Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019

πως να μακρυνουν τα μαλλια σας

Στην Ελλάδα, τα καθαρά έσοδα από τόκους διαμορφώθηκαν σε 776 εκατ. ευρώ, σημειώνοντας πτώση 22% σε ετήσια βάση. Η εξέλιξη αυτή αντικατοπτρίζει την αρνητική επίπτωση από την εφαρμογή του ΔΠΧΠ 9 και την ανατιμολόγηση στεγαστικών δανείων συνδεδεμένων με το επιτόκιο εντόκων γραμματίων του Ελληνικού Δημοσίου διάρκειας ενός έτους, καθώς και τις αναδιαρθρώσεις δανείων και την απομόχλευση του χαρτοφυλακίου λιανικής τραπεζικής.


πως να μακρυνουν τα μαλλια σας

κτιριο μιληση

Οι προβλέψεις για επισφαλή δάνεια στην Ελλάδα μειώθηκαν κατά 60% σε ετήσια βάση και διαμορφώθηκαν σε 233 εκατ. ευρώ στο 9μηνο του 2018.


Στην Ελλάδα, οι λειτουργικές δαπάνες διαμορφώθηκαν σε 658 εκατ. ευρώ το 9μηνου του 2018 (+3% σε ετήσια βάση), κυρίως λόγω της αύξησης των γενικών και διοικητικών εξόδων (+7% σε ετήσια βάση). Σύμφωνα με την τράπεζα, η ολοκλήρωση του τρέχοντος προγράμματος εθελουσίας εξόδου προσωπικού, στο οποίο έχουν δηλώσει συμμετοχή περισσότεροι από 500 εργαζόμενοι από το δίκτυο και τις διοικητικές υπηρεσίες, αναμένεται να ωφελήσει τις δαπάνες προσωπικού κατά τουλάχιστον 25 εκατ. ευρώ το 2019.


Οι καταθέσεις του Ομίλου ενισχύθηκαν κατά 1,9% σε τριμηνιαία βάση και διαμορφώθηκαν σε 42 δισ. ευρώ στο τρίτο τρίμηνο του 2018, αντανακλώντας τις τάσεις στον εγχώριο τραπεζικό κλάδο. Ο δείκτης CET1 διαμορφώθηκε σε 16,4% και υπερβαίνει το ελάχιστο όριο των κεφαλαιακών απαιτήσεων.



moby 'extreme ways' - official video

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου