Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019

μεσιτικο ρουλα ρουβα

πως να γινω εθελοντης στο στρατο

Οι άντρες της φυλής των Miao, στα Νοτιοδυτικά της Κίνας, αναρριχώνται χωρίς προστασία σε κοφτερά βράχια εδώ και αιώνες. Αρχικά ανέπτυξαν αυτή τη δεξιότητα ως μέρος μίας παράδοσης ταφής, καθώς ανέβαζαν τα φέρετρα των συγγενών τους ψηλά στους βράχους με σκοπό να τα τοποθετήσουν σε μικρές σπηλιές ή να τα κρεμάσουν στην άκρη του γκρεμού, όπως έκανε η φυλή Tana Toraja, στην Ινδονησία.


μεσιτικο ρουλα ρουβα

ερωτηματολογιο για ορθολογικη χρηση φυτοφαρμακων

Όπως αναφέρει το odditycentral.com που δημοσιεύει το θέμα με την πάροδο του χρόνου η πρακτική αυτή έπεσε στην αφάνεια αλλά οι άνθρωποι, της φυλής Miao συνέχισαν να σκαρφαλώνουν στους υπέροχους κατακόρυφους βράχους του Ziyun για να συλλέξουν σπάνια θεραπευτικά φυτά που θεωρούνταν πως θεράπευαν το άσθμα και τους ρευματισμούς.


Ωστόσο, καθώς η δυτική ιατρική άρχισε να παίρνει προβάδισμα έναντι της παραδοσιακής κινεζικής ιατρικής, οι «άνδρες αράχνη» βρήκαν τους εαυτούς τους να παλεύουν για να υποστηρίξουν την οικογένειά τους.


Στη σύγχρονη εποχή, μόνο μερικά άτομα από την φυλή των Miao συνεχίζουν αυτή την αρχαία παράδοση και μία από αυτές είναι γυναίκα.


china 1


Πηγή: odditycentral.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου