν όλα, καθώς ο δήμος δεν έχει αυτονομία. «Όποιου του αρέσει κι όποιου δεν του αρέσει, λυπάμαι», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μπουτάρης.


Σε ό, τι αφορά το συλλαλητήριο που θα γίνει την Κυριακή στην Αθήνα για το ονοματολογικό, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης είπε ότι πρόκειται για ένα μεγάλο θέμα. «Εγώ λέω την άποψή μου, λέει ο καθένας την άποψή του και είναι θέμα της κυβέρνησης να ενεργήσει πια», είπε.


Συμπλήρωσε ακόμα την άποψή του για τα συλλαλητήρια λέγοντας ότι «δεν μπορεί τα συλλαλητήρια με ασαφή, με πολύ ασαφή, σκεπτικό, με έναν απίστευτο λαϊκισμό να παρασύρει τον κόσμο σε πράγματα τα οποία δεν είναι και αλήθειες. Έχω πει την άποψή μου. Είναι σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις».


Κλείνοντας είπε για την προοπτική επίλυσης του θέματος ότι «δεν είμαι ακριβώς αισιόδοξος, θέλω να βρεθεί λύση να τελειώνει η ιστορία. Το θέμα δεν είναι αν είμαι αισιόδοξος ή όχι, αλλά ότι πρέπει να βρεθεί οπωσδήποτε λύση. Είναι απολύτως απαραίτητο για πάρα πολλούς λόγους».


εντοπιζω αγγλικα

αεροβόλο ελατηρίου

Σύμφωνα με μία νέα μελέτη της Τουρκικής Επιχειρηματικής και Επιχειρηματικής Συνομοσπονδίας (TÜRKONFED) που ήρθε πρόσφατα στη δημοσιότητα, από το 2010 έως το 2015 υπολογίζεται ότι ένα εκατ. γυναίκες στη χώρα αναγκάσθηκαν να εγκαταλείψουν τη δουλειά τους για να φροντίσουν τα παιδιά τους, ενώ άλλες 112 χιλιάδες για να φροντίσουν τους ηλικιωμένους.


εντοπιζω αγγλικα

Προφανώς η επιλογή αυτή δεν ήταν επιθυμητή για αυτές τις γυναίκες, καθώς εάν τους είχαν προσφερθεί οι απαραίτητες διευκολύνσεις για τη φροντίδα των παιδιών και των ηλικιωμένων, θα συνέχιζαν την εργασία τους.


Μια πρόσφατη μελέτη της Διεθνούς Οργάνωσης Εργασίας (ILO) καταδεικνύει τα ίδια στοιχεία. Η έκθεση, που δημοσιεύθηκε από την ILO και την αμερικανική παγκόσμια ερευνητική εταιρεία Gallup για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας στις 8 Μαρτίου, αποκάλυψε εντυπωσιακά στοιχεία σχετικά με τις αντιλήψεις και τις στάσεις των δύο φύλων στην Τουρκία σχετικά με τις γυναίκες και την εργασία.


Σύμφωνα με την μελέτη, στην Τουρκία μόνο μία στις 10 γυναίκες θα προτιμούσε να μένει στο σπίτι για να φροντίζει το νοικοκυριό, ενώ σε παγκόσμιο επίπεδο ο αριθμός αυτός είναι δύο στις 10 γυναίκες.


Η έκθεση της ILO που τιτλοφορείται: «Προς ένα καλύτερο μέλλον για τις γυναίκες και την εργασία: Φωνές γυναικών και ανδρών», δείχνει ότι η πλειοψηφία των γυναικών στην Τουρκία επιθυμεί να απασχολείται σε αμειβόμενες θέσεις εργασίας. Αυτό συμβαδίζει με τη γενική τάση σε ολόκληρο τον κόσμο. Σύμφωνα με την έκθεση, ενώ το 70% των γυναικών σε παγκόσμια κλίμακα θέλει να εργαστεί σε αμειβόμενες θέσεις εργασίας, το ποσοστό αυτό στην Τουρκία φθάνει το 87%.


Έτσι, η αύξηση του ποσοστού των γυναικών που αναγκάζονται να βρεθούν εκτός του εργατικού δυναμικού, χωρίς να το επιθυμούν, αποτελεί μία επικίνδυνη τάση για μια χώρα όπου σχεδόν 28 εκ. άνθρωποι σε ηλικία εργασίας βρίσκονται ήδη εκτός εργατικού δυναμικού. Σχεδόν 20 εκατ. από αυτά τα 28 εκατ. είναι γυναίκες.


Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας, στην Τουρκία το ποσοστό απασχόλησης του εργατικού δυναμικού των νοικοκυριών, ηλικίας 15 ετών και άνω, είναι 46%. Το 2015 το ποσοστό αυτό ήταν 65% για τους άνδρες, και 27,5% για τις γυναίκες.


Η κατάσταση επιδεινώνεται μεταξύ των νέων γυναικών. Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, σχεδόν το 32% των γυναικών, ηλικίας μεταξύ 15 και 24 ετών, δεν πάνε ούτε στο σχολείο. Έτσι, σχεδόν μία στις τρεις νεαρές γυναίκες στην Τουρκία κάθεται στο σπίτι - και το ποσοστό αυτό αυξάνεται.


«Είναι σημαντικό να αναλάβουμε δράση στο θέμα που αφορά τα νηπιαγωγεία, αλλά εάν βρεθεί γρήγορα ασφαλές σύστημα φροντίδας, θα μπορούσαμε κατ' αρχήν να προσλάβουμε 500.000 γυναίκες, εκτός από τις επιπλέον 1.1 εκατ. γυναίκες που θα επιστρέψουν και οι οποίες έχουν αποχωρήσει από το εργατικό δυναμικό», δήλωσε ο πρόεδρος της Τουρκικής Επιχειρηματικής και Επιχειρηματικής Συνομοσπονδίας (TÜRKONFED) Ταρκάν Καντούογλου.



καζακστάν θρησκεία

σβησιμο σκληρου δισκου

μεγαλη δευτερα 2014
αθως ξενοδοχειο

Οι εργαζόμενοι ζητούσαν συνάντηση με τον κ. Σπίρτζη, προκειμένου να του θέσουν τα ερωτήματα τους αναφορικά με το νομοσχέδιο του υπουργείου Μεταφορών και να λάβουν διαβεβαιώσεις ότι η εκχώρηση έργου του ΟΑΣΘ στα ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης δεν θα οδηγήσει στην ιδιωτικοποίηση του Οργανισμού, ούτε θα θίξει τις θέσεις και τους όρους εργασίας.


σβησιμο σκληρου δισκου

«Μετά το κλείσιμο της συνάντησης με τον υπουργό αποφασίσαμε αναστολή των κινητοποιήσεων. Συνεδρίασε το διοικητικό συμβούλιο και κατά πλειοψηφία πήραμε την απόφαση. Καταλαβαίνουμε τον κόσμο και δεν υπάρχει λόγος να ταλαιπωρούμε το επιβατικό κοινό, από τη στιγμή που υπάρχει ραντεβού με τον υπουργό.


Θα ακούσουμε τον κ. Σπίρτζη και μόλις γυρίσουμε στη Θεσσαλονίκη θα γίνει νέο Δ. Σ. όπου θα παρθούν αποφάσεις σύμφωνα με την εξέλιξη της συνάντησης», είπε στο ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του συνδικάτου των εργαζομένων στον ΟΑΣΘ, Δημήτρης Τσερμενίδης.


Μετά τον ορισμό της συνάντησης με τον υπουργό, Χρήστο Σπίρτζη, για την ερχόμενη Δευτέρα, τα δρομολόγια των αστικών συγκοινωνιών στη Θεσσαλονίκη θα εκτελούνται κανονικά και αναστέλλεται η στάση εργασίας που είχε προγραμματιστεί από τις 7 το απόγευμα και έως τη λήξη της βάρδιας.


Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2019

ψυγεια πετρου ραλλη

Ο κοσμηματοπώλης συνελήφθη το περασμένο Σάββατο, μετά τη δημοσιοποίηση βίντεο που τον έδειχνε να χτυπά τον 33χρονο, μαζί με ακόμη ένα άτομο, που εντοπίστηκε χθες, Δευτέρα, και ομολόγησε την εμπλοκή του.


ψυγεια πετρου ραλλη

Πρόκειται για έναν 55χρονο άντρα, ιδιοκτήτη μεσιτικού γραφείου, ο οποίος αναγνωρίστηκε ως το άτομο που φαίνεται στο βίντεο να χτυπά με κλωτσιές τον Ζακ Κωστόπουλο και συνελήφθη από την αστυνομία.


Ισχυρίστηκε ότι ενεπλάκη για να εμποδίσει τον 33χρονο να βγει από το κοσμηματοπωλείο επειδή είχε δει ότι κρατούσε μαχαίρι και ήθελε να τον σταματήσει για να μην κινδυνεύσουν οι άνθρωποι που ήταν έξω από το κατάστημα.



Απροσδιόριστα τα αίτια θανάτου λένε οι ιατροδικαστές


Κανένα σημάδι που να προσδιορίζει ότι ο θάνατος του 33χρονου Ζακ Κωστόπουλου μπορεί να προήλθε από χτυπήματα ξυλοδαρμού δεν εντόπισε ο ιατροδικαστής κατά τη νεκροτομή.


Η αιτία θανάτου παραμένει απροσδιόριστη και θα πρέπει να βγουν οι ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις για να υπάρξει σαφής αιτία θανάτου. Ο ιατροδικαστής ανέφερε χαρακτηριστικά στις Αρχές που ερευνούν την υπόθεση ότι δεν εντόπισε κακώσεις που να δικαιολογούν από μόνες τους το θάνατο του 33χρονου.


Πρέπει, όμως, να υπάρξει περαιτέρω ιατροδικαστικός έλεγχος για να διαπιστωθεί και επίσημα εάν το θύμα είχε κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών, ποιων ουσιών και ίσως τότε προσδιοριστεί και η αιτία θανάτου.



δικαιολογητικα για αιτηση ασυλου
χιονιζει αθηνα τωρα

χαμπουργκερ μενιδι

Πολύ πιο δύσκολα από ότι θα περίμενε κανείς, η Ισπανία «λύγισε» 1-0 το Ιράν και έκανε βήμα πρόκρισης στα νοκ-άουτ του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2018. Οι Παγκόσμιοι Πρωταθλητές του 2010 δεν είχαν καθόλου εύκολο έργο κόντρα στην ομάδα του Κάρλος Κεϊρόζ και χρειάστηκαν αρκετή δόση τύχης για να τα καταφέρουν. Το Ιράν είχε κλείσει όλους τους διαδρόμους προς την εστία του, αμύνθηκε πολύ σωστά και περίμενε τις δικές του στιγμές στο ματς για να γίνει απειλητικό, παρόλα αυτά η τύχη δεν το βοήθησε σε δυο περιπτώσεις.


χαμπουργκερ μενιδι

πως να ζητησω χορηγια

Η πρώτη όταν σε προσπάθεια του Ντιέγκο Κόστα έγινε διπλή κόντρα έτσι ώστε η μπάλα να πάει στα δίχτυα και να ανοίξει το σκορ κι η δεύτερη όταν το Ιράν σκόραρε, αλλά μετά από εξέταση του VAR υποδείχθηκε οφσάιντ, που όντως έτσι ήταν για λίγα εκατοστά. Σε κάθε περίπτωση, η Ισπανία του Φερνάντο Ιέρο έφτασε στους 4 βαθμούς, όσους και η Πορτογαλία, αφήνοντας το Ιράν στους 3 της πρεμιέρας απέναντι στο Μαρόκο που δεν έχει βαθμό στον όμιλο κι έχει ήδη αποκλειστεί.



Diego Costa gives Spain the lead! pic.twitter.com/t0FKMPRJHZ


— Transfer Man (@_transferman) June 20, 2018


τριτο δημοτικο σχολειο κορινθου

λουκρητια γιορτη

ραδιοφωνο απο το internet
Αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας πάνω από την Αθήνα

Πτήση πάνω από την Αθήνα για αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας - Για ποιο λόγο και πότε θα πραγματοποιηθεί


λουκρητια γιορτη

Αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας (δύο F-16, ένα Mirage 2000 και δύο F-4) θα πετάξουν σήμερα στις 12.00 το μεσημέρι πάνω από το κέντρο της Αθήνας.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Οι δοκιμαστικές πτήσεις πραγματοποιούνται ενόψει της στρατιωτικής παρέλασης για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821.

Πηγή: Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων

Διαβάστε επίσης:

Η σφαγή του Αφρίν: Αίμα, θάνατος και φρίκη μετά την άλωση της κουρδικής πόλης από τους Τούρκους

«Βόμβα» της Συντονιστικής Επιτροπής Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς



λογικος τυπος ταυτολογια

ηλιακο ρολοι αγγλικα

γιωργος βλαχος δημοσιογραφος blue sky

«Σας ευχαριστώ που με σώσατε»... Με αυτά τα λίγα λόγια που κρύβουν όμως απέραντη ευγνωμοσύνη, ο Πραγιάκ Σουθάμ, ένα από τα 12 εγκλωβισμένα παιδιά, η περιπέτεια των οποίων κράτησε σε αγωνία όλο τον πλανήτη επί δύο εβδομάδες, ευχαριστεί όλους όσοι ασχολήθηκαν με το δύσκολο έργο της διάσωσής τους.


ηλιακο ρολοι αγγλικα

ψητα σχαρας

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας «Αγριόχοιροι» και ο προπονητής τους, μίλησαν από τα κρεβάτια του νοσοκομείου όπου νοσηλεύονται, ευχαρίστησαν τους διασώστες αλλά και όσους προσευχήθηκαν για την τύχη τους, ενώ τόνισαν ότι είναι καλά στην υγεία τους και αποκάλυψαν τα παραδοσιακά ταϊλανδέζικα φαγητά που... λιγουρεύονται.




δεν σε παίρνει

αργός τουρισμός

«Η κυβέρνησή σας λειτούργησε αποκλειστικά ως υπηρέτης των ξένων συμφερόντων που ζητούν επιτακτικά λύση τώρα έτσι ώστε να εξυπηρετήσουν τα δικά τους γεωπολιτικά και οικονομικά συμφέροντα. Δεν ενδιαφέρονται για το ποια θα είναι η λύση στο πρόβλημα μεταξύ των δύο κρατών. Βρήκαν τον κατάλληλο άνθρωπο που ανέλαβε δράση παραμερίζοντας το Εθνικό συμφέρον. Απέναντι σας όμως έχετε τον Ελληνικό λαό που λέει ένα ηχηρό ως εδώ. Φτάνει πια! Go back κ. Τσίπρα», ανέφερε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ.


δεν σε παίρνει

κολλεγιο συνταγμα

«Ο βολικός κ. Τσίπρας θέλει να τελειώσει τη δουλειά. Η ΝΔ αγωνιά μην τυχόν και βρει το θέμα ανοιχτό μετά τις εκλογές. Οι πρόθυμοι ανησυχούν μην πάει χαμένος ο κόπος τους» συμπλήρωσε αφήνοντας αιχμές για έλλειψη κυβερνητικής πλειοψηφίας.


Η Γεννηματά εκτίμησε, δε, πως «η Κυβέρνηση δεσμεύει τη χώρα σε μια κακή συμφωνία, η οποία δεν εξυπηρετεί τα Εθνικά συμφέροντα. Αντί να κλείνει παλιές πληγές ανοίγει καινούργιες. Κρατά ζωντανή τη ρίζα του αλυτρωτισμού. Το Κίνημα Αλλαγής λέει καθαρά όχι».




οασισ κοκκινο νερο

εργαζομενη γυναικα νοσοκομα

«Η επαναφορά των συλλογικών διαπραγματεύσεων αποτελεί για εμάς κεντρικό πολιτικό ζήτημα διότι οι ΣΣΕ διαμορφώνουν ένα πλέγμα προστασίας των εργαζομένων, το οποίο δεν μπορεί να επιτευχθεί στο ατομικό επίπεδο, σε μια "διαπραγμάτευση" ανάμεσα σε έναν εργοδότη και έναν μεμονωμένο εργαζόμενο», είπε χαρακτηριστικά η υπουργός μιλώντας στην εφημερίδα Αγορά και επισήμανε πως οι ισχυρές κλαδικές συλλογικές συμβάσεις οργανώνουν την οικονομική ζωή και αποτελούν παράγοντα κανονικότητας στην αγορά εργασίας.


οασισ κοκκινο νερο

Η υπουργός εμφανίστηκε κάθετα αντίθετη στην αύξηση του ορίου των ομαδικών απολύσεων, που είναι μέρος των «παράλογων απαιτήσεων του ΔΝΤ» και κατηγόρησε την ΝΔ ότι «ταυτίζεται απόλυτα και στο ζήτημα αυτό με τις θέσεις του ΔΝΤ».


«Καταλαβαίνω ότι πολλοί στοιχημάτιζαν πως θα κάνουμε πίσω, επιδιώκοντας την πλήρη απελευθέρωση των ομαδικών απολύσεων, οραματιζόμενοι οι ίδιοι περισσότερες απολύσεις. Μιλάω βέβαια για τη Νέα Δημοκρατία, η οποία συνεχίζει αταλάντευτα στο δόγμα των απολύσεων. Έχει πραγματικά ενδιαφέρον που η αξιωματική αντιπολίτευση ταυτίζεται απόλυτα και στο ζήτημα αυτό με τις θέσεις του ΔΝΤ», είπε.


«Θέση μας είναι ότι σε μια χώρα με τόσο υψηλά ποσοστά ανεργίας η αύξηση του ορίου των ομαδικών απολύσεων δεν έχει καμία απολύτως λογική. Ο ορθός λόγος - και όχι κάποια ιδεοληψία - επιτάσσει την προστασία των θέσεων εργασίας. Αυτό το καταλαβαίνει και η πλειονότητα των θεσμών, με εξαίρεση το ΔΝΤ το οποίο εμμένει σε σειρά παράλογων απαιτήσεων θέτοντας εμπόδια στην ολοκλήρωση της διαπραγμάτευσης. Άλλωστε, τα ισχύοντα όρια προστασίας από τις ομαδικές απολύσεις, βρίσκονται στον μέσο όρο των κρατών - μελών της ΕΕ», σημείωσε η κ. Αχτσιόγλου.


Από 1.1.2017 οι ασφαλιστικές εισφορές υπολογίζονται βάσει του πραγματικού εισοδήματος και όχι τεκμαρτών εισοδημάτων (όπως πριν) «που συχνά απέχουν πολύ από τα πραγματικά», τόνισε η υπουργός και χαρακτήρισε το νέο σύστημα «σαφώς δικαιότερο δικαιότερο καθώς, μεταξύ άλλων, καταργεί την παράλογη διάκριση παλαιών και νέων ασφαλισμένων».



αορ β αιρω

ελλασ πρεσ

Αυτό δείχνουν τα στοιχεία του υπουργείου Παιδείας για τα μόρια που συγκέντρωσαν οι υποψήφιοι στις φετινές Πανελλαδικές, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος».


ελλασ πρεσ

χιονιζει αγγλικα

αρχικη οθονη tablet

Οι βάσεις στις ιατρικές σχολές θα παρουσιάσουν πτώση, καθώς φέτος μόλις 917 υποψήφιοι πέτυχαν από 18.500 μόρια και πάνω στο πεδίο που αφορά τις επιστήμες Υγείας, έναντι 1.386 πέρσι.


Μάλιστα, βάσει των εκτιμήσεων, απώλεια ακόμη και 350 με 400 μορίων αναμένεται να σημειωθεί στην Ιατρική Αλεξανδρούπολης. Καθοδική θα είναι η πορεία σε σχεδόν όλες τις σχολές των θετικών και τεχνολογικών σπουδών.


Ένα ακόμα χαρακτηρικό που αναμένεται να δούμε φέτος, είναι να ενταθεί το φαινόμενο εισαγωγής με λίγα χιλιάδες μόρια. Οι υποψήφιοι που έγραψαν κάτω από 7.000 μόρια είναι αυξημένοι σε σχέση με πέρσι, σπρώχνοντας ακόμα πιο χαμηλά κάποιες χαμηλόβαθμες σχολές.


Ειδικά στα πεδία των θετικών και τεχνολογικών σχολών, καθώς και των Οικονομικών και Πληροφορικής, το 21,9% και το 33,11 % έγραψαν στο σύνολο από 7.000 μόρια και κάτω.


1ο πεδίο - Ανθρωπιστικών, Νομικών και Κοινωνικών Σπουδών


Ανεβαίνουν ελαφρώς οι δημοφιλείς σχολές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, καθώς σε σχέση με πέρσι αναμένεται αύξηση λίγω δεκάδων μορίων. Πέρσι η Νομική του ΕΚΠΑ έφτασε τα 18.199 μόρια και η αντίστοιχη του ΑΠΘ τα 17.953 μόρια.


Αντίστοιχα, αύξηση αναμένεται και για τα τμήματα Ψυχολογίας, τα οποία πέρσι σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη έφτασαν τα 17.826 μόρια και 17.549 μόρια αντίστοιχα. Το τοπίο δεν θα είναι ίδιο, όμως, για τις υπόλοιπες σχολές, καθώς βάσει των στοιχείων του υπουργείου Παιδείας, όπως όλα δείχνουν, οι σχολές που κινήθηκαν πέρσι από 16.000 μόρια και κάτω θα έχουν περαιτέρω πτώση. Κυρίως αφορά τα τμήματα σε περιφερειακά ιδρύματα, «πιάνει» όμως και ορισμένα τμήματα του Πανεπιστημίου Αθηνών και το Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.


2ο πεδίο - Θετικών και Τεχνολογικών Σπουδών


Αν και περιζήτητες, οι πολυτεχνικές σχολές, ακόμα και των κεντρικών Ιδρυμάτων, θα δουν περαιτέρω μείωση των βάσεών τους φέτος. Πέρσι, την υψηλότερη βάση την είχε το τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του ΕΜΠ με 18.416 μόρια ενώ επόμενο στη σειρά ήταν το τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών με 18.164 μόρια. Κάτω από το κατώφλι του 18.000 μορίων βρέθηκαν τα υπόλοιπα τμήματα του ΕΜΠ αλλά και τα πολυτεχνικά τμήματα του ΑΠΘ.


Πτώση αναμένεται και στις φυσικομαθηματικές σχολές. Πέρσι το Φυσικό Αθήνας έφτασε τα 16.224 μόρια και στη Θεσσαλονίκη τα 15.650 μόρια. Πιο χαμηλά κινήθηκε το Μαθηματικό Αθήνας με 15.500 μόρια, ενώ στη Θεσσαλονίκη με 15.230 μόρια.


Περίπου στα ίδια επίπεδα με πέρσι κινήθηκαν οι επιδόσεις των υποψηφίων στο ελεύθερο και γραμμικό σχέδιο, με την τάση να δείχνει πτωτική πορεία αντίστοιχη με τις υπόλοιπες σχολές.


Πέρσι, η Αρχιτεκτονική Αθηνών έφτασε τα 19.377 μόρια και της Θεσσαλονίκης τα 18.478 μόρια.


Τους 24.935 έφτασαν οι υποψήφιοι που διεκδικούν μια θέση στις σχολές των θετικών και τεχνολογικών επιστημών. Ο αριθμός των θέσεων κινείται στα ίδια επίπεδα με τη ζήτηση από τους υποψηφίους, με αποτέλεσμα στο εν λόγω πεδίο να καταγράφονται συνθήκες «ελεύθερης πρόσβασης».


3ο πεδίο - Επιστημών Υγείας


«Φλερτάρει» με το κατώφλι των 19.000 μορίων η Ιατρική Σχολή Αθηνών, την ώρα που η Ιατρική Αλεξανδρούπολης αναμένεται να σημειώσει απώλεια ακόμα και 400 μορίων.


Οι μόλις 917 υποψήφιοι που πέτυχαν βαθμούς άνω των 18.500 μορίων δεν θα καταφέρουν να κρατήσουν στα ύψη τις δημοφιλείς ιατρικές σχολές.


Πέρσι η Ιατρική Αθήνας άγγιξε τα 19.143 μόρια και της Θεσσαλονίκης τα 19.046 μόρια. Φέτος πολύ πιθανόν η Θεσσαλονίκη να πέσει από τα 19.000 μόρια, με την πτωτική μεταβολή να αυξάνεται στις υπόλοιπες Ιατρικές.


Με βεβαιότητα το 3ο επιστημονικό πεδίο αποτελεί το πιο ανταγωνιστικό μεταξύ των υπολοίπων, καθώς οι υποψήφιοι του σημειώνουν κάθε χρόνο τις υψηλότερες επιδόσεις και δίνουν μάχη για μια θέση στις ιατρικές σχολές και τα παραϊατρικά. Φέτος, 17.593 υποψήφιοι ρίχτηκαν στη μάχη, με την εισαγωγή σε σχολές τις Ιατρικής να αποτελεί όνειρο για ένα μεγάλο ποσοστό. Πέρσι, 4.756 υποψήφιοι δήλωσαν την Ιατρική Αθήνας και 5.334 την Ιατρική Θεσσαλονίκης, εκτοξεύοντας τις δύο σχολές στην κορυφή των επιλογών των υποψηφίων.


4ο πεδίο - Οικονομίας και Πληροφορικής


κομπρεσέρ air condition

Επίσης και η ΤΡΑΙΝΟΣΕ προχώρησε σε αναστολές ορισμένων τοπικών δρομολογίων και γραμμών του βασικού σιδηροδρομικού άξονα Αθήνα - Θεσσαλονίκη ενόψει των εορτών του Πάσχα.


κομπρεσέρ air condition

χειρουργοι συμβεβλημενοι με εοπυυ θεσσαλονικη

Οι αλλαγές αφορούν το Μεγάλο Σάββατο, την Κυριακή και τη Δευτέρα του Πάσχα, και γίνονται λόγω της προβλεπόμενης μειωμένης επιβατικής κίνησης. Για τις υπόλοιπες μέρες των εορτών (εκτός του Μ. Σαββάτου, της Κυριακής και της Δευτέρας του Πάσχα) η ΤΡΑΙΝΟΣΕ αυξάνει την χωρητικότητα των αμαξοστοιχιών για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ταξιδιωτών, που μεταβαίνουν σε διάφορους προορισμούς για να περάσουν τις διακοπές.


Αναλυτικά, τα δρομολόγια των λεωφορείων και τρόλεϊ (Ο. ΣΥ.) κατά τη διάρκεια των εορτών του Πάσχα 2018 έχουν ως εξής:


Μ. Σάββατο: Για όλα τα οχήματα (λεωφορεία και τρόλεϊ) θα εφαρμοστεί πρόγραμμα "Κυριακής και αργιών" με τις ακόλουθες ιδιαιτερότητες:


- Οι γραμμές που εξυπηρετούν το αεροδρόμιο, τους σταθμούς ΚΤΕΛ, και το λιμάνι του Πειραιά, θα ενισχυθούν ανάλογα με την επιβατική κίνηση.


- Θα λειτουργούν και θα ενισχυθούν οι γραμμές του κέντρου (π. χ 100).


Σημειώνεται πως τα τρόλεϊ και τα λεωφορεία θα βρίσκονται εντός αμαξοστασίων στις 11 το βραδυ.


Την Κυριακή του Πάσχα: Για τα λεωφορεία θα εφαρμοστεί πρόγραμμα "Κυριακής και αργιών" ενώ για τα τρόλεϊ ειδικό πρόγραμμα βασισμένο στο πρόγραμμα "Κυριακής και αργιών".


Την Δευτέρα του Πάσχα: Για τα λεωφορεία θα εφαρμοστεί πρόγραμμα "Κυριακής και αργιών" ενώ για τα τρόλεϊ ειδικό πρόγραμμα βασισμένο στο πρόγραμμα "Κυριακής και αργιών".


Την Τρίτη του Πάσχα: Για όλα τα οχήματα (λεωφορεία και τρόλεϊ) θα εφαρμοστεί πρόγραμμα "Σαββάτου" με τις ακόλουθες ιδιαιτερότητες:


- Τα πρώτα δρομολόγια θα βασίζονται σε πρόγραμμα καθημερινής.


- Οι γραμμές που εξυπηρετούν το αεροδρόμιο, τους σταθμούς ΚΤΕΛ, και το λιμάνι του Πειραιά, θα ενισχυθούν ανάλογα με την επιβατική κίνηση.


Με πρόγραμμα αργιών θα είναι και η συχνότητα των δρομολογίων στα μέσα σταθερής τροχιάς τις ημέρες των εορτών του Πάσχα και έχει ως εξής:


Μ. Σάββατο



θα υπερασπιζομαι μεχρι θανατου το δικαιωμα σου να το λες

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019

πασχαλης τερζης τριανταφυλλακι μου

sony ψηφιακες καμερες

Παραδεχόμενη πλέον ότι τα αντισταθμιστικά μέτρα που υποσχέθηκε στην κοινοβουλευτική ομάδα των ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ θα ισχύσουν μόνον για την υπεραπόδοση που ενδεχομένως επιτευχθεί πέρα από τον στόχο του πλεονάσματος 3,5% του ΑΕΠ, η κυβέρνηση προσπαθεί να διαβεβαιώσει τους βουλευτές της πως οι δημοσιονομικές της επιδόσεις θα της επιτρέψουν να χορηγήσει μέσω φιλολαϊκών και αναπτυξιακών μέτρων από την 1η Ιανουαρίου 2019 ποσό που θα ξεπερνά το 1,26 δισ. ευρώ και θα αγγίζει ακόμη και τα 2,7 δισ. ευρώ.


πασχαλης τερζης τριανταφυλλακι μου

φαναρι ταβερνες

Οι κυβερνητικές εκτιμήσεις


Καθώς η ανησυχία εντός της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ για το πακέτο λιτότητας των 3,6 δισ. ευρώ εντείνεται χθες διέρρευσε στο Bloomberg από ελληνικές πηγές απόσπασμα του Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής της περιόδου 2018-2021 το οποίο προβλέπει πρωτογενές πλεόνασμα 2,3% του ΑΕΠ το 2017, 3,8% του ΑΕΠ το 2018, 4,3% του ΑΕΠ για το 2019, 4,5% το 2020 και πλεόνασμα πάνω από το 5% του ΑΕΠ το 2021, χωρίς μάλιστα να ληφθούν υπόψη τα επιπλέον μέτρα λιτότητας 2% του ΑΕΠ που ζητούν οι πιστωτές για το 2019. Εάν ληφθούν αυτά υπόψη τότε η κυβέρνηση εκτιμά πως το πρωτογενές πλεόνασμα του 2019 θα ξεπεράσει το 5% του ΑΕΠ, έναντι στόχου 3,5% που προβλέπει το Μνημόνιο.


Με τη συγκεκριμένη διαρροή η κυβέρνηση υποστηρίζει πως το 2019 η δημοσιονομική υπεραπόδοση, δηλαδή ο δημοσιονομικός χώρος που θα δημιουργηθεί και από τον οποίο θα χρηματοδοτηθούν τα αντισταθμιστικά μέτρα θα κυμανθεί μεταξύ 0,7% του ΑΕΠ (εάν δεν ληφθούν τα μέτρα λιτότητας που ζητά το ΔΝΤ) έως 1,5% του ΑΕΠ (εάν τελικά ληφθούν), δηλαδή θα δοθούν για αναπτυξιακές και κοινωνικές πολιτικές από 1,26 δισ. ευρώ έως 2,7 δισ. ευρώ!



επιπλα μπανιου διακοσμηση

νικοδημου ειδη υγιεινης
Συνελήφθησαν πέντε μέλη σπείρας που έκλεβε οχήματα και εξωλέμβιες μηχανές

Πέντε μέλη σπείρας, που έκλεβε οχήματα και εξωλέμβιες μηχανές, συνελήφθησαν, σε ταυτόχρονη επιχείρηση αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, στην Δυτική Αττική, στο κέντρο της Αθήνας και στη Ρόδο.


επιπλα μπανιου διακοσμηση

δεν πασ στο διάολο ρε μ

Ταυτόχρονα με τη σύλληψη των πέντε ατόμων, που είναι ηλικίας από 40 έως 58 ετών, στα χέρια της αστυνομίας έπεσε και μία 44χρονη, η οποία κατηγορείται για παραβάσεις σχετικές με τον νόμο περί ναρκωτικών, ενώ στην δικογραφία συμπεριλήφθησαν και δύο άλλα άτομα, ως κλεπταποδόχοι.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δράστες, από τον περασμένο Οκτώβριο, είχαν συγκροτήσει σπείρα που διέπραττε, κυρίως κατά παραγγελία, κλοπές οχημάτων (μοτοσυκλέτες, αυτοκίνητα και φορτηγά) και εξωλέμβιων μηχανών. Επιπλέον, διέπρατταν και κλοπές από οχήματα, από τα οποία αφαιρούσαν εργαλεία και άλλα αντικείμενα. Από τις αστυνομικές έρευνες σε χώρους και οικίες, βρέθηκαν κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, 4 κλεμμένες μοτοσυκλέτες, 1 αποσυναρμολογημένο κλεμμένο αυτοκίνητο, 31 γραμμάρια κάνναβη, 18 γραμ. κοκαΐνη, 2,3 γραμ. ηρωϊνη και πλήθος κινητών τηλεφώνων.

Από την μέχρι στιγμής έρευνα, εξιχνιάστηκαν συνολικά 18 περιπτώσεις κλοπών σε διάφορες περιοχές της Αττικής και στη Ρόδο. Σημειώνεται, ότι οι δράστες έχουν συλληφθεί κατ' επανάληψη στο παρελθόν για όμοια αδικήματα, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους και σε πλήθος άλλων περιπτώσεων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε στον ανακριτή.


Συνελήφθησαν πέντε μέλη σπείρας που έκλεβε οχήματα και εξωλέμβιες μηχανές
01
Συνελήφθησαν πέντε μέλη σπείρας που έκλεβε οχήματα και εξωλέμβιες μηχανές

μπαρκουλης βιογραφικο

χατζημιχαλη μαρια

Ο κ. Μεγάλου επισήμανε τη βελτίωση της ρευστότητας της τράπεζας, με τις καταθέσεις να διαμορφώνονται σήμερα στα 43 δισ. ευρώ, αυξημένες κατά 2 δισ. από την αρχή του έτους και ανέφερε πως το 2019 θα επιτευχθεί θετική πιστωτική επέκταση για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια.


μπαρκουλης βιογραφικο

προαστιακοσ δρομολογια αθηνα θεσσαλονικη

Ο ίδιος υπογράμμισε πως ο δανεισμός της τράπεζας από τον ELA έχει μηδενιστεί ήδη από τον περασμένο Ιούλιο, κάτι που όπως είπε συμβάλλει στη βελτίωση του προφίλ ρευστότητας της Τράπεζας Πειραιώς.


«Η ισχυρή ρευστότητα της Τράπεζας Πειραιώς σε συνδυασμό με το πλάνο κεφαλαιακής της ενίσχυσης παρέχουν τα εφόδια για να στηρίζουμε την ελληνική οικονομία», είπε ο κ. Μεγάλου.


Ο ίδιος στάθηκε και στις αλλαγές που έχουν επέλθει την τελευταία διετία στην Τράπεζα Πειραιώς για αλλαγή της κουλτούρας προς την κατεύθυνση της υγιούς διακυβέρνησης.


«Ο τραπεζικός τομέας είναι ένας από αυτούς με τις μεγαλύτερες μεταρρυθμίσεις που άγγιξαν το σύνολο των δραστηριοτήτων του από τη σύνθεση και τη λειτουργία των διοικητικών συμβουλίων, τις εσωτερικές διαδικασίες, το λειτουργικό μοντέλο και την εταιρική κουλτούρα. Η Τράπεζα Πειραιώς υπήρξε πρωτοπόρος σε αυτή την εξέλιξη. Υλοποιούμε στρατηγικό σχέδιο για την αποεπένδυση από μη αμιγώς τραπεζικές δραστηριότητες και επεξεργαζόμαστε λύσεις για τη βελτίωση της κεφαλαιακής μας θέσης μέσω της μείωσης των αναλαμβανόμενων κινδύνων», είπε χαρακτηριστικά.


τίτλος κτήσης νόμος

μεξικο ταξιδι προσφορες

Συγκεκριμένα, με απόφαση του ΟΑΣΘ, προωθούνται οι εξής βασικές αλλαγές:


τίτλος κτήσης νόμος

αρκοι wikipedia


  • Το πρώτο πρωινό δρομολόγιο της λεωφορειακής γραμμής Νο 78 θα αναχωρεί στις 5:30 (αντί για 5:00) από το «ΚΤΕΛ Μακεδονία» και το τελευταίο δρομολόγιό της θα αναχωρεί από εκεί στις 21:45 (αντί για 22:00), ενώ ο συνολικός αριθμός δρομολογίων (32) παραμένει σταθερός.

  • Αντίστοιχα διαμορφώνεται η λειτουργία της λεωφορειακής γραμμής 78Ν, η οποία θα ξεκινάει τη λειτουργία της στις 22:10 (αντί για 22:30) και θα εκτελεί το τελευταίο δρομολόγιο από ΚΤΕΛ στις 5:00 (αντί για 4:30), ενώ αυξάνεται ο αριθμός των πραγματοποιούμενων δρομολογίων κατά δύο.

  • Σε ό, τι αφορά τις τροποποιήσεις στη λεωφορειακή γραμμή 83 «Λαγκαδάς-Θεσσαλονίκη», μετά από σχετική απόφαση του Οργανισμού Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης ΑΕ (ΟΣΕΘ ΑΕ), τροποποιείται η λειτουργία της ως εξής: Η διαδρομή των λεωφορειακών γραμμών 83 «Λαγκαδάς-Θεσσαλονίκη», 83Α «Λαγκαδάς-Θεσσαλονίκη» (Ανάληψη-Λαγκαδάς-Θεσσαλονίκη), 83Μ «Λαγκαδάς-Θεσσαλονίκη» (μέσω Λουτρών), 83Τ «Λαγκαδάς-Θεσσαλονίκη» (μέσω ΙΕΚ) και 83Χ «Λαγκαδάς-Θεσσαλονίκη» (Χρυσαυγή-Λαγκαδάς-Θεσσαλονίκη) δεν περιλαμβάνει τις οδούς εξυπηρέτησης της Εγνατίας Οδού στην περιοχή του Δερβενίου (Δερβένι-Κόμβος Γηροκομείου).

  • Η διαδρομή επιστροφής από το Πανεπιστήμιο προς τον Λαγκαδά των δρομολογίων των 7:00 και 7:20 της λεωφορειακής γραμμής 83Τ «Λαγκαδάς-Θεσσαλονίκη» (μέσω ΙΕΚ) τροποποιείται στην περιοχή των Λαγυνών και εξυπηρετεί τον οικισμό όπως η γραμμή 83Β, μέσω της οδού Εγνατίας (οδός προς το εκκλησάκι Αγίων Ραφαήλ-Νικολάου και Ειρήνης).


περιστερι ψητα

εκλειψη σεληνης ορατη στην ελλαδα

Όπως δήλωσε ο διοικητής του ΕΦΚΑ Αθανάσιος Μπακαλέξης, στην πρωινή εκπομπή του Ant1, η προθεσμία καταβολής των εισφορών Μαρτίου παρατείνεται μέχρι την Παρασκευή 12 Μαϊου, ενώ κανονικά έληγε στις 28 Απριλίου.


περιστερι ψητα

Ο κ. Μπακαλέξης διευκρίνισε ότι τον μεθεπόμενο μήνα δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα. Από τον Ιούνιο θα υπάρχει μία πληρωμή τον μήνα, είπε. «Κάθε μέρα διορθώνουμε αστοχίες» πρόσθεσε και συμπλήρωσε πως οι συγκεκριμένες αναρτήσεις δεν περιέχουν ειδοποιητήρια για ανθρώπους που μπήκαν στην πλατφόρμα με ΑΠΔ.



μπαταριες πεντελης μαρουσι

ποιος ειναι ο ευρυτερος δημοσιος τομεας

Το Ισραήλ «στοχοθέτησε μια υποδομή τρομοκρατών με μαχητικά αεροσκάφη στην περιοχή της Ράφας, κοντά στα σύνορα της Γάζας και της Αιγύπτου», διευκρίνισε σε ανακοίνωσή του το επιτελείο.


ποιος ειναι ο ευρυτερος δημοσιος τομεας

συστημα θερμανσης υγραεριου

«Η τρομοκρατική οργάνωση Χαμάς είναι υπεύθυνη για κάθε δραστηριότητα (που λαμβάνει χώρα) στο εσωτερικό ή προέρχεται από τη Λωρίδα της Γάζας», συμπλήρωσε ο ισραηλινός στρατός, επαναλαμβάνοντας την ισραηλινή θέση.


Κατά πηγές προσκείμενες στις υπηρεσίες ασφαλείας της Γάζας, που επικαλούνται διεθνή πρακτορεία, ο αεροπορικός βομβαρδισμός δεν προκάλεσε τραυματισμούς.


Νωρίτερα το Σάββατο, το ισραηλινό υπουργείο Άμυνας γνωστοποίησε ότι το σημείο διέλευσης Κερέμ Σαλόμ, το οποίο συνδέει τη Λωρίδα της Γάζας και το Ισραήλ, κοντά στη Ράφα, θα κλείσει από την Κυριακή και «μέχρι νεωτέρας διαταγής».


Όπως ανέφερε μια εκπρόσωπος του υπουργείου, η μάλλον ασυνήθιστη απόφαση αυτή πάρθηκε μετά τις «αποτιμήσεις» των υπηρεσιών ασφαλείας σχετικά με τους κινδύνους για την ασφάλεια του Ισραήλ.



χ ε αγια παρασκευη

ηλεκτρονικο τσιγαρο εχει νικοτινη

που τραγουδαει ο σαμπανης

Η απόφαση ελήφθη κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου λαμβάνοντας υπόψη το βελτιωμένο μακροοικονομικό περιβάλλον αλλά και την πορεία του ομίλου τα τελευταία χρόνια, ο οποίος είχε αποφύγει στο πρόσφατο παρελθόν να προχωρά στη διανομή γενναίων μερισμάτων. Μάλιστα, αυτή η προσεκτική συμπεριφορά είχε προκαλέσει αντιδράσεις από αρκετά επενδυτικά funds που έχουν χτίσει τη συμμετοχή τους στην μετοχή του ΟΤΕ.


ηλεκτρονικο τσιγαρο εχει νικοτινη

σειριος καυστηρες πελλετ

Με βάση την τρέχουσα πρόβλεψη για το 2018, το εκτιμώμενο συνολικό ποσό που θα διατεθεί για την πολιτική αμοιβών των μετόχων θα ανέλθει περίπου σε 260 εκατ. ευρώ, έχοντας ενσωματώσει τις πληρωμές για εξαγορά φάσματος και τις μη επαναλαμβανόμενες δαπάνες. Για το 2018, αλλά και μεσοπρόθεσμα, ο στόχος για τον επιμερισμό μεταξύ μερισμάτων και επαναγοράς ιδίων μετοχών βρίσκεται περίπου στο 65% και 35% αντίστοιχα.


Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, η εφαρμογή της πολιτικής θα ξεκινήσει από το 2018 και θα λαμβάνει υπόψη τις προβλέψεις των ελεύθερων ταμειακών ροών για το τρέχον έτος, δηλ. το 2018, ως βάση υπολογισμού των μεγεθών που θα αποτελούν την συνολική αμοιβή των μετόχων. Με τον ίδιο τρόπο θα εφαρμόζεται η πολιτική και για τα επόμενα χρόνια, δηλ. η βάση υπολογισμού για την συνολική αμοιβή των μετόχων το 2019 θα λαμβάνει υπόψη τις προβλέψεις των ελεύθερων ταμειακών ροών για το 2019, κ. ο.κ.



ελληνικη τραπεζα εγκωμη

Η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων δικαιούχων και παρόχων τουριστικών καταλυμάτων για τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα ξεκίνησε την Τετάρτη και ως την Πέμπτη, δηλαδή μέσα σε μια μέρα, είχαν υποβληθεί 80.000 αιτήσεις δικαιούχων και ταυτόχρονα 150.000 αιτήσεις παρόχων.


ελληνικη τραπεζα εγκωμη

Ο κ. Μπουγιακλής μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΑΠΕ-ΜΠΕ δήλωσε χθες, Πέμπτη, πως «τις επόμενες δέκα ημέρες, οπότε ολοκληρώνεται η διαδικασία (στις 17 Ιουνίου), θεωρούμε ο αριθμός αιτήσεων θα ξεπεράσει τις 250.000».


Αναφορικά με το πρόγραμμα, το οποίο θα υλοποιηθεί για έκτη χρονιά, από τις 11 Ιουλίου 2018 έως τις 10 Ιουλίου 2019, ο κ. Μπουγιακλής υπογράμμισε ότι «όσοι από τους δικαιούχους επιλέξουν τουριστικές μονάδες που βρίσκονται σε Μυτιλήνη, Χίο, Σάμο, Λέρο και Κω, θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν διπλάσιες διανυκτερεύσεις δηλαδή έως δέκα, σε σχέση με τους υπόλοιπους προορισμός που είναι μέχρι πέντε διανυκτερεύσεις».


Μάλιστα τόνισε ότι «ενώ στην υπόλοιπη χώρα, υπάρχει μια μικρή ιδιωτική συμμετοχή των τουριστών, στα συγκεκριμένα νησιά δεν υπάρχει καμία συμμετοχή, απλά έχει αυξηθεί η επιδότηση στα καταλύματα».


Σχετικά με τους κωδικούς πρόσβασης, καθώς οι αιτήσεις υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά, ο γενικός διευθυντής Εργατικού Δυναμικού του ΟΑΕΔ, διευκρίνισε ότι οι μόνοι που χρειάζεται να επισκεφθούν την υπηρεσία, προκειμένου να τους εκδώσει κωδικούς, είναι αυτοί που δεν είχαν ποτέ σχέση με τον ΟΑΕΔ.


Η διαδικασία επιλογής των δικαιούχων είναι αυτοματοποιημένη, επισήμανε ο ίδιος και πρόσθεσε ότι «δεν υπάρχει ανθρώπινο χέρι, υπάρχει μοριοδότηση στο εισόδημα μέχρι 30.000 ευρώ, στον αριθμό των ανήλικων τέκνων, στον αριθμό των ημερών ασφάλισης της τριετίας 2015-2017 και στην εγγεγραμμένη ανεργία».


Ποιοι είναι οι δικαιούχοι


Υπενθυμίζεται ότι δικαιούχοι του προγράμματος είναι εργαζόμενοι/ες και άνεργοι/ες, οι οποίοι/ες κατά το έτος 2017:



  • Είχαν 50 ημέρες εργασίας στην ασφάλιση του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ) (με κρατήσεις υπέρ Εργατικής Εστίας) ή

  • Έλαβαν από τον ΟΑΕΔ 50 ημέρες ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας ή

  • Έλαβαν τακτική επιδότηση ανεργίας τουλάχιστον δύο μηνών (50 ημερήσια επιδόματα) ή

  • Συγκεντρώνουν 50 ημέρες αθροιστικά από τα παραπάνω (ημέρες εργασίας, ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας και επιδότησης ανεργίας), καθώς και εγγεγραμμένοι άνεργοι/ες στο ειδικό μητρώο ανέργων ΑμεΑ του ΟΑΕΔ κατά την ημερομηνία λήξης υποβολής αιτήσεων.


Η επιδότηση θα γίνει με τη χορήγηση επιταγής κοινωνικού τουρισμού, η οποία έχει τη μορφή ενός μοναδικού ηλεκτρονικού κωδικού αριθμού.


Πάροχοι του προγράμματος είναι τουριστικά καταλύματα, όπως αυτά περιγράφονται στη Δημόσια Πρόσκληση, που διαθέτουν σε ισχύ κατά την ημερομηνία κατάθεσης της αίτησης και καθ' όλη τη διάρκεια του προγράμματος τα δικαιολογητικά λειτουργίας τους.


Σε όσες περιπτώσεις απαιτούνται δικαιολογητικά, αυτά επισυνάπτονται στις ηλεκτρονικές αιτήσεις. Συνεπώς, δεν υπάρχει υποχρέωση προσέλευσης στις Υπηρεσίες για την προσκόμιση δικαιολογητικών. Ωστόσο, αν κάποιοι δικαιούχοι αδυνατούν να επισυνάψουν τα δικαιολογητικά στην αίτησή τους, όταν αυτά απαιτούνται, μπορούν να προσέλθουν στις Υπηρεσίες του ΟΑΕΔ για την προσκόμισή τους, μέχρι την επομένη της καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής των αιτήσεων, δηλαδή έως τη Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018 και ώρα 13:00.


Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους όρους και τις προϋποθέσεις του προγράμματος οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αντλήσουν από το διαδικτυακό τόπο του ΟΑΕΔ www.oaed.gr.



τα κορίτσια τησ διπλανήσ πόρτασ... ξαναχτυπούν
λύκειο λακατάμειας