Δευτέρα 5 Αυγούστου 2019

online ειδησεις

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο 105,5» και αρχικά ανέφερε ότι «ο κ. Μητσοτάκης δεν μπορεί να κρύβεται πίσω από το γραφείο Τύπου της ΝΔ, δεν θα δραπετεύσει. Στη ΝΔ υπάρχει φόβος για τα σκάνδαλα που διαρκώς αποκαλύπτονται».


online ειδησεις

Αναφερόμενος γενικότερα στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τόνισε ότι «από τη μία πλευρά καταγράφεται το απύθμενο μίσος του κ. Γεωργιάδη και η προτίμησή του στο να πέσει η κυβέρνηση ακόμη κι αν αυτό σημαίνει να μην κλείσει η δεύτερη αξιολόγηση, από την άλλη αυτό είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την μεγάλη φοβία της Νέας Δημοκρατίας για όσα θα επακολουθήσουν, στην προσπάθεια για την καταπολέμηση της διαφθοράς και της διαπλοκής, να βγουν στην επιφάνεια όσα κρύβονταν. Η στάση του κ. Γεωργιάδη δεν είναι καθόλου προσωπική, υπάρχει φόβος στη ΝΔ, για να μην πω πανικός».


Και συνέχισε ο κ. Τζανακόπουλος λέγοντας ότι «στην πρόσφατη συζήτηση στην Εξεταστική έγινε πολύ μεγάλο θέμα το δάνειο του κ. Μητσοτάκη και του 'Κήρυκα Χανίων', για το οποίο επί 11 χρόνια δεν πληρώθηκε ούτε ένα ευρώ. Και αφού καταγγέλθηκε το δάνειο, έγινε η ακόμη πιο σκανδαλώδης ρύθμιση - μπαλόνι».


Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφέρθηκε και στο ακίνητο στο Παρίσι το οποίο φέρεται να απέκτησε η σύζυγος του κ. Μητσοτάκη. «Πώς είναι δυνατόν να αποκρύβονται, όταν ο κ. Μητσοτάκης είναι στην πρώτη γραμμή της πολιτικής ζωής πάνω από δέκα χρόνια; Υποχρεούται να δώσει απαντήσεις... δεν μπορεί να κρύβεται ... να απαντά το γραφείο Τύπου της ΝΔ», τόνισε χαρακτηριστικά προσθέτοντας ότι «θα ελεγχθούν όλα εξονυχιστικά, δεν θα μπορέσει να δραπετεύσει ο κ. Μητσοτάκης».



αγκινάρες με αρακά συνταγή
οξυ πνευμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου