Σάββατο 31 Αυγούστου 2019

εθνικη πινακοθηκη τσιλερ

αποτελέσματά δημοψήφισμα
εξυπηρετηση πελατων συμβολαιου wind

Με συνεντεύξεις και δηλώσεις τους στα μέσα ενημέρωσης, ηγετικά στελέχη των Σοσιαλδημοκρατών επιδιώκουν να αποτρέψουν να πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις η συζήτηση που έχει προκαλέσει στο εσωτερικό του κόμματος η καταγγελία του νυν υπουργού Εξωτερικών, Ζίγκμαρ Γκάμπριελ, για «αθέτηση λόγου» από την ηγεσία του κόμματος απέναντί του και η επακόλουθη απόφαση του Σουλτς.


εθνικη πινακοθηκη τσιλερ

Όπως μεταδίδει η Deutsche Welle, πολιτικοί αναλυτές κρίνουν πως μια ανεξέλεγκτη συζήτηση θα οδηγούσε στη χειρότερη περίπτωση στην αμφισβήτηση ολόκληρης της ηγεσίας του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος της Γερμανίας (SPD).


Ενδεικτικές για τις προσπάθειες της κομματικής ηγεσίας να ρίξει τους τόνους είναι οι δηλώσεις του αντιπροέδρου του κόμματος Ραλφ Στέγκνερ. Όπως υποστηρίζει στην εφημερίδα Die Welt, η συζήτηση στο κόμμα θα πρέπει να επικεντρωθεί στο περιεχόμενο της συμφωνίας που έχει επιτευχθεί με τη Χριστιανοδημοκρατική Ένωση (CDU/CSU) και όχι σε πρόσωπα.


Σύμφωνα με τον κ. Στέγκνερ, μια τέτοιου είδους συζήτηση θα έβλαπτε το κόμμα. Πάντως, δύσκολα μπορεί να εκτιμηθεί μέχρι στιγμής αν η ηγεσία του SPD θα καταφέρει να αποτρέψει ή τουλάχιστον να περιορίσει τη συζήτηση για το ηγετικό προσωπικό στις κομματικές εκδηλώσεις που θα διεξαχθούν τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες για τα αποτελέσματα των διαπραγματεύσεων με το CDU και το CSU.



αποσταση θασος καβαλα

στηθος κοτοπουλο με πιπεριες και μανιταρια

Αυτό ισχύει μετά και τη ψήφιση του νομοσχεδίου για την αδήλωτη εργασία του υπουργείου Εργασίας, όπου και εμπεριέχεται η σχετική διάταξη.


αποσταση θασος καβαλα

Αναλυτικά, σύμφωνα με τις διευκρινίσεις της υπουργού Έφης Αχτσιόγλου η ρύθμιση είναι γενική και δεν θεσπίζεται ένας κανόνας λόγω της πολύ μεγάλης περιπτωσιολογίας.


Η υπουργός έφερε ένα παράδειγμα: «μπορεί να υπάρχει μία δικαστική απόφαση που να δικαιώνει τον ασφαλισμένο αλλά ο νόμος να λέει κάτι άλλο, μπορεί να υπάρχουν δύο συγκρουόμενες δικαστικές αποφάσεις, μπορεί να μην υπάρχει δικαστική απόφαση αλλά να είναι προφανές ότι ο ασφαλισμένος δεν γνώριζε ότι πρέπει να πληρώσει και στο δεύτερο Ταμείο, ή, τέλος, μπορεί να μην υπάρχει δικαστική απόφαση αλλά να είναι προφανές ότι ο ασφαλισμένος είχε κλείσει τα βιβλία του και δεν θα έπρεπε να χρεώνεται με οφειλές.


Κάθε ασφαλισμένος που έχει χρέη «εύλογης αμφιβολίας» προς Ταμεία έως και τις 31 Δεκεμβρίου 2016 θα δύναται να υποβάλει μία αίτηση στην οποία θα επεξηγεί τους λόγους για τους οποίους θεωρεί ότι δεν έχει καμία οφειλή λόγω διπλής ασφάλισης.


Επί του περιεχομένου της στη συνέχεια θα γνωμοδοτούν τα μέλη του Συμβουλίου Κοινωνικής Ασφάλισης. Τον τελικό λόγο θα έχει ο εκάστοτε υπουργός Εργασίας, ο οποίος θα εκδίδει υπουργική απόφαση στην οποία θα ομαδοποιεί τις περιπτώσεις όπου θα επέρχεται διαγραφή οφειλών «εύλογης αμφιβολίας».



αργεντίνικο τάνγκο βήματα

θεωρια συνολων πραξεις

Καθένα από τα φαράγγια έχει μήκος εκατοντάδων χιλιομέτρων και ελίσσεται ανάμεσα σε ψηλά βουνά, χωρίς να είναι ορατά πάνω από την καλυμμένη με χιόνια και πάγους επιφάνεια.


θεωρια συνολων πραξεις

skateboard online spielen

Οι ερευνητές του πολικού ερευνητικού προγράμματος PolarGAP, με επικεφαλής τη δρα Κέιτ Γουίντερ του Τμήματος Γεωγραφίας και Περιβαλλοντικών Επιστημών του βρετανικού Πανεπιστημίου Νορθάμπρια, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό γεωφυσικής «Geophysical Research Letters», πραγματοποίησαν την ανακάλυψη με τη βοήθεια ιπτάμενου ραντάρ, σύμφωνα με το BBC.


Όπως ανέφεραν, αν οι πάγοι της Ανταρκτικής λιώσουν κι άλλο λόγω της κλιματικής αλλαγής, τότε τα υπόγεια φαράγγια θα επιταχύνουν την μετακίνηση των λιωμένων πάγων προς τη θάλασσα, με συνέπεια την άνοδο της στάθμης των υδάτων.




πετρα βοιωτιας καταρακτης

ληδα μωρου hot

Συλλαλητήριο για Μακεδονία: Εικόνες - ΣΟΚ από τα επεισόδια στο Σύνταγμα

Συλλαλητήριο για Μακεδονία: Ένταση σημειώθηκε νωρίτερα στα σκαλοπάτια της Βουλής πίσω από το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, με ομάδα να επιχειρούν να εισβάλουν στη Βουλή και να συμπλέκονται με τα ΜΑΤ που έκαναν χρήση χημικών για να τους απωθήσουν.


ληδα μωρου hot

καθαριστηριο βουλα

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τα επεισόδια τραυματίστηκαν δέκα αστυνομικοί.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν τραυματίες διαδηλωτές, λιπόθυμες ηλικιωμένες από τα χημικά και άτομα με έντονα αναπνευστικά προβλήματα.

Αυτή την ώρα η ένταση έχει μεταφερθεί στις οδούς Αμαλίας, Β. Σοφίας και στην αρχή της Πανεπιστημίου.

Δείτε τις φωτογραφίες:


50342134_771835899836783_3023506867277004800_n.jpg
01






































Διαβάστε επίσης:

Συλλαλητήριο για Μακεδονία: Μωρό μεταφέρεται με ασθενοφόρο από το Σύνταγμα



συνεταιρισμος τρικαλων

ποσοστα αναπηριας και επιδοματα

«Η Βρετανία βρίσκεται στο χείλος της μεγαλύτερης κρίσης από τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο», ανέφερε μέσω ανακοίνωσης του ο Τζο Τζόνσον, που κατείχε μέχρι σήμερα τη θέση του υπουργού Μεταφορών.


ποσοστα αναπηριας και επιδοματα

βελγοι ποδοσφαιριστες

«Δεδομένου ότι η πραγματικότητα του Brexit αποδεικνύεται πως απέχει πολύ από αυτό που κάποτε μας είχαν υποσχεθεί, το δημοκρατικό θα ήταν να δοθεί στον λαό ο τελευταίος λόγος», πρόσθεσε, καλώντας ευθέως να διεξαχθεί δημοψήφισμα για να εγκριθεί η τελική συμφωνία μεταξύ Λονδίνου και Βρυξελλών.


Σε αντίθεση με τον αδελφό του, που έκανε εκστρατεία υπέρ της αποχώρησης του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ευρωπαϊκή Ένωση, ο Τζο Τζόνσον στο δημοψήφισμα του 2016 ψήφισε υπέρ της παραμονής. Ο Μπόρις Τζόνσον παραιτήθηκε από την κυβέρνηση της Μέι τον Ιούλιο.


«Καθίσταται ολοένα και σαφέστερο για μένα ότι η συμφωνία της αποχώρησης, η οποία βρίσκεται στο στάδιο της ολοκλήρωσης, θα ήταν ένα τρομερό λάθος», συνεχίζει ο Τζο Τζόνσον.


«Το Brexit δίχασε τη χώρα. Δίχασε πολιτικά κόμματα. Δίχασε και οικογένειες. Μολονότι ψήφισα υπέρ της παραμονής, ήθελα απεγνωσμένα η κυβέρνηση, στην οποία υπηρέτησα με μεγάλη υπερηφάνεια, να πετύχει το Brexit: να επανενώσει τη χώρα, το κόμμα και, ναι, και την οικογένειά μου», τονίζει στην εισαγωγή της επιστολής παραίτησής του ο Τζο Τζόνσον.


«Οι ελπίδες για την “ευκολότερη εμπορική συμφωνία στην ιστορία” αποδείχθηκαν απατηλές. Σε αντίθεση με τις υποσχέσεις που δόθηκαν, δεν υπάρχει καμία απολύτως συμφωνία για τη μελλοντική εμπορική σχέση μας με την ΕΕ», συνεχίζει, υποστηρίζοντας ότι το μοναδικό πράγμα που οριστικοποιείται με τη συμφωνία είναι ότι η Βρετανία θα καταβάλει "δεκάδες δισεκατομμύρια λίρες" στις Βρυξέλλες.


«Ακόμη και αν τελικά διασφαλίσουμε μια τελωνειακή συμφωνία για το εμπόριο αγαθών, θα είναι άσχημα τα νέα για τον τομέα των υπηρεσιών – για τις χρηματοπιστωτικές εταιρείες, για τις τηλεπικοινωνίες και την ψηφιακή τεχνολογία. Η διατήρηση της πρόσβασης στις ευρωπαϊκές αγορές για τα προϊόντα είναι σημαντική, όμως είμαστε κατά κύριο λόγο μια οικονομία υπηρεσιών», υποστηρίζει, επικαλούμενος ως παράδειγμα τους ψηφοφόρους της εκλογικής περιφέρειάς του που, όπως λέει, εργάζονται κυρίως σε χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες στο Σίτι.



mx60gtba

λίστα γάμου alpha bank

ρατσισμος λεξεις

Από την Τρίτη 30 Οκτωβρίου θα αρχίσουν να πληρώνονται οι συντάξεις Νοεμβρίου 2018. Οι ημερομηνίες πληρωμής για όλους τους συνταξιούχους όλων των Ταμείων έχουν ως εξής:


λίστα γάμου alpha bank


  • Το Δημόσιο θα καταβάλει τις συντάξεις Νοεμβρίου 2018 την Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018

  • Το ΙΚΑ θα καταβάλει τις συντάξεις Νοεμβρίου 2018 την Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018


Για τα υπόλοιπα Ταμεία οι συντάξεις του Νοεμβρίου 2018 θα πληρωθούν ως εξής:


  • Το ΝΑΤ θα καταβάλει τις συντάξεις Νοεμβρίου 2018 την Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018

  • Ο ΟΑΕΕ θα καταβάλει τις συντάξεις Νοεμβρίου 2018 την Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2018

  • Ο ΟΓΑ θα καταβάλει τις συντάξεις Νοεμβρίου 2018 την Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2018

  • Τα υπόλοιπα ταμεία του Υπουργείου Εργασίας θα καταβάλουν τις συντάξεις Νοεμβρίου 2018 την Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018


  • σ'αγαπω ρεμος πρωτοψαλτη lyrics

    βαλτα χαλκιδικη

    λυση εφαπτομενης

    Οι εργαζόμενοι του Σωματείου Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό Αθηνών (ΣΕΛΜΑ) τονίζουν πως: «Το χάος αυτό που εκτός από τους εργαζόμενους το βιώνουν πλέον και οι εκατοντάδες χιλιάδες επιβατών που χρησιμοποιούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Το βιώνουν καθημερινά στις ατέλειωτες ώρες αναμονής στημένοι στις τεράστιες ουρές μπροστά από τα εκδοτήρια για την έκδοση ηλεκτρονικής κάρτας απεριορίστων διαδρομών, από εργαζόμενους στα πρόθυρα κατάρρευσης από την ένταση των ατελείωτων ωρών εργασίας χωρίς κανένα διάλειμμα».


    βαλτα χαλκιδικη

    Καταλήγοντας επισημαίνουν ότι:



    Tην απαράδεκτη κατάσταση την έχει δημιουργήσει η αυταρχική ηγεσία του Υπουργείου Μεταφορών προκειμένου να τηρήσει τις χρονικές δεσμεύσεις της στους μελλοντικούς αγοραστές. Αυτά που συμβαίνουν τώρα δεν θα είναι προσωρινά. Η χαοτική αυτή κατάσταση ξεκινώντας από τα εκδοτήρια αποκτά μόνιμα χαρακτηριστικά σε όλες τις υπηρεσίες του δικτύου και στην τεχνική βάση με ελλείψεις ανταλλακτικών και βασικών μέσων για την ομαλή λειτουργία και συντήρηση του δικτύου.




    σχολη τεχνολογιας τροφιμων καλαματα

    παπανικολάου κυριάκος

    «Ο Γιούνκερ ας ασχοληθεί με τον φορολογικό παράδεισο, το Λουξεμβούργο και ας σταματήσει να καθυβρίζει τους Ιταλούς και την νόμιμα εκλεγμένη κυβέρνησή τους», είπε ο γραμματέας της Λέγκα, ανεβάζοντας του τόνους.


    παπανικολάου κυριάκος

    πρακτορειο μεταφορων σπετσες

    «Για μια ακόμη φορά εκπλήσσουν οι δηλώσεις του Γιούνκερ, ο οποίος από την μια λέει ότι αγαπά την χώρα μας, και από την άλλη ζητά και πάλι λιτότητα, δικαιολογώντας την με τις δημοσιονομικές δεσμεύσεις που είχε λάβει η κυβέρνηση Τζεντιλόνι», τονίζουν οι βουλευτές του κινήματος Πέντε Αστέρων. Κατηγορούν, δε, τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ότι «δεν έχει κατανοήσει τους μηχανισμούς της Δημοκρατίας».


    Σύμφωνα με τον ιταλικό τύπο, στην ευρωπαϊκή σύνοδο κορυφής της ερχόμενης εβδομάδας, μια ομάδα που θα απαρτίζεται από τουλάχιστο πέντε χώρες (μεταξύ των οποίων και η Ολλανδία), ετοιμάζεται να απορρίψει ανοικτά τον δημόσιο προϋπολογισμό της Ιταλίας.



    γλυκα λογια για την κοπελα μου

    επιδιορθωσεις κρυσταλλων

    «Είχαμε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνάντηση και συζήτηση με τον υπουργό Εξωτερικών της Κούβας και μέλος του Πολιτικού Γραφείου του Κομμουνιστικού Κόμματος Κούβας και την αντιπροσωπεία του Κουβανέζικου Κόμματος, που επισκέπτεται αυτές τις μέρες την Ελλάδα», δήλωσε ο κ. Κουτσούμπας, προσθέτοντας ότι «έγινε ενημέρωση για την κατάσταση στην Ελλάδα, στην περιοχή εδώ, στην Ευρώπη, όπως και για την κατάσταση στην Κούβα, στη Λατινική Αμερική και γενικότερα για την κατάσταση στον κόσμο. Αναφερθήκαμε στις επικίνδυνες καταστάσεις για την ειρήνη, που δημιουργούνται σε διάφορες περιοχές του κόσμου».


    επιδιορθωσεις κρυσταλλων

    «Ενημέρωσα τον κ. υπουργό για τις εξελίξεις στην ΕΕ, για την πορεία της οικονομικής κρίσης στη χώρα μας και γενικότερα στην Ευρώπη και για την πολιτική του ΚΚΕ, έτσι όπως εξελίσσεται μετά το 20ο Συνέδριο του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας», ανέφερε στη συνέχεια.


    KKE 1


    (Eurokinissi-ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ)


    «Εκφράσαμε την αλληλεγγύη μας προς το λαό της Κούβας, στον αγώνα που κάνει για την οικονομική ανάπτυξη της χώρας του, ενάντια στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις, ενάντια στο εμπάργκο, ενάντια σε όλες τις πολιτικές που δυσκολεύουν τη ζωή του λαού στην Κούβα. Ταυτόχρονα, εκφράσαμε την ανάγκη για ανάπτυξη των διμερών σχέσεων των κομμάτων μας, αλλά και τη διεθνή μας αλληλεγγύη, στα πλαίσια των διεθνών συναντήσεων των Κομμουνιστικών και Εργατικών Κομμάτων, άλλων περιφερειακών συναντήσεων, για την ειρήνη και για την πρόοδο στις χώρες μας, στις περιοχές μας, σε όλο τον κόσμο», είπε ο κ. Κουτσούμπας και κατέληξε λέγοντας:



    «Θα συνεχίσουμε τη συζήτηση, την ανταλλαγή απόψεων, την αλληλεγγύη και τη φιλία ανάμεσα και στο ΚΚΕ και το ΚΚ Κούβας, κυρίως ανάμεσα στον ελληνικό και τον κουβανικό λαό».



    Τι είπε ο υπουργός Εξωτερικών της Κούβας


    «Είναι τιμή για μένα να επισκέπτομαι το ΚΚΕ, να συναντηθώ με τον Γραμματέα του και να μεταφέρω τους χαιρετισμούς από τον Ραούλ Κάστρο Ρουζ στο Κόμμα και στο λαό», δήλωσε από την πλευρά του ο υπουργός Εξωτερικών της Κούβας.


    «Είχαμε την ευκαιρία να έχουμε πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες και επίσης να ενημερώσουμε για την προσπάθειά μας για την οικοδόμηση του σοσιαλισμού στην Κούβα και την κατάσταση στην περιοχή», ανέφερε ο κ. Παρίλια, προσθέτοντας ότι «επίσης, συμμεριστήκαμε τις ανησυχίες αναφορικά με τους κινδύνους που υπάρχουν με τους νέους πολέμους, τους μη συμβατικούς πολέμους και όσον αφορά τον αρνητικό ρόλο που παίζουν οι διεθνείς χρηματοπιστωτικοί οργανισμοί και σχηματισμοί».



    βαση για ξυλα τζακιου
    μεταφραση τραγουδιου lost on you

    Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019

    κοκκινοχωμα λαγκαδας

    Πολύ πιο εύκολα από ότι θα περίμενε κανείς, κατάφερε να κάνει το 2-0 στη σειρά των μικρών τελικών ο ΠΑΟΚ. Οι Θεσσαλονικείς δεν είχαν κανένα πρόβλημα να επιβληθούν με το ευρύ 100-61 του Προμηθέα Πάτρας στο κλειστό της Πυλαίας και να είναι πλέον μια νίκη μακριά από το να πάρουν την 3η θέση στη φετινή Basket League.


    κοκκινοχωμα λαγκαδας

    δωματια λουτρακι

    αστυπαλαια μεταβαση

    Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου εξαρχής επέβαλε τον ρυθμό της και δεν άφησε περιθώρια στους Αχαιούς για να αντιδράσουν. Από την πλευρά του, ο τεχνικός του Προμηθέα Μάκης Γιατράς, έδωσε πάρα πολύ χρόνο σε μικρούς σε ηλικία παίκτες του, όπως οι Δημακός, Καραΐσκος, Μαντζούκας και άφησε στον πάγκο τους Πράδερ (τραυματίας), Φαγέ και Χολ. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ να ξεφύγει και να πάρει με… περίπατο τη νίκη.



    lord of the rings εισπραξεις

    Το νομοσχέδιο, που είναι μη δεσμευτικού χαρακτήρα, θα ερχόταν σε εφαρμογή το Σάββατο το πρωί, ακόμη αν ο Τραμπ δεν το είχε υπογράψει, ανέφερε ο Λευκός Οίκος.


    lord of the rings εισπραξεις

    αμαλια μουτουση ηλικια

    my heart will go on y

    Η εξέλιξη αυτή έρχεται να κλιμακώσει τις εντάσεις μεταξύ των δύο χωρών, έπειτα από την επιβολή δασμών που εξετάζει ο Αμερικανός πρόεδρος να επιβάλει στις κινεζικές εισαγωγές και το κάλεσμα του στην Κίνα να μειώσει την μεγάλη εμπορική ανισορροπία με τις ΗΠΑ, ακόμη και αν η Ουάσιγκτον έχει στηριχθεί στο Πεκίνο για να βοηθήσει στην επίλυση των εντάσεων με τη Βόρεια Κορέα.


    Νωρίτερα την Παρασκευή, ο εκπρόσωπος του κινεζικού υπουργείου Εξωτερικών Λου Κανγκ επαναδιατύπωσε την αντίθεση του Πεκίνου στο νομοσχέδιο και παρότρυνε τις ΗΠΑ να τηρήσουν την πολιτική της «ενιαίας Κίνας» και να διακόψουν τις ανταλλαγές αξιωματούχων με την Ταϊβάν.


    Με ανακοίνωσή της μετά την επικύρωση του νομοσχεδίου από τον Τραμπ, η κινέζικη πρεσβεία ανέφερε ότι άρθρα του νομοσχεδίου «παραβιάζουν σοβαρά την αρχή της ενιαίας Κίνας, το πολιτικό θεμέλιο των κινεζικο-αμερικανικών σχέσεων».


    «Η Κίνα εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά της με αυτό και τη σθεναρή αντίθεσή της», υπογραμμίζει η ανακοίνωση, προσθέτοντας ότι οι ΗΠΑ θα πρέπει να «σταματήσουν να επιδιώκουν οποιεσδήποτε επίσημες σχέσεις με την Ταϊβάν, ή τη βελτίωση των σημερινών σχέσεων με κάθε ουσιαστικό τρόπο».


    Παρότι επισήμως οι ΗΠΑ δεν διατηρούν διπλωματικές σχέσεις με την Ταϊβάν, έχουν δεσμευτεί διά νόμου να την υπερασπιστούν και είναι ο βασικός προμηθευτής όπλων των ένοπλων δυνάμεων της νήσου.


    Ο Ντάγκλας Παλ, που διετέλεσε αντιπρόσωπος των ΗΠΑ στην Ταϊβάν από το 2002 έως το 2006, δήλωσε ότι το νομοσχέδιο δεν αλλάζει τίποτε στην πραγματικότητα, καθώς δεν είναι δεσμευτικό. Οι αμερικανικές κυβερνήσεις είχαν ήδη τη διακριτική ευχέρεια να επιτρέπουν τις επισκέψεις ανώτερων ταϊβανέζων αξιωματούχων και τις επισκέψεις ανώτερων αμερικανών αξιωματούχων και αξιωματικών του στρατού στην Ταϊβάν, δήλωσε.


    ξυλοσομπες θεσσαλονικη μεταχειρισμενες

    σκιουρακια ζωγραφικη

    Η τουρκική Δικαιοσύνη απέρριψε χτες την ένσταση που είχαν καταθέσει οι συνήγοροι των δύο αξιωματικών, παρατείνοντας την προφυλάκισή τους.


    ξυλοσομπες θεσσαλονικη μεταχειρισμενες

    Πλέον, οι δύο στρατιωτικοί και οι οικογένειές τους αναμένουν το κατηγορητήριο των τουρκικών αρχών εναντίον τους, καθώς και να οριστεί η ημερομηνία διεξαγωγής της δίκης τους.


    Το τουρκικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Anadolu έγραφε χτες ότι οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί πιθανώς να βρεθούν αντιμέτωποι με ποινή φυλάκισης πέντε ετών - μια τοποθέτηση που είναι ακόμη πρώιμη, δεδομένου ότι δεν έχουν ακόμη απαγγελθεί κατηγορίες εναντίον των στρατιωτικών.


    Το Anadolu ισχυριζόταν ότι υπάρχουν «αποδείξεις που δείχνουν ότι υπάρχουν ισχυρές υποψίες» σχετικά με το έγκλημα που διέπραξαν οι «ύποπτοι».


    Νωρίτερα σήμερα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος κάλεσε εκ νέου την Τουρκία να απαγγείλει κατηγορίες στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς.


    «Η ελληνική κυβέρνηση ζητά από την Τουρκία να ξεκαθαρίσει άμεσα για ποιο λόγο κρατούνται οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί και τους στερείται η δυνατότητα να επιστρέψουν στην πατρίδα, για ποιο λόγο μετά από έναν σχεδόν μήνα δεν έχουμε καν γνώση των κατηγοριών και για ποιο λόγο επιλέγεται αυτή η τακτική της κωλυσιεργίας που καθόλου δεν συμβάλει στην εξομάλυνση των σχέσεων μας και σε μια σχέση καλής γειτονίας με τους Τούρκους», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος κατά την καθιερωμένη ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.



    leader μεταφραση στα αγγλικα

    κέντρο ελληνικής γλώσσας δειγματα

    παιδικες χαρες θεσσαλονικη

    Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ένα από τα θύματα κατέληξε στα τραύματά του ενώ σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται το παιδί που βρισκόταν μεταξύ των τραυματιών.


    κέντρο ελληνικής γλώσσας δειγματα

    τι ωρα ειναι ο πρωτος ημιτελικος της eurovision








    My evening was nice until I heard shooting right out of my place on the danforth. So scary!! The gun violence in Toronto is crazy. pic.twitter.com/eNHLlUlp6r

    — nimo (@nsxoxoii) July 23, 2018

    kia ceed μεταχειρισμενα diesel

    Οι εν λόγω πρώην αξιωματούχοι κατηγόρησαν τον ισραηλινό πρωθυπουργό ότι θέτει σε κίνδυνο το μέλλον του κράτους του Ισραήλ, το οποίο τον επόμενο μήνα θα γιορτάσει τα 70 χρόνια από την ίδρυσή του.


    kia ceed μεταχειρισμενα diesel

    θυσια ταρκοφσκι

    Οι πρώην επικεφαλής της Μοσάντ έκαναν τις δηλώσεις αυτές σε κοινή τους συνέντευξη που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Yediot Ahronot, η οποία επικρίνει συχνά τον Νετανιάχου.


    Ο Ντάνι Γιατόμ, που διετέλεσε επικεφαλής της Μοσάντ στη διάρκεια της πρώτη θητείας του Νετανιάχου στην πρωθυπουργία στα τέλη της δεκαετίας του 1990, ζήτησε την αποπομπή του, κατηγορώντας εκείνον και τους συμβούλους του ότι «βάζουν τα συμφέροντά τους πάνω από τα εθνικά συμφέροντα».


    Ισραήλ: Σε ανάκριση κλήθηκε ο Νετανιάχου για την υπόθεση διαφθοράς


    Την προηγούμενη εβδομάδα η αστυνομία ανέκρινε τον Ισραηλινό πρωθυπουργό στο πλαίσιο των ερευνών που διεξάγονται εναντίον του για τις συναλλαγές που φέρεται να είχε με τη μεγαλύτερη εταιρεία τηλεπικοινωνιών της χώρας, τη Bezeq.


    Ο Νετανιάχου δηλώνει αθώος και η δημοτικότητά του παραμένει υψηλή.


    Ο Γιατόμ εξέφρασε και την ανησυχία του για την «αδράνεια στο διπλωματικό πεδίο, η οποία μας οδηγεί σε ένα κράτος δύο εθνοτήτων (με τους Παλαιστίνιους), κάτι που θα σημάνει το τέλος του Ισραήλ ως εβραϊκού και δημοκρατικού κράτους».



    ηρακλειο αεροπορικα

    παιδικο δωματιο μπατμαν

    μπρούσκο τρίτος κύκλος

    Βρίσκει ρυθμό η Γιουνάιτεντ


    Στο Γκέτεμποργκ επικράτησε πανικός για το φιλικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Γαλατά, κυρίως λόγω της πρώτης παρουσίας του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς με την φανέλα της νέας του ομάδας.


    παιδικο δωματιο μπατμαν

    μοσχαρισια ποδαρακια

    2016 07 30T162418Z 112897458 MT1ACI14491677 RTRMADP 3 SOCCER FRIENDLY
    (Πηγή: Action Images via Reuters / Henry Browne Livepic)


    Μικροί και μεγάλοι γέμισαν το θρυλικό στάδιο Ούλεβι για να δουν τον συμπατριώτη τους και εκείνος τους αποζημίωσε μόλις στο 4ο λεπτό του αγώνα με την Γαλατά, με μια γκολάρα με ψαλιδάκι.


    mutd11
    (Πηγή: Twitter)



    Talk about an instant impact! #ZlatanTime

    Switch over now to watch live on #MUTVHD. https://t.co/C8QYQI3308

    — Manchester United (@ManUtd) July 30, 2016

    συστήματα προπο

    Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας, το πρώτο περιστατικό θανάτου σημειώθηκε στις αρχές της εβδομάδας όταν νεαρή γυναίκα, περίπου 45 ετών, άφησε την τελευταία της πνοή, προσβεβλημένη από τον ιό της Γρίπης τύπου Α', στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου, όπου νοσηλευόταν.


    συστήματα προπο

    Το δεύτερο περιστατικό θανάτου που επιβεβαιωμένα, σύμφωνα με τον κ. Κακαβίτσα, οφειλόταν στον ιό της Γρίπης τύπου Α', είναι ενός 37χρονου από το Κοκκίνη, που πέθανε στον ύπνο του, στο σπίτι του και κατόπιν διενέργειας νεκροψίας - νεκροτομής, αποκαλύφθηκε και επιβεβαιώθηκε από το Μικροβιολογικό Εργαστήριο του Πανεπιστημίου Αθηνών, πως ο θάνατός του προήλθε από το «θανατηφόρο» ίο της γρίπης.


    Συναγερμός για τη γρίπη: Τριπλασιάστηκαν οι νεκροί μέσα σε μία εβδομάδα


    Από την πλευρά του ο διοικητής του Νοσοκομείου Κέρκυρας, κάνει έκκληση σε κάθε πολίτη που έχει ύποπτα συμπτώματα γρίπης, να απευθυνθεί στο Νοσοκομείο ή στα Κέντρα Υγείας, ενώ να σημειωθεί ότι σήμερα στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, σύμφωνα πάντα με τον κ. Κακαβίτσα, «νοσηλεύονται ασθενείς, που έχουν πιστοποιηθεί με γρίπη, χωρίς όμως να διατρέχει κίνδυνο η υγεία τους», όπως επεσήμανε ο ίδιος.



    αποδειξη παροχησ υπηρεσιων καθηγητη
    καιρος φλαμουρια εδεσσας

    kontra news διευθυντης

    Αναλυτική πρόγνωση της ΕΜΥ:


    kontra news διευθυντης

    αε μαλεσινας

    εκπτωσεις στην θεσσαλονικη

    Αττική


    καιρός: γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις στα βόρεια.


    άνεμοι: βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ .


    θερμοκρασία: από 14 έως 24 βαθμούς Κελσίου.


    Θεσσαλονίκη


    καιρός: γενικά αίθριος.


    άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.


    θερμοκρασία: από 12 έως 24 βαθμούς Κελσίου.


    Μακεδονία, Θράκη


    καιρός: γενικά αίθριος.


    άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.


    θερμοκρασία: από 09 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.


    Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος


    καιρός: γενικά αίθριος.


    άνεμοι: από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ που το απόγευμα θα στραφούν σε βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση.


    θερμοκρασία: από 12 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.


    Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος


    καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά.


    άνεμοι: βορειοανατολικοί 5 με 6 και τοπικά στα ανατολικά και νοτιά 7 μποφόρ.


    θερμοκρασία: από 12 έως 25 βαθμούς Κελσίου.


    πρησμενα ποδια φωτογραφιες

    λευκό τυρί

    Ο γενικός γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες ζήτησε, με ανακοίνωση που εξέδωσε, τον άμεσο τερματισμό όλων των εχθροπραξιών και των προκλήσεων προκειμένου να αποφευχθεί μια νέα ανάφλεξη στη Μέση Ανατολή, μετά την κλιμάκωση της αντιπαράθεσης στο συριακό έδαφος.


    πρησμενα ποδια φωτογραφιες

    Στην ανακοίνωσή του ο Γκουτέρες ζήτησε επίσης από το Συμβούλιο Ασφαλείας να εξετάσει το ζήτημα της Συρίας που θα πρέπει να οδηγήσει «σε μια πολιτική λύση» και να «αναλάβει τις ευθύνες του», όπως αυτές προκύπτουν από τον Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών.


    Αυστηρή προειδοποίηση Νετανιάχου


    Νωρίτερα, σε σύντομο τηλεοπτικό του διάγγελμα, ο Ισραηλινός πρωθυπουργός τόνισε ότι οι δυνάμεις της χώρας του «απάντησαν αναλογικά» και εξαπέλυσαν μια «ευρείας κλίμακας επίθεση ενάντια σε ιρανικούς στόχους στη Συρία», στην πρώτη του δημόσια αντίδραση μετά τα γεγονότα.


    «Βρισκόμαστε εν μέσω μιας παρατεταμένης μάχης και η πολιτική μας είναι σαφής: δεν θα επιτρέψουμε στο Ιράν να εδραιωθεί στρατιωτικά στη Συρία», διεμήνυσε, σημειώνοντας πως καμία ρουκέτα δεν έπεσε στο Ισραήλ.





    λαε προδομενε

    fax φωτοτυπικο

    sos ιατροι αε

    Από τους τραυματίες, εξήντα πέντε διακομίστηκαν σε νοσοκομεία, ενώ ανάμεσά τους ήταν 24 αστυνομικοί, σύμφωνα με το ρουμάνικο πρακτορείο ειδήσεων Agerpres.


    fax φωτοτυπικο

    τα εργοστασια μολυνουν το περιβαλλον

    Οι διαδηλώσεις στο Βουκουρέστι και σε άλλες πόλεις της χώρας είχαν αφορμή τις μεταρρυθμίσεις στο φορολογικό σύστημα, στο σύστημα κοινωνικών ασφαλίσεων, αλλά και τις καταγγελίες περί διαφθοράς στις τάξεις της κυβέρνησης των Σοσιαλδημοκρατών (PSD).


    Διαδηλωτές πέταξαν μπουκάλια και πέτρες εναντίον αστυνομικών, οι οποίοι ανταπέδωσαν κάνοντας χρήση σπρέι πιπεριού, δακρυγόνων και εκτοξευτήρων νερού υπό πίεση.


    Όταν διαδηλωτές αποπειράθηκαν να διασπάσουν τις γραμμές τους μπροστά στην έδρα της κυβέρνησης, περίπου χίλιοι χωροφύλακες και μέλη των μονάδων αντιμετώπισης ταραχών επενέβησαν για να εκκενωθεί η Πλατεία της Νίκης και ξέσπασαν γενικευμένα επεισόδια τα οποία, σύμφωνα με τη χωροφυλακή, προκάλεσαν «μέλη συλλόγων οπαδών ποδοσφαιρικών ομάδων» και «προβοκάτορες».


    Ο κεντροδεξιός πρόεδρος της χώρας Κλάους Γιοχάνις, ο οποίος συγκρούεται συχνά με την κυβέρνηση του PSD, «καταδίκασε σθεναρά τη βάρβαρη επέμβαση της χωροφυλακής, που ήταν δυσανάλογη σε σχέση με τη συμπεριφορά της πλειονότητας των διαδηλωτών», τονίζοντας πάντως πως «κάθε μορφή βίας είναι απαράδεκτη».


    «Το υπουργείο Εσωτερικών πρέπει να δώσει εξηγήσεις για το πώς διαχειρίστηκε τα γεγονότα», πρόσθεσε ο Γιοχάνις σε ανάρτησή του στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Facebook.


    Από 50.000 ως 80.000 άνθρωποι, σύμφωνα με ρουμάνικα ΜΜΕ, συγκεντρώθηκαν στο κέντρο της πρωτεύουσας της Ρουμανίας για να απαιτήσουν την παραίτηση της κυβέρνησης που κατηγορούν για «διαφθορά».


    Με αυτοκίνητα, τρένα κι αεροσκάφη, χιλιάδες από αυτούς πήγαν στο Βουκουρέστι για τη συγκέντρωση από άλλες χώρες της Ευρώπης κι ακόμη και από τις ΗΠΑ και τον Καναδά, για να εκφράσουν την οργή τους για την «έλλειψη προόδου» στη γενέτειρά τους.


    με τα παιδια στο λονδινο

    ξυλοσομπες καλοριφερ με φουρνο

    Όπως φαίνεται και από τα κερδισμένα game στα τέσσερα σετ, ο αγώνας ήταν εξαιρετικά αμφίρροπος και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων, με θριαμβευτή τον Μίλμαν που στέρησε από τον Ελβετό αστέρα, την διεκδίκηση ενός 21ου Γκραν Σλαμ.


    με τα παιδια στο λονδινο

    μαιευτήριο γένεσις

    «Δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω. Τρέφω απεριόριστο σεβασμό για τον Ρότζερ και για όλα όσα έχει πετύχει. Είναι ένας από τους ήρωες μου. Σήμερα δεν βρέθηκε στο καλύτερο δυνατό επίπεδο και το εκμεταλλεύθηκα», δήλωσε εμφανώς ικανοποιημένος ο Μίλμαν, που θ' αντιμετωπίσει τον Σέρβο, Νόβακ Τζόκοβιτς για μία θέση τα ημιτελικά του τουρνουά.


    Παράλληλα, εκτός συνέχειας στο US Open έμεινε η Μαρία Σαράποβα, καθώς ηττήθηκε από την Ισπανίδα, Κάρλα Σουάρεθ Ναβάρο με 6-4, 6-3. Η Ρωσίδα πρωταθλήτρια που βρίσκεται στο Νο 22 της παγκόσμιας κατάταξης, δεν κατάφερε ν' αντισταθεί στη Ναβάρο (Νο 24) που συνεχίζει την πορεία της για τα ημιτελικά, με «εμπόδιο» την Αμερικανίδα, Μάντισον Κέϊς (Νο 14).



    βιβλιονετ καντ

    Ο Στέλιος Τσούλιας, μίλησε στο CNN Greece για τις δραματικές στιγμές που έζησε. Όλα άρχισαν με έναν εκκωφαντικό θόρυβο, ενώ στη συνέχεια περιγράφει σκηνές πανικού με σπασμένα τζάμια παντού και σκόρπια πράγματα των επιβατών, πολλοί εκ των οποίων είχαν πάθει σοκ.


    βιβλιονετ καντ

    zen massage omaha

    Χαρακτηριστικά αναφέρει την περίπτωση ενός νεαρού, ο οποίος είχε πανικοβληθεί καθώς πίστευε ότι είχε τραυματιστεί σοβαρά, ενώ δεν είχε πάθει τίποτα.


    Όπως σημειώνει, ο ίδιος δεν είχε αντιληφθεί το τρένο να τρέχει πάρα πολύ.





    δαφνη γκινες βιογραφια

    Πέμπτη 29 Αυγούστου 2019

    τραπέζι πινγκ πονγκ διαστάσεις

    Συγκεκριμένα, ανέφερε πως το 2019 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη μείωση του φόρου κατά 30% στις μικρές περιουσίες, ήτοι περιουσίες αξίας τουλάχιστον έως 60.000 ευρώ. Κατά την ιδία ο ΕΝΦΙΑ το 2020 θα μειωθεί κατά 50% σε περιουσίες με αξία έως 250.000 ευρώ. Όπως είπε η υφυπουργός Οικονομικών οι μειώσεις θα «σβήνουν» σε μεγαλύτερες αξίες περιουσίας και δεν θα είναι οριζόντιες.


    τραπέζι πινγκ πονγκ διαστάσεις

    Αναφερόμενη στο αίτημα των φορολογουμένων για επαναφορά της ρύθμισης των 120 δόσεων στις ληξιπρόθεσμες οφειλές, η υφυπουργός Οικονομικών είπε πως το υπουργείο θεωρεί πως πρέπει να δοθεί κάποια βοήθεια στους μισθωτούς, τους συνταξιούχους και τους επαγγελματίες που δεν εντάσσονται στο πλαίσιο του εξωδικαστικού μηχανισμού, με μια ρύθμιση οφειλών με περισσότερες από τις 12 δόσεις των υφιστάμενων ρυθμίσεων, χωρίς όμως να διευκρινίσει το πλήθος τους. Πάντως ξεκαθάρισε πως θα πρέπει οι φορολογούμενοι να έχουν εξοφλήσει τις οφειλές του 2018, για να ενταχθούν σε ρύθμιση παλιότερες οφειλές τους.


    Όσον αφορά στα τέλη κυκλοφορίας, είπε πως με το νέο έτος δεν θα γίνει καμία αλλαγή στον τρόπο υπολογισμού τους.





    δυσκολοι καιροι ζουγανελη
    κινεζος μιλαει ελληνικα

    παραμυθι 3 γουρουνακια

    σκρουτζ πυτζαμες γυναικειες καλοκαιρινες

    «Σε αυτές τις δύσκολες ώρες εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στον Γερμανικό λαό. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε να είναι η βία το μέλλον της Ευρώπης» έγραψε ο Πρωθυπουργός στον προσωπικό του λογαριασμός το twitter.


    παραμυθι 3 γουρουνακια

    συστημα τζοκερ κωδικος 25 πως παιζεται


    Σε αυτες τις δύσκολες ώρες εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στον Γερμανικό λαό. Δεν πρεπει να επιτρέψουμε να ειναι η βία το μελλον της Ευρώπης.

    — Prime Minister GR (@PrimeministerGR) July 22, 2016

    ζετα μπελαουρη

    Όπως τονίζει σε ανακοίνωσή της, «μένοντας ανεπηρέαστοι από τα διαδικαστικά παιχνίδια και τις μεθοδεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και τις υπεκφυγές της ΝΔ, ζητούμε την πλήρη διαλεύκανση όλων των πτυχών του σκανδάλου Novartis. Ενός σκανδάλου που έχει πληρωθεί ακριβά από τους πολίτες της χώρας. Στηρίζουμε τις ενέργειες της Δικαιοσύνης για την αναζήτηση της αλήθειας, προς πάσα κατεύθυνση ανεξαιρέτως. Όλα στο φως, με τις θεσμικά προβλεπόμενες διαδικασίες. Να βρεθούν οι πραγματικά υπεύθυνοι».


    ζετα μπελαουρη

    το διαβατηριο καζαντζιδης

    μαγκες μου δεν την παλευω

    Η ΔΗΜΑΡ επισημαίνει ότι η φαρμακευτική δαπάνη στην χώρα μας την περίοδο 2004-2009, επί κυβέρνησης Καραμανλή, υπερδιπλασιάστηκε από 2,4 σε 5,1 δις ευρώ, με τεράστιες πολιτικές ευθύνες καθώς είναι μία από τις αιτίες της οικονομικής κρίσης.


    «Η κυβέρνηση προσπαθεί να μετατρέψει αυτό το υπαρκτό σκάνδαλο σε μηχανισμό λάσπης κατά πολιτικών της αντιπάλων. Η σκανδαλολογία και η σπίλωση προσώπων όμως αντί για τη διαλεύκανση μπορεί να οδηγήσουν στο να την γλιτώσουν οι πραγματικά υπεύθυνοι. Γι' αυτό πρέπει να χυθεί άπλετο φως άμεσα, για να σταματήσει η σπίλωση και για να μην βυθίζεται η χώρα στο βούρκο με κίνδυνο στο τέλος αυτός να καταπιεί όλο το πολιτικό σύστημα», υπογραμμίζει η ΔΗΜΑΡ επισημαίνοντας ότι πάγια θέση της είναι η εξυγίανση με ριζικές αλλαγές του πολιτικού συστήματος όπως η αλλαγή του νόμου περί ευθύνης υπουργών και του τρόπου παροχής της βουλευτικής ασυλίας (συνταγματική αναθεώρηση του άρθρου 86).


    λιλα δασκαλακη

    citadel banner of the first regiment me3
    Στάση εργασίας στο μετρό - Δείτε πότε θα παραμείνουν ακινητοποιημένοι οι συρμοί

    Στάση εργασίας | Ειδήσεις: Στάση εργασίας θα πραγματοποιηθεί στο Μετρό (γραμμές 2 και 3) την Τρίτη του Πάσχα 10 Απριλίου 2018 από την έναρξη της κυκλοφορίας έως τις 09:00 το πρωί.


    λιλα δασκαλακη

    Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Σωματείο Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό Αθήνας, προχωρούν σε προειδοποιητική στάση εργασίας λέγοντας «όχι στη διάλυση και απαξίωση των δομών και των υποδομών του ΜΕΤΡΟ της Αθήνας».




    • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


    Κάνουν λόγο για «τεράστιες ελλείψεις σε ανταλλακτικά, αναλώσιμα, είδη πρώτης ανάγκης, μέσα ατομικής προστασίας, αλλά και προσωπικού που αποτελούν απαράβατη συνθήκη για την εύρυθμη λειτουργία ενός σιδηροδρόμου και έχουν φέρει εξοπλισμό, εγκαταστάσεις και εργαζόμενους σε οριακά πλέον σημεία».

    «Η ΣΤΑ. ΣΥ οδηγείται σε έναν Γολγοθά με τη διοίκηση και την πολιτική ηγεσία να παίζουν εναλλάξ το ρόλο του Πόντιου Πιλάτου», αναφέρουν χαρακτηριστικά.



    τροχηλατο επιπλο μπανιου

    διαφορες σ και π δεσμων

    σαββατοκυριακο στη νεριτ
    Οι μητροπολίτες Καστοριάς και Διδυμοτείχου καλούν τον Ερντογάν να απελευθερώσει τους στρατιωτικούς

    Την αποφυλάκιση των δύο ελλήνων στρατιωτικών, Δημήτρη Κούκλατζη και Αγγελου Μητρετώδη, ζητούν με κοινή επιστολή τους στον πρόεδρο της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, οι μητροπολίτες Καστοριάς Σεραφείμ και Διδυμοτείχου-Ορεστιάδας-Σουφλίου Δαμασκηνός.


    διαφορες σ και π δεσμων

    Ενόψει των «Αγίων ημερών του Πάσχα» ζητούν με την εν λόγω επιστολή που εστάλη μέσω της τουρκικής πρεσβείας στην Αθήνα, την παρέμβαση του τούρκου προέδρου για την επιστροφή τους στις οικογένειές τους.




    • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


    Η επιστολή έχει ως εξής:

    Προς
    Τον Εξοχώτατον
    Πρόεδρον της Τουρκικής Δημοκρατίας
    κ. Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν
    Εξοχώτατε κύριε Πρόεδρε,

    Καθώς πλησιάζουν οι μέρες του Αγίου Πάσχα, της μεγαλύτερης θρησκευτικής γιορτής των Χριστιανών, ως πνευματικοί οδηγοί των δυο στρατιωτικών, που από 1ης Μαρτίου ε. ε. κρατούνται στις φυλακές της Αδριανούπολης, Αγγέλου Μητρετώδη, από την Καστοριά και Δημητρίου Κούκλατζη από την Ορεστιάδα, για καθαρά ανθρωπιστικούς και θρησκευτικούς λόγους ζητούμε την παρέμβαση Σας για την αποφυλάκισή τους και την επιστροφή τους στα σπίτια τους και τις οικογένειες τους, προκειμένου να γιορτάσουν μαζί με τους δικούς τους τις άγιες αυτές μέρες.

    Προβαίνουμε σ΄ αυτήν την πρωτοβουλία με την πεποίθηση και την βεβαιότητα ότι ο σεβασμός στην πίστη του άλλου είναι μια πανανθρώπινη αξία, την οποία εμείς ως υπεύθυνοι ταγοί της πολιτικής και της θρησκείας οφείλουμε να υπηρετήσουμε.

    Ο Καστορίας Ο Διδυμοτείχου, Ορεστιάδας, Σουφλίου
    ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΔΑΜΑΣΚΗΝΟΣ



    καστορινα γυναικεια παπουτσια

    νίκος μακρόπουλος - η αγάπη δεν τελειώνει

    λαχανι παντελονι

    Συγκεκριμένα, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, η κ. Σπυράκη τόνισε: «Το πρόβλημα αυτό είναι ότι ο Αλέξης Τσίπρας διαπραγματεύεται στο ανώτατο δυνατό επίπεδο μια συμφωνία με την Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας χωρίς ο ίδιος να έχει τη στήριξη της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας στην οποία βασίζεται η κυβέρνησή του. Είναι το δομικό πρόβλημα αυτής της υπόθεσης».


    νίκος μακρόπουλος - η αγάπη δεν τελειώνει

    ευαλωτη διπλα σου αποσπασματα

    «Ως τι διαπραγματεύεται ο Α. Τσίπρας; Ως τι διαπραγματεύεται ο κ. Κοτζιάς; Ο κ. Κοτζιάς διαπραγματεύεται ως υπουργός μιας κυβέρνησης που δεν έχει τη στήριξη όλων των βουλευτών που της δίνουν τη δυνατότητα να είναι κυβέρνηση. Προς το παρόν αυτό που συμβαίνει είναι ότι ο πρωθυπουργός και ο υπουργός Εξωτερικών διαπραγματεύονται ως εκπρόσωποι των κομμάτων τους και όχι ως εκπρόσωποι της κυβέρνησης. Ο Α. Τσίπρας δεν έχει την πλειοψηφία που τον στηρίζει για να μπορεί να φτάσει, να καταλήξει, σε οποιασδήποτε μορφής συμφωνία. Για εμάς αυτό είναι κεφαλαιώδες ζήτημα όπως καταλαβαίνετε στην πορεία αυτής της υπόθεσης», ανέφερε η κ. Σπυράκη επισημαίνοντας πως η Ελλάδα δεν έχει καμία δυνατότητα να καταθέσει προκαταβολικά τα όπλα προκειμένου να πάρει μια υποσχετική για μελλοντική συμμόρφωση της πΓΔΜ.


    «Επισπεύδουσα είναι η άλλη πλευρά. Στην άλλη πλευρά είναι εκείνοι οι οποίοι θέλουν, σε κάθε περίπτωση, να ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις με την ΕΕ. Η άλλη πλευρά είναι εκείνη η οποία θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για να μπει στο ΝΑΤΟ. Από εκεί και πέρα είναι φανερό ότι η ελληνική κυβέρνηση έπρεπε να είχε διαμορφώσει μια άλλου είδους συναίνεση, προκειμένου να προχωρήσει σε τέτοιου είδους διαπραγμάτευση. Η κυβέρνηση, όμως, αυτή την ώρα δεν έχει ούτε τη συναίνεση της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας που τη στηρίζει για να προχωρήσει σε συμφωνία. Πόσο μάλλον όταν τα πράγματα φαίνεται ότι θολώνουν πολύ περισσότερο και σε αυτή τη φάση όπου βρισκόμαστε. Αλλά και μέχρι εκεί όπου έφτασαν, έφτασαν χωρίς να έχουν πολιτική νομιμοποίηση», σημείωσε.


    προγνωστικα βραζιλιας

    Το αυτοκίνητο ήταν εν κινήσει και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες εξερράγη φάκελος παγιδευμένος με εκρηκτικά. Από την έκρηξη τραυματίστηκε ο πρώην πρωθυπουργός και δύο υπάλληλοι της Τράπεζας της Ελλάδος που τον συνόδευαν.


    προγνωστικα βραζιλιας

    σκουρο γκρι μαλλι

    Σύμφωνα με το ΑΠΕ, ο πρώην πρωθυπουργός έχει εισαχθεί και χειρουργείται στην κοιλιακή χώρα ενώ έχει τραυματιστεί και στα πόδια.


    Αυτή τη στιγμή ο Λουκάς Παπαδήμος υποβάλλεται σε εξετάσεις καθώς οι γιατροί θέλουν να δουν αν έχουν υποστεί ζημιά ζωτικά όργανα. Επιπλέον, εξετάζεται το ενδεχόμενο να έχει εισπνευστικα εγκαύματα.


    Οι δύο συνοδοί του πρώην πρωθυπουργού φέρουν θλαστικά τραύματα.


    Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο:


    unnamed 1 copy


    unnamed 2 copy


    unnamed 3


    unnamed





    ηπαρ εικονες

    σκοτ ντίσικ δουλεια

    εργασια πολιτικου μηχανικου θεσσαλονικη
    ανδρικα ντυσιματα φθινοπωρο 2017
    Τραγωδία στην Ξάνθη με δύο νεκρούς και επτά τραυματίες

    Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους το μεσημέρι του Σαββάτου (17/03) μετά από καταδίωξη ενός διακινητή μεταναστών.


    σκοτ ντίσικ δουλεια

    Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στην παλαιά Εθνική Οδό Κομοτηνής - Ξάνθης, στο ύψος της Ποταμιάς Ξάνθης και ήταν το τραγικό αποτέλεσμα της καταδίωξης ενός διακινητή μεταναστών από την Αστυνομία.




    • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


    Η καταδίωξη ξεκίνησε από την Κομοτηνή και συνεχίστηκε έως την Ξάνθη. Στο ύψος της Ποταμιάς ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του Ι. Χ. αυτοκινήτου, το οποίο ξέφυγε από την πορεία του και ανετράπη. Από τη σύγκρουση ανασύρθηκε νεκρός ένας μετανάστης ενώ κατά τη διακομιδή του στο νοσοκομείο εξέπνευσε άλλος ένας.

    Με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ έχουν διακομισθεί στο νοσοκομείο της Ξάνθης σοβαρά τραυματισμένοι άλλοι επτά άνδρες ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση για δύο από αυτούς, κρίνεται πολύ σοβαρή.

    Πηγή πληροφοριών: xanthi2.gr

    (Φωτογραφία αρχείου)

    Διαβάστε επίσης:

    ΕΜΥ – Έκτακτο δελτίο: Χαλάει απότομα ο καιρός – Πού θα «χτυπήσουν» σε λίγες ώρες έντονα φαινόμενα

    Πολύνεκρο ναυάγιο στο Αγαθονήσι - Μεταξύ των θυμάτων και παιδιά


    μετα την λουτσια ταινια

    Τζόκερ: Αυτό είναι το απίστευτο ποσό που θα μοιράσει στην κλήρωση της Πέμπτης (12/07)

    Κλήρωση Τζόκερ: Για τέταρτη συνεχόμενη κλήρωση, το τυχερό παιχνίδι του ΟΠΑΠ δεν ανέδειξε νικητή στην 1η κατηγορία.


    μετα την λουτσια ταινια

    κοκκινολαιμης παραμυθι

    Αυτό ήταν το τέταρτο συνεχόμενο τζακ ποτ του Τζόκερ!




    • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


    Το ποσό που θα διεκδικήσουν οι παίκτες του τυχερού παιχνιδιού στην κλήρωση της ερχόμενης Πέμπτης (12/07) θα είναι τουλάχιστον 2.000.000 ευρώ!

    πενθυμίζεται ότι οι αριθμοί της χθεσινοβραδινής (08/07) κλήρωσης ήταν οι εξής: 1, 4, 5, 7, 36, και Τζόκερ ο αριθμός 4.

    tzoker2

    Στη δεύτερη κατηγορία (5άρια), βρέθηκε μόλις ένα τυχερό δελτίο, το οποίο κερδίζει 64.303,49 ευρώ!

    Δείτε πού παίχτηκε:

    tzoker3

    Διαβάστε εδώ όλα τα άρθρα του Newsbomb.gr για τις κληρώσεις Τζόκερ

    Εμφανίσεις και καθυστερήσεις τυχερών αριθμών Τζόκερ - Προγνωστικά

    Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά τα στατιστικά του ΟΠΑΠ με τις εμφανίσεις και τις καθυστερήσεις των τυχερών αριθμών στο Τζόκερ. Μπορείτε να δείτε τους τυχερούς αριθμούς των κληρώσεων μέχρι και τις 08/07/2018, σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του ΟΠΑΠ.

    tzoker5tzoker5

    Διαβάστε επίσης:

    Survivor: Ποια θα είναι η τελική τριάδα – Όσα θα δούμε στον τελικό

    Σπήλαιο Ταϊλάνδη: Παγκόσμια αγωνία για τα εγκλωβισμένα παιδιά - Αρχίζει η νέα επιχείρηση διάσωσης



    καρυδια αποδοση ανα στρεμμα

    φαντασια θεσσαλονικη

    Η Κηφισιά του Κώστα Αρσενιάδη δεν τα κατάφερε για 3η φορά (μετά το 2014 και πέρυσι) να κερδίσει τον Ολυμπιακό στον τελικό του Κυπέλλου, παρότι ήταν εξαιρετική και έδωσε μεγάλη μάχη με τους ερυθρόλευκους, αγγίζοντας το τάι-μπρέικ.


    φαντασια θεσσαλονικη

    παιχνιδια γατα και σκυλο

    loongsoul farkas

    4081750
    (Καρφί του Αγκάμεζ - Πηγή: EUROKINISSI / MOTION TEAM)


    Το πρώτο σετ πήγε εύκολα στον Ολυμπιακό του Σλόμπονταν Μπόσκαν με 13-25, όμως το ανέβασμα του Γιορντάνοφ και του Χριστοφιδέλη ανέτρεψε την κατάσταση και πρόσφερε στους φιλάθλους μια μεγάλη μάχη των δύο ομάδων, πόντο με πόντο σε κάθε σετ.


    4081697
    (Ο Γιορντάνοφ ήταν ο πρωταγωνιστής της Κηφισιάς - Πηγή: EUROKINISSI / MOTION TEAM)


    Η Κηφισιά κέρδισε 25-19 το 2ο και έχασε με 22-25 το 3ο πριν φτάσουμε στο συναρπαστικό 4ο σετ που κρίθηκε στο 27-29 υπέρ των ερυθρόλευκων και ενώ έχασαν την ευκαιρία να το κερδίσουν στο 24-25, με την Κηφισιά να περνά μπροστά 27-26.


    4081614
    (Καθοριστικός ο Τσούπκοβιτς - Πηγή: EUROKINISSI / MOTION TEAM)


    Εκεί μίλησε ο MVP του αγώνα, ο Κονσταντίν Τσούπκοβιτς, που με μια επιτυχημένη επίθεση και δύο άσους στο σερβίς έδωσε τελικά τη νίκη στον Ολυμπιακό, που πήρε το τρόπαιο χάρις στην επίθεσή του και στο καλό του μπλοκ.


    4081761
    (2ο τρόπαιο για τον Ολυμπιακό - Πηγή: EUROKINISSI / MOTION TEAM)


    4082063
    (Ο Φιλίποφ με το Κύπελλο - Πηγή: EUROKINISSI / MOTION TEAM)


    4082192
    (Το Κύπελλο και στα αποδυτήρια - Πηγή: EUROKINISSI / MOTION TEAM)


    αγιας σκεπης της θεοτοκου

    Οι δηλώσεις του Λίπτον έρχονται 24 ώρες πριν την συνάντηση της Γενικής Διευθύντριας του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ με την καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ την Τετάρτη στο Βερολίνο, την οποία μεταξύ άλλων θα απασχολήσει η χρηματοδοτική συμμετοχή του ΔΝΤ στο ελληνικό πρόγραμμα.


    αγιας σκεπης της θεοτοκου

    διαγωνισμος περιπτερο δημος αθηναιων

    Συγκεκριμένα, ο Λίπτον δήλωσε ότι έχει σημειωθεί πρόοδος αναφορικά με την Ελλάδα και ξεκαθάρισε ότι το Ταμείο θα επιθυμούσε να βρεθεί σε μια κατάσταση όπου θα μπορεί να βοηθήσει την Ελλάδα. «Αν η συμμετοχή μας σε ένα πρόγραμμα μας οδηγούσε μακριά από την εντολή μας, το ΔΝΤ θα μπορούσε να αμφισβητηθεί ουσιαστικά», ανέφερε ο αξιωματούχος του ΔΝΤ, δείχνοντας πως δεν υφίστανται ακόμη οι προϋποθέσεις χορήγησης στήριξης στην Ελλάδα εκ μέρους του ΔΝΤ.


    Ο ίδιος επανέλαβε πως η εντολή του ΔΝΤ είναι η προώθηση της οικονομικής ανάπτυξης και της σταθερότητας μέσω της συνεργασίας και πως το Ταμείο έχει την ευελιξία να απαντήσει στις τρέχουσες προκλήσεις.


    Να σημειωθεί πως ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος ανέφερε σήμερα για τη συνάντηση Μέρκελ-Λαγκάρντ ότι η κυβέρνηση αναμένει από την Γερμανία να βαδίσει στον δρόμο του ρεαλισμού και να κάνει πίσω από το αίτημα για πλεόνασμα 3,5% του ΑΕΠ για μια δεκαετία. Με τον τρόπο αυτό υπονόησε πως το ζήτημα αυτό θα εξετασθεί αύριο στο Βερολίνο.


    Πάντως, αν και άλλες Ελληνικές πηγές υποστηρίζουν πως το ΔΝΤ θα ικανοποιηθεί μέσα από τη παραμετροποίηση των μεσοπρόθεσμων μέτρων για το χρέος - που ήδη έχουν εξεταστεί σε τεχνικό επίπεδο-, τόσο από πηγές της ευρωζώνης όσο και από πηγές στην Ουάσιγκτον δεν εκπέμπεται ανάλογη αισιοδοξία.




    τρενο φαντασμα youtube

    διαφημιση στο youtube κοστος

    Για όσους σκοπεύουν να φύγουν από την πόλη ή να βγούν από το σπίτι ορισμένες ώρες, η Ελληνική Αστυνομία παρέχει χρήσιμες συμβουλές για το τι πρέπει να κάνουν ώστε να μην πέσουν θύματα των διαρρηκτών.


    διαφημιση στο youtube κοστος

    καταστημα μακρο αθηνα

    Αναλυτικά οι οδηγίες:



    • Τοποθετήστε στην κύρια είσοδο της πολυκατοικίας µηχανισµό αυτόματου κλεισίματος πόρτας.

    • Κλειδώνετε την κύρια πόρτα / τις κύριες πόρτες του διαµερίσµατος µε κλειδαριά ασφαλείας.

    • Κλειδώνετε πάντα όταν φεύγετε, ακόµα κι αν πρόκειται να απουσιάσετε για µικρό χρονικό διάστηµα.

    • Μην αφήνετε ποτέ την κύρια είσοδο ανοιχτή µε στηρίγµατα και προσέχετε ιδιαίτερα αν σας ακολουθήσει κάποιος µέσα στο κτίριο.

    • Τα συστήµατα ασφαλείας της κυρίας εισόδου (θυροτηλέφωνο µε οπτική εικόνα), θα πρέπει να σας επιτρέπουν να αναγνωρίζετε και να ελέγχετε τους επισκέπτες σας

    • Μην ανοίγετε ποτέ την πόρτα, χωρίς να βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε τον επισκέπτη.

    • Μην αφήνετε ποτέ τις πόρτες των εξόδων κινδύνου ανοιχτές µε στηρίγµατα.

    • Μην αφήνετε ποτέ ξεκλείδωτες ή ανοιχτές τις πόρτες και τα παράθυρα των µπαλκονιών.

    • Αποφεύγετε να δίνετε τα κλειδιά του σπιτιού σας σε τρίτους.

    • Όταν µετακοµίζετε να αλλάζετε τις κλειδαριές και τα κλειδιά. Μην αφήνετε δεύτερα κλειδιά της οικίας σας, κάτω από γλάστρες ή χαλάκια.

    • Μην αφήνετε ποτέ µεγάλα χρηµατικά ποσά ή αντικείµενα αξίας στο σπίτι σας και µην γνωστοποιείτε στον κοινωνικό και επαγγελµατικό σας περίγυρο τα περιουσιακά στοιχεία που φυλάσσεται στην οικία σας.

    • Τα γκαράζ και οι αποθηκευτικοί χώροι είναι στόχος.

    • Μία καλή λύση θα ήταν, εφόσον υπάρχει η οικονομική δυνατότητα, να εγκαταστήσετε ένα σύστηµα συναγερµού - ασφαλείας, σε εμφανές σημείο.





    punk rock outfit

    Τετάρτη 28 Αυγούστου 2019

    ανανεωση αδειας λειτουργιας κεντρου ξενων γλωσσων 2014

    οδυσσέας ελύτης ενα το χελιδονι στιχοι

    Συγκεκριμένα γίνεται λόγος για απόπειρα εκβιασμού προς την ταχυδρομική εταιρία DHL και όχι τρομοκρατική επίθεση.


    ανανεωση αδειας λειτουργιας κεντρου ξενων γλωσσων 2014

    Σύμφωνα με τον υπουργό Εσωτερικών του Βρανδεμβούργου Καρλ-Χάιντς Σρέτερ, είναι σαφές ότι η απειλή, «με σχεδόν απόλυτη βεβαιότητα», δεν στρεφόταν εναντίον της χριστουγεννιάτικης αγοράς του Πότσνταμ, ενώ ο αρχηγός της αστυνομίας Χανς Γιουργκ Μέρκε έκανε λόγο για υπόθεση «ληστρικού εκβιασμού» προς την εταιρία DHL με απαίτηση για πολλά εκατομμύρια ευρώ.


    germany 1


    Getty Images/Ideal Images/Sean Gallup


    Ο ίδιος, επισήμανε ακόμη ότι οι έρευνες αφορούν τόσο τον εκβιασμό όσο και την απόπειρα πρόκλησης έκρηξης, καθώς, όπως είπε, αν το πακέτο είχε εκραγεί, θα μπορούσε να είχε προκαλέσει σοβαρότατους τραυματισμούς. Ο ίδιος εξήγησε ότι στο σημείο, όπου πραγματοποιήθηκε ενδελεχής έρευνα, εντοπίστηκε σημείωμα με γραμμωτό κώδικα QR, ο οποίος αποκάλυπτε τον εκβιασμό.


    germany 2


    Getty Images/Ideal Images/Sean Gallup




    ταμαμ 2 κυκλος επεισοδιο 5

    λιονταρι συνωνυμο

    η γυναικα που μ αρεσει στιχοι

    Ο Air Jordan ήταν στην κορυφή της λίστας μέχρι σήμερα (19 χρόνια) με 5.987 πόντους σε παιχνίδια των Μπουλς στα playoffs του NBA (είχε ξεπεράσει το 1998 τον Τζαμπάρ). Ο Λεμπρόν Τζέιμς πλέον τον ξεπέρασε με τους 35 πόντους στην τελευταία αναμέτρηση με τη Βοστόνη. Πλέον με 5.995 είναι στην κορυφή της λίστας και συνεχίζει...


    λιονταρι συνωνυμο

    2017 05 26T043654Z 1115345694 RC1D177FCCB0 RTRMADP 3 NBA
    (7ος διαδοχικός τελικός για το Λεμπρόν Τζέιμς (ν.23) - Πηγή: Reuters / Greg M. Cooper-USA TODAY Sports TPX IMAGES OF THE DAY)


    1. Λεμπρόν Τζέιμς 5.995 π. / 212 αγ.
    2. Μάικλ Τζόρνταν 5.987 / 179
    3. Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ 5.762 / 237
    4. Κόμπε Μπράιντ 5.640 / 220
    5. Σακίλ Ο Νίλ 5.250 / 216



    A bucket to remember. #PhantomCam pic.twitter.com/S0EbGwf01s

    — NBA (@NBA) May 26, 2017


    πως να σπασω κωδικους cyta

    λοξυγγας σε μωρο

    όνειρο νυφικό
    Συγκλονιστική προφητεία για το 2020: «Η Κωνσταντινούπολη θα είναι πάλι...»

    Θα υποδειχθεί ο Βασιλεύς και θα διοικήσει αυτός με συμβούλους πνευματικά ορατούς ή αόρατους.


    λοξυγγας σε μωρο

    τεκμηριο σκαφων αναψυχης

    Ο Αρχιεπίσκοπος Βρυξελλών και Βελγίου Βασίλειος με τον Γέροντα Σωφρόνιο Έσσεξ(1930)




    • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


    Ο Γέροντας Σωφρόνιος Σαχάρωφ (22/09/1896 – 11/7/1993) ήταν Ρώσος Ορθόδοξος Ιερομόναχος που ξεκίνησε τη μοναχική του ζωή στο Άγιο Όρος, στη Ρωσική Μονή του Αγίου Παντελεήμονος και θεωρείται από την ορθόδοξη παράδοση ως ένας από τους χαρισματικότερους μοναχούς του 20ου αιώνα

    Διαβάστε περισσότερα στο iellada.gr


    φεγγαρι πουλοπουλος

    φωτογραφεια αργος

    Η κακοκαιρία θα ξεκινήσει από τα δυτικά και θα επηρεάσει σχεδόν όλη τη χώρα.


    φεγγαρι πουλοπουλος

    Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ, ισχυρές βροχές και καταιγίδες, χαλαζοπτώσεις και θυελλώδεις άνεμοι που θα φτάσουν τα 8 μποφόρ θα εκδηλωθούν:


    1. Την Τετάρτη (23/01) στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, σταδιακά τη δυτική Πελοπόννησο, από τις απογευματινές ώρες τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και κατά τη διάρκεια της νύχτας την υπόλοιπη Πελοπόννησο, την κεντρική και ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα Δωδεκάνησα. Στη δυτική Ελλάδα τη νύχτα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.


    2. Την Πέμπτη (24/01) τις πρωινές ώρες την κεντρική και ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και μέχρι το μεσημέρι τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Εκ νέου από τις απογευματινές ώρες τα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο και τη δυτική Στερεά (κυρίως στα παραθαλάσσια), καθώς και τη δυτική και νότια Πελοπόννησο.


    3. Την Παρασκευή (25/01) αρχικά τη δυτική Ελλάδα, με βαθμιαία επέκταση στην ανατολική χώρα.


    Πού θα χιονίσει


    Την Τετάρτη και την Παρασκευή χιονοπτώσεις πρόσκαιρα πυκνές, θα σημειωθούν στα ορεινά και ημιορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Μακεδονίας.


    Πού θα «χτυπήσει» ο Φοίβος


    Διαδοχικά βαρομετρικά χαμηλά θα επηρεάσουν τον καιρό της χώρας μας έως την Κυριακή 27/01. Τα κύρια χαρακτηριστικά της νέας κακοκαιρίας «Φοίβος», όπως ονομάστηκε από την μετεωρολογική υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών (ΕΑΑ), θα είναι οι βροχοπτώσεις σχεδόν στο σύνολο της χώρας, καθώς επίσης οι καταιγίδες και οι κατά τόπους χαλαζοπτώσεις που θα σημειωθούν - κατά κύριο - λόγο σε νησιωτικές και παράκτιες περιοχές.


    Παράλληλα, θυελλώδεις έως πολύ θυελλώδεις νότιοι άνεμοι (8 έως 9 μποφόρ) θα πνέουν στο Αιγαίο έως το Σάββατο (26/01). Η θερμοκρασία αναμένεται να παρουσιάσει πτώση προς το τέλος της εβδομάδας, οπότε θα σημειωθούν χιονοπτώσεις και σε περιοχές σχετικά χαμηλού υψομέτρου της βόρειας χώρας.


    Στο βίντεο που ακολουθεί φαίνεται ο αναμενόμενος υετός (βροχή, χιόνι, χαλάζι) από το μεσημέρι της Τρίτης 22/01 έως το βράδυ της Πέμπτης 24/01.





    σαλατα με μαρουλι και μανιταρια

    γαλακτομπουρεκο θρεπτικη αξια

    Επίσης, στις 15 Ιουλίου, ημέρα Κυριακή τα καταστήματα θα είναι ανοικτά σε όλη τη χώρα από 11πμ έως 8μμ.


    γαλακτομπουρεκο θρεπτικη αξια

    Κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων οι λιανεμπορικές επιχειρήσεις θα εκθέσουν μεγάλη ποικιλία προϊόντων τους σε εξαιρετικά ελκυστικές και συμφέρουσες τιμές, αναφέρει ο Σύνδεσμος.


    Στη διάρκεια των εκπτώσεων, εκτός από την αναγραφή της παλαιάς και της νέας μειωμένης τιμής των αγαθών και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται και η αναγραφή και εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης.


    «Εφόσον παρέχεται μειωμένη τιμή σε περισσότερα από το 60% του συνόλου των πωλούμενων ειδών, θα πρέπει να αναγράφεται στην προθήκη του καταστήματος και σε οποιαδήποτε άλλη εμπορική επικοινωνία, το παρεχόμενο ποσοστό έκπτωσης και στην περίπτωση που υπάρχουν διαφορετικά ποσοστά έκπτωσης ανά κατηγορίες προϊόντων, θα πρέπει να αναγράφεται το εύρος του παρεχόμενου ποσοστού ("από ...% έως ...%"). Σε κάθε άλλη περίπτωση θα αναγράφεται ότι οι εκπτώσεις αφορούν επιλεγμένα είδη με αναφορά στο αντίστοιχο ποσοστό», υπογραμμίζει ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης.



    ευτυχία καλύβα
    εστιατορια καλαματα κεντρο

    1 μαΐου μμμ

    πω μεγαλωνει το στηθος

    Ο κ. Κοτζιάς ευχαρίστησε τον ομόλογό του και του ανακοίνωσε ότι αν η Ελλάδα χρειαστεί βοήθεια, θα αποφασιστεί εντός ολίγων ωρών από τους αρμόδιους φορείς.


    1 μαΐου μμμ

    Παράλληλα, ο επίτροπος της Κομισιόν, υπεύθυνος για την Ανθρωπιστική Βοήθεια και τη Διαχείριση Κρίσεων, Χρήστος Στυλιανίδης, ανακοίνωσε μέσω του twitter ότι η Κύπρος και η Ισπανία κινητοποιήθηκαν άμεσα για να συνδράμουν την Ελλάδα στην καταπολέμηση των καταστροφικών πυρκαγιών στην Αττική.


    «Μεγάλο "ευχαριστώ" στην Κύπρο και στην Ισπανία για την άμεση κινητοποίηση ομάδων πυροσβεστών, διασωστών, πυροσβεστικών οχημάτων και αεροπλάνων μέσω του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Πολιτικής Προστασίας, για να βοηθήσουν την Ελλάδα στην καταπολέμηση των καταστροφικών πυρκαγιών στην Αττική. Ευρωπαϊκή αλληλεγγύη στην πράξη», αναφέρει στο twitter o Kύπριος επίτροπος.



    Μεγάλο ευχαριστώ στην Κύπρο & στην Ισπανία για την άμεση κiνητοποίηση ομάδων πυροσβεστών, διασωστών, πυροσβεστικών οχημάτων & αεροπλάνων μέσω του #EUCivPro για να βοηθήσουν την Ελλάδα στην καταπολέμηση των καταστροφικών #πυρκαγιών στην Αττική. Ευρωπαϊκή αλληλεγγύη στην πράξη

    — Christos Stylianides (@StylianidesEU) July 24, 2018


    γραφειο ευρεσεως εργασιας στην γερμανια

    χριστίνα δια χειρός τσελεμεντέ κηφισια

    αφοί χριστόπουλοι
    Σεισμός Αλόννησος: Μεγαλύτερο το μέγεθος της δόνησης σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο

    Σεισμός Τώρα: Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης (20/2) στις 05:52, στη θαλάσσια περιοχή της Αλοννήσου, όπως ανακοίνωσε το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, εκ μέρους των τεσσάρων φορέων συγκρότησης του Εθνικού Σεισμολογικού Δικτύου.


    χριστίνα δια χειρός τσελεμεντέ κηφισια

    Το επίκεντρο της δόνησης εντοπίζεται 16 χιλιόμετρα βόρεια/βορειοανατολικά της Αλοννήσου.




    • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


    Από την πλευρά του, και το Ευρωπαϊκό - Μεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο (EMSC) κατέγραψε το σεισμό στα 4,3 Ρίχτερ με εστιακό βάθος τα 12χλμ.

    649653.regional copy

    Δείτε στη gallery το σεισμό, όπως τον κατέγραψε ο σεισμογράφος του Σεισμολογικού Δικτύου του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, που είναι τοποθετημένος που είναι τοποθετημένος στο Νεοχώρι Πηλίου.

    Διαβάστε επίσης:
    Σεισμός ΤΩΡΑ στην Αλόννησο - Αισθητός σε αρκετές περιοχές (pics)


    Σεισμός Αλόννησος: Μεγαλύτερο το μέγεθος της δόνησης σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο
    01
    Σεισμός Αλόννησος: Μεγαλύτερο το μέγεθος της δόνησης σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο

    γενεθλια εικονες κινουμενες

    μελανουρια με συρτη

    ισπανοι μπασκετμπολιστες

    Στα υπόλοιπα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά και την Κρήτη με τοπικούς όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά.


    μελανουρια με συρτη

    Αναλυτικά η πρόγνωση από την ΕΜΥ:


    Αττική


    Καιρός: γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις
    Άνεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.
    Θερμοκρασία: από 22 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.


    Θεσσαλονίκη


    Καιρός: αρχικά αίθριος. Βαθμιαία θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν σποραδικοί όμβροι κυρίως στα γύρω ορεινά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Σταδιακή βελτίωση από το βράδυ.
    Άνεμοι: μεταβλητοί ασθενείς.
    Θερμοκρασία: από 21 έως 32 βαθμούς Κελσίου.


    Μακεδονία, Θράκη


    Καιρός: λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες αρχικά στη Θράκη και βαθμιαία στη Μακεδονία. Σταδιακή βελτίωση από το βράδυ.
    Άνεμοι: μεταβλητοί 3 και βαθμιαία στα ανατολικά νοτιοδυτικοί μέχρι 4 μποφόρ.
    Θερμοκρασία: από 18 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.



    βιλες προς πωληση κερκυρα

    ευρωπαϊκό μηχανισμό στήριξης

    «Σήμερα δεν ψηφίζουμε τη συμφωνία την οποία θα υπογράψει αύριο ο κ. Κοτζιάς. Η συμφωνία θα τεθεί σε ισχύ όταν περάσει μία ολόκληρη διαδικασία», σημείωσε ο κ. Καμμένος, τονίζοντας πως «η συμφωνία που θα υπογραφεί αύριο δεν έχει καμία ισχύ», έως ότου η άλλη πλευρά εκπληρώσει όλους τους όρους που έχουν τεθεί.


    ευρωπαϊκό μηχανισμό στήριξης

    ραπερς

    «Η θέση των ΑΝΕΛ, όπως έχουν δεσμευτεί, θα είναι αρνητική», τόνισε ο υπουργός, σημειώνοντας πως το κόμμα δεν θα ψηφίσει.


    «Αν οι ΑΝΕΛ ψήφιζαν σήμερα την πρόταση δυσπιστίας, τι θα γινόταν;», διερωτήθηκε.


    Ακόμη, ο κ. Καμμένος τόνισε πως η ΝΔ προωθεί πολιτική προσωπικών συμφερόντων. Στο ίδιο πλαίσιο κατηγόρησε τον Αντώνη Σαμαρά γιατί καταφέρθηκε κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας, χαρακτηρίζοντάς τον μάλιστα «εφιάλτη».


    «Ο κ. Μητσοτάκης δεν στοχεύει στην κυβέρνηση, στοχεύει στους ΑΝΕΛ», υποστήριξε και σημείωσε: «Η ΝΔ είναι αυτή που δέχεται τη σύνθετη ονομασία και παραχωρεί τη Μακεδονία, γι’ αυτό δεν λέει κουβέντα για το τι θα έκανε αν ήταν αύριο κυβέρνηση».


    «Η Ντόρα Μπακογιάννη το 2009 δεν επέμεινε στο erga omnes και πρότεινε τον όρο "Μακεντόνσκι"», είπε χαρακτηριστικά επί του θέματος.


    «Εμείς παραμένουμε σταθεροί στην πολιτική μας και θα παραμείνουμε μέχρι να φύγει και ο τελευταίος από το κίνημα. (Το κόμμα) δεν δέχεται το κείμενο της συμφωνίας, δεν θα το ψηφίσουμε όταν έρθει στη Βουλή, θα κάνουμε τα πάντα για να μην ψηφιστεί. Οι βουλευτές των ΑΝΕΛ δεν θα βάλουν το όνομά τους κάτω απ΄ αυτό το κείμενο».





    chef στον αερα σκαι tv συνταγες

    κερκυρα ολυμπιακος εισιτηρια

    28η οκτωβριου τι γιορταζουμε wikipedia

    Το δυστύχημα συνέβη στο Εκατεπέκ, έναν μεγάλο δήμο στην Πόλη του Μεξικού.


    κερκυρα ολυμπιακος εισιτηρια

    Αφού το τρένο εκτροχιάστηκε, ένα από τα βαγόνια του κατέληξε σε ένα σπίτι, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν τουλάχιστον πέντε ένοικοι, επισήμανε το γραφείο του εισαγγελέα της πολιτείας του Μεξικού.


    Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία απομάκρυνσης των χαλασμάτων του σπιτιού και οι αρχές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να ανασύρουν επιπλέον θύματα.


    «Οι αρχές του Εκατεπέκ στέλνουν τα βαθύτερα συλλυπητήριά της στις οικογένειες των θυμάτων και εκφράζουν τη συμπαράστασή τους σε αυτές τις δύσκολες στιγμές» έγραψε στο Twitter ο Ινδαλέσιο Ριός, ο δήμαρχος του Εκατεπέκ.



    ρεκορ πιστας σερρες

    Τρίτη 27 Αυγούστου 2019

    μαιρη αλεξοπουλου βικιπαιδεια

    sym orbit 125 opinie

    Ο Έλληνας πρωθυπουργός αναφέρθηκε στην καθυστέρηση στο κλείσιμο της αξιολόγησης, λέγοντας πως οι δανειστές και κυρίως το ΔΝΤ ζητούσε από την ελληνική κυβέρνηση 42 φορές περισσότερα μέτρα και πως όλο αυτό το διάστημα υπήρχε αυτή η πίεση. Αναφέρθηκε στο ύψος του πρωτογενούς πλεονάσματος που έφτασε το 4,2%, ενώ το ΔΝΤ προέβλεπε μόλις τον περασμένο Οκτώβριο 0,1% "σαράντα δύο φορές λιγότερο από αυτό που ήρθε πραγματικά", επεσήμανε χαρακτηριστικά.


    μαιρη αλεξοπουλου βικιπαιδεια

    απόστολος δοξιάδης γαμοι


    Δεν υπάρχει ούτε ένας πολίτης, όχι μόνο στην Ελλάδα, που να μην έχει καταλάβει τι παιχνίδι παίζεται, τι παιχνίδι παίχτηκε όλο αυτό το διάστημα. Οι μόνοι που έμειναν να υποστηρίζουν ότι φταίει η ελληνική κυβέρνηση για αυτήν την απαράδεκτη καθυστέρηση, ήταν η αξιωματική αντιπολίτευση και οι ευρωβουλευτές της.



    Πότε κλείνει η αξιολόγηση


    Αναφερόμενος στη συμφωνία και το κλείσιμο της αξιολόγησης, ο Αλέξης Τσίπρας εμφανίστηκε αισιόδοξος λέγοντας πως υπάρχει ήδη πολιτική συμφωνία και σημείωσε "με βεβαιότητα σας μιλώ, μέχρι τις 22 του Μάη θα έχουμε και την τεχνική συμφωνία και σύντομα θα έχουμε τη συμφωνία για το χρέος".


    Αναφορικά με τις κυβερνητικές αποφάσεις, διευκρίνισε πως ο ΣΥΡΙΖΑ παρέλαβε μία χρεοκοπημένη χώρα και υπερασπίστηκε τις συμφωνίες σημειώνοντας "πήραμε υψηλά τιμήματα στις αποκρατικοποιήσεις», ενώ ειδικότερα για τη συμφωνία για τον ΟΛΠ, επισήμανε πως "εάν δεν κυβερνούσαμε με το πιστόλι στον κρόταφο θα κάναμε μια καλύτερη συμφωνία με τους Κινέζους".


    Τι είπε για τα αντίμετρα


    Ο Αλέξης Τσίπρας διευκρίνισε πως η δεύτερη αξιολόγηση δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται μεμονωμένα, αλλά ως μία συνολική συμφωνία, ενώ αποκάλυψε πως οι δανειστές ζητούσαν αύξηση των ομαδικών απολύσεων και lock out. Σημείωσε χαρακτηριστικά πως η ελληνική κυβέρνηση κέρδισε τα αντίμετρα και τις εργασιακές σχέσεις, ενώ πέτυχε και μηδενικό δημοσιονομικό ισοζύγιο τονίζοντας χαρακτηριστικά πως "πήγαμε σε μια διαπραγμάτευση που δεν αφορά μόνο το πρόγραμμα αλλά και το χρέος".


    Έστειλε μάλιστα και προειδοποίηση προς τους δανειστές λέγοντας πως η ελληνική κυβέρνηση θα ψηφίσει τα μέτρα προκειμένου να λάβει ευνοϊκές ρυθμίσεις για το χρέος, αλλά διευκρίνισε με νόημα πως "τα μέτρα δεν θα εφαρμοστούν εάν δεν λυθεί το ζήτημα του χρέους". Χαρακτήρισε αυτά τα μέτρα ως εξιτήριο από το πρόγραμμα υπογραμμίζοντας πως "οι θυσίες του ελληνικού λαού πρέπει να πιάσουν τόπο και αποδείξαμε ότι μπορούν να πιάσουν τόπο".


    Υπεραμύνθηκε της απόφασης της κυβέρνησης για τα αντίμετρα, λέγοντας πως πρόκειται για μέτρα που καλύπτουν την ανυπαρξία του κοινωνικού κράτους και τόνισε πως μεταξύ αυτών είναι τα 600 εκατομμύρια το χρόνο για επίδομα ενοικίου, δωρεάν παιδικούς σταθμούς και μείωση του ΕΝΦΙΑ στα ακίνητα.


    βιολογικα αυγα τιμη

    Σύμφωνα με διαρροές του AKP, του κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης, ο Ερντογάν συγκεντρώνει ποσοστό 52,56%.


    βιολογικα αυγα τιμη

    Όπως αναφέρουν τουρκικά ΜΜΕ, προτεραιότητα θα δοθεί στα ψηφοδέλτια για την προεδρία ενώ σε δεύτερο χρόνο θα καταμετρηθούν και τα ψηφοδέλτια για τις βουλευτικές εκλογές.


    Σε περίπτωση που δεν συντρέχει λόγος να πραγματοποιηθεί δεύτερος γύρος των εκλογών, δηλαδή εάν ο Ερντογάν συγκεντρώσει ποσοστό 50%, τότε θα ανακοινωθεί το όνομα του νικητή των προεδρικών εκλογών.


    Όπως μεταδίδει το πρακτορείο Reuters, δεν θα δημοσιοποιηθούν exit polls. Τα πρώτα αποτελέσματα αναμένονται στις 18:45 ώρα Ελλάδος.


    «Είναι πολύ νωρίς για να πούμε οτιδήποτε, αλλά είμαστε καλά» είπε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, πηγαίνοντας από το σπίτι του προς το προεδρικό γραφείο, στο ιστορικό κτήριο Huber Köşkü.


    «Χαμογελάω» είπε με τη σειρά του ο υποψήφιος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Μουχαρέμ Ιντζέ.


    Ερντογάν: Δημοκρατική επανάσταση


    O Τούρκος πρόεδρος έφτασε το μεσημέρι σε εκλογικό κέντρο στο Σκούταρι της ασιατικής πλευράς της Κωνσταντινούπολης το μεσημέρι της Κυριακής, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Εμινέ.


    Δεκάδες υποστηρικτές του είχαν συγκεντρωθεί έξω από το εκλογικό κέντρο για να δουν από κοντά τον Τούρκο πρόεδρο.





    η σπληνα εχει σιδηρο
    επιπεδο και χωρος κουρουνιωτης