Κυριακή 11 Αυγούστου 2019

παιδικα καροτσια jumbo τιμες

Ο Κύπριος πρόεδρος έθεσε δυο καίρια ερωτήματα, κατά την ομιλία του στο 19ο Παγκόσμιο Συνέδριο Αποδήμων Κυπρίων: Πρώτον, είναι δυνατόν ποτέ να ζητάς την κατανόηση, την αποδοχή από εκείνον που δέχθηκε την εισβολή να έχει ως εγγυητή τον εισβολέα; Δεύτερον, ποια είναι η συμβολή της διεθνούς κοινότητας στην αποκατάσταση του διεθνούς δικαίου;


παιδικα καροτσια jumbo τιμες

αν φας γυαλι

γενοβα ξενοδοχεια

Κάλεσε μάλιστα ΗΠΑ και Βρετανία, να απαντήσουν εάν θα δέχονταν στα δικά τους πολιτικά συστήματα να χρειάζεται και η σύμφωνη γνώμη μιας εκ των πολιτειών στην περίπτωση της Αμερικής ή της Σκωτίας για την περίπτωση της Βρετανίας, για να ληφθεί μια απόφαση και εάν οι χώρες αυτές θα δέχονταν οποιαδήποτε άλλη χώρα, ή την Τουρκία, να εγγυηθεί την ασφάλειά τους.


Η Κύπρος πρέπει επιτέλους να γίνει ξανά ένα ομαλό κράτος, μακριά από τις όποιες παρεμβάσεις τρίτων, δήλωσε ο κ. Αναστασιάδης και εξέφρασε την βεβαιότητα ότι Ελληνοκύπριοι και Τουρκοκύπριοι μπορούν να συμβιώσουν και να συνδημιουργήσουν, «αρκεί να μη μετατρέπονται σε όργανα εξυπηρέτησης τρίτων».


Απευθυνόμενος στην τουρκοκυπριακή κοινότητα ο υπέδειξε τους κινδύνους που διατρέχει όσο παραμένει κάτω από τον έλεγχο της Τουρκίας. Γι’ αυτό την κάλεσε να απορρίψει τις τουρκικές εγγυήσεις, αφήνοντας παράλληλα ανοικτό παράθυρο ικανοποίησης κάποιων άλλων αιτημάτων της.


Ωστόσο, έκανε σαφές πως, ενόσω παραμένει στο τραπέζι η τουρκική απαίτηση για διατήρηση εγγυήσεων και επεμβατικών δικαιωμάτων, τότε δεν μπορεί να αναμένεται ότι θα υπάρξει συμφωνία στο Κυπριακό.


Ο κ. Αναστασιάδης τόνισε ότι δεν μπορεί να υποστηριχθεί λύση που θα προβλέπει μεταξύ άλλων:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου