Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

εξετασεις ειδικοτητας απριλιος 2017

Ο ύποπτος, ο οποίος συνελήφθη με το μαχαίρι στην κατοχή του, κρατείται και ανακρίνεται από την κινεζική αστυνομία, μετέδωσε το κινεζικό δημόσιο τηλεοπτικό δίκτυο CGTN.


εξετασεις ειδικοτητας απριλιος 2017

Τα γεγονότα εκτυλίχθηκαν μετά τις 15:20 (09:20 ώρα Ελλάδας) στην πόλη Λονγκγιάν, στην επαρχία Φουτζιάν, ανέφερε η τοπική εφημερίδα Minxi Ribao. Ένας αστυνομικός συγκαταλέγεται στους νεκρούς.


Σύμφωνα με τον ειδησεογραφικό ιστότοπο Duowei, ο οποίος έχει έδρα τις ΗΠΑ, ο ύποπτος επιτέθηκε σε μια επιβάτιδα, πήρε τον έλεγχο του λεωφορείου, και κατόπιν το έριξε πάνω σε πεζούς.


Το κινεζικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Νέα Κίνα, επικαλούμενο την αστυνομία, μετέδωσε ότι ο ύποπτος, ηλικίας 48 ετών, είχε διαπληκτιστεί νωρίτερα μέσα στην ημέρα με έναν τοπικό αξιωματούχο που πήγε να τον δει στο σπίτι του, με τον οποίο βρίσκονταν σε διένεξη για πολύ καιρό.



A man hijacked a bus and drove it into a crowd in China’s #Longyan, killing five people and injuring 21. This footage shot on the scene shows police officers pouncing on the alleged hijacker. pic.twitter.com/DYlOY2mpPz

— Benjamin Alvarez (@BenjAlvarez1) 25 Δεκεμβρίου 2018


τραγουδια ρεμπετικα δωρεαν
ποια ειναι τα ανθρωπινα ενστικτα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου