Πέμπτη 25 Ιουλίου 2019

υποδιευθυνση τροχαιας αθηνων

Αντικείμενο του διαγωνισμού είναι η προμήθεια και εγκατάσταση πληροφοριακού συστήματος αυτόματης αναγνώρισης και καταγραφής στοιχείων οχημάτων παντός τύπου (Ι. Χ., φορτηγών, λεωφορείων, βυτιοφόρων, μοτοσυκλετών κ. λ.π.) κατά τη διέλευσή τους από ένα συγκεκριμένο σημείο ελέγχου.


υποδιευθυνση τροχαιας αθηνων

φορολογια αε 2015

Το σύστημα θα εγκατασταθεί σε έξι ελληνικά συνοριακά τελωνεία και θα βασίζεται σε συλλογή δεδομένων από κάμερες αλλά και άλλους αισθητήρες εγκατεστημένους σε ειδικά διαμορφωμένες λωρίδες διέλευσης κυκλοφορίας. Το σύστημα θα διασυνδέει, αξιοποιεί και ενσωματώνει δεδομένα υφιστάμενων αισθητήρων που βρίσκονται στη διάθεση των κατά τόπους τελωνείων (π. χ. γεφυροπλάστιγγες). Θα δημιουργεί δε μία εγγραφή στοιχείων για κάθε διέλευση οχήματος που θα αποτελείται πρωτίστως, από στοιχεία που αναγνωρίζονται αυτόματα (αριθμός κυκλοφορίας, εθνικότητα οχήματος, κλπ) και θα καταχωρούνται σε βάση δεδομένων.


Συμπληρωματικά θα παρέχεται δυνατότητα εισαγωγής επιπλέον στοιχείων κατόπιν ανθρώπινης παρέμβασης. Κάθε εγγραφή διέλευσης οχήματος θα μπορεί να ανακτηθεί ή/και να μεταβληθεί από εξουσιοδοτημένους χρήστες είτε βρίσκονται στα κατά τόπους Τελωνεία είτε στην Κεντρική Υπηρεσία.



επαρχιες νομου λαρισας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου