Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019

ιδανικες ημερομηνιες γαμου 2016

κλιση αρχαιων ρηματων μεσης φωνης

«Έχει προκύψει μία δυσαρμονία ανάμεσα στην κοινωνική πραγματικότητα και στη διάταξη του Συντάγματος η οποία ορίζει ότι ο δικαστής φεύγει, μέχρι τον βαθμό του Εφέτη στο 65ο και ο ανώτατος στο 67ο. Το 1975 ορίστηκε το όριο αυτό, διότι νωρίτερα ήταν πολύ πιο υψηλό το όριο - ήταν το 75ο στο Σύνταγμα του 1911 και το 70ό στο Σύνταγμα του 1927 και του 1952- οπότε το προσδόκιμο ζωής ταυτιζόταν με την ηλικία αυτή που προέβλεπε το Σύνταγμα για την αποχώρηση των ανωτάτων δικαστών», τόνισε χαρακτηριστικά η κα Θάνου με δηλώσεις της στον Real FM.


ιδανικες ημερομηνιες γαμου 2016

ποιες τροφες φερνουν διαρροια

«Τώρα λοιπόν, προϊόντος του χρόνου, μεγάλωσε τόσο πολύ η διάσταση μεταξύ της ηλικίας που προβλέπει το Σύνταγμα και της κοινωνικής πραγματικότητας και του προσδόκιμου ζωής, ώστε δικαίως θέτουν θέμα οι δικαστές. Η διάσταση αυτή έγινε εκρηκτική, θα μπορούσαμε να πούμε, το 2016 που σε όλο τον δημόσιο τομέα ανέβηκε το όριο από το 65ο στο 67ο.


Έτσι πλέον πού καταλήξαμε; Αυτή η διάταξη του Συντάγματος ήταν ευνοϊκή για τον δικαστή για να μην μπορεί η κυβέρνηση να μειώνει το όριο ηλικίας και να τον απολύει νωρίτερα», ανέφερε στη συνέχεια η πρόεδρος του Αρείου Πάγου και ολοκληρωσε τις δηλώσεις της τονίζοντας:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου