Σάββατο 20 Απριλίου 2019

browning a5 ελλαδα

Στην παρέμβασή του σε συζήτηση στρογγυλής τράπεζας στο πλαίσιο του φόρουμ με θέμα την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση, ο κ. Ξυδάκης υπογράμμισε ότι για να επιτευχθεί πραγματική ευρωπαϊκή ολοκλήρωση θα πρέπει η Ευρωπαϊκή Ένωση να εστιάσει εκ νέου στην αλληλεγγύη, κοινωνική συνοχή και δικαιοσύνη καθώς και στην ευημερία των πολιτών της.


browning a5 ελλαδα

χειρουργοι συμβεβλημενοι με εοπυυ θεσσαλονικη

Στο πλαίσιο αυτό, τόνισε την ανάγκη οι ιδρυτικές αξίες της ΕΕ να επανέλθουν δυναμικά στο προσκήνιο με ανανεωμένο περιεχόμενο.


Στο περιθώριο του φόρουμ, ο κ. Ξυδάκης είχε διμερείς διαβουλεύσεις με τον αναπληρωτή πρωθυπουργό και υπουργό Εξωτερικών της Σερβίας Ίβιτσα Ντάτσιτς (Ivica Dačić), με τον οποίο συζήτησε για την ευρωπαϊκή πορεία του Βελιγραδίου, με τον υφυπουργό για την Ευρωπαϊκή Ολοκλήρωση του Μαυροβουνίου Αλεξάνταρ Πέγιοβιτς (Aleksandar Andrija Pejović) και με την υφυπουργό Εξωτερικών της Σλοβενίας Σάνια Στίγκλιτς (Sanja Štiglic), η οποία μετά τη συνάντηση παρέθεσε γεύμα προς τιμήν του.



By far the most entertaining speaker of #BSF 2016-is W. Balkans really in the position to joke about the future? pic.twitter.com/o92aJVVo5l

— Bled Strategic Forum (@BledStrategicF) September 6, 2016


ο δρακος των ασανσερ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου