Τετάρτη 31 Ιουλίου 2019

εστιατορια σαντορινη

αν καταθεσω πινακιδες πληρωνω φορο πολυτελειας 2015
επιπλα ακατεργαστο ξυλο

Την Τετάρτη, το δημοτικό συμβούλιο της Σύρτης, πόλης που απέχει 450 χιλιόμετρα από την Τρίπολη, έκανε λόγο για 75 πτώματα στον ομαδικό τάφο, στην κοινότητα αλ Νταχέιρ.


εστιατορια σαντορινη

Συνολικά «110 πτώματα βρέθηκαν στον ομαδικό τάφο», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο την Κυριακή ο Μοχάμαντ αλ Αμίαλ, εκπρόσωπος του δημοτικού συμβουλίου.


Τα πρώτα πτώματα που βρέθηκαν σε αυτή την αγροτική περιοχή, περίπου 15 χιλιόμετρα δυτικά της Σύρτης, ανέσυρε η λιβυκή Ερυθρά Ημισέληνος. Κατόπιν «βρέθηκαν ατομικά είδη και κινητά τηλέφωνα πλάι στα πτώματα», διευκρίνισε ο Αμίαλ.


Τα πτώματα που δεν έχουν ακόμη αναγνωριστεί υποβάλλονται σε εξετάσεις γενετικού υλικού από τις λιβυκές αρχές, ώστε να εξακριβωθούν οι ταυτότητες των νεκρών.


«Το γραφείο του εισαγγελέα μας γνωστοποίησε ότι θα χρειαστούν χρόνος και εξετάσεις DNA» για να γίνει η αναγνώριση των πτωμάτων, συμπλήρωσε ο Αμίαλ.


Η Λιβύη, που σπαράσσεται από τις συγκρούσεις για την εξουσία και βιώνει χρόνια ανασφάλεια, μετατράπηκε σε ασφαλές καταφύγιο για τους τζιχαντιστές μετά την πτώση του καθεστώτος του Μουάμαρ Καντάφι το 2011.


Το ΙΚ εκμεταλλεύθηκε το χάος και κυρίευσε τη Σύρτη τον Ιούνιο του 2015, αλλά δυνάμεις που δηλώνουν πίστη στην Κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας (ΚΕΕ), που υποστηρίζεται από τον ΟΗΕ, με έδρα την Τρίπολη, ανέκτησαν τον έλεγχο της πόλης τον Δεκέμβριο του 2016, έπειτα από οκτώ μήνες φονικών μαχών.


Τον Απρίλιο του 2018, η ΚΕΕ άρχισε μια στρατιωτική επιχείρηση για την καταδίωξη των τζιχαντιστών του ΙΚ που συνεχίζουν να δρουν στο δυτικό τμήμα της χώρας. Ο στρατός των ΗΠΑ συνεχίζει να εξαπολύει αεροπορικά πλήγματα εναντίον τους, ειδικά νότια της Σύρτης.


Έκτοτε, πολλοί τζιχαντιστές κατέφυγαν στην έρημο, όπου προσπαθούν να ανασυνταχθούν.


Την 11η Σεπτεμβρίου, το ΙΚ ανέλαβε την ευθύνη για μια επίθεση βομβιστή-καμικάζι εναντίον της έδρας της Εθνικής Επιχείρησης Πετρελαίου (ΕΕΠ) στην καρδιά της Τρίπολης, στην οποία έχασαν τη ζωή τους δύο άνθρωποι και τραυματίστηκαν άλλοι δέκα. Τέσσερις μήνες νωρίτερα, ανέλαβε επίσης την ευθύνη για μια επίθεση εναντίον της εκλογικής επιτροπής στην Τρίπολη με 14 νεκρούς.


ικα ραφηνας διοικητικες υπηρεσιες

σκοπελος και υφαλος

Η επιχορήγηση έχει ως ανώτατο όριο τα 350 ευρώ για κάθε μήνα πλήρους απασχόλησης υπό την προϋπόθεση ότι η επιχείρηση θα διατηρήσει όλες τις συγκεκριμένες επιδοτούμενες θέσεις εργασίας για δεκαοκτώ (18) μήνες όσο δηλαδή χρονικό διάστημα διαρκεί το πρόγραμμα. Όσον αφορά το Δώρο Χριστουγέννων και το Δώρο Πάσχα το ποσό επιχορήγησης ορίζεται σε 350 ευρώ και σε 175 ευρώ αντίστοιχα.


ικα ραφηνας διοικητικες υπηρεσιες

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε ιδιωτικές επιχειρήσεις, Φορείς Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας (Κ. ΑΛ. Ο) και γενικά εργοδότες του ιδιωτικού τομέα που ασκούν τακτικά οικονομική δραστηριότητα σε όλη τη χώρα και απασχολούν αμειβόμενους εργαζόμενους με Δελτία Παροχής Υπηρεσιών.


Απαραίτητη προϋπόθεση για την ένταξη μίας επιχείρησης στο πρόγραμμα είναι να μην έχει προβεί κατά τη διάρκεια τριμήνου πριν την ημερομηνία υποβολής της αίτησης υπαγωγής:


α) σε μείωση του προσωπικού της και


β) σε μείωση των αποδοχών των δυνητικά ωφελουμένων όπως αυτές εμφανίζονται στη σύμβαση ανεξάρτητων υπηρεσιών η οποία έχει αναρτηθεί στην ειδική πλατφόρμα του διαδικτυακού τόπου του ΕΦΚΑ.


Ωφελούμενοι του Προγράμματος είναι αμειβόμενοι με Δελτίο Παροχής Υπηρεσιών εργαζόμενοι σε δύο (2) εργοδότες κατά ανώτατο όριο, ασφαλιζόμενοι πρώην ΟΑΕΕ, ΕΤΑΑ και ΕΤΑΠ-ΜΜΕ,


εφόσον:


α) η ασφάλιση τους εντάσσεται στη διάταξη της παρ. 9 του άρθρου 39 του ν. 4387/2016.


β) Η σύμβαση με τις αντισυμβαλλόμενες δικαιούχους επιχειρήσεις της παραπάνω παραγράφου, βρίσκεται σε ισχύ και έχει αναρτηθεί στην ειδική πλατφόρμα του διαδικτυακού τόπου του ΕΦΚΑ τουλάχιστον τρεις (3) μήνες πριν την υποβολή της αίτησης υπαγωγής της επιχείρησης στο πρόγραμμα.


γ) μετατραπεί η παραπάνω σύμβαση παροχής ανεξάρτητων υπηρεσιών σε σύμβαση εξαρτημένης εργασίας.


δ) δεν παρείχαν εξαρτημένη εργασία στον ίδιο εργοδότη το δωδεκάμηνο που προηγείται της ημερομηνίας της αίτησης για υπαγωγή στο πρόγραμμα.


Σε περίπτωση κατά την οποία ο ωφελούμενος απασχολείται σε δύο εργοδότες με πλήρη απασχόληση στον πρώτο και μερική ή εκ περιτροπής απασχόληση στον δεύτερο, δυνητικά δικαιούχος του προγράμματος είναι μόνο ο εργοδότης που θα τον προσλάβει με καθεστώς πλήρους απασχόλησης.


Οι ωφελούμενοι μπορούν να διατηρήσουν την ιδιότητα του αυτοαπασχολούμενου καθ' όλη τη διάρκεια του προγράμματος, χωρίς να έχουν τη δυνατότητα άσκησης επαγγελματικής δραστηριότητας.


Η διάρκεια του συνολικού προγράμματος ανέρχεται στους δεκαοκτώ (18) μήνες, εκ των οποίων οι δώδεκα (12) μήνες αφορούν σε επιχορήγηση και οι υπόλοιποι έξι (6) μήνες σε δέσμευση.


Είναι δυνατή η παράταση επιμήκυνση του χρόνου επιχορήγησης, κατά τριάντα (30) το πολύ ημέρες με ισόχρονη δέσμευση της επιχείρησης, για μη απόλυση προσωπικού, σε περίπτωση: α) δικαιολογημένης ασθένειας εργαζόμενου β) άδειας άνευ αποδοχών που χορηγείται μετά από αίτηση του εργαζομένου Η παράταση - επιμήκυνση γίνεται μετά από αίτηση της επιχείρησης και απόφαση του Προϊσταμένου της αρμόδιας Υπηρεσίας (ΚΠΑ2) του ΟΑΕΔ.


Η πρόσκληση του προγράμματος θα δημοσιευτεί στο πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» και θα αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ στο διαδίκτυο www.oaed.gr. Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων για υπαγωγή στο πρόγραμμα, όπως η Δημόσια Πρόσκληση ορίσει, λήγει αυτόματα μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος αιτήσεων, ύστερα από την κάλυψη των κατανεμηθεισών θέσεων. Μετά την αυτόματη λήξη της προθεσμίας συνεχίζεται η υποβολή των αιτήσεων για αριθμό θέσεων που αντιστοιχεί μέχρι το 20% των αρχικά κατανεμηθεισών θέσεων. Στην περίπτωση αυτή οι θέσεις παραμένουν σε στάδιο αναμονής και ικανοποιούνται με βάση την ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων, εφόσον δημιουργηθούν κενές θέσεις.



η κραυγη πικασο

ντρογκμπα βικιπαιδεια

ξανθο ανοιχτο κοκκινο χαλκινο

Ο άνδρας από το Μπαγκλαντές θα απελαθεί από τη χώρα καθώς, όπως προέκυψε, δεν έχει χαρτιά παραμονής. Όμως εκείνο που θορύβησε περισσότερο την ΕΛ. ΑΣ. ήταν το γεγονός ότι εξέφραζε ακραίες θέσεις για τον δυτικό πολιτισμό.


ντρογκμπα βικιπαιδεια

θεσσαλονικη χαλκιδα

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία προχώρησε στην προσαγωγή πέντε ατόμων που είχαν μετατρέψει μία αποθήκη σε χώρο λατρείας. Η πληροφορία που είχε μάλιστα η διεύθυνση πληροφοριών της ΕΛ. ΑΣ. και διαβιβάστηκε στις αρμόδιες αρχές, ήταν ότι ενδεχομένως τα συγκεκριμένα άτομα να έφταναν στο σημείο να κάνουν και παρατηρήσεις σε γυναίκες που κυκλοφορούσαν στην Αθήνα χωρίς τους ισλαμικούς αυστηρούς κώδικες ντυσίματος και συμπεριφοράς.


Όπως προέκυψε τα άλλα τέσσερα άτομα - επίσης από το Μπαγκλαντές – εξετάστηκαν από τις αρχές και στη συνέχεια αφέθησαν ελεύθερα.


Οι αστυνομικοί που εδώ και καιρό έχουν χαρτογραφήσει και παρακολουθούν τους χώρους λατρείας των μουσουλμάνων, γνώριζαν ότι ο άντρας από το Μπαγκλαντές ήταν παράνομα στη χώρα μας και ότι λειτουργούσε αυτόνομα και μεμονωμένα ενώ στις επαφές του και τις συνομιλίες του ήταν πολύ ακραίος για τον δυτικό πολιτισμό αλλά εξέφραζε και ανησυχητικές απόψεις για τα εμπόλεμα μέρη στη Συρία.


Το συγκεκριμένο άτομο βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας και ως παράνομος αλλοδαπός θα απελαθεί από τη χώρα.



κληρονομικοτητα ψυχικων παθησεων

O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 723,18 μονάδες, σημειώνοντας άνοδο 0,36%.


κληρονομικοτητα ψυχικων παθησεων

στοχοσ μεταφραση

ολυμπιακος μαλμε γκολ

Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 29,1 εκατ. ευρώ, ενώ διακινήθηκαν 37,3 εκατ. μετοχές.


Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωσε απώλειες σε ποσοστό 0,07%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύθηκε σε ποσοστό 3,74%, εξαιτίας της υπεραπόδοσης του κλάδου Υγείας.


Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης, τη μεγαλύτερη άνοδο κατέγραψαν οι μετοχές του Σαράντη (+3,68%) και της Εθνικής (+2,53%).


Αντιθέτως, τη μεγαλύτερη πτώση σημείωσαν οι μετοχές της Ελλάκτωρ (-3,27%) και του Φουρλή (-2,20%).


Από τους επιμέρους δείκτες τη μεγαλύτερη άνοδο σημείωσαν οι δείκτες Υγείας (+30,06%) και Τεχνολογίας (+3,74%).


Αντιθέτως, τις μεγαλύτερες απώλειες σημείωσαν οι δείκτες Πρώτων Υλών (-1,20%) και Τηλεπικοινωνιών (-0,95%).


Το μεγαλύτερο όγκο συναλλαγών παρουσίασαν οι μετοχές της Εθνική (12,5 εκατ. μετοχές) και της MIG (8,2 εκατ. μετοχές).


φανη χαλκια χοτ

Πληροφορίες που μετέδωσαν ισπανικά ΜΜΕ την Παρασκευή ανέφεραν ότι ο οδηγός συνελήφθη από τους αστυνομικούς ωστόσο η ισπανική αστυνομία ανακοίνωσε ότι πιθανόν να είναι ακόμη ζωντανός και διαφεύγει τη σύλληψη.


φανη χαλκια χοτ

προξενείο γαλλίας αθήνα

Συγκεκριμένα, ο Τζουζέπ Λιουίς Τραπέρο, επικεφαλής της αστυνομίας της Καταλονίας, τόνισε πως δεν είναι σε θέση να επιβεβαιώσει ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου ήταν ανάμεσα στους πέντε ανθρώπους οι οποίοι σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης έπειτα από το τρομοκρατικό χτύπημα που είχε ως αποτέλεσμα 14 άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους και να τραυματιστούν 130.


«Παραμένει πιθανό αλλά, αντίθετα με όσα ξέραμε πριν από τέσσερις ώρες, αποδυναμώνεται», είπε ο Τραπέρο σε τηλεοπτικό δίκτυο της περιοχής.





πληκτρολογιο apple τιμη

τι νεα σημερα

Η μελέτη είναι μια ακόμη προσπάθεια να κατανοηθεί τι συμβαίνει στην πληροφορία, όταν ένα αντικείμενο πέφτει μέσα σε μια μαύρη τρύπα. Δεν δίνει μια οριστική απάντηση, αλλά στρώνει το δρόμο προς αυτή την κατεύθυνση. Η εργασία, που είχε τελειώσει λίγες μέρες πριν το θάνατο του διάσημου Βρετανού φυσικομαθηματικού και κοσμολόγου φέτος τον Μάρτιο, δημοσιεύθηκε online από συναδέλφους του των πανεπιστημίων Κέιμπριτζ και Χάρβαρντ.


τι νεα σημερα

επιστροφη φπα αγροτων ειδικου καθεστωτος 2015 προθεσμια

Το «παράδοξο της πληροφορίας», που ανακάλυψε ο Χόκινγκ πριν 43 χρόνια, βρέθηκε στο επίκεντρο της ζωής και της σκέψης του έκτοτε, όπως δήλωσε στη «Guardian» ο καθηγητής θεωρητικής φυσικής του Κέιμπριτζ Μάλκολμ Πέρι, ο οποίος συνυπογράφει το κύκνειο άσμα του εμβληματικού επιστήμονα, που είχε καθηλωθεί σε αναπηρικό αμαξίδιο και μιλούσε με ηλεκτρονική φωνή λόγω σοβαρής ασθένειας.


Το λεγόμενο «παράδοξο της πληροφορίας» προκύπτει από το ότι, σύμφωνα με τον Χόκινγκ, οι μαύρες τρύπες έχουν θερμότητα και παράγουν θερμική ακτινοβολία (γνωστή πλέον ως «ακτινοβολία Χόκινγκ»). Επειδή όλα τα θερμά αντικείμενα στη φύση σταδιακά χάνουν αυτή τη θερμότητα στο διάστημα (λόγω της εντροπίας), η ύστατη μοίρα μιας μαύρης τρύπας θεωρητικά θα είναι η εξάτμισή της. Όμως, σύμφωνα με την κβαντομηχανική, οι πληροφορίες ποτέ δεν χάνονται, οπότε τι άραγε συμβαίνει με τις πληροφορίες που περιέχονται σε ένα αντικείμενο, όταν αυτό απορροφάται βαρυτικά από μια μαύρη τρύπα;


Όπως είπε ο Πέρι, «η δυσκολία έγκειται στο ότι αν ρίξει κανείς κάτι μέσα σε μια μαύρη τρύπα, αυτό δείχνει να εξαφανίζεται. Όμως, πώς θα μπορούσε οι πληροφορίες σε αυτό το αντικείμενο να ανακτηθούν κάποτε, αν η ίδια η μαύρη τρύπα στη συνέχεια εξαφανισθεί;».


Στην τελευταία εργασία τους οι Χόκινκ, Πέρι, Σάσα Χάκο και Άντριου Στρόμινγκερ δείχνουν ότι η εντροπία μιας μαύρης τρύπας (άρα και η πληροφορία) μπορεί να καταγραφεί από τα φωτόνια που περιβάλλουν τον «ορίζοντα γεγονότων» της μελανής οπής, δηλαδή το σύνορο πέρα από το οποίο το φως δεν μπορεί να δραπετεύσει λόγω της τεράστιας βαρυτικής έλξης που ασκεί η μαύρη τρύπα. Αυτά τα φωτόνια-καταγραφείς της πληροφορίας αποκαλούνται μεταφορικά «απαλές τρίχες» («soft hairs»).


Από την άλλη, σύμφωνα με τον Πέρι, «δεν ξέρουμε αν η εντροπία Χόκινγκ περιλαμβάνει τα πάντα που μπορεί να ρίξει κανείς σε μια μαύρη τρύπα, συνεπώς έχουμε κάνει στην πραγματικότητα ένα αρκετά καλό βήμα, αλλά υπάρχει ακόμη πολλή δουλειά να γίνει», όσον αφορά μια ολοκληρωμένη απάντηση στο «παράδοξο της πληροφορίας». Μια τέτοια απάντηση, όπως είπε ο Βρετανός φυσικός, ουσιαστικά θα «παντρέψει» τη γενική θεωρία σχετικότητας (βαρύτητας και χωροχρόνου) του Αϊνστάιν με τη θεωρία της κβαντομηχανικής, οι οποίες μέχρι σήμερα παραμένουν ασύμβατες.


Ένα βασικό ζητούμενο προς διερεύνηση είναι πώς η πληροφορία που σχετίζεται με την εντροπία, αποθηκεύεται ως φυσική οντότητα στα φωτόνια "soft hair" και πώς στη συνέχεια αυτή η πληροφορία βγαίνει από τη μαύρη τρύπα, όταν η τελευταία σβήνει, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.


Δείτε την εργασία ΕΔΩ



διαρκεια ταξιδιου νεαπολη κυθηρα

Τρίτη 30 Ιουλίου 2019

εκπτώσεις μαρινόπουλος

πως να φτιαξω εναν server στο minecraft

Ειδικότερα, αναμένεται η προκήρυξη για μόνιμες προσλήψεις σε ανταποδοτικές υπηρεσίες στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Συνολικά θα ανοίξουν 757 μόνιμες θέσεις σε ΟΤΑ και σε Δημοτικές Επιχειρήσεις Ύδρευσης - Αποχέτευσης. Το προσωπικό στους δήμους θα απασχοληθεί ως επί το πλείστον στον τομέα της καθαριότητας. Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για συμπληρωματική προκήρυξη στον μεγάλο διαγωνισμό 3Κ/2018 και μάλιστα προβλέπει αύξηση των θέσεων κατά 50% σε σχέση με τις αρχικές εξαγγελίες.


εκπτώσεις μαρινόπουλος

νηπιαγωγειο βιβλου

Οι θέσεις που αναμένεται να προκηρυχθούν είναι όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων (ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ, ΥΕ) παρ’ όλα αυτά, όπως όλα δείχνουν, η πλειονότητά τους θα καλυφθεί από υποψήφιους Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης. Σε ό, τι αφορά τις ειδικότητες Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης – που θα είναι και οι περισσότερες – μεταξύ άλλων θα ζητηθούν καθαριστές, προσωπικό γενικών καθηκόντων, φύλακες, επιστάτες καθαριότητας, εργάτες διαφόρων ειδικεύσεων αλλά και εξωτερικών χώρων.


Αντίστοιχα, οι ενδιαφερόμενοι Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης πρέπει να γνωρίζουν ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, στη λίστα με τις προς έγκριση ειδικότητες της συγκεκριμένης εκπαιδευτικής βαθμίδας περιλαμβάνονται ηλεκτρολόγοι, μηχανοτεχνίτες, εργοδηγοί, οδηγοί απορριμματοφόρων, οδηγοί φορτηγών, προσωπικό διοικητικού - λογιστικού τομέα, χειριστές ηλεκτρονικών υπολογιστών, χειριστές μηχανημάτων καθαριότητας.


Εκ των πραγμάτων, λιγότερες θα είναι οι ειδικότητες Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης, με τις θέσεις να καλύπτουν βιολόγοι, μηχανικοί περιβάλλοντος, πολιτικοί μηχανικοί, γεωλόγοι, οικονομολόγοι και από την Τεχνολογική Εκπαίδευση μηχανικοί δομικών έργων, λογιστές, μηχανικοί ηλεκτρονικών υπολογιστών και τεχνολόγοι περιβάλλοντος.


Η κατανομή των θέσεων στους φορείς δεν έχει ακόμη οριστικοποιηθεί, ωστόσο μια πρώτη εκτίμηση κάνει λόγο για πάνω από 470 θέσεις σε 28 δήμους και περίπου 250 θέσεις σε 13 Δημοτικές Επιχειρήσεις Ύδρευσης - Αποχέτευσης. Τα κριτήρια που θα ανοίξουν την πόρτα στους υποψηφίους είναι η εντοπιότητα αλλά και η ειδική εμπειρία στο αντικείμενο της θέσης που ζητείται.


εσφαξαν 1000 παρθενες

Μυτιλήνη: Το τελευταίο «αντίο» στην Μαρίτσα, την εμβληματική γιαγιά της αλληλεγγύης στους πρόσφυγες
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΑΡΤΣΑΛΗΣ

Την εμβληματική γιαγιά της αλληλεγγύης στους πρόσφυγες, την 90χρονη Μαρίτσα Μαυραπίδου, που μαζί με τις φίλες της και άλλους αλληλέγγυους Έλληνες και ξένους προτάθηκε για το βραβείο Νόμπελ ειρήνης για το 2016, αποχαιρέτησε σήμερα στην Παναγιά τη γοργόνα, το εκκλησάκι της Σκάλας Συκαμνιάς,


εσφαξαν 1000 παρθενες

δυαρι ξανθη

μάλλον γλυκύς

Παρών στην εξόδιο ακολουθία, ο πρώην υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας, που αποχαιρετώντας την μίλησε για τη γιαγιά «που αποκατέστησε μέσα σε όλους μας την τάξη του κόσμου. Που πήρε ένα πεινασμένο παιδί μιας δοκιμαζόμενης μάνας και το τάισε. Και έδωσε με αυτό τον απλό τρόπο, ένα απλό μάθημα σε όλους. Και λούφαξαν οι άλλοι που μας έλεγαν πως πρέπει να φοβόμαστε. Χρωστάμε στη γιαγιά Μαρίτσα, γιατί χωρίς να το ξέρει, έδωσε κουράγιο σε όλους μας. Μας έμαθε πως είναι απλά φυσικό πράγμα να ταΐζεις ένα παιδί και να περιθάλπεις ένα πληγωμένο».




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Ο κ. Μουζάλας αναφέρθηκε επίσης στους ανθρώπους της Συκαμνιάς, που εμβληματικά αναπροσδιόρισαν τη λέξη «φιλανθρωπία» στις μέρες της κορύφωσης της προσφυγικής κρίσης, τη διετία 2016 - 2017. «Το ανώτατο στάδιο της φιλανθρωπίας είναι η αλληλεγγύη. Κι η γιαγιά Μαρίτσα ήταν ο άνθρωπος που προσωποποίησε αυτό το κύμα αλληλεγγύης που οι άνθρωποι του χωριού της, όλου του νησιού, επέδειξαν εκείνες τις μέρες» είπε ο κ. Μουζάλας και συνέχισε:

«Σε τέτοιες στιγμές, στους οικείους των ανθρώπων που φεύγουν, εύχονται να ζήσουν να θυμούνται τους εκλιπόντες. Σας λέω σήμερα πως δεν χρειάζονται ευχές. Τις γιαγιάδες της Συκαμνιάς, τη γιαγιά Μαρίτσα θα τη θυμάται ολόκληρη η ανθρωπότητα. Όταν η κρίση χτυπά την Αφρική κάποιοι θα ανασύρουν την εικόνα της. Όταν δοκιμάζονται, όπου δοκιμάζονται οι άνθρωποι, η γιαγιά θα είναι το αποκούμπι για να παίρνουν κουράγιο, όσοι σκύβουν να βοηθήσουν χωρίς αντάλλαγμα το δοκιμαζόμενο συνάνθρωπο μας» κατέληξε ο πρώην υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Με την ευαγγελική περικοπή από το κατά Ματθαίο Ευαγγέλιο με το Χριστό στη Δευτέρα Παρουσία να διώχνει από κοντά του όσους δεν προσέτρεξαν στη ζωή τους στους ξένους, αποχαιρέτησε ο παπάς του χωριού της Συκαμνιάς τη γιαγιά Μαρίτσα. «Φύγετε από κοντά μου, οι καταραμένοι, στο πυρ το εξώτερον, που είναι ετοιμασμένο για το διάβολο και τους αγγέλους του. Διότι πείνασα και δε μου δώσατε να φάω, δίψασα και δε μου δώσατε να πιω, ήμουν ξένος και δε με μαζέψατε, γυμνός και δε με ντύσατε, άρρωστος και δε με επισκεφτήκατε, φυλακισμένος και δεν ήρθατε σε μένα» είπε ο ιερέας, τονίζοντας την αξία της γιαγιάς, που με τις φίλες της, βοήθησαν όπως μπορούσαν τους χιλιάδες ξένους, τους πρόσφυγες που έφταναν λίγα μέτρα από το δικό της προσφυγικό σπίτι στη Σκάλα Συκαμνιάς.


20579467.JPG
01
ΑΠΕ ΜΠΕ

















Η 90χρονη Μαρίτσα Μαυραπίδου, παιδί προσφύγων από τα Μοσχονήσια της Μικρασίας, η μια από τις τρεις γιαγιάδες που αποτέλεσαν σύμβολο της αλληλεγγύης του λαού της Μυτιλήνης στους εκατοντάδες χιλιάδες Σύριους - στη μεγάλη πλειοψηφία τους πρόσφυγες - που πέρασαν την διετία 2015 - 2016 από τις απέναντι ακτές στο χωριό της, τη Σκάλα Συκαμνιάς, άφησε σήμερα το πρωί την τελευταία της πνοή.

Η γιαγιά Μαρίτσα μαζί με τις φίλες της, την Αιμιλία Καμβύση και την Ευστρατία Μαυραπίδου πέρασαν όλη τους τη ζωή στο ψαροχώρι, τη Σκάλα Συκαμνιάς. Έγιναν δε, σύμβολα της εθελοντικής προσφοράς της Μυτιλήνης, όταν ο φωτογραφικός φακός «τις συνέλαβε» να περιποιούνται στην ακτή ένα βρέφος - παιδί μιας γυναίκας πρόσφυγα από τη Συρία που μόλις είχε αποβιβασθεί στην ακτή. Συνέχιζαν δε, να κάνουν το ίδιο, προσφέροντας παρά τα χρόνια τους, ό, τι μπορούσαν στους πρόσφυγες, όλον αυτόν τον καιρό που το χωριό τους έγινε το επίκεντρο της προσφυγικής - ανθρωπιστικής κρίσης. Κάθε μέρα κατέβαιναν στην ακτή, και κάθονταν μαζί με άλλους αλληλέγγυους στους πρόσφυγες πολίτες συμπαραστεκόμενοι με όποιον τρόπο μπορούσαν στους ανθρώπους που καθημερινά φτάνουν από τις απέναντι τουρκικές ακτές.

Αυτή τους η δράση και η δημοσιότητα που πήρε η δράση τους μέσω της εμβληματικής φωτογραφίας τους, αποτέλεσε και την αφορμή, κορυφαίοι παράγοντες της επιστημονικής ζωής της Ελλάδας και της κοινωνίας να τις προτείνουν ως υποψήφιες για το βραβείο Νόμπελ Ειρήνης.

Ας σημειωθεί, ότι όταν το Νοέμβριο του 2015 επισκέφθηκε τη Συκαμνιά ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, είχε συναντηθεί με μια από τις τρεις γιαγιάδες, τη γιαγιά Μηλίτσα. Την είχε λοιπόν συγχαρεί για ό, τι έκανε αυτή με τις άλλες δυο φίλες. Τότε η γιαγιά εκ μέρους και των δυο φίλων της είχε απαντήσει στον Πρόεδρο: «Γιατί λες μπράβο γιέ μου; Τι έκανα;». Το ίδιο είχαν πει και στο ΑΠΕ-ΜΠΕ όταν τις είχαμε επισκεφθεί στη Σκάλα Συκαμνιάς τη μέρα που ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα τους για το βραβείο Νόμπελ Ειρήνης τον Ιανουάριο του 2016. Όταν ρωτήθηκαν γιατί βοηθάνε τους πρόσφυγες η γιαγιά Μαρίτσα είχε απαντήσει: «Καλά παιδιά είναι. Μερικές φορές κουρασμένα από το ταξίδι με βοηθάνε να κουβαλήσουμε τα ξύλα για τη σόμπα μου».

Πηγή: Αθηναϊκο/Μακεδονικο Πρακτορείο Ειδήεων

Διαβάστε επίσης:

Διέρρευσαν εκατ. κωδικοί e-mail – Δείτε ΕΔΩ αν είναι «μέσα» και το δικό σας

«Όλοι στο Σύνταγμα για τη Μακεδονία»: Πυρετώδεις προετοιμασίες για το συλλαλητήριο της Κυριακής


milan map of tourist attractions

Η αποστολή για τη διάσωση του μικρού έχει προκαλέσει ένα κύμα υποστήριξης από τους πολίτες, καθώς οι διασώστες είναι αντιμέτωποι με την πρόκληση να φθάσουν στο παιδί με ασφάλεια και να μεταφέρουν βαρύ εξοπλισμό σε δύσβατους χώρους.


milan map of tourist attractions

παντελονι τζιν τιμη

"Είναι απολύτως εντυπωσιακή η ενέργεια που βλέπουμε εδώ και η επιθυμία να βγάλουμε το παιδί από εκεί", είπε χθες το απόγευμα ένας από τους μηχανικούς που συμμετέχει στην επιχείρηση, ο Άνχελ Βιδάλ.


Το παιδάκι, ο Γιούλεν, έπεσε στο πηγάδι, διαμέτρου μόλις 25 εκατοστών και βάθους 100 μέτρων, την ώρα που η οικογένειά του έκανε πεζοπορία σε ένα ιδιωτικό κτήμα στο Τοταλάν, στη Μάλαγα.


Οι αρχές δεν έχουν κατορθώσει να βρουν ίχνη ζωής αλλά υποστηρίζουν ότι εργάζονται με βάση ότι το παιδί παραμένει ζωντανό.


Φορτηγά μετέφεραν χθες στην περιοχή εξοπλισμό γεώτρησης και τεράστιους σωλήνες. Η γεώτρηση, για την πρώτη από τις δύο σήραγγες που θα ανοιχτούν ώστε να προσεγγίσουν οι διασώστες το αγοράκι, αναμένεται να ξεκινήσει σε λίγο και εκτιμάται ότι θα διαρκέσει περί τις 15 ώρες, είπαν αξιωματούχοι.


Μια δεύτερη σήραγγα σχεδιάζεται επίσης έπειτα από την κατασκευή μιας πλατφόρμας από τους διασώστες για την απομάκρυνση χωμάτων και μπάζων.




ονειρο στο κυμα ψυχογραφια

χανια καφε κηπος

λιτανεια αγγλικα

Συγκεκριμένα, η περίοδος των εργασιών εγκατάστασης-λειτουργίας του, παρατείνεται συνολικά κατά τέσσερις μήνες καθώς το έργο χωρίζεται σε δύο «υπο-φάσεις»: Η πρώτη φάση αφορά στα συστήματα έκδοσης του ηλεκτρονικού εισιτηρίου και η δεύτερη τις υπολειπόμενες εργασίες, τη διασύνδεση με την τηλεματική καθώς και τις εκκρεμότητες με την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.


χανια καφε κηπος

εντονος πονος στη γαμπα

Συγκεκριμένα, έως τις 31 Μαΐου, οπότε και θα έχει λήξει η πρώτη φάση, θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες που αφορούν στα ΑΜΕΚ (Αυτόματα Μηχανήματα Έκδοσης Καρτών) των Οδικών Συγκοινωνιών (ΟΣΥ), των γραμμών 1, 2, 3 του μετρό, καθώς επίσης και ο εξοπλισμός σε τέσσερις σταθμούς του Προαστιακού.


Παράλληλα, στην πρώτη φάση των τελικών εργασιών περιλαμβάνεται και ο έλεγχος λειτουργικότητας των συσκευών πώλησης με τη χρήση πιστωτικών και χρεωστικών καρτών. Έως την 31η Ιουλίου θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες για το λοιπό εξοπλισμό του προαστιακού σιδηρόδρομου, των λεωφορείων και του τραμ, η διασύνδεση με την τηλεματική, αλλά και η δυνατότητα προσωποποίησης των καρτών.


Σε ό, τι αφορά στην έκδοση προσωποποιημένων καρτών, αυτή θα είναι εφικτή μόνο εφόσον δοθεί η σχετική γνωμοδότηση από την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, η οποία έχει εκφράσει την αντίθεσή της σε σχέση με τη δήλωση του ΑΜΚΑ από τους επιβάτες. Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΟΑΣΑ προσανατολίζεται στη μη καταγραφή του ΑΜΚΑ πάνω στις μηνιαίες, τριμηνιαίες και ετήσιες κάρτες.


φαγάδικα στη θεσσαλονίκη

κόλλα σιλικόνη logo silic

Σύμφωνα με όσα είπε ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών, ο Μακρόν θα επισκεφτεί τη χώρα πιθανότατα τον επόμενο χρόνο, για να συμμετάσχει σε οικονομικό φόρουμ, μετέδωσε το Ria Novosti.


φαγάδικα στη θεσσαλονίκη

ρητοι αριθμοι κανονες

Το πρακτορείο επικαλείται τον Λαβρόφ, ο οποίος φέρεται να δήλωσε πως ο Γάλλος πρόεδρος πιθανόν να παραστεί στο ετήσιο Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης.


Ο Μακρόν έχει ήδη συναντηθεί στις 29 Μαΐου, με τον Ρώσο ομόλογό του Βλαντιμίρ Πούτιν, στο Ανάκτορο των Βερσαλλιών.


640x640 2REUTERS/Philippe Wojazer


Η επίσκεψη του προέδρου της Ρωσίας, έγινε με την ευκαιρία της έκθεσης για τα 300 χρόνια της ιστορικής επίσκεψης στη Γαλλία του τσάρου Πέτρου του Μέγα το 1717, κατά την οποία συνήφθησαν οι διπλωματικές σχέσεις ανάμεσα στις δύο χώρες.


640x640 6REUTERS/Alexander Zemlianichenko



πότε χρειάζεται αντιτετανικός ορός

ntua ηλεκτρολογοι

Οι δράστες χτύπησαν με μεγάλη βιαιότητα τον φοιτητή και τον τραυμάτισαν σοβαρά. Μάλιστα, αφού τον είχαν αφήσει σχεδόν αναίσθητο στο δρόμο του έκλεψαν ένα τσαντάκι μέσα στο οποίο είχε και μία φωτογραφική μηχανή, ένα κινητό τηλέφωνο και διάφορα έγγραφα και εξαφανίστηκαν.


πότε χρειάζεται αντιτετανικός ορός

Κάτοικος της περιοχής των Αμπελοκήπων, ο οποίος είδε την επίθεση κάλεσε την Άμεση Δράση. Οι αστυνομικοί όταν έφτασαν στο σημείο βρήκαν τον νεαρό αιμόφυρτο.


Ο φοιτητής διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός.


Όπως μεταδίδει το αθηναϊκό πρακτορείο, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, οι δράστες ήταν μέλη της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι χτύπησαν τον φοιτητή, ως αντίποινα για την επίθεση που εκδηλώθηκε το πρωί με βαριοπούλες και μπογιές στα γραφεία του κόμματος στην λεωφόρο Μεσογείων.


Απαντήσεις για την ταυτότητα των δραστών και τα κίνητρα τους αναμένεται να δώσει στην κατάθεσή του το θύμα της επίθεσης, το οποίο νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει καταστεί δυνατό να μιλήσει στους αστυνομικούς.


Ο 22χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece, φέρει κακώσεις στο κεφάλι, ενώ η αξονική τομογραφία δεν έδειξε ανησυχητικά ευρήματα. Ωστόσο, θα παραμείνει στο νοσοκομείο για περαιτέρω έλεγχο.


nearos10 copy


Όπως λένε οι αστυνομικοί, δεν προκύπτει από πουθενά να είχε ανάμειξη στην επίθεση κατά των γραφείων της Χρυσής Αυγής και μάλλον έγινε στόχος λόγω ενός σακιδίου που είχε στον ώμο.


nearos20 copy


Πηγή φωτογραφιών: bloko.gr


Προανάκριση για την υπόθεση διενεργείται από την Κρατική Ασφάλεια και οι δράστες αναζητούνται.



ακτη νηρεως αλιβερι

ελλαδα βαθμολογια ομιλου

περιτεχνο μελισσια

Αυτό υποστήριξε ο Βαγγέλης Γραμμένος, μετά την ολοκλήρωση της συνέντευξης Τύπου του Χέρμπερτ Χούμπελ, προέδρου της Επιτροπής Παρακολούθησης της FIFA, όπου υποστήριξε πως το ενδεχόμενο Grexit είναι πιθανό.


ελλαδα βαθμολογια ομιλου


«Το επαγγελματικό ποδόσφαιρο πρέπει να δεσμευτεί εγγράφως στο κράτος με προτάσεις που θα αφορούν την ασφάλεια των γηπέδων. Θα δεσμευτούμε για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο και θα καταθέσουμε τις προτάσεις στην Ομοσπονδία. Θα τις μεταφέρουμε στον υφυπουργό αθλητισμού και αυτός θα κρίνει αν είναι προς την κατεύθυνση που ανέφερα προηγουμένως», ανέφερε αρχικά ο πρόεδρος της ΕΠΟ.



Και συνέχισε: «Έπειτα θα αποφασίσει αν αναστείλει την διακοπή του πρωταθλήματος. Την μεθεπόμενη Παρασκευή το επαγγελματικό ποδόσφαιρο έχει δεσμευτεί να καταθέσει προτάσεις εγγράφως και η Ομοσπονδία και ο υφυπουργός θα αξιολογήσει αν είναι ικανές για να αποφασίσει ανάκληση της απόφασης».


Τέλος, ο Βαγγέλης Γραμμένος τόνισε: «Οι προτάσεις πρέπει να έχουν λογική απομάκρυνσης της βίας από τους αγωνιστικούς χώρους και την ασφάλεια των γηπέδων και θα δεσμευτεί το σύνολο του ποδοσφαίρου».



πονος στο δεξι χερι και στηθος

thor of netflix

Όλοι μπορούμε να συμμετάσχουμε στην «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ», κατεβάζοντας δωρεάν την εφαρμογή στο κινητό μας τηλέφωνο ή tablet (Google Play και App Store). Μέσω του app συμμετέχουμε σε δοκιμασίες, που «ξεκλειδώνουν» σταδιακά μέχρι την ημέρα διεξαγωγής του Μαραθωνίου. Όσο περισσότερο παίζουμε, τόσο ο ΟΠΑΠ αυξάνει το ποσό που θα προσφέρει στην ανακαίνιση των παιδιατρικών νοσοκομείων, το οποίο αποτελεί ένα μόνο μέρος της συνολικής επένδυσής του στο έργο.


thor of netflix

Με τρία απλά βήματα μπορούμε όλοι να μπούμε στην «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ» και να αυξήσουμε το ποσό που θα προσφέρει ο ΟΠΑΠ:



  • Κατεβάζουμε την εφαρμογή

  • Παίζουμε στις δοκιμασίες

  • Ο ΟΠΑΠ προσφέρει


Δείτε πώς μπορείτε να παίξετε και να προσφέρετε δωρεάν:





τραγουδια δημοτικα γαμου
πτυχιακής εξεταστικής

ηλεκτρονικη στην καλαματα

ενοικιασεις αυτοκινητων 7 θεσεων θεσσαλονικη

Οι βουλευτές της που μετείχαν στην Προανακριτική Επιτροπή έδωσαν στη δημοσιότητα τις πρισματικές τους θέσεις και όπως αναφέρουν η σκευωρία αποκαλύφθηκε, καθώς «ο ελληνικός λαός γνωρίζει το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ που ήδη έχει καταρρεύσει και αποκάλυψε το απεχθές πρόσωπο της συκοφαντίας, της συνωμοσίας και της σπίλωσης που χαρακτηρίζει την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ».


ηλεκτρονικη στην καλαματα

τεστ οδηγησης του υπουργειου μεταφορων

Υπογραμμίζουν ότι η όλη υπόθεση σύστασης και λειτουργίας της προανακριτικής επιτροπής αποδείχτηκε ότι ήταν μια συντονισμένη προσπάθεια σπίλωσης πολιτικών αντιπάλων, χωρίς ποτέ να κληθούν μάρτυρες, να εξεταστεί το υλικό και να δοθεί στα εμπλεκόμενα πρόσωπα η δυνατότητα να απαντήσουν επί της ουσίας στις κατηγορίες οι οποίες ποτέ δεν προσδιορίστηκαν.


Στις εννέα σελίδες του πορίσματός τους σημειώνουν ότι με ευθύνη της κυβερνητικής πλειοψηφίας η προανακριτική επιτροπή επέλεξε συνειδητά να μην εξετάσει την υπόθεση, αποφάσισε να μην εξετάσει μάρτυρες, να μην διερευνήσει τα πραγματικά γεγονότα μη επιτρέποντας την αποκάλυψη της αλήθειας. «Με τον τρόπο αυτό η επιτροπή έγινε οργανικό μέρος της εξυφανθείσας από την κυβέρνηση σκευωρίας για την σπιλώσει των πολιτικών της αντιπάλων», τονίζουν.




Δευτέρα 29 Ιουλίου 2019

αριων εξπρες

θερινο ωραριο καταστηματων ηρακλειο κρητης 2015

Την Πέμπτη, ένα κοριτσάκι 12-13 ετών βρέθηκε σε παραλία, κοντά στο Μανταμάδο. Μια μέρα αργότερα, στην ίδια περίπου περιοχή βρέθηκε νεκρό ακόμα ένα αγοράκι της ίδιας περίπου ηλικίας. Το περίεργο είναι πως και σήμερα Σάββατο, πάλι στο ίδιο σημείο ξεβράστηκε ένα πτώμα.


αριων εξπρες

Ο προβληματισμός των Αρχών ασφαλείας είναι έντονος, αφού μέχρι τώρα δεν έχει δηλωθεί επίσημα κάποια εξαφάνιση, ούτε από την Ύπατη Αρμοστεία ούτε από κάποιον άλλο αρμόδιο φορέα, μεταδίδει το lesvosnews.gr.


Εικάζεται πάντως πως πρόκειται για προσφυγόπουλα.



ποτε εχω επιδοτηση κινητου κοσμοτε

πολης της ιταλιας

Παράλληλα, αποφασίστηκε πιο λεπτομερές σύστημα ρυθμίσεων, που συνδέεται αφενός με τον βαθμό συνέπειας στην πληρωμή των λογαριασμών κατά το παρελθόν (όπως ήδη ίσχυε) αλλά και, επιπλέον, με το ύψος του λογαριασμού, ούτως ώστε όσοι έχουν χαμηλότερη κατανάλωση να πληρώνουν μικρότερο ποσοστό προκαταβολής και αντίστροφα. Επίσης, διατηρούνται τα μέτρα (από εξώδικα μέχρι διακοπή ρεύματος και ένδικα μέσα) για όσους δεν πληρώνουν τις δόσεις των διακανονισμών.


πολης της ιταλιας

ανδρεας δηματος blog

ποδηλατα αλουμινιου 26

Το νέο «σταυρόλεξο» για τους διακανονισμούς οφειλών προς τη ΔΕΗ εγκρίθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας στις 27 Απριλίου με έναρξη εφαρμογής από την 1η Μαΐου. Όπως επισημαίνεται, τα προγράμματα ρυθμίσεων οφειλών που εφαρμόστηκαν την προηγούμενη διετία (2016 - 2017) ανέκοψαν την ανοδική τάση των ληξιπρόθεσμων, όμως η αναθεώρησή τους κρίνεται αναγκαία για τους εξής λόγους:


-Οι ρυθμίσεις να γίνουν όσο το δυνατόν πιο εξατομικευμένες για να μπορούν να αποδώσουν περισσότερο.


-Η ρύθμιση να μην εκλαμβάνεται από τους πελάτες ως τρόπος αποφυγής των υποχρεώσεών τους έναντι της ΔΕΗ.


-Η ΔΕΗ να μπορέσει να ανακτήσει σημαντικό μέρος των ληξιπρόθεσμων οφειλών και


-Να περιοριστεί η έκθεση της επιχείρησης στον κίνδυνο δημιουργίας νέων επισφαλειών.


Αναλυτικά, για τους οικιακούς πελάτες το νέο σύστημα διακανονισμών έχει ως εξής:


Α. Οι πελάτες διαχωρίζονται κατά το βαθμό της συνέπειας που επέδειξαν στην πληρωμή των λογαριασμών το προηγούμενο δωδεκάμηνο στις εξής 6 κατηγορίες, όπως ίσχυε και πριν:


1.Συνεπείς χωρίς διακανονισμούς.


2.Συνεπείς σε πληρωμές και διακανονισμούς.


3.Περισσότερες από μία ενσωματώσεις λογαριασμών σε επόμενους λογαριασμούς ή και μία αθέτηση διακανονισμού.


4.Πολλαπλή αθέτηση διακανονισμών.


5.Πελάτες με αποκοπή λόγω χρέους, οι οποίοι δεν έχουν υποβάλει αίτημα επανασύνδεσης και ρύθμισης οφειλών εντός 30 ημερών από την ημερομηνία αποκοπής.


6.Διαπιστωμένη ρευματοκλοπή


Β. Για όσους εντάσσονται στις κατηγορίες 1 έως 4 το σύστημα της ρύθμισης κλιμακώνεται με τα παρακάτω κριτήρια:


-Για μέσο μηνιαίο λογαριασμό μέχρι 100 ευρώ απαιτείται προκαταβολή του 10% της οφειλής. Για μηνιαίο λογαριασμό 101 - 250 ευρώ, προκαταβολή 15% και από 250 ευρώ και πάνω η προκαταβολή γίνεται 20%.


-Σε όλες τις περιπτώσεις ο μέγιστος αριθμός των μηνιαίων δόσεων της ρύθμισης είναι 24. Η δόση δεν μπορεί να ξεπερνά το ύψος του μέσου μηνιαίου λογαριασμού (αφού αφαιρεθεί η προκαταβολή). Αν προκύπτει υπόλοιπο, τότε αυτό θα πρέπει να καταβληθεί μαζί με την προκαταβολή.


Γ. Για τις κατηγορίες συνέπειας 5 και 6 η ρύθμιση γίνεται με 30% προκαταβολή και μέχρι 18 μηνιαίες δόσεις. Αν έχει κοπεί το ρεύμα λόγω χρέους, χρειάζεται προκαταβολή 40% και μέχρι 12 δόσεις.


τα έξι αδέλφια

athens cinema ohio
ταινιες ευρωπαικος κινηματογραφος

Ο Κύπριος πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης, ο οποίος διεκδικεί μια δεύτερη και τελευταία προεδρική θητεία, δήλωσε ότι «σήμερα είναι η μέρα, που οι πολίτες εκφράζονται και η λαϊκή ετυμηγορία θα κρίνει τον επόμενο πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας».


τα έξι αδέλφια

Κατά την έξοδό του από το εκλογικό κέντρο, όπου άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα, ο κ. Αναστασιάδης απηύθυνε θερμή παράκληση προς κάθε πολίτη, ανεξάρτητα ιδεολογικής ταυτότητας, να προσέλθει στην κάλπη.


«Η πατρίδα μας έχει να αντιμετωπίσει ακόμα προβλήματα και αυτό που χρειάζεται είναι η συνεργασία όλων μας. Από αύριο είναι μία νέα μέρα για όλους μας», ανέφερε υπογραμμίζοντας πως η αποχή είναι ανοχή. Κληθείς να σχολιάσει το ποσοστό αποχής είπε πως δεν ήταν αναμενόμενο για προεδρικές εκλογές.


Τον πρόεδρο Αναστασιάδη συνόδευσε η οικογένειά του, ενώ στο εκλογικό κέντρο βρέθηκαν και στελέχη του ΔΗΣΥ.



λεωφορεια οασθ απεργια

Τραγικές ώρες για οικογένεια στην Κρήτη: «Έσβησε» αγγελούδι 40 ημερών

Η μητέρα του πήγε να το ξυπνήσει για να το θηλάσει όμως το μικρό αγγελούδι δεν ανταποκρίνονταν


λεωφορεια οασθ απεργια

εφημερευοντα νοσοκομεια για ορθοπεδικο

Στο πένθος έχει βυθιστεί μια οικογένεια στο Ηράκλειο καθώς το μόλις 40 ημερών αγγελούδι της, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο οτι το βρέφος έφυγε από το «σύνδρομο του αιφνίδιου θάνατου».




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Τραγική φιγούρα η μητέρα του παιδιού, που ήταν αυτή που αντιλήφθηκε πρώτη οτι κάτι κακό έχει συμβεί, καθώς όταν πήγε να το ξυπνήσει για να το θηλάσει, εκείνο δεν ανταποκρίνονταν σε κανένα ερέθισμα.

Οι γονείς μετέφεραν το νεογνό στο ΠΑΓΝΗ, το πρωί της Μ. Πέμπτης (5/4), όμως ήταν ήδη αργά καθώς εκεί οι γιατροί απλά διαπίστωσαν το θάνατό του.

Η οικογένεια του βρέφους, που είναι Ρομά, εκτός από την ανείπωτη θλίψη που βιώνει, δεν μπορεί να καλύψει ούτε τα έξοδα για την κηδεία του παιδιού καθώς βρίσκεται σε δεινή οικονομική κατάσταση ενώ σε μια κίνηση ανθρωπιάς, η διοίκηση του ΠΑΓΝΗ ανακοίνωσε ότι θα αναλάβει όλο το κόστος της ταφής.

Η ιατροδικαστική εξέταση δεν έχει ολοκληρωθεί ενώ δείγμα DNA του παιδιού, εστάλη σε εξειδικευμένο ιστολογικό εργαστήριο των Αθηνών με τα τελικά αποτελέσματα της ιστολογικής εξέτασης απο το ΠΑΓΝΗ να αναμένονται στα τέλη Απριλίου.

Τι είναι το σύνδρομο αιφνίδιου θανάτου

Το σύνδρομο του αιφνίδιου θανάτου του βρέφους (ΣΑΘΒ) είναι ο θάνατος ενός βρέφους, ηλικίας κάτω των 12 μηνών το οποίο κατά τα άλλα ήταν υγιές. Για το θάνατο αυτό, δεν ανευρίσκεται καμία αιτία.

Ο θάνατος αυτός συμβαίνει συνήθως όταν το παιδί κοιμάται. Οι περισσότερες περιπτώσεις συμβαίνουν σε παιδιά μικρότερα των 6 μηνών και κυρίως μεταξύ 1 και 4 μηνών. Επηρεάζει λίγο περισσότερο τα αγόρια παρά τα κορίτσια.

Το ΣΑΘΒ είναι η κυριότερη αιτία θανάτου σε βρέφη ηλικίας από 1 μηνός μέχρι 12 μηνών.

Για να γίνει αποδεκτή η διάγνωση αυτή σαν αιτία θανάτου του βρέφους, θα πρέπει να μη βρεθεί καμία αιτιολογία μετά από μια πλήρη διεξοδική έρευνα, που πρέπει μεταξύ άλλων να περιλαμβάνει αυτοψία, νεκροψία, εξέταση του χώρου στον οποίο συνέβηκε το θλιβερό γεγονός, ανασκόπηση των συμπτωμάτων και σημείων που είχε παρουσιάσει το παιδί πριν το γεγονός όπως επίσης και λεπτομερής ανάλυση όλου του ιατρικού και οικογενειακού ιστορικού του παιδιού.

Πηγή: flashnews.gr



τα 7 θαυματα της γης

πρωτος στο μαραθωνιο 2015

Η υπουργός υπογραμμίζει δε ότι στη συμφωνία θα υπάρχουν παράλληλα και θετικά μέτρα. Με βάση τον σχεδιασμό της κυβέρνησης άνω το 40% των συνταξιούχων θα έχει μηδενική συμμετοχή στην φαρμακευτική δαπάνη, ενώ για ένα μεγάλο ποσοστό η συμμετοχή θα μειωθεί στο μισό, σημειώνει η κ. Αχτσιόγλου σε συνέντευξή της στην Real News.


πρωτος στο μαραθωνιο 2015

«Παράλληλα, θα νομοθετήσουμε ένα εκτεταμένο στεγαστικό πρόγραμμα, στη βάση του οποίου τα μισά περίπου νοικοκυριά που σήμερα βρίσκονται σε ενοίκιο θα επιδοτηθούν κατά μέσο όρο με 1.000 ευρώ ετησίως. Σε αυτά θα πρέπει να προστεθεί η αύξηση του οικογενειακού επιδόματος, η δωρεάν πρόσβαση σε βρεφονηπιακούς σταθμούς για το ένα τρίτο των παιδιών προσχολικής ηλικίας της χώρας, αλλά και η δημιουργία περισσότερων από 30.000 θέσεων εργασίας στον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα», προσθέτει και τονίζει: «Πρόκειται για μέτρα που θα υποστηρίξουν σημαντικά τη μέση οικογένεια καθώς και τους νέους ανθρώπους, ενώ θα ελαχιστοποιήσουν την επιβάρυνση των συνταξιούχων το 2019».



Η συμφωνία για τα εργασιακά βάζει φρένο στις παράλογες απαιτήσεις


Όσον αφορά τα εργασιακά, η υπουργός επισημαίνει ότι όλα τα προγράμματα λιτότητας που εφαρμόστηκαν έθεταν ως βασικό στόχο την εσωτερική υποτίμηση, την απορρύθμιση της εργασίας, την κατάργηση των εργασιακών δικαιωμάτων, την απόλυτη αυθαιρεσία στους χώρους δουλειάς. Υπενθυμίζει ότι οι δανειστές και κυρίως το ΔΝΤ προσήλθαν στη διαπραγμάτευση για το κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης ζητώντας περαιτέρω απορρύθμιση, όπως ο διπλασιασμός του ορίου των ομαδικών απολύσεων και η θέσπιση της εργοδοτικής ανταπεργίας, ενώ «το ζήτημα των συλλογικών διαπραγματεύσεων δεν δέχονταν καν να τεθεί στη συζήτηση».
«Με αυτά τα δεδομένα, η συμφωνία για τα εργασιακά βάζει φρένο στις παράλογες απαιτήσεις για περαιτέρω απορρύθμιση της εργασίας και προετοιμάζει το έδαφος για την επαναφορά σε θεσμική κανονικότητα. Σ’ αυτό το πλαίσιο, δεν θα αυξηθεί το όριο των ομαδικών απολύσεων. Αυτό δεν ήταν δεδομένο. Δεν θα θεσμοθετηθεί η ανταπεργία. Ούτε αυτό ήταν δεδομένο», τονίζει και συμπληρώνει: «Με τη λήξη του προγράμματος θα επανισχύσουν οι βασικές αρχές της ευνοϊκότερης ρύθμισης και της επεκτασιμότητας των κλαδικών ΣΣΕ. Ούτε αυτά ήταν δεδομένα».
Μέσω στοχευμένων παρεμβάσεων η ανεργία μειώνεται αργά αλλά σταθερά



η καλυτερη κρεμα συσφιξης κοιλιας
βαρεμενοσ γεωργιοσ επικοινωνια

Κυριακή 28 Ιουλίου 2019

κερκυρα φρουριο

Αναλυτική πρόγνωση της ΕΜΥ:


κερκυρα φρουριο

απατεωνασ συνωνυμο

Αττική


καιρός: αίθριος.


άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ.


θερμοκρασία: από 25 έως 39 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


Θεσσαλονίκη


καιρός: αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.


άνεμοι: μεταβλητοί ασθενείς.


θερμοκρασία: από 22 έως 38 βαθμούς Κελσίου.


Μακεδονία, Θράκη


καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα μεμονωμένων όμβρων στα ορεινά.


άνεμοι: μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ.


θερμοκρασία: από 21 έως 38 και κατά τόπους έως 39 με 40 βαθμούς Κελσίου.


Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος


καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες κυρίως στα ηπειρωτικά με πιθανότητα μεμονωμένων όμβρων στα ορεινά της ηπείρου.


άνεμοι: μεταβλητοί ασθενείς και στο ιόνιο βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ.


θερμοκρασία: από 20 έως 40 και κατά τόπους έως 41 βαθμούς Κελσίου. Στο ιόνιο από 23 έως 37 βαθμούς Κελσίου.


Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος


καιρός: αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα βόρεια με πιθανότητα μεμονωμένων όμβρων στα ορεινά της δυτικής Θεσσαλίας.


άνεμοι: μεταβλητοί ασθενείς και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 τοπικά 5 μποφόρ.


θερμοκρασία: από 23 έως 38 και κατά τόπους έως 39 με 40 βαθμούς Κελσίου.



workforce μεταφραση ελληνικα

παοκ ντιναμο μινσκ αντ1

προσωδιακη φωνολογια
ύψωση του τιμίου και ζωοποιού σταυρού
Δέκα Υποτροφίες στον Τουρισμό από το Ίδρυμα Νίκος Δασκαλαντωνάκης

Το νεοσύστατο Ίδρυμα Νίκος Δασκαλαντωνάκης, ακολουθώντας με συνέπεια την αποστολή του να συνεισφέρει στην ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού, τη διασύνδεσή του με τον εγχώριο πρωτογενή τομέα και την ανάδειξη του ελληνικού πολιτισμού, προκηρύσσει για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019 το 1ο πρόγραμμα υποτροφιών. Η χορηγία αφορά σε σπουδές μεταπτυχιακού επιπέδου και αποδεικνύει την έμπρακτη στήριξη του Ιδρύματος για την ενίσχυση της νέας γενιάς του ελληνικού τουρισμού.


παοκ ντιναμο μινσκ αντ1

Ο Νίκος Δασκαλαντωνάκης, ο δυναμικός Κρητικός επιχειρηματίας και ηγέτης του ομίλου Grecotel, με την σύσταση ενός φορέα πολιτισμού και ανάπτυξης που δημιουργεί αξία για όλη τη χώρα και τους ανθρώπους της, ενισχύει για μία ακόμα φορά ουσιαστικά την εξέλιξη του εγχωρίου τουριστικού προϊόντος, αξιοποιώντας την πενηντάχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία του. Σε αυτή την κατεύθυνση, το πρόγραμμα υποτροφιών του Ιδρύματος Νίκος Δασκαλαντωνάκης εστιάζει στους άξονες δραστηριοποίησής του, που μετουσιώνουν το όραμα του ιδρυτή του:




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


  • στην εκπαίδευση, με σημαντικότερη δράση τη χορήγηση υποτροφιών, με έμφαση στις σπουδές στον τουρισμό
  • στον πολιτισμό, με τη συνέχιση της στήριξης για την ανάδειξη της Ελεύθερνας σε παγκόσμιο πολιτιστικό προορισμό, καθώς και άλλες δράσεις. Στο πλαίσιο αυτό, δύο από τις υποτροφίες θα αφορούν στον πολιτισμό και την αρχαιολογία
  • στην πρωτογενή ανάπτυξη, με τη στήριξη των παραγωγών και την προώθηση των τοπικών προϊόντων. Σε αυτό τον άξονα θα δοθεί μια υποτροφία για σπουδές στη διασύνδεση πρωτογενούς τομέα και τουρισμού, συνεισφέροντας ταυτόχρονα στο διάλογο για ένα σύγχρονο μοντέλο βιώσιμης ανάπτυξης.

Η πρωτοποριακή πρωτοβουλία, που αποτελεί τομή για τη χώρα μας, ανακοινώθηκε στο πλαίσιο του Διεθνούς Αρχαιολογικού Συνεδρίου, «Η Ελεύθερνα, η Κρήτη και ο Έξω Κόσμος». Η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία από την Πέμπτη 31 Μαΐου έως την Κυριακή 3 Ιουνίου, στο ξενοδοχείο Creta Palace της Grecotel, στο Ρέθυμνο, τιμήθηκε με την παρουσία λαμπρών διεθνών προσωπικοτήτων, διακεκριμένων ακαδημαϊκών και πλήθος θεσμικών εκπροσώπων. Με το βλέμμα όλης της Ελλάδας στραμμένο στην Κρήτη, γενέτειρα του Νίκου Δασκαλαντωνάκη, αλλά και στην Ελεύθερνα, που αποτελεί κοιτίδα πολιτισμού, το Συνέδριο «ταξίδεψε» την κρητική πολιτιστική κληρονομιά σε όλη τη χώρα.

Ο καθηγητής Αρχαιολογίας και πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του συνεδρίου κ. Νικόλαος Χρ. Σταμπολίδης δεν παρέλειψε στην εναρκτήρια ομιλία του να ευχαριστήσει τους «αμφιτρύωνες» της εκδήλωσης Νίκο και Μάρι Δασκαλαντωνάκη, οι οποίοι εδώ και πολλά χρόνια στηρίζουν έμπρακτα το έργο που γίνεται στην ανασκαφή και το Μουσείο της Ελεύθερνας.

Κατά την έναρξη του Συνεδρίου ανακοινώθηκε το πρόγραμμα υποτροφιών στα κορυφαία πανεπιστήμια του κόσμου, όπως: Cornell, École hôtelière de Lausanne, Les Roches Global Hospit5ality Education, Glion Institute of Higher Education, SHMS Swiss Hotel Management School, University of Surrey κ. ά. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

  • Έξι (6) υποτροφίες για μεταπτυχιακά στον τομέα του τουρισμού.
  • Μία (1) υποτροφία για μεταπτυχιακά, σχετικά με τη σύνδεση πρωτογενούς τομέα και τουρισμού.
  • Μία (1) υποτροφία για μεταπτυχιακά στον τομέα του πολιτισμού και τη διασύνδεσή του με τον τουρισμό.
  • Μία (1) υποτροφία για μεταπτυχιακά με βασικό αντικείμενο την αρχαιολογία.
  • Μία (1) γενική υποτροφία για μεταπτυχιακά με βασικά κριτήρια τις ακαδημαϊκές επιδόσεις του υποψηφίου και την πρωτότυπη έρευνα.

Το Ίδρυμα Νίκος Δασκαλαντωνάκης, μετουσιώνοντας το όραμα του προέδρου και ιδρυτή του, αποτελεί το «αντίδωρο» του διορατικού επιχειρηματία προς την ελληνική κοινωνία. Με το βλέμμα στραμμένο στις μελλοντικές γενιές, ενισχύει την άρτια εκπαίδευση και προσφέρει νέες προοπτικές στην ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού, μέσα από ένα καινοτόμο πρόγραμμα υποτροφιών. Για την ανάδειξη του τουρισμού που αποτελεί πυλώνα εθνικής ανάπτυξης, για τον ελληνικό πολιτισμό, που κληροδοτεί με αξία και αρχές τη χώρα, αλλά και για την εκπαίδευση που αποτελεί το θεμέλιο για την κοινωνία του αύριο.

Η επίσημη προκήρυξη των υποτροφιών θα δημοσιευτεί σε έντυπα πανελλαδικής κυκλοφορίας και στην ιστοσελίδα του Ιδρύματος τις αμέσως επόμενες ημέρες.


less is more εννοια

μανιταροπιτα αλεξανδρος παπανδρεου

«Ο κ. Καμμένος με καθυβρίζει και με συκοφαντεί από την πρώτη μέρα που ιδρύθηκε το Ποτάμι. Ήταν συνειδητή απόφασή μου μέχρι σήμερα να μην προσφύγω στη Δικαιοσύνη. Και αυτό παρά τις συνεχείς προτροπές φίλων, αλλά και ανεξάρτητων προσωπικοτήτων που ένιωσαν και οι ίδιοι να προσβάλλονται από τις ανήθικες επιθέσεις του κ. Καμμένου. Και επέλεξα να απαντώ σε αυτή τη συνεχόμενη προσωπική επίθεση μόνο με πολιτικά επιχειρήματα, συχνά και από το βήμα της Βουλής», σημειώνει ο υποψήφιος για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς και επιμένει στο ότι ο υπουργός δεν σταματά να τον βάζει στο στόχαστρό του.


less is more εννοια

πιτσιρικακι κιθαρα

«Ο υπουργός κ. Καμμένος δεν λέει όμως να σταματήσει να λασπολογεί. Έως εδώ λοιπόν! Η χθεσινοβραδινή συκοφαντική επίθεση εναντίον μου μέσω Twitter, αήθης και απρόκλητη, όπως πάντα, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι».


Να σημειωθεί πως σε χθεσινή του ανάρτηση στα social media ο υπουργός Άμυνας είχε γράψει: «Ο Θεοδωράκης φορά μαύρη γραβάτα που έχασε τους εργολάβους-εκδότες ιδρυτές και χρηματοδότες του;».



Ο Θοδωράκης φορά μαύρη γραβάτα που έχασε τους εργολάβους-εκδότες ιδρυτές και χρηματοδότες του;

— Panos Kammenos (@PanosKammenos) 6 Νοεμβρίου 2017

γαλοπουλες γεωργικης σχολης θεσσαλονικησ

ασπρα υγρα κατα την εγκυμοσυνη

«Οι ΗΠΑ μίλαγαν στη Βόρεια Κορέα, και την πλήρωναν επειδή εκβίαζε, επί 25 χρόνια. Το να μιλάμε δεν είναι η απάντηση!», έγραψε ο Τραμπ σε μια ανάρτησή του στο Twitter.


γαλοπουλες γεωργικης σχολης θεσσαλονικησ

δενδρύλλιο κάνναβης

Την Τρίτη ο πλανητάρχης είχε διαμηνύσει πως όλες οι επιλογές είναι πλέον στο τραπέζι για την αντιμετώπιση της απειλής της Βόρειας Κορέας.


«Ο κόσμος έλαβε καθαρά το τελευταίο μήνυμα της Βόρειας Κορέας: το καθεστώς αυτό εκδήλωσε την περιφρόνησή του προς τους γείτονές του, προς όλα τα μέλη των Ηνωμένων Εθνών και προς το μίνιμουμ των προδιαγραφών της αποδεκτής διεθνούς συμπεριφοράς», ανέφερε χαρακτηριστικά σε δήλωσή του ο Ντ. Τραμπ μετά την πυραυλική δοκιμή.


«Απειλητικές και αποσταθεροποιητικές ενέργειες το μόνο που πετυχαίνουν είναι να αυξάνουν την απομόνωση του βορειοκορεατικού καθεστώτος στην περιοχή και ανάμεσα σε όλα τα έθνη του κόσμου. Όλες οι επιλογές βρίσκονται στο τραπέζι», συμπλήρωσε.


Το μήνυμα του πλανητάρχη στο twitter:



The U. S. has been talking to North Korea, and paying them extortion money, for 25 years. Talking is not the answer!

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 30 Αυγούστου 2017

καταναλωσεις μοτοσυκλετων

δεη αποτελεσματα διευθυνση πωλησεων

«Οι ουσίες που εντοπίστηκαν, όπως θειοδιγλυκόνη και διαιθανολαμίνη, που είναι απαραίτητες για την παραγωγή θείου και αζώτου υπερίτη (αέριο μουστάρδας). Επιπλέον, στην αποθήκη βρέθηκε μια φιάλη χλωρίου, παρόμοιο με εκείνο που χρησιμοποιήθηκε από μαχητές για να επινοήσουν την ευρέως διαδεδομένη ψευδή είδηση. Μπορούμε να συνάγουμε το συµπέρασµα ότι αυτό το εργαστήριο χρησιμοποιήθηκε από παράνομες ένοπλες οργανώσεις για την παρασκευή δηλητηριωδών ουσιών», τόνισε ο Ροντιόνοφ.


καταναλωσεις μοτοσυκλετων

Η ανακοίνωση αυτή έρχεται λίγες ώρες αφότου έγινε γνωστό πως εμπειρογνώμονες του διεθνούς Οργανισμού για την Απαγόρευση των Χημικών Όπλων (ΟΑΧΟ) εισήλθαν στη συριακή πόλη Ντούμα.


Οι διεθνείς επιθεωρητές έφθασαν το Σαββατοκύριακο στη Συρία για να επισκεφθούν τον τόπο της επίθεσης που φέρεται ότι πραγματοποιήθηκε με χημικά όπλα στην Ντούμα, κοντά στη Δαμασκό.


«Οι εμπειρογνώμονες της επιτροπής για τα χημικά όπλα μπήκαν στην Ντούμα», μετέδωσε το επίσημο συριακό πρακτορείο ειδήσεων SANA την ώρα που οι δυτικές δυνάμεις, με πρώτες τις ΗΠΑ και τη Γαλλία, κατηγορούν το συριακό καθεστώς και τους Ρώσους συμμάχους του ότι εμποδίζουν την έρευνα του ΟΑΧΟ.



αν δεις κρεας στον υπνο σου

διαλεξεις μαρια ευθυμιου

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, σύμφωνα με το εισαγγελικό πόρισμα του εισαγγελέα Εφετών Πειραιά Παναγιώτη Μπρακουμάτσου, δεν προκύπτουν ευθύνες για την εισαγγελέα Ειρήνη Τζίβα και τον δημοσιογράφο Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, ενώ η δικογραφία για τον ανακριτικό υπάλληλο του Λιμενικού η δικογραφία εστάλη στο Ναυτοδικείο για αξιολόγηση, που σύμφωνα με το νόμο είναι και η αρμόδια αρχή. Αναφορικά με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμένο η δικογραφία έχει διαβιβαστεί στη Βουλή, καθώς η εισαγγελία Εφετών δεν έχει αρμοδιότητα σύμφωνα με το νόμο, να ασχοληθεί με πολιτικά πρόσωπα.


διαλεξεις μαρια ευθυμιου

λειτουργια ενος υδροηλεκτρικου εργοστασιου

Σημειώνεται ότι η προϊσταμένη της εισαγγελίας Πειραιά είχε επισκεφθεί τον Ευθ. Γιαννουσάκη στις φυλακές προκειμένου να του πάρει κατάθεση για την υπόθεση.


Στο πόρισμα δεν προκύπτουν ευθύνες και κατά εκείνων των προσώπων που κατονόμασε ενώπιον του εισαγγελικού λειτουργού ο επικεφαλής της εφημερίδας «Παραπολιτικά» Γιάννης Κουρτάκης. Επίσης διαβιβάζεται δικογραφία αρμοδίως για πειθαρχικό έλεγχο σωφρονιστικών υπαλλήλων που είχαν την ευθύνη φύλαξης του κ. Γιαννουσάκη, προκειμένου να ελεγχθούν για τυχόν πειθαρχικά παραπτώματα όπως και για το γεγονός ότι κρατούμενος είχε κινητό τηλέφωνο κ. α.


Την ίδια ώρα σε εξέλιξη παραμένει η έρευνα που έχει ξεκινήσει η προϊσταμένη της εισαγγελίας Πειραιά Ειρήνη Τζίβα σχετικά με τη χρηματοδότηση του «Noor 1».



πως μπορω να πιασω μια γατα

καταφυγιο πετροστρουγκα

σουγκαρ φρι ρουχα

«ΔΕΝ γνώριζα για τη συνάντηση με τον γιο μου Ντον Τζούνιορ», αναφέρει ο Τραμπ σε ανάρτησή του στο Twitter αφού το CNNi μετέδωσε ότι ο πρώην δικηγόρος του επί σειρά ετών Μάικλ Κόεν είπε πως ο Τραμπ είχε λάβει από πριν γνώση για τη συνάντηση αυτή.


καταφυγιο πετροστρουγκα

Η αποκάλυψη, μετά τις εκλογές, της πραγματοποίησης αυτής της συνάντησης στον Πύργο Τραμπ στις 9 Ιουνίου του 2016 ανάμεσα στον Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ και μια νεαρή Ρωσίδα δικηγόρο που φέρεται να συνεργαζόταν με τις ρωσικές υπηρεσίες πληροφοριών έπεσε σαν βόμβα στο πλαίσιο της ομοσπονδιακής έρευνας που διεξάγεται για τη φερόμενη ανάμιξη της Ρωσίας στις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ.




.....I did NOT know of the meeting with my son, Don jr. Sounds to me like someone is trying to make up stories in order to get himself out of an unrelated jam (Taxi cabs maybe?). He even retained Bill and Crooked Hillary’s lawyer. Gee, I wonder if they helped him make the choice!

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 27 Ιουλίου 2018


γκαλοπ του σκαι

audio out on ps3

«Αν το καθεστώς μπαίνει εκεί για να εκκαθαρίσει την περιοχή από το PKK και την PYD (σ. σ. το συριακό κουρδικό κόμμα), τότε δεν υπάρχει πρόβλημα» είπε ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου, και συμπλήρωσε: «Όμως αν έρχεται για να υπερασπιστεί τις YPG τότε κανένας και τίποτα δεν θα σταματήσει τους Τούρκους στρατιώτες. Αυτό ισχύει για το Αφρίν, για τη Μανμπίτζ και για τις ανατολικές περιοχές του Ευφράτη».


audio out on ps3

ψηφιστε τωρα

Η δήλωση αυτή έγινε με αφορμή την ανακοίνωση, μέσω της κρατικής τηλεόρασης της Συρίας, ότι συριακές φιλοκυβερνητικές δυνάμεις αναμένεται εντός των επόμενων ωρών να μπουν στην επαρχία του Αφρίν για να σταματήσουν τις τουρκικές επιχειρήσεις.


Σύμφωνα με το συριακό πρακτορείο Sana «οι λαϊκές δυνάμεις θα φτάσουν στο Αφρίν εντός των επόμενων ωρών για να στηρίξουν τους κατοίκους απέναντι στην επίθεση του τουρκικού καθεστώτος».





λετα κορρε που τραγουδαει

Σάββατο 27 Ιουλίου 2019

ευαγγελισμος διακοπη καπνισματος

συρομενες πορτες ακορντεον
Συλλαλητήριο Αθήνα: Ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν Έλληνας μέχρι το μεδούλι (vid)

Ο Ρόμπιν Λέιν Φοξ, ένας από τους επιφανέστερους μελετητές της κλασικής αρχαιότητας διεθνώς, έχει ζήσει την ακαδημαϊκή του ζωή στη σκιά ενός ανθρώπου.


ευαγγελισμος διακοπη καπνισματος

Το ομώνυμο βιβλίο του για τον Μεγάλο Αλέξανδρο εκδόθηκε για πρώτη φορά το 1974, όταν ήταν μόλις 27 ετών.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Ακολούθησαν κι άλλα βιβλία για το Μακεδόνα στρατηλάτη, καθώς και η 37ετής θητεία του ως καθηγητής Αρχαίας Ιστορίας στο New College του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης. Το 2004, ήταν ιστορικός σύμβουλος στην ταινία «Alexander» του Ολιβερ Στόουν (μία «αξεπέραστη, ανεπανάληπτη εμπειρία»).

Ο σπουδαίος ιστορικός, σε συνέντευξή του είχε μιλήσει για την ελληνικότητα της Μακεδονίας ξεκαθαρίζοντας πως το να ισχυρίζονται τα Σκόπια ότι είναι Μακεδονία είναι το ίδιο με το να ισχυρίζονται ότι τους ανήκει το πανεπιστήμιο της Οξφόρδης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:




hard disk

copacabana χαιδαρι

πολιτισμος υπο αμφισβητηση αποδεικτικο δοκιμιο
αστυνομικα τμηματα νομου ιωαννινων

Αναλυτικά:


copacabana χαιδαρι

- Το Δημόσιο θα καταβάλλει τις συντάξεις στις 27 Φεβρουαρίου 2018 ημέρα Τρίτη.


- Το ΙΚΑ θα καταβάλλει τις συντάξεις στις 27 Φεβρουαρίου 2018 ημέρα Τρίτη.


- Ο ΟΑΕΕ θα καταβάλλει τις συντάξεις την 1η Μαρτίου 2018 ημέρα Πέμπτη.


- Ο ΟΓΑ θα καταβάλλει τις συντάξεις την 1η Μαρτίου 2018 ημέρα Πέμπτη.


- Το ΝΑΤ και ΚΕΑΝ θα καταβάλλουν τις συντάξεις στις 27 Φεβρουαρίου 2018 ημέρα Τρίτη.


- Το ΕΤΕΑΕΠ θα καταβάλλει τις επικουρικές συντάξεις στις 2 Μαρτίου 2018 ημέρα Παρασκευή.


- Τα υπόλοιπα Ταμεία του Υπουργείου Εργασίας θα καταβάλλουν τις συντάξεις στις 27 Φεβρουαρίου 2018 ημέρα Τρίτη.


μπιντες μυτης

«Να βρούμε νέους ανθρώπους, οι οποίοι θα μπουν μπροστά, όχι να φορέσουμε τα ρούχα μας αλλιώς, να βάλουμε μπροστά τους νέους που έχουν την ορμή να δώσουν κι άλλες μάχες», είπε η κ. Καϊλή και απευθυνόμενη στους μεγαλύτερους σε ηλικία σημείωσε:


μπιντες μυτης

«Οι νέοι δεν είναι αντίπαλοι σας. Είναι η εξέλιξη και το μέλλον σας. Αντί να γυρνάνε στα τηλεοπτικά κανάλια στελέχη που ψάχνουν τη δικαίωση τους, αφήστε να βγουν μπροστά οι νέοι άνθρωποι».


Μίλησε ακόμα για ισότητα στις ευκαιρίες που δίνονται στους νέους και είπε πως μπορεί να επιτευχθεί με περιορισμό στις θητείες.



κονακι ταβερνα θεσσαλονικη
μικρες καθημερινες πραξεις αγαπης

ξυλινη μπομπονιερα μπαλαρινα

skopelos onassis

Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές και βραδινές ώρες.


ξυλινη μπομπονιερα μπαλαρινα

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 6 με 7 μποφόρ στα νοτιά πελάγη.


Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Παγετός νωρίς το πρωί στα βόρεια ηπειρωτικά.


Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ:


Αττική


Καιρός: λίγες νεφώσεις που από το απόγευμα θα αυξηθούν και από το βράδυ θα σημειωθούν τοπικές βροχές.
Άνεμοι: δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 και βαθμιαία στα νοτιά έως 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 04 έως 16 βαθμούς Κελσίου.


Θεσσαλονίκη


Καιρός: λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες με τοπικές βροχές από το απόγευμα.
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και από το βράδυ βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 03 έως 12 βαθμούς Κελσίου.


Μακεδονία, Θράκη


Καιρός: λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες, με τοπικές βροχές και χιόνια στα ορεινά.
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά νότιοι 4 με 5 μποφόρ. Από το βράδυ θα στραφούν σε βορείων διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 01 έως 13 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.


Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος


Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και χιόνια στα ορεινά. Από το απόγευμα τα φαινόμενα θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες.
Άνεμοι: δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ που από το βράδυ και από τα βόρεια θα στραφούν σε βορείων διευθύνσεων με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: από 04 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.




πως ανάβουμε τα κάρβουνα

το σκυλι μου βαριεται

Στην ομιλία του στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ ο υπουργός δήλωσε: «Βρισκόμαστε σε μια φάση όπου τα πράγματα είναι διαχειρίσιμα. Σε αυτή τη φάση δεν βρεθήκαμε τυχαία. Βρεθήκαμε γιατί ήταν κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ και γιατί εσείς, ο ΣΥΡΙΖΑ δηλαδή ενεπλάκη ενεργά, με όλα τα λάθη που έχουμε κάνει, στη διαχείριση του προσφυγικού προβλήματος» και προσέθεσε πως από τη χώρα πέρασαν 1 εκατ. πρόσφυγες και εγκλωβίστηκαν 60 χιλιάδες, κάτι που δεν έχει ξαναγίνει ιστορικά από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.


το σκυλι μου βαριεται

γλυκο σοκολατα ακης

Η Ελλάδα κατάφερε το ακατόρθωτο καθώς όπως διαπίστωσε ο κ. Μουζάλας, δεν αντιμετώπισε καμία επιδημία, προχώρησε σε δημιουργία δομών φιλοξενίας, εκκένωσε την Ειδομένη χωρίς τραυματισμούς και επεισόδια, εμβολίασε και έστειλε στο σχολείο χιλιάδες προσφυγόπουλα, με μεγάλη επιτυχία.



«Τα παιδάκια πάνε σχολείο, μέσα σε 3 μήνες, δεν έχει ξαναγίνει». «30 χιλιάδες παιδάκια αρχίζουν και πηγαίνουν σχολείο, έχουν εμβολιαστεί όλα, τρώνε, κοιμούνται», είπε χαρακτηριστικά.



Η επιτυχία στις προσπάθειες έγινε «γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ αντιμετώπισε το ζήτημα πολιτικά και όταν ένα αριστερό κόμμα το αντιμετωπίζει πολιτικά το κάνει διαφορετικά απ' ότι οι προηγούμενες κυβερνήσεις».


Οι γνώσεις ήταν λίγες και τα λάθη πολλά, αλλά η κυβέρνηση ήταν παρούσα σε κάθε στιγμή της διαδικασίας και μπορεί να υπερηφανεύεται για την επιμονή της στην παραδοχή της αλήθειας.


«Έχουμε σχέδιο, εφόσον ισχύει η συμφωνία Ευρώπης-Τουρκίας», υπογράμμισε ακόμη και προσέθεσε ότι «ένα κομμάτι του κόμματος την πολέμησε, προσωποποίησε τον πόλεμο ενάντια σ' αυτή τη συμφωνία σε μένα». Ο κ. Μουζάλας υποστήριξε ότι είναι η καλύτερη συμφωνία που μπορούσαμε να πάρουμε.


Ο υπουργός θέλησε να αποτινάξει την ταμπέλα του ονόματός του δίπλα από την συμφωνία κάνοντας για λόγο για συμφωνία που «δεν είναι του Μουζάλα, όπως τα οικονομικά μέτρα δεν είναι μέτρα Τσακαλώτου. Είναι τα καλύτερα μέτρα που μπορούσαμε να πάρουμε. Όποιος είναι αντίθετος με αυτό θα πρέπει να προτείνει κάτι άλλο».




ταρτα λεμονιου

πανεπιστημια φωτογραφιας ελλαδα

«Το ταξίδι πήγε εξαιρετικά καλά, οι βασικοί στόχοι επιτεύχθηκαν», τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας σε δήλωσή του στους Έλληνες δημοσιογράφους στο Blair House, για τα συμπεράσματα που μεταφέρει στις αποσκευές του αναχωρώντας από την Ουάσιγκτον.


πανεπιστημια φωτογραφιας ελλαδα

καιρος λιχαδα ευβοιας

Ο Αλέξης Τσίπρας σημείωσε ότι οι βασικοί στόχοι επιτεύχθηκαν, τόσο κατά τις επαφές σε θεσμικό πλαίσιο, δηλαδή με τον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και τον αντιπρόεδρο Μάικ Πενς, όσο και στις επαφές που είχε πέρα από το θεσμικό πλαίσιο - με επιχειρηματίες, επενδυτές, οργανώσεις της ομογένειας. Υπογράμμισε ότι σε όλες τις συναντήσεις υπήρξε μια κοινή παραδοχή: «Η Ελλάδα επιστρέφει». Βρισκόμαστε σε σημείο καμπής και στροφής που αποδεικνύεται όχι μόνο από τις επιδόσεις της οικονομίας αλλά και από τις διαθέσεις που κατέγραψε μεταξύ των επενδυτών απέναντι στη χώρα.


Όπως μεταδίδει το αθηναϊκό πρακτορείο, ο κ. Τσίπρας επισήμανε ότι του έκανε εντύπωση το γεγονός ότι κυρίως στις επαφές του με επιχειρηματίες, σε αντίθεση με ό, τι συναντούσε σε επαφές που είχε παλιότερα, είτε στις ΗΠΑ είτε αλλού, η συζήτηση δεν περιστρεφόταν πλέον στις μεταρρυθμίσεις και στο πότε θα τις υλοποιήσει η Ελλάδα, αλλά από τα χρόνια προβλήματα που αντιμετώπιζε η ελληνική οικονομία και η χώρα ακόμα και πριν την περίοδο των μνημονίων, δηλαδή από τα θέματα αντιμετώπισης της γραφειοκρατίας, επιτάχυνσης των δικαστικών αποφάσεων, ορθότερης λειτουργίας του κρατικού μηχανισμού. Κάτι που, όπως υπογράμμισε, δείχνει ότι «θεωρείται πια δεδομένο πως σε μεγάλο βαθμό έχουν υλοποιηθεί οι μεταρρυθμίσεις και η χώρα βγαίνει από τα προγράμματα στήριξης».




προϋποθέσεις για αστυνομία

πως να φτιαξω εναν server στο minecraft

ντιτροιτ ρουχα

Τον Ιούλιο του 2014, περιπατητές στο le Creek, στη νότια Τασμανία, είδαν έναν σκύλο να επιτίθεται σε έναν πιγκουίνο. Ενημέρωσαν τους υπεύθυνους ενός πάρκου άγριας ζωής, που εντόπισαν τον θηλυκό πιγκουίνο να περιπλανιέται τραυματισμένος στην ακτή. Την περιέθαλψαν, περιποιήθηκαν τα τραύματά της στην ράχη, το στήθος και το πόδι, της παρείχαν κάθε φροντίδα που χρειαζόταν.


πως να φτιαξω εναν server στο minecraft

Με έκπληξη διαπίστωσαν πως το μικρό ζώο με τα κίτρινα φρύδια, ανήκει σε ένα είδος πιγκουίνων που ζει στη Νέα Ζηλανδία, σε μια περιοχή που απέχει περισσότερα από 200 χιλιόμετρα από το σημείο όπου εντοπίστηκε, γεγονός που τους προβλημάτισε καθώς δεν μπορούσαν να εξηγήσουν πώς βρέθηκε τόσο μακριά από το «σπίτι» του.


Τα τραύματα του μικρού πιγκουίνου ήταν τόσο σοβαρά κι εκτεταμένα, που το ζώο είχε χάσει τις... αδιάβροχες ιδιότητές του, γεγονός που καθιστούσε αδύνατη την επιβίωσή του στα παγωμένα νερά και συνεπώς την επιστροφή του στην πατρίδα του, τα νησιά Snares που βρίσκονται νότια του Ουέλινγκτον.


Η Miss Simpson όπως την ονόμασαν, υποβλήθηκε σε επέμβαση, που κρίθηκε απαραίτητη για την υγεία της και στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε ένα κέντρο που εξειδικεύεται στην προστασία και την φροντίδα των πιγκουίνων, προκειμένου να αρχίσει σταδιακά η αποκατάστασή της.


Εκεί πέρασε αρκετό καιρό, ώσπου να επουλωθούν οι πληγές της, να πάρει βάρος και να ξεπεράσει τις λοιμώξεις που την ταλαιπώρησαν, όπως αναφέρει ο Guardian. Τα τραύματά της επουλώνονταν πολύ πιο αργά από το συνηθισμένο, γεγονός που δεν επέτρεπε σε νέα φτερά να αναπτυχθούν ώστε να δυναμώσει και να επιστρέψει και να επιβιώσει στα παγωμένα νερά.





ποσα παιδια εχει η ελενη μενεγακη

παγκοσμιες ημερες σαν σημερα

Ο Πρωθυπουργός θα έχει συνάντηση με την ηγεσία του υπουργείου και αμέσως μετά θα ακολουθήσουν δηλώσεις στο αμφιθέατρο κατά τη διάρκεια των οποίων θα προβεί σε εξαγγελίες ενώ αναμένεται να αναφερθεί και στον καύσωνα που πλήττει την Ελλάδα καθώς και στα μέτρα που έχουν ληφθεί για την διευκόλυνση των πολιτών και ιδιαιτέρως των ευπαθών ομάδων.


παγκοσμιες ημερες σαν σημερα

πολιτικος μηχανικος θεσσαλονικη ζητειται

προγραμμα που να κλειδωνει φακελους

tsipras2


Αποδοκιμασίες από την ΠΟΕΔΗΝ


Με αποδοκιμασίες υποδέχθηκε τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα στο υπουργείο Υγείας η ΠΟΕΔΗΝ. Οι εργαζόμενοι βγήκαν στα μπαλκόνια των γραφείων τους που βρίσκονται απέναντι από το υπουργείο Υγείας, ανήρτησαν πανό και φώναζαν: «Τέλος στην εργασιακή εξασθένηση».




μοκίτι οκάντα

πολυ ψαγμενες ταινιες
Ένοπλες Δυνάμεις: «Πορτοκαλί» συναγερμός και απελευθέρωση κανόνων εμπλοκής

Σε ετοιμότητα όλες οι ακριτικές μονάδες σε Έβρο και Αιγαίο


μοκίτι οκάντα

«Πορτοκαλί» συναγερμός έχει σημάνει στις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις τις τελευταίες ημέρες με εντολή αύξησης των μέτρων ασφαλείας σε όλη την περιοχή του ανατολικού Αιγαίου και στη μεθοριακή γραμμή του Έβρου.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Οι φόβοι για πρόκληση τετελεσμένου γεγονότος, πολύ μεγαλύτερου αυτού που έγινε στις Καστανιές του Έβρου με την σύλληψη των δύο Ελλήνων στρατιωτικών είναι πολύ μεγάλος.

Τα μέτρα αυξήθηκαν από την ημέρα που διαπιστώθηκε πώς η Τουρκία συνέλαβε και είναι αποφασισμένη να κρατήσει αιχμαλώτους τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς. Στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας έγιναν έκτακτες συσκέψεις, εκτιμήθηκε πώς η ενέργεια αυτή μπορεί να είναι αντιπερισπασμός με στόχο η Τουρκία να χτυπήσει κάπου αλλού, να κάνει μία αποβατική ενέργεια και κάποιο νησί του Αιγαίου εν παραδείγματι, και αποφασίστηκε να ληφθούν έκτακτα μέτρα.

Η εξέλιξη δε της υπόθεσης με τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς, που έδειξε από την πρώτη στιγμή ότι δεν θα είναι μια «τυπική διαδικασία», επέτειναν το κλίμα ανησυχίας.

Έχει δοθεί λοιπόν εντολή για αύξηση των μέτρων ετοιμότητας από τις Μονάδες του Στρατού, της Αεροπορίας και του Ναυτικού με μετακινήσεις κάποιων δυνάμεων και την προώθηση τους στους χώρους διασποράς και την αποδέσμευση των κανόνων εμπλοκής.

Η υπόθεση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που εξελίσσεται σε θρίλερ θα κρίνει πολλά τις επόμενες ώρες. Η Άγκυρα έχει αναγάγει την υπόθεση σε πολιτικό ζήτημα παραπέμποντας την στον Ταγίπ Ερντογάν, κρατά ανοιχτό το θέμα της «κατασκοπείας» τη στιγμή που τα δύο στελέχη φέρονται να βιώνουν το «εξπρές του Μεσονυκτίου» στις φυλακές της Αδριανούπολης και την ίδια στιγμή πολλά είναι ακόμη τα αναπάντητα ερωτήματα για τις συνθήκες σύλληψης στις Καστανιές του Έβρου.

Από ελληνικής πλευράς αποφεύγεται να γίνουν προβλέψεις, καθώς όπως αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ η κατηγορία της κατασκοπείας δεν έχει εκλείψει, παρ’ ότι οι δύο συλληφθέντες επισήμως φέρονται να αντιμετωπίζουν την κατηγορία της παραβίασης απαγορευμένης στρατιωτικής ζώνης, αλλά με τη διερεύνηση της καταστροφής αποδεικτικών στοιχείων. Οι καταθέσεις που δήθεν έδωσαν οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί ίσως χρησιμοποιηθούν για την κατασκευή κατηγοριών. Είναι έντονος ο φόβος αυτός.

Με πληροφορίες από: pentapostagma.gr



διευθυνση οργανωσησ και λειτουργιασ οτα

alpha βιοκαυσιμα ελλαδα

ολοκληρωση προσωπικοτητας

Η κατανάλωση ανθυγιεινών ή ανεπαρκούς ποσότητας τροφών - περιλαμβανομένης και της περίπτωσης βρεφών που δεν μπορούν να θηλάσουν - συνεισφέρει στην κακή διατροφή, αποφάνθηκαν οι ερευνητές που υπογράφουν την Παγκόσμια Έκθεση Διατροφής.


alpha βιοκαυσιμα ελλαδα

σερενατα στιχοι

Η έκθεση είναι μια ετήσια ανάλυση της κατάστασης της παγκόσμιας διατροφής.


«Η κακή διατροφή είναι ένας από τους μεγαλύτερους παράγοντες κινδύνου νοσηρότητας και θνησιμότητας - περισσότερο από την ατμοσφαιρική ρύπανση, περισσότερο από το κάπνισμα», δήλωσε η Τζέσικα Φάντσο, μια καθηγήτρια στο πανεπιστήμιο Johns Hopkins και επικεφαλής της έρευνας.


«Ό, τι τρώμε μας σκοτώνει. Επομένως κάτι χρειάζεται να μας επαναφέρει στο διατροφικό μας σύστημα», ανέφερε στο περιθώριο μιας παγκόσμιας διάσκεψης τροφίμων στην πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης, την Μπανγκόκ.



Παρασκευή 26 Ιουλίου 2019

battery rocket global 900r

φλαντζες γαλβανιζε

Το φυλάκιο, την ώρα που μιλούσε ο πρωθυπουργός στη βουλή για το πολυνομοσχέδιο, μπήκε στο στόχαστρο κουκουλοφόρων, οι οποίοι εκτόξευσαν μολότοφ, το έσπασαν με βαριοπούλα και στη συνέχεια του έβαλαν φωτιά.


battery rocket global 900r

paok skoda xanthi 1-0

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες με το πρώτο φως της ημέρας άρχισαν οι εργασίες επισκευής του.


FYLAKIO 1


(Πηγή φωτογραφίας ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)


Ειδικό συνεργείο, αφού φρόντισε να αποκατασταθούν οι φθορές που προκλήθηκαν το βράδυ της Πέμπτης, προχώρησε στο απαραίτητο βάψιμό του.


FYLAKIO 2


(Πηγή φωτογραφίας ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)


FYLAKIO 3


(Πηγή φωτογραφίας ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)


νομισματα συλλογες

Συγκεκριμένα, απαντώντας στην κριτική του Τσακ Σούμερ, ο Τραμπ τόνισε: «Σε ευχαριστώ Τσακ, αλλά είσαι σίγουρος ότι έχεις δίκιο; Δεν θα γίνονται πλέον πυρηνικές δοκιμές ή θα πετούν πύραυλοι ολούθε», έγραψε ο Αμερικανός πρόεδρος στο twitter, συμπληρώνοντας: «Οι όμηροι είναι ήδη πίσω».


νομισματα συλλογες

πονος στομαχι διατροφη

Ακόμη, σε δεύτερη ανάρτησή του, ο πρόεδρος των ΗΠΑ τόνισε πως η σύνοδος με τη Βόρεια Κορέα έχει λάβει θετικά σχόλια από το εξωτερικό και σημείωσε πως οι συνομιλίες μπορεί να σώσουν «εκατομμύρια και εκατομμύρια ζωές».



Funny how the Fake News, in a coordinated effort with each other, likes to say I gave sooo much to North Korea because I “met.” That’s because that’s all they have to disparage! We got so much for peace in the world, & more is being added in finals. Even got our hostages/remains!

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 17 Ιουνίου 2018


αγωνια με λαχταρα να σε νοιαζομαι στιχοι

παγιδες ταινια

Θεσσαλονίκη: Κατεπείγουσα εισαγγελική έρευνα για τα όσα συνέβησαν στην Τούμπα

Η αθλητική εισαγγελέας παρέλαβε σήμερα Τρίτη (13/03) τη δικογραφία, η οποία σχηματίστηκε από τις αστυνομικές Αρχές.


παγιδες ταινια

Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Λάμπρος Τσόγκας, διέταξε προκαταρκτική εξέταση για τα έκτροπα στο ντέρμπι ΠΑΟΚ - ΑΕΚ, μετά την παραλαβή της δικογραφίας που σχηματίσθηκε από την Αστυνομία.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Η κατεπείγουσα εισαγγελική έρευνα ανατέθηκε στην αθλητική εισαγγελέα Ευαγγελία Λιάσου, η οποία παρέλαβε σήμερα και τη δικογραφία που σχηματίστηκε από τις αστυνομικές αρχές για την εισβολή του Ιβάν Σαββίδη και των «συνοδών» του στον αγωνιστικό χώρο και θα αναζητήσει ποινικές ευθύνες λαμβάνοντας καταθέσεις από τους εμπλεκόμενους αλλά και εξετάζοντας όλο το υλικό (φωτογραφικό – βίντεο, φύλλο αγώνα) για όσα διαδραματίστηκαν στο γήπεδο της Τούμπας και οδήγησαν στη διακοπή του αγώνα.

Παράλληλα, στο πλαίσιο της ίδιας έρευνας αναμένεται να αναζητηθούν ευθύνες και από τις αστυνομικές αρχές καθώς όπως αναφέρει η αθλητική εισαγγελέας, η οποία ήταν παρούσα στο γήπεδο της Τούμπας, είχε ζητήσει πριν την έναρξη του ματς να εφαρμοστεί η αυτόφωρη διαδικασία σε περίπτωση επεισοδίων ενώ όπως σημειώνει το ίδιο ζήτησε και μετά τις 22:30 το βράδυ αφού είχε δει όσα είχαν προηγηθεί στον αγωνιστικό χώρο.

Τέλος από την εισαγγελέα θα διενεργηθεί έρευνα και για την άδεια οπλοφορίας που είχε εξασφαλίσει ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης. Μάλιστα θα ανασύρει από το αρχείο έγγραφο της εισαγγελίας, με το οποίο, από τον Αύγουστο του 2017, είχε γνωμοδοτήσει αρνητικά στο αίτημα του ισχυρού άνδρα του Δικεφάλου να λάβει άδεια οπλοφορίας καθώς κρίθηκε ότι «δεν συντρέχει λόγος».

Πηγή: dailythess

Διαβάστε επίσης:

Εκτός ελέγχου η Τουρκία: «Κλείνει» το Αιγαίο και ανοίγει πυρ - Συναγερμός στην Αθήνα

Survivor 2: Ποια ομάδα θα κερδίσει σήμερα (13/03) το έπαθλο;



ισραηλινη πρεσβεια κυπρου
εσενα μια μερα θα σε παντρευτω

θα παρουν αλλους αναπληρωτες

απειλεισαι

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών έδωσαν στους αστυνομικούς της Europol τα στοιχεία, αλλά και τον τρόπο δράσης της συγκεκριμένης συμμορίας, που είχε ήδη φτιάξει τα παρακλάδια της με στόχο τους τουρίστες των δυο ευρωπαϊκών χωρών. Στο ενημερωτικό περιλαμβάνεται ο τρόπος δράσης τους, με τις υποομάδες, αλλά και τα άτομα που ήταν επιφορτισμένα με το να αποτελούν ένα είδος «αντιπροστασίας», καθώς παρατηρούσαν και ειδοποιούσαν αν εμφανιζόταν κάποιος αστυνομικός.


θα παρουν αλλους αναπληρωτες

Χθες, η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες τους και ανάμεσά τους, πρώτος από όλους, είναι ο αρχηγός της συμμορίας. Ήταν μάλιστα τόσο σίγουρος ότι και αυτή τη φορά που συνελήφθησαν δεν θα προφυλακίζονταν που στους διαδρόμους του Τμήματος Ασφαλείας της Υποδιεύθυνσης Αθηνών, έλεγε στις γυναίκες, μέλη της σπείρας, «... μην το σκέφτεστε καθόλου, το μεσημέρι θα έχουμε τελειώσει και θα είμαστε πάλι στα πόστα μας...»


Μόνο που αυτή τη φορά η δικογραφία που είχε μπροστά του ο ανακριτής δεν του άφηνε κανένα άλλο περιθώριο από το να δείξει το δρόμο για τον Κορυδαλλό σε 19 από τους 22 συλληφθέντες.


Αποκλειστικό: Όλες οι λεπτομέρειες για την ηγετική πυραμίδα των πορτοφολάδων του κέντρου


Ήταν τόσο καλά οργανωμένη η επιχείρηση τους που ήταν αδύνατο να καταλάβει κάποιο από τα θύματα τους ότι θα έμενε χωρίς πορτοφόλι. Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμα και αστυνομικός που ήταν για αγορές στο κέντρο της Αθήνας, δεν κατάλαβε πως έκανε «φτερά» το πορτοφόλι της την ώρα που περπατούσε στον πιο κεντρικό δρόμο της πρωτεύουσας.


Χρειάζονταν μόλις 30 δευτερόλεπτα για να αρπάξουν ένα πορτοφόλι, ενώ είχαν καταφέρει να βγάζουν «μεροκάματο» πάνω από 200 ευρώ!!!


Η σπείρα των πορτοφολάδων έμοιαζε με μια καλοστημένη επιχείρηση με «προϊσταμένους», «αρχηγούς» και «ωράρια εργασίας» και στην πραγματικότητα είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος των τουριστών στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, καθώς οι «ταχυδακτυλουργοί» πορτοφολάδες άρπαζαν ό, τι ήθελαν.


Ερμού, Ακρόπολη, Αιόλου, Πλάκα και Ψυρρή, ήταν οι περιοχές που δρούσε η συμμορία.


Καθημερινά τα τοπικά αστυνομικά τμήματα δέχονταν δεκάδες καταγγελίες από διερχόμενους και τουρίστες για την κλοπή του πορτοφολιού τους.


Αποκλειστικό: Οι διάλογοι και οι απειλές των πορτοφολάδων στους καταστηματάρχες



γυαλες στολισμενες χριστουγεννιατικα

τι να μου πουνε ολοι αυτοι ροκκος

10 τελευταιοι υπουργοι οικονομικων
εξυπηρέτηση πελατών yahoo.gr
Ομόφωνη απόφαση της Ευξείνου Λέσχης Χαρίεσσας για το ζήτημα της Μακεδονίας

Ψήφισμα της Ευξείνου Λέσχης Χαρίεσσας για το ζήτημα της Μακεδονίας


τι να μου πουνε ολοι αυτοι ροκκος

Αναλυτικά η απόφαση αναφέρει:




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


«Έπειτα από ομόφωνη απόφαση που έλαβε την Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018 το διοικητικό συμβούλιο της ΕΛΧ μετά από έκτακτη συνεδρίαση... Αρνούμαστε την οποιαδήποτε συμφωνία για χρήση του ονόματος Μακεδονία από την γείτονα χώρα με ή χωρίς γεωγραφικούς ή άλλους προσδιορισμούς. Δίνουμε βροντερό παρών μπροστά στο Λευκό Πύργο την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018 στις 2:00 μμ..γιατί η Μακεδονία είναι μία και είναι ελληνική!!!! H ιστορία μας είναι ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ!!!!!

Ενώπιον αυτής της σοβαρής κατάστασης καλούμε όλους όσους ενδιαφέρονται να επικοινωνήσουν με το ΔΣ: 698 2900686 6988620695. ΟΛΑ τα έξοδα μετακινήσης θα καλυφθούν από την Εύξεινο Λέσχη Χαρίεσσας».

makedonia

μαθηματα φωνητικης μενιδι

ταβερνεσ μεζεδοπωλεια περιστερι
Αυτές είναι οι 10 πιο μορφωμένες χώρες του κόσμου

Ο ΟΟΣΑ καθόρισε το επίπεδο εκπαίδευσης των ενηλίκων σε μια χώρα ως το ποσοστό των ατόμων ηλικίας μεταξύ 25 και 64 ετών που έχουν ολοκληρώσει κάποιο είδος τριτοβάθμιας εκπαίδευσης με τη μορφή διετούς, τετραετούς ή επαγγελματικού προγράμματος.


μαθηματα φωνητικης μενιδι

Εδώ είναι οι 10 πιο μορφωμένες χώρες:




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


10. Λουξεμβούργο
42,86%

9. Νορβηγία
43,02%

8. Φινλανδία
43,60%

7. Αυστραλία
43,74%

6. Ηνωμένες Πολιτείες
45,67 %

5. Ηνωμένο Βασίλειο
45,96%

4. Κορέα
46,86%

3. Ισραήλ
49,90%

2. Ιαπωνία
50,50%

1. Καναδάς
56,27%



πατατες αντιναχτες αστυνομια

γκι ζωγραφια

Μάχες σώμα με σώμα μεταξύ των φιλάθλων των δύο ομάδων, έγιναν στην πεζογέφυρα δίπλα από το στάδιο με τους αρνητικούς πρωταγωνιστές να μην διστάζουν να χρησιμοποιήσουν καδρόνια και τούβλα.


γκι ζωγραφια

σπορα καλαμποκιου θερμοκρασια

Ωστόσο, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία κάποιοι από τους δράστες επέδειξαν τις ικανότητες τους στις πολεμικές τέχνες.


Χαρακτηριστικό είναι το καρέ που συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός όταν ένας φίλαθλος του ΠΑΟΚ, όπου με κινήσεις... καράτε θέλησε να επιτεθεί στον φίλο της ΑΕΚ, ο οποίος ήταν ήδη ματωμένος και προσπαθούσε με τη βοήθεια της ζώνης του παντελονιού του να αμυνθεί.


NINTZA


(LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)



φωτακια χριστουγεννων εξωτερικου χωρου

καταστήματα πετρίδη

κτηματολογιο ηρακλειο κρητης

Ο άνδρας, σύμφωνα με πληροφορίες ανοίχτηκε στη θάλασσα με κανό, ενώ οι άνεμοι έπνεαν πολύ ισχυροί.


καταστήματα πετρίδη

pilates νεα ιωνια

Ένας ψαράς ειδοποίησε το Υπολιμεναρχείο Ν. Μουδανιών ότι ο άνδρας με το κανό βρίσκεται σε δυσχερή θέση μέσα στη θάλασσα.


Σύμφωνα με το halkidikinews.gr, στις 11 το πρωί ειδοποιήθηκε και το Υπουργείο Ναυτιλίας και ξεκίνησαν έρευνες, οι οποίες συνεχίζονται μέχρι τώρα.


Στις έρευνες μετέχουν σκάφη του λιμενικού, μέλη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, της Βάσης Ετοιμότητας, ιδιώτες και ένα ελικόπτερο super Puma που «χτενίζουν» την ευρύτερη θαλάσσια περιοχή της Ν. Ποτίδαιας.


ευρηκα κλιση

πως κανω σκισιματα σε τζιν

Την Πέμπτη ακολουθεί η δεύτερη στάση εργασίας, με τα λεωφορεία να τραβούν χειρόφρενο από τις 11:00 έως και τις 17:00, καθώς έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση των εργαζομένων στις αστικές συγκοινωνίες στις 12:30 στα κεντρικά γραφεία της Ο. ΣΥ.


ευρηκα κλιση

παπαζογλου μη με αποκαλεις τεμπελη

«Στο στόχαστρο βρίσκονται για ακόμη μία φορά, εκτός των άλλων, οι εργαζόμενοι της Ο. ΣΥ. και το επιβατικό κοινό» αναφέρει σχετική ανακοίνωση του Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΑΣΑ και προσθέτει:



Η πολιτική ηγεσία σε συνεργασία με τη διοίκηση προσπαθεί να κλείσει το Α/Σ του Ελληνικού, του μεγαλύτερου αμαξοστασίου της Ο. ΣΥ.



ορθοπεδικος εοπυυ σπατα

νοκ παραρτημα
Η Πρεζεράκου αποχαιρετά τον Πατέρα Σπυρίδωνα που κολύμπησε για να σωθεί, αλλά δεν τα κατάφερε

Ανάμεσα στις ζωές που χάθηκαν από την πύρινη λαίλαπα στην Ανατολική Αττική ήταν και ο Πατέρας Σπυρίδωνας, ο οποίος ήταν ιερέας στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου στο Χαλάνδρι.


ορθοπεδικος εοπυυ σπατα

μαξιλαρακια για βαπτιση

Ο ιερέας μπήκε στη θάλασσα να κολυμπήσει προκειμένου να σωθεί από την φωτιά αλλά δεν τα κατάφερε.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Διαβάστε περισσότερα στο Gossip-tv.gr


διονυσος ρουβας

Ο Μάνθος, όπως είναι το όνομα του εκλιπόντα, έφυγε από την ζωή εκτελώντας το καθήκον του. Τα αίτια του εκτροχιασμού δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά, ενώ διεξάγεται έρευνα για να διαλευκανθούν οι συνθήκες.


διονυσος ρουβας

βελουδο απο μεταξι ρετρο

Όπως δήλωσε από το σημείο του συμβάντος ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕ, Κώστας Πετράκης, συστάθηκε επιτροπή που μέχρι την Παρασκευή θα καταθέσει το πρώτο πόρισμα για τα αίτια του δυστυχήματος. «Είναι από τα χειρότερα (δυστυχήματα) που έχουμε δει», τόνισε.


Υπενθυμίζουμε πως από τους τρεις νεκρούς, οι δύο έχασαν την ζωή τους στον τόπο του συμβάντος, ενώ ο τρίτος κατέληξε στο νοσοκομείο, όπου είχε μεταφερθεί διασωληνωμένος.


mixanodigos


(Ο μηχανοδηγός/mixanodigos. blogspot.gr)



γαμος σεπτεμβριος 2016

leroy merlin κατάλογος μπανιο

λευκωσια ενοικιαση διαμερισματος
τιμες πετρελαιου αργου

Πρόκειται για μια από τις πιο πολύνεκρες επιθέσεις εναντίον στελεχών των σωμάτων ασφαλείας τους τελευταίους μήνες και διαπράχθηκε την πρώτη εργάσιμη ημέρα μετά την ανάληψη των καθηκόντων της κυβέρνησης του νέου προέδρου Αντρές Μανουέλ Λόπες Ομπραδόρ το Σαββατοκύριακο.


leroy merlin κατάλογος μπανιο

Όπως γνωστοποίησαν, μέσω Twitter, εισαγγελείς της Χαλίσκο, έξι πολιτειακοί αστυνομικοί σκοτώθηκαν και άλλος ένας τραυματίστηκε σε ανταλλαγή πυρών στον δήμο Λα Ουέρτα, στις μεξικανικές ακτές στον Ειρηνικό Ωκεανό, ενώ ακόμη δεν έχει κοπάσει ο σάλος για μια επίθεση εναντίον του προξενείου των ΗΠΑ στη Γουαδαλαχάρα, την πρωτεύουσα της Πολιτείας.


Μια εκπρόσωπος της πολιτειακής εισαγγελίας ανέφερε ότι δεν είναι σαφές ποιος ευθύνεται για τους θανάτους των αστυνομικών.


Η περιοχή αυτή πάντως είναι γνωστό πως θεωρείται έδαφος του Καρτέλ Νέα Γενιά της Χαλίσκο (ΚΝΓΧ), μιας από τις πιο ισχυρές και πιο βίαιες μεξικανικές συμμορίες που διακινούν ναρκωτικά.


Πέμπτη 25 Ιουλίου 2019

δρομολογιο λεωφορειου αεροδρομιο

μαγαζι με παλια ηλεκτρονικα παιχνιδια

Όπως εξήγησε ο υπουργός μιλώντας στον ραδιοσταθμό "Στο Κόκκινο" πρόκειται για την ενιαία ηλεκτροκίνητη σιδηροδρομική σύνδεση τριών λιμανιών της Βουλγαρίας, της Βάρνας, του Μπουργκάς, το λιμάνι του Δούναβη και των τριών λιμανιών της Βορείου Ελλάδας με τα αντίστοιχα εμπορευματικά κέντρα. Δηλαδή τη Θεσσαλονίκη, την Καβάλα και την Αλεξανδρούπολη.


δρομολογιο λεωφορειου αεροδρομιο

Μιλάμε, είπε ο κ Σπίρτζης, για νέα χάραξη μεταξύ Θεσσαλονίκης – Καβάλας. «Το λιμάνι της Καβάλας όλα αυτά τα χρόνια αλλά και της Θεσσαλονίκης, δεν συνδέονται με σιδηρόδρομο. Όσο κι αν σας φαίνεται παράξενο, δε συνδέεται ούτε με την Εγνατία. Φτιάξαμε έναν υπέροχο δρόμο, την Εγνατία Οδό και δεν συνδέεται καν με το λιμάνι της Καβάλας, της Θεσσαλονίκης και της Αλεξανδρούπολης».


Σπίρτζης: Με το νομοσχέδιο για τις μεταφορές θα μπουν κανόνες στο θέμα πλατφόρμων όπως η Uber



Ο κ. Σπίρτζης ανακοίνωσε ότι με το νομοσχέδιο για τις μεταφορές που θα κατατεθεί τις επόμενες μέρες στη Βουλή θα μπουν κανόνες στο θέμα των ταξί και στη λειτουργία ιντερνετικών πλατφόρμων, όπως η Uber.


"Εμείς, είπε, δε θέλουμε ν’ απαγορεύσουμε τις διαδικτυακές πλατφόρμες σε σχέση με τη λειτουργία του ταξί. Πάμε να βάλουμε κανόνες που δε θα επιτρέπουν άλλου είδους κανόνες για τους επαγγελματίες αυτοκινητιστές και άλλου είδους κανόνες για δραστηριότητες που είναι οι αστικές μεταφορές μέσω του διαδικτύου ή μέσω ενός τηλεφωνικού κέντρου».


Πρέπει να υπάρχουν κοινοί κανόνες για όλους, τόνισε ο κ Σπίρτζης. Αυτό που νομοθετούμε, που έχουμε ως εισήγηση, δεν είναι να κλείσει κάποιος ή να μη μπορεί να ξεκινήσει μια τέτοια δραστηριότητα, μπορεί αύριο το Σωματείο Ταξί ή κάποιος επιχειρηματίας να πάει και να πει «εγώ κάνω μια διαδικτυακή πλατφόρμα μ’ αυτή τη δράση». Αλλά, θα θεσπίσουμε ό, τι υπάρχει και για τον άνθρωπο που είναι επαγγελματίας αυτοκινητιστής, θα υπάρχει και γι’ αυτούς."


"Δε γίνεται δηλαδή χωρίς άδειες ταξί να κάνουν αστικό μεταφορικό έργο όταν εντάσσονται επί της ουσίας στο τουριστικό προϊόν της ενοικίασης αυτοκινήτων – οδηγών" πρόσθεσε ο υπουργός.



κερασια ειδη

υποδιευθυνση τροχαιας αθηνων

Αντικείμενο του διαγωνισμού είναι η προμήθεια και εγκατάσταση πληροφοριακού συστήματος αυτόματης αναγνώρισης και καταγραφής στοιχείων οχημάτων παντός τύπου (Ι. Χ., φορτηγών, λεωφορείων, βυτιοφόρων, μοτοσυκλετών κ. λ.π.) κατά τη διέλευσή τους από ένα συγκεκριμένο σημείο ελέγχου.


υποδιευθυνση τροχαιας αθηνων

φορολογια αε 2015

Το σύστημα θα εγκατασταθεί σε έξι ελληνικά συνοριακά τελωνεία και θα βασίζεται σε συλλογή δεδομένων από κάμερες αλλά και άλλους αισθητήρες εγκατεστημένους σε ειδικά διαμορφωμένες λωρίδες διέλευσης κυκλοφορίας. Το σύστημα θα διασυνδέει, αξιοποιεί και ενσωματώνει δεδομένα υφιστάμενων αισθητήρων που βρίσκονται στη διάθεση των κατά τόπους τελωνείων (π. χ. γεφυροπλάστιγγες). Θα δημιουργεί δε μία εγγραφή στοιχείων για κάθε διέλευση οχήματος που θα αποτελείται πρωτίστως, από στοιχεία που αναγνωρίζονται αυτόματα (αριθμός κυκλοφορίας, εθνικότητα οχήματος, κλπ) και θα καταχωρούνται σε βάση δεδομένων.


Συμπληρωματικά θα παρέχεται δυνατότητα εισαγωγής επιπλέον στοιχείων κατόπιν ανθρώπινης παρέμβασης. Κάθε εγγραφή διέλευσης οχήματος θα μπορεί να ανακτηθεί ή/και να μεταβληθεί από εξουσιοδοτημένους χρήστες είτε βρίσκονται στα κατά τόπους Τελωνεία είτε στην Κεντρική Υπηρεσία.



επαρχιες νομου λαρισας

επαγγελματικες τσαντες επωνυμες

χειροποιητα κοσμηματα απο ημιπολυτιμους λιθους
αγροτικη ενωση μοιρων

Η οικονομική δραστηριότητα της Γαλλίας αυξήθηκε τον Ιανουάριο στα υψηλότερα επίπεδα των τελευταίων πεντέμισι ετών, σύμφωνα με στοιχεία της HIS Markit, καθώς ο δείκτης ΡΜΙ για τη βιομηχανία και τις υπηρεσίες αυξήθηκε από τις 53,1 στις 53,8 μονάδες. Ο ιδιωτικός τομέας στη Γαλλία εξακολούθησε να καταγράφει ισχυρή ανάπτυξη, ανέφεραν οι οικονομολόγοι της Markit, οι οποίοι σημειώνουν ότι η αύξηση στη ζήτηση προϊόντων έχει θετικές επιπτώσεις και στην απασχόληση.


επαγγελματικες τσαντες επωνυμες

Τα προηγούμενα χρόνια η Γαλλία δεν είχε καταφέρει να δει την οικονομία της να αναπτύσσεται με ταχύτερους ρυθμούς, με αποτέλεσμα η ανεργία στη δεύτερη μεγαλύτερη οικονομία της ευρωζώνης να έχει παραμείνει αμετάβλητη στο 10%. Σύμφωνα με νέες εκτιμήσεις όμως τον Ιανουάριο η απασχόληση στον ιδιωτικό τομέα έχει παρουσιάσει βελτίωση, με τα επίσημα στοιχεία να αναμένονται στα τέλη του μήνα.


Καθοριστικό για τις εξελίξεις θα είναι το αποτέλεσμα των εκλογών που θα πραγματοποιηθούν στη χώρα τον Μάιο. Ο συντηρητικός πρώην πρωθυπουργός Φρανσουά Φιγιόν βρίσκεται μπροστά στις δημοσκοπήσεις και έχει υποσχεθεί ότι θα μειώσει τη φορολογία των επιχειρήσεων και τις δημόσιες δαπάνες. Ταυτόχρονα η Markit προβλέπει αύξηση της οικονομικής δραστηριότητας και στη Γερμανία.


Εάν συνεχιστεί η τάση αυτή, αναμένεται να οδηγήσει σε αύξηση της οικονομικής ανάπτυξης στην ευρωζώνη κατά 0,4% για το πρώτο τρίμηνο του έτους. Ο οίκος αξιολόγησης Fitch, πάντως, προειδοποιεί ότι η άνοδος του λαϊκισμού μπορεί να αναζωπυρώσει τις ανησυχίες για διάσπαση του ευρώ. Οικονομολόγοι που συμμετείχαν σε έρευνα του Reuters δήλωσαν ότι μετά το Brexit και τη νίκη του Τραμπ στις ΗΠΑ η ευρωπαϊκή οικονομία δεν έχει αρκετές δυνάμεις να αντισταθεί σε ένα σημαντικό πολιτικό γεγονός που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα.


κοπα αμερικα πρωτος σκορερ

πως θα περιγραφατε την προσωπικοτητα του παιδιου σας
εικονες λαρα κροφτ
Πάτρα: Συναγερμός για φωτιά σε σχολείο (pics)

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική για φωτιά σε σχολείο στην Πάτρα.


κοπα αμερικα πρωτος σκορερ

Η πυρκαγιά ξέσπασε νωρίς τα ξημερώματα της Δευτέρας (29/01/2018) στην αίθουσα του τρίτου ορόφου στο 5ο Λύκειο της Πάτρας.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Οι ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχείρησαν στο σημείο, κατάφεραν να θέσουν γρήγορα υπό έλεγχο τη φωτιά, προτού επεκταθεί στις υπόλοιπες αίθουσες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Thebest.gr, άγνωστοι εισέβαλαν αργά το βράδυ της Κυριακής στο σχολείο και έγραψαν συνθήματα στους τοίχους, πριν εκδηλωθεί η φωτιά.

Για τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργείται προανάκριση.

Δείτε στη gallery του Newsbomb.gr εικόνες από το σημείο


Πάτρα: Συναγερμός για φωτιά σε σχολείο (pics)
01
Πάτρα: Συναγερμός για φωτιά σε σχολείο (pics)











σεληνη ρεθυμνο

σπιτια για πωληση νικαια
Απάντηση της Ιεράς Συνόδου στο Νίκο Κοτζιά για τις απειλές εναντίον του

Απάντηση έδωσε η εκκλησία στον Νίκο Κοτζιά, ο οποίος για τις απειλές εναντίον του καλούσε «ΝΔ και Ιερά Σύνοδος να τις καταδικάσουν χωρίς μεν και αλλά».


σεληνη ρεθυμνο

διημερο στη σοφια

Κύκλοι της Ιεράς Συνόδου τόνισαν ότι «ουδείς αντιλαμβάνεται γιατί ο κ. Κοτζιάς, επωνύμως αυτή τη φορά, απευθύνεται στην Ιερά Σύνοδο και στην Εκκλησία.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Προφανώς, η καταδίκη είναι αυτονόητη» τονίζουν οι ίδιοι, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα ο υπουργός Εξωτερικών είχε δεχθεί δύο απειλητικές επιστολές.