Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019

μοριακή γαστρονομία

βασεις τεχνολογικης 2014
review laptop gaming

Ο γενικός έφορος Εκλογής, Κύπρος Κυπριανού, ανακοίνωσε ότι μια ώρα πριν το τέλος της ψηφοφορίας είχε ψηφίσει το 66,2% περίπου των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων.


μοριακή γαστρονομία

Ειδικότερα, στη Λευκωσία ψήφισε 67,6%, στη Λεμεσό το 63,4%, Αμμόχωστος 66,7%, Λάρνακα 67%, Πάφος 68% και στο εξωτερικό το 62%.


Η ψηφοφορία επαναλήφθηκε στις 13:00 και θα ολοκληρωθεί στις 18:00. Μπορεί να δοθεί παράταση μέχρι τις 21:00, αν διαπιστωθεί ότι υπάρχει προσέλευση ψηφοφόρων.


Οι υποψήφιοι έκαναν δηλώσεις, μετά την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος.


Ο Πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης χαρακτήρισε τη σημερινή μέρα «γιορτή της δημοκρατίας» και πρόσθεσε ότι ο λαός ως κυρίαρχος θα αποφασίσει ποιος θα είναι Πρόεδρος την προσεχή πενταετία. Στις προηγούμενες ημέρες, είπε, «οι υποψήφιοι είχαμε την ευκαιρία να παραθέσουμε τις προτάσεις, αλλά και τα διλήμματα, που τίθενται ενώπιόν μας».


Ο κ. Αναστασιάδης προέτρεψε τους πολίτες να συμμετάσχουν στις εκλογές στον μεγαλύτερο δυνατό βαθμό με νηφαλιότητα, πάντα έχοντας κατά νου πως η επόμενη ημέρα πρέπει να βρει όλους ενωμένους. Γιατί, πρόσθεσε, «πολιτικός αντίπαλος όλων είναι τα καθημερνά προβλήματα του λαού. Και τα προβλήματα του λαού θέλουν ενότητα, συνεργασία, σοβαρότητα και σωστό προγραμματισμό».




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου