Δευτέρα 27 Μαΐου 2019

nplus1 тесты

μοριακο βαρος βενζολιου

«Είναι εύλογα τα δημοσιογραφικά σενάρια για πρόταση δυσπιστίας στον πρόεδρο της Βουλής, καθώς ο κ. Βούτσης οικειοθελώς σήμερα υποβίβασε τον εαυτό του σε ρόλο ικέτη του κ. Παπαχριστόπουλου, μήπως και διασώσει την κυβέρνηση Τσίπρα» αναφέρουν συγκεκριμένα πηγές της Νέας Δημοκρατίας, με αφορμή σχετικά δημοσιεύματα.


nplus1 тесты

αποθηκες κωτσοβολου μαγουλα

«Ως γνωστόν, ωστόσο, οι προτάσεις δυσπιστίας δεν προαναγγέλλονται, ακόμη και έναντι μια κυβέρνησης που το τέλος της έχει πια προαναγγελθεί», προσθέτουν οι ίδιες πηγές.


Τα σενάρια περί κατάθεσης πρότασης μομφής κατά του Προέδρου της Βουλής από πλευράς αξιωματικής αντιπολίτευσης, κυκλοφόρησαν μετά την ανακοίνωση πως την Δευτέρα, 4 Φεβρουαρίου, θα συνεδριάσει η αρμόδια επιτροπή για το καταστατικό της Βουλής, προκειμένου να αλλάξει ώστε να μην διαλύονται οι κοινοβουλευτικές ομάδες των κομμάτων.


Μητσοτάκης σε Βούτση: Μη γίνεις πιόνι στην άθλια συναλλαγή Τσίπρα - Καμμένου


Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα, στον Νίκο Βούτση και στον Πάνο Καμμένο, εξαπέλυσε απόψε από την Πάτρα ο πρόεδρος της ΔΝ, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την διάρκεια της ομιλίας του στην εκδήλωση που διοργάνωσε η εφημερίδα «Γνώμη», με τίτλο «Δημοσιογραφία και Δημοκρατία» και ήταν αφιερωμένη στον ιδρυτή και ιστορικό εκδότη της εφημερίδας, Χρήστο Ι. Χριστόπουλο, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από περίπου έναν χρόνο.


Ειδικότερα, ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι, «στα φαινόμενα λειτουργικής υποβάθμισης του κοινοβουλίου, προστέθηκαν τις τελευταίες εβδομάδες και αυτά ενός πρωτοφανούς πολιτικού ευτελισμού, με βουλευτές που πατάνε σε δύο βάρκες και αλλάζουν κόμματα και απόψεις για μία καρέκλα.»


«Η πλειοψηφία της γκαζόζας» πρόσθεσε, «δεν είναι απλά ένα ανέκδοτο, ή ένα έξυπνο hashtag στο Twitter, αλλά είναι μία κατάντια για μία χώρα με μακρά κοινοβουλευτική παράδοση.»


«Η Ελλάδα», συνέχισε ο πρόεδρος της ΝΔ, «ήταν πάντα ως προς τους κοινοβουλευτικούς θεσμούς τουλάχιστον, μία ευρωπαϊκή χώρα στα Βαλκάνια και ο κ. Τσίπρας, ο κ. Καμμένος και η παρέα τους, μας κατάντησαν μία βαλκανική χώρα στην Ευρωπαϊκή Ένωση.»




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου