Δευτέρα 27 Μαΐου 2019

ευρωπα αλουμινια σιτες

γινε καλοκαιρι download
πυροσβεστικη πανελληνιες οριο ηλικιας

Ευρωπαϊκή πηγή μιλώντας στο CNN Greece δήλωσε πως η συμφωνία για την περικοπή των συντάξεων το 2019 αποφασίσθηκε για να ανταποκριθεί στους πιο συντηρητικούς στόχους του ΔΝΤ, οι οποίοι με τα σημερινά δεδομένα έχουν ξεπεραστεί. Στη βάση αυτή είπε πως αν και η Ελλάδα είναι ελεύθερη να αποφασίσει τις πολιτικές που θέλει, ωστόσο είναι νωρίς να ειπωθεί τι θα γίνει με τις συντάξεις, καθώς το θέμα θα εξαρτηθεί από τους θεσμούς, την ευρωζώνη, αλλά και τις αγορές.


ευρωπα αλουμινια σιτες


«Εάν η Ελλάδα θέλει να αλλάξει τα προνομοθετημένα μέτρα και συγκεκριμένα την περικοπή των συντάξεων αυτό είναι κάτι που θα συζητηθεί στις μετα-προγραμματικές αποστολές αξιολόγησης των θεσμών. Είναι πολύ νωρίς για να πούμε τι θα προκύψει από αυτές. Όπως είναι αναμενόμενο, θα εξαρτηθεί από το τι θέλει να κάνει η Ελλάδα, τι σκέφτονται οι θεσμοί για αυτό και πώς το θέμα θα γίνει αντιληπτό από τις άλλες χώρες της ευρωζώνης και τις αγορές. Σε κάθε περίπτωση, η Ελλάδα είναι ελεύθερη να αποφασίσει τις πολιτικές της», ανέφερε χαρακτηριστικά.



Όπως αποσαφήνισε η ίδια πηγή, η Ελλάδα τελεί σε ενισχυμένη εποπτεία η οποία είναι πιο «διεισδυτική» από την κανονική μετα - προγραμματική παρακολούθηση, καθώς έλαβε ελάφρυνση του χρέους της, η οποία αναμφισβήτητα συνεπάγεται μεγαλύτερη δέσμευση σε επίπεδο πολιτικής μεταμνημονιακά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου