Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

dominos φιλοθεη

μην μ αγαπησεις ρουβας

Η υπηρεσία Copernicus καταγράφει τα καιρικά φαινόμενα και τις καταστροφές στην Ευρώπη από το διάστημα.


dominos φιλοθεη

Όπως ανέφερε σε ανάρτησή της στο Twitter, το θερμικό φορτίο ήταν τόσο μεγάλο που σε ορισμένες από τις λήψεις του δορυφόρου Sentinel-2 μοιάζει με μεγάλο υπέρυθρο σημείο!





Devastating #wildfires near #Kineta, #Greece observed by the new #Sentinel2 imagery on 23 July 2018
1. The use of image band combinations to observe fire front & hotspot
2. Climate-warming trend for the region
Thank you @CopernicusEU @ESA_EO for the excellent EO imagery source! pic.twitter.com/fMQ7u3PHuc

— BigData Earth (@BigDataEarth) July 24, 2018


σκαντζόχοιρος κατοικίδιο

πτωση αιμοπεταλιων θεραπεια

αναμεμειγμένος ή αναμεμιγμένος

Το είδος αυτό, που ονομάζεται Ingentia prima, είναι σχεδόν τρεις φορές μεγαλύτερο από τους πιο μεγάλους δεινοσαύρους της Τριασικής περιόδου. Ανακαλύφθηκε το 2015 στην επαρχία Σαν Χουάν, 1.100 χιλιόμετρα δυτικά του Μπουένος Άιρες.


πτωση αιμοπεταλιων θεραπεια

Η ανακάλυψη δημοσιεύθηκε χθες στο επιστημονικό περιοδικό Nature Ecology & Evolution και ανακοινώθηκε στην Αργεντινή από τις επιστημονικές Αρχές του πανεπιστημίου La Matanza.


Οι ερευνητές βρήκαν τους σπονδύλους του λαιμού και της ουράς του δεινοσαύρου, κόκαλα από τα μπροστινά του πόδια και ένα μέρος από τα κόκαλά των πίσω του ποδιών.


2018 07 09T195631Z 1962905530 RC17BE6D7370 RTRMADP 3 SCIENCE DINOSAUR


Πηγή: Reuters


Πρόκειται για ένα είδος «φυτοφάγων δεινόσαυρων, με τέσσερα πόδια που ξεχωρίζουν εύκολα από τον μακρύ λαιμό και τη μακριά ουρά τους, της ομάδας των σαυρόποδων», εξήγησε η Σεσίλια Απαλντέτι ερευνήτρια του Ινστιτούτου και του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας του πανεπιστημίου του Σαν Χουάν και του Conicet.



Investigadores del #CONICET revelan en un estudio que los primeros dinosaurios gigantes aparecieron 30 millones de años antes de lo que se creía, a partir del descubrimiento de una nueva especie de dinosaurio #Ingentiaprima hallada en #SanJuan https://t.co/q54unYpWbc pic.twitter.com/H6CDM324L4

— CONICET Dialoga (@CONICETDialoga) 9 Ιουλίου 2018


γειωση πλοιου

εξορκισμοι στην θεσσαλονικη

Θρίλερ στο Πόρτο Ράφτη: Πυρκαγιά σε σκάφος με 4 επιβαίνοντες

Πυρκαγιά ξέσπασε σε ταχύπλοο σκάφος στην θαλάσσια περιοχή του Πόρτο Ράφτη.


εξορκισμοι στην θεσσαλονικη

λύση στη χαλάρωση

Την ώρα που εκδηλώθηκε η φωτιά στο σκάφος επέβαιναν τέσσερα άτομα τα οποία, έπειτα από την έγκαιρη επέμβαση του Λιμενικού και παραπλέοντων σκαφών, μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στο λιμάνι της περιοχής.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Στο σημείο έσπευσαν 3 σκάφη του λιμενικού ενώ υπήρξε συνδρομή και από πυροσβεστικά οχήματα που έφτασαν άμεσα από το Μαρκόπουλο.

Διαβάστε επίσης:

Ανατριχίλα: Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τον 37χρονο Βασίλη που βρέθηκε θαμμένος στις Σέρρες



σκανδαλο λεξικο

android θερμιδομετρητησ

μαγνητες νεοδυμιου best price
αρετουσαριστες φωτογραφιες βανδη

Με έγγραφη παραγγελία προς την εισαγγελέα ποινική δίωξης Αργυρή Βαλούση, ο διευθύνων την Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Λάμπρος Τσόγκας, ζητεί να διερευνηθούν τα αίτια που προκάλεσαν τα προβλήματα, αλλά και οι χειρισμοί που έγιναν για την αποκατάστασή τους. Στο πλαίσιο αυτό θα εξεταστεί εάν προέκυψε κίνδυνος για ανθρώπους από τη συνεχιζόμενη έλλειψη νερού σε σχολεία, κοινωφελείς εγκαταστάσεις κ. ά.


android θερμιδομετρητησ

Ένα άλλο, δεύτερο, σκέλος της ίδιας έρευνας συνδέεται με τη συντήρηση του δικτύου ύδρευσης της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με την εισαγγελική παραγγελία, ζητείται να γίνει έλεγχος για τον τρόπο συντήρησης των υποδομών και του δικτύου ύδρευσης, όπως επίσης για τα οικονομικά κονδύλια που διατέθηκαν γι’ αυτόν τον σκοπό, κι εφόσον διατέθηκαν, εάν αυτά κατευθύνθηκαν και αξιοποιήθηκαν με τον σωστό τρόπο.


Τα αδικήματα που ερευνώνται είναι πρωτίστως αυτά της έκθεσης σε κίνδυνο και της απιστίας, σε βαθμό κακουργήματος, ενώ θα εξεταστεί εάν στοιχειοθετούνται μία σειρά από πλημμελήματα, όπως η παρακώλυση λειτουργίας κοινωφελών εγκαταστάσεων, η παράβαση καθήκοντος κ. ά.


Την έρευνα καλείται να φέρει εις πέρας η αρμόδια υπηρεσία της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.


www.υπουργειο περιβαλλοντος.γρ

τι χρωστάω στον οαεε

Το Ρίο μπαίνει στον χορό


Ο Χριστός Λυτρωτής χρωματίσθηκε, τα χέρια του ενώθηκαν και το κεφάλι του έγειρε, σε μια στάση περισυλλογής, πριν επανέλθει στη συνηθισμένη θέση του με τα χέρια απλωμένα: τα φώτα που έπεσαν πάνω στο εμβληματικό άγαλμα του Ρίο ντε Ζανέιρο έδωσαν στους εκατοντάδες χιλιάδες Καριόκας μια θεαματική οπτική ψευδαίσθηση, που αποτέλεσε την κορύφωση της γιορτής των πυροτεχνημάτων.


www.υπουργειο περιβαλλοντος.γρ

Αυτή την Πρωτοχρονιά η Βραζιλία αποκτά έναν νέο ακροδεξιό πρόεδρο καθώς το απόγευμα αναλαμβάνει καθήκοντα ο Ζαΐχ Μπολσονάρου, ο οποίος γοήτευσε το 55% των συμπατριωτών του παρά τις ρατσιστικές, μισογυνικές και ομοφοβικές παρεκκλίσεις του, καθώς τους υποσχέθηκε να χαλιναγωγήσει τη διαφθορά, τη βία και την οικονομική κρίση.


Αυτός ο «τροπικός Τραμπ», ένας νοσταλγός της βραζιλιανής δικτατορίας (1964-1985) ο οποίος θα κυβερνήσει με πολλούς στρατιωτικούς και έναν υπερφιλελεύθερο υπουργό Οικονομίας, είναι το ένα από τα νέα πρόσωπα που θα βρεθούν στην εξουσία στον κόσμο του 2019 και αποτελεί μέρος αυτού του λαϊκιστικού κύματος που σκάει σχεδόν παντού.


Φέτος αναμένονται εκλογές στην Αυστραλία, την Ινδία, το Αφγανιστάν, τη Νότια Αφρική και την Αργεντινή.


Το Παρίσι είναι μια γιορτή


Οι εορτασμοί του Νέου Έτους συνοδεύονται μερικές φορές από ενισχυμένα μέτρα ασφαλείας εξαιτίας των κινδύνων να σημειωθούν επίθεση ή βιαιότητες σε πόλεις. Έτσι στη Μαδρίτη δόθηκε άδεια μόνο σε 20.000 ανθρώπους να συγκεντρωθούν στην περίφημη πλατεία Πουέρτα ντελ Σολ για να φάνε δώδεκα ρόγες σταφυλιού στις 12 τα μεσάνυχτα, όπως το θέλει μια παράδοση για να έχει κάποιος καλή τύχη τη νέα χρονιά.


Η Γαλλία γιόρτασε επίσης το πέρασμα στη νέα χρονιά υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας, έπειτα από μια τρομοκρατική επίθεση στα μέσα Δεκεμβρίου στο Στρασβούργο και τα έκτροπα από τα «κίτρινα γιλέκα», η κινητοποίηση των οποίων περιορίσθηκε πάντως πολύ τις τελευταίες ημέρες.


Δώδεκα χιλιάδες αστυνομικοί ήταν ανεπτυγμένοι στο Παρίσι και 148.000 σε όλη τη χώρα και δεν σημειώθηκε κανένα σοβαρό επεισόδιο.


Στα Σανζ-Ελιζέ, επίκεντρο της αμφισβήτησης τις τελευταίες εβδομάδες, 300.000 άνθρωποι σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών συγκεντρώθηκαν για να περιμένουν τα μεσάνυχτα σε εορταστική ατμόσφαιρα ενώ από την Αψίδα του Θριάμβου προβαλλόταν ένα θέαμα ήχου και φωτός.


Μόνο μερικές δεκάδες «κίτρινα γιλέκα» φαίνονταν μέσα στο πλήθος των τουριστών και των περαστικών.


Στην τηλεοπτική ομιλία του για το Νέο Έτος, ο πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν κάλεσε τους Γάλλους να πάψουν «να χάνουν την υπόληψή τους ή να δίνουν την εντύπωση πως η Γαλλία είναι μια χώρα όπου η αλληλεγγύη δεν υφίσταται, όπου πρέπει πάντα να δαπανάμε περισσότερα».


Σύμφωνα με τον ίδιο, ο «θυμός» των «κίτρινων γιλέκων» (τα οποία δεν κατονόμασε) έδειξε κυρίως πως «δεν είμαστε παραιτημένοι». Ο αρχηγός του κράτους ανακοίνωσε επίσης πως «μέσα σε μερικές ημέρες» θα γράψει στους Γάλλους για να αποσαφηνίσει το περίγραμμα της μεγάλης «εθνικής συζήτησης» που θα αρχίσει στην αρχή της χρονιάς.


Επιθέσεις στο Μάντσεστερ και το Τόκιο


Η παραμονή Πρωτοχρονιάς ήταν μάλλον τρομακτική στο Μάντσεστερ, στη βορειοδυτική Αγγλία, καθώς ένας άνδρας με μαχαίρι τραυμάτισε τρεις ανθρώπους σε σταθμό. Ο δράστης συνελήφθη. Ο Σαμ Κλακ, αυτόπτης μάρτυρας του επεισοδίου και παραγωγός του BBC, δήλωσε πως τον άκουσε να φωνάζει «Αλλάχ» πριν από την επίθεση και στη διάρκειά της. «Ο τύπος είπε, αυτά είναι ακριβώς τα λόγια του: 'Όσο θα συνεχίζετε να βομβαρδίζετε άλλες χώρες, αυτά τα σκ... θα συνεχίζονται», ανέφερε επίσης ο αυτόπτης μάρτυρας.





αστερας αντιπαρος

λυκανθρωποι βιβλια

Η επιχείρηση έγινε μετά από πληροφορίες και έρευνα της Ασφάλειας Καλαμάτας, στο πλαίσιο των ελέγχων που πραγματοποιεί η ΕΛΑΣ για την καταπολέμηση του παράνομου τζόγου.


λυκανθρωποι βιβλια

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν μέσα στο κατάστημα τον 43χρονο Αλβανό ιδιοκτήτη και ακόμη δύο άτομα που έπαιζαν «φρουτάκια» σε δύο υπολογιστές. Πρόκειται για ένα 55χρονο Έλληνα και έναν 51χρονο από την ΠΓΔΜ, σύμφωνα με το Αθηναϊκό πρακτορείο.


Όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα, ο ιδιοκτήτης του καταστήματος είχε εγκαταστήσει και λειτουργούσε δύο ηλεκτρονικούς υπολογιστές με το παράνομο τυχερό παιχνίδι «φρουτάκια», στο οποίο είχαν αδυναμία οι δύο παίκτες, που συνελήφθησαν μαζί του.


Κατά τη διάρκεια του ελέγχου κατασχέθηκαν οι δύο ηλεκτρονικοί υπολογιστές, καθώς και μικρό χρηματικό ποσό, ως προερχόμενο από αξιόποινες πράξεις.


Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ η έρευνα της αστυνομίας για την πάταξη του παράνομου τζόγου συνεχίζεται.



case law μετάφραση
χρηματοκιβώτιο φορητό

καμινι μπαρ παργα

κλεινομαι συνώνυμα
μαιρη αρωνη πρωινο

Δύο εκτοξευτήρες ρουκετών της αμερικανικής αντιπυραυλικής ασπίδας Thaad (Terminal High-Altitude Area Defense) έχουν ήδη εγκατασταθεί στη Νότια Κορέα και είναι επιχειρησιακοί. Όμως η Σεούλ πάγωσε στη συνέχεια κάθε επιπρόσθετη ανάπτυξη λόγω ανησυχιών των κατοίκων για τις επιπτώσεις του συστήματος στο περιβάλλον.


καμινι μπαρ παργα

Όπως ανακοίνωσε το νοτιοκορεατικό υπουργείο Άμυνας: «Τέσσερις εναπομείναντες εκτοξευτήρες θα αναπτυχθούν προσεχώς προσωρινά κατόπιν διαβουλεύσεων ανάμεσα στη Νότια Κορέα και στις Ηνωμένες Πολιτείες προκειμένου να αντικρούσουν τις αυξανόμενες πυρηνικές και βαλλιστικές απειλές του βορά».


Οι εκτοξευτήρες πυραύλων είναι εγκατεστημένοι σε ένα γήπεδο γκολφ που μετατράπηκε σε στρατιωτική ζώνη, στη νότια κομητεία Σεονγκζού, περίπου 190 χλμ. από τη Σεούλ.


Η γειτονική Κίνα έχει εκφράσει σοβαρές αντιρρήσεις για την ανάπτυξη της αμερικανικής αντιπυραυλικής ασπίδας στην περιοχή και η στάση της στην κρίση της Κορεατικής Χερσονήσου παραμένει ακόμη μεγάλο ερωτηματικό.


thaad


(Οι εγκαταστάσεις ης αμερικανικής αντιπυραυλικής ασπίδας στη Σεούλ/Lee Jong-hyeon/News1 via REUTERS)


Διαμαρτυρία της Κίνας για την πυρηνική δοκιμή


Ωστόσο, μετά την πυρηνική δοκιμή του καθεστώτος της Πιονγιάνγκ, το υπουργείο Εξωτερικών της Κίνας ανακοίνωσε ότι προέβη σε επίσημη διαμαρτυρία στην Πιονγκγιάνγκ για την έκτη και ισχυρότερη βορειοκορεατική πυρηνική δοκιμή.


Το Πεκίνο έκανε γνωστές «τις σοβαρές του αντιρρήσεις σε αξιωματούχο της πρεσβείας της Βόρειας Κορέας στην Κίνα», δήλωσε ο εκπρόσωπος του κινεζικού υπουργείου Εξωτερικών Γκενγκ Σουάνγκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των δημοσιογράφων.


«Η Κίνα είναι αντίθετη προς την ανάπτυξη του πυρηνικού και βαλλιστικού προγράμματος από τη Βόρεια Κορέα και είμαστε προσηλωμένοι στην αποπυρηνικοποίηση της Χερσονήσου. Η θέση αυτή είναι γνωστή. Η Βόρεια Κορέα την γνωρίζει πάρα πολύ καλά», τόνισε ο εκπρόσωπος της κινεζικής διπλωματίας.


Η Βόρεια Κορέα γνωρίζει σαφώς την αντίθεση της Κίνας στις πυρηνικές της δοκιμές, επέμεινε ο εκπρόσωπος του κινεζικού υπουργείου Εξωτερικών , προσθέτοντας ότι η Κίνα εξακολουθεί να θεωρεί ότι οι συνομιλίες είναι το μόνο μέσον για την επίλυση του κορεατικού ζητήματος.



ελλειψη γευσης

ναιαδες παγκρατι
ξυλοσομπα με πελλετ τιμες

Αυτό τονίζει ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος, σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, από τη Βιέννη, όπου βρέθηκε για να συμμετάσχει στο Θερινό Πανεπιστήμιο του Κόμματος της Ευρωπαϊκής.


ελλειψη γευσης

Στη συνέντευξή του, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών επισημαίνει πως «τα βασικά μας εθνικά θέματα είναι στα ανατολικά μας, και ένας από τους λόγους που έπρεπε να κλείσουμε, όπως κλείσαμε, με εθνικά επωφελή τρόπο, το Μακεδονικό, ήταν ακριβώς για να απελευθερώσουμε πολύτιμο διπλωματικό κεφάλαιο, που ξοδεύαμε σε αυτό το πεδίο, και να το χρησιμοποιήσουμε εκεί όπου θα μετρήσει» και πρόσθεσε:


«Η συνάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού με τον Πρόεδρο Ερντογάν, την περασμένη Πέμπτη, δεν μπορούμε να πούμε ότι άλλαξε τους κανόνες του παιχνιδιού, ήταν ουσιαστική όμως, διότι διήρκεσε δύο ώρες, πολύ πάνω από το προγραμματισμένο, σε κλίμα, που ο ίδιος ο πρωθυπουργός το χαρακτήρισε δύσκολο. Και αυτό, γιατί ξανατέθηκαν από τον Τούρκο Πρόεδρο τα θέματα που εμείς τα αποκρούουμε, γιατί τα αποκρούει ο ευρωπαϊκός νομικός πολιτισμός και το κράτος δικαίου: ο συσχετισμός δηλαδή της τύχης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών με τους οκτώ Τούρκους αξιωματικούς, που ήδη πήραν άσυλο. Νομίζω ότι πρέπει να θεωρηθεί θετικό το ότι φαίνεται να μπαίνει μία τελεία και παύλα στο ζήτημα του συσχετισμού, είναι προφανές ότι το ξέκοψε ο πρωθυπουργός πως δεν υπάρχει τέτοια προοπτική οποιουδήποτε συμψηφισμού των απαιτήσεων, γιατί στην πραγματικότητα εμείς δεν έχουμε απαιτήσεις, εμείς αυτό που θέλουμε είναι να εφαρμοστεί και στην περίπτωση των δύο στρατιωτικών η δίκαιη δίκη για την οποία έχει υποσχεθεί η Τουρκία με τη συμμετοχή της στην Ευρωπαϊκή Σύμβαση των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου. Θέλω να ελπίζω ότι τώρα που η Τουρκία έχει αφήσει πίσω τις εκλογές και δεν υπάρχει λόγος να χρησιμοποιείται για λόγους εσωτερικής πολιτικής το οτιδήποτε αφορά την εξωτερική πολιτική, μπορεί να δούμε κάτι καλύτερο στις ημέρες που έρχονται».



Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

masterchef junior season 2

συνεπειες ανεργιας σε ατομικο επιπεδο

Οι δικαστικοί κατηγορούν τον Λούλα και τη γερουσιαστή Χόφμαν ότι απέκτησαν πρόσβαση το 2010 σε ένα μαύρο ταμείο 40 εκατομμυρίων δολαρίων που είχε δημιουργηθεί από την κατασκευαστική εταιρεία Odebrecht με αντάλλαγμα κυβερνητικές αποφάσεις που ευνοούσαν την μεγαλύτερη επιχείρηση του κλάδου των κατασκευών στη Λατινική Αμερική.


masterchef junior season 2

προσφορα ελαστικα θεσσαλονικη

Οι συνήγοροι του Λούλα και οι εκπρόσωποι της Οντεμπρέχτ δεν απάντησαν αμέσως όταν τους ζητήθηκε να σχολιάσουν τις κατηγορίες. Το PT διαβεβαίωσε σε ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα ότι οι κατηγορίες αυτές είναι ανυπόστατες.


Στο φερόμενο κύκλωμα της διαφθοράς φέρεται επίσης να ενέχεται ο Αντόνιου Παλότσι, άλλοτε υπουργός Οικονομικών της Βραζιλίας υπό τον Λούλα, ο οποίος την περασμένη εβδομάδα υπέγραψε συμφωνία με τους εισαγγελείς, όπως και ο Πάουλου Μπερνάρντου, άλλοτε υπουργός Σχεδιασμού του Λούλα. Ο Παλότσι βρίσκεται στη φυλακή από το 2016 και κρίθηκε ένοχος σε μια χωριστή δίκη για διαφθορά πέρυσι.


Ο Λούλα φυλακίστηκε στην Κουριτσίμπα την 7η Απριλίου και άρχισε να εκτίει την ποινή 12 ετών και ενός μήνα κάθειρξης που του επιβλήθηκε για δωροληψία και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα. Ο πρώην πρόεδρος, που καταγγέλλει ότι η δίκη του ήταν πολιτική, αντιμετωπίζει ήδη άλλες έξι δίκες για διαφθορά.


Η Χόφμαν και ο Μπερνάρντου - ο σύζυγός της - επίσης αντιμετωπίζουν μια χωριστή δίωξη στο πλαίσιο της έρευνας για το σκάνδαλο της Οντεμπρέχτ, το οποίο έχει σαρώσει το πολιτικό προσωπικό της χώρας που αποτελεί τη μεγαλύτερη οικονομία της Λατινικής Αμερικής, ενώ έχει οδηγήσει επίσης στη φυλάκιση πολλών ακόμη μέχρι πρότινος ισχυρών πολιτικών εντός αλλά και εκτός Βραζιλίας.


επισκευη iphone πειραια

σημερα ειναι κλειστο το μετρο

Από τα 2,5 εκατ. ευρώ που είναι ο συνολικός προϋπολογισμός, το Πρόγραμμα θα συνεισφέρει τα 1,25 εκατ. ευρώ, ενώ το υπόλοιπο ποσό αφορά τη συμμετοχή του δικαιούχου φορέα, δηλ. του υπό σύσταση Ερευνητικού Κέντρου στο οποίο μετέχουν η Ένωση Μαστιχοπαραγωγών Χίου, η Mediterra και ερευνητικοί φορείς που δραστηριοποιούνται στο χώρο της έρευνας για τη μαστίχα.


επισκευη iphone πειραια

Η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Χριστιάνα Καλογήρου, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ για την παραπάνω σημαντική για την οικονομία της Χίου ένταξη τόνισε: «Αξιοποιούμε τις χρηματοδοτικές δυνατότητες του Ευρωπαϊκού Προγράμματος της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου για να υποστηρίξουμε τον "θησαυρό" της Χίου που είναι η μαστίχα. Στην εποχή του μεγάλου ανταγωνισμού και της προσπάθειας προώθησης των μοναδικών προϊόντων του τόπου μας, η έρευνα και τεκμηρίωση των εξαιρετικών ιδιοτήτων της μαστίχας έχει εξέχουσα θέση. Ανταποκρινόμενοι σε αυτή την ανάγκη χρηματοδοτούμε τη δημιουργία Ερευνητικού Κέντρου για τη μαστίχα και εξασφαλίζουμε τις προϋποθέσεις για την περαιτέρω ανάπτυξη της μαστιχοκαλλιέργειας, τη δημιουργία πρωτοποριακών προϊόντων και την προώθηση της καινοτομίας στην επιχειρηματικότητα».



ενοικιασεις κατοικιων λαγονησι χρυση ευκαιρια

επιπλα απο την βουλγαρια

σερ τομας μουρ
Η 28χρονη από τη Σητεία που είναι αεροσυνοδός της βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας (vid)

Ζωή σαν όνειρο για την όμορφη Κυριακή Κατσογρεσάκη από την Ζήρο Σητείας.


επιπλα απο την βουλγαρια

Σαν ένα… παραμύθι είναι η ζωή μίας νεαρής κοπέλα από τη Σητεία που αποδεικνύοντας ότι τα όνειρα δεν έχουν ταβάνι, κατέληξε να είναι μία από τις προσωπικές αεροσυνοδούς της Βασιλικής Οικογένειας στη Σαουδική Αραβία.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Καλεσμένη στην εκπομπή «Κρήτη Σήμερα» μίλησε στη Νικολέτα Σφακιανάκη για τα βήματά της, από τη Σητεία μέχρι και τη Σαουδική Αραβία.

Η 28χρονη Κυριακή Κατσογρεσάκη ξεκίνησε την πορεία της από την Emirates όπου και ξεχώρισε ανάμεσα σε εκατοντάδες άλλες κοπέλες από όλη την Ευρώπη με αποτέλεσμα να γίνει μία από τις προσωπικές αεροσυνοδούς της Βασιλικής Οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί συνέντευξη που παραχώρησε στο τοπικό κανάλι «Κρήτη Σήμερα»:



Ωστόσο τα όνειρα της όμορφης Κρητικοπούλας, δεν σταματούν εκεί αποδεικνύοντας στην πράξη πως το πείσμα, η θέληση και το ρίσκο επιβραβεύονται στις μέρες μας, αποτελώντας ένα παράδειγμα προς μίμηση για κάθε νέο καθώς το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει ξεκινήσει μαθήματα για να γίνει μία από τις ελάχιστες γυναίκες πιλότους!

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην gallery του άρθρου.

Πηγή: neakriti


Η 28χρονη από τη Σητεία που είναι αεροσυνοδός της βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας (vid)
01
Η 28χρονη από τη Σητεία που είναι αεροσυνοδός της βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας (vid)


















βασιλισσα αστραφτερη

επαγγελματικο ηθος

Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία: Πόσος κόσμος μαζεύτηκε τελικά στο Σύνταγμα σήμερα;
EUROKINISSI

Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία: Είθισται παραδοσιακά και διαχρονικά σε όλες τις συγκεντρώσεις και πορείες που λαμβάνουν χώρα στην Ελλάδα να υπάρχει μια κάποια απόκλιση στον αριθμό των διαδηλωτών που ανακοινώνει η Αστυνομία και οι διοργανωτές. Αυτό, ωστόσο, που συνέβη σήμερα ξεπέρασε κάθε προηγούμενο!


επαγγελματικο ηθος

αννα ζηρδελη βικιπαιδεια

θέατρο στέγη γραμμάτων και τεχνών


Στο πλαίσιο του συλλαλητηρίου για την Μακεδονία, η ΕΛ. ΑΣ. εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία το πλήθος των διαδηλωτών στο Σύνταγμα ανήλθε στους 60.000.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Συγκεκριμένα, στην επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας αναφέρεται:

«Από ώρα 14:00 σήμερα (20-01-2019) πραγματοποιείται εκδήλωση με τη συμμετοχή περίπου εξήντα χιλιάδων (60.000) πολιτών στην περιοχή της πλατείας Συντάγματος.

Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής λαμβάνει αυξημένα μέτρα ασφαλείας, τροχαίας και τάξης για την ομαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης.

Για την εκδήλωση αφίχθησαν στην Αττική (326) λεωφορεία, από τα οποία (253) από τον σταθμό διοδίων Αφιδνών, (71) από το σταθμό διοδίων Ελευσίνας και (2) από την Κρήτη. Τα λεωφορεία φυλάσσονται από αστυνομικές δυνάμεις σε χώρους στάθμευσης».

Την ίδια ώρα, ωστόσο, στα πλάνα και τις φωτογραφίες εμφανίζεται να διαδήλωσε κατά της συμφωνίας των Πρεσπών μια λαοθάλασσα, καθώς δεν γέμισε μόνο το Σύνταγμα, αλλά και όλοι οι γύρω δρόμοι.

Σημειώνεται, μάλιστα, ότι ένας εκ των διοργανωτών του συλλαλητηρίου, ο κ. Στέργιος Καλόγερος, έκανε νωρίτερα λόγο στον ΣΚΑΙ για 600.000 διαδηλωτές με 3.000 πούλμαν να συρρέουν στην Αθήνα από όλη την Ελλάδα.

Τα συμπεράσματα δικά σας…


4688100.jpg
01











Διαβάστε επίσης:

Συλλαλητήριο Μακεδονία: Ο Τσίπρας είδε μόνο Χρυσαυγίτες στη συγκέντρωση

Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία: Κυβέρνηση, αστυνομία και παρακρατικοί αμαύρωσαν τη συγκέντρωση


τσαγκαρης κουκακι

δοχειο ηλιακου θερμοσιφωνα τιμη

Όπως εξηγεί η ίδια, η Ακρόπολη είναι μοναδικό μνημείο στον κόσμο και δεν πρόκειται μόνο για εθνική περηφάνια: «Συμφωνώ πλήρως με την απόφαση, η οποία ελήφθη από το ΚΑΣ, διότι πρόκειται για το μνημείο σύμβολο της Δημοκρατίας. Είμαστε υποχρεωμένοι, κατά συνέπεια, να διατηρήσουμε ακέραια τη συμβολική του αξία. Σεβόμαστε τον οίκο, αλλά του προτάθηκαν ως εναλλακτική άλλα μνημεία που απέρριψε», είπε χαρακτηριστικά η υπουργός Πολιτισμού.


τσαγκαρης κουκακι

ιστοσελίδα κκε





κλασική αρμονία - έλεγχος μουσικών ακουστικών ικανοτήτων

σπαστα τραπεζια θεσσαλονικη

Διεθνής ερευνητική ομάδα αξιολογεί τώρα την επίδραση των νέων τεχνολογιών στα ανθρώπινα δικαιώματα και την ηθική με συμμετοχή του Ιονίου Πανεπιστημίου


κλασική αρμονία - έλεγχος μουσικών ακουστικών ικανοτήτων

την ωραιότητα

Πρόκειται για το πρόγραμμα SIENNA, το οποίο με ελληνική υπογραφή μεταξύ άλλων, φαίνεται ότι προετοιμάζει το έδαφος για υπεύθυνη καινοτομία αλλά και για μία νέα εποχή, με έμφαση την ηθική, την δεοντολογία και την ανθρωποκεντρική προσέγγιση!


Σε όλον τον κόσμο, είναι δύσκολη η αξιολόγηση της επίδρασης των νέων τεχνολογιών στα ανθρώπινα δικαιώματα και τη ηθική, ειδικά όσον αφορά τη νέα έρευνα στη γενετική και τη γονιδιωματική, την ανθρώπινη βελτίωση, την τεχνητή νοημοσύνη και τη ρομποτική.


Ερευνητές από τέσσερις ηπείρους ένωσαν τις δυνάμεις τους στο ερευνητικό έργο SIENNA για να βοηθήσουν στη βελτίωση των νομικού και δεοντολογικών κανόνων. Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση μέσω του Προγράμματος HORIZON 2020 με 4 εκατ. ευρώ.


Το Ιόνιο Πανεπιστήμιο συμμετέχει για την Ελλάδα, με επιστημονική υπεύθυνη την Αν. Καθηγήτρια Μαρία Κανελλοπούλου-Μπότη. Εκτός από τη θεωρητική έρευνα στο ελληνικό δίκαιο και το ηθικό πλαίσιο, το Ιόνιο Πανεπιστήμιο θα οργανώσει εργαστήρια και πάνελ πολιτών που θα απαντήσουν σε ερωτηματολόγια αξιολογώντας τις νέες τεχνολογίες το 2019 και το 2020.


Είναι δύσκολο να προβλέψει κανείς τις συνέπειες της ανάπτυξης και της χρήσης νέων τεχνολογιών.


Αλληλεπιδρούμε με ρομπότ, έξυπνες μηχανές, έξυπνο λογισμικό, προσθετική και εμφυτεύματα καθημερινά. Παράλληλα, νέες βελτιωμένες τεχνολογίες για τη γενετική ή τη γονιδιωματική περνάνε από την έρευνα στους ασθενείς και τους καταναλωτές ως πιο φτηνά και προσβάσιμα τεστ και εξετάσεις.


Για παράδειγμα στην Ελλάδα σήμερα, τεστ πατρότητας πωλούνται στα φαρμακεία ή αποστέλλονται μέσω του διαδικτύου στους καταναλωτές, σαν ένα οποιοδήποτε άλλο εμπορικό προϊόν, χωρίς όμως τη δυνατότητα της αναγκαίας γενετικής συμβουλευτικής.


Σήμερα είμαστε πιο κοντά σε εικόνες που παλιά θα θεωρούσαμε επιστημονική φαντασία. Η γενετική διάγνωση δεν είναι καινούργια. Αυτά τα εργαλεία έχουν χρησιμοποιηθεί εδώ και δεκαετίες για να βρουν τα άτομα και τις οικογένειες με κληρονομικές διαταραχές Όμως, η επεξεργασία γονιδίων που θα θεραπεύει γενετικές ασθένειες διαφαίνεται αυτή τη στιγμή. Έστω θεωρητικά, αυτή η τεχνολογία θα μπορεί να σχεδιάζει ή να τροποποιεί συγκεκριμένα χαρακτηριστικά στον άνθρωπο. Παρόμοια, η εκπαίδευση και η άσκηση θεωρείται ότι μας βοηθούν να βελτιώνουμε τις ικανότητές μας. Νέες τεχνολογίες υπόσχονται μια πιο συγκεκριμένη και αποτελεσματική παρέμβαση προς τη βελτίωσή μας. Εφαρμογές της τεχνητής νοημοσύνης και της ρομποτικής θα μπορούσαν να αντικαταστήσουν τον άνθρωπο σε πολλές δουλειές. Αυτό με τη σειρά του θα μπορούσε να αλλάξει τις προσδοκίες που έχουν οι εργοδότες από τους εργαζόμενους.


Ποιος έχει ευθύνη για τις διαφορετικές χρήσεις που κάνουμε με τη δυναμική μας έρευνα και τεχνολογία σήμερα; Τι νόμους και ρυθμίσεις πρέπει να θέσουμε και ποιες ανησυχίες μας πρέπει να κατασιγάσουν; Το πρόγραμμα SIENNA συζητά νέους κανόνες δεοντολογίας και θα καταλήξει σε συστάσεις για τη βελτίωση της δεοντολογίας, από ερευνητές της Ευρώπης, της Ασίας, των ΗΠΑ και της Αφρικής.


«Το ερευνητικό έργο SIENNA εξετάζει τις πρακτικές και ηθικές ερωτήσεις μας για το τι πρέπει και τι δεν πρέπει να επιτρέπεται στην έρευνα και την ανάπτυξη της τεχνολογίας. Οι προτάσεις μας θα βασίζονται σε εκτενείς διαβουλεύσεις με διεθνείς παράγοντες και ειδικούς στη γενετική, γονιδιωματική, και την ανθρώπινη βελτίωση, την τεχνητή νοημοσύνη και τη ρομποτική. Μαζί με έρευνες για τη δημόσια γνώμη και τα πάνελ των πολιτών, αυτό θα μας διασφαλίσει ότι τα αποτελέσματά μας θα είναι σχετικά, τεκμηριωμένα και πιο πιθανό να εφαρμοστούν», όπως λέει η Ροβίνα Ροντρίγκες, Αναλύτρια στην Trilateral Research και αναπληρώτρια επιστημονική υπεύθυνη του SIENNA.


flapover laptop backpack victorinox

Με τη νίκη της 2-1 στη Βουδαπέστη επί της Βίντι, οι πρωταθλητές συμπλήρωσαν 13 αγώνες χωρίς ήττα, βελτιώνοντας την προηγούμενη επίδοση που μοιράζονταν με τον ΠΑΟΚ. Ένα επίτευγμα που πολύ δύσκολα θα καταρριφθεί.


flapover laptop backpack victorinox

υπολογισμο λογαριασμου δεη

Η προηγούμενη φορά που η ΑΕΚ είχε φτάσει τα 12 ματς αήττητοι, ήταν από τον Φεβρουάριο του 2002 έως τον Φεβρουάριο του 2003. Τώρα, της δίνεται η ευκαιρία να ξεπεράσει και το ένα ημερολογιακό έτος, σ΄αυτό το μαγικό ταξίδι που ξεκίνησε από τις 17 Αυγούστου 2017 και το 0-0 με τη Μπριζ στο Βέλγιο.


Η τελευταία της ήττα σημειώθηκε στις 2 Αυγούστου 2017, από την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα (1-0). Εκτοτε, ακολούθησαν 4 νίκες και 9 ισοπαλίες.


Οι τελευταίοι 13 ευρωπαϊκοί αγώνες της Ενωσης:


ΣΕΖΟΝ 2017/18
Europa League - Play Off
17/08/2017 Μπριζ-ΑΕΚ 0-0
24/08/2017 ΑΕΚ-Μπριζ 3-0

Europa League - Όμιλος
14/09/2017 Ριέκα-ΑΕΚ 1-2
28/09/2017 ΑΕΚ-Αούστρια Βιένης 2-2
19/10/2017 Μίλαν-ΑΕΚ 0-0
02/11/2017 ΑΕΚ-Μίλαν 0-0
23/11/2017 ΑΕΚ-Ριέκα 2-2
07/12/2017 Αούστρια Βιένης-ΑΕΚ 0-0

Φάση των «16»
15/02/2018 ΑΕΚ-Ντιναμό Κιέβου 1-1
22/02/2018 Ντιναμό Κιέβου-ΑΕΚ 0-0



ΣΕΖΟΝ 2018/19
Champions League - Γ΄ προκριματικός
08/08/2018 Σέλτικ-ΑΕΚ 1-1
14/08/2018 ΑΕΚ-Σέλτικ 2-1


Champions League - Play Off
22/08/2018 Βίντι-ΑΕΚ 1-2



το δακτιλιδι τισ φοτιασ περιληψεις

σοκολατενιο ρυζογαλο

χελωνα ρεσορτ

Παράλληλα, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, τόνισε: "οφείλουμε, με κάθε τίμημα και παραμερίζοντας τις όποιες διαφορές μας, να αναδειχθούμε, τώρα και στο μέλλον, άξιοι συνεχιστές των Προγόνων μας και της απαράμιλλης Κληρονομιάς τους".


σοκολατενιο ρυζογαλο

"Η Άλωση της Τριπολιτσάς", υπογράμμισε, "έχει όλα τα βασικά χαρακτηριστικά πραγματικής εθνικής επετείου. Και τούτο διότι πρώτον αποτελεί αδιαμφισβήτητο ιστορικό γεγονός το ότι μετά την έκρηξη της επανάστασης του 1821, η Άλωση της Τριπολιτσάς υπήρξε η σημαντικότερη επιτυχία των αγωνιστών του 1821, η οποία οδήγησε στην τελική ευόδωση της εθνεγερσίας.



κασετινα με κραγιον mac

ευγνωμονούσα ελλάς

Επτακόσια γραμμάρια κάνναβης κατασχέθηκαν από τους συλληφθέντες ηλικίας από 21 έως 25 ετών οι οποίοι χθες τα ξημερώματα επέβαιναν σε δίκυκλη μοτοσυκλέτα και προκάλεσαν σωματικές βλάβες σε 27χρονο Έλληνα. Στην ίδια περιοχή οι δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας με τη χρήση βίας αφαίρεσαν από 23χρονο αλλοδαπό υπήκοο Ολλανδίας, χρήματα, κόσμημα και κινητό τηλέφωνο.


ευγνωμονούσα ελλάς

Η έρευνα των αστυνομικών οδήγησε στη σύλληψη των τριών ανδρών και σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του 21χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επτά αυτοσχέδιες συσκευασίες οι οποίες περιείχαν συνολικά 689,4 γραμμάρια κάνναβης, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και ένα κινητό τηλέφωνο.


Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.



άιρτον σένα θανατος
πρωτοτυπο σημασια

ποιοι πεθαναν νεοι

θηκες για συλλογη νομισματων
Φωτιά - Πληροφορίες για 10 νεκρούς: Συγκλονιστικές εικόνες από το λιμάνι της Ραφήνας

Φωτιά τώρα: Εθνική τραγωδία - Αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών από τις φονικές πυρκαγιές στην Αττική - Πληροφορίες για 10 νεκρούς - Ανασύρουν νεκρούς από το λιμάνι της Ραφήνας - Συγκλονιστικέ εικόνες από το σημείο - Αναζητούν ανθρώπους μέσα στα σκάφη - Γιγαντιαία επιχείρηση για τον επαγκλωβισμό τους - Φόβοι ότι θα αυξηθεί ο αριθμός των νεκρών - 56 οι τραυματίες


ποιοι πεθαναν νεοι

Εθνική τραγωδία. Τουλάχιστον 10 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους στις πυρκαγιές που βρίσκονται σε εξέλιξη στη Αττική, σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ. Ωστόσο, πρόκειται για πληροφορίες που δεν έχουν ακόμα επιβεβαιωθεί από τις Αρχές.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Οκτώ πτώματα έχουν συγκεντρωθεί στο λιμάνι της Ραφήνας. Δύο ακόμα απανθρακωμένα πτώματα έχουν μεταφερθεί στο «Σισμανόγλειο» νοσοκομείο, τα οποία αποτελούν και τον επίσημο απολογισμό.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο διοικητής του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας (ΕΚΕΠΥ) Νίκος Παπαευσταθίου δεν διέψευσε την ύπαρξη κι άλλων θυμάτων όμως σημείωσε πως επισήμως δεν μπορεί να μιλήσει για μεγαλύτερο αριθμό έως ότου τα σώματά τους να μεταφερθούν στο «Σισμανόγλειο».

Δύο παιδιά μεταξύ των θυμάτων

Ανάμεσα στους νεκρούς, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ βρίσκονται δύο παιδιά και δύο ηλικιωμένοι.

56 εγκαυματίες - Οι 11 σε σοβαρή κατάσταση

Τουλάχιστον 56 είναι οι εγκαυματίες, σύμφωνα με τον κ. Παπαευσταθίου, με τους 11 εξ αυτών να νοσηλεύονται διασωληνωμένοι σε σοβαρή κατάσταση.

Είκοσι ασθενοφόρα και κινητές ιατρικές μονάδες επιχειρούν στην ευρύτερη περιοχή του Νέου Βουτζά, στην Ραφήνα, στην Νέα Μάκρη και στο Κόκκινο Λιμανάκι. Σε επιφυλακή έχουν τεθεί όλα τα στρατιωτικά νοσοκομεία της Αττικής.

Νωρίτερα, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο πρόεδρος των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ ανέφερε πως ασθενοφόρα έχουν παραλάβει δύο απανθρακωμένα πτώματα, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να υπάρχουν κι άλλα θύματα.

Συγκλονιστικές εικόνες στη Ραφήνα - Αναζητούν τους ανθρώπους μέσα στα σκάφη

Μεγάλη επιχείρηση διάσωσης και μεταφοράς τραυματιών βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα στο λιμάνι της Ραφήνας.

Με ιδιωτικά αλλά και σκάφη του λιμενικού, μεταφέρονται αυτή την ώρα άνδρες, γυναίκες και παιδιά, που είχαν εγκλωβιστεί στις παραλίες από τη μεγάλη φωτιά που έκαψε τα πάντα στο πέρασμά της.

rafi

Δυστυχώς, ανάμεσα σε αυτούς που ανασύρονται είναι και κάποιοι νεκροί, αυξάνοντας συνεχώς τον τραγικό απολογισμό.

Σύμφωνα με το irafina.gr, στο λιμάνι της Ραφήνας εξελίσσονται στιγμές από αρχαία τραγωδία, καθώς συγγενείς και φίλοι όλων όσων είχαν εγκλωβιστεί, έχουν μαζευτεί στις προβλήτες του λιμανιού και περιμένουν να ξαναδούν τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Βίντεο ντοκουμέντο: Πλοία διασώζουν κόσμο από τη θάλασσα της Ραφήνας



Τα ασθενοφόρα παραλαμβάνουν τους τραυματίες, ενώ όσοι είναι καλά στην υγεία τους πέφτουν στην αγκαλιά των αγαπημένων τους.

rafinaneo2

Δείτε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τα πύρινα μέτωπα στη χώρα μας

Ανεξέλεγκτη η πυρκαγιά στην Κινέτα

Μεγάλες είναι οι μέχρι τώρα καταστροφές από τη φωτιά η οποία εκδηλώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (23/07/2018) σε πευκόφυτη περιοχή στα Γεράνεια Όρη, στην Κινέτα Αττικής. Κλειστή παραμένει μέχρι και αυτή τη στιγμή η Εθνική Οδός Αθηνών - Κορίνθου και ο Προαστιακός ενώ στο σημείο συνδράμουν οι Ένοπλες Δυνάμεις.

Από τη φωτιά δεκάδες σπίτια έχουν τυλιχθεί στις φλόγες, ενώ έχουν εκκενωθεί τρεις οικισμοί, της Γαλήνης και του Πανοράματος 1 και 2.

Λιμενικό: Οι πολίτες να καλούν για βοήθεια το «108», όχι τα ΜΜΕ

Το Λιμενικό, με ανακοίνωσή του, καλεί τους πολίτες που χρήζουν βοήθειας, εξαιτίας της πυρκαγιάς στη Ραφήνα, να καλούν στον αριθμό έκτακτης ανάγκης και όχι στα ΜΜΕ.

Νωρίτερα, αρκετοί πολίτες είχαν απευθυνθεί στα τηλεοπτικά κανάλια, κάνοντας αναφορά για εγκλωβισμένους πολίτες εξαιτίας της φωτιάς.

«Παρακαλούνται οι πολίτες που χρήζουν παροχής συνδρομής από τα μέσα του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής λόγω της πυρκαγιάς που βρίσκεται σε εξέλιξη στις ακτές της Ραφήνας, να καλούν στον αριθμό έκτακτης ανάγκης του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής “108” και όχι στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης», ανέφερε η ανακοίνωση του Λιμενικού.

Δείτε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τα πύρινα μέτωπα στη χώρα μας


Λιμάνι Ραφήνας
01
Λιμάνι Ραφήνας


















εθιμα των κυθηρων

ευκολα και γρηγορα γλυκα για φοιτητες

Με πάθος και ομαδικό πνεύμα


Αν κάτι μπορεί να καταλάβει κανείς βλέποντας τα φωτογραφικά κλικ του παιχνιδιού, είναι το μεγάλο πάθος και τη θέληση που είχαν οι διεθνείς σε καθε φάση του αγώνα με τη Λιθουανία. Στοιχεία που τους έκαναν να παίξουν σκληρή άμυνα και να φτάσουν στην επικράτηση.


ευκολα και γρηγορα γλυκα για φοιτητες

κρεμαστη γεφυρα στην ελλαδα

4222354
(Το όνομα μου είναι Παπαγιάννης, φωνάζει ο Έλληνας σέντερ στο Βαλαντσιούνας - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS)


4222516
(Πάμε ρε Ελλαδάρα από τον Παπανικολάου - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS)


4222538
(Ο Σλούκι Λουκ-Σλούκας πυροβολεί πιο γρήγορα από τη σκιά του - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS)


Όλοι μαζί για την Ελλάδα


Τα επεισόδια και η γκρίνια στα αποδυτήρια είναι πλέον παρελθόν. Όλοι οι διεθνείς είναι μια γροθιά και παλέυουν για το καλύτερο.


4222581
(Ποιος είπε ότι η Ελλάδα δε βάζει τρίποντα; - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS)


4222547
(Η επιβράβευση για την προσπάθεια - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS)


4222583
(Πάμε ρε γερά! - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS)


Λίγοι αλλά Έλληνες


Το Σινάν Ερντέμ ήταν εχθρικό το Σάββατο για την εθνική ομάδα. Λιθουανοί και "ουδέτεροι" αποδοκίμαζαν τους διεθνείς. Εκεί όμως ήταν και οι Έλληνες φίλαθλοι να βάλουν μια φωνή, με τους "πελαργούς" σε πρώτο πλάνο.


4222575
(Ε, οοοοολεε...- Πηγή: EUROKINISSI SPORTS)


4222579
(Αφιερωμένο - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS)


1 4222617
(Σήκωσε το, το τιμημένο...- Πηγή: EUROKINISSI SPORTS)


Και Top-5 με Μπουρούση


Ήταν η σειρά του Γιάννη Μπουρούση, μετά τους Αντετοκούνμπο και Πρίντεζη να μπει σε ένα top-5 αγωνιστικής και με το κάρφωμα του στο καλάθι της Λιθουανίας, βρέθηκε στο ν.4



Start your Sunday with the 1st #NikeTopPlays of the #EuroBasket2017 Final Phase ⚡️! @Nike pic.twitter.com/OV0WhFoxKx

— FIBA (@FIBA) September 10, 2017


μονοπετρα θεσσαλονικη τιμες

Τετάρτη 29 Μαΐου 2019

λευκωμα στα ουρα στα παιδια

Ο γάμος, ο οποίος ήταν προγραμματισμένος για τον Νοέμβριο, θα ήταν ένα σημαντικότατο γεγονός για τη χώρα και την οικογένειά της και τον αυτοκράτορα Ακιχίτο, ο οποίος αναμένεται να παραιτηθεί από τα καθήκοντά του τον Απρίλιο του 2019.


λευκωμα στα ουρα στα παιδια

ζωδιο γαμου καρκινος

Αλλά, το ζευγάρι δήλωσε πως διστάζει να προχωρήσει σε έναν τόσο γρήγορο γάμο. «Ευθύνεται η ανωριμότητά μας και απλά το μετανιώσαμε», αναφέρει το ζευγάρι σε ανακοίνωσή του.


Οι Ιάπωνες δέχθηκαν με μεγάλο ενθουσιασμό το νέο του γάμο που ανακοινώθηκε το περασμένο έτος. Το ζευγάρι γνωρίστηκε στα φοιτητικά του χρόνια και είναι μαζί πέντε χρόνια.


Πριν την ανακοίνωση του αυτοκρατορικού αρραβώνα, ο Κέι Κομούρο ήταν γνωστός ως «Πρίγκιπας της Θάλασσας» λόγω της εμφάνισής του σε τουριστική καμπάνια προώθησης της πόλης Φουτζισάβα.




θελω να μεταφρασω ενα κειμενο απο τα ελληνικα στα αγγλικα

ακριβα εστιατορια νοτια προαστια

ανακατασκευασμένα pc
ποσα ωαρια απελευθερωνονται

Μεταξύ των όρων που συμπεριλάμβανε η έγκριση ήταν η εκπόνηση ειδικής αρχιτεκτονικής μελέτης για την καλύτερη προστασία του αρχαιολογικού χώρου του Ναού του Απόλλωνα Ζωστήρα και η σύνδεσή του, μέσω πεζοδρομίου, με παρακείμενο λόφο όπου έχουν ανακαλυφθεί πρωτοελλαδικός οικισμός και ελληνιστικό οχυρό των χρόνων του Χρεμωνίδειου Πολέμου (3ος αι. π. Χ.).


ακριβα εστιατορια νοτια προαστια

Θυμίζουμε ότι τον Μάρτιο του 2016, γνωμοδότηση του ΚΑΣ (που έγινε Υπουργική Απόφαση) και αφορούσε την έγκριση του Ειδικού Σχεδίου Χωρικής Ανάπτυξης Δημοσίου Ακινήτου (ΕΣΧΑΔΑ) στην παραπάνω έκταση, άλλαξε τα δεδομένα ως προς την πρόσβαση του Ναού του Απόλλωνα Ζωστήρα. Με την απόφαση αυτή (η οποία επαναλήφθηκε και ως όρος στη χτεσινή γνωμοδότηση), ο Ναός, που βρίσκεται εντός αδόμητης ζώνης απόλυτης προστασίας, θα μετατραπεί σε οργανωμένο επισκέψιμο αρχαιολογικό χώρο, ο οποίος θα λειτουργεί συγκεκριμένες ώρες και ημέρες, με είσοδο από τον δημόσιο δρόμο, αποκομμένη και ανεξάρτητη από τις λουτρικές εγκαταστάσεις.


Σύμφωνα με τις μελέτες που εγκρίθηκαν χθες (10/10) από το ΚΑΣ, εντός των περιοχών ανάπτυξης προβλέπεται να διενεργηθούν μικρές προσθήκες, ανακαινίσεις και επισκευές σε υφιστάμενα κτίρια (π. χ. ξενοδοχεία Αρίων και Ναυσικά), κατεδάφιση του εγκαταλελειμμένου ξενοδοχείου Αφροδίτη και ανέγερση 15 πολυτελών κατοικιών. Επίσης, θα γίνουν βελτιώσεις στο οδικό δίκτυο, πεζοδρομήσεις, ενώ θα ενισχυθεί και θα αποκατασταθεί το φυσικό τοπίο. Σημειώνεται ότι εντός του ακινήτου, που έχει έκταση λίγο μεγαλύτερη από 301.800 τ. μ., λειτουργεί ξενοδοχειακό συγκρότημα πέντε αστέρων και άλλες τουριστικές εγκαταστάσεις. Στην έκταση μελέτης του επενδυτικού σχεδίου δεν εμπίπτει ο Ναός του Απόλλωνα Ζωστήρα, ο οποίος βρίσκεται μεταξύ δυο τμημάτων του ΕΣΧΑΔΑ και ανήκει στο ελληνικό Δημόσιο.


Ο Ναός του Απόλλωνα Ζωστήρα, που θεμελιώθηκε στα τέλη του 6ου αι. π. Χ., ανασκάφτηκε τη δεκαετία του 1920. Εντός του αποκαλύφθηκαν βάθρα θεοτήτων, ενώ σε μικρή απόσταση βρέθηκε ορθογώνιος βωμός. Μέχρι πρόσφατα ο ναός αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα κυρίως λόγω των υδάτων που τον κατέκλυζαν (βρίσκεται πολύ κοντά στην παραλία). Με ειδική μελέτη αποστράγγισης, που εγκρίθηκε το 2009, το πρόβλημα αντιμετωπίστηκε και σήμερα το μνημείο είναι σε πολύ καλή κατάσταση, όπως αναφέρθηκε στη συνεδρίαση. Άλλες αρχαιότητες που αφορούν την περιοχή είναι:


ήβης

Το ΕΔΑΔ έκρινε πως οι Αρχές «δεν πραγματοποίησαν αποτελεσματική έρευνα για τον θάνατο των συγγενών των εναγόντων» και καταδίκασε τη Ρωσία να καταβάλει 15.000 ευρώ σε κάθε έναν από αυτούς.


ήβης

φοιτητικη ζωη στη σπαρτη

roc κρεμες αδυνατισματος

«Σύμφωνα με τους ενάγοντες, 21 συγγενείς τους σκοτώθηκαν στις 5 Φεβρουαρίου 2000 στη διάρκεια επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε από κρατικά όργανα», διευκρίνισε το δικαστήριο. Έναν μήνα αργότερα ξεκίνησε έρευνα από την εισαγγελία του Γκρόζνι, όμως η διαδικασία, που «αναστάλθηκε και επαναλήφθηκε πολλές φορές», συνεχίζεται μέχρι σήμερα.


Σε έκθεση που δημοσιοποιήθηκε μερικές εβδομάδες μετά τα γεγονότα, το Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (Human Rights Watch) ανέφερε πως οι ρωσικές δυνάμεις σφαγίασαν 62 αμάχους στις 5 Φεβρουαρίου 2000 και πως ο στρατός προσπάθησε στη συνέχεια να αποκρύψει αυτά τα εγκλήματα.


Τον Ιούλιο, σε μία άλλη υπόθεση με ενάγοντες συγγενείς των θυμάτων, το ΕΔΑΔ είχε εκτιμήσει πως η έναρξη έρευνας έναν μήνα μετά τα γεγονότα συνιστούσε «απαράδεκτη καθυστέρηση στην περίπτωση θανάτου δεκάδων θυμάτων».


«Η διαδικασία επλήγη επίσης από μια ολόκληρη σειρά σημαντικών και ανεξήγητων καθυστερήσεων καθώς και από ελλείψεις από τη στιγμή που ξεκίνησε η έρευνα», σύμφωνα με το δικαστήριο.


εκκλησια πλατεια καραισκακη

Αναλυτικά, οι αλλαγές που αφορούν τα επιστημονικά πεδία, είναι οι εξής:


εκκλησια πλατεια καραισκακη

βασιλειου οι αγγελοι στιχοι

- Για τη Σχολή Δοκίμων Λιμενοφυλάκων και τη Σχολή Δοκίμων Σημαιοφόρων Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, αρχής γενομένης από το ακαδημαϊκό έτος 2019-20, η εισαγωγή θα πραγματοποιείται με το σύστημα των πανελλαδικών εξετάσεων και η πρόσβαση σε αυτές θα γίνεται από το 1ο Επιστημονικό Πεδίο (Ανθρωπιστικών, Νομικών και Κοινωνικών Επιστημών), το 2ο Επιστημονικό Πεδίο (Θετικών και Τεχνολογικών Επιστημών) και το 4ο Επιστημονικό Πεδίο (Επιστημών Οικονομίας και Πληροφορικής).


- Το Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, εκτός από το 4ο Επιστημονικό Πεδίο που είναι ήδη ενταγμένο, προστίθεται και στο 1ο Επιστημονικό Πεδίο.


- Το Τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, εκτός από το 3ο Επιστημονικό Πεδίο που είναι ήδη ενταγμένο, προστίθεται και στο 2ο Επιστημονικό Πεδίο, ενώ διαγράφεται από το 4ο Επιστημονικό Πεδίο και


- Το Τμήμα Στατιστικής και Αναλογιστικών - Χρηματοοικονομικών Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου, εκτός από το 2ο Επιστημονικό Πεδίο που είναι ήδη ενταγμένο, προστίθεται και στο 4ο Επιστημονικό Πεδίο.



σοκολατα ροφημα κρυα συνταγη

περιβραχιονιο τιμη

Υπενθυμίζεται πως όλα τα νομικά πρόσωπα που έχουν έδρα στην Ελλάδα, θα πρέπει να γνωστοποιούν πληροφορίες για τον πραγματικό δικαιούχο τους προς το Κεντρικό Μητρώο Πραγματικών Δικαιούχων, το οποίο θα δημιουργηθεί στη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών.


περιβραχιονιο τιμη

αντιφασεις της ελληνικης κοινωνιας

Κατ’ ενσωμάτωση της ευρωπαϊκής νομοθεσίας, η Ελλάδα υιοθετεί τον επί μακρόν αναμενόμενο νόμο (ν. 4557/2018, ο οποίος είναι σε ισχύ από 30.07.2018) για την πρόληψη και καταστολή της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες και της χρηματοδότησης της τρομοκρατίας.


Ως «πραγματικοί δικαιούχοι» ορίζονται τόσο τα φυσικά πρόσωπα στα οποία ανήκει ή τα οποία ελέγχουν έναν πελάτη (νομικό πρόσωπο ή νομικό μόρφωμα), μέσω άμεσης ή έμμεσης κατοχής ή ελέγχου ικανού ποσοστού μετοχών (το οποίο ορίζεται σε 25% και άνω σε μη εισηγμένη εταιρεία) ή με άλλα μέσα, όσο και κάθε φυσικό πρόσωπο για λογαριασμό του οποίου διενεργείται μια συναλλαγή ή δραστηριότητα.


Όλα τα νομικά πρόσωπα με έδρα στην Ελλάδα υποχρεούνται να συλλέγουν και να φυλάσσουν επαρκείς, ακριβείς και επίκαιρες πληροφορίες σχετικά με τους πραγματικούς δικαιούχους τους. Οι πληροφορίες αυτές θα τηρούνται σε ειδικό μητρώο στην έδρα των νομικών προσώπων και θα καταχωρίζονται μέσω της πλατφόρμας Τaxisnet στο Κεντρικό Μητρώο Πραγματικών Δικαιούχων, το οποίο θα δημιουργηθεί στη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών μέσα σε 60 ημέρες από την ημερομηνία που το Κεντρικό Μητρώο θα τεθεί σε λειτουργία.


Το Κεντρικό Μητρώο θα τεθεί σε πλήρη λειτουργία έως τις 31 Ιανουαρίου 2019 και η ενεργοποίηση του θα οδηγήσει σε μεγάλες επιβαρύνσεις χιλιάδες μετόχους εταιρειών. Γιατί; Σήμερα ο τόπος κατοικίας της πλειοψηφίας των μετόχων μίας εταιρείας συνεκτιμάται ως κριτήριο για την ύπαρξη ή μη φορολογικής κατοικίας της εταιρείας στην Ελλάδα.


Η κρίση των ελληνικών φορολογικών αρχών για το εάν ένα αλλοδαπό νομικό πρόσωπο είναι φορολογικός κάτοικος Ελλάδος αφορά στον τόπο άσκησης της πραγματικής διοίκησης μίας εταιρείας. Σχετικά, λαμβάνονται υπόψη ο τόπος καθημερινής διοίκησης, ο τόπος διεξαγωγής της ετήσιας γενικής συνέλευσης ή και των συνεδριάσεων των εκτελεστικών οργάνων (ΔΣ), η κατοικία των μελών ΔΣ, κ. α..


Από την στιγμή που τα στοιχεία του Κεντρικού Μητρώου Πραγματικών Δικαιούχων αποκαλύψουν πως η πλειοψηφία των μετόχων μίας εταιρείας κατοικούν στην Ελλάδα και όχι στο εξωτερικό, τότε θα φορολογηθούν στην Ελλάδα και όχι στη χώρα που δήλωναν ως έδρα πχ της μητρικής.



χαλασμενη χελωνα δεη

στοχαστικός στα αγγλικά

"Πιστεύω ότι ο κ. Κιμ Γιονγκ Ουν κέρδισε προφανώς αυτόν τον γύρο. Ολοκλήρωσε τον στρατηγικό στόχο του: απέκτησε πυρηνικό όπλο, έχει πυραύλους παγκόσμιας εμβέλειας, έως και 13.000 χιλιομέτρων, που μπορούν να φτάσουν σχεδόν σε οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη" είπε ο Πούτιν σε συνέντευξη που παραχώρησε σε Ρώσους δημοσιογράφους και η οποία μεταδόθηκε από την τηλεόραση.


στοχαστικός στα αγγλικά

μονογαμικη γυναικα

λεμφωμα εξετασεις αιματος

Η Ρωσία ψήφισε στο Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών υπέρ της επιβολής διεθνών κυρώσεων σε βάρος της Βόρειας Κορέας για το πυρηνικό πρόγραμμά της, καλώντας ταυτόχρονα τη Δύση να επιδείξει αυτοσυγκράτηση και ζητώντας να ξεκινήσουν συνομιλίες.


Ο πρόεδρος Πούτιν σήμερα επανέλαβε ότι είναι αναγκαίος ο διάλογος με τη Βόρεια Κορέα και ότι ο Κιμ θέλει τώρα να ηρεμήσουν τα πνεύματα. "Είναι ήδη ένας έξυπνος και ώριμος πολιτικός", πρόσθεσε.



καρκινοσ του μαστου χημειοθεραπεια

«Είχαμε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνάντηση και ανταλλαγή απόψεων. Βασικά για το πρόγραμμα το οποίο υλοποιεί ο δήμος για την επανένταξη μακροχρόνιων ανέργων, την κοινωφελή εργασία, συζητήσαμε τα πρωτοποριακά έργα που έχει προγραμματίσει, και με μεγάλη χαρά είδα ότι οι πολίτες συμμετέχουν ενεργά ακόμα και στον καθορισμό των δράσεων», είπε χαρακτηριστικά.


καρκινοσ του μαστου χημειοθεραπεια

προγραμμα πλανηταριου 2015

τανια αποστολου

Αυτός ακριβώς ήταν ο στόχος μας, συνέχισε η αναπληρώτρια υπουργός, η Τοπική Αυτοδιοίκηση να μπει στην υπηρεσία των ανέργων, να τους βοηθήσει στην επανένταξή τους και να μπορέσουν να υλοποιήσουν οι ίδιοι οι άνεργοι έργα τα οποία έχουν απήχηση στην τοπική κοινωνία. Φαίνεται, διευκρίνισε, πως ο δήμος Τρικκαίων είναι ένας από αυτούς που κινήθηκε σταθερά προς αυτή την κατεύθυνση και έχουμε πολύ καλά αποτελέσματα ήδη.


«Σήμερα ξέρουμε ότι το 2016, σε συνεργασία με τον ιδιωτικό τομέα και με την υποστήριξη του υπουργείου Εργασίας στο μέγιστο δυνατό βαθμό, δημιουργήθηκαν 136.000 θέσεις εργασίας» σημείωσε, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ και προσέθεσε:


«Βάζουμε φρένο στην κατηφόρα που είχαμε. Το μίγμα της πολιτικής που εφαρμόζει κανείς μπορεί να κριθεί στο τέλος μίας περιόδου. Οπωσδήποτε υπάρχουν προβλήματα τα οποία από κοινού, και χωρίς κομματικό πρόσημο πρέπει να αντιμετωπίσουμε, φτώχεια, μεγάλη ανεργία, προσφυγικό, από την άλλη όμως το να επικεντρωνόμαστε στο μισό αρνητικό στοιχείο που έχουμε, να παραβλέπουμε τα θετικά στοιχεία, είναι σαν να έχω έρθει εγώ και ενώ ο δήμαρχος έχει κάνει μια πάρα πολύ σημαντική προσπάθεια, επειδή υπάρχει ένα θέμα διαμαρτυρίας, κανείς να απαξιώσει όλο το έργο και όλη την καλή προσπάθεια που έχει γίνει. Λέω λοιπόν ότι κανείς δεν είναι ευχαριστημένος, κανείς - όπως έχει πει ο ίδιος πρωθυπουργός - δεν πανηγυρίζει, ούτε για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα, ούτε για την ανεργία, ούτε για τη φτώχεια».


DSCF6227


isdn pstn converter

Οι παγκόσμιοι ηγέτες υιοθέτησαν το 2000 τους Αναπτυξιακούς Στόχους της Χιλιετίας των Ηνωμένων Εθνών, μια χρονιά κατά την οποία 11,2 εκατομμύρια παιδιά κάτω των 15 ετών πέθαναν από ασθένειες που θα μπορούσαν να προληφθούν, από την έλλειψη πόσιμου νερού, από υποσιτισμό ή κατά τη διάρκεια της γέννας.


isdn pstn converter

κορομηλας ζαχαροπλαστειο λαρισα

Ο αριθμός αυτός μειώθηκε στα 6,3 εκατομμύρια το 2017 - δηλαδή ένα παιδί πέθαινε κάθε πέντε δευτερόλεπτα--σύμφωνα με την υπηρεσία των Ηνωμένων Εθνών για τα παιδιά, την UNICEF, η οποία δημοσιοποίησε σήμερα την έκθεσή της μαζί με άλλους οργανισμούς και την Παγκόσμια Τράπεζα.


«Εκατομμύρια βρέφη και παιδιά δεν θα έπρεπε να εξακολουθούν να πεθαίνουν κάθε χρόνο λόγω της έλλειψης πρόσβασης στο νερό, σε εγκαταστάσεις υγιεινής, σε σωστή διατροφή ή σε βασικές υπηρεσίες υγείας», δήλωσε η δρ. Σιμελέλα του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ).




comet ψεκαστικα

εταιρειες στρωματων

Η σορός του τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα από τις επτά το πρωί ως τις 13:30. Στη Μητρόπολη Αθηνών βρέθηκε η οικογένειά του, που δεχόταν τα συλλυπητήρια του κόσμου για την απώλεια του μακροβιότερου έλληνα πολιτικού.


εταιρειες στρωματων

αθλητικες ζακετες admiral

καθαρισμος φαναρια αυτοκινητου

Επικήδειους λόγους εκφώνησαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, αλλά και ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και γιος του εκλιπόντος, Κυριάκος Μητσοτάκης.


Η σορός του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη θα μεταφερθεί στη γενέτειρά του, τα Χανιά, όπου την Πέμπτη θα γίνει η ταφή του στο νεκροταφείο του Αργουλιδέ, δίπλα στην αγαπημένη του σύζυγο Μαρίκα, αφού προηγηθεί επιμνημόσυνη δέηση στην Αγία Μαγδαληνή Χαλέπας, στις 3 το μεσημέρι.


Δείτε το liveblog του CNN Greece



χυτήριο theatre & art cafe

Η Meiliana, όπως ονομάζεται η καταδικασθείσα, κρίθηκε ένοχη για την κατηγορία της βλασφημίας προς το Ισλάμ, και αποχώρησε από την δικαστική αίθουσα με χειροπέδες.


χυτήριο theatre & art cafe

ιατρικα αναλωσιμα καρδιτσα

ζ μακ η ουκ

Ο συνήγορος της κατηγορούμενης, Ranto Sibarani, τόνισε πως θα καταθέσουν έφεση στην απόφαση, ενώ μία συντηρητική ομάδα της χώρας κατήγγειλε την ποινή ως «πολύ μικρή».


Η μέγιστη ποινή για κατηγορίες βλασφημίας είναι τα πέντε χρόνια.


Το συνταγματικό δίκαιο της Ινδονησίας εγγυάται την ελευθερία του λόγου και την ανεξιθρησκία, όμως τα τελευταία χρόνια είναι πολλές οι περιπτώσεις που μη μουσουλμάνοι διώκονται γιατί θεωρείται πως προσέβαλαν το Ισλάμ. Στην πλειονότητά τους αυτές οι υποθέσεις καταλήγουν με καταδίκη των κατηγορουμένων.


Από το 2004, όπως αναφέρει το ABC News, 147 άτομα έχουν καταδικαστεί για την κατηγορία της βλασφημίας, σύμφωνα με το Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Οι καταδίκες, όμως, έχουν μειωθεί επί των ημερών του προέδρου Joko "Jokowi" Widodo.


σελλα καρπενησι

Ο Πρωθυπουργός τηρώντας την υπόσχεση που είχε δώσει στα παιδιά όταν είχαν έρθει να του πουν τα κάλαντα και σήμερα βρέθηκε στο πλευρό τους.


σελλα καρπενησι

τρισδιάστατα σχέδια σπιτιών

ΕΠΙΣΚΕΨΗ 1


(Πηγή φωτογραφίας ΑΠΕ-ΜΠΕ)


ΕΠΙΣΚΕΨΗ 2


(Πηγή φωτογραφίας ΑΠΕ-ΜΠΕ)


Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες ο Αλέξης Τσίπρας, χαιρέτησε τα παιδιά, συνομίλησε μαζί τους, ενώ ένα από αυτά έτρεξε και τον αγκάλιασε.


ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΓΚΑΛΙΑ


(Πηγή φωτογραφίας ΑΠΕ-ΜΠΕ)



και θα τα πιω ρεμος στιχοι

songs of prem ratan dhan payo on djmaza

«Έχω ήδη ενημερώσει τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομίας Αλέξη Χαρίτση, ότι τόσο εγώ όσο και οι υπηρεσίες μου είμαστε διατεθειμένοι να αλλάξουμε τα επιχειρησιακά προγράμματα που αφορούν την Ελλάδα στο πλαίσιο της Πολιτικής Συνοχής, βάσει αιτήματος των ελληνικών αρχών. Αυτό θα μας επιτρέψει να ανακατευθύνουμε τα ευρωπαϊκά κεφάλαια και να ξαναρχίσουμε την οικονομική δραστηριότητα στις πληγείσες περιοχές», τονίζει η Κορίνα Κρέτσου.


songs of prem ratan dhan payo on djmaza

«Στεκόμαστε στο πλευρό των ελληνικών αρχών και έχουμε ένα συνεχή διάλογο μαζί τους για να παρέχουμε την απαραίτητη βοήθεια για να επιταχύνουμε τη διαδικασία πρόσβασης στο Ευρωπαϊκό Ταμείο Αλληλεγγύης. Επί του παρόντος, οι ελληνικές αρχές προβαίνουν σε εκτίμηση των ζημιών που προκλήθηκαν από τις πυρκαγιές, βάσει των οποίων θα αποστείλουν την αίτηση στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Μόλις ολοκληρωθούν οι απαραίτητες προϋποθέσεις για την πρόσβαση σε αυτό το ταμείο, είμαστε έτοιμοι να κάνουμε ό, τι είναι δυνατό για να καταβάλουμε προκαταβολή το συντομότερο δυνατό.


Επιπλέον, εφόσον πληρούνται οι προϋποθέσεις για την πρόσβαση στο Ταμείο Αλληλεγγύης, υπάρχει επίσης η δυνατότητα για την Ελλάδα να επωφεληθεί σε ποσοστό συγχρηματοδότησης 95% για εργασίες ανοικοδόμησης που χρηματοδοτούνται μέσω της πολιτικής συνοχής» καταλήγει στη δήλωσή της η Κορίνα Κρέτσου.


Κύκλοι του υπουργείου Οικονομίας τόνισαν ότι «από την πρώτη στιγμή το υπουργείο Οικονομίας βρέθηκε σε ανοιχτή επικοινωνία με την αρμόδια επίτροπο, Κορίνα Κρέτσου. Με επιστολή του στις 25/7, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Αλέξης Χαρίτσης ζήτησε την ενεργοποίηση του Ευρωπαϊκού Ταμείου Αλληλεγγύης και τη λήψη όλων των δυνατών μέτρων για τη στήριξη των πληγεισών περιοχών».



christmas games on friv
νερα μαρκες

Τρίτη 28 Μαΐου 2019

vw up ρυποι

Η σοφία της κουκουβάγιας, η εικόνα της οποίας ομόρφυνε τόσο ένα ιστορικό πλην όμως άχαρο λόγω της παλαιότητάς και της εγκατάλειψης κτίριο ανήκει σε δύο επιδραστικούς φορείς του πολιτισμού, όπως είναι το Κέντρο Σύγχρονης Μουσικής Έρευνας (ΚΣΥΜΕ) και το Ίδρυμα Χουρμούζου-Παπαϊωάννου (ΙΧΠΑ), ήρθε σε πλήρη αντιδιαστολή με την ανωριμότητα ενός συμπολίτη μας που θεώρησε εξυπνάδα να περάσει με ροζ μπογιά το έργο τέχνης του WD καταστρέφοντάς το.


vw up ρυποι

πιπεσ καπνου ελληνικεσ

λέιζερ πόδια

Σύμφωνα με το γκρουπ του Facebook Ιστορίες Γραφιστικής Τρέλας, έχουν ήδη ξεκινήσει προσπάθειες αποκατάστασης του γκράφιτι...


koukou


αίτηση για καταχώριση εγγραπτέας πράξης

προτασεις με το δινω γη και υδωρ

Όπως αναφέρει η κυβερνητική ανακοίνωση της Λευκωσίας, οι δύο πολιτικοί συζήτησαν για το υψηλό και εξαίρετο επίπεδο των σχέσεων Κύπρου-Αιγύπτου και εξέφρασαν την αμοιβαία πεποίθηση για ενίσχυση των σχέσεων τους σε όλους τους τομείς.


αίτηση για καταχώριση εγγραπτέας πράξης

λεωφόρος βουλιαγμένης 270α

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην αιγυπτιακή πρωτεύουσα στο περιθώριο της Τριμερούς Συνάντησης Κορυφής Κύπρου-Ελλάδας-Αιγύπτου. Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τις διμερείς σχέσεις των δύο χώρων στους τομείς των Θαλάσσιων και Αεροπορικών Μεταφορών, της Επικοινωνίας, της Εκπαίδευσης, της Έρευνας και Διάσωσης. Τους δύο ηγέτες απασχόλησαν, επίσης, ζητήματα συνεργασίας στον τομέα της Ενέργειας, της Γεωργίας, το Κυπριακό, οι σχέσεις ΕΕ-Αιγύπτου, το μεταναστευτικό, η καταπολέμηση της τρομοκρατίας, καθώς και οι περιφερειακές εξελίξεις.


Ο κ. Αναστασιάδης εξέφρασε την αποφασιστικότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας να στηρίξει τις προσπάθειες περαιτέρω εμβάθυνσης των σχέσεων της Αιγύπτου με την ΕΕ. Ο Αιγύπτιος πρόεδρος επανέλαβε από την πλευρά του, την υποστήριξη της κυβέρνησής του προς την Κυπριακή Δημοκρατία εντός του Οργανισμού Ισλαμικής Συνεργασίας.


λαϊκή ζωγράφου

πιεση ελαστικων παπακι
Τα 12 σενάρια θερμού επεισοδίου που επεξεργάζεται ο Ερντογάν - Ποιο είναι το χειρότερο;

Ελλάδα - Τουρκία: Τα σενάρια ενός θερμού επεισοδίου μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας δίνουν και παίρνουν τις τελευταίες ώρες - Ποια είναι όμως τα επικρατέστερα και ποιο από όλα μπορεί να προκαλέσει παγκόσμια ανάφλεξη;


λαϊκή ζωγράφου

mini oven qilive

Συνολικά 12 σενάρια για πρόκληση θερμού επεισοδίου επεξεργάζεται ο Ερντογάν, σύμφωνα με πληροφορίες του Διεθνολόγου - Στρατιωτικού Αναλυτή, Θανάση Δρούγου.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Τα πέντε από αυτά επικεντρώνονται στην Κυπριακή ΑΟΖ καθώς ο Ερντογάν δήλωσε στη Βάρνα ότι δεν θα υποχωρήσει στο θέμα των υδρογονανθράκων.

Ωστόσο, το χειρότερο από αυτά, είναι το σενάριο της έναρξης γεώτρησης μέσα στην Κυπριακή ΑΟΖ με το γεωτρύπανο της Τουρκίας:

«Μια τέτοια προκλητική ενέργεια αποτελεί κατοχική επέκταση» υπογραμμίζει ο κ. Δρούγος και εξηγεί: «Με απλά λόγια είναι διαφορετικό να εμποδίζει με πλοία μια γεώτρηση μέσα στον δικό σου χώρο. Είναι από τα χειρότερα σενάρια. Οι Τούρκοι χρονικά και τοπικά θα αιφνιδιάσουν και είναι πάρα πολύ δύσκολο να αποτραπεί μια τέτοια ενέργεια γιατί προϋποθέτει στρατιωτικά μέσα που η Λευκωσία δεν διαθέτει. Αρα η Κύπρος θα ενεργήσει κυρίως διπλωματικά και νομικά. Πάντως Τούρκοι αναλυτές επισημαίνουν ότι ένα δυνατό θερμό επεισόδιο στην Κυπριακή ΑΟΖ πιθανότατα να προκαλέσει τερματισμό των γεωτρήσεων».

Σύμφωνα με τον κ. Δρούγο στην εκπόνηση τέτοιων σεναρίων για την Κύπρο, πρωτοστάτησε ο αρχηγός των ναυτικών δυνάμεων ναύαρχος Αντνάν Οζμπάλ ο οποίος προ ημερών συναντήθηκε γι΄αυτά τα σενάρια με τον Α/ΓΕΕΘΑ στρατηγό Χουλούσι Ακάρ και τον στρατηγό διοικητή του 11ου κατοχικού σώματος στρατού στην Αττάλεια για την περαιτέρω ανάλυση.

Το μέγα ερώτημα είναι πώς αν ο Ερντογάν προχωρήσει σε μια τέτοια ενέργεια, ποιος ή ποιοι θα είναι αυτοί που θα τον σταματήσουν;

Οι ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ, η Ε. Ε.;

Το ερώτημα είναι βεβαίως ρητορικό...

Διαβάστε επίσης:

Εμπλοκή το Πάσχα: Τρόμος για τους οκτώ Τούρκους και ανησυχία για τους δυο Έλληνες στρατιωτικούς


βιβλιαριο τραπεζης ονειροκριτης

εγω γιορταζω παντα οταν ποναω κιθαρα
επισκευη τηλεορασεων χαλκιδα

«Μέσα σε 24 ώρες οι εξαγγελίες του κ. Τσίπρα αποδείχθηκαν λόγια του αέρα. Χίλιοι διακόσιοι εργαζόμενοι της εταιρείας “Ελληνικός Χρυσός” οδηγούνται στην ανεργία. Άλλοι τόσοι, που η εταιρεία σχεδίαζε να προσλάβει, χάνουν την ελπίδα να αποκτήσουν δουλειά, δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και πρόσθεσε:


βιβλιαριο τραπεζης ονειροκριτης

«Ο ΣΥΡΙΖΑ, εδώ και χρόνια, κάνει τα πάντα για να σταματήσει την επένδυση. Με αποτέλεσμα η εταιρεία να αναστείλει, τελικά, τις εργασίες της. Η κυβέρνηση, με το γνωστό κυνισμό της, παίζει πολιτικά παιχνίδια πάνω στις πλάτες των απλών ανθρώπων που χάνουν τις δουλειές τους. Ενώ συνεχίζει να τραυματίζει την εικόνα της χώρας.
Όλα όσα γίνονται, στέλνουν ένα πολύ εξαιρετικά αρνητικό μήνυμα στους ξένους επενδυτές».


Παράλληλα, ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, κατηγόρησε την κυβέρνηση για αυταρχισμό και την κάλεσε να αλλάξει στάση στο θέμα των επενδύσεων.


«Στην Ελλάδα του ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει αυταρχισμός και αυθαιρεσία. Και δεν υπάρχει ασφάλεια δικαίου, καθώς η κυβέρνηση αγνοεί προκλητικά αλλεπάλληλες αποφάσεις των ανωτάτων δικαστηρίων.



Καλώ την κυβέρνηση, έστω και τώρα, να αντιληφθεί το μέγεθος της ζημιάς που προκαλεί στις ζωές των ανθρώπων και να μεταβάλει τη στάση της».



η μαγικη δυναμη του νου

εικονες με χρονια πολλα αννα
Αποκλειστικό CNN: Εδώ κρύβονταν οι Αλβανοί δραπέτες – Πώς τους εντόπισε η ΕΛ. ΑΣ.

Σε αυτό το διαμέρισμα, στη Νέα Φιλαδέλφεια, εντοπίστηκαν την Παρασκευή οι δύο κρατούμενοι που δραπέτευσαν το απόγευμα της Τετάρτης από το λιμάνι του Πειραιά.


η μαγικη δυναμη του νου

gravity η ταινια

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΗΣΦΥΓΕΤΟ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΩΝ


  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Οι δράστες είχαν μαζί τους ένα πιστόλι, ωστόσο, δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν καθόλου όταν είδαν μπροστά του τους άντρες των ΕΚΑΜ.

Η πληροφορία που έφτασε αργά το απόγευμα στους αστυνομικούς ανέφερε μόνο τη διεύθυνση του διαμερίσματος που κρύβονταν οι δραπέτες, οι οποίοι στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στη ΓΑΔΑ.

Διαβάστε περισσότερα και δείτε το βίντεο με το κρησφύγετο των κακοποιών στο cnn.gr


κερασακια τατουαζ

Οι δυό τους τα είπαν και χθες βράδυ σε δείπνο εργασίας. Σήμερα θα συναντηθούν σε μια βίλα του Τίτο από τις ουκ ολίγες που εκείνος είχε σε διάφορες πόλεις της πάλαι ποτέ Γιουγκοσλαβίας και πλέον η κυβέρνηση των Σκοπίων χρησιμοποιεί σε περιπτώσεις όπως αυτή για των υποδοχή και φιλοξενία υψηλών προσώπων.


κερασακια τατουαζ

αγ βαρβαρα δραμα






Η διαπραγμάτευση του @NikosKotzias με τον @Dimitrov_Nikola, εδώ, στην παραλίμνια βίλα του Τίτο στην Αχρίδα ήδη κλείνει μία ώρα. pic.twitter.com/pitWqsza7S

— Maria Karchilaki (@karhilam) April 12, 2018


βρεφος 8 μηνων πυρετος

το διχτυ τσιπουραδικο

πολλαπλοι παραληπτες email

Σύμφωνα με την αστυνομία, διαπιστώθηκε ότι σε ημιυπόγειο διαμέρισμα, στην περιοχή των Εξαρχείων, βρισκόταν κλειδωμένη 34χρονη, η οποία καλούσε σε βοήθεια. Αμεσα οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση, κατά τη διάρκεια της οποίας απελευθερώθηκε η γυναίκα και συνελήφθησαν οι πέντε δράστες, που την κρατούσαν στο διαμέρισμα, παρά τη θέλησή της, για τρεις ημέρες.


το διχτυ τσιπουραδικο

σειρηνες μεζεδοπωλειο

Σημειώνεται, ότι στο διαμέρισμα βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα ηρωίνης βάρους 26 γραμμαρίων.


Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε για κύρια ανάκριση.


Δευτέρα 27 Μαΐου 2019

χαραματα γιωργος σαμπανης

τρεχουμενο η ταμιευτηριου

«Η κλιμάκωση προς την τελετή που θα πραγματοποιηθεί στις 9:00 έχει ήδη αρχίσει», έγραψε ο Τραμπ στο Twitter, υπογραμμίζοντας πως το τηλεοπτικό δίκτυο Fox, το οποίο παρακολουθεί ανελλιπώς κάθε πρωί, θα μεταδώσει απ' ευθείας την τελετή.


χαραματα γιωργος σαμπανης

διακόσμηση σπιτιού 2016

Η Ιβάνκα Τραμπ και ο Τζάρεντ Κούσνερ, η μεγαλύτερη κόρη και ο γαμπρός του Αμερικανού προέδρου, που είναι επίσης σύμβουλοί του, θα συμμετάσχουν στην τελετή που θα αρχίσει στις 16:00 (τοπική ώρα και ώρα Ελλάδας), μαζί με εκατοντάδες αξιωματούχους των δύο χωρών.




U. S. Embassy opening in Jerusalem will be covered live on @FoxNews & @FoxBusiness. Lead up to 9:00 A. M. (eastern) event has already begun. A great day for Israel!

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 14 Μαΐου 2018

ευρωπα αλουμινια σιτες

γινε καλοκαιρι download
πυροσβεστικη πανελληνιες οριο ηλικιας

Ευρωπαϊκή πηγή μιλώντας στο CNN Greece δήλωσε πως η συμφωνία για την περικοπή των συντάξεων το 2019 αποφασίσθηκε για να ανταποκριθεί στους πιο συντηρητικούς στόχους του ΔΝΤ, οι οποίοι με τα σημερινά δεδομένα έχουν ξεπεραστεί. Στη βάση αυτή είπε πως αν και η Ελλάδα είναι ελεύθερη να αποφασίσει τις πολιτικές που θέλει, ωστόσο είναι νωρίς να ειπωθεί τι θα γίνει με τις συντάξεις, καθώς το θέμα θα εξαρτηθεί από τους θεσμούς, την ευρωζώνη, αλλά και τις αγορές.


ευρωπα αλουμινια σιτες


«Εάν η Ελλάδα θέλει να αλλάξει τα προνομοθετημένα μέτρα και συγκεκριμένα την περικοπή των συντάξεων αυτό είναι κάτι που θα συζητηθεί στις μετα-προγραμματικές αποστολές αξιολόγησης των θεσμών. Είναι πολύ νωρίς για να πούμε τι θα προκύψει από αυτές. Όπως είναι αναμενόμενο, θα εξαρτηθεί από το τι θέλει να κάνει η Ελλάδα, τι σκέφτονται οι θεσμοί για αυτό και πώς το θέμα θα γίνει αντιληπτό από τις άλλες χώρες της ευρωζώνης και τις αγορές. Σε κάθε περίπτωση, η Ελλάδα είναι ελεύθερη να αποφασίσει τις πολιτικές της», ανέφερε χαρακτηριστικά.



Όπως αποσαφήνισε η ίδια πηγή, η Ελλάδα τελεί σε ενισχυμένη εποπτεία η οποία είναι πιο «διεισδυτική» από την κανονική μετα - προγραμματική παρακολούθηση, καθώς έλαβε ελάφρυνση του χρέους της, η οποία αναμφισβήτητα συνεπάγεται μεγαλύτερη δέσμευση σε επίπεδο πολιτικής μεταμνημονιακά.


nplus1 тесты

μοριακο βαρος βενζολιου

«Είναι εύλογα τα δημοσιογραφικά σενάρια για πρόταση δυσπιστίας στον πρόεδρο της Βουλής, καθώς ο κ. Βούτσης οικειοθελώς σήμερα υποβίβασε τον εαυτό του σε ρόλο ικέτη του κ. Παπαχριστόπουλου, μήπως και διασώσει την κυβέρνηση Τσίπρα» αναφέρουν συγκεκριμένα πηγές της Νέας Δημοκρατίας, με αφορμή σχετικά δημοσιεύματα.


nplus1 тесты

αποθηκες κωτσοβολου μαγουλα

«Ως γνωστόν, ωστόσο, οι προτάσεις δυσπιστίας δεν προαναγγέλλονται, ακόμη και έναντι μια κυβέρνησης που το τέλος της έχει πια προαναγγελθεί», προσθέτουν οι ίδιες πηγές.


Τα σενάρια περί κατάθεσης πρότασης μομφής κατά του Προέδρου της Βουλής από πλευράς αξιωματικής αντιπολίτευσης, κυκλοφόρησαν μετά την ανακοίνωση πως την Δευτέρα, 4 Φεβρουαρίου, θα συνεδριάσει η αρμόδια επιτροπή για το καταστατικό της Βουλής, προκειμένου να αλλάξει ώστε να μην διαλύονται οι κοινοβουλευτικές ομάδες των κομμάτων.


Μητσοτάκης σε Βούτση: Μη γίνεις πιόνι στην άθλια συναλλαγή Τσίπρα - Καμμένου


Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα, στον Νίκο Βούτση και στον Πάνο Καμμένο, εξαπέλυσε απόψε από την Πάτρα ο πρόεδρος της ΔΝ, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την διάρκεια της ομιλίας του στην εκδήλωση που διοργάνωσε η εφημερίδα «Γνώμη», με τίτλο «Δημοσιογραφία και Δημοκρατία» και ήταν αφιερωμένη στον ιδρυτή και ιστορικό εκδότη της εφημερίδας, Χρήστο Ι. Χριστόπουλο, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από περίπου έναν χρόνο.


Ειδικότερα, ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι, «στα φαινόμενα λειτουργικής υποβάθμισης του κοινοβουλίου, προστέθηκαν τις τελευταίες εβδομάδες και αυτά ενός πρωτοφανούς πολιτικού ευτελισμού, με βουλευτές που πατάνε σε δύο βάρκες και αλλάζουν κόμματα και απόψεις για μία καρέκλα.»


«Η πλειοψηφία της γκαζόζας» πρόσθεσε, «δεν είναι απλά ένα ανέκδοτο, ή ένα έξυπνο hashtag στο Twitter, αλλά είναι μία κατάντια για μία χώρα με μακρά κοινοβουλευτική παράδοση.»


«Η Ελλάδα», συνέχισε ο πρόεδρος της ΝΔ, «ήταν πάντα ως προς τους κοινοβουλευτικούς θεσμούς τουλάχιστον, μία ευρωπαϊκή χώρα στα Βαλκάνια και ο κ. Τσίπρας, ο κ. Καμμένος και η παρέα τους, μας κατάντησαν μία βαλκανική χώρα στην Ευρωπαϊκή Ένωση.»




ελένη παναγιώτου

πληθυντικος του ραφτη

Σύμφωνα με κομματικές πηγές, η συνεδρίαση διήρκεσε περίπου τέσσερις ώρες και είχε ως αντικείμενο πρωτίστως τις επικείμενες ευρωεκλογές και ειδικότερα την ρευστότητα στο διεθνές σκηνικό και τη θέση της Ευρώπης σε αυτό, όσο και τα προβλήματα και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η ΕΕ στη νέα εποχή.


ελένη παναγιώτου

«Βασικός στόχος για τον ΣΥΡΙΖΑ και τις δυνάμεις της Αριστεράς, είναι η διαμόρφωση ενός ευρύτερου προοδευτικού μετώπου απέναντι στην άνοδο της ακροδεξιάς και τις δυνάμεις του νεοφιλελευθερισμού, μέσω και συμμαχιών με τους Πράσινους αλλά και με το κομμάτι της ευρωπαϊκής σοσιαλδημοκρατίας που έχουν αποδεσμευτεί από τις αντικοινωνικές και συντηρητικές πολιτικές και έχει κάνει στροφή προς την αριστερά», ανέφεραν πηγές της Κουμουνδούρου.

Οι ίδιες πηγές σημείωσαν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα έχει συγκεκριμένες προτάσεις για τη δομή και την αρχιτεκτονική της ΕΕ, που θα δίνουν απάντηση στο δημοκρατικό έλλειμμα της ΕΕ, το οποίο και κάνει τους Ευρωπαίους πολίτες να αισθάνονται απομακρυσμένοι από τα κέντρα των αποφάσεων και θα δώσει απαντήσεις στην κατεύθυνση της ενίσχυσης του κοινωνικού κράτους, της ενίσχυσης της κοινωνικής συνοχής και της ενίσχυσης της δημοκρατίας.

Πάνω σε αυτούς τους άξονες θα κινείται η εισήγηση της Πολιτικής Γραμματείας προς την Κεντρική Επιτροπή και η συζήτηση που θα γίνει στη συνεδρίαση του Σαββατοκύριακου.

Όσον αφορά τις αυτοδιοικητικές εκλογές, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, την περίπτωση της υποψηφιότητας για τον δήμο της Αθήνας, έχουν αναλάβει προσωπικά, ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, και ο γραμματέας της ΚΕ, Πάνος Σκουρλέτης, ενώ θα υπάρξει και η σχετική συζήτηση με τη δημοτική παράταξη της Αθήνας «Ανοιχτή Πόλη».

Ως προς τον δήμο του Πειραιά, η Πολιτική Γραμματεία αποφάσισε την υποψηφιότητα του Νίκου Μπελαβίλα, που θα τεθεί προς έγκριση στην Κεντρική Επιτροπή, όπως θα συμβεί για όλους τους μεγάλους δήμους και τις Περιφέρειες, σύμφωνα με το καταστατικό του κόμματος.


Κομματικές πηγές τόνισαν ότι είναι μια εξαιρετική και δυναμική υποψηφιότητα ενός ανθρώπου με όραμα και σχέδιο για τον Πειραιά, γέννημα-θρέμμα της πόλης και των κινημάτων της. Πρόκειται για μια υποψηφιότητα που «μπορεί να συσπειρώσει ευρύτερες δυνάμεις πέραν της αριστεράς σε μια μεγάλη μάχη απέναντι σε συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα της πόλης, ώστε να κερδίσει τον Δήμο».

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, για τη Θεσσαλονίκη υιοθετήθηκε από την Πολιτική Γραμματεία «το κλίμα της χθεσινής συνεδρίασης της δημοτικής παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη «Ανοιχτή Πόλη», για να διαμορφωθούν όροι ευρύτερης συσπείρωσης των προοδευτικών δυνάμεων της πόλης της Θεσσαλονίκης με υποψήφια δήμαρχο την Κατερίνα Νοτοπούλου».


«Το επόμενο διάστημα θα στηρίξουμε την προσπάθεια της δημοτικής παράταξης να διαμορφωθούν όροι προγραμματικής σύγκλισης με την παράταξη 'Πρωτοβουλία' του Γιάννη Μπουτάρη, την παράταξη των Οικολόγων, καθώς και ανεξάρτητα αυτοδιοικητικά στελέχη», ανέφεραν οι ίδιες πηγές.


Τέλος, υπογράμμισαν ότι η Κατερίνα Νοτοπούλου είναι ένα νέο και άφθαρτο πρόσωπο, που ταυτόχρονα γνωρίζει και παλεύει για τα προβλήματα της πόλης και σημειώνουν ότι είναι «υποψηφιότητα νίκης για τις αυτοδιοικητικές δυνάμεις της πόλης κόντρα στο μπλοκ της συντήρησης».



συντηρηση κοκκων καφε

καιρος φαληρο

γιωργος ζηκας στιχοι

Πηγές της επιχείρησης ξεκαθαρίζουν ότι δεν θα δοθεί παράταση στο πρόγραμμα και καλούν τους πελάτες να απευθυνθούν στο τμήμα τηλεφωνικής εξυπηρέτησης πελατών (11770), το οποίο λειτουργεί μέχρι τις 7 το απόγευμα, καθώς το ωράριο λειτουργίας των κατά τόπους καταστημάτων της ΔΕΗ ολοκληρώνεται στις 2 το μεσημέρι.


καιρος φαληρο

μοναχικες παραλιες χαλκιδικη

Το πρόγραμμα προβλέπει ευνοϊκές ρυθμίσεις για νοικοκυριά, επιχειρήσεις και ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. Εξαιρούνται οι πελάτες που εντάχθηκαν σε πρόγραμμα ρύθμισης το διάστημα από 10 Ιανουαρίου έως και 10 Μαρτίου.


Ενδεικτικά, για τις μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις, τους ελεύθερους επαγγελματίες και τα νοικοκυριά με οφειλές έως 1.000 ευρώ, παρέχεται δυνατότητα ρύθμισης της οφειλής σε 24 μηνιαίες δόσεις, με καταβολή της πρώτης δόσης άμεσα.


Στη περίπτωση που οι οφειλές ξεπερνούν τα 1.000 ευρώ, ο καταναλωτής μπορεί να επιλέξει είτε την άμεση καταβολή του 10% της συνολικής οφειλής και ρύθμιση του υπόλοιπου σε 18 μηνιαίες δόσεις, είτε την άμεση καταβολή του 15% της συνολικής οφειλής και ρύθμιση του υπόλοιπου σε 36 μηνιαίες δόσεις.


καστανό ρύζι συνταγές

παρελαση 25 μαρτιου χαλανδρι

Συγκεκριμένα ο ΟΠΑΠ έλαβε τα εξής βραβεία:


καστανό ρύζι συνταγές

· GOLD για τα Φεστιβάλ Αθλητικών Ακαδημιών ΟΠΑΠ στην κατηγορία “Kids/ Youth/ Grassroots”.


· GOLD για την καμπάνια του Αγίου Βαλεντίνου της ΚΑΕ Ολυμπιακός στην κατηγορία “Use of Creative Media”.


· GOLD για τα social media videos της ΚΑΕ Ολυμπιακός για το Final 4, στην κατηγορία “Use of Social Media”.


· GOLD για τα social media videos με τις χορηγούμενες ομάδες ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ΚΑΕ Ολυμπιακός, ΚΑΕ ΑΕΚ και ΚΑΕ Παναθηναϊκός στην κατηγορία “Use of Social Media”.


· GOLD για το χορηγικό πρόγραμμα ΟΠΑΠ στις ομάδες καλαθοσφαίρισης για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017 στην κατηγορία «Χορηγία Ομάδας/ Αθλητικού Σωματείου/ Συλλόγου».


· SILVER για την Κερκίδα ΟΠΑΠ στην κατηγορία “Kids/ Youth/ Grassroots”.


· SILVER για την εμπειρία συνοδήγησης αγωνιστικού αυτοκινήτου στον Ιππόδρομο Αθηνών στην κατηγορία “Motorsports”.


· SILVER για την πρωταπριλιάτικη φάρσα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην κατηγορία “Use of Creative Media”.


· BRONZE για την Κερκίδα ΟΠΑΠ στην κατηγορία “Engagement/ Experiential”


Ο ΟΠΑΠ διαχρονικά βρίσκεται δίπλα στον ελληνικό αθλητισμό με σημαντικές επενδύσεις και δράσεις σε όλα τα επίπεδα. Πέραν των χορηγικών συνεργασιών, η εταιρεία υλοποιεί τα δύο καινοτόμα προγράμματα Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ και παιδική Κερκίδα ΟΠΑΠ, με στόχο να φέρει τα παιδιά και τους νέους κοντά στον αθλητισμό και να τους καλλιεργήσει τις αξίες του ευ αγωνίζεσθαι.


Tα Sports Marketing Awards απονεμήθηκαν, για πρώτη φορά, από την Boussias Communications και το Marketing Week. Αποτελούν μια πρωτοβουλία που δημιουργήθηκε για να υποστηρίξει, να διαδώσει και να προωθήσει τις καλύτερες πρακτικές στο μάρκετινγκ και την επικοινωνία του εγχώριου αθλητικού οικοσυστήματος.


photo 1
Ο Επικεφαλής Εταιρικών Υποθέσεων του ΟΠΑΠ, Οδυσσέας Χριστοφόρου, και ο Chief Customer Officer του ΟΠΑΠ, Πετρ Ματεγιόφσκι, με τις ομάδες τους


photo 3
Ο Chief Customer Officer του ΟΠΑΠ, Πετρ Ματεγιόφσκι, με την ομάδα του


photo 4
Η Team Head Δημοσίων Σχέσεων του ΟΠΑΠ, Κωνσταντίνα Μαριά, με τον Γενικό Γραμματέα Δ. Σ. του ΕΣΑΚΕ, Ιωάννη Ψαρράκη



γουσταρω χοντρες