Πέμπτη 1 Αυγούστου 2019

αιωνας εμποριου λειβαδιτης

Απαντώντας στην Ελένη Κωστοπούλου, ο Αλέξης Τσίπρας, τονίζει ότι η ωμή βία οδήγησε στην απώλεια μίας ανθρώπινης ζωής και ασκεί κριτική προς τα ΜΜΕ τα οποία σημειώνει ότι υποδαυλίζουν τον κοινωνικό κανιβαλισμό.


αιωνας εμποριου λειβαδιτης

περικοπεσ εφαπαξ ξενοδοχουπαλληλων

Διαβάστε παρακάτω ολόκληρη την επιστολή την οποία δημοσιεύει η «Εφημερίδα των Συντακτών»:


«Αξιότιμη κυρία Κωστοπούλου,


Θα ήθελα κατ' αρχάς να σας εκφράσω τα βαθιά μου συλλυπητήρια για την οδυνηρή απώλεια του Ζακ. Αλλά και την ευγνωμοσύνη μου που σε μια τόσο δύσκολη στιγμή θελήσατε να μοιραστείτε μαζί μου τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας.


Όσα συνέβησαν και οδήγησαν στο θάνατο του Ζακ συνιστούν έναν εφιάλτη. Όχι μόνο γιατί η ωμή βία οδήγησε στην απώλεια μίας ανθρώπινης ζωής αλλά και γιατί έγιναν αφορμή για να αναδυθεί ο κοινωνικός κανιβαλισμός που επικροτεί την αυτοδικία και δεν ανατριχιάζει στην όψη της ωμής βίας απέναντι σε αυτόν που είναι από κάτω. Τον αδύναμο, τον διαφορετικό και τον άλλο.


Δυστυχώς με μέρος των ΜΜΕ να υποδαυλίζει αυτόν τον κοινωνικό κανιβαλισμό αλλά και να υποκαθιστά για άλλη μια φορά την δικαιοσύνη ή, ακόμα χειρότερα, να προσβάλλει, προς χάριν της τηλεθέασης, έναν συμπολίτη μας που έχασε με αυτόν τον απάνθρωπο τρόπο τη ζωή του.




μπαντ σπενσερ τερενς χιλ φιλμογραφια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου