Τρίτη 11 Ιουνίου 2019

manual saturn vue 2004

«Εδώ και καιρό», τονίζει ο υπουργός, «στελέχη της αντιπολίτευσης αναμασούν μια κινδυνολογία περί επικείμενων αυξήσεων στις τιμές του ρεύματος». «Πλην όμως», προσθέτει, «από τα στοιχεία που δημοσιοποίησε πρόσφατα η Eurostat, σχετικά με το κόστος που είχε το β΄ εξάμηνο του 2017 η ηλεκτρική ενέργεια για τα νοικοκυριά, προκύπτει ότι:


manual saturn vue 2004

το πιο ωραιο δωρο βιβλιο


  • Σε 12μηνη βάση οι τιμές στην Ελλάδα υποχώρησαν κατά 6%, σημειώνοντας την τρίτη καλύτερη επίδοση μεταξύ των 19 κρατών της Ευρωζώνης. Σημειώνεται ότι σε 8 κράτη-μέλη οι τιμές αυξήθηκαν και ο μέσος όρος της Ευρωζώνης παρέμεινε σχεδόν αμετάβλητος (-0,1%).

  • Η μέση τιμή των 100 kWh στην Ελλάδα διαμορφώθηκε στα 16,2 ευρώ, περίπου 35% χαμηλότερα από το μέσο όρο της Ευρωζώνης (21,8 ευρώ).

  • Στην Ελλάδα το 33% της τελικής τιμής αφορά φορολογικές επιβαρύνσεις, ποσοστό αισθητά χαμηλότερο του μέσου όρου της Ευρωζώνης (44%).

  • Οι πρωτοβουλίες της κυβέρνησης για την ενίσχυση των συνθηκών ανταγωνισμού στην εγχώρια αγορά και την αντιμετώπιση της ενεργειακής φτώχειας αποφέρουν ήδη καρπούς».



canadian oil sands stock history

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου