Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019

ενοχικά δικαιώματα

soul of the pursuer item

Αποδεχόμενος την τιμή “με πραγματική συγκίνηση”, όπως είπε, ο κ. Παυλόπουλος σημείωσε πως "η βάση της ζωής μου υπήρξε πάντα η ακαδημαϊκή σταδιοδρομία. Η πολιτική θα μπορούσε να πει κανείς πως προέκυψε από μία τύχη. Και ευχαριστώ τον Θεό, γιατί έτσι προέκυψε η πολιτική".


ενοχικά δικαιώματα

"Μου θυμίζετε, σήμερα, πού οφείλω στην πραγματικότητα την όλη λοιπή σταδιοδρομία μου", προσέθεσε ο ίδιος.
Με αφορμή τις αναφορές περί αριστείας πριν από την τελετή αναγόρευσης του σε επίτιμο διδάκτορα, ο κ. Παυλόπουλος υπογράμμισε ότι "πίστευα και πιστεύω πάντοτε ότι και στην πολιτική, κατ΄ εξοχήν, ισχύει η αριστεία", διευκρινίζοντας ότι για να μπορέσει κανείς να διεκδικήσει την πολιτική του ανάδειξη, θα πρέπει προηγουμένως να έχει καταξιωθεί στον κοινωνικό στίβο, με το λειτούργημα ή το επάγγελμα που έχει επιλέξει.


"Πάντα με φόβιζε το φαινόμενο μιας αμιγούς πολιτικής σταδιοδρομίας, μιας σταδιοδρομίας που σημαίνει ότι ο πολιτικός δεν γνωρίζει τίποτε άλλο, εκτός από το να διοικεί. Γιατί ισχύει πολύ περισσότερο και στον χώρο της πολιτικής αυτό το οποίο γνωρίζουμε: «άρχεσθαι μαθών, άρχειν επιστήσει»", είπε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.



εντονοι πονοι στα ποδια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου