Δευτέρα 22 Απριλίου 2019

θεραπεια αγγειακης ανοιας

γρηγορης γκουνταρας ζωδιο
ενεργοι πολιτες πτολεμαιδας

Οι χιονοπτώσεις που σημειώνονται, θα ενταθούν μετά το μεσημέρι της Παρασκευής στην Αττική, την κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τη Στέρεα, την Εύβοια, τις Σποράδες, βαθμιαία στην ανατολική Μακεδονία και από αργά το βράδυ στη Θράκη και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου.


θεραπεια αγγειακης ανοιας

Το κύριο χαρακτηριστικό της «Σοφία» θα είναι το δριμύ ψύχος, καθώς αέριες μάζες πολικής προέλευσης σαρώνουν τη χώρα από βορρά προς νότο, με αποτέλεσμα τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, αρκετούς βαθμούς κάτω από το μηδέν τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες σήμερα και αύριο, Σάββατο, κυρίως στα κεντρικά και βόρεια τμήματα.


Σύμφωνα με τα έως τώρα διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία της μετεωρολογικής υπηρεσίας meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών (ΕΑΑ), η χιονοκάλυψη θα είναι ιδιαίτερα εκτεταμένη σήμερα. Οι ελάχιστες θερμοκρασίες τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες θα είναι ιδιαίτερα χαμηλές προκαλώντας προβλήματα από τον ισχυρό παγετό, κυρίως στα βόρεια ηπειρωτικά τμήματα της χώρας.


Δείτε τον καιρό, μέσα από το WINDY που χρησιμοποιεί τα προγνωστικά μοντέλα GFS, ECMWF και NEMS:



Στα «λευκά» το κέντρο της Θεσσαλονίκης


Από το πρωί χιονίζει στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, με την κυκλοφορία στην πόλη και τα περίχωρα, όμως, να διεξάγεται κανονικά σε όλα τα σημεία, πλην του δρόμου Χορτιάτη-Αγίου Βασιλείου, που είναι κλειστός.


Πληροφορίες του voria.gr, αναφέρουν πως χιόνι πέφτει στο κέντρο, στα ανατολικά της πόλης, στην Καλαμαριά, στην Περαία, στη Θέρμη, στη δυτική Θεσσαλονίκη, (Συκιές, Εύοσμος, Αμπελόκηποι), ενώ στα ορεινά, στα Πεύκα, στον Χορτιάτη, στο Φίλυρο η χιονόπτωση είναι εντονότερη, χωρίς όμως να υπάρχουν ζητήματα.


Πυκνή είναι η χιονόπτωση και στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», με αποτέλεσμα χθες, Πέμπτη, να ακυρωθούν προσγειώσεις πτήσεων.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου