Τετάρτη 31 Ιουλίου 2019

ντρογκμπα βικιπαιδεια

ξανθο ανοιχτο κοκκινο χαλκινο

Ο άνδρας από το Μπαγκλαντές θα απελαθεί από τη χώρα καθώς, όπως προέκυψε, δεν έχει χαρτιά παραμονής. Όμως εκείνο που θορύβησε περισσότερο την ΕΛ. ΑΣ. ήταν το γεγονός ότι εξέφραζε ακραίες θέσεις για τον δυτικό πολιτισμό.


ντρογκμπα βικιπαιδεια

θεσσαλονικη χαλκιδα

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία προχώρησε στην προσαγωγή πέντε ατόμων που είχαν μετατρέψει μία αποθήκη σε χώρο λατρείας. Η πληροφορία που είχε μάλιστα η διεύθυνση πληροφοριών της ΕΛ. ΑΣ. και διαβιβάστηκε στις αρμόδιες αρχές, ήταν ότι ενδεχομένως τα συγκεκριμένα άτομα να έφταναν στο σημείο να κάνουν και παρατηρήσεις σε γυναίκες που κυκλοφορούσαν στην Αθήνα χωρίς τους ισλαμικούς αυστηρούς κώδικες ντυσίματος και συμπεριφοράς.


Όπως προέκυψε τα άλλα τέσσερα άτομα - επίσης από το Μπαγκλαντές – εξετάστηκαν από τις αρχές και στη συνέχεια αφέθησαν ελεύθερα.


Οι αστυνομικοί που εδώ και καιρό έχουν χαρτογραφήσει και παρακολουθούν τους χώρους λατρείας των μουσουλμάνων, γνώριζαν ότι ο άντρας από το Μπαγκλαντές ήταν παράνομα στη χώρα μας και ότι λειτουργούσε αυτόνομα και μεμονωμένα ενώ στις επαφές του και τις συνομιλίες του ήταν πολύ ακραίος για τον δυτικό πολιτισμό αλλά εξέφραζε και ανησυχητικές απόψεις για τα εμπόλεμα μέρη στη Συρία.


Το συγκεκριμένο άτομο βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας και ως παράνομος αλλοδαπός θα απελαθεί από τη χώρα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου