Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019

αλκαιος στιχοι

κουφέτο με σοκολάτα θερμίδες

Σε επιστολή της προς τη γαλλική κυβέρνηση η Κομισιόν εκφράζει τον φόβο ότι οι προσπάθειες που καταβάλλονται για τη μείωση του χρέους είναι ανεπαρκείς και ζητά περισσότερες πληροφορίες για το θέμα αυτό.


αλκαιος στιχοι

συσκευη αφαιρεσης ψαλιδας sokany

Η περίπτωση της Γαλλίας είναι διαφορετική από εκείνη της Ιταλίας, σημειώνει το ΑΠΕ και προσθέτει ότι ο ιταλικός προϋπολογισμός ενδέχεται να απορριφθεί από τις Βρυξέλλες. Η Ρώμη δεν κατηγορείται για «ανεπαρκείς» προσπάθειες αλλά για σκόπιμη απόκλιση από τους κανόνες σε ό, τι αφορά τις δαπάνες και το έλλειμμα.


Το έλλειμμα της Γαλλίας, η οποία βγήκε πέρσι από τη λεγόμενη «διαδικασία υπερβολικού ελλείμματος» εκτιμάται ότι θα φτάσει το 2019 στο 2,8% του ΑΕΠ, θα βρίσκεται δηλαδή κάτω από το όριο του 3% που θέτει η ΕΕ. Ένα άλλο κριτήριο όμως θεωρείται καθοριστικό για τις Βρυξέλλες, είναι η μείωση του διαρθρωτικού ελλείμματος που το 2019 θα βρίσκεται στο 98,6% του ΑΕΠ, σύμφωνα με το Παρίσι.


Με βάση τους ευρωπαϊκούς κανόνες, η Γαλλία πρέπει να το μειώσει κατά 0,6 της μονάδας το 2019, όμως ο προϋπολογισμός που παρουσίασε η γαλλική κυβέρνηση προβλέπει μείωση που δεν θα ξεπεράσει το 0,3%.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου