Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019

τουρσι κρεμμυδια

κατασκευες απο οπλισμενο σκυροδεμα εμπ

Ο κ. Τσίπρας απομονωμένος πια από τους Έλληνες πολίτες , προσπάθησε σήμερα να πείσει τουλάχιστον το κόμμα του, αναφέρει το ΠΑΣΟΚ, σχετικά με την ομιλία του πρωθυπουργού στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει:


τουρσι κρεμμυδια

«Όμως η πραγματικότητα τον διαψεύδει, τον αποκαλύπτει:


Ο κ. Τσίπρας επεχείρησε να ελέγξει την ενημέρωση με κάθε είδους μεθοδεύσεις και όχι να ρυθμίσει το τοπίο των ΜΜΕ. Ο κ. Τσίπρας ήταν εκείνος που συμφώνησε με τον Σόιμπλε το 2015 και τον Μάιο 2016 για να συζητηθεί το χρέος στην ουσία του μετά το 2018,και τώρα όλοι του το θυμίζουν.


Είναι πολύ αργά για αυτόν πια. Ο Ελληνικός λαός τον γνώρισε και τον εγκατέλειψε . Χωρίς επιστροφή».



οδηγός σπουδών και επαγγέλματος 2016

λευκωσία

Τόσο στη FP1 όσο και στη FP2 ο Βάλτερι Μπότας έκανε το γρηγορότερο γύρο στην πίστα που θα φιλοξενήσει το Grand Prix της Μεγάλης Βρετανίας την Κυριακή, οδηγώντας με αυτοπεποίθηση και πίστη ότι μπορεί να μπει "σφήνα" στο δίπολο Φέτελ-Χάμιλτον, που μονοαμχούν για τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθήματος οδηγών.


λευκωσία

κρεβατια νοσοκομειου ενοικιαση

2017 07 14T084607Z 872632830 RC1564940B00 RTRMADP 3 MOTOR F1 BRITAIN
(Γρήγορη οδήγηση από το Βάλτερι Μπότας - Πηγή: Reuters / Jason Cairnduff)



Kimi had an adventurous FP2... third-fastest behind the two Mercedes#F1 #BritishGP pic.twitter.com/cjm0kHijlH

— Formula 1 (@F1) July 14, 2017


συνεκλεισαν

ρενα δουρου μπενισης

20 Μαρτίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Μην ξεχάσετε να τους πείτε χρόνια πολλά...


ρενα δουρου μπενισης

διαχειριση λογαριασμου cosmote

υποκλίνομαι βαθιά

Σήμερα Τρίτη 20 Μαρτίου γιορτάζουν οι: Ροδή, Ροδία, Ροδιανός, Ροδινός, Ροδίνης, Ρόδης, Ροδιανή, Ροδιάνα, Κλώντια, Κλόντια, Κλό, Κλαύδια.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


(Πηγή: Eortologio.gr)


πως καταθετω διαταγη πληρωμης

εγω σου βαζω μυαλο

Παρόλο που η νέα του αρμοδιότητα είναι αμφιλεγόμενη στη Γερμανία, η έδρα του ήταν σίγουρη, καθώς η ρωσική κυβέρνηση τον υπολόγιζε για τη θέση.


πως καταθετω διαταγη πληρωμης

τουριστικο σποτ κρητη

«Παντού γίνονταν συζητήσεις για το αν θα πρέπει να δεχθώ ή όχι. Όμως αποφάσισα να ασχοληθώ με αυτό (να γίνω μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Rosneft). Αποφάσισα να συνεισφέρω με την εμπειρία μου την οποία κατάφερα να αποκτήσω στον πολιτικό και οικονομικό τομέα, και νομίζω πως είναι σημαντική, για το καλό της εταιρείας», τόνισε ο Σρέντερ για την εκλογή του.


Η απόφαση του Σρέντερ να δεχτεί την θέση, προκάλεσε τις αντιδράσεις όλων των μεγάλων κομμάτων στο Βερολίνο, συμπεριλαμβανομένου και του κόμματός του των Σοσιαλδημοκρατών (SPD), όπως μεταδίδει η Deutsche Welle.


Με δήλωσή του στο ZDF, ο πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της Bundestag, Νόρμπερτ Ρέτγκεν, είπε ότι ήταν «εντελώς απίστευτο» ότι ο Σρέντερ θα «επωφελείτο» από τον προηγούμενο ρόλο του ως καγκελαρίου, για να βγάλει χρήματα από ρωσική εταιρεία.


Η Rosneft ήταν ένα "κεντρικό δομικό στοιχείο" στο σύστημα εξουσίας της ρωσικής Προεδρίας του Βλαντιμίρ Πούτιν, δήλωσε ο Ρέτγκεν και συνέχισε κατηγορώντας τον Σρέντερ ότι εργάστηκε για να αυξήσει την ενεργειακή εξάρτηση της Γερμανίας από τη Ρωσία.



"Ο διορισμός του κ. Σρέντερ στο διοικητικό συμβούλιο ως ανεξάρτητο μέλος θα διευκολύνει προφανώς τη διεθνή ανάπτυξη της εταιρείας, την επέκταση της παρουσίας της στην Ευρώπη και την καθιέρωση αποτελεσματικών δεσμών με τους δυτικούς εταίρους", δήλωσε στη συνάντηση των μετόχων της Παρασκευής ο CEO της Rosneft Igor Sechin, σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων TASS.



Η Rosneft βρίσκεται στον κατάλογο εταιρειών της Ευρωπαϊκής Ένωσης που αντιμετωπίζουν κυρώσεις μετά την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία.


Ο πρώην καγκελάριος διατηρεί μακρά φιλία με τον Βλάντιμιρ Πούτιν, τον οποίο έχει χαρακτηρίσει «άψογο δημοκράτη». Λίγο μετά την αποχώρηση από την καγκελαρία το 2005, ο Σρέντερ έγινε πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου για το ρωσικό-γερμανικό αγωγό φυσικού αερίου Nord Stream.


Αν και ο ακριβής μισθός του στη Rosneft είναι ακόμα άγνωστος, ο συνήθης μισθός για ένα διευθυντικό στέλεχος στο διοικητικό συμβούλιο του ενεργειακού κολοσσού συνήθως αγγίζει περίπου τα 6 εκατομμύρια ευρώ ετησίως. Ωστόσο, ο Σρέντερ ανέφερε ότι θα δεχθεί λιγότερο από το 10 τοις εκατό αυτού του μισθού - περίπου 600.000.


σωληνακια βενζινης θεσσαλονικη

συσκευη μασαζ για διπλοσαγονο

Όπως διακρίνεται και στον χάρτη που ακολουθεί και δημοσίευσε το Εθνικό Αστεροσκοπείοοι ριπές έφτασαν στα 100-120 km/h σε αρκετές περιοχές της Αττικής, ενώ στο μεγαλύτερο μέρος της Περιφέρειας οι ριπές ξεπέρασαν τα 60 km/h.


σωληνακια βενζινης θεσσαλονικη

Σημειώνεται ότι οι δυτικοί άνεμοι ως καταβάτες στις ανατολικές περιοχές της Αττικής έχουν ως αποτέλεσμα την σημαντική άνοδο της θερμοκρασίας (μεγαλύτερες των 37°C) και χαμηλά επίπεδα υγρασίας, δημιουργώντας ιδανικές συνθήκες γρήγορης εξάπλωσης πυρκαγιών.


MaxGusts Attica 23072018


Πηγή: meteo.gr


Δείτε τις εξελίξεις από την πυρκαγιά στο live του CNN Greece




αννα μενενακου βικιπαιδεια

χειροποιητα λουλουδια με χαρτι

ωρολογιακη βομβα κατασκευη

Συγκεκριμένα η απόφαση της ΑΑΔΕ ΠΟΛ.1219 /28-12-2017 (NEO 29-12-2017) αναφέρει:


χειροποιητα λουλουδια με χαρτι

Για αιτήσεις που υποβάλλονται στο taxisnet κατά το χρονικό διάστημα από 16η Ιανουαρίου έως 31 Μαΐου 2018 το ποσό επιδόματος θέρμανσης που δικαιούνται οι αιτούντες βάσει των πραγματοποιηθεισών αγορών πετρελαίου θέρμανσης, αφού αφαιρεθεί ποσό προυπολογισθέν για την ικανοποίηση των αιτήσεων που εμπίπτουν στα άρθρα 6 και 7 της παρούσας, καταβάλλεται έως 29 Ιουνίου 2018, με την επιφύλαξη των διατάξεων του άρθρου 6 της παρούσας και με την υποβολή των αντίστοιχων φορολογικών στοιχείων στο ηλεκτρονικό σύστημα παρακολούθησης πετρελαίου θέρμανσης από τα μέλη ΔΙ. ΠΕ. ΘΕ.


Να σημειωθεί ότι η πρώτη πληρωμή έγινε στις 30/1/2018 για τις αιτήσεις που είχαν υποβληθεί μέχρι της 15 Ιανουαρίου 2018.


Το ποσό του επιδόματος ανέρχεται στα 0,125€ για κάθε λίτρο κατανάλωσης πετρελαίου εσωτερικής καύσης θέρμανσης δηλαδή στο μισό από το ύψος του επιδόματος του 2016-17.


Το διάστημα χορήγησης του επιδόματος αφορά τις αγορές από 15 Οκτωβρίου 2017 μέχρι και την 30 Απριλίου 2018 μετά από σχετική αίτηση που υποβάλλεται μέχρι 31 Μαΐου 2018.



θεραπευεται το αλλεργικο ασθμα

Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019

αντικαρκινικες συνταγες

τι ειναι ο μπαγασας

Η Γκαμπριέλα Τζάρντον, δικαστής του Ομοσπονδιακού Επαρχιακού Δικαστηρίου της Βραζιλίας, έγραψε για την υπόθεση αυτή λέγοντας πως ήταν μια από τις πιο συναισθηματικές εμπειρίες που είχε στην καριέρα της.


αντικαρκινικες συνταγες

Ο 18χρονος οδηγήθηκε στη δικαιοσύνη ζητώντας να αναγνωριστεί νόμιμα ως ενήλικος ώστε να μπορεί να συνεχίσει τη ζωή του μόνος και ανεξάρτητος.


Γράφοντας στο νομικό τμήμα της Βραζιλιάνικης ειδησεογραφικής ιστοσελίδας Metropoles, η δικαστής Τζάρντον εξηγεί ότι μπήκε στην αίθουσα του δικαστηρίου έχοντας ήδη σχηματίσει εικόνα για την υπόθεση.


Όταν ήρθε η ώρα για τον πατέρα να απολογηθεί, είπε: «Δικαστά, δεν μπορώ να αναγκάσω τον εαυτό μου να αγαπήσει κάποιον. Πάντα τον φρόντιζα οικονομικά όμως δεν μπορώ να του δώσω κάτι παραπάνω».


Όταν ήρθε η ώρα του παιδιού να μιλήσει, η δικαστής ζήτησε από τον πατέρα να αποχωρήσει από την αίθουσα, όμως ο ίδιος επέμεινε να μείνει. Η Τζάρντον ισχυρίζεται ότι το αγόρι άρχισε να κλαίει και να απαριθμεί όλα όσα είχε περάσει στη ζωή του εξαιτίας του πατέρα του. Την θλίψη που βίωνε για κάθε σχολική συνάντηση που ποτέ δεν εμφανίστηκε, τις αναπάντητες κλήσεις, τις Κυριακές που πέρασε περιμένοντάς τον να εμφανιστεί και δεν ερχόταν...


Το αγόρι ισχυρίστηκε ότι πέρασε μια περίοδος που η απουσία του πατέρα του από τη ζωή του έγινε τόσο ανυπόφορη που τον παρακαλούσε απλά να συναντηθούν για να μιλήσουν, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Σταμάτησε να απαντά στις κλήσεις του και δεν τον επισκέφθηκε ούτε όταν αρρώστησε βαριά. Το παιδί ζούσε με την μητέρα του.


Η δικαστής γράφει ότι στις αφηγήσεις αυτές, στα μάτια του πατέρα δεν υπήρχε ίχνος αγάπης ή μετάνοιας.




μανταρινια νεες ποικιλιες

χαρτης χιονιου τωρα

γαλαξιας αρτεμιδα
Δυσαρέσκεια Ιβανόφ για Σκοπιανό: Δεν έχω καμία ενημέρωση για τις εξελίξεις

Τη δυσαρέσκειά του εξέφρασε ο πρόεδρος των Σκοπίων Γκιόργκε Ιβάνοφ καθώς ο πρωθυπουργός Ζόραν Ζάεφ δεν τον έχει ενημερώσει για τις εξελίξεις στις διαπραγματεύσεις για το ονοματολογικό.


χαρτης χιονιου τωρα

«Ο Ιβάνοφ δεν γνωρίζει τίποτα για το συμφωνημένο πλαίσιο, για το όνομα, ούτε σχετικά με τις δύο τελευταίες συναντήσεις των υπουργών Εξωτερικών των Σκοπίων και της Ελλάδας, σε Βρυξέλλες και Νέα Υόρκη», αναφέρει το γραφείο του Προέδρου των Σκοπίων.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


«Δεν έχουμε καμία πληροφορία σχετικά με τη σύνθεση, ούτε το έργο των νομικών ομάδων των δύο χωρών στην Αθήνα και το κείμενο της διμερούς συμφωνίας», τονίζει το γραφείο του προέδρου Ιβάνοφ.

Παράλληλα, σημειώνει πως ο πρόεδρος των Σκοπίων δεν είχε λάβει πληροφορίες ούτε για το προτεινόμενο όνομα Δημοκρατία της Μακεδονίας του Ίλιντεν, παρότι το είχε ζητήσει. «Έχει ζητήσει επανειλημμένως έγγραφα που σχετίζονται με τις συνομιλίες, συμπεριλαμβανομένων του σχεδίου της διμερούς συμφωνίας για την υπέρβαση της διαφοράς στην ονομασία που παρέχεται από το Υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδας. Η εκτίμηση είναι ότι διεξάγεται επιλεκτική ενημέρωση του προέδρου των Σκοπίων», αναφέρει το γραφείο του Γκιόργκε Ιβανόφ.

Με πληροφοριές από: mkd



παραβολο γαμου 2017

πιες πιες της ταραχης

Σε συμφωνία για τα επόμενα δύο χρόνια κατέληξαν η Ένωση με τον Έλληνα τεχνικό έπειτα από την συνάντηση που έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής (25/5) στα γραφεία των «κιτρινόμαυρων».


πιες πιες της ταραχης

μενανδρου 42 ομονοια

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι δύο πλευρές ήρθαν σε οριστική συμφωνία και η… εποχή του πρώην κόουτς του Παναθηναϊκού θα αρχίσει άμεσα, καθώς εντός των επόμενων ωρών, ίσως και λεπτών, αναμένεται να βγει και η επίσημη ανακοίνωση από την πλευρά της ΠΑΕ ΑΕΚ.


Η συμφωνία της Ένωσης με τον Μαρίνο Ουζουνίδη είναι για δύο χρόνια, ενώ μαζί του θα βρίσκεται ο Μπλένταρ Κόλα που ήταν συνεργάτες στους «πράσινους» και θα ακολουθήσουν ένας γυμναστής και ένας αναλυτής αγώνων.




ακοπα καυσοξυλα

μεταχειρισμενα ανταλλακτικα αυτοκινητων μιτσουμπισι l200

κρεμάστρα παντελονιών

Ανέφερε συγκεκριμένα ότι αυτή η κατάσταση πρέπει να αντιστραφεί και θα αντιστραφεί μόνο μέσα από μία οικονομία η οποία αναπτύσσεται, ευημερεί και η οποία μπορεί να δημιουργήσει καλά αμειβόμενες θέσεις απασχόλησης για αυτήν τη νέα γενιά, η οποία είναι η καλύτερα καταρτισμένη νέα γενιά που είχαμε ποτέ στην ιστορία της χώρας μας.


μεταχειρισμενα ανταλλακτικα αυτοκινητων μιτσουμπισι l200

προγραμματα επιδοτησεων για νεους αγροτες 2015

«Κινδυνεύει, όμως, να είναι μία νέα γενιά η οποία, αν συνεχίσουμε να βαδίζουμε με αυτόν τον τρόπο, να είναι φτωχότερη και κυρίως, πιο απελπισμένη από την προηγούμενη γενιά των πατεράδων και των μανάδων σας. Και αυτό είναι κάτι το οποίο για εμένα, δεν είναι αποδεκτό», τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ ο οποίος είπε με έμφαση πως οι πολιτικές του κόμματός του απευθύνονται στη νέα γενιά».


ONNED 2


(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)


Παράλληλα, πρόσθεσε ότι «οι θέσεις απασχόλησης, οι οποίες θέλουμε να δημιουργήσουμε, απευθύνονται πρωτίστως στη νέα γενιά. Οι τολμηρές αλλαγές που θέλουμε να κάνουμε στην εκπαίδευση, ξεκινώντας από το σχολείο και καταλήγοντας μετά στα πανεπιστήμια, απευθύνονται στη νέα γενιά. Οι αλλαγές που θέλουμε να κάνουμε στη δια βίου μάθηση και στην κατάρτιση, έτσι ώστε η νέα γενιά να προσαρμόζεται συνέχεια στις ανάγκες μίας αγοράς εργασίας που μεταβάλλεται συνέχεια, απευθύνονται στη νέα γενιά. Η εξοικείωση της χώρας και η δυνατότητά της να κάνει το νέο, μεγάλο ψηφιακό άλμα, έτσι ώστε να είναι προσαρμοσμένη και να παρακολουθεί από κοντά τις τεράστιες τεχνολογικές εξελίξεις, απευθύνονται πρωτίστως στη νέα γενιά».


Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, εξέφρασε την βεβαιότητα ότι η ΔΑΠ θα είναι και πάλι η μεγάλη νικήτρια στις φοιτητικές εκλογές που θα γίνουν σε λίγες ημέρες. Κάλεσε, όμως, τη νεολαία να είναι στην πρώτη γραμμή των αγώνων που θα ακολουθήσουν προκειμένου, όπως υπογράμμισε, να έρθει η πολιτική αλλαγή που χρειάζεται ο τόπος και ταυτόχρονα οι ιδέες της Νέας Δημοκρατίας να γίνουν κυρίαρχες στη νέα γενιά.


ONNED 3


(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)


Ανέφερε συγκεκριμένα: «Το σημαντικό, όμως, είναι να μην περιοριστούμε απλά στην καταγραφή άλλου ενός επιτυχημένου εκλογικού αποτελέσματος. Το σημαντικό είναι να προχωρήσουμε και πέρα από αυτό. Να αγωνιστούμε ώστε οι ιδέες μας να γίνουν κυρίαρχες στη νέα γενιά. Ώστε να μπολιάσουμε πάλι τη νέα γενιά με τις αξίες της ελευθερίας και της αλληλεγγύης. Να μιλήσουμε στους νέους ανθρώπους για τις φιλελεύθερες ιδέες. Να τονίσουμε τη σημασία της αριστείας, της άμιλλας, του υγιούς ανταγωνισμού. Να τονίσουμε τη σημασία που έχει αυτή η ισορροπία μεταξύ δικαιωμάτων και υποχρεώσεων που κρατάει, τελικά, όρθια κάθε ευημερούσα κοινωνία. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι τη μάχη αυτή θα την κερδίσουμε. Η χώρα σήμερα χρειάζεται περισσότερο παρά ποτέ, μία μεγάλη πολιτική αλλαγή. Η νεολαία μας χρειάζεται περισσότερο παρά ποτέ, αυτήν την μεγάλη πολιτική αλλαγή ... Όσο με ενδιαφέρει η εκλογική νίκη, άλλο τόσο με ενδιαφέρει η ιδεολογική νίκη. Και η κυριαρχία των ιδεών μας, κυρίως, στη δική σας τη γενιά, ώστε να μην ξαναβρεθούμε, ποτέ ξανά στη χώρα, να δούμε ελκυστικά ιδέες οι οποίες έρχονται από το παρελθόν, έστω και αν αυτές μπορεί να έχουν ένα σύγχρονο περιτύλιγμα».


ενοικιάσεισ κατοικιών χανιά κρήτησ

polar online princess boarding passes

Ο νόμος είχε ψηφιστεί δύο φορές, τον περασμένο Ιούνιο και Ιούλιο, από το κοινοβούλιο της γειτονικής χώρας, όμως ο πρόεδρος της πΓΔΜ, Γκιόργκι Ιβάνοφ, ο οποίος αντιτίθεται στη Συμφωνία των Πρεσπών, αρνούνταν να υπογράψει το σχετικό διάταγμα και να το αποστείλει για δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, παρά το γεγονός ότι υποχρεούταν από το Σύνταγμα να πράξει κάτι τέτοιο.


ενοικιάσεισ κατοικιών χανιά κρήτησ

τα ευαισθητα ζωδια

Παράλληλα, με υπογραφή επίσης του προέδρου της Βουλής, Ταλάτ Τζαφέρι, δημοσιεύτηκε σήμερα στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως της πΓΔΜ και ο νόμος που προβλέπει τη διεύρυνση της χρήσης της αλβανικής γλώσσας στη χώρα, τον οποίο η βουλή της χώρας είχε επίσης ψηφίσει δύο φορές και ο Γκιόργκι Ιβάνοφ αρνούταν να τον υπογράψει.


Μετά τη δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως των δύο παραπάνω νόμων σήμερα, ο Πρόεδρος της χώρας, σε γραπτή ανακοίνωσή του, έκανε λόγο για «αντισυνταγματική ενέργεια» από τη μεριά του προέδρου της Βουλής και κατηγόρησε τα συγκυβερνώντα κόμμα «Σοσιλαδημοκρατική Ένωση» (SDSM) του Ζόραν Ζάεφ και DUI του Αλί Αχμέτι ότι φέρουν στο ακέραιο την ευθύνη για την πράξη αυτή.


Άμεση ήταν η αντίδραση του προέδρου της Βουλής και του SDSM, τα οποία σημείωσαν ότι αυτός που παραβίασε το Σύνταγμα ήταν ο Γκιόργκι Ιβάνοφ, αρνούμενος να υπογράψει τα προεδρικά διατάγματα για τους δύο παραπάνω νόμους.


Ο πρόεδρος της Βουλής και το κυβερνών κόμμα του Ζόραν Ζάεφ επισήμαναν ακόμη ότι η δημοσίευση των δύο νόμων στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως σήμερα, με υπογραφή του προέδρου της Βουλής, είναι καθόλα νόμιμη και σύμφωνη με τις προβλέψεις του Συντάγματος.


Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα δημοσιεύτηκαν στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως της πΓΔΜ και τα κείμενα των τεσσάρων τροπολογιών και του συνοδευτικού εφαρμοστικού συνταγματικού νόμου που ψηφίστηκαν από τη Βουλή της χώρας, στις 11 Ιανουαρίου.


Η δημοσίευση έγινε επίσης με υπογραφή του προέδρου της Βουλής, καθώς, για τη συγκεκριμένη περίπτωση δεν απαιτείτο η υπογραφή του Προέδρου της χώρας.


διαγνωστικη ακτινολογια γλυφαδα

σετ φιλερ

Ο Αμερικανός γκαρντ βρίσκεται μόλις λίγες ημέρες στην Αθήνα, αλλά έδειξε από πολύ νωρίς ότι μόλις βρει ρυθμό θα αποτελέσει «φόβο και τρόμο» για τις αντίπαλες άμυνες! Στο σημερινό ντεμπούτο του ο Κιλπάτρικ ήταν ο κορυφαίος του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, ο οποίος επικράτησε 87-62 της Κύμης κι έκανε το «12 στα 12» στη Basket League. Συγκεκριμένα, στα 23’09’’ που βρέθηκε στο παρκέ σκόραρε 20 πόντους με 7/11 τρίποντα, έχοντας 4/7 τρίποντα (2/14 είχαν όλοι οι άλλοι «πράσινοι»).


διαγνωστικη ακτινολογια γλυφαδα

ψηλοτερη βαλκανικη οροσειρα

Η εξέλιξη του αγώνα


Από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του παρκέ ο Κιλπάτρικ έδειξε δείγματα της ποιότητας του και την επιθετικής του ικανότητας. Ο Αμερικανός γκαρντ έδωσε λύσεις στην επίθεση και σε συνδυασμό με την καλή άμυνα που έπαιξαν οι «πράσινοι» στο πρώτο μισό της δεύτερης περιόδου, η διαφορά πήγε σε διψήφιο νούμερο.


Συγκεκριμένα, οι παίκτες του Πιτίνο κράτησαν τους αντιπάλους τους δίχως πόντο για τέσσερα λεπτά και προηγήθηκαν με 28-18, διάστημα κατά το οποίο ο Κιλπάτρικ πέτυχε πέντε διαδοχικούς πόντους. Η Κύμη, όμως, έμεινε κοντά στο σκορ, εκμεταλλευόμενος και ορισμένα άσχημα διαστήματα του «τριφυλλιού» στην άμυνα.


Ο Κιλπάτρικ, όμως, ήταν «ζεστός» κι έκλεισε το πρώτο μέρος, έχοντας 14 πόντους με 5/8 σουτ σε μόλις 11’39’’, επιτρέποντας στον Παναθηναϊκό με το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου να προηγηθεί για πρώτη φορά με 15 πόντους (50-35). Οι «πράσινοι» επέβαλαν πλήρως τον ρυθμό τους και με τον Κιλπάτρικ να συνεχίζει «ζεστός» έστειλε τη διαφορά στο +28 (43-71 στο 28’).


Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του «τριφυλλιού» πρωτοστάτησε στο συγκεκριμένο… ξέσπασμα της ομάδας του Πιτίνο, με τα δύο σερί τρίποντα που σημείωσε.


Οι παίκτες του Πιτίνο συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό μέχρι το φινάλε, φτάνοντας άνετα στην επικράτηση.


Τα δεκάλεπτα: 18-19, 35-46, 45-73, 62-87.


Διαιτητές: Σώμος-Κάρδαρης-Ζακεστίδης


ΚΥΜΗ (Ισίδωρος Κουτσός): Στυλιανού 4, Μητσιμπόνας, Χόρτον 13 (10 ριμπάουντ), Σαγκς 7, Ουάσινγκτον 6, Πουλιανίτης 5 (1), Τσιάρας, Μαραγκός 8 (1), Τουντζιαράκης 3 (1), Γερομιχαλός 2, Μαργέλης 2, ΖεΚουάν 12 (3)


ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ (Ρικ Πιτίνο): Παπαγιάννης 4, Λοτζέσκι 5 (1), Παπαπέτρου 6, Λεκαβίτσιους 9 (1), Τόμας 8, Γκιστ 4, Παππάς 7, Καλαϊτζάκης 7, Βουγιούκας 9, Λάσμε, Μήτογλου 8, Κιλπάτρικ 20 (2/2 βολές, 3/4 δίποντα, 4/7 τρίποντα).


βιδαλης προσφορες

Η πληρωμή του χρηματικού επάθλου στους 1.000 τυχερούς θα διενεργείται μέσω τραπεζικών ή λοιπών πιστωτικών ιδρυμάτων.


βιδαλης προσφορες

Σε περίπτωση που ο νικητής δεν έχει ήδη δηλώσει κάποιο λογαριασμό, θα δίνεται προθεσμία τριών μηνών από την αποστολή του προσωποιημένου μηνύματος προκειμένου να δηλώσουν τον τραπεζικό λογαριασμό στον οποίο επιθυμούν να πιστωθεί το χρηματικό έπαθλο, στην εφαρμογή προσωποποιημένης πληροφόρησης του TAXISnet.


Μπορείτε να δείτε τους τυχερούς λαχνούς ΕΔΩ.


Οι φορολογούμενοι μπορούν να ενημερώνονται στην ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ για να δουν αν είναι ανάμεσα στους τυχερούς.


Η πίστωση του ποσού που αντιστοιχεί στο χρηματικό έπαθλο θα γίνεται ατόκως, μετά τη δήλωση του τραπεζικού λογαριασμού. Το έπαθλο είναι αφορολόγητο, δεν αποτελεί εισόδημα και δεν υπόκειται σε καμιά κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου.


Σε περίπτωση που δεν δηλωθεί τραπεζικός λογαριασμός εντός της ως άνω προθεσμίας, το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στο έπαθλο καταβάλλεται στον 1ο, 2ο κ. ο.κ. δικαιούχο, κάτοχο του 1ου, 2ου κ. ο.κ. αναπληρωματικού λαχνού της συγκεκριμένης κλήρωσης.



κεφτεδάκια συνταγή καλλιδης
ορφεας παπαδοπουλος σχεση 2015

allegro ωρωπος

O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 749,23 μονάδες, σημειώνοντας άνοδο 0,37%.


allegro ωρωπος

πεντάκισ εκατομμύριο

tzoulia nova υψος

Ενδοσυνεδριακά κατέγραψε υψηλότερη τιμή στις 750,61 μονάδες (+0,56%) και κατώτερη τιμή στις 742,75 μονάδες (-0,50%).


Σε εβδομαδιαία βάση, ο βασικός χρηματιστηριακός δείκτης κατέγραψε πτώση σε ποσοστό 1,59%. Aπό τις αρχές Οκτωβρίου σημειώνει πτώση σε ποσοστό 0,84% και από τις αρχές του έτους παρουσιάζει κέρδη σε ποσοστό 16,41%.


Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 32,286 εκατ. ευρώ, ενώ διακινήθηκαν 26.360.642 μετοχές.


Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωσε άνοδο σε ποσοστό 0,31%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύθηκε σε ποσοστό 1,28%.


Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης, άνοδο κατέγραψαν οι μετοχές των ΕΛΠΕ (+2,15% στα 7,14 ευρώ), της ΔΕΗ (+2,12% στα 1,93 ευρώ), της Attica Bank(+1,85% στα 0,055 ευρώ), της Alpha Bank(+1,20% στα 1,68 ευρώ), της Μυτιληναίος(+1,18% στα 8,55 ευρώ) και της Τιτάν (+1,15% στα 21,10 ευρώ).


Αντιθέτως, τη μεγαλύτερη πτώση σημείωσαν οι μετοχές της Fourlis (-1,79% στα 5,50 ευρώ), της Eurobank(-1,29% στα 0,690 ευρώ), της ΑΔΜΗΕ (-1,08% στα 1,84 ευρώ), του ΟΛΠ (-0,83% στα 15,50 ευρώ) και της Εθνικής(-0,69% στα 0,286 ευρώ).


Από τους επιμέρους δείκτες, τη μεγαλύτερη άνοδο σημείωσαν οι δείκτες της Υγείας (+3,55%), των Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών (+1,82%) και των Πρώτων Υλών (+1,18%), ενώ απώλειες σημείωσαν οι δείκτες της Ακίνητης Περιουσίας (-0,52%), των Βιομηχανικών Προϊόντων (-0,15%) και των Προσωπικών Προϊόντων (-0,13%).


Τον μεγαλύτερο όγκο συναλλαγών παρουσίασαν η Εθνική και η Eurobank διακινώντας 8.924.940 και 3.917.907 μετοχές, αντιστοίχως.


Τη μεγαλύτερη αξία συναλλαγών σημείωσαν η Alpha Bank με 6,537 εκατ. ευρώ και ο ΟΤΕ με 4,181 εκατ. ευρώ.


Ανοδικά κινήθηκαν 66 μετοχές, 41 πτωτικά και 24 παρέμειναν σταθερές.


Τη μεγαλύτερη άνοδο σημείωσαν οι μετοχές: Γ. Ε. Δημητρίου+20,00%, ΑΝΕΚ(πο΄96)+19,54%, Νίκας +18,60% και ΑΝΕΚ(κο) +15,94%.


Τη μεγαλύτερη πτώση κατέγραψαν οι μετοχές: Δομική Κρήτης -20,00%, Yalco -19,66%, Βιοτέρ-19,19% και Δούρος -19,08%.


να επέλθει

απελπιστηκα στιχοι

Το σκηνικό του καιρού θα «ντύσουν» οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες, οι θυελλώδεις άνεμοι και η πτώση της θερμοκρασίας.


να επέλθει

λατρεμενοι μου γειτονες 2 κυκλος επεισοδιο 3

Σύμφωνα με το επικαιροποιημένο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού που εκδόθηκε σήμερα Κυριακή (21/10/2018) από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) η κακοκαιρία θα «χτυπήσει»:


1. Τη Δευτέρα (22-10-2018):


Α) Οι τοπικές βροχές που θα εκδηλώνονται από το πρωί στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά (πλην Κεντρικής Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης), από το απόγευμα βαθμιαία θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν καταιγίδες που τοπικά θα είναι ισχυρές στα νησιά του Ιονίου και κατά τη διάρκεια της νύχτας στη Δυτική, τη Νότια Πελοπόννησο και τη Δυτική Κρήτη.


Β) Οι άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις και τοπικά στο Ιόνιο θα φτάσουν τα 7 μποφόρ.


2. Την Τρίτη (23-10-2018):


Βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές θα εκδηλωθούν στο Ιόνιο, την Πελοπόννησο, τις Δυτικές Κυκλάδες, την Κρήτη και πιθανόν πρόσκαιρα στη Στερεά Ελλάδα. Από τις βραδινές ώρες τα έντονα φαινόμενα θα περιοριστούν στις νοτιότερες περιοχές.


Οδηγίες προστασίας


Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη έχει ενημερώσει τις αρμόδιες υπηρεσιακά εμπλεκόμενες κρατικές υπηρεσίες, καθώς και τις περιφέρειες και τους δήμους της χώρας, ώστε να βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα πολιτικής προστασίας, προκειμένου να αντιμετωπίσουν άμεσα τις επιπτώσεις από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων.


Παράλληλα, η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας από κινδύνους που προέρχονται από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων.


Ειδικότερα, σε περιοχές όπου προβλέπεται η εκδήλωση έντονων βροχοπτώσεων, καταιγίδων ή θυελλωδών ανέμων:



  • Να ασφαλίσουν αντικείμενα τα οποία αν παρασυρθούν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα ενδέχεται να προκαλέσουν καταστροφές ή τραυματισμούς.

  • Να βεβαιωθούν ότι τα λούκια και οι υδρορροές των κατοικιών δεν είναι φραγμένα και λειτουργούν κανονικά.

  • Να αποφεύγουν να διασχίζουν χειμάρρους και ρέματα, πεζή ή με όχημα, κατά τη διάρκεια καταιγίδων και βροχοπτώσεων, αλλά και για αρκετές ώρες μετά το τέλος της εκδήλωσής τους.

  • Να αποφεύγουν τις εργασίες υπαίθρου και δραστηριότητες σε θαλάσσιες και παράκτιες περιοχές κατά τη διάρκεια εκδήλωσης των έντονων καιρικών φαινομένων.

  • Να προφυλαχτούν αμέσως κατά τη διάρκεια μιας χαλαζόπτωσης.

  • Να καταφύγουν σε κτίριο ή σε αυτοκίνητο και να μην εγκαταλείπουν τον ασφαλή χώρο, παρά μόνο όταν βεβαιωθούν ότι η καταιγίδα πέρασε. Η χαλαζόπτωση μπορεί να είναι πολύ επικίνδυνη και για τα ζώα.

  • Να αποφύγουν τη διέλευση κάτω από μεγάλα δέντρα, κάτω από αναρτημένες πινακίδες και γενικά από περιοχές, όπου ελαφρά αντικείμενα (π. χ. γλάστρες, σπασμένα τζάμια κλπ.) μπορεί να αποκολληθούν και να πέσουν στο έδαφος (π. χ. κάτω από μπαλκόνια).

  • Να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες των κατά τόπους αρμοδίων φορέων, όπως Τροχαία κ. λπ.


Για πληροφορίες και ανακοινώσεις σχετικά με την επικρατούσα κατάσταση και τη βατότητα του οδικού δικτύου λόγω εισροής πλημμυρικών υδάτων σε αυτό, οι πολίτες μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της ΕΛ. ΑΣ. www.astynomia.gr.


Για περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες αυτοπροστασίας από τα έντονα καιρικά φαινόμενα, οι πολίτες μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.civilprotection.gr.


oscars 2016 online time

αρενα ροδος facebook

Σε ανακοίνωσή της, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πενταετούς Υποχρέωσης και Συμβασιούχων Πυροσβεστών (ΠΟΠΥΣΥΠ) χαρακτηρίζει «αντιδημοκρατική και εξωθεσμική», την τροπολογία αυτή και «ανεπαρκείς» τις εξηγήσεις που δόθηκαν.


oscars 2016 online time

Αυτή την ώρα οι πυροσβέστες πραγματοποιούν πορεία προς τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, στην οδό Ευαγγελιστρίας.


4065132


4065133


πηγή: eurokinissi



αυθαιρετα ποσο θα πληρωσω

στα καλα καθουμενα ταινια υποθεση

Ο γενικός διευθυντής της Tesla και της SpaceX οραματίστηκε τη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου υπόγειου δικτύου, με στόχο να διευκολυνθεί η χρόνια κυκλοφοριακή συμφόρηση του αστικού κέντρου. Για το σκοπό αυτό ίδρυσε την εταιρεία Boring Company το 2016, η οποία μόλις ολοκλήρωσε την κατασκευή της πρώτης σήραγγας.


στα καλα καθουμενα ταινια υποθεση

διακοπες στη πολωνια

Πρόκειται για μία σήραγγα που διαθέτει υπερσύγχρονες τεχνικές, μήκους 1,6 χιλιομέτρων.


Η νέα σήραγγα εγκαινιάστηκε την Τρίτη από τον Μασκ, σε μια μικρή τελετή παρουσία λίγων δημοσιογράφων. Όπως περιγράφει ο Matt McFarland του CNNi, το Model X της Tesla στο οποίο επέβαιναν κατέβηκε με ασανσέρ στο υπόγειο τούνελ, όπου αντίκρισαν τη στενή σήραγγα. Τα κόκκινα φώτα που φώτιζαν τη σήραγγα, ξαφνικά έγιναν πράσινα. Το αμάξι διέσχισε μια μικρή απόσταση, έχοντας αναπτύξει πολύ μικρή ταχύτητα. Μετά από δύο λεπτά, ξαναγβήκαν στην επιφάνεια. «Έμοιαζε με διαδρομή στο τρενάκι του λουνα παρκ», αναφέρει χαρακτηριστικά.


«Για μένα ήταν αποκάλυψη, μια στιγμή επιφοίτησης. Αισθάνθηκα ότι πραγματικά λειτουργεί καλά», σημείωσε ό ίδιος ο Μασκ, μετά την πρώτη δοκιμαστική βόλτα.



The Boring Company Loop system pic.twitter.com/xVpDHzZKXB

— The Boring Company (@boringcompany) December 19, 2018


επαγγελμα απο κ

Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019

βανιλια κιτρινη

ποιος ξυλοκοπησε την πετριδου

Από την κλήρωση, όπως και κάθε φορά, θα αναδειχθούν 1.000 τυχεροί που ο καθένας θα λάβει από 1.000 ευρώ.


βανιλια κιτρινη

Κάθε ΑΦΜ μετέχει στην κλήρωση ανάλογα με τον αριθμό των λαχνών που συγκεντρώνει, με βάση την κλίμακα που έχει οριστεί και το ύψος των μηνιαίων συναλλαγών του.


Το πλήθος των λαχνών προσδιορίζεται κλιμακωτά, με βάση το άθροισμα των ποσών που αντιστοιχούν στο σύνολο των συναλλαγών του μήνα στον οποίο αφορά η κλήρωση, ως εξής:


Για συνολικό άθροισμα συναλλαγών έως 100 ευρώ, ένας λαχνός για κάθε ένα ευρώ.
Για τα επόμενα 400 ευρώ, ήτοι συνολικό άθροισμα από 101 ευρώ μέχρι 500 ευρώ, ένας λαχνός για κάθε δύο ευρώ.
Για τα επόμενα 500 ευρώ, ήτοι συνολικό άθροισμα από 501 ευρώ μέχρι 1.000 ευρώ, ένας λαχνός για κάθε τρία ευρώ.
Για το υπερβάλλον ποσό, ήτοι συνολικό άθροισμα πάνω από 1.001 ευρώ, ένας λαχνός για κάθε τέσσερα ευρώ.


Χρησιμοποιώντας κάποιος τους κωδικούς του Taxisnet μπορεί να μπει στην εφαρμογή και να δει με πόσους λαχνούς θα μπει κλήρωση εξασφαλίζοντας την συμμετοχή του.


Υπενθυμίζεται ότι τα χρηματικά έπαθλα του Προγράμματος Δημοσίων Κληρώσεων είναι ακατάσχετα, αφορολόγητα, δεν αποτελούν εισόδημα και δεν υπόκεινται σε καμιά κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου.


Πώς θα δείτε αν έχετε κερδίσει τα 1.000 ευρώ


Οι φορολογούμενοι μπορούν να ενημερώνονται στην ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ, στη διεύθυνση http://www.aade.gr/menoy/meniaies-synallages-kai-lachnoi, για να δουν αν είναι ανάμεσα στους τυχερούς.


lotaria aade7



Εναλλακτικά, μπορούν να ελέγξουν αν τους έχει έρθει μήνυμα στον προσωπικό τους λογαριασμό στο TAXISnet, εισάγοντας τους κωδικούς τους.



ελα να παμε στο νησι κονιτοπουλου

ηπειρος καλλιεργειες

Κατηγορεί την αντιπολίτευση πως την ώρα που η χώρα μπαίνει στην τελική ευθεία εξόδου από τα μνημόνια και την επιτροπεία δείχνει να πρωτοστατεί σε προσπάθειες που στόχο έχουν την πολιτική αποσταθεροποίηση της χώρας «Οι σκευωρίες δεν εκθέτουν μόνο τους εμπνευστές τους αλλά και την ίδια τη χώρα» δηλώνει με νόημα η κ. Γεροβασίλη σε συνέντευξη της στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.


ηπειρος καλλιεργειες

γουλβς αστον βιλα

Για το ζήτημα των πλειστηριασμών, η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης κάνει λόγο για ρεσιτάλ παραπληροφόρησης και ξεκαθαρίζει ότι «δεν έχει καμία σχέση ο πλειστηριασμός της πρώτης κατοικίας των λαϊκών τάξεων με τους πλειστηριασμούς ακινήτων των μεγαλοοφειλετών και των στρατηγικών κακοπληρωτών». «Για την κυβέρνηση της Αριστεράς δεν τίθεται με κανένα τρόπο θέμα πλειστηριασμών της λαϊκής κατοικίας», τονίζει.


Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης επισημαίνει ότι η κυβέρνηση, η οποία «πήρε τη λαϊκή εντολή και ανέλαβε την ευθύνη να βγάλει τη χώρα από τα μνημόνια, στηρίζοντας τα κοινωνικά στρώματα που σήκωσαν το μεγαλύτερο βάρος όλα αυτά τα χρόνια», εν μέσω δυσκολιών άλλαξε προς το καλύτερο κρίσιμους οικονομικούς δείκτες.



«Βάλαμε στόχο την αποκατάσταση των εργασιακών σχέσεων (…) σχεδιάσαμε τη διανομή κοινωνικού μερίσματος πάνω σε στέρεες βάσεις» σημειώνει μεταξύ άλλων και προσθέτει: «Έχουμε ακόμη δρόμο να διανύσουμε. Αλλά, η χώρα ανακάμπτει σταθερά. Η οριστική έξοδος από αυτήν την περιπέτεια είναι ορατή. Οι Έλληνες πολίτες καταλαβαίνουν ότι η προσπάθειά μας είναι σοβαρή».



Για την γ΄ αξιολόγηση αναφορικά με τη δημόσια διοίκηση και όσα γράφτηκαν για εμπλοκή με τους θεσμούς, η κ. Γεροβασίλη διαβεβαιώνει ότι «οι διαπραγματεύσεις με τους θεσμούς, κλείνουν με θετικό τρόπο», ενώ σχετικά με τον κανόνα προσλήψεων-αποχωρήσεων στο Δημόσιο τονίζει: «Καμία αρνητική εξέλιξη δεν υπάρχει ούτε στον αριθμό προσλήψεων μονίμων υπαλλήλων ούτε σε σχέση με τον αριθμό των συμβασιούχων».


Επιπλέον, η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης καλεί την ΑΔΕΔΥ να γίνει μέρος της προσπάθειας αναβάθμισης του δημόσιου τομέα τονίζοντας: «Βρισκόμαστε, πλέον, στην τελική ευθεία για την απαλλαγή της χώρας από τα μνημόνια και την επιτροπεία. Και έχουμε ήδη εισέλθει σε μια πορεία ανάκαμψης που μας επιτρέπει να σχεδιάσουμε την επόμενη μέρα. Ας αποφασίσει, λοιπόν, η ΑΔΕΔΥ αν θέλει να γίνει μέρος της προσπάθειας αναβάθμισης του Δημοσίου και της συνολικής ανάκαμψης της πατρίδας μας ή αν θέλει να παραμένει εγκλωβισμένη στα μικροκομματικά συμφέροντα που μας οδήγησαν στη μνημονιακή περιπέτεια».



σάκης αρσενίου - προσευχή

εισαι οτι ονειρευομουν στιχοι

σαμπο σουηδικα

Ιστορικές στιγμές ζει η Σουηδία στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2018. Για πρώτη φορά μετά το 1994 βρίσκεται στα προημιτελικά ενώ κατάφερε να περάσει τη φάση των «16» στην οποία είχε σταματήσει το 2002 και το 2006. Οι Σουηδοί επικράτησαν 1-0 της Ελβετίας με το γκολ του Φόρσμπεργκ, που χρειάστηκε και κόντρα σε αμυντικό για να πάει στα δίχτυα και πήρε έτσι την πρόκριση για τα προημιτελικά ακόμα κι αν ο Μάρκους Μπεργκ για ακόμα μια φορά δεν βρήκε δίχτυα. Κι ο λόγος που γίνεται ειδική αναφορά στον πρώην επιθετικού του Παναθηναϊκού, είναι πως έχει τις περισσότερες τελικές προσπάθειες μέχρι τώρα στο τουρνουά (13), αλλά δεν έχει σκοράρει ακόμα!


εισαι οτι ονειρευομουν στιχοι

το εκλεκτον γαλα

Η Σουηδία, λοιπόν, εξασφάλισε τη θέση της στα προημιτελικά και περιμένει τον αντίπαλό της από το παιχνίδι της Κολομβίας με την Αγγλία που θα ρίξει την… αυλαία στη φάση των «16» του Μουντιάλ 2018 της Ρωσίας. Αξίζει να σημειωθεί πως οι Σουηδοί δίνουν… συνέχεια στους οιωνούς που είναι ευνοϊκή ακόμα και για να πάνε στον τελικό! Για πρώτη φορά μετά το 1958, η Σουηδία νίκησε σε πρεμιέρα Μουντιάλ ενώ για πρώτη φορά μετά την ίδια διοργάνωση κατάφερε να πάρει νίκη σε δυο συνεχόμενα παιχνίδια.


Τότε, πριν από 60 χρόνια, στο Μουντιάλ που διοργάνωσε η ίδια η Σουηδία είχε καταφέρει να φτάσει στον τελικό και να αντιμετωπίσει τη Βραζιλία. Ένα «ζευγάρι» που με βάση το ταμπλό που έχει διαμορφωθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο, μπορεί να επαναληφθεί και το 2018 στη Ρωσία. Μένει να δούμε, αν αυτό συμβεί, το αν η Σουηδία θα μπορέσει να φτάσει ως το τέλος του δρόμου ή αν θα χάσει το τρόπαιο όπως και τότε… Για την ώρα, η παρέα του Μπεργκ πανηγυρίζει την παρουσία της στα προημιτελικά για πρώτη φορά μετά από 24 χρόνια και έχει κάθε λόγο να είναι αισιόδοξη για τη συνέχεια…


Δείτε το γκολ του αγώνα


τεστ ωορρηξιασ αξιοπιστια

Η δίκη πραγματοποιήθηκε χθες και ολοκληρώθηκε, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα. Οι δικαστές μετά την ακροαματική διαδικασία έκριναν ότι δεν τελέστηκαν οι πράξεις για τις οποίες κατηγορούνταν οι τρεις μαθητές και η υπόθεση είχε απασχολήσει έντονα το πανελλήνιο.


τεστ ωορρηξιασ αξιοπιστια

ο ρολος των μκο για την προασπιση των ανθρωπινων δικαιωματων

Από τη συμπληρωματική ιατροδικαστική έκθεση που κατατέθηκε στο δικαστήριο προέκυψε η μη ταυτοποίηση βιασμού του 10χρονου από τους κατηγορούμενους συμμαθητές του και οι δικαστές έκριναν ότι οι πράξεις των υπό κατηγορία μαθητών, όπως είχαν περιγραφεί από τον 10χρονο στους γονείς του, δεν είχαν καμία σχέση με την πραγματικότητα.


Οι κατηγορούμενοι μαθητές, δύο αγόρια και ένα κορίτσι, δεν παρέστησαν στην ακροαματική διαδικασία, αλλά παρόντες ήταν εκπαιδευτικοί από τα σχολεία της περιοχής.



καταληψη ροζα

κυριος μπαρακι

«Είμαστε ακόμη στη δεύτερη αξιολόγηση, χρειάζεται κάποιο χρόνο, δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί», ανέφερε σε συνέντευξη Τύπου και προσέθεσε: «Για αυτό το λόγο είναι σαφές πως δεν θα έχουμε αυτή την απόφαση του ΔΝΤ πριν το τέλος του τρέχοντος έτους. Θα συνεχιστεί το νέο χρόνο».


κυριος μπαρακι

Να σημειωθεί πως η Φριντερίκε Φον Τισενχάουζεν την προηγούμενη εβδομάδα είχε εκφράσει τη βεβαιότητα του Βερολίνου για την συμμετοχή του ΔΝΤ στην χρηματοδότηση του ελληνικού προγράμματος. «Είμαστε σίγουροι ότι το ΔΝΤ θα παραμείνει στο πρόγραμμα», είχε αναφέρει δείχνοντας ότι οι παρασκηνιακές διαβουλεύσεις ΕΕ και ΔΝΤ έχουν φέρει σύγκληση στις δύο πλευρές.


Ωστόσο, οι νέες τις αναφορές δεν είναι εξίσου κατηγορηματικές ως προς τη συμμετοχή του ΔΝΤ.



συνολάκια 2017
πρεσβεια νεας υορκης

χωρισμα στα κυτη πλοιων

νερα μαρκες

Η οργάνωση ζητάει από την ελληνική κυβέρνηση να αποσύρει τη στήριξή της στη συμφωνία που «προτάσσει τα συμφέροντα των πολυεθνικών έναντι βασικότατων κεκτημένων της κοινωνίας των πολιτών».


χωρισμα στα κυτη πλοιων

παπας αρνειται να βαπτισει παιδι

«Ελπίζουμε ότι ο κ. Τσίπρας θα παραδειγματιστεί από τα μαθήματα πολιτικού ήθους και ακεραιότητας που παρέδωσε στην Ευρώπη ο κ. Μανιέ με τη στάση του, αν θέλει πραγματικά να υπερασπιστεί τη δημοκρατία, τα δικαιώματα των πολιτών και τελικά την ίδια την Ευρώπη», δήλωσε ο Δημήτρης Ιμπραήμ, υπεύθυνος εκστρατειών στο ελληνικό γραφείο της Greenpeace. «Η κρίση στην οποία θα οδηγήσει την Ελλάδα και την υπόλοιπη Ευρώπη η επικύρωση της CETA, θα έχει ανεξίτηλο την υπογραφή του κ. Τσίπρα, αν δεν ακούσει έστω και την τελευταία στιγμή την κοινωνία των πολιτών, την επιστημονική κοινότητα, καθώς και το ίδιο το εσωτερικό του κόμματός του», συνέχισε ο Δημήτρης Ιμπραήμ.




ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ στα γραφεία του #Syriza: Ζητάμε από την κυβέρνηση και τον κ. Τσίπρα να πουν ΟΧΙ στην #CETA! https://t.co/xISQaPtn1t #stopCETA pic.twitter.com/5wQQcUIgtu

— Greenpeace Greece (@greenpeace_gr) October 26, 2016

λουτρακι ξενοδοχειο με πισινα

Την ίδια ώρα, ο κ. Κεχαγιόγλου υπογραμμίζει ότι η ενδελεχής μελέτη της δικογραφίας και οι εξηγήσεις που θα παράσχει στις δικαστικές Αρχές θα κρίνουν τη βασιμότητα των ισχυρισμών του.


λουτρακι ξενοδοχειο με πισινα

«Επισημαίνω τέλος ότι σε μια υπόθεση με διεθνές προεκτάσεις φρόνιμο είναι να συμπεριληφθεί στην ελληνική δικογραφία το αντίστοιχο υλικό των αλλοδαπών Αρχών. Τότε μόνο θα υπάρξει ολοκληρωμένη εκτίμηση και ασφαλής κρίση» υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο ίδιος.


Τη Δευτέρα οι απολογίες των συλληφθέντων


Τη Δευτέρα 19 Νοεμβρίου θα οδηγηθούν ενώπιον της 3ης Ειδικής Ανακρίτριας για να απολογηθούν οι τρεις συλληφθέντες για συμμετοχή σε διεθνές κύκλωμα ναρκωτικών, που εξαρθρώθηκε μετά από συντονισμένες κινήσεις της αμερικανικής DEA, της ΕΛΑΣ και αστυνομικών Αρχών, κυρίως στη Λατινική Αμερική.


Οι τρεις συλληφθέντες, θεωρούμενοι ως ηγετικά στελέχη της οργάνωσης, η οποία ετοιμαζόταν να μεταφέρει μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών από τον Ισημερινό στην Αυστραλία, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα και σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και για διακεκριμένη περίπτωση διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.


Οι κατηγορούμενοι, οι οποίοι κρατούνται στη ΓΑΔΑ, ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για τις απολογίες τους, ενώ - σύμφωνα με πληροφορίες - ο ένας από αυτούς αρνείται όσα του αποδίδονται στο κατηγορητήριο για διακίνηση ναρκωτικών. Οι άλλοι δύο φέρονται να επικαλέστηκαν στους αστυνομικούς, δικαίωμα σιωπής.


Ο κατηγορούμενος που απάντησε σε ερωτήσεις των αστυνομικών, ιδιοκτήτης καφετέριας, φέρεται να ισχυρίζεται πως η εμπλοκή του στην οργάνωση ήταν ότι ταξίδεψε στο Εκουαδόρ για μεταφορά κακάο, όπου του ζητήθηκε από αυτούς που συνάντησε, ως χάρη, να φωτογραφίσει ένα σκάφος και να δώσει τις φωτογραφίες στον αλβανικής καταγωγής, νυν συγκατηγορούμενο του, αλλά και να του προτείνει κάποιον σκίπερ.


4621757
Πηγή: (EUROKINISSI/ΕΛ. ΑΣ)


Ισχυρίζεται, επίσης, ότι τον πίεζαν να βρει δικηγόρο και να τους φτιάξει «ελληνικά χαρτιά». Ακόμη, φαίνεται να είπε πως όταν γύρισε στην Ελλάδα άρχισε να απομακρύνεται από αυτούς, καθώς άρχισε να υποψιάζεται πως με το επίμαχο σκάφος δεν θα γινόταν μεταφορά κακάο αλλά ναρκωτικών.


Το ίδιο, όπως υποστηρίζει, του συνέστησε και ο συγκατηγορούμενος του, έμπορος αυτοκινήτων, με τον οποίο συνεργαζόταν.




εγγονη τεως
εθνικο νομισμα ρωσιας

κωδικος κυπρου για κινητα

τμημα αλιειασ κορινθου
Εξαρθρώθηκε μεγάλο κυκλώμα λαθρεμπορίου με ποτά «μπόμπες»

Κύκλωμα λαθρεμπορίου και νοθείας αλκοολούχων ποτών εξάρθρωσε το ΣΔΟΕ ενώ προχώρησε και σε εννέα συλλήψεις εμπλεκόμενων στην υπόθεση.


κωδικος κυπρου για κινητα

Ειδικότερα, όπως ανακοινώθηκε, υπάλληλοι της Επιχειρησιακής Διεύθυνσης Αττικής της Ε. Γ. Σ. Δ.Ο. Ε., ύστερα από επεξεργασία δεδομένων παλαιοτέρων υποθέσεων, αξιοποίηση πληροφοριών και διακριτική παρακολούθηση, διενήργησαν, την Πέμπτη 31 Μαΐου 2018, πολλαπλούς ελέγχους σε διάφορους χώρους στις περιοχές Ασπροπύργου & Ελευσίνας Αττικής.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr.



αρχες που διεπουν την αντιληψη

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019

αιθουσα εκδηλωσεων μαρουσι

μεταπτυχιακο ειδικης αγωγης αριστοτελειο
θρανια σπιτιου

«Η οικοδόμηση εμπιστοσύνης μεταξύ των δύο πλευρών - αυτό που κάνουμε τώρα - και το πώς θα εγγυηθούμε και στις δύο πλευρές ότι η τελική λύση θα διαρκέσει για πάντα, ότι θα προστατεύει την αξιοπρέπεια και την ταυτότητα και των δύο πλευρών: αυτό είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της διαδικασίας», τόνισε ο κ. Ζάεφ, απαντώντας σε ερώτηση του ΑΠΕ-ΜΠΕ, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποίησε την Τετάρτη στο Βερολίνο. Ερωτηθείς για την πιθανότητα η λύση να έχει εξευρεθεί πριν από την επόμενη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ, δήλωσε: «Έχουμε τις διαφορές μας στο ζήτημα της ονομασίας. Υπάρχει πιθανότητα να βρούμε λύση, αλλά μόνο αν οικοδομήσουμε τέτοια εμπιστοσύνη και δώσουμε και τις απαραίτητες νομικές εγγυήσεις στην διαδικασία των διαπραγματεύσεων για το τι θα είναι αποδεκτό από τον κόσμο. Όχι μόνο από τον Ζάεφ και τον Τσίπρα, ή τον Ντιμιτρόφ και τον Κοτζιά».


αιθουσα εκδηλωσεων μαρουσι

Μέρκελ: Πιο κοντά από ποτέ στην επίλυση του ονοματολογικού της πΓΔΜ


Ο κ. Ζάεφ, ο οποίος χθες το βράδυ μίλησε σε κλειστή εκδήλωση του Ιδρύματος Friedrich Ebert στο Βερολίνο, διαβεβαίωσε για την ειλικρινή προσήλωση της κυβέρνησής του στην εξεύρεση λύσης: «Έπειτα από 25 χρόνια, πρέπει να βρούμε λύση. Με την ελπίδα ότι θα παραμείνουμε εταίροι με την Ελλάδα με αξιοπρέπεια. Χωρίς αξιοπρέπεια, δεν γίνεται. Και το αντίστροφο: Αν καταστρέψουμε την αξιοπρέπεια της Ελλάδας, ή τις προσδοκίες της, δεν υπάρχει πιθανότητα επιτυχίας. Με αυτό κατά νου, ξέρω ότι θα βρούμε μια λύση που θα δίνει επαρκείς εγγυήσεις στα δύο έθνη, τις δύο χώρες, και θα δίνει ευκαιρίες για το μέλλον», δήλωσε κι εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι «η αριστερά είναι πιο ανοιχτή», «πιο θαρραλέα».


«Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, χρειάζεται μεγάλο θάρρος για να είναι κανείς αληθινός. Ο ομόλογός μου στην άλλη πλευρά, ο κ. Τσίπρας, είναι ειλικρινής. Πιστεύει ότι η λύση σε αυτό το πρόβλημα είναι καλή εξέλιξη για τη χώρα του. Ξέρω ότι η λύση στο θέμα της ονομασίας είναι πολύτιμη για τη χώρα μου. Αλλά και η περιοχή ασφαλώς θα κερδίσει από την λύση του προβλήματος», συνέχισε ο πρωθυπουργός της πΓΔΜ, για να καταλήξει εξηγώντας ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει αρκετά προβλήματα στο εσωτερικό της και δεν θέλει κι άλλα. «Επομένως πρέπει να βρούμε λύση πριν γίνουμε μέλος της ΕΕ», έκρινε ο Ζόραν Ζάεφ.


Κατά την ομιλία του στην εκδήλωση, ο πρωθυπουργός της πΓΔΜ χαρακτήρισε το ζήτημα της ονομασίας «σημαντικό εμπόδιο» για την ένταξη της χώρας του στην ΕΕ και στο ΝΑΤΟ κι αναφέρθηκε στην προσπάθεια που καταβάλλεται από κοινού με την ελληνική κυβέρνηση: «Με την Ελλάδα οικοδομούμε ένα θετικό μομέντουμ προκειμένου να υπερβούμε την μακροχρόνια διαμάχη για την ονομασία. Μαζί έχουμε προσηλωθεί στην διαδικασία οικοδόμησης εμπιστοσύνης και βελτιώνουμε τον διάλογο μεταξύ των δύο χωρών για την πιθανότητα να βρούμε λύση. Για να κάνουμε περαιτέρω βήματα, συναντήθηκα με τον πρωθυπουργό Τσίπρα στο Νταβός. Με φιλικό και εποικοδομητικό τρόπο, συμφωνήσαμε σε πράξεις που θα βελτιώσουν την αμοιβαία εμπιστοσύνη», τόνισε ο κ. Ζάεφ και αναφέρθηκε στην αφαίρεση του ονόματος του Μ. Αλεξάνδρου από το όνομα του αεροδρομίου των Σκοπίων και της εθνικής οδού προς την Ελλάδα.


«Οι πράξεις μας δείχνουν την καλή μας βούληση και δείχνουν ότι δεν έχουμε αλυτρωτικές βλέψεις», τόνισε ο κ. Ζάεφ και πρόσθεσε ότι από την άλλη πλευρά, η Ελλάδα συμφώνησε να άρει τα εμπόδια στη διαδικασία επικύρωσης της δεύτερης φάσης της Συμφωνίας Σταθεροποίησης και Σύνδεσης της πΓΔΜ με την ΕΕ, να ανοίξει τις πιθανότητες ένταξης της χώρας στην Πρωτοβουλία Αδριατικής και Ιονίου και να ξεκινήσει τις ενέργειες για το άνοιγμα της συνοριακής διάβασης των Πρεσπών.


συμπεριφοριστικές προσεγγίσεις

αεροπορικα εισητηρια ροδος
Ανθή Λινάρδου: Αναβολή στη δίκη του συζυγοκτόνου - Ένταση στο δικαστήριο

Χωρίς τον βασικό μάρτυρα κατηγορίας άρχισε στις 11 το πρωί της Τετάρτης 24 Ιανουαρίου, η εκδίκαση της υπόθεσης του δολοφόνου της Ανθής Λινάρδου.


συμπεριφοριστικές προσεγγίσεις

Ο 42χρονος οδηγήθηκε στο δικαστήριο με την κατηγορία πρόκλησης σε τρίτο, για την εκτέλεση κακουργήματος ή πλημμελήματος.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Ο δημοσιογράφος τηλεοπτικής εκπομπής ο οποίος φέρεται να δέχτηκε την καταγγελία από συγκρατούμενο του συζυγοκτόνου στις φυλακές των Γρεβενών, επικαλούμενος επαγγελματικούς λόγους, δεν παραβρέθηκε στο δικαστήριο, στέλνοντας με επιστολή την κατάθεσή του, ζητώντας από το Δικαστήριο πως σε περίπτωση που δεν δοθεί η αναβολή, να αναγνωστεί η έγγραφη κατάθεσή του.

Διαβάστε περισσότερα στο kozanilife.gr



αμφιβολιες ταινια

τιμες καλαμποκιου σεπτεμβριος 2015

Συγκεκριμένα, η πρόεδρος Πρωτοδικών Βασιλική Μπάστα, μετά τη συναίνεση των τραπεζών στο αίτημα των εργαζομένων, αναστέλλει ουσιαστικά την ισχύ της προηγούμενης προσωρινής διαταγής που δέσμευε όλα τα περιουσιακά στοιχεία του ΔΟΛ, και διατάσσει την αποδέσμευση ενός τραπεζικού λογαριασμού που διατηρεί η επιχείρηση στην Alpha Bank προκειμένου να εξασφαλιστούν τα αναγκαία για τη λειτουργία της επιχείρησης και την έκδοση των ιστορικών εντύπων.


τιμες καλαμποκιου σεπτεμβριος 2015

Στην απόφασή της η δικαστική λειτουργός αναφέρει «διατάσσω την αποδέσμευση του τραπεζικού λογαριασμού στην Alpha Bank προκειμένου κάθε κατατεθησόμενο από την έκδοση της παρούσας και εφεξής σε αυτόν τον λογαριασμό ποσό, είτε από την εταιρείας Άργος ΑΕ είτε από τρίτους οφειλέτες της ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία ΔΟΛ, να διατίθεται ελεύθερα από την τελευταία αποκλειστικά και μόνο για τις ανάγκες της εξακολούθησης της λειτουργίας της επιχείρησης και ειδικότερα για την κάλυψη των εξόδων λειτουργία της και την καταβολή της μισθοδοσίας των εργαζομένων σε αυτήν».


Με την απόφαση εξακολουθεί να ισχύει το καθεστώς «μη μεταβολής» για οποιοδήποτε άλλο περιουσιακό στοιχείο του ΔΟΛ.







φαναρι πισω
ιωδιο ακτινοβολια

δραγασακης σταη

«Οι νεκροί είναι όλες γυναίκες. Ένας άνδρας υπέστη σοβαρά εγκαύματα και μεταφέρθηκε στη μονάδα εντατικής θεραπείας» δήλωσε σε μια τηλεφωνική επικοινωνία με το Γαλλικό Πρακτορείο ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής υπηρεσίας του Κοστζαλίν (στο βόρειο τμήμα της χώρας), Τομάζ Κουμπιάκ.


δραγασακης σταη

«Τα θύματα αυτής της τραγωδίας είναι παιδιά ηλικίας 15 ετών, νεαρά κορίτσια που γιόρταζαν κάποια γενέθλια», δήλωσε αργότερα ο υπουργός Γιοάχιμ Μπρουντζίνσκι, στο ιδιωτικό τηλεοπτικό δίκτυο TVN24.


Η πυρκαγιά ξέσπασε γύρω στις 17.15 τοπική ώρα (18.15 ώρα Ελλάδας), ενώ η επιχείρηση των πυροσβεστικών δυνάμεων στο σημείο συνεχιζόταν μία ώρα μετά, σύμφωνα πάντα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής.


Τα αίτια της πυρκαγιάς παραμένουν άγνωστα μέχρι στιγμής, ωστόσο το υπουργείο Εσωτερικών επισήμανε ότι έδωσε διαταγή στις πυροσβεστικές δυνάμεις να ελέγχουν τα μέτρα αντιπυρικής προστασίας σε όλα τα «escape rooms» της Πολωνίας, ο αριθμός των οποίων υπολογίζεται σε περίπου 1000.







στάθης γράψας
εκπαιδευτηρια δουκας μαρουσι

ποτε μαζευεται το σπαθοχορτο

μακελειό στην τουρκία
ηβα παστρα

Ο Takada είχε να αντιμετωπίσει 200 διαγωνιζόμενους από 30 χώρες του κόσμου οι οποίοι έκαναν επίδειξη των δεξιοτήτων τους και καταχειροκροτήθηκαν από τους θεατές.


ποτε μαζευεται το σπαθοχορτο

«Βλέποντάς τους να χειρίζονται έτσι τα Γιο-Γιο είναι σαν να γεννήθηκαν με αυτά στο χέρι», σχολίασε ένας θεατής.


Ο Ιάπωνας πρωταθλητής παίζει Γιο-Γιο από την ηλικία των 6. Πρώτη φορά πήρε μέρος σε μεγάλο διαγωνισμό το 2012. Το 2014 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που έγινε στο Duncan Toys στη Disney World του Ορλάντο της Φλόριντα πήρε τη δεύτερη θέση.


το ελληνικό τοπίο

συνώνυμο του ανούσια
Αποκλειστικό Cnn Greece: Συνομιλίες από τη σπείρα που έκλεβε αυτοκίνητα και παγίδευε ιδιοκτήτες

Άγνωστες πτυχές από τη δικογραφία της μεγάλης υπόθεσης με τις κλοπές αυτοκινήτων που είχε φέρει σε απόγνωση δεκάδες ιδιοκτήτες Ι. Χ. φέρνει στο φως της δημοσιότητας το CNN Greece. Η καλοστημένη απάτη επέφερε μεγάλα κέρδη στα μέλη της συμμορίας και στη δικογραφία, που συνέταξε το τμήμα ληστειών της ασφάλειας μετά τη σύλληψη των δραστών, παρουσιάζεται με πολύ χαρακτηριστικό τρόπο η δράση της σπείρας.


το ελληνικό τοπίο

τειρεσιας θεσσαλονικη

«....Τα μέλη της οργάνωσης υπό την καθοδήγηση του αρχηγού αναζητούσαν είτε σε ιστοσελίδες στο διαδίκτυο είτε μέσω γνωριμιών που διέθεταν με συνεργεία αυτοκινήτων τρακαρισμένα οχήματα τα οποία είχαν υποστεί σοβαρές υλικές ζημιές και η επισκευή τους ήταν ασύμφορη για τους ιδιοκτήτες τους. Επέλεγαν τα οχήματα με βασικό κριτήριο τη ζήτηση τους από το αγοραστικό κοινό και συνήθως φρόντιζαν πρώτα να έχουν στην κατοχή τους το τρακαρισμένο όχημα και στη συνέχεια αναζητούσαν όχημα να αφαιρέσουν ίδιας μάρκας τύπου, και αν ήταν δυνατόν και χρωματισμού, προκειμένου να μην προβούν σε δήλωση αλλαγής χρωματισμού. Ακολούθως αφαιρούσαν τα οχήματα που είχαν στοχοποιήσει είτε "πάντρευαν " τα ανταλλακτικά από τα κλεμμένα οχήματα με αυτά που είχαν στην κατοχή τους είτε πλαστογραφούσαν στους αριθμούς πλαισίου των κλεμμένων αυτοκινήτων τους αριθμούς πλαισίου που είχαν τα τρακαρισμένο και τα παρουσίαζαν ως νόμιμα ...».




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr


πειραιας υδρα τιμες

Υπενθυμίζεται ότι 2.713 διπλές συντάξεις και μερίσματα, ύψους 5.306.800,94 ευρώ, καταβλήθηκαν σε δικαιούχους συνταξιούχους στις 14 και 20 Αυγούστου, στις 7,14,21 και 28 Σεπτεμβρίου, στις 5, 12, 19 και 26 Οκτωβρίου και στις 2 Νοεμβρίου.


πειραιας υδρα τιμες

μυοσκελετικό άλγος

mani - γιασμίν lyrics

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η διαδικασία ελέγχου των αιτήσεων και καταβολής της έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης, ίσης με το μεικτό χρηματικό ποσό δύο μηνιαίων συντάξεων, συνεχίζεται, όπως και η υποβολή αιτήσεων για όλες τις κατηγορίες των δικαιούχων (συνταξιούχοι με κύρια ή δευτερεύουσα κατοικία ή φιλοξενούνται, κατά την έννοια της φορολογίας εισοδήματος, σε κατοικία στις πληγείσες περιοχές ή υπέστησαν βαρύ τραυματισμό, λόγω των καταστροφών).


Οι αιτούντες μπορούν να ενημερώνονται για την πορεία υλοποίησης των αιτημάτων τους, μέσω του τηλεφωνικού κέντρου του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ) (1555) κατά απόλυτη προτεραιότητα.




συνταγες κρεας για τραπεζι

μεταφραση ναυτικων ορων
τεστ ερυθρας

Τουλάχιστον 113 πολιτικοί έχουν δολοφονηθεί στο Μεξικό από τον Σεπτέμβριο - πράγμα που σημαίνει πως αυτή είναι η πιο αιματηρή προεκλογική εκστρατεία στη σύγχρονη ιστορία της χώρας - και η βία μοιάζει να κλιμακώνεται ενόψει των εθνικών και τοπικών εκλογών της 1ης Ιουλίου.


συνταγες κρεας για τραπεζι

Ο υποψήφιος δήμαρχος, ο Αλεχάντρο Τσάβες Σαβάλα, μέλος της συμμαχίας κεντροδεξιάς-κεντροαριστεράς της οποίας ηγείται το Κόμμα Εθνικής Δράσης (PAN), υπέκυψε στα τραύματά του στην εντατική του νοσοκομείου όπου διακομίστηκε, ανέφερε μέσω Twitter ο κυβερνήτης της Πολιτείας Μιτσοακάν, ο Σιλβάνο Αουρεόλες.


Ο κυβερνήτης απαίτησε να αποδοθεί δικαιοσύνη για τη δολοφονία του δημάρχου και πρόσθεσε ότι οι αρχές διενεργούν έρευνα για την επίθεση, στην οποία τραυματίστηκε επίσης η σύζυγος του τοπικού πολιτικού.


Οι πολιτικές δολοφονίες δεν σταματούν να συνταράσσουν την προεκλογική περίοδο. Ήδη καταγραφόταν στην κοινή γνώμη ευρεία απογοήτευση για την αδυναμία του κυβερνώντος Θεσμικού Επαναστατικού Κόμματος (PRI) να αντιμετωπίσει τη βία, που έχει φθάσει σε επίπεδα χωρίς προηγούμενο, να κάμψει τη διαφθορά και να τονώσει την οικονομική ανάπτυξη. Αναλυτές αποδίδουν σε αυτούς τους λόγους το ότι ο κεντροαριστερός υποψήφιος για την προεδρία Άντρες Μανουέλ Λόπες Ομπραδόρ έχει μετατραπεί σε φαβορί, με βάση τις δημοσκοπήσεις.


Η είδηση της δολοφονίας του Τσάβες Σαβάλα ακολούθησε αυτήν της εξαφάνισης του Ισμαέλ Αγκίρε Ροντρίγκες, υποψήφιου δημάρχου της πόλης Ναδαδόρες, στην Πολιτεία Κοαουίλα. Ο Αγκίρε εξαφανίστηκε μέρα μεσημέρι την Τρίτη όταν βγήκε για να αγοράσει ποτά, ανέφεραν μεξικανικά ΜΜΕ.


Ο Φερνάνδο Πουρόν, υποψήφιος του PRI, δολοφονήθηκε την Παρασκευή στην Κοαουίλα, όταν ένας γενειοφόρος άνδρας τον πυροβόλησε από πίσω στο κεφάλι καθώς χαιρετούσε υποστηρικτές του έπειτα από ένα ντιμπέιτ στην πόλη Πιέδρας Νέγρας, στο βόρειο Μεξικό, κοντά στα σύνορα με τις ΗΠΑ. Η σοκαριστική σκηνή καταγράφηκε από κάμερα κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης.


παμε πακετο ποτε ξεκιναει το 2016

βαρυμπομπη κλαμπ χαρτης

Σε βίντεο που προβλήθηκε από το France 3 Normandie φαίνονται βόμβες καπνού και πέτρες να εκσφενδονίζονται στα πληρώματα των Βρετανών, ενώ ορισμένες βάρκες φαίνονται να έχουν χτυπηθεί.


παμε πακετο ποτε ξεκιναει το 2016

β συνθετικο φιλο

Οι πέντε βρετανικές βάρκες, οι οποίες υπολείπονται κατά πολύ των γαλλικών σκαφών, εκδιώχθηκαν από την πλούσια σε χτένια, περιοχή Baie de Seine έξω από τη Νορμανδία, ανέφερε η αξιωματούχος Ingrid Parot στο AFP.


«Προσπαθούμε να διώξουμε τους Άγγλους γιατί αν τους επιτρέψουμε να συνεχίσουν, θα λεηλατήσουν την περιοχή», δήλωσε ο Γάλλος ψαράς Anthony Quesnel.


«Έχουμε ποσοστώσεις, έχουμε ώρες και δεν έχουν τίποτα. Έρχονται, γεμίζουν τα πλοία τους και πάνε σπίτι. Δουλεύουν ένα μήνα νωρίτερα από μας και μας αφήνουν ψίχουλα», προσθέτει.




το ξερο καταστραφηκα

λαγηε τηλεφωνα

Το υπουργείο Εργασίας μελετά προτάσεις για αυξήσεις στον κατώτατο μισθό μεταξύ 30 και 60 ευρώ, αν και οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν από τον ίδιο τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.


το ξερο καταστραφηκα

Οι πληροφορίες, πάντως, της εφημερίδας «Δημοκρατία» κάνουν λόγο για αύξηση μεταξύ 7% και 8%, πέριξ δηλαδή των 50 ευρώ το μήνα.


Με αυτό τον τρόπο, ο κατώτατος μισθός εκτιμάται ότι θα ανέλθει τουλάχιστον στα 630 ευρώ το μήνα, συμπαρασύροντας προς τα πάνω τόσο τις αποδοχές όσων εργάζονται με ευέλικτες μορφές απασχόλησης όσο και τα επιδόματα και τους μισθούς που καταβάλλει ο ΟΑΕΔ και υπολογίζονται με βάση το κατώτατο ημερομίσθιο.


Αντίστοιχα, βέβαια, αναμένεται να οδηγήσει σε αύξηση εισφορών για τους μη μισθωτούς που καταβάλλουν το κατώτατο ασφάλιστρο, δηλώνοντας εισοδήματα έως 7.000 ευρώ.


Συνολικά, υπολογίζεται ότι θα ωφεληθούν 1.500.000 μισθωτοί, άνεργοι, επαγγελματίες, κ. λπ.


pinakas


Πηγή: Δημοκρατική


Από τους 400.000 εργαζόμενους, οι οποίοι θα δουν μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου του 2019 αυξήσεις στους μισθούς τους, οι 200.000 εξ αυτών αμείβονται με μισθούς 500 έως 600 ευρώ, ενώ οι άλλοι 200.000 υπολογίζεται πως εργάζονται με μερική απασχόληση και εισπράττουν μισθό, ο οποίος εξαρτάται από τον κατώτατο.


Σημαντική αύξηση, σύμφωνα με την εφημερίδα, θα δουν οι εργαζόμενοι ηλικίας 25 ετών. Για αυτούς ισχύει σήμερα ο υποκατώτατος μισθός, που όμως, σύμφωνα με τις εξαγγελίες, θα καταργηθεί και θα εξισωθεί, με τον κατώτατο μισθό. Έτσι, γι' αυτή την κατηγορία εργαζομένων η αύξηση μισθού αναμένεται να αγγίξει τα 120 ευρώ.


Η απαιτούμενη υπουργική απόφαση, που θα σηματοδοτήσει την έναρξη των αυξήσεων σε εκατοντάδες χιλιάδες μισθωτούς, οι οποίοι αμείβονται με τον κατώτατο μισθό, θα υπογραφεί εντός του δεύτερου 15ημέρου του Ιανουαρίου, για να ισχύσει από το Φεβρουάριο.



ωραια μερη στην ηπειρο

καμμενο πηνιο

αποδειξη μονογονεικης οικογενειας

«Η Ελλάδα κατευθύνεται προς μια νέα εποχή» γράφουν στον τίτλο ρεπορτάζ τους οι Τάιμς του Λονδίνου. Η βρετανική εφημερίδα τονίζει ότι η Αθήνα ετοιμάζεται να αντλήσει 6 δις ευρώ με την έκδοση νέων ομολόγων μέσα στους επόμενους μήνες – αναμένεται έτσι να συγκεντρώσει το 1/3 από το συνολικό ποσό των 15 δις ευρώ που χρειάζεται για τη δημιουργία ταμειακού αποθέματος ενόψει της ολοκλήρωσης του προγράμματος στήριξης τον επόμενο Αύγουστο. Αν και οι κεφαλαιακοί έλεγχοι παραμένουν, το ελληνικό δράμα έχει ατονήσει και η Ελλάδα προσελκύει επενδυτές όπως τις Pimco και Schroders.


καμμενο πηνιο

«Η Ελλάδα κατέληξε σε συμφωνία με τους πιστωτές για τις απαιτούμενες μεταρρυθμίσεις που θα οδηγήσουν σε εκταμίευση της επόμενης δόσης, ενισχύοντας τις ελπίδες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ για επίτευξη ομαλής έξοδο από το πρόγραμμα τον επόμενο Αύγουστο», αναφέρουν οι Financial Times.


Μετά την τρίτη αξιολόγηση τον Οκτώβριο, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ επέδειξε μεγάλη προθυμία σε σχέση με τον παρελθόν για να κάνει τους απαραίτητους συμβιβασμούς. Με την οικονομία να δείχνει σημάδια ανάκαμψης, η κυβέρνηση επιθυμεί να βγει από την επταετή εξάρτηση από τις χρηματοδοτήσεις διάσωσης και να ξεκινήσεις συνομιλίες για την ελάφρυνση του χρέους και επιστροφή στις αγορές. Ελπίζει δε, ότι η πρόοδος που έχει σημειωθεί θα στείλει μήνυμα στους πιστωτές ότι η Αθήνα επέστρεψε σε τροχιά και είναι έτοιμη να προχωρήσει. Η συμφωνία του Σαββάτου συνιστά μία πολύ σημαντική στιγμή όπως την περιέγραψε Έλληνας αξιωματούχος, ωστόσο όπως επισημαίνεται παραμένουν ακόμη θέματα που δεν έχουν επιλυθεί όπως το πρόγραμμα των ιδιωτικοποιήσεων αλλά και ο ΦΠΑ στα νησιά. Μια τέταρτη αξιολόγηση για τις εναπομείνασες μεταρρυθμίσεις θα είναι απαραίτητη πριν την έξοδο της Ελλάδας από το πρόγραμμα τον Αύγουστο, καταλήγουν οι Financial Times.


Θετικά σχόλια και από τον γερμανικό Τύπο


«H γρηγορότερη συμφωνία μεταξύ Ελλήνων και δανειστών» γράφει η γερμανική εφημερίδα FAZ, που επιχειρηματολογεί ότι η τρίτη δανειακή δόση θα μπορούσε να καταβληθεί τον Ιανουάριο. Άλλωστε, η ελληνική κυβέρνηση συνεργάζεται, σημειώνει και προσθέτει: Για πρώτη φορά στην ιστορία των προγραμμάτων δανειακής βοήθειας προς την Ελλάδα η αξιολόγηση των διεθνών δανειστών μπόρεσε να ολοκληρωθεί εντός του προβλεπόμενου χρονικού ορίου. Οι εκπρόσωποι των δανειστών και η ελληνική κυβέρνηση συμφώνησαν το Σαββατοκύριακο στο περιεχόμενο των μεταρρυθμιστικών βημάτων και μέτρων λιτότητας που θα πρέπει να πραγματοποιήσει η Αθήνα στην τρίτη αξιολόγηση του τρίτου τρέχοντος πακέτου δανειακής βοήθειας.


Κυβέρνηση: Η συμφωνία έκλεισε χωρίς κανένα δημοσιονομικό μέτρο


Όπως ανακοίνωσαν οι εκπρόσωποι των ευρωπαϊκών θεσμών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, του μηχανισμού ΕΜΣ και της ΕΚΤ, η ελληνική κυβέρνηση θα εντάξει σε νομοσχέδιο το συντομότερο δυνατό το συμφωνηθείσα δέσμη μέτρων. Οι εκπρόσωποι των δανειστών θα παρουσιάσουν αυτή τη δέσμη στους υπουργούς Οικονομικών του Eurogroup σήμερα στις Βρυξέλλες. Στο Eurogroup αναφέρθηκε ότι αν όλα τα μεταρρυθμιστικά βήματα που συμφωνήθηκαν τώρα ενταχθούν σε ένα νομοσχέδιο μέχρι τις αρχές Ιανουαρίου, οι υπουργοί στη Σύνοδό τους στις 22 Ιανουαρίου θα μπορούσαν να εκταμιεύσουν μια ακόμα δόση από το ευρωπαϊκό δανειακό πρόγραμμα. Γίνεται, συγκεκριμένα, λόγος για περίπου 5 δις ευρώ. Σύμφωνα με το μέχρι τώρα χρονοδιάγραμμα η ολοκλήρωση της τρίτης αξιολόγησης προβλεπόταν για το τέλος του έτους.



χριστουγεννιατικα ειδη κηφισιας

βοοζ

καζαντζιδης πως ημουνα πως εγινα

Η αναμέτρηση έγινε στο Μοντεβιδέο της Ουρουγούαης και η Πενιαρόλ προηγήθηκε 2-0 στο ημίχρονο. Όμως η Βραζιλιάνικη ομάδα γύρισε το ματς με 3 γκολ και κέρδισε για 2η φορά στον όμιλο του Κόπα Λιμπερταδόρες. Με το σφύριγμα της λήξης οι παίκτες της Παλμέιρας δέχθηκαν επίθεση από μέλη της Πενιαρόλ, παίκτες και μέλη του τημ.


βοοζ

2017 04 27T025953Z 1569854463 RC125D86F840 RTRMADP 3 SOCCER LIBERTADORES
(Απίστευτο ξύλο ανάμεσα στους παίκτες της Πενιαρόλ με την Παλμέιρας - Πηγή: Reuters / Andres Stapff)


Στο επίκεντρο βρέθηκαν ο τερματοφύλακας Φερνάντο Πρας και ο μέσος Φελίπε Μέλο (που αγωνίζεται δανεικός από την Ίντερ). Ο 34χρονος παίκτης απάντησε με άψογο πυγμαχικό στυλ.



#LibertadoresxFOX - Así fue la increíble reacción de Felipe Melo en el final del partido pic.twitter.com/6XdH2DhYKu

— FOX Sports Argentina (@FOXSportsArg) April 27, 2017


επακόλουθο αντώνυμο

Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019

αρνακια ταισμα

Όλες οι δράσεις είναι δωρεάν, ωστόσο είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής ηλεκτρονικά, μέσω της ιστοσελίδας www.athensopenschools.gr ή καλώντας στο 210.5277089, από τις 9 το πρωί έως τις 4 το μεσημέρι.


αρνακια ταισμα

συνελήφθη ο διευθυντής των φυλακών τρικάλων

προσφορα ελαστικα θεσσαλονικη

Το πρόγραμμα που χρηματοδοτείται από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, υλοποιείται σε 25 σχολεία της Αθήνας, τα προαύλια των οποίων τις απογευματινές ώρες και τα Σαββατοκύριακα, μετατρέπονται σε αγαπημένα σημεία συνάντησης και δημιουργίας για τις γειτονιές τους.


Τα ανοιξιάτικα προγράμματα, ορισμένα εκ των οποίων απευθύνονται και σε άτομα με αναπηρία, περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων εκμάθηση χορού, yoga, πλεξίματος, ξένων γλωσσών, μαγειρικής, πειράματα θετικών επιστημών, καλλιτεχνικά εργαστήρια, πολιτιστικά δρώμενα, τεχνικών κηπουρικής κ. α.


σπαθια βαλκανικων πολεμων

Συγκεκριμένα προβλέπονται τοπικές βροχές, σποραδικές καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά στην ανατολική και νότια νησιωτική χώρα. Από το βράδυ τοπικές χιονοπτώσεις στα βόρεια.


σπαθια βαλκανικων πολεμων

ξενοδοχειο 5 αστερων ερετρια

σιμερ και σαιν ζωγραφιες

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέχρι 6 μποφόρ.


Η θερμοκρασία σε άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές. Τη νύχτα και το πρωί στα ηπειρωτικά θα σημειωθεί παγετός ο οποίος στα κεντρικά και βόρεια θα είναι κατά τόπους ισχυρός.


Ολικός παγετός κατά τόπους στα βόρεια.


Αναλυτικά η πρόγνωση από την ΕΜΥ:


Αττική


Καιρός: λίγες νεφώσεις οι οποίες από το βράδυ θα αυξηθούν.
Άνεμοι: βόρειοι 4 με 5 και πρόσκαιρα στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από -01 (μείον 01) έως 09 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


Θεσσαλονίκη


Καιρός: λίγες νεφώσεις, οι οποίες από το βράδυ κατά τόπους θα αυξηθούν και θα σημειωθούν ασθενείς χιονοπτώσεις στα γύρω ορεινά.
Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 ενισχυόμενοι από το μεσημέρι σταδιακά σε 5 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από -03 (μείον 3) έως 05 βαθμούς Κελσίου.


Ζάκυνθος


Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών.
Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και από το βράδυ τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 05 έως 10 βαθμούς Κελσίου.


Μακεδονία, Θράκη


Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Από το μεσημέρι ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά και σε πεδινές περιοχές της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης και χιονόνερο στις θαλάσσιες-παραθαλάσσιες περιοχές. Από το βράδυ τοπικές χιονοπτώσεις σε όλες τις περιοχές, οι οποίες τη νύχτα κατά τόπους στη Χαλκιδική θα ενταθούν.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία τοπικά 6 και στο Θερμαϊκό πρόσκαιρα μέχρι 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από -06 (μείον 06) έως 06 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.


επιστημονικά εκπαιδευτικά περιοδικά

Ένα από τα ενδιαφέροντα σημεία της έρευνας είναι το κομμάτι που αναφέρεται στα πιο συνηθισμένα ονόματα στην Ελλάδα.


επιστημονικά εκπαιδευτικά περιοδικά

ατυπα κυτταρα σε βιοψια

εδρες βουλη

Έτσι, σε 10.768.193 κατοίκους της χώρας καταγράφονται τα ακόλουθα ονόματα ως δημοφιλή, σε άνδρες και γυναίκες.


Όσον αφορά στους άνδρες, το 8,8% του συνολικού πληθυσμού των ανδρών έχει το όνομα «Γιώργος», ενώ ακολουθεί το «Γιάννης» με 6,5%. Οριακά, έρχεται τρίτο το όνομα «Δημήτρης» με 6,4%, ενώ ακολουθούν τα «Κώστας» (6%) και «Νίκος» (5,7%).


20514750


Χαρακτηριστικές «πλειοψηφίες» είναι το 10,4% των ανδρών στην Περιφέρεια Κρήτης που έχουν το όνομα «Γιώργος» με το 7,6% να έχουν το όνομα «Εμμανουήλ», ενώ το 8,8% των ανδρών στην Περιφέρεια Ιόνιων Νήσων έχουν το όνομα «Σπυρίδων».


Όσον αφορά στις γυναίκες, το 8,3% ονομάζεται «Μαρία», ακολουθεί το «Ελένη» με 5,2%, ενώ την πεντάδα συμπληρώνουν το «Κατερίνα» (3,7%), το «Βασιλική» (3,2%) και το «Σοφία» (2,3%).


Σημειώνεται ότι το 13%(!) των γυναικών στην Περιφέρεια Κρήτης έχουν το όνομα «Μαρία».


περιμενω περιοδο και δεν εχω κανενα συμπτωμα

νεος ποσειδων ασφαλιστικη εταιρια
Γρηγόρης Αρναούτογλου: Η συγκλονιστική φωτό που πόσταρε και το μήνυμά του

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου πόσταρε μια φωτογραφία που «ραγίζει καρδιές».


περιμενω περιοδο και δεν εχω κανενα συμπτωμα

Δείχνει ένα παιδάκι να κλαίει και είχε πάνω μήνυμα: «Αν είχαμε μεγαλύτερη επίγνωση ότι θα μπορούσαμε να χάσουμε τα πάντα σε ένα δευτερόλεπτο θα υπήρχε λιγότερη κακία γύρω μας».




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Διαβάστε περισσότερα στο Gossip-tv.gr



αποσμητικό κρύσταλλος τιμη

τροχαια ατυχηματα στατιστικα 2014

εταιρεια υπο εκκαθαριση και τελος επιτηδευματος

Απαντώντας στην επιστολή του αντικαγκελάριου Ζίγκμαρ Γκάμπριελ, που απευθυνόταν στην Άνγκελα Μέρκελ και ασκούσε κριτική στην πολιτική που ακολουθεί η χώρα στο θέμα της Ελλάδας – τονίζοντας μάλιστα πως εξωθεί την χώρα στο Grexit – ο γερμανός ΥΠΟΙΚ εμφανίστηκε ανυποχώρητος.


τροχαια ατυχηματα στατιστικα 2014

αιγινα θερινο σινεμα

Στην επιστολή του ο Γκάμπριελ ζητούσε πρωτογενή πλεονάσματα 3,5% για τρία χρόνια μετά το 2018 και όχι για δέκα, όπως ζητά ο Σόιμπλε, με τον ίδιο να απαντά πως κάτι τέτοιο θα απαιτούσε περαιτέρω ελάφρυνση χρέους και έξτρα χρηματοδοτικές ανάγκες ύψους 100 δισ. ευρώ, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η Handelsblatt.


Εξ’ αυτού πηγές του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών τόνισαν σαν ο υπουργός είναι διατεθειμένος να περιμένει μέχρι τον Ιούνιο για το κλείσιμο των διαπραγματεύσεων.


Παράλληλα το γερμανικό μέσο επιβεβαίωσε το χθεσινό ρεπορτάζ του CNN Greece για συνάντηση Τόμσεν-Σόιμπλε στο Βερολίνο για την Ελλάδα, για δύο συνεχείς μέρες μάλιστα.


ατομικο ρολοι ακριβεια μετρησης

Καταγγελία: «Ο Γκλέτσος γρονθοκόπησε Πρόεδρο Αγροτικού Συλλόγου»

Κατά πολίτη φέρεται να χειροδίκησε ο δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης, σύμφωνα με την καταγγελία του Αγροτικού Συνεταιρισμού.


ατομικο ρολοι ακριβεια μετρησης

Συγκεκριμένα το θύμα ήταν ο πρόεδρος τοπικού Αγροτικού Συλλόγου, ο οποίος παρευρέθηκε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Στυλίδας, καταθέτοντας ψήφισμα για την κατάσταση των αγροτικών υποδομών και κυρίως για τους αγροτικούς δρόμους και το αρδευτικό δίκτυο.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Η παρέμβαση αυτή του αγροτικού συλλόγου, εξαγρίωσε το δήμαρχο, Απόστολο Γκλέτσο, ο οποίος σύμφωνα με την «Εφημερίδα των Συντακτών» θεώρησε ότι τα συγκεκριμένα ζητήματα δεν είναι αρμοδιότητα της δημοτικής αρχής αλλά της περιφέρειας.

Σύμφωνα με την καταγγελία ο Απόστολος Γκλέτσος, όχι μόνο επιτέθηκε φραστικά στον εκπρόσωπο του αγροτικού συλλόγου, ζητώντας του να φύγει από την αίθουσα, αλλά ανέλαβε ο ίδιος στην απομάκρυνση του από τον χώρο κι έτσι όταν βγήκαν εκτός αίθουσας φέρεται να τον γρονθοκόπησε.

«Ο δήμαρχος της πόλης Απόστολος Γκλέτσος (…) όχι μόνο εκτόξευε ύβρεις εναντίον των εκπροσώπων μας με την ανοχή της πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου, αλλά και με έναν άνευ προηγουμένου τραμπουκισμό προς τον πρόεδρο του Αγροτικού Συλλόγου Στυλίδας Κώστα Ζαρκαδούλα που παρουσίασε τα προβλήματα άρδευσης, εκτόξευσε απειλές εναντίον του και τελικά χειροδίκησε σε βάρος του», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση που εξέδωσαν οι σύλλογοι.



αραχνες στον υπνο σου
δωρεαν μαθηματα σχεδιου πατρα

eurovision φαβορι 2015

γρηγορη διαιτα σε 3 μερες
ολυμπιακος υψος μπασκετας

Όπως δήλωσε στο BBC ο καθηγητής Ρομπ Νάιτ του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια-Σαν Ντιέγκο, «είστε περισσότερο μικρόβιο παρά άνθρωπος». Όπως είπε, σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες εκτιμήσεις (ακριβές μέτρημα προφανώς δεν είναι εφικτό), η αναλογία ανθρωπίνων-μικροβιακών κυττάρων γέρνει υπέρ των δεύτερων (43%-57%).


eurovision φαβορι 2015

Σταδιακά οι επιστήμονες αρχίζουν να συνειδητοποποιούν για τα καλά ότι αυτό το «άλλο μισό» μας, το μικροβίωμα, παίζει καθοριστικό ρόλο στην υγεία και στην αρρώστια, από τις αλλεργίες έως το Πάρκινσον. Η επίγνωση αυτή ήδη οδηγεί σε νέους θεραπευτικούς δρόμους για διάφορες παθήσεις.



«Τα μικρόβια είναι ουσιώδη για την υγεία μας. Το σώμα σας δεν είναι μόνο εσείς», τονίζει η καθηγήτρια Ρουθ Λέι του γερμανικού Ινστιτούτου Μαξ Πλανκ.



«Ανακαλύπτουμε ότι αυτά τα μικροσκοπικά πλάσματα μεταμορφώνουν πλήρως την υγεία μας με τρόπους που δεν είχαμε φανταστεί έως πρόσφατα» ανέφερε ο Νάιτ.


Είτε πάνω στο σώμα είτε μέσα σε αυτό, τα μικρόβια αφθονούν, αν και το πραγματικό «πάρτι» γίνεται στο ανθρώπινο έντερο, όπου υπάρχει η μεγαλύτερη συγκέντρωση και ποικιλία τους.


Αυτό σημαίνει ότι ο άνθρωπος δεν είναι μόνο άνθρωπος (ή μάλλον δεν είναι κατά πλειοψηφία άνθρωπος) ούτε από γενετική άποψη, αφού στο καθαρά ανθρώπινο γονιδίωμα των περίπου 20.000 γονιδίων θα πρέπει να προστεθεί το μικροβιακό γονιδίωμα, κάτι που ανεβάζει τον αριθμό των γονιδίων στο ανθρώπινο σώμα στα δύο έως 20 εκατομμύρια!



«Δεν έχουμε μόνο ένα γονιδίωμα, καθώς τα γονίδια του μικροβιώματός μας απαρτίζουν ουσιαστικά ένα δεύτερο γονιδίωμα, που επαυξάνει τη δραστηριότητα του δικού μας. Αυτό που μας κάνει ανθρώπους, είναι ο συνδυασμός του δικού μας DNA με το DNA των μικροβίων του εντέρου μας» δήλωσε ο καθηγητής μικροβιολογίας Σαρκίς Μαζμανιάν του Ιντιτούτου Τεχνολογίας της Καλιφόρνιας (Caltech).



Και ενώ οι επιστήμονες έχουν κάνει πολύ πετυχημένη δουλειά με τα εμβόλια και τα αντιβιοτικά στο να καταπολεμήσουν τα «κακά» μικρόβια, γίνεται πλέον ολοένα πιο αντιληπτό ότι αυτό έχει καταστροφικές παρενέργειες για τα «καλά» μικρόβια, πράγμα που - εν μέρει τουλάχιστον - εξηγεί την εκρηκτική αύξηση στα περιστατικά αλλεργιών και αυτοάνοσων παθήσεων.


«Οι μεταβολές στο μικροβίωμα, που συμβαίνουν ως αποτέλεσμα της επιτυχίας στην καταπολέμηση των παθογόνων μικροοργανισμών, έχουν πλέον συμβάλει σε νέες ασθένειες που πρέπει να αντιμετωπίσουμε» επεσήμανε η δρ Λέι.


Όχι μόνο παθήσεις όπως η φλεγμονώδης νόσος του εντέρου, αλλά ακόμη και η κατάθλιψη, ο αυτισμός ή η αποτελεσματικότητα των αντικαρκινικών φαρμάκων φαίνεται να επηρεάζονται σημαντικά από τον δεύτερο εαυτό μας, τον μικροβιακό.


Η μικροβιακή θεραπευτική ιατρική βρίσκεται ακόμη στα αρχικά στάδια της, αλλά πολλοί επιστήμονες πιστεύουν ότι η παρακολούθηση και η χειραγώγηση του μικροβιώματος θα αποτελέσει καθημερινή ρουτίνα στο μέλλον, φέρνοντας μια επανάσταση στην ιατρική.


μενεγασ μανουηλ

Το πλαίσιο των κατευθύνσεων και των προτάσεων του υπουργείου περιλαμβάνουν νομοθετικό έργο για τον τρόπο εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, για τα ΕΠΑΛ και την εκπαίδευση ενηλίκων, για το γυμνάσιο, την τριτοβάθμια εκπαίδευση, την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών και αυτο-αξιολόγηση των σχολικών μονάδων, καθώς επίσης και προτάσεις για τον εξορθολογισμό της διαχείρισης του διδακτικού προσωπικού, νέα προγράμματα σπουδών, την επιμόρφωση εκπαιδευτικών.


μενεγασ μανουηλ

ελενη γ γυμν λυσαρι βολονακη

Αναλυτικά, πρώτη κίνηση του υπουργείου, τον ερχόμενο Ιούνιο, η υιοθέτηση νόμου για την ενοποίηση και εκσυγχρονισμό της νομοθεσίας που αφορά στο γυμνάσιο, για την εκπαίδευση των ενηλίκων, αλλά και για την αυτό-αξιολόγηση του εκπαιδευτικού έργου των σχολείων και αξιολόγηση στελεχών της εκπαίδευσης, τα νέα κριτήρια επιλογής προσωπικού και υπεύθυνων δομών και νέα ορθολογική κατανομή τους ανά Διεύθυνση Εκπαίδευσης. Μάλιστα, η έναρξη της αυτο-αξιολόγησης της εκπαιδευτικής μονάδας τοποθετείται χρονικά από το σχολικό έτος 2017-2018, ενώ η ολοκλήρωση της επιλογής όλων των διευθυντών και των στελεχών εκπαίδευσης, με το νέο σύστημα, θα έχει γίνει μέχρι τον Αύγουστο του 2018.


Τον Αύγουστο του 2017, αναμένεται ο νόμος για την τριτοβάθμια εκπαίδευση, ενώ μέχρι τις 31 του ίδιου μηνός, το υπουργείο έχει θέσει χρονικό όριο για την ολοκλήρωση των απαραίτητων ενεργειών για την τοποθέτηση μόνιμων και αναπληρωτών εκπαιδευτικών. Για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, εκτός του νόμου για τη βελτίωση του ελέγχου της εφαρμογής του σχολικού προγραμματισμού (μέσω αυτο-αξιολόγησης) και τις νέες αρμοδιότητες του Συλλόγου Διδασκόντων για την ενίσχυση της εκπαιδευτικής αυτονομίας των σχολικών μονάδων, προγραμματίζεται να τεθεί σταδιακά σε εφαρμογή η νέα δομή γυμνασίου-λυκείου και ο νέος τρόπος εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.




άσπρο κοστούμι

γαβαλασ πανοσ χαρτινεσ σκαλεσ

μονιμότητα στο στρατό
Προσλήψεις 60 μηχανοδηγών από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ - Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις

Στην πρόσληψη 60 μηχανοδηγών για την κάλυψη των υπηρεσιακών της αναγκών προχωρά η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ.


γαβαλασ πανοσ χαρτινεσ σκαλεσ

Η υποβολή των αιτήσεων αρχίζει στις 14 Μαρτίου 2018, ημέρα Τετάρτη, και λήγει στις 5 Απριλίου 2018, ημέρα Πέμπτη.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Η κατάθεση αιτήσεων (βιογραφικών) θα γίνεται στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: mixanodigoi@trainose.gr



αναλογιζομαι συνωνυμα

Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019

ελληνικη ροκ μπαντα

ταβερνα η γωνια του τορβα
Σεισμός νότια της Κρήτης (pic)

Σεισμός Τώρα: Ασθενής σεισμική δόνηση μεγέθους 3,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, σύμφωνα με την προκαταρκτική αυτόματη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Αθηνών, σημειώθηκε στις 00:56 μετά τα μεσάνυχτα (Πέμπτη 12/4), στο Νότιο Κρητικό Πέλαγος, κοντά στις νότιες ακτές της Κρήτης.


ελληνικη ροκ μπαντα

Το εστιακό βάθος του σεισμού υπολογίζεται στα 10χλμ.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Το ακριβές επίκεντρο της δόνησης εντοπίζεται 73χλμ. νότια-νοτιοδυτικά του Ηρακλείου και 60χλμ. ανατολικά από το Καστρί Γαύδου.

Δείτε στη gallery το σεισμό, όπως τον κατέγραψε ο σεισμογράφος του Σεισμολογικού Δικτύου του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, που είναι τοποθετημένος στη Γαύδο.


Σεισμός νότια της Κρήτης (pic)
01
Σεισμός νότια της Κρήτης (pic)

πρεβεζανος δημαρχος σκιαθου

καρτες χρονια πολλα μαρια

iron man 1 2 y 3

«Έχω πάρει ήδη την απόφασή µου, την οποία έχω γνωστοποιήσει στον πρόεδρο του κόμματος και την έχει αποδεχτεί», δήλωσε ο βουλευτής σε συνέντευξή του.


καρτες χρονια πολλα μαρια

λεφτα τραγουδι

«Στις επόμενες εκλογές, υποψήφιος, αντί για μένα, στη Β’ περιφέρεια Πειραιά – που με τίμησε από το 1974 και έτσι είμαι ο αρχαιότερος βουλευτής του ελληνικού Κοινοβουλίου, έχοντας εκλεγεί 13 φορές – θα είναι ο γιος μου, Παναγιώτης, ο οποίος είναι διδάκτωρ πολιτικός μηχανικός και έχει πέντε παιδιά», τόνισε ο ίδιος μιλώντας στα «Παραπολιτικά».


Παρά τις πολλές του επιτυχίες στον πολιτικό στίβο όμως, ο βουλευτής ομολόγησε πως η οικογένειά του είναι η μεγαλύτερη επιτυχία του.


«Νομίζω ότι η μεγαλύτερη επιτυχία μου σε όλη αυτή τη διαδρομή δεν ήταν μέσω της πολιτικής, αλλά μέσω της οικογένειάς μου. Έχω μια οικογένεια πολύ δεμένη. Έχω και μια κόρη που έχει δύο παιδάκια» δήλωσε χαρακτηριστικά.


πετρος καρατζας ηθοποιος

Συγκεκριμένα, η 28μελής εγκληματική οργάνωση είχε κέρδη της τάξης των 480.000 ευρώ και την έρευνα διεξήγαγε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Κέρκυρας.


πετρος καρατζας ηθοποιος

αμπντουλαχ γιος σουλειμαν

Στην εγκληματική οργάνωση εμπλέκονται δεκαπέντε ημεδαποί και δεκατρείς αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας, ενώ μέχρι τώρα έχουν συλληφθεί εικοσιένα μέλη της και αναζητούνται άλλα επτά, τα οποία έχουν ταυτοποιηθεί.


Όπως αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, από τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας, τον Διευθυντή της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας και τον Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κέρκυρας, η εγκληματική οργάνωση δρούσε ως πυραμίδα, με τρία ηγετικά μέλη στον πυρήνα της από τρείς υπηκόους Αλβανίας 29, 35 και 45 ετών αντίστοιχα. Το δεύτερο επίπεδο απαρτίζονταν από δέκα εκτελεστικά μέλη και το τρίτο από τους διακινητές.


Τα μέλη της οργάνωσης κατάφερναν να εισάγουν από την Αλβανία στην Ελλάδα τεράστιες ποσότητες ηρωίνης, που την επεξεργαζόταν σε ειδικό παράνομο εργαστήριο που εντοπίστηκε στη Χαλίκη της Αιτωλοακαρνανίας και στη συνέχεια τη μετέφεραν και τη διακινούσαν στην Κέρκυρα.


Από τα 28 συνολικά μέλη της οργάνωσης, τα δώδεκα είχαν συλληφθεί κατά το παρελθόν για διακίνηση ναρκωτικών, ενώ τα δέκα εξ αυτών είναι κρατούμενοι σε σωφρονιστικά καταστήματα.




prity βουλγαριας

στρος καν ελλαδα

ενιαιο ταμειο ανεξαρτητα απασχολουμενων τομεασ ασφαλισησ νομικων

Μετατόπιση προς το Κέντρο


Παρά το όσα «επαναστατικά» λέγονται κατά καιρούς, στο Μαξίμου έχουν συνείδηση ότι δεν μπορεί από τη μια μεριά να εφαρμόζεις το Μνημόνιο και από την άλλη να κραδαίνεις κόκκινα φλάμπουρα, όπως παραδέχεται στέλεχος του επικοινωνιακού επιτελείου. Ούτε γίνεται να προχωράς σε ένα εκτεταμένο πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων και από την άλλη να ομνύεις στον δημόσιο τομέα. Το σχήμα «πατάω σε δύο βάρκες» μπορεί να ήταν λειτουργικό την περίοδο που ακολούθησε τον Ιούλιο του 2015. Τώρα, όμως, έχει εξαντλήσει τη δυναμική του. Ο ΣΥΡΙΖΑ χρειάζεται έναν νέο αφήγημα προσαρμοσμένο σ' αυτό που πράττει ως κυβέρνηση. Σε άλλη περίπτωση πολύ δύσκολα θα είναι πειστικός εξηγεί το ίδιο στέλεχος.


στρος καν ελλαδα

Σε απλά ελληνικά ο συλλογισμός μεταφράζεται σε σταδιακή μετατόπιση προς το κέντρο. Χωρίς να ξεχνάει τις ιδεολογικές καταβολές του, ο ΣΥΡΙΖΑ θα επιχειρήσει να παγιωθεί ως ο βασικός φορέας της κεντροαριστεράς. Προφανώς αυτό δεν θα διατυπωθεί ρητά για να μην υπάρξουν εσωκομματικές αντιδράσεις – οι «53» καραδοκούν. Η ουσία, όμως, είναι ότι θα γίνει.


Οι άξονες του αφηγήματος


Οι αναλυτές των τελευταίων δηλώσεων Τσίπρα έχουν διαπιστώσει τους άξονες του νέου Συριζαϊκού αφηγήματος:


- Τέλος των μνημονίων, επιστροφή στην κανονικότητα.


- Οικονομική ανάπτυξη – επενδύσεις.


- Κοινωνική ευαισθησία και προστασία των εργαζομένων.


- Χρηστή διαχείριση - χτύπημα της διαφθοράς.


- Ολοκλήρωση των μεγάλων έργων που είχαν «κολλήσει» επί χρόνια.


- Περιορισμός της γραφειοκρατίας.


- Θεσμικές αλλαγές, όπως η αναθεώρηση του Συντάγματος και οι μεταρρυθμίσεις στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.


Όπως γίνεται φανερό, ο νέος ΣΥΡΙΖΑ επαγγέλλεται πολύ περισσότερο την ευημερία και τη διοικητική αποτελεσματικότητα, παρά την κοινωνική δικαιοσύνη. Προφανώς διατηρεί τις ιδεολογικές διαχωριστικές γραμμές με τη Νέα Δημοκρατία – γι’ αυτό άλλωστε η επιμονή για την επαναφορά των συλλογικών διαπραγματεύσεων. Ο τρόπος, όμως, που διατυπώνονται αυτά τα διακριτά ιδεολογικά γνωρίσματα προσιδιάζουν περισσότερο σ' ένα κόμμα της σύγχρονης σοσιαλδημοκρατίας παρά στο χώρο της ριζοσπαστικής Αριστεράς.


Οι εκλογές, βέβαια, κρίνονται κατά κύριο λόγο από τις πράξεις και όχι από τα αφηγήματα αλλά μέχρι τότε θα κυλήσει πολυ νερό στο πολιτικό αυλάκι.



μηνες του χρονου ζωγραφικη

παπουτσια νικε προσφορες

απλα νυφικα φορεματα αθηνα

«Η εποχή που ο προϋπολογισμός χαρακτηριζόταν μονίμως από αποσπασματικά, χωρίς σχεδιασμό και διαπραγμάτευση μέτρα, έχει παρέλθει χωρίς γυρισμό. Οι εποχές που ο προϋπολογισμός περιελάμβανε μειώσεις εκατοντάδων εκατομμυρίων, δεν θα ξαναγυρίσουν όσο εμείς έχουμε αναλάβει την ευθύνη της κυβερνήσεως», είπε ο κ. Καμμένος.


παπουτσια νικε προσφορες

φυσικα στ δημοτικου τεστ φυτα

Καταλόγισε δε, στη ΝΔ και τους βουλευτές της μειωμένο ενδιαφέρον για την κορυφαία διαδικασία στη Βουλή και υποστήριξε ότι «μετά τη μετατροπή της ΝΔ σε Ποτάμι, του ξηροποτάμου του κ. Θεοδωράκη, με τη στήριξη της κ. Γεννηματά, ούτε στη συζήτηση του προϋπολογισμού δεν έρχονται». Καθώς υπήρξε έντονη αντίδραση στα λεγόμενα του προέδρου των ΑΝΕΛ, από την πτέρυγα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και της ΔΗΣΥ, ο κ. Καμμένος επανήλθε για να πει ότι τώρα τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ πάνε στο Συνέδριο της ΝΔ και «η κ. Γεννηματά κάθεται έμπροσθεν των Διόσκουρων, του κ. Γεωργιάδη και του κ. Βορίδη και χειροκροτείται από τα ακροδεξιά στοιχεία τα οποία το ΠΑΣΟΚ κάποτε κατήγγειλε».


Όπως είπε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, αυτός ο προϋπολογισμός είναι ο προϋπολογισμός που οδηγεί στο τέλος των Μνημονίων, οδηγεί στο τέλος της διαπραγμάτευσης για τη δόση, «δεν θα υπάρξει ξανά διαπραγμάτευση για τη δόση ανάλογα με τα μέτρα τα οποία θα θέλουν οι δανειστές».


«Πρέπει να καταλάβουμε ότι η Ελλάδα πλέον βγαίνει από την εποχή των μνημονίων, βγαίνει από την εποχή της παραχώρησης της εθνικής κυριαρχίας», υπογράμμισε ο κ. Καμμένος και είπε με νόημα ότι κάποιοι μπορεί να λυπούνται «που δεν κράτησε ο Γερούν γερά», αλλά «κράτησε ο λαός και αυτή η κυβέρνηση κράτησε και θα κρατήσει για να βγάλει τη χώρα από την κρίση».


Απευθυνόμενος προς την πτέρυγα της ΝΔ και της ΔΗΣΥ, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ επισήμανε ότι το υφεσιακό πρόγραμμα το οποίο «έτρεξαν», στοίχησε στο λαό 280 δισ. σε νέο χρέος, 58,6 δισ. σε μέτρα, 61,6 δισ. σε απώλεια του ΑΕΠ, 58 δισ. σε νέα «κόκκινα» δάνεια.


«Το υφεσιακό πρόγραμμα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, της συγκυβέρνησης που συνεχίζει να εμφανίζεται σαν ένας και κοινός φορέας, ο νεοφιλελευθερισμός με τη δήθεν σοσιαλδημοκρατία, μαζί στα συνέδρια, μαζί στα χειροκροτήματα και λένε ότι έχουν κοινές θέσεις, κόστισε 8,5 δισ. απώλειες ασφαλιστικών εισφορών λόγω 800 χιλιάδων νέων ανέργων, 37,7 δισ. σε ζημιές τραπεζών από το PSI και 13,4 δισ. ζημιές ασφαλιστικών ταμείων. Οι κυβερνήσεις αυτές, έφαγαν τοκοχρεολύσια 1,2 τρισ. ευρώ, 92 δισ. πακέτα της Ευρώπης, 83 δισ. εξοπλιστικά και άφησαν 190 εκατομμύρια ο ένας, 170 ο άλλος χρέη στα κόμματά τους και τώρα αλλάζουν ονόματα για να αλλάξουν ΑΦΜ» είπε ο κ. Καμμένος.


Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ τόνισε ότι σήμερα η χώρα μπαίνει σε νέα τροχιά και προσέθεσε ότι η κυβέρνηση αυτή κάνει αυτό «το οποίο περιέγραψε στο νεοφιλελεύθερο συνέδριο της ΝΔ, ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής», στηρίζει εκείνους που επλήγησαν περισσότερο από την κρίση, και προχωρεί σε συνταγματικές μεταρρυθμίσεις για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας από το λαό.




φπα τουριστικων γραφειων 2015

βεικος λαμπρος

Στο δημοσίευμα υπογραμμίζεται ότι εισαγγελείς έχουν ολοκληρώσει το αίτημα έκδοσης και είναι έτοιμο για υποβολή.


φπα τουριστικων γραφειων 2015

σχολη ναυτικων δοκιμων στολη

Η Βρετανία έχει κατηγορήσει τη Ρωσία ότι δηλητηρίασε τους Σκριπάλ, μια κατηγορία που η Ρωσία έχει κατ’ επανάληψη αρνηθεί.


Το ρωσικό Σύνταγμα απαγορεύει την έκδοση Ρώσων πολιτών σε άλλο κράτος. Μάλιστα, Ρώσοι αξιωματούχοι αρνήθηκαν να παραδώσουν τους καταζητούμενους για τη δολοφονία του Αλεξάντρ Λιτβινένκο το 2006, επικαλούμενοι το Σύνταγμα.


Στη διάρκεια της έρευνας, εκατοντάδες Βρετανοί αστυνομικοί και μέλη των υπηρεσιών πληροφοριών κατέγραψαν και συνέθεσαν τις μετακινήσεις των δύο Ρώσων, από την είσοδό τους στη Βρετανία μέχρι την αναχώρησή τους, τονίζει η Guardian.


Το βρετανικό υπουργείο Εσωτερικών δεν επιβεβαίωσε την είδηση.


πως συνδεεται μια κουζινα

Φωτιά Μάτι: Κατέληξε 62χρονος που νοσηλευόταν στον Ευαγγελισμό

Αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών από τις φονικές πυρκαγιές στην ανατολική Αττική.


πως συνδεεται μια κουζινα

all inclusive resorts on the beach in puerto rico

Σύμφωνα με ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας κατέληξε ένας 62χρονος, που νοσηλευόταν διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού. Ο αριθμός των νεκρών από την φωτιά στο Μάτι ανέρχεται στους 87.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης




βραδια επετειου

Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019

ηγετικο παιδι

απαντησεις γεωμετρια β λυκειου
μια τεραστια εκρηξη κριτικη
«Τι Αφρίν, τι Αθήνα» - Απίστευτη πρόκληση από τουρκική εφημερίδα

«Παίζει με τη φωτιά» η Άγκυρα και μέσω προπαγάνδας από τα ΜΜΕ απειλεί με πόλεμο την Ελλάδα


ηγετικο παιδι

Χαρακτηριστικό είναι το πρωτοσέλιδο της φιλοκυβερνητικής εφημερίδας Güneş που αναφέρει στον τίτλο «Τι Αφρίν, τι Αθήνα» και σχολιάζει με προκλητικό τρόπο την άρνηση της Ελλάδας να εκδώσει στην Τουρκία τόσο τους 9 συλληφθέντες σε Καλλιθέα και Νέο Κόσμο τον περασμένο Νοέμβριο, όσο και τους οκτώ αξιωματικούς που κατηγορούνται για συμμετοχή στο πραξικόπημα κατά του Ερντογάν.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


gunes copy

Η Güneş χαρακτηρίζει την Ελλάδα και συγκεκριμένα την Αθήνα ως εκπαιδευτικό κέντρο και σταυροδρόμι τρομοκρατικών οργανώσεων, ενώ υποστηρίζει ότι οι 9 που συνελήφθησαν στην Αθήνα σχεδίαζαν τη δολοφονία του Ερντογάν.


κλιση στα αρχαια ο γονευς

Τι αλλάζει από σήμερα Δευτέρα στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Μέσα Μαζικής Μεταφοράς: Ταλαιπωρία περιμένει από σήμερα Δευτέρα (02/07) τους επιβάτες λεωφορείων και τρόλεϊ μετά τη «γραμμή» που καλούνται να ακολουθήσουν οι οδηγοί τους, σύμφωνα με τις εντολές του ΟΑΣΑ.


κλιση στα αρχαια ο γονευς

γλυκο εσπρεσσο

wiki bank of england

ΕΠΙΒΙΒΑΣΗ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΡΟΣΤΙΝΗ ΠΟΡΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΛΑΘΡΕΠΙΒΙΒΑΣΗΣ - ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ


  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Αναστάτωση αναμένεται να προκληθεί από σήμερα στα λεωφορεία και τα τρόλεϊ της Αθήνας, καθώς οι οδηγοί τους έχουν την εντολή να ανοίγουν μόνο τη μπροστινή πόρτα του οχήματος για την επιβίβαση των επιβατών.

Το παράδοξο ωστόσο της υπόθεσης, σημειώνει ο «Ελεύθερος Τύπος» είναι ότι οι οδηγοί δεν θα έχουν ανάλογα «χρέη» ελεγκτών κάτι που σημαίνει ότι όχι μόνο δεν θα σταματήσει η όποια λαθρεπιβίβαση αλλά θα υπάρξει και ταλαιπωρία, αφού η αναμονή στις στάσεις θα είναι μεγάλη.

Σύμφωνα με τον υπουργό Μεταφορών Χρήστο Σπίρτζη, το μέτρο πρόκειται να εφαρμοστεί στο πλαίσιο της προσπάθειας να περιοριστεί η εισιτηριοδιαφυγή. Όπως εξήγησε, το υπουργείο έχει προτείνει ήδη στους οδηγούς - λαμβάνοντας ένα επιπλέον εισόδημα - να ελέγχουν ποιοι χτυπούν εισιτήριο και ποιοι όχι.

Πάντως, από την πλευρά τους οι εργαζόμενοι αναφέρουν στην εφημερίδα, ότι δεν προτίθενται να ακούσουν τις οδηγίες που έδωσε ο Οργανισμός αφενός γιατί δεν είναι σαφείς και αφετέρου διότι εκτιμούν πως όλο αυτό θα προκαλέσει την οργή των πολιτών λόγω των ανάλογων καθυστηρήσεων που θα υπάρξουν. Μάλιστα, τονίζουν χαρακτηριστικά, πως από τη στιγμή που ένα λεωφορείο έχει τουλάχιστον τρία ακυρωτικά μηχανήματα και ο ΟΑΣΑ με το μέτρο αυτό προωθεί την επικύρωση συγκριμένα σε ένα, δηλαδή στο μπροστινό, σημαίνει πως όλα τα υπόλοιπα απλώς τοποθετήθηκαν χωρίς ουσιαστικό λόγο.

Διαβάστε επίσης:

Πέθανε η ηθοποιός Τζέσυ Παπουτσή

Μυστήριο με το κινητό του 23χρονου φαντάρου - Ενεργοποιήθηκε 3 μέρες μετά την εξαφάνιση


νεα για κοκκινα δανεια

αποψε θα παψω να ειμαι δειλος

Ο σχεδιασμός των μέτρων πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο ειδικότερων εντολών του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, για πλήρη και συνεχή δραστηριοποίηση όλων των Υπηρεσιών Τροχαίας, προκειμένου να εξασφαλιστούν οι συνθήκες ομαλής και ασφαλούς οδικής κυκλοφορίας.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, οι βασικοί άξονες του σχεδιασμού προβλέπουν:


νεα για κοκκινα δανεια

τυπος ογκου ορθογωνιου παραλληλεπιπεδου


-Αυξημένη αστυνομική παρουσία και αστυνόμευση των σημείων του οδικού δικτύου, όπου σημειώνονται συχνά τροχαία ατυχήματα.
-Αυξημένα μέτρα τροχαίας στις εισόδους-εξόδους των μεγάλων αστικών κέντρων, όπου παρατηρείται μεγάλη κίνηση οχημάτων.
-Ρύθμιση της κυκλοφορίας με τροχονόμους, σε βασικές διασταυρώσεις, για την αποφυγή κυκλοφοριακών συμφορήσεων.
-Αυξημένα μέτρα τροχαίας σε χώρους όπου παρατηρείται μαζική διακίνηση επιβατών (αεροδρόμια, λιμάνια, σταθμούς).
-Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και αυξημένα μέτρα Τροχαίας, σε περιοχές που θα πραγματοποιηθούν εορταστικές εκδηλώσεις.
-Παρουσία τροχονόμων στους σταθμούς διοδίων όλης της χώρας για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας, την ενημέρωση και την παροχή συμβουλών στους οδηγούς και τους συνεπιβάτες.
-Διενέργεια ειδικών και γενικών ελέγχων από συνεργεία της Τροχαίας, ιδιαίτερα για τη βεβαίωση επικίνδυνων παραβάσεων, όπως υπερβολική ταχύτητα, οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και αντικανονικό προσπέρασμα, καθώς και παραβάσεων που ευθύνονται για την πρόκληση σοβαρών τροχαίων ατυχημάτων, όπως η χρήση κινητών τηλεφώνων κατά την οδήγηση.
-Ενημέρωση των πολιτών σε περιπτώσεις κυκλοφοριακών ή άλλων προβλημάτων.

Παράλληλα, για την ασφαλέστερη κίνηση των οχημάτων και τη βελτίωση της οδικής κυκλοφορίας, κατά τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου, εκτός των άλλων, θα ισχύσει απαγόρευση κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων, ωφέλιμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου, ως εξής:

Σήμερα για το ρεύμα εξόδου και από ώρα 16:00 έως 21:00, καθώς και το Σάββατο, 28 Οκτωβρίου 2017, για το ρεύμα εξόδου, από ώρα 08:00 έως 13:00, θα ισχύουν οι απαγορεύσεις:

α) Στη Νέα Εθνική Οδό (ΝΕΟ) και στην Παλιά Εθνική Οδό (ΠΕΟ) Αθηνών - Κορίνθου-Πατρών, από τα διόδια Ελευσίνας μέχρι τα διόδια Ρίου.

β) Στη ΝΕΟ Αθηνών-Θεσσαλονίκης, από τον κόμβο Αγ. Στεφάνου (Κρυονέρι), μέχρι τη διασταύρωση του Μπράλου, από τον κόμβο Λαμίας μέχρι τον κόμβο Ραχών Φθιώτιδας, από τη Λάρισα (ΧΘ 367+319) μέχρι τον κόμβο Λεπτοκαρυάς (ΧΘ 410+359) και στην ΠΕΟ Ευαγγελισμού-Λεπτοκαρυάς (διαδρομή μέσω Κοιλάδας Τεμπών).

γ) Στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Ν. Μουδανιών, από την αερογέφυρα Θέρμης μέχρι το 34ο χιλιόμετρο.

δ) Στην Εθνική Οδό Σχηματαρίου-Χαλκίδας, από τη διασταύρωσή της με τη ΝΕΟ Αθηνών-Θεσσαλονίκης μέχρι την υψηλή γέφυρα Χαλκίδας (ΧΘ 12+300).

ε) Στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Καβάλας, από το 11ο χλμ (ΧΘ 11+340) μέχρι τη γέφυρα του Στρυμόνα (ΧΘ 97+650).

στ) Στην Ιονία Οδό, στο τμήμα από τη (ΧΘ 10+872) έως τον ΑΚ Αμφιλοχίας (ΧΘ 106+197), από τη {ΧΘ 134+435 (Σελάδες)} έως τη {ΧΘ 187+950 (Πέρδικα)} και στην Εθνική Οδό Αντιρρίου Ιωαννίνων.

ζ) Στον αυτοκινητόδρομο Κεντρικής Πελοποννήσου, στο ρεύμα προς Καλαμάτα, από την Κόρινθο έως την Καλαμάτα και από το Λεύκτρο έως τη Σπάρτη.


TROXAIA 2


(EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ/Φωτογραφία αρχείου)


Την Κυριακή, 29 Οκτωβρίου 2017, για το ρεύμα εισόδου και από ώρα 15:00 έως 21:00, θα ισχύουν οι απαγορεύσεις:

α) Στη ΝΕΟ και στην ΠΕΟ Πατρών-Κορίνθου-Αθηνών, από τα διόδια Ρίου μέχρι τα διόδια Ελευσίνας.

β) Στη ΝΕΟ Θεσσαλονίκης-Αθηνών, στο ρεύμα προς Αθήνα, από τον κόμβο Λεπτοκαρυάς (ΧΘ 410+359) μέχρι τη Λάρισα (ΧΘ 367+319), από τον κόμβο Ραχών Φθιώτιδας μέχρι τον κόμβο Λαμίας, από τη διασταύρωση του Μπράλου μέχρι τον κόμβο Αγίου Στεφάνου (Κρυονέρι) και στην ΠΕΟ Λεπτοκαρυάς - Ευαγγελισμού (διαδρομή μέσω Κοιλάδας Τεμπών).

γ) Στην Εθνική Οδό Ν. Μουδανιών-Θεσσαλονίκης, από το 34ο χλμ μέχρι την αερογέφυρα Θέρμης.

δ) Στην Εθνική Οδό Χαλκίδας-Σχηματαρίου, από την υψηλή γέφυρα Χαλκίδας (ΧΘ 12+300) μέχρι τη διασταύρωσή της με τη ΝΕΟ Αθηνών - Θεσσαλονίκης.

ε) Στην Εθνική Οδό Καβάλας - Θεσσαλονίκης, από τη γέφυρα Στρυμόνα μέχρι το 11ο χλμ (ΧΘ 11+340) αυτής.

στ) Στην Ιονία Οδό, στο τμήμα από τη ΧΘ 187+950 (Πέρδικα) έως τη ΧΘ 134+435 (Σελάδες) και τον ΑΚ Αμφιλοχίας (ΧΘ 106+197) έως τη (ΧΘ 10+872) και στην Εθνική Οδό Ιωαννίνων-Αντιρρίου.

ζ) Στον αυτοκινητόδρομο Κεντρικής Πελοποννήσου, στο ρεύμα προς Αθήνα, από την Καλαμάτα έως την Κόρινθο και από τη Σπάρτη έως το Λεύκτρο.