Τρίτη 30 Απριλίου 2019

ψυχη μου εσυ ανασα μου και αερας

σουπερ υγιεινο πρωινο
νεων κλιση αρχαια

Όπως φαίνεται στο βίντεο, οι δράστες προσέγγιζαν τα καταστήματα-στόχο, με μοτοσυκλέτες. Εισέρχονται σε αυτά, συνήθως σε ομάδες των δύο-τριών ατόμων και φορώντας τα κράνη τους, γάντια και μακρυμάνικα μπουφάν ή φούτερ.


ψυχη μου εσυ ανασα μου και αερας

Με την απειλή όπλων αφαιρούν χρήματα από τα ταμεία, με τον χρόνο της ληστείας να μην ξεπερνά συνήθως το ενάμισι λεπτό και αποχωρούν με τις μοτοσυκλέτες τους.


Σε βάρος των συλληφθέντων ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα της συγκρότησης-ένταξης και διευκόλυνσης εγκληματικής οργάνωσης προς διάπραξη πλειόνων ληστειών και κλοπών, της ληστείας από κοινού κατά συρροή από δράστες ενεργήσαντες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά και μη, φέροντας πολεμικό τυφέκιο, της κλοπής, της πλαστογραφίας, της διακεκριμένης περίπτωσης οπλοφορίας πολεμικού τυφεκίου, της παράνομης οπλοφορίας, της παράνομης κατοχής πυρομαχικών, της νομιμοποίησης εσόδων από κοινού και κατά μόνας.




κρεοπωλειο θανασης περαμα

μεσογειος ειδησεις καλαματα

Οι υπεύθυνοι για το σύστημα υποβολής αιτήσεων για το κοινωνικό μέρισμα, αποδίδουν το πρόβλημα σε «τεχνικό λάθος» που πρόκειται να διορθωθεί άμεσα.


κρεοπωλειο θανασης περαμα

Συγκεκριμένα, δεν ήταν λίγοι οι δικαιούχοι που παρόλο που είναι μόνιμοι κάτοικοι Ελλάδος (υποβάλλουν ανελλιπώς όλες τις φορολογικές δηλώσεις τους και έκαναν αίτηση μέσα στο Σαββατοκύριακο) έλαβαν αρνητική απάντηση με την αιτιολογία ότι… δεν βρίσκονταν στη χώρα τα τελευταία 5 χρόνια.


Σύμφωνα με πληροφορίες, το λάθος εντοπίστηκε όταν διαπιστώθηκε πως ο συγκεκριμένος λόγος απόρριψης εμφανιζόταν σε πολύ υψηλό ποσοστό επί των αιτήσεων που απορρίφθηκαν.


Τι να κάνετε εάν έχετε προβλήματα


Οι πολίτες μπορούν να αναφέρουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην ακόλουθη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@koinonikomerisma.gr. Τα τεχνικά προβλήματα θα επιλύονται το συντομότερο δυνατό, οπότε και οι πολίτες που δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν την αίτησή τους θα πρέπει να δοκιμάσουν να την επανυποβάλουν μετά από μερικές μέρες και εντός πάντα της σχετικής προθεσμίας υποβολής αιτήσεων.


Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μπουν στην πλατφόρμα, για να διαπιστώσουν αν είναι δικαιούχοι του κοινωνικού μερίσματος και να υποβάλουν αίτηση για την καταβολή του, χρησιμοποιώντας τους προσωπικούς κωδικούς πρόσβασης του πληροφοριακού συστήματος TAXISnet της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ).


Η διαχείριση της διαδικασίας πραγματοποιείται από την ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Κοινωνικής Ασφάλισης (ΗΔΙΚΑ) μέσω διαδικτυακής εφαρμογής, και το τηλεφωνικό κέντρο 11131 λειτουργεί τις καθημερινές από τις 7 το πρωί, μέχρι τις 5 το απόγευμα.


Οι πολίτες πρέπει να απευθύνονται:


-Σε ΚΕΠ για ενημέρωση/διόρθωση ΑΜΚΑ


-Στον ΕΦΚΑ για θέματα ασφάλισης


-Στον ΟΑΕΔ για θέματα ανεργίας


Είναι μηχανογραφικό κέντρο όπου βελτιώνει ή διορθώνει συνολικά το σύστημα ώστε να αντιμετωπίζονται περιπτώσεις που συνήθως λύνουν μαζικά κάποια θέματα που αγγίζουν πολλούς πολίτες. Για τεχνικά θέματα των αιτήσεων, που δεν αφορούν στις παραπάνω περιπτώσεις και δεν καλύπτονται από τις Ερωτήσεις και Απαντήσεις (FAQ), μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 213-2168380.


Πόσες αιτήσεις έχουν απορριφθεί


Υπενθυμίζεται ότι, μέχρι τα ξημερώματα της Κυριακής είχαν απορριφθεί ήδη 129.764 αιτήσεις, εκ των οποίων οι 22.748 (δηλαδή η 1 στις 6) εμφανιζόταν να έχει γίνει από άτομα που δεν ζούσαν στη χώρα από το 2013 και μετά.


Σήμερα, Δευτέρα, ξεκινά η υποβολή των δηλώσεων και μέσω των λογιστικών γραφείων. Ήδη όμως έχουν υποβληθεί πάνω από 800.000 αιτήσεις και έχουν εγκριθεί περισσότερες από 500.000, δηλαδή πάνω από το 1/3 των δικαιούχων που προβλέπεται ότι θα λάβουν φέτος το έκτακτο επίδομα.


Ήδη ως το απόγευμα της Κυριακής – και παρότι το σύστημα υποδοχής των αιτήσεων έκλεισε για ώρες το Σάββατο μέχρι να αντιμετωπιστούν τα σοβαρά τεχνικά προβλήματα που είχαν εκδηλωθεί από την Παρασκευή το βράδυ που άνοιξε η πλατφόρμα - είχαν γίνει 705.000 ατήσεις και είχαν εγκριθεί 417.000 εκ αυτών (ποσοστό περίπου 60%) που όμως θα έπρεπε να είναι και περισσότερες αν δεν είχαν παρατηρηθεί λάθη στις εκκαθαρίσεις.


Επιπλέον σχεδιάζεται μέσα στην ημέρα να δοθεί στους ενδιαφερόμενους πολίτες και η δυνατότητα τηλεφωνικής επικοινωνίας με τις αρμόδιες υπηρεσίες, προκειμένου να καταγράφονται προβλήματα και να δίνονται λύσεις, ακόμα και με έκδοση ειδικών αποφάσεων ει δυνατόν, στον λιγοστό χρόνο που απομένει για να υποβληθούν οι αιτήσεις και να δοθούν τα εφάπαξ ποσά.


Όσοι κάνουν πάντως την αίτησή τους ως την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου, θα πρέπει να δουν τα λεφτά τους στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους ως την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου. Την ίδια ημέρα ή και μία μέρα νωρίτερα, αναμένεται να πάρουν τα αναδρομικά τους και τα εν ενεργεία στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων ή και οι άλλοι δικαιούχοι των ειδικων μισθολογίων (Δικαστές, Διπλωμάτες ΥΠΕΞ, Σώματα Ασφαλείας, Πανεπιστημιακοί, Ιατροί του ΕΣΥ, μουσικοί Κρατικής Ορχήστρας κ. λπ).


Δείτε ΕΔΩ βήμα προς βήμα πώς γίνεται η υποβολή αίτησης




ο αλχημιστης σημασια

παραλυση γλωσσας

χαμενες πολιτειες επιτραπεζιο κανονες
giddens modernity and self identity pdf

Η ΔΕΗ καλεί, παράλληλα, τους πελάτες να εγγραφούν στο e-bill προκειμένου να γλιτώσουν το επιπλέον κόστος.


παραλυση γλωσσας

Σύμφωνα με την εταιρεία το συγκεκριμένο ποσό αντιστοιχεί στο κόστος έκδοσης και αποστολής των λογαριασμών. Διευκρινίζεται επίσης, για τους πελάτες που θα εγγραφούν στο σύστημα του ηλεκτρονικού λογαριασμού (e-bill) ως τις 31.12.2018, και στην περίπτωση που η χρέωση του 1 ευρώ έχει ενσωματωθεί σε λογαριασμό τους, αυτή θα πιστωθεί στον επόμενο λογαριασμό που θα εκδοθεί.


Η ΔΕΗ επισημαίνει ακόμη ότι με τον ηλεκτρονικό λογαριασμό βελτιώνεται ο χρόνος και η ποιότητα εξυπηρέτησης των πελατών της, η εξοικονόμηση ανθρώπινων και οικονομικών πόρων, η ουσιαστική ενίσχυση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος ενώ παράλληλα, παραμένει σταθερά προσηλωμένη στο στόχο του εκσυγχρονισμού και της εναρμόνισης της με τις τάσεις της εποχής σε ευρωπαϊκή κλίμακα, για την ηλεκτρονική εξυπηρέτηση. Τονίζει ακόμη τα εξής:



Πέραν των διαφημιστικών πρωτοβουλιών η ΔΕΗ σχεδιάζει την ανάληψη συγκεκριμένων δράσεων στα καταστήματά της, και γενικά σε κάθε επαφή προκειμένου να διευκολύνει τους πελάτες της να εξοικειωθούν με τους ηλεκτρονικούς λογαριασμούς και να τους χρησιμοποιούν αντί των έγχαρτων. Επιλέγοντας τη λήψη ηλεκτρονικού λογαριασμού, οι πελάτες εκμεταλλεύονται παράλληλα και όλες τις δυνατότητες διαχείρισης θεμάτων του λογαριασμού ρεύματος όπως η δυνατότητα έκδοσης μηνιαίου λογαριασμού με ασφάλεια, αξιοπιστία, ταχύτητα, και πλήρη διαφάνεια και πληροφόρηση.



λιμνη ευβοιας διαδρομη

Ο Ρέγκλινγκ απευθύνοντας ομιλία με θέμα «Ο ESM μετά από 5 χρόνια: Επιτυχίες, προκλήσεις και προοπτικές» έκανε πολλές αναφορές στην Ελλάδα και στο ρόλο που διαδραμάτισε ο Μηχανισμός στη χρηματοδότησή της.


λιμνη ευβοιας διαδρομη

τι ωρα νυχτωνει τον απριλιο

σταδια ανθοφοριας μηλιας

Όπως είπε, από τις πέντε χώρες του προγράμματος του ESM, τέσσερις αποτελούν «success story», ήτοι οι Ιρλανδία, Ισπανία, Πορτογαλία και Κύπρος που ολοκλήρωσαν τα προγράμματά τους μετά από τρία χρόνια. Για την Ελλάδα τόνισε πως είναι η μόνη χώρα που βρίσκεται ακόμη σε ενεργό πρόγραμμα του ESM. Όπως είπε:



Σήμερα βρίσκεται στο έβδομο και τελευταίο έτος και η κυβέρνηση βρίσκεται στη σωστή κατεύθυνση για να εφαρμόσει τις μεταρρυθμίσεις που ανέλαβε να πραγματοποιήσει το καλοκαίρι του 2015. Εάν η Ελλάδα συνεχίσει να εφαρμόζει τις συμφωνηθείσες μεταρρυθμίσεις, έχει καλές πιθανότητες να αναχρηματοδοτηθεί σε τακτική βάση από τι αγορές μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος τον Αύγουστο του επόμενου έτους.



Ο Κλάους Ρέγκλινγκ εστίασε στο γεγονός ότι η Ελλάδα έκανε κάποια πρώτα βήματα προς την κατεύθυνση αυτή, φτάνοντας στις αγορές ομολόγων φέτος. «Οι κυβερνήσεις της ζώνης του ευρώ έχουν υποσχεθεί να παράσχουν περαιτέρω ελάφρυνση χρέους στο τέλος του προγράμματος εάν χρειαστεί και εάν η Ελλάδα συνεχίσει να εφαρμόζει τις μεταρρυθμίσεις», είπε.


Ο επικεφαλής του ESM επεσήμανε το γεγονός ότι η Ελλάδα εξοικονομεί σχεδόν 10 δισ. ευρώ ετησίως ή 5,6% του ΑΕΠ από τα χαμηλότοκα δάνεια του ESM. «Αυτά είναι πολύ σημαντικά ποσά. Έτσι, οι χώρες της ζώνης του ευρώ παρέχουν αλληλεγγύη χωρίς να δαπανούν δημόσια μέσα», ανέφερε.


Στο πλαίσιο της ίδιας ομιλίας, ο Κλάους Ρέγκλινγκ, αναφέρθηκε σε μια σειρά αδυναμιών στην ευρωπαϊκή οικονομία τις οποίες χαρακτήρισε «κληρονομιά από την κρίση». Ως παραδείγματα έφερε το χαμηλό δυνητικό ρυθμό ανάπτυξης και τη χαμηλή κερδοφορία στον τραπεζικό τομέα, ο οποίος εξακολουθεί να επιβαρύνεται από τα υψηλά επίπεδα μη εξυπηρετούμενων δανείων.


«Ένα άλλο ζήτημα είναι η έλλειψη καταμερισμού του οικονομικού κινδύνου μεταξύ των χωρών της ζώνης του ευρώ, η οποία είναι υποανάπτυκτη σε σύγκριση με τις ΗΠΑ», σημείωσε χαρακτηριστικά.


φιλοσοφια vs επιστημη

aegean επικοινωνια
Συναγερμός για... σουβλάκια στο σπίτι του βουλευτή Σπύρου Δανέλλη

Πανικός προκλήθηκε έξω από το σπίτι του ανεξάρτητου βουλευτή Σπύρου Δανέλλη στη Φρεαττύδα το βράδυ της Πέμπτης (17/01), καθώς... ένας άνδρας θεωρήθηκε ύποπτος με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός!


φιλοσοφια vs επιστημη

Ο άνδρας εθεάθη στην είσοδο του σπιτιού του βουλευτή και επικράτησε πανικός. Τα μέτρα ασφαλείας, άλλωστε έξω από το σπίτι του κ. Δανέλλη είναι αυξημένα καθώς πριν λίγες ημέρες είχε καταγγείλει απειλές κατά της ζωής του, λόγω της απόφασής του να διαφοροποιηθεί από την γραμμή του Ποταμιού και να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Τελικά, ο «ύποπτος» ήταν ντελιβεράς, ο οποίος είχε «αποστολή» να παραδώσει μια σακούλα με σουβλάκια!

Διαβάστε επίσης:

Διέρρευσαν εκατ. κωδικοί e-mail – Δείτε ΕΔΩ αν είναι «μέσα» και το δικό σας



αμοιβη ασκουμενων δικηγορων στα δικαστηρια

ενδοκοινοτικη ληψη υπηρεσιων 2015

τραγούδια ξενα
κτεο μηχανης καθε ποτε

Αυτό αναφέρει, μεταξύ άλλων, η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας, αρμόδια για την καταπολέμηση της ανεργίας, Ράνια Αντωνοπούλου, σε άρθρο της στην εφημερίδα «Καθημερινή της Κυριακής», με τίτλο «Η οικονομία αλλάζει, η ΝΔ όχι».


ενδοκοινοτικη ληψη υπηρεσιων 2015

Επικρίνει την αντιπολίτευση τονίζοντας ότι «κατά τη διάρκεια των τελευταίων διαπραγματεύσεων της κυβέρνησης με τους Θεσμούς, η ΝΔ και η Δημοκρατική Συμπαράταξη εστίαζαν την κριτική τους στην καθυστέρηση της ολοκλήρωσης της αξιολόγησης και απαιτούσαν την άρον - άρον ολοκλήρωση της συμφωνίας στο όνομα της εκταμίευσης των δόσεων και όχι στο περιεχόμενο της συμφωνίας που επεδίωκε η κυβέρνηση. Για εκείνους το ζητούμενο δεν ήταν ποτέ το συγκεκριμένο μείγμα μέτρων, πολλώ δε μάλλον η επίπτωσή τους στον κόσμο της εργασίας. Το απέδειξαν άλλωστε τα προηγούμενα χρόνια, υπογράφοντας μνημόνια που εκτόξευσαν την ανεργία στο 27,7%, και νομοθέτησαν τη μείωση του κατώτατου μισθού και την κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων εργασίας».


Η κ. Αντωνοπούλου επισημαίνει ότι «μπορεί το α' τρίμηνο να ήταν αρνητικό όσον αφορά τον δείκτη του ΑΕΠ, κυμάνθηκε δηλαδή στο επίπεδο του 2014, έτους "success story", ωστόσο οι οικονομικοί δείκτες των πρώτων μηνών του 2017 μάς επιτρέπουν να αισιοδοξούμε». Καταγράφουν αύξηση της μισθωτής απασχόλησης, άνοδο της βιομηχανικής παραγωγής, του εμπορίου και των εξαγωγών και άνοδο των τουριστικών αφίξεων, σημειώνει και προσθέτει ότι την ίδια στιγμή, τα spreads διολισθαίνουν για πρώτη φορά σε επίπεδα προ κρίσης και οι δείκτες του οικονομικού κλίματος, των επιχειρηματικών και των καταναλωτικών προσδοκιών βελτιώνονται αισθητά. Υπογραμμίζει ότι τους πρώτους τέσσερις μήνες της φετινής χρονιάς δημιουργήθηκαν 125.000 θέσεις εργασίας, αναφέροντας πως πρόκειται για την υψηλότερη επίδοση στο πρώτο τετράμηνο του έτους από το 2001 έως σήμερα.


πεπρωμενο ρητα

google email sign up

Σε ένα βίντεο που αναρτήθηκε στην επίσημη σελίδα που διατηρεί στο facebook, ο Ανάν δήλωσε ότι θα διεκδικήσει την προεδρία για να σώσει την Αίγυπτο από εσφαλμένες πολιτικές και κάλεσε τους κρατικούς θεσμούς να τηρήσουν ουδετερότητα απέναντι σε όλους τους υποψηφίους και να μην ταχθούν υπέρ της μίας ή της άλλης πλευράς.


πεπρωμενο ρητα

Νωρίτερα, ο πρόεδρος της Αιγύπτου Άμπντελ Φάταχ αλ Σίσι ανακοίνωσε, κατά τη διάρκεια μιας ομιλίας που εκφώνησε, ότι θα διεκδικήσει μια δεύτερη θητεία στον προεδρικό θώκο της χώρας του, στις προεδρικές εκλογές του Μαρτίου του 2018.


«Ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου για τη θέση του προέδρου της Δημοκρατίας», δήλωσε ο Σίσι στην ομιλία του που μεταδόθηκε απευθείας από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο.


Σημειώνεται ότι οι διεκδικητές του προεδρικού θώκου της Αιγύπτου έχουν προθεσμία έως και την 29η Ιανουαρίου για να θέσουν επίσημα υποψηφιότητα.


Ο πρώτος γύρος των προεδρικών εκλογών θα διεξαχθεί την 26η-28η Μαρτίου, ενώ ο επαναληπτικός γύρος έχει προγραμματιστεί για την 24η-26η Απριλίου.


Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ



διασημοι στα ναρκωτικα

αγγιγματα στη μεση

κατάθλιψη στα παιδιά

«Είναι συγκινητικό που που σας έλειψα» είπε ειρωνικά ο Ευκλείδης Τσακαλώτος σχολιάζοντας τα περί εξαφάνισής του αμέσως μετά το Eurogroup. «Όταν μιλάει ο Δημήτρης Τζανακόπουλος μιλά για όλη την κυβέρνηση» υπογράμμισε σε μια προσπάθεια να διασκεδάσει τις πληροφορίες ότι η πολιτική του αφωνία από τη Δευτέρα και έκτοτε ισοδυναμεί με αποστασιοποίησή του από την γραμμή της κυβέρνησης. επίσημη κυβερνητική γραμμή.


αγγιγματα στη μεση

«Θα πω ένα-δυο πράγματα για τη διαπραγμάτευση γιατί μου ήρθε πρόσκληση από τη διαρκή επιτροπή Οικονομικών να συζητήσουμε αυτά τα θέματα και έχει προγραμματιστεί για Τρίτη και θα έχουμε χρόνο» συνέχισε.


«Θα σας δώσω 4-5 ημέρες να ξεπεράσετε την στενοχώρια ότι η κυβέρνηση δεν θα κλείσει την αξιολόγηση, ότι θα πάρουμε νέα μέτρα 2 ή 3,6 ή 8 δισεκατομμύρια ευρώ μέτρα» σημείωσε ο κ. Τσακαλώτος και συμπλήρωσε: «Κάποιος πρέπει να εξηγήσει ότι άλλο 2% και άλλο 2 δισεκατομμύρια».


«Όλα τα λεφτά είναι η λέξη του Μοσκοβισί. Όταν δημοσιογράφος τον ρωτά πώς ισχυρίζεται ότι η Ελλάδα δεν θα έχει νέα μέτρα απαντά ‘net’ δηλαδή ‘καθαρά’ [...]εσείς περιμένατε ότι θα πάρουμε μέτρα, καθαρή δημοσιονομική επίπτωση δεν θα υπάρχει, το είπε ο Μοσκοβισί ξεκάθαρα. Δεν θα πάρει ‘καθαρά μέτρα’ είπε».



πιστευε και μη ερευνα προελευση

τσαλικης αζιζ στιχοι

Η κατάσταση παραμένει ρευστή και κανείς δεν γνωρίζει την επόμενη ημέρα για την Καταλονία καθώς η Μαδρίτη απορρίπτει το δημοψήφισμα ενώ την ίδια η απόφαση του Κάρλες Πουτζντεμόν να αναστείλει τη διακήρυξη μονομερούς ανεξαρτησίας, «πάγωσε», τόσο εκείνους που στήριξαν το δημοψήφισμα, όσο και εκείνους που είχαν ταχθεί εναντίον του.


τσαλικης αζιζ στιχοι

Κατά το διάγγελμά του ο Μαριάνο Ραχόι δήλωσε ότι η κυβέρνηση συμφώνησε να θέσει επισήμως το ερώτημα στην καταλανική ηγεσία εάν κήρυξε ανεξαρτησία ή όχι.


Ο Ισπανός πρωθυπουργός εξήγησε ότι αυτό αποτελεί προϋπόθεση για τη λήψη οποιουδήποτε μέτρου στο πλαίσιο του άρθρου 155 του ισπανικού Συντάγματος, που ορίζει τις αρμοδιότητες της καταλανικής κυβέρνησης.


2017 10 11T101855Z 1640482553 RC1ACA62DB50 RTRMADP 3 SPAIN POLITICS CATALONIA


(Πηγή: REUTERS/Sergio Perez)





ανορθογραφο γιαννενα
ηλεκτρικη μηχανη φυλλου

Δευτέρα 29 Απριλίου 2019

αγγουρι στηριξη

καφεδάκι στιχοι
Φωτιά Μάτι: Ανατριχιαστικες αποκαλύψεις ιατροδικαστή για τις σορούς (video)

Ένας ακόμη άνθρωπος προστέθηκε στην μακρά λίστα των θυμάτων από τη φωτιά στο Μάτι, ανεβάζοντας έτσι τον αριθμό των νεκρών στους 87.


αγγουρι στηριξη

Μετά τη δήλωση του προϊσταμένου της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Νίκου Καρακούκη αναφορικά με τις νεκροτομές που ολοκληρώθηκαν, επικράτησε μία σύγχηση με τον αριθμό των θυμάτων.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Ο κ. Καρακούκης ανέφερε ότι ολοκληρώθηκαν οι νεκροτομές σε 86 θύματα, ενώ μέχρι εκείνη τη στιγμή ο επίσημος απολογισμός των νεκρών ανερχόταν στους 83. Ο κ. Καρακούκης έσπευσε να εξηγήσει γιατί ο απολογισμός ήταν διαφορετικός. Ο λόγος ανατριχιαστικός.

Συγκεκριμένα ανέφερε, «προφανώς η διαφορά με την Πυροσβεστική οφείλεται στο γεγονός ότι υπάρχουν τμήματα οστών τα οποία ανήκουν σε τρία άτομα».




πλαστικα σακουλακια πολυπροπυλενιου

τοξικολογικη εξεταση παντελιδης

πανεπιστημιο πειραια εγγραφες πρωτοετων 2015
Νέα συγκλονιστικά στοιχεία για την αυτοκτονία του 33χρονου Λοχία στο Σουφλί

Νέα στοιχεία έρχονται στο «φως» για την αυτοκτονία του 33χρονου στρατιωτικού που έχει σοκάρει τόσο την XVI Μηχανοκίνητη Μεραρχία Πεζικού, όπου υπηρετούσε όσο και ολόκληρο τον Έβρο.


τοξικολογικη εξεταση παντελιδης

πειρατικο καραβι

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αυτόχειρας ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Τον άτυχο στρατιωτικό, τον βρήκαν απαγχονισμένο τα συγγενικά του πρόσωπα στο σπίτι των πεθερικών του. Αμέσως ειδοποίησαν ασθενοφόρο, το οποίο λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Σουφλίου, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν έφτασε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από το Σουφλί, ο 33χρονος στρατιώτης είχε ακόμα έναν πολύ ασθενή σφυγμό και οι διασώστες κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες να τον κρατήσουν στην ζωή με μαλάξεις και με τη χρήση απινιδωτή. Δυστυχώς όμως κατέληξε.

Δεν έχει ακόμα γίνει γνωστό αν άφησε κάποιο σημείωμα. Στο χωριό διαδραματίστηκαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας, με τους γονείς, την σύζυγο του, τους συγγενείς και τους ελάχιστους κατοίκους να μην μπορούν να συνειδητοποιήσουν πως ένας τόσο νέος άνθρωπος προχώρησε σε αυτή την πράξη.


χολαργος για καφε

ολυμπικ λιμπερτυ

«Σηκώνω τα χέρια ψηλά. Δεν μπορώ να καταλάβω αυτή τη φράση» είπε δημοσιογράφος της ΕΡΤ και ο κ. Ξυδάκης απάντησε:


χολαργος για καφε

scorpions ελλαδα 2013


Την ΕΡΤ την τιμώ και την αγαπώ. Χρειάζεται να δούμε τη δημοσιογραφία πιο αυστηρά.



Παράλληλα, αφού χαρακτήρισε τον όρο «τραγική και τριτοκοσμική» που χρησιμοποίησε για την τηλεόραση της ΕΡΤ «ακραίο και υπερβολικό», σημείωσε ότι οι αναφορές του για τη δημόσια τηλεόραση στο οικονομικό φόρουμ των Δελφών, εντάσσονται σε ένα γενικότερο σκεπτικό για τη ροπή της τηλεοπτικής ενημέρωσης στο μείγμα ψυχαγωγίας και δράματος.


Επίσης τόνισε την ανάγκη η δημοσιογραφία να ξαναβρεί το ρόλο της και να εγκαταλείψει τις μεθόδους της κλειδαρότρυπας. Ο κ. Ξυδάκης επισήμανε ακόμη ότι οι υπουργοί δεν πρέπει να επεμβαίνουν στη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση. «Δεν θα έβγαινα να δώσω εξηγήσεις σε κανέναν άλλον πλην της ίδιας της ΕΡΤ», είπε ο κ. Ξυδάκης κλείνοντας τη συζήτηση.


κτημα αστεριας επανομη

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου, ο κ. Βίτσας κάλεσε τα κράτη - μέλη, παράλληλα με την εντατική προσπάθεια για ταχεία ολοκλήρωση στο θέμα του Κανονισμού του «Δουβλίνου» και μέχρι την κατάληξη, να εξετάσουν την δημιουργία του μεταβατικού μηχανισμού, ο οποίος θα περιλαμβάνει την ανακατανομή ως αναπόσπαστο υποχρεωτικό μέρος του.


κτημα αστεριας επανομη

βασιλόπουλος σπάρτη

Σύμφωνα με την πρόταση του υπουργού, η συμμετοχή των κρατών - μελών στον μεταβατικό μηχανισμό θα είναι εθελοντική, αλλά οι δεσμεύσεις για όσους συμμετέχουν θα είναι υποχρεωτικές, με την ανακατανομή ως βασική πρόβλεψη που θα ωφελήσει τόσο τα κράτη - μέλη πρώτης υποδοχής, όσο και τα κράτη - μέλη προορισμού.


Ο Δημήτρης Βίτσας στην παρέμβασή του τόνισε, επίσης, την ανάγκη να ολοκληρωθεί η συζήτηση για το Κοινό Ευρωπαϊκό Σύστημα Ασύλου, επαναλαμβάνοντας ότι η αναθεώρηση του κανονισμού του «Δουβλίνου» θα πρέπει να προχωρήσει στη βάση των αρχών της αλληλεγγύης και του δίκαιου επιμερισμού της ευθύνης.





χιονοδρομικο για παιδια

ολε σκομποε

«Προφανώς, μας εκνευρίζει όταν ο πρόεδρος Τραμπ παρουσιάζει την Ευρώπη σαν εχθρό των ΗΠΑ, στο ίδιο επίπεδο με τη Ρωσία και την Κίνα, ή ακόμη όταν θέτει ανερυθρίαστα υπό αμφισβήτηση το NATO», είπε ο επικεφαλής της γερμανικής διπλωματίας κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης με τη συμμετοχή Ρουμάνων διπλωματών στο Βουκουρέστι.


ολε σκομποε

«Μοιάζει παράλογο το ότι εμείς στην Ευρωπαϊκή Ένωση είμαστε αναγκασμένοι να διερωτώμεθα πώς να αντιδράσουμε στους αμερικανικούς τελωνειακούς δασμούς, που επιβάλλονται για λόγους εθνικής ασφαλείας», συνέχισε, πριν σχολιάσει ότι αυτός ο «παραλογισμός» ίσως αποτελεί αντανάκλαση μιας νέας γεωπολιτικής πραγματικότητας.


Το προεκλογικό σύνθημα του Τραμπ «"Πρώτα η Αμερική" ήταν ήχος συναγερμού. Η απάντησή μας σε αυτό οφείλει να είναι: "Η Ευρώπη ενωμένη!», έκρινε ο Χάικο Μάας.


Την περασμένη εβδομάδα, ο ΥΠΕΞ της Γερμανίας προέτρεψε την ΕΕ να προετοιμαστεί για μια «νέα παγκόσμια τάξη», να γίνει πολύ λιγότερο εξαρτημένη από τις ΗΠΑ, εξωθώντας την καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ να προχωρήσει στη διευκρίνιση ότι αυτή είναι η προσωπική άποψη του υπουργού.


Τη Δευτέρα ο Μάας — στέλεχος των σοσιαλδημοκρατών (SPD) — κάλεσε την ΕΕ να καταρτίσει μια «κοινή εξωτερική πολιτική και πολιτική ασφαλείας άξια του ονόματος αυτού», καθώς και να προχωρήσει στην «αμυντική ένωση», ενώ πρόσθεσε πως η αρχή της ομοφωνίας έχει οδηγήσει συχνά σε μια πολιτική του «ελάχιστου κοινού παρονομαστή».


«Πρέπει να μπορέσουμε να βρούμε πεδία όπου οι αποφάσεις της πλειοψηφίας θα γίνονται αποδεκτές από όλα τα κράτη μέλη», υποστήριξε ο υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας.


Ακόμη, ο Χάικο Μάας έκρινε ότι χώρες όπως η Γερμανία και ο Καναδάς πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους σε μια «συμμαχία υπέρ της πολυμερούς συνεργασίας» για να αντιμετωπίσουν διασπαστικούς παράγοντες και δυνάμεις όπως ο Τραμπ, η Ρωσία και η Κίνα.



pbo2+hcl
λωρα ζαφειρη

ανοιγμα φυλλου στον αερα

thomson one datastream login

Χρειάστηκαν πέντε μήνες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και 3,5 χρόνια στο Κέντρο Αποκατάστασης στη Λάρισα. Χρόνια μαρτυρικά, με πολύ αγώνα αλλά κάπου κάπου μία μικρή χαραμάδα ελπίδας άνοιγε διάπλατα και το σκοτάδι γινόταν φως.


ανοιγμα φυλλου στον αερα

Σήμερα η 21χρονη Ασπασία συνεχίζει τον αγώνα της, όχι μέσα από το δωμάτιο ενός νοσοκομείου, αλλά από ένα κανονικό σπίτι με τη μητέρας της, Σπυριδούλα Φατούρου, τον φύλακα – άγγελό της.


Εκείνο το μεσημέρι του Αυγούστου του 2013 στην κεντρική πλατεία του Άργους άλλαξαν όλα. Δεν χρειάστηκε παρά μία στιγμή από τον ίδιο της τον πατέρα για να της στερήσει όσα της άξιζαν. Την καταδίκασε εφ’ όρου ζωής να είναι καθηλωμένη σε ένα κρεβάτι, αφού η Ασπασία έχει διαγνωστεί με 99% αναπηρία.





καρμα καφε μετσοβο

τονος οφελη

νταστιν χοφμαν οικογενεια
vintage νυφικα

Η κατάληψη γίνεται στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων των εργαζομένων στον ΕΦΚΑ, και όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσαν η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων ΙΚΑ (ΠΟΣΕ ΙΚΑ) και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Προσωπικού Οργανισμών Κοινωνικής Πολιτικής (ΠΟΠΟΚΠ), «στοχεύουμε στην άμεση ανάδειξη ενός σοβαρού επιμέρους ζητήματος που αποτελεί κατ' ουσίαν εμπαιγμό χιλιάδων συμπολιτών μας των οποίων η απονομή της σύνταξης καθυστερεί για μήνες ενώ σε κάποιες περιπτώσεις ξεπερνά ακόμη και την τριετία».


τονος οφελη

Υποτίθεται λοιπόν, συνεχίζει η ανακοίνωση, ότι σύμφωνα με τις εξαγγελίες της αρμόδιας Υπουργού κας Αχτσιόγλου και του αρμόδιου Υφυπουργού κου Πετρόπουλου, ο κύριος όγκος αυτών των συντάξεων θα απονεμηθεί μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2017 και θα χρηματοδοτηθεί με ποσό που μπορεί να φτάσει τα 859 εκατ. από το δανειακό πρόγραμμα για την αποπληρωμή των ληξιπρόθεσμων οφειλών του Δημοσίου.


«Εκφράσαμε επανειλημμένα την πλήρη αντίθεσή μας σχετικά με τη δημιουργία του "ΕΦΚΑ", η οποία ισοδυναμεί με ουσιαστική κατάργηση του εναπομείναντος θεσμικού πλαισίου κατοχύρωσης και προστασίας του Δημόσιου χαρακτήρα της Κοινωνικής Ασφάλισης στη χώρα μας. Αντιταχθήκαμε και συνεχίζουμε να παλεύουμε ενάντια στην αντιασφαλιστική λογική της συρρίκνωσης και στην ταμειακή-δημοσιονομική σκοπιμότητα που αυτή υπηρετεί», αναφέρεται ακόμα στην ανακοίνωση.


αποτυχημενο κρατος

φλεβα στο προσωπο
Λιμενικό: Καμία προσπάθεια εμβολισμού ελληνικού σκάφους από τουρκική ακταιωρό

Διευκρινίσεις για την επιχείρηση διάσωσης μεταναστών, που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης (04/04/2018) στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά της Χίου, έδωσε ανώτερο στέλεχος του Λιμενικού Σώματος (ΛΣ), με αφορμή δημοσιεύματα τοπικών μέσων ενημέρωσης.


αποτυχημενο κρατος

δευα τρικαλων προσληψεις

Σύμφωνα με τις πηγές του Λιμενικού Σώματος, τις οποίες επικαλείται το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο, το σκάφος 611 του ΛΣ, κατά τη διάρκεια περιπολίας του στη θαλάσσια περιοχή της νησίδας Πάσπαργος, εντόπισε κοντά στην οριογραμμή και μέσα στα τουρκικά χωρικά ύδατα, φουσκωτή λέμβο με περίπου 40 μετανάστες και πρόσφυγες, ενώ κοντά της έπλεε και σκάφος της τουρκικής ακτοφυλακής. Η λέμβος με τους μετανάστες και πρόσφυγες ανέπτυξε ταχύτητα και πέρασε στα ελληνικά χωρικά ύδατα και κάποιοι από τους επιβαίνοντες έπεσαν στη θάλασσα.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Άμεσα το σκάφος της ελληνικής ακτοφυλακής ξεκίνησε επιχείρηση διάσωσης και περισυλλογής ενώ στα ελληνικά χωρικά ύδατα εισήλθε για λίγη ώρα και το τουρκικό σκάφος. Μόλις οι Έλληνες λιμενικοί περισυνέλεξαν τους μετανάστες, το σκάφος της τουρκικής ακτοφυλακής έφυγε προς τα τουρκικά παράλια χωρίς να υπάρξει κάποια συνέχεια στο εν λόγω περιστατικό.

Οι ίδιες πηγές τόνισαν ότι δεν υπήρξε καμία προσπάθεια επιχείρησης εμβολισμού του σκάφους του Λιμενικού Σώματος από την τουρκική ακταιωρό κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, διαψεύδοντας τα σχετικά δημοσιεύματα ηλεκτρονικών μέσων ενημέρωσης της Χίου.


μπρούνο αραούζο χαλκιαδάκης

Στις 26 Ιανουαρίου του 1963 στην πόλη Σετούμπαλ της Πορτογαλίας, νότια της Λισαβόνας γεννιέται ο José Mário dos Santos Mourinho Félix. Ο πατέρας του, γνωστότερος με το όνομα Φέλιξ Μουρίνιο υπήρξε τερματοφύλακας της Μπελενένσες και της Βιτόρια Γκιμαράες και έχει φορέσει και μια φορά την φανέλα της εθνικής Πορτογαλίας, ενώ η μητέρα του Μαρία Τζούλια είναι δασκάλα.


μπρούνο αραούζο χαλκιαδάκης

2016 08 27T175456Z 115322096 MT1ACI14590997 RTRMADP 3 SOCCER ENGLAND HLL MUN
(Γενέθλια στο γήπεδο για τον Μουρίνιο - Πηγή: Reuters / Scott Heppell Livepic)


Το κίνημα της 25ης Απριλίου του 1974 και η ανατροπή του Σαλαζάρ θα βρει την οικογένεια να χάνει σχεδόν όλη της την περιουσία. Από μικρός θα παρακολουθεί τον πατέρα του στα γήπεδα και θα δοκιμάσει την τύχη του σαν ποδοσφαιριστής. Σύντομα όμως θα διαπιστώσει ότι δεν έχει το ταλέντο, αλλά δεν θα απομακρυνθεί από το ποδόσφαιρο.


2016 10 17T204601Z 119738761 MT1ACI14643813 RTRMADP 3 SOCCER ENGLAND LIV MUN
(54 χρόνων ο Ζοσέ Μουρίνιο - Πηγή: Action Images via Reuters / Carl Recine Livepic)


Θα σπουδάσει σε Πανεπιστημιακό επίπεδο Αθλητικές Επιστήμες και Φυσική Αγωγή και θα δουλέψει για λίγο σαν γυμναστής σε σχολείο, πριν εργαστεί ως βοηθός προπονητή αλλά και "κατάσκοπος" σε Πορτογαλικές ομάδες. Όμως η άφιξη του Μπόμπι Ρόμπσον στην Σπόρτινγκ το 1992 είναι η καθοριστική στιγμή και ο νεαρός Μουρίνιο θα συνεργαστεί μαζί του, αρχικά ως διερμηνέας (έχοντας άριστη γνώση αγγλικών, αφού πήρε δίπλωμα προπονητικής της Αγγλικής και Σκωτσέζικης Ομοσπονδίας).



Así comenzó Mourinho:https://t.co/lTtxGdhBKX

— Fiebre Maldini (@Fiebre_Maldini) June 1, 2015


συναντηση τσιπρα σουλτς video
καστρακι καλαμπακας βικιπαιδεια

αιθεριο στα αγγλικα

ηλεκτρική διασύνδεση των κυκλάδων

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της ΔΕΔΔΗΕ, οι ώρες ενάρξεως και λήξεως του νυκτερινού οικιακού τιμολογίου από 01.11.2018 έως 30.04.2019 έχουν ως εξής:


αιθεριο στα αγγλικα

ε4 τροποποιητικοσ αποδοχων

1. Για τους οικιακούς πελάτες που διαμένουν:



  • σε όλους τους Δήμους και τις Κοινότητες του Νομού Αττικής

  • στις ευρύτερες περιοχές των πόλεων: Αγρινίου, Αιγινίου, Αιγίου, Αιτωλικού, Ακτίου, Αλεξανδρούπολης, Αλμυρού Μαγνησίας, Αμαλιάδας, Αμυνταίου, Αμφίκλειας, Αμφιλοχίας, Άμφισσας, Αξιούπολης, Άργους, Άρτας, Άστρους, Βέροιας, Βόλου, Γιαννιτσών, Γρεβενών, Διδυμοτείχου, Διστόμου, Δομοκού, Δράμας, Έδεσσας, Ελασσόνας, Ελίκης, Επιδαύρου, Ηγουμενίτσας, Θήβας, Ιάσμου, Ιωαννίνων, Καβάλας, Καλαμάτας, Καλαμπάκας, Καναλακίου, Καρδίτσας, Καρπενησίου, Κασσάνδρειας, Καστοριάς, Κατερίνης, Κιάτου, Κιλκίς, Κοζάνης, Κομοτηνής, Κορίνθου, Κρανιδίου, Κυπαρισσίας, Λαγκαδά, Λαγκαδίων Αρκαδίας, Λαμίας, Λάρισας, Λιβαδειάς, Νικήτης, Μεθάνων, Μετσόβου, Μολάων, Μουδανιών, Ναυπάκτου, Ναυπλίου, Νάουσας, Νευροκοπίου, Ξάνθης, Ξυλόκαστρου, Πάτρας, Πλαταμώνος, Πολυγύρου, Πρέβεζας, Προβατώνα, Πτολεμαΐδας, Πύλου, Πύργου, Οινοφύτων, Ορεστιάδας, Σερβίων, Σερρών, Σιδηροκάστρου, Σοφάδων, Σκάλας, Σκύδρας, Σπάρτης, Σταγείρων, Στυλίδας, Σχηματαρίου, Τρικάλων, Τρίπολης, Φλώρινας

  • στα νησιά Αλόννησο, Εύβοια, Ζάκυνθο, Κέα, Κέρκυρα Κεφαλληνία, Λευκάδα, Σκιάθο, Σκόπελο


Το νυχτερινό τιμολόγιο εφαρμόζεται με 2 ωράρια:


1.1. Το συνεχές ωράριο (23:00–07:00) διαρκείας 8 ωρών. Αυτό θα ισχύσει για όσους καταναλωτές το χρησιμοποιούν ήδη και δεν επιθυμούν να το αλλάξουν.


1.2. Το τμηματικό ωράριο, δηλαδή 2 ώρες το απόγευμα (15:00-17:00) και 6 ώρες τη νύχτα (02:00–08:00), δηλαδή 8 ώρες συνολικά. Αυτό θα ισχύσει για τις εξής ομάδες καταναλωτών:



  • Τους καταναλωτές που έχουν ήδη χρησιμοποιήσει το τμηματικό ωράριο 02:00-08:00 και 15:00-17:00 μέχρι 30.04.2018.

  • Τους νέους καταναλωτές που ζητούν νυκτερινό τιμολόγιο, οι οποίοι θα λαμβάνουν αυτό το ωράριο και μόνο.

  • Τους καταναλωτές που έχουν το συνεχές και επιθυμούν να το αλλάξουν και να λάβουν το τμηματικό (οι οποίοι όμως δεν μπορούν πλέον να επανέλθουν στο συνεχές ωράριο).


2. Για τους οικιακούς καταναλωτές της ευρύτερης περιοχής Θεσσαλονίκης το νυκτερινό τιμολόγιο εφαρμόζεται με 2 ωράρια:


2.1. Το συνεχές ωράριο (23:00-07:00). Αυτό θα ισχύσει για όσους καταναλωτές χρησιμοποιούν ήδη αυτό το ωράριο και δεν επιθυμούν να το αλλάξουν.


2.2. Το νυχτερινό τιμολόγιο με τμηματικό ωράριο 02:00–08:00 και 15:00–17:00 (8 ώρες στο 24ωρο). Αυτό θα ισχύσει για τους καταναλωτές που έχουν ήδη χρησιμοποιήσει το τμηματικό ωράριο 02:00-08:00 και 15:00-17:00 μέχρι 30.04.2018. Όσοι έχουν το ωράριο 23:00–07:00 και θέλουν να το αλλάξουν μπορούν να λάβουν το τμηματικό 02:00–08:00 και 15:00–17:00, αλλά δεν μπορούν πλέον να επανέλθουν στο συνεχές ωράριο.


3. Στα νησιά Κρήτη (στις ευρύτερες περιοχές των πόλεων Ηρακλείου, Ρεθύμνου, Ιεράπετρας, Αγίου Νικολάου, Σητείας, Χανίων, Σταλίδας Ηρακλείου, Μοιρών Ηρακλείου, Πραιτορίων Ηρακλείου, Βρυσών Χανίων και Αγιάς Χανίων), καθώς και στα νησιά Ηράκλεια, Ίο, Κάλυμνο, Κουφονήσια, Κω, Λειψούς, Λέρο, Μυτιλήνη, Λήμνο, Μήλο, Νάξο, Νίσυρο, Πάρο, Ρόδο, Σάμο, Σαντορίνη, Σίκινο, Σύρο, Σχοινούσα, Τήλο, Φολέγανδρο, Χάλκη, Χίο, ισχύουν τα εξής:


3.1. Το τιμολόγιο εφαρμόζεται με δύο ωράρια, το συνεχές (23.00-07.00) και το τμηματικό (02.00-08.00 και 15.30-17.30).


3.2. Το τμηματικό ωράριο θα εφαρμόζεται υποχρεωτικώς σε όλους τους νέους οικιακούς καταναλωτές που ζητούν νυκτερινό τιμολόγιο.


Οι καταναλωτές που έχουν σήμερα το συνεχές ωράριο θα εξακολουθήσουν να το χρησιμοποιούν. Αν επιθυμούν να το αλλάξουν και να λάβουν το τμηματικό ωράριο, μπορούν να το λάβουν αν το δηλώσουν στο αρμόδιο γραφείο της ΔΕΔΔΗΕ AE, αλλά οι εν λόγω καταναλωτές δεν θα μπορούν πλέον να επανέλθουν στο συνεχές ωράριο.


3.3. Το συνεχές ωράριο παύει πλέον να εφαρμόζεται σε νέους καταναλωτές και θα χορηγείται μόνο στους καταναλωτές οι οποίοι το έχουν ήδη. Σε γεωγραφικές περιοχές όπου λειτουργούν μόνο χρονοδιακόπτες θα χορηγείται μόνο το συνεχές ωράριο.


4. Για τους οικιακούς καταναλωτές της υπόλοιπης χώρας, το νυχτερινό τιμολόγιο θα ισχύει με το συνεχές ωράριο (23:00-07:00), δηλαδή με τον τρόπο που εφαρμόζεται σήμερα.


Κυριακή 28 Απριλίου 2019

συναντηση ελληνων

Στο επίκεντρο των ρευστοποιήσεων βρέθηκαν οι τραπεζικές μετοχές.


συναντηση ελληνων

O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 734,52 μονάδες, σημειώνοντας πτώση 1,96%.


Ενδοσυνεδριακά κατέγραψε κατώτερη τιμή στις 733,64 μονάδες (-2,09%).


Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 34,296 εκατ. ευρώ, ενώ διακινήθηκαν 38.172.232 μετοχές.


Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωσε πτώση σε ποσοστό 1,77%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης υποχώρησε σε ποσοστό 1,58%.


Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης, άνοδο κατέγραψαν οι μετοχές της Coca Cola HBC (+0,35% στα 28,92 ευρώ) και του ΟΠΑΠ (+0,32% στα 9,45 ευρώ).


Αντιθέτως, τη μεγαλύτερη πτώση σημείωσαν οι μετοχές της Eurobank (-5,80% στα 0,650 ευρώ), της Attica Bank (-5,45% στα 0,052 ευρώ), της Alpha Bank (-5,36% στα 1,59 ευρώ), της Εθνικής (-4,55% στα 0,273 ευρώ), της ΔΕΗ (-4,15% στα 1,85 ευρώ), της Πειραιώς (-3,61% στα 2,40 ευρώ), της Viohalco (-3,37% στα 2,87 ευρώ) και της Μυτιληναίος (-3,04% στα 8,29 ευρώ).


Από τους επιμέρους δείκτες άνοδο σημείωσαν οι δείκτες των Τροφίμων (+0,34%) και των Ταξιδιών (+0,13%), ενώ τις μεγαλύτερες απώλειες σημείωσαν οι δείκτες των Τραπεζών (-5,02%), των Υπηρεσιών Κοινής Ωφέλειας (-3,29%) και των Πρώτων Υλών (-3,04%).


Τον μεγαλύτερο όγκο συναλλαγών παρουσίασαν η Εθνική και η Attica Bank διακινώντας 15.836.779 και 4.306.257 μετοχές, αντιστοίχως.


Τη μεγαλύτερη αξία συναλλαγών σημείωσαν ο ΟΤΕ με 4,667 εκατ. ευρώ και η Εθνική με 4,343 εκατ. ευρώ.


Ανοδικά κινήθηκαν 24 μετοχές, 84 πτωτικά και 21 παρέμειναν σταθερές.


Τη μεγαλύτερη άνοδο σημείωσαν οι μετοχές: Παϊρης +29,95%, ΑΝΕΚ(πο΄96) +19,23%, Ακρίτας +19,11% και Pasal +18,31%.


Τη μεγαλύτερη πτώση κατέγραψαν οι μετοχές: Βαρβαρέσος -20,00%, Δομική Κρήτης -18,75%, Κλωστήρια Ναυπάκτου -15,83% και ΑΝΕΚ(κο) -15,00%.



οξεια χολοκυστιτιδα icd 10
υπουργική απόφαση για νέα όρια συνταξιοδότησης

διαγωνισμοι θεσσαλονικη 2015

camelbak παγουρι θεσσαλονικη

Όπως αποκαλύφθηκε, οι αστυνομικοί είχαν πάρει το 2011 δείγμα DNA από το σακίδιο και το είχαν αφήσει στη βάση δεδομένων. Όμως ο νεαρός δεν μπορούσε να φανταστεί ότι οι Αρχές είχαν κάνει μια τέτοια κίνηση και πίστευε ότι παρέμενε άγνωστος για την ΕΛΑΣ.


διαγωνισμοι θεσσαλονικη 2015

καταστηματα με ξυριστικα ειδη

Όταν λοιπόν πριν λίγους μήνες βρέθηκαν τα τρομοπακέτα στο κέντρο διαλογής των ΕΛΤΑ στο Κρυονέρι, εντόπισαν πάνω στους φακέλους γενετικό υλικό που ταυτοποιήθηκε με το DNA στο σακίδιο και λίγο αργότερα με το DNA που βρέθηκε πάνω στον παγιδευμένο φάκελο του εξερράγη στα χέρια του Λουκά Παπαδήμου. Οι αξιωματικοί της αντιτρομοκρατικής άρχισαν να ερευνούν στενά τη ζωή του 29χρονου και διαπίστωσαν ότι από την ημέρα που εντάχθηκε στην «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς» χάθηκε από τα στέκια του, χρησιμοποιούσε σπάνια κινητό τηλέφωνο ενώ στις διαδρομές που έκανε, εφάρμοζε όλους τους συνωμοτικούς κανόνες. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι αστυνομικοί τον έβλεπαν να αλλάζει συνεχώς διαδρομές και μέσα μαζικής μεταφοράς όταν ήθελε να πάει κάπου, ενώ ακόμα και για τη διαδρομή που ακολουθούσε για το σπίτι του φρόντιζε πάντα να αλλάζει δρομολόγια.


Ο 29χρονος αποτελεί για την τρομοκρατία ένα «βαρύ» χαρτί καθώς πολύ γρήγορα έβαλε τα πόδια του σε δυο βάρκες και λειτουργούσε στον επιχειρησιακό βραχίονα και της «Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς» και του «Επαναστατικού Αγώνα».


Οι Αρχές θεωρούν ότι τουλάχιστον δυο ακόμη άνδρες είναι συνεργοί του 29χρονου οι οποίοι δεν αποκλείεται να έχουν επίσης νοικιάσει κρησφύγετα ή και αυτοκίνητα με πλαστά στοιχεία.


Στη δημοσιότητα οι πλαστές ταυτότητες του 29χρονου


9


Η σχέση του με την Πόλα Ρούπα άρχισε πριν από περίπου δυο χρόνια. Μπορεί στο στρατηγείο-γιάφκα της Ρούπα να βρέθηκαν στοιχεία ταυτοτήτων τα οποία χρησιμοποιούσε και ο 29χρονος, όμως οι αστυνομικοί εντόπισαν και στο σπίτι της συνεργού της Ρούπα, Κωνσταντίνας Αθανασοπούλου, στοιχεία που δείχνουν ευθέως ότι ο 29χρονος αποτελούσε αναπόσπαστο κομμάτι της τρομοκρατικής σπείρας.


Υπερβολικά σίγουρος ότι η αντιτρομοκρατική δεν θα έφτανε ποτέ στα ίχνη του και στη γιάφκα της οδού Αλκαμένους ήταν ο τρομοκράτης που έκανε συνεχώς δοκιμές με τους εκρηκτικούς μηχανισμούς στο διαμέρισμα και ήταν έτοιμος μόλις του δώσουν εντολή τα έγκλειστα μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης, να κάνει το επόμενο χτύπημα χωρίς όμως, τουλάχιστον από τα ευρήματα, να μπορεί να εξακριβωθεί ποιος θα ήταν ο επόμενος στόχος.


Το «οπλοστάσιο» του αποστολέα των τρομοδεμάτων, που αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες (pics)


Ο 29χρονος στρατολογήθηκε στα επισκεπτήρια του Κορυδαλλού, ενώ πήγαινε να παρακολουθήσει ως αλληλέγγυος τις δίκες της «Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς». Μάλιστα ερευνάται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο ο άνθρωπος που έβαλε τον 29χρονο στην τρομοκρατία να είναι η νεαρή κοπέλα, μέλος της οργάνωσης, που είχε πρωταγωνιστήσει στο σχέδιο απόδρασης «Γοργοπόταμος».


Στα δυο laptop που είχε στο διαμέρισμα οι αστυνομικοί ψάχνουν να βρουν συνομιλίες μέσω Facebook με έγκλειστους τρομοκράτες, ενώ δεν αποκλείεται μέσω κωδικοποιημένων μηνυμάτων να του έστελναν τα ηγετικά μέλη της «Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς» εντολές και οδηγίες για το επόμενο χτύπημα.


φινλανδια τοπια

Η εφορία θα «σκανάρει» τους τραπεζικούς λογαριασμούς του 59% των οφειλετών που είναι ανοιχτοί σε αναγκαστικά μέτρα είσπραξης, ενώ σχεδιάζει να ανοίξει και τις θυρίδες προκειμένου να βάλει στο χέρι χρήματα και τιμαλφή που μπορεί να κρύβουν σε αυτές φορολογούμενοι που χρωστούν στο Δημόσιο.


φινλανδια τοπια

ορεινη ηπειρος

Το φετινό επιχειρησιακό σχέδιο της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων αποκαλύπτει ένα ανελέητο κυνηγητό με 190.000 φορολογικούς και τελωνειακούς ελέγχους, στενό μαρκάρισμα σε 1,7 εκατομμύρια οφειλέτες για την είσπραξη πάνω από 5,5 δισ. ευρώ από την τεράστια δεξαμενή των ληξιπρόθεσμων οφειλών, επιβολή μέτρων αναγκαστικής είσπραξης όπως κατασχέσεις και δεσμεύσεις περιουσιακών στοιχείων σε έξι στους δέκα φορολογουμένους, στους οποίους οι φορολογικές Αρχές έχουν τη δυνατότητα να επιβάλλουν τέτοια μέτρα, και διενέργεια τουλάχιστον 100.000 τηλεφωνικών κλήσεων για τη συμμόρφωση των φορολογουμένων στις υποχρεώσεις τους.


Η ΑΑΔΕ για να εισπράξει απλήρωτους φόρους και πρόστιμα ενεργοποιεί ένα ηλεκτρονικό σύστημα παρακολούθησης των οφειλετών και καθιερώνει αυτοματοποιημένες διαδικασίες εκούσιας και αναγκαστικής είσπραξης των οφειλών που συνοδεύονται με ηλεκτρονικές κοινοποιήσεις ειδοποιήσεις και επιδόσεις για κατασχέσεις και δεσμεύσεις περιουσιακών στοιχείων.


Παράλληλα προωθεί τη διασύνδεση του Taxis με το σύστημα Εργάνη για την παρακολούθηση της μισθωτής εργασίας και με το πληροφορικό σύστημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς για τον έλεγχο των κινήσεων σε χρηματιστηριακά προϊόντα.


Επίσης οι φορολογικές Αρχές θα αποκτήσουν πρόσβαση στο πληροφορικό σύστημα του Κτηματολογίου για λήψη πληροφοριών ιδιοκτησίας. Με τις κινήσεις αυτές, η ΑΑΔΕ επιχειρεί έλεγχο σε όλα τα περιουσιακά στοιχεία των φορολογουμένων, από εισοδήματα, καταθέσεις, μετοχές και ομόλογα έως ακίνητα.



το καλυτερο παγωτο περιστερι

ταχυδρομικος κωδικας νεας ιωνιας αττικης

καθετη προσγειωση

«Είναι πολύ άβολο για εμάς να έχουμε απρόβλεπτους και επιθετικούς εταίρους απέναντί μας. Αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα με την οποία πρέπει να ζήσουμε», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ, όπως μετέδωσε σύμφωνα με το RIA.


ταχυδρομικος κωδικας νεας ιωνιας αττικης

αλλοκοτα γελιο

Είπε πως η Ρωσία «δεν θα χάσει την ορμή» στη διαβίβαση των απόψεών της για την υπόθεση σε ευρωπαϊκές χώρες.


Στις 4 Μαρτίου, ο Σκριπάλ και η κόρη του Γιούλια βρέθηκαν αναίσθητοι σε ένα παγκάκι σε εμπορικό κέντρο στο Σάλσμπερι και έκτοτε νοσηλεύονται για έκθεση σε μια ουσία που σύμφωνα με Βρετανούς ειδικούς είναι ο νευροπαραλυτικός παράγοντας A234. Η Βρετανή πρωθυπουργός Τερέζα Μέι κατηγόρησε τη Ρωσία ότι βρίσκεται πίσω από την επίθεση και απέλασε 23 Ρώσους διπλωμάτες ως τιμωρητικό μέτρο.


Η ρωσική πλευρά απορρίπτει σθεναρά τις κατηγορίες και προσφέρθηκε να βοηθήσει την έρευνα. Ωστόσο το αίτημα της Μόσχας για αποστολή δειγμάτων της χημικής ουσίας που χρησιμοποιήθηκε για τη δηλητηρίαση του Σκριπάλ απορρίφθηκε. Η Μόσχα από την πλευρά της απέλασε Βρετανούς διπλωμάτες και έδωσε εντολή στο Βρετανικό Συμβούλιο να σταματήσει τις δραστηριότητές του στη Ρωσία ως απάντηση στα βρετανικά μέτρα.


Την Τετάρτη, το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών διοργάνωσε μια ενημέρωση για τους ξένους πρεσβευτές στη Ρωσία. Στη διάρκειά της, υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι των ρωσικών υπουργείων Εξωτερικών, Άμυνας και Βιομηχανίας και Εμπορίου απέρριψαν ως αβάσιμους τους ισχυρισμούς εναντίον της Ρωσίας και τόνισαν πως ολόκληρο το χημικό οπλοστάσιο της Ρωσίας έχει καταστραφεί πλήρως, κάτι που έχει επιβεβαιωθεί από τον Οργανισμό για την Απαγόρευση των Χημικών Όπλων.


Την Πέμπτη, οι ηγέτες της ΕΕ δήλωσαν στη διάρκεια της συνόδου κορυφής στις Βρυξέλλες ότι συμφώνησαν με το Λονδίνο πως η Μόσχα είναι «πολύ πιθανόν» να έχει εμπλακεί στην υπόθεση και διέταξαν τον πρεσβευτή της Ένωσης στη Ρωσία να επιστρέψει για διαβουλεύσεις. Πολλά μέλη της ΕΕ εξέφρασαν την ετοιμότητά τους να ακολουθήσουν τη Βρετανία και να απελάσουν Ρώσους διπλωμάτες.


ενοικιαζομενα δωματια φτελια σκιαθου

Όπως ανέφερε, θα προβεί δε σε ενημέρωση για την σειρά των ενεργειών της εταιρίας και για το τι πρέπει να γίνει για την αντιμετώπιση της έλλειψης νερού από την πόλη.


ενοικιαζομενα δωματια φτελια σκιαθου

χειροποιητο καλαθι με βελονακι

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΥΑΘ, ο κ. Κρεστενίτης αναφέρει: «Αν και η μεγάλη και πολύ σοβαρή βλάβη του αγωγού της Αραβησσού αποκαταστάθηκε τεχνικά εντός του χρονοδιαγράμματος που είχε δοθεί από την αρχή, δηλ. το μεσημέρι της Παρασκευής 30/3/18, αν και η επανατροφοδότηση του δικτύου της πόλης με το νερό της Αραβησσού έχει ξεκινήσει εδώ και ένα 24ωρο, έχοντας εξασφαλίσει όλους τους απαραίτητους ελέγχους ποιότητας για το πόσιμο νερό, αν και καταβλήθηκαν υπεράνθρωπες προσπάθειες από τα συνεργεία της Εταιρείας, οι πολίτες της Θεσσαλονίκης δυστυχώς ταλαιπωρήθηκαν σημαντικά στερούμενοι ενός κοινού αγαθού όπως το νερό. Για τον λόγο αυτό η Διοίκηση της ΕΥΑΘ και εγώ προσωπικά ζητούμε συγνώμη και κυρίως από τους πιο ευάλωτους κοινωνικά και οικονομικά συμπολίτες μας. Θεωρούμε βέβαια ότι οφείλουμε να παρουσιάσουμε τη σειρά των γεγονότων, τη σειρά των ενεργειών μας και κυρίως τι πρέπει να κάνουμε για την αντιμετώπιση της έλλειψης νερού από την πόλη».


Σε ότι αφορά την υδροδότηση της πόλης, αυτή τη στιγμή, η ΕΥΑΘ ενημερώνει ότι οι ποσότητες νερού που εισέρχονται στο δίκτυο της πόλης είναι απολύτως ικανοποιητικές, δεδομένου ότι η μέση ωριαία παροχή νερού από την Αραβησσό, τον Αλιάκμονα (Εγκατάσταση Επεξεργασίας Νερού) και συμπληρωματικές πηγές αγγίζει τα 12.000 κ. μ., ποσότητα μεγαλύτερη από τη συνηθισμένη που είναι τα 10.500 κ. μ./ώρα.


Παρόλα αυτά, στις βόρειες και υψηλές περιοχές του Πανοράματος και σε τμήματα του Επταπυργίου παρουσιάζονται τμηματικά προβλήματα υδροδότησης (κυρίως λόγω υπερκατανάλωσης μετά την παρατεταμένη διακοπή), ενώ στις Συκιές θα συνεχιστεί η προγραμματισμένη διακοπή μέχρι τη 1 π. μ., ώστε να υδροδοτηθεί η Άνω Πόλη.



μετρο κομοτηνη

ειμαι καινουρια στην δουλεια

μπαλτάς ευάγγελος

Επιστήμονες στις ΗΠΑ συνέκριναν τον κατάλογο των διάσημων «Πιο Όμορφων Ανθρώπων» του περιοδικού People για το 1990, με τον αντίστοιχο κατάλογο του 2017. Διαπιστώθηκε ότι μέσα σε αυτές τις σχεδόν τρεις δεκαετίες η μέση ηλικία των πιο όμορφων «σταρ» του πλανήτη αυξήθηκε από τα 33,2 στα 38,9 έτη.


ειμαι καινουρια στην δουλεια

σεμιναρια πρωτων βοηθειων βολος

Ηθοποιοί όπως η Μισέλ Πφάιφερ και η Σάρον Στόουν που παραμένουν γοητευτικές στα 59 τους, έχουν συμβάλει στο να αυξηθεί η μέση ηλικία των πιο όμορφων ανθρώπων.


Μια άλλη σταρ του Χόλιγουντ, η 49χρονη Τζούλια Ρόμπερτς, ανακηρύχθηκε φέτος δια ψηφοφορίας μεταξύ του κοινού, ως η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο - για πέμπτη φορά (πράγμα που αποτελεί ρεκόρ). Και οι τρεις - Πφάιφερ, Στόουν και Ρόμπερτς - είχαν συμπεριληφθεί επίσης στη λίστα του 1990.


Οι ερευνητές της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Βοστώνης, με επικεφαλής τη δρα Νίλαμ Βάσι, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο αμερικανικό περιοδικό δερματολογίας "JAMA Dermatology", διαπίστωσαν επίσης ότι με το πέρασμα των χρόνων, αυξάνονται οι πιο όμορφες με σκουρόχρωμο δέρμα.


Ενώ το 1990 (έτος που εγκαινιάσθηκε ο ετήσιος κατάλογος "World's Most Beautiful" από το People, με πρώτη νικήτρια τη Μισέλ Πφάιφερ) το 88% των διασημοτήτων στον κατάλογο είχαν ανοιχτού χρώματος δέρμα, φέτος το ποσοστό αυτό έχει μειωθεί στο 70%. Αντίστοιχα, έχει αυξηθεί από 12% το 1990 σε 30% φέτος το ποσοστό όσων έχουν σκούρο δέρμα.


Έχει, επίσης, αυξηθεί σε 40% το 2017, από 24% το 1990, το ποσοστό των όμορφων που δεν ανήκουν στη λευκή φυλή. Όμως μόνο τέσσερις γυναίκες μη λευκές έχουν πάρει την πρώτη θέση: οι Χάλι Μπέρι, Τζένιφερ Λόπεζ, Μπιγιονσέ και Λουπίτα Νιγιόνγκο.


Ακόμη, η λίστα των πιο όμορφων κυριαρχείται πλέον από γυναίκες: ενώ το 1990 ήταν το 52% του καταλόγου, το 2017 ήταν πια το 88%. Οι μόνοι άνδρες που έχουν κερδίσει τον επίζηλο τίτλο του «πιο όμορφου ανθρώπου» ήταν επί τρία συνεχόμενα χρόνια οι ηθοποιοί Μελ Γκίμπσον (1996), Τομ Κρουζ (1997) και Λεονάρντο ΝτιΚάπριο (1998).


Δείτε εδώ την σχετική δημοσίευση


Σάββατο 27 Απριλίου 2019

ωδειο σπαρτης

τουριστικοι δημοι

Όπως δείχνουν τα μέχρι τώρα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει η τουρκική αστυνομία, το πρώην μοντέλο Φιλίζ Ακέρ, πυροβόλησε τέσσερις φορές τον Σασμάζ και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή της, στο ίδιο δωμάτιο.


ωδειο σπαρτης

Σύμφωνα με μάρτυρες, η Ακέρ δέχθηκε ένα τηλεφώνημα ενώ έτρωγε με φίλους της και μετά πήγε στο δωμάτιό της. Στη συνέχεια οι φίλοι της ανήσυχοι ενημέρωσαν τους υπεύθυνους του ξενοδοχείου, καθώς δεν μπορούσαν να ανοίξουν την πόρτα του δωματίου της.


Οι Αρχές της Κωνσταντινούπολης, με ανακοίνωσή τους, ενημερώνουν ότι προς το παρόν δεν έχει συλληφθεί κανείς για το συγκεκριμένο περιστατικό.


Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σασμάζ γεννήθηκε το 1974 στην Κωνσταντινούπολη και ξεκίνησε την καριέρα του σαν ηθοποιός το 1993, ενώ είχε συμμετάσχει σε αρκετές διαφημίσεις.


Το 2000 πρωταγωνίστησε σε ένα πρωινό πρόγραμμα σε ιδιωτικό κανάλι, που κράτησε για τέσσερα χρόνια, και ακολούθησε καριέρα ως παρουσιαστής τηλεοπτικού προγράμματος για εννιά χρόνια.


Ο Σασμάζ, είχε πρωταγωνιστήσει ακόμη σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές.



βιογραφικο βαγγελη βενιζελου

καλλιεργω λαχανακια βρυξελλων

Το πραγματικό κατά κεφαλήν Ακαθάριστο Εγχώριο Προϊόν (ΑΕΠ) της Ιταλίας μειώθηκε 0,4% μεταξύ του 1998 και του 2016, σύμφωνα με υπολογισμούς του Bloomberg που βασίζονται σε στοιχεία της Ευρωπαϊκής Στατιστικής Υπηρεσίας έως το 2015 και σε εκτιμήσεις για το 2016. Η οικονομία της Ιταλίας αυξήθηκε 6,2% στη 18ετία από την καθιέρωση του ευρώ, αλλά ο πληθυσμός της αυξήθηκε 6,6% την ίδια περίοδο, με συνέπεια τη μείωση του κατά κεφαλήν ΑΕΠ.


καλλιεργω λαχανακια βρυξελλων

otenet βλαβεσ αδσλ

τεμπη μπλοκα

Η επίδοση της Ιταλίας είναι χειρότερη και από αυτή της Ελλάδας, η οποία επλήγη σφοδρά από την οικονομική κρίση, αναφέρει ακόμα το Bloomberg. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς του, το κατά κεφαλήν ΑΕΠ της Ελλάδας αυξήθηκε 4% τα τελευταία 18 χρόνια. Στη Γερμανία, το κατά κεφαλήν ΑΕΠ αυξήθηκε 26,1% από το 1998, με συνέπεια οι Γερμανοί να είναι οι πιο κερδισμένοι μεταξύ των βασικών οικονομιών της Ευρωζώνης.


«Η σύγκριση με άλλες χώρες δείχνει σαφώς ότι η ιταλική οικονομία αναπτύχθηκε με πάρα πολύ χαμηλό ρυθμό στην περίοδο αυτή», δήλωσε ο Λορεντάνα Φεντερίκο, οικονομολόγος της τράπεζας UniCredit στο Μιλάνο. «Θα είναι πολύ δύσκολο για την Ιταλία να κλείσει τα ερχόμενα χρόνια την απόστασή της με άλλες οικονομίες που έχουν ήδη επιστρέψει ή ξεπεράσει το προ της κρίσης επίπεδο», πρόσθεσε.


γαστρικο ελκος θεραπεια

Σε περίπτωση που καταφέρει να κερδίσει στις εκλογές και να εκδιώξει τον Ερντογάν από την πολιτική ζωή του τόπου, τότε έχει υποσχεθεί πως θα δημιουργήσει έκθεση με τις μαντήλες στο πρώην προεδρικό Μέγαρο της Τουρκίας στην Άγκυρα.


γαστρικο ελκος θεραπεια

η φιλοξενια επικρατησε ως θεσμος στην ομηρικη εποχη

«Η Τουρκία κυβερνάται από έναν πολύ σκληρό άνδρα εδώ και πολύ καιρό» είπε η ίδια στο CNNi, κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιοδείας της στα Άδανα.


Ορισμένοι διεθνείς αναλυτές χαρακτηρίζουν την Ακσενέρ τη «Σιδηρά Κυρία» της Τουρκίας. Άλλοι την συγκρίνουν με την Γαλλίδα Μαρίν Λεπέν. Στην Τουρκία, όμως, την αποκαλούν Ασένα, όπως τη μυθική λύκαινα που καθοδηγούσε τουρκικές φυλές μακριά από τον κίνδυνο.


Παρόλα αυτά, η ίδια προτιμά άλλα ονόματα: «Ορισμένοι με φωνάζουν “αδελφή” αλλά υπάρχουν και πολλοί νέοι που με φωνάζουν “Μητέρα Μεράλ”, και μου αρέσει να είμαι μητέρα».


Η Ακσενέρ είναι η μόνη γυναίκα υποψήφιος στις εκλογές της 24ης Ιουνίου. Αρκετοί από τους ψηφοφόρους της, όμως, δεν την επιλέγουν μόνο λόγω του υ της. Tα συντηρητικά και εθνικιστικά της διαπιστευτήρια αποτελούν «δέλεαρ» για τους υποστηρικτές του Ερντογάν, με το CNNi να υπογραμμίζει ότι δεν αποκλείεται να προσελκύσει ψηφοφόρους από την εκλογική του βάση - κι ας εμφανίζεται τρίτη στις δημοσκοπήσεις.


Ο υποψήφιος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Μουχαρέμ Ιντσέ βρίσκεται στη δεύτερη θέση των δημοσκοπήσεων και έχει συσπειρώσει την εκλογική του βάση. Παρόλα αυτά, δύσκολα μπορεί να… διχάσει τους συντηρητικούς ψηφοφόρους, με τον τρόπο που μπορεί να το πράξει η Ακσενέρ.


Μεράλ Ακσενέρ: Η «Σιδηρά Κυρία» της Τουρκίας που «απειλεί» τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν


Η άνοδος της «λύκαινας»


Η Ακσενέρ και η «επανάσταση» που οραματίζεται έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον των Τούρκων ψηφοφόρων, με αρκετούς να δίνουν το «παρών» στις προεκλογικές ομιλίες της.


Μάλιστα, οι γυναίκες στα Άδανα έδιναν με μεγάλη χαρά τις μαντήλες τους στην υποψήφια…


Η Esra Demirkol, υποστηρίκτρια της πολιτικού, περίμενε δύο ώρες για να βγάλει φωτογραφία μαζί της και πήδηξε στη σκηνή για να την αγκαλιάσει.


«Για το μέλλον, για τα παιδιά μας, για τη χώρα μας για πολλούς λόγους θα ψηφίσω τη Μεράλ Ακσενέρ. Ένα γυναικείο άγγιγμα βελτιώνει τα πάντα… Θέλω να ηγηθεί της χώρας μια γυναίκα» είπε η Demirkol, όταν κατέβηκε από τη σκηνή.


Το κόμμα της Ακσενέρ «Iyi» (σ. σ. Το Καλό Κόμμα) εμφανίστηκε πρόσφατα στην πολιτική ζωή του τόπου αλλά η ίδια η υποψήφια θεωρείται βετεράνος… Μάλιστα, έχει υπηρετήσει ως υπουργός Εσωτερικών για οκτώ μήνες το 1996-1997.


Εκείνη την εποχή, η Τουρκία δεχόταν σφοδρή κριτική για την καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων των Κούρδων.


Ερωτηθείσα σχετικά, η Ακσενέρ δηλώνει κατηγορηματικά πως η τουρκική κυβέρνηση δεν είχε καταπατήσει τα δικαιώματα κανενός όταν ήταν εκείνη υπουργός.



«Εκείνη την εποχή υπήρχε μια ομάδα για την προστασία ανθρωπίνων δικαιωμάτων και έλεγε ότι εξέδιδε λίστες με αγνοούμενους ανθρώπους. Τους έστειλα ένα έγγραφο λέγοντάς τους: “Αφήστε μας να ψάξουμε μαζί σας αγνοούμενούς σας”. Και δεν δημοσίευσαν τίποτα άλλο κατά τη διάρκεια της θητείας μου στο υπουργείο Εσωτερικών» ισχυρίστηκε η ίδια.



Κατά τη διάρκεια της ίδιας περιόδου, η Ακσενέρ είδε την αξιοπιστία της να αυξάνεται όταν αντιτάχθηκε στον στρατό, που προσπάθησε να ανατρέψει την κυβέρνηση το 1997.


Η «λύκαινα» αποχώρησε πέρσι από το Κόμμα Εθνικιστικού Κινήματος, μετά από πολλά χρόνια… Για εκείνη, το ποτήρι «ξεχείλισε» μετά από την απόφαση του κόμματος να στηρίξει τον πρόεδρο Ερντογάν.


«Ελέγχους»


Η Ακσενέρ, όπως και όλοι οι υπόλοιποι υποψήφιοι της αντιπολίτευσης, έχει υποσχεθεί να αντιστρέψει τις συνταγματικές αλλαγές που έφερε το δημοψήφισμα του Ερντογάν το 2017.


Τόσο η εσωτερική όσο και η διεθνής πολιτική σκηνή κατηγόρησαν τον Τούρκο πρόεδρο για προσπάθεια υφαρπαγής ακόμη μεγαλύτερων εξουσιών.


Κατά πολλούς, το δημοψήφισμα ήταν άδικο, καθώς η κυβέρνηση του Ερντογάν είχε φυλακίσει αντιφρονούντες και είχε συντρίψει την ελευθερία του Τύπου μετά από το αποτυχημένο πραξικόπημα του 2016.


«Οι εκλογές στις οποίες πηγαίνουμε είναι αυτό που θέλει ο Ερντογάν. Δεν είναι ένα προεδρικό σύστημα όπως αυτά στις δυτικές δημοκρατίες. Δεν έχουμε ελέγχους και ισορροπίες».





λυσαρια στ δημοτικου αγγλικα τετραδιο εργασιων

τραγούδια 2015 ξένα

παρθενια διασημων

Η συμβολική «παράδοση της σκυτάλης» από τον έως τώρα προεδρεύοντα της ΕΕ, πρωθυπουργό της Βουλγαρίας Μπόικο Μπορίσοφ στον νέο προεδρεύοντα, τον Αυστριακό καγκελάριο Σεμπάστιαν Κουρτς, έγινε χθες στο αυστριακό χειμερινό θέρετρο Σλάντμινγκ, στο πλαίσιο πανηγυρικής εκδήλωσης με τη συμμετοχή χιλιάδων επισκεπτών.


τραγούδια 2015 ξένα

ποτε θα δοθει το επιδομα τεκνων τελευταια δοση

Πέραν του προσφυγικού - μεταναστευτικού ζητήματος, στη διάρκεια της αυστριακής Προεδρίας θα υπάρξουν δύο ακόμη κεντρικές «προκλήσεις», το Brexit - η έξοδος της Βρετανίας από την ΕΕ και το πολυετές οικονομικό πλαίσιο του κοινοτικού προϋπολογισμού μετά το 2020, που, σύμφωνα με τον Αυστριακό καγκελάριο, λόγω του οικονομικού κενού που θα προκύψει με την αποχώρηση της Βρετανίας, θα πρέπει να αυξηθεί η αποτελεσματικότητα στον προϋπολογισμό της ΕΕ.


Η Αυστρία υποστηρίζει σε κάθε περίπτωση «μία Ευρώπη, που προστατεύει», γι αυτό και στην πρώτη θέση της ατζέντας θέτει τον αγώνα κατά της «παράνομης μετανάστευσης» και την «περισσότερη ασφάλεια στην Ευρώπη», θέματα που θα βρεθούν και στο επίκεντρο της προγραμματιζόμενης για την 20ή Σεπτεμβρίου Σύνοδο Κορυφής των αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων της ΕΕ στο Σάλτσμπουργκ.


Όπως επαναλαμβάνει με κάθε ευκαιρία ο Σεμπάστιαν Κουρτς, αντί των διαφωνιών ως προς την κατανομή των προσφύγων, το βάρος πρέπει να δοθεί στην προστασία των εξωτερικών συνόρων, υποστηρίζοντας ο ίδιος με έμφαση την δημιουργία κέντρων κράτησης προσφύγων εκτός Ευρώπης, την ανάγκη μεγαλύτερης βοήθειας επί τόπου, όπως επίσης τη διεύρυνση της εντολής αρμοδιοτήτων και την ενίσχυση της Frontex.


φαγητο delivery λευκωσια

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωσή του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ζητά τη συγκρότηση «Ειδικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής για τη διενέργεια Προκαταρκτικής Εξέτασης προκειμένου να διερευνηθούν τυχόν ευθύνες για το αδίκημα της απιστίας των διατελεσάντων Υπουργών Υγείας κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή, Ανδρέα Ξανθού και του αναπληρωτή του κ. Παύλου Πολάκη», σύμφωνα με το άρθρο περί Ποινικής Ευθύνης υπουργών.


φαγητο delivery λευκωσια

χειροπρακτης δημου γλυφαδα

«Όπως προκύπτει από τη δικογραφία που διαβιβάστηκε στην Βουλή στις 5/2/18 από την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου μεταξύ των θεμάτων που πρέπει να διερευνηθούν είναι και η μη τιμολόγηση φαρμάκων, που είχε ως αποτέλεσμα την αύξηση της ετήσιας φαρμακευτικής δαπάνης για το έτος 2015 από τον κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή τον οποίο η Εισαγγελέας φωτογραφίζει μεν, αλλά παραδόξως δεν κατονομάζει στη γνωστή δικογραφία», αναφέρει το κόμμα.


Στη Βουλή, σύμφωνα με τη ΝΔ, έχει ακόμη διαβιβαστεί «έγγραφο που συσχετίσθηκε με την διερευνώμενη δικογραφία και αφορά σε συγκεκριμένη καταγγελία αναφορικά με την τιμολόγηση φαρμάκων που έλαβε χώρα τον Δεκέμβριο του 2016 με Υπουργό Υγείας τον κ. Ανδρέα Ξανθό και αναπληρωτή τον κ. Παύλο Πολάκη».


Στο εν λόγω έγγραφο υπάρχει καταγγελία πως «κατά την τιμολόγηση του συγκεκριμένου δελτίου υπήρξε ζημία του δημοσίου κατά 40 εκ. ευρώ και επιβάρυνση των ασφαλισμένων με 100 εκ. ευρώ, ενώ περιγράφεται και περαιτέρω ζημία του Δημόσιου κατά εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ, λόγω συγκεκριμένων αποφάσεων των εν λόγω υπουργών που καταστρατηγούσαν συστηματικά τους νόμους περί τιμολόγησης φαρμάκων».




οι φιλοι μου ειναι λιγη

χανιωτη χαλκιδικη παραλια

Το δίκτυο δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες ενώ δεν αναφέρθηκαν θύματα ή ζημιές.


χανιωτη χαλκιδικη παραλια

σαλονι για μικρο μπαλκονι

ειδικός λογαριασμός διπαε

Οι Χούτι, οι οποίοι θεωρούνται προσκείμενοι στο Ιράν, έχουν εκτοξεύσει επανειλημμένα πυραύλους εναντίον του βασιλείου της Σαουδικής Αραβίας. Παρότι δεν έχουν προκαλέσει σοβαρές ζημιές, οι επιθέσεις αυτές συνέβαλαν στην κλιμάκωση της ήδη υψηλής έντασης ανάμεσα στο Ριάντ και την Τεχεράνη.


Η Σαουδική Αραβία κατηγορεί το Ιράν ότι προμηθεύει με υλικά και τεχνογνωσία για την κατασκευή πυραύλων τους Χούθι, οι οποίοι συνεχίζουν να ελέγχουν την πρωτεύουσα της Υεμένης Σαναά και μεγάλο μέρος της χώρας.


Το Ιράν από την πλευρά του διαψεύδει την κατηγορία.


Η Σαουδική Αραβία ηγείται μιας στρατιωτικής συμμαχίας που επενέβη στον πόλεμο στην Υεμένη τον Μάρτιο του 2015. Οι Χούτι είχαν αναγκάσει τον πρόεδρο Αμπντ Ράμπο Μανσούρ Χάντι να εξοριστεί και όδευαν να καταλάβουν όλη τη χώρα πριν επέμβει η συμμαχία.


Την 4η Νοεμβρίου, η Σαουδική Αραβία ανακοίνωσε ότι αναχαίτισε έναν βαλλιστικό πύραυλο πάνω από το αεροδρόμιο Βασιλιάς Χάλεντ του Ριάντ. Μετά την επίθεση η Σαουδική Αραβία επέβαλε πλήρη αεροπορικό, χερσαίο και θαλάσσιο αποκλεισμό στην Υεμένη. Το Ριάντ υποστήριξε ότι η κίνηση αυτή είχε στόχο να διακοπεί ο εφοδιασμός των Χούτι από το Ιράν.


Ο πόλεμος στην Υεμένη έχει στοιχίσει από τον Μάρτιο του 2015 τη ζωή σε πάνω από 10.000 ανθρώπους, έχει εκτοπίσει πάνω από δύο εκατομμύρια άλλους κι έχει φέρει το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού της χώρας στα πρόθυρα λιμού.


τρανσαμινασες ποιες ειναι

δεν θελω να ξερεις
Αποκλειστικό Cnn Greece: Συνελήφθη επ’ αυτοφώρω σπείρα Γεωργιανών

Σπείρα Γεωργιανών έπεσε στα χέρια της Αστυνομίας επ’ αυτοφώρω την ώρα που επιχειρούσαν να διαρρήξουν διαμερίσματα πολυκατοικίας στο κέντρο της Αθήνας.


τρανσαμινασες ποιες ειναι

προκυρηξη πυροσβεστικου σωματος 2014

Οι κακοποιοί έγιναν αντιληπτοί από τους ενοίκους της πολυκατοικίας οι οποίοι ειδοποίησαν τις Αρχές και αμέσως στήθηκε επιχείρηση καθώς σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του CNN Greece ένας από τους δράστες είχε εγκλωβιστεί στο μπαλκόνι διαμερίσματος.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr


Παρασκευή 26 Απριλίου 2019

πως βγαινει το αιμα απο τα τζιν

Κατά την διάρκεια της επίθεσης, σύμφωνα με πληροφορίες του RT, τραυματίστηκε η μία από τις δύο γυναίκες.


πως βγαινει το αιμα απο τα τζιν

τα κελιά ανασαίνουν

Ο εισαγγελέας της Γαλλίας επιβεβαίωσε ότι ο δράστης φώναζε «Αλλάχ Άκμπαρ», όπως αναφέρει η Le Journal.


Οι αρχές αντιμετωπίζουν το επεισόδιο αυτό ως πιθανή τρομοκρατική επίθεση. Παράλληλα όμως, δεν έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο ο δράστης να ήταν ψυχικά διαταραγμένος.


Ο άνδρας διέφυγε και καταζητείται.



TERROR IN FRANCE: Manhunt ongoing for the Muslim terrorist in Chalon-sur-Saône. Police ask not to distribute locations and pictures of op. pic.twitter.com/VaooQqFg2s

— Behind The News (@Behind__News) September 15, 2017


χορευτικο τμημα δημου πατρας

διαχωρισμός ζωνών

Η χειρουργική επέμβαση, που έγινε σε μια γυναίκα 49 ετών που έπασχε από νευροϊνωμάτωση τύπου Ι (μια γενετική ασθένεια που προκαλεί σοβαρές εκδηλώσεις στο δέρμα, τα μάτια και το νευρικό σύστημα), κατέστη δυνατή χάρη σε έναν δότη 21 ετών.


διαχωρισμός ζωνών

παρκιν τριπολη

«Η επέμβαση είναι τεχνικά επιτυχής», αναφέρει το ιατρικό δελτίο που εκδόθηκε μετά την ολοκλήρωσή της.


Περίπου 50 μεταμοσχεύσεις προσώπου έχουν γίνει στον κόσμο, εκ των οποίων 12 στην Ευρώπη και οι περισσότερες από αυτές στη Γαλλία. Η επέμβαση αποτελεί μέρος ενός πειραματικού πρωτοκόλλου, το οποίο έχει εγκριθεί από το Εθνικό Κέντρο Μεταμοσχεύσεων μετά τη θετική γνωμάτευση του Συμβουλίου Υγείας.




ο ανθρωπος ρολοι

ανω μερα φαγητο

ναυτικο νοσοκομειο αθηνων ιατροι οφθαλμιατροι
ΣΟΚ τα Χανιά: 69χρονος ασέλγησε σε 4χρονη – Συγκλονίζει η μητέρα

Παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης ξεκίνησε στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Χανίων η εκδίκαση της υπόθεσης του 69χρονου άνδρα που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος τετράχρονης κόρης γειτόνων του, στο Μόδι του δήμου Πλατανιά.


ανω μερα φαγητο

Στην κατάθεσή της, η μητέρα ανήλικης εξιστορεί το πώς συνέβη το περιστατικό της ασέλγειας σε βάρος της κόρης της. Αναφέρθηκε στις συνέπειες που είχε στην οικογένεια της η κακοποίηση και προσκόμισε την σχετική γνωμάτευση του ιατροδικαστή.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Ακόμη, η μητέρα έκανε λόγο για απειλές σε βάρος της οικογένειας από το περιβάλλον του δράστη.

Η δίκη πραγματοποιείται με την συνδρομή αστυνομικού που μεταφέρει στον κατηγορούμενο τα όσα αναφέρονται κατά την διάρκεια της εκδίκασης της υπόθεσης καθώς ο ίδιος έχει πρόβλημα ακοής.

Στον 69χρονο έχει επιβληθεί ποινή κάθειρξης 10 ετών, για την σεξουαλική κακοποίηση της 4χρονης εγγονής του πρώτου του εξαδέλφου.

Κατά την διαδικασία στο ακροατήριο του ΜΟΔ Ρεθύμνης, αποδείχθηκε, ότι ο εν λόγω κατηγορούμενος είχε κακοποιήσει και την 9χρονη τότε αδερφή του θύματος και για τον λόγο αυτό ο κύριος Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρεθύμνης, πρότεινε να διαβιβαστούν αντίγραφα της δικογραφίας στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων, για να ασκήσει ποινική δίωξη στον κατηγορούμενο, και για τις τελεσθείσες ασελγείς πράξεις σε βάρος της 9χρονής αδερφής του θύματος.

Το ΜΟΔ Ρεθύμνης έκανε δεκτή την πρόταση του Εισαγγελέα της έδρας και:

1ον) Επέβαλε ποινή κάθειρξης 10 ετών στον κατηγορούμενο δράστη του ειδεχθούς αυτού εγκλήματος

2ον) Διαβίβασε αντίγραφα προκειμένου να διερευνηθεί τυχόν ποινική ευθύνη και να ασκηθεί ποινική δίωξη κατά του κατηγορουμένου, για τελεσθείσες ασελγείς πράξεις, με χρόνο τέλεσης περίπου τα μέσα Οκτωβρίου 2007 σε βάρος της 9χρονης τότε (επίσης ανιψιάς του), αδερφής του 4χρονου θύματος.

Τον έβλεπε σαν παππού της

Ο 69χρονος με την οικογένειά του, έμεναν δίπλα στην οικογένεια της 4χρονης και μάλιστα, έχουν το ίδιο επίθετο, γι’ αυτό και πολλές φορές μπερδευόταν η αλληλογραφία τους. Έτσι, η μικρούλα, με τις δύο μεγαλύτερες αδελφές της πήγαιναν στο σπίτι του για να επιστρέφουν τα γράμματα και περνούσαν κάποια ώρα εκεί αφού τόσο ο ίδιος, όσο και η σύζυγός τους, τις κερνούσαν γλυκά και αναψυκτικά και είχαν αποκτήσει οικειότητα μαζί τους.

Σύμφωνα με όσα κατέθεσαν όμως στο δικαστήριο τα μεγαλύτερα κορίτσια, οι διαθέσεις του 69χρονου δεν άργησαν να φανούν, αφού δεν έχανε ευκαιρία να τις απομονώνει στην αποθήκη του - όπου είχε ένα τόξο με το οποίο τους άρεσε να παίζουν - και να τις αγγίζει στο πρόσωπο.

Μάλιστα, λίγες εβδομάδες πριν το συμβάν, ο ίδιος είχε αγκαλιάσει σφιχτά την μεγάλη αδελφή, κάνοντάς την να πονέσει και είχε ρουφήξει στον λαιμό την μεσαία, προκαλώντας της αηδία. Τα κορίτσια διηγήθηκαν τα περιστατικά στους γονείς, οι οποίοι απαγόρευσαν ρητά στις μικρές να ξαναπλησιάσουν το σπίτι.

Η μικρή όμως κατάφερνε να ξεφεύγει και να πηγαίνει κρυφά στον 69χρονο, τον οποίο όπως έλεγε «έβλεπε σαν παππού της».

Μία από αυτές ήταν και η Κυριακή 4 Νοεμβρίου του 2007, όταν οι γονείς είχαν αναθέσει στην μεγάλη αδελφή να προσέχει την 4χρονη, η οποία ήταν στην αυλή και έπαιζε με κάποια νεογέννητα σκυλάκια.

Λίγη ώρα μετά, επέστρεψε στο σπίτι και διηγήθηκε στη μητέρα της, το πως ο 69χρονος γείτονας προσπάθησε να τη βιάσει.

Το συμβάν πιστοποιεί και η ιατροδικαστική έκθεση που πραγματοποιήθηκε την αμέσως επόμενη ημέρα στο Νοσοκομείο Χανίων.

Πηγή: zarpanews.gr



δικαστησ κλιση

ποντικοπαγίδα βόλος

Για το θέμα πραγματοποιήθηκε σύσκεψη την Πέμπτη στο υπουργείο υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, υπό τον υπουργό Παναγιώτη Κουρουμπλή με τη συμμετοχή εκπροσώπων από το ΕΛΚΕΘΕ, βουλευτών και δημάρχων της περιοχής.


ποντικοπαγίδα βόλος

σεμιναρια διακοσμησης εσωτερικου χωρου

Όπως μεταδίδει το αθηναϊκό πρακτορείο, στη σύσκεψη έγινε ανασκόπηση όλων των ενεργειών που έχουν γίνει έως σήμερα σε όλα τα επίπεδα, ενώ διαπιστώθηκε ότι δεν υπάρχει ακόμα μελέτη που να εξηγεί το φαινόμενο στον Κορινθιακό και στον Πατραϊκό Κόλπο.


Διαπιστώθηκε επίσης, ότι οι μελέτες που έχουν γίνει σε άλλες περιοχές της Ευρώπης δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν με ασφάλεια για την περίπτωση του Κορινθιακού και του Πατραϊκού Κόλπου, επειδή στις περιοχές αυτές είναι ιδιαίτερες οι μορφολογικές και οι κλιματικές συνθήκες. Διαπιστώθηκε ακόμα, ότι τα δίχτυα αποτελούν την μόνη ως τώρα λύση για την αντιμετώπιση της... επιδρομής από τσούχτρες στον Κορινθιακό Κόλπο και την προστασία των λουομένων.


Η διενέργεια μελέτης σχετικά με τα αίτια της εμφάνισης μεδουσών στον Κορινθιακό κόλπο αναμένεται να ανατεθεί στο ΕΛΚΕΘΕ.


Ωστόσο, όπως μεταδίδει το patratimes.gr, σύμφωνα με ειδικούς του ΕΛΚΕΘΕ που συμμετείχαν στη σύσκεψη, η μελέτη αυτή για να ολοκληρωθεί θα χρειαστούν περίπου δύο χρόνια, καθώς για να βγουν ασφαλή συμπεράσματα θα πρέπει να γίνονται συνεχείς και περιοδικές μετρήσεις.


Επισημάνθηκε, ακόμα, ότι και η τοποθέτηση διχτυών δεν είναι βέβαιο ότι θα εξαλείψει το πρόβλημα, αλλά έχει περισσότερο κατασταλτικό χαρακτήρα, με στόχο να μειωθεί το πρόβλημα.



πιάνα αρκαδία

γρηγόρης βαλλιανάτος factory

αρσακειο ψυχικου αποφοιτοι

Το ''MED STAR'' μεταφέρει 33 φορτηγά, που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν έχουν υποστεί ζημιές.


γρηγόρης βαλλιανάτος factory

Εντός της ημέρας δεν αποκλείεται το πλοίο με τη βοήθεια ρυμουλκού να προσεγγίσει το λιμάνι της Ρόδου, προκειμένου να αποβιβάσει τα βαρέα οχήματα πριν την αναχώρησή του για τον Πειραιά.


Σημειώνεται ότι το οχηματαγωγό είχε αναχωρήσει με 30 άτομα πλήρωμα και δύο οδηγούς φορτηγών από τη Ρόδο με προορισμό τη Σαντορίνη όταν εκδηλώθηκε πυρκαγιά στο μηχανοστάσιο του, στη θαλάσσια περιοχή δύο ναυτικά μίλια βορειοδυτικά της Ρόδου



ζεπ μπλάτερ wikipedia

δημαρχειο νεα ερυθραια

θεοφανία παπαθωμά γρηγόρης πετράκος
Έγκλημα στη Ζάκυνθο: Προβληματισμός στις Αρχές - Το θύμα είχε ραντεβού με τον δολοφόνο;

Το τμήμα Ασφάλειας Ζακύνθου εξακολουθεί να ερευνά την υπόθεση της άγριας δολοφονίας ενός 70χρονου συνταξιούχου ταχυδρόμου, ο οποίος βρέθηκε νεκρός μέσα στο ίδιο του το όχημα στις Βολίμες Ζακύνθου.


δημαρχειο νεα ερυθραια

συνταγες για κρεμα για τουρτα

Οι αστυνομικές αρχές του νησιού, ερευνούν την υπόθεση, προσπαθώντας με τα ελάχιστα στοιχεία που έχουν στην διάθεση τους, να ξετυλίξουν το κουβάρι της δολοφονίας. Από το πρωί της Δευτέρας έχουν γίνει προσαγωγές στο Αστυνομικό τμήμα Ζακύνθου για καταθέσεις, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει προκύψει κάτι το σημαντικό από αυτές.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Οι τρεις που πέρασαν το «κατώφλι» του Αστυνομικού τμήματος είναι άνθρωποι του στενού περιβάλλοντος του άτυχου 70χρονου, οι οποίοι κατά το παρελθόν είχαν προστριβές με τον ηλικιωμένο άντρα, κυρίως για οικονομικά θέματα.

Η ερημική τοποθεσία που βρέθηκε το φορτηγάκι με το άψυχο σώμα του 70χρονου, προβληματίζει τις αρχές του νησιού και φουντώνει τα σενάρια, να είχε το θύμα ραντεβού με το δολοφόνο του. Ακόμα σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, πάνω του δεν βρέθηκαν χρήματα και στο πορτοφόλι του βρέθηκαν μόνο μερικά κέρματα.

Οι πληροφορίες που συγκέντρωσε η Ασφάλεια Ζακύνθου για το θύμα κάνουν λόγο για έναν άνθρωπο με έντονη ζωή, στην διάρκεια της οποίας έκανε τρεις γάμους και απέκτησε τέσσερα παιδιά από τις τρεις συζύγους του. Κι ενώ τα πρώτα του παιδιά φέρονται να είναι ενηλικιωμένα και αποκαταστημένα, τα δύο μικρότερα που βρίσκονται στην ηλικία της εφηβείας και έχουν χάσει τη μητέρα τους πριν λίγα χρόνια και τώρα, μετά το θάνατο του πατέρα τους, μένουν ορφανά.

Η Αστυνομία από διερευνά το παρελθόν του θύματος και όλες τις υποθέσεις που κατά καιρούς τον είχαν απασχολήσει και ενδέχεται να είχαν δημιουργήσει προηγούμενα ικανά να οπλίσουν το χέρι του δράστη του εγκλήματος. Στη Ζάκυνθο κλήθηκε λόγω της σοβαρότητας του συμβάντος και ιατροδικαστής από την υπηρεσία της Πάτρας που διενήργησε έλεγχο στον τόπο του εγκλήματος.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ


Ζάκυνθος: Συνεχίζονται οι έρευνες για το δολοφόνο του 70χρονου στο χωριό Βολίμες
01
Ζάκυνθος: Συνεχίζονται οι έρευνες για το δολοφόνο του 70χρονου στο χωριό Βολίμες

χ ξ σ shirt

Ο Χέφνερ γεννήθηκε στις 9 Απριλίου του 1926 στο Σικάγο και έγινε εκατομμυριούχος όταν είχε την ιδέα να δημιουργήσει το Playboy το 1953.


χ ξ σ shirt

πωλησεις σπιτιων νεα φιλαδελφεια

θαυματουργες παναγιες

Η ανακοίνωση του θανάτου του έγινε από τον επίσημο λογαριασμό του περιοδικού στο Τwitter.


«Ο άνδρας είδωλο και ιδρυτής του Playboy Χιού Χέφνερ πέθανε. Ήταν 91 ετών. Ας αναπαυθεί εν ειρήνη».


Την ανακοίνωση συνόδευε μια μικρή φωτογραφία που έγραφε μια από τις πιο χαρακτηριστικές του ατάκες:



Η ζωή είναι πολύ μικρή για να ζεις το όνειρο κάποιου άλλου.




American Icon and Playboy Founder, Hugh M. Hefner passed away today. He was 91. #RIPHef pic.twitter.com/tCLa2iNXa4

— Playboy (@Playboy) September 28, 2017

πιτσαριες κατερινης

τεστ εγκυμοσύνης χωρις αποτελεσμα
συνταξη ανασφαλιστων υπερηλικων ογα
ΣΟΚ: Νεκρή η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος Καρολίνα Κάλφα

Θλίψη στο δημοσιογραφικό χώρο έχει προκαλέσει η είδηση του τραγικού θανάτου της παρουσιάστριας και δημοσιογράφου, Καρολίνας Κάλφα.


πιτσαριες κατερινης

Η άτυχη γυναίκα βρήκε τραγικό θάνατο μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε στη μονοκατοικία που έμενε στην Ποτίδαια Χαλκιδικής.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Η Καρολίνα Κάλφα εντοπίστηκε από τους πυροσβέστες νεκρή μέσα στο σπίτι της.

Τη δυσάρεστη είδηση επιβεβαίωσε ο δημοσιογράφος, Μάνος Τσαγκαράκης, ο οποίος έγραψε στο προφίλ του στο Facebook: «Του έλειπε του Παράδεισου ένας άγγελος και πήρε εσένα… Καλή ανάπαυση Καρολίνα μου, δεν θα σε ξεχάσω ποτέ».

Η Καρολίνα Κάλφα υπήρξε παρουσιάστρια ειδήσεων στον ΑΝΤ1, αρθρογραφούσε σε έντυπα, ενώ εργάσθηκε και στο ALTER μέχρι την ημέρα που έκλεισε.


γερμανου ιωαννου χωρισμος

πως να λαμπουν τα μαλλια μου

Το χρηματοπιστωτικό σύστημα της Λετονίας έχει κλονιστεί τις τελευταίες ημέρες από τους ισχυρισμούς των ΗΠΑ ότι μια κορυφαία τράπεζα της χώρας εμπλέκεται σε ξέπλυμα μαύρου χρήματος και στη συνέχεια από τη σύλληψη του διοικητή της κεντρικής τράπεζας, Ίλμαρς Ρίμσεβιτς.


γερμανου ιωαννου χωρισμος

κριθαρακι στο ματι φωτογραφιες

Ο ισχυρισμός του Ρίμσεβιτς ότι στοχοποιήθηκε διότι προσπαθεί να καταπολεμήσει τη διαφθορά ίσως επιδεινώσει τις ανησυχίες για τη διαφάνεια του τραπεζικού κλάδου στη χώρα, σχολιάζει το Reuters.


«Δεν έχω ζητήσει δωροδοκία ούτε έχω χρηματιστεί», δήλωσε ο διοικητής Ίλμαρς Ρίμσεβιτς σε συνέντευξη Τύπου, σημειώνοντας πως:



Έχω στοχοποιηθεί από κάποιες εμπορικές τράπεζες της Λετονίας που θα θέλουν να καταστρέψουν το όνομα της χώρας.



Ούτε η αστυνομία ούτε η αρχή κατά της διαφθοράς έχουν δώσει λεπτομέρειες για το ποσό των 100.000 ευρώ που υποτίθεται ότι ζήτησε να λάβει ως δωροδοκία ο Ρίμσεβιτς, ο οποίος είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.


Τη Δευτέρα, ο πρωθυπουργός Μάρις Κουτσίνσκις κάλεσε τον κεντρικό τραπεζίτη να παραιτηθεί. Σήμερα, η στάση του φάνηκε να αμβλύνεται καθώς δήλωσε ότι δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο οι κατηγορίες περί χρηματισμού να αποτελούν απόπειρα σπίλωσης του κύρους των αρχών της χώρας.


Η καταγγελία σε βάρος του Ρίμσεβιτς προήλθε από τη Norvik Bank, μια μικρή λετονική τράπεζα, δήλωσε ο πρωθυπουργός σε ανακοίνωση, προσθέτοντας ότι οι ιδιοκτήτες της Norvik δεν έχουν δώσει αποδείξεις κάποιας παρατυπίας παρόλο που αυτό τους «έχει ζητηθεί κατ’ επανάληψη».


«Εάν οι ιδιοκτήτες της Norvik Bank έχουν αποδείξεις ότι η διοίκηση της Τράπεζας της Λετονίας ζήτησε από τον πρόεδρο της Τράπεζας της Λετονίας ή άλλον κρατικό αξιωματούχο της Λετονίας να προχωρήσει σε παράνομες ενέργειες, ζητώ οι αποδείξεις να δοθούν στην Υπηρεσία Πρόληψης και Καταπολέμησης της Διαφθοράς», δήλωσε ο Κουτσίνσκις.


Η Norvik Bank δεν απάντησε άμεσα στο αίτημα του Reuters για σχολιασμό.


Οι εικασίες σε βάρος του Ρίμσεβιτς και η προειδοποίηση από της ΗΠΑ ότι θέλουν να επιβάλουν κυρώσεις στην ABLV Bank έχουν φέρει στο προσκήνιο τις ανησυχίες για μια σειρά μικρών τραπεζών που δραστηριοποιούνται στη Λετονία, συχνά λειτουργώντας εξ ονόματος πελατών που εδρεύουν στο εξωτερικό.


Η αρμόδια υπηρεσία οικονομικού εγκλήματος του αμερικανικού υπουργείου Οικονομικών (FinCEN) κατηγόρησε την ABLV Bank, την τρίτη μεγαλύτερη τράπεζα της Λετονίας, στις 13 Φεβρουαρίου για ξέπλυμα μαύρου χρήματος και ότι βοήθησε να υπονομευθούν οι κυρώσεις σε βάρος της Βόρειας Κορέας.


ελαφρες κυτταρικες αλλοιωσεις

«Ψάχνουμε τον καταλληλότερο άνθρωπο για την θέση αυτή. Δεν θα αναλάβουμε την πρωθυπουργία ούτε εγώ και ούτε ο Ντι Μάιο», δήλωσε ο Σαλβίνι και εξήγησε ότι «όποιος και να είναι ο άνθρωπος αυτός, θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην οριστικοποίηση του προγράμματος και ίσως, μπορεί να το έχει ήδη κάνει».


ελαφρες κυτταρικες αλλοιωσεις

αντωνυμο του υπερμετρος

αποστολη λουλουδιων ξανθη

«Την Δευτέρα ή θα ολοκληρωθούν όλα, ή θα σημαίνει ότι κάναμε τεράστια δουλειά, μέσα σε πολύ λίγο χρόνο, για την οποία κάποιοι θα μας είναι ούτως ή άλλως ευγνώμονες», πρόσθεσε ο γραμματέας της Λέγκα. Μιλώντας σε συγκέντρωση στην πόλη Αόστα της βορειοδυτικής Ιταλίας, είπε επίσης ότι «είναι εκ φύσεως αισιόδοξος, αλλά συγχρόνως, είναι άνθρωπος που χαρακτηρίζεται και από ρεαλισμό».


Ο Ματέο Σαλβίνι κάλεσε κάποιους συμμάχους (με αναφορά στην κεντροδεξιά) να μην προχωρούν σε αρνητικά σχόλια σχετικά με την διαπραγμάτευση η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη, από την στιγμή που δεν γνωρίζουν το περιεχόμενό της.


τσιμεντενιο κασπω

Όπως ξεκαθάρισε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου, «έχει δοθεί εντολή στον ΟΓΑ να προχωρήσει άμεσα, μέσω των υπηρεσιών του, σε μια προεκτίμηση των ζημιών, ώστε να κατατεθούν τα δικαιολογητικά από τους αγρότες και να εισπράξουν το συντομότερο δυνατό οι αγρότες τις αποζημιώσεις τους».


τσιμεντενιο κασπω

αλεξανδρος σταυρου και μαριαννα τουμασατου

Μιλώντας στο Πρακτορείο 104,9Fm, ο Βαγγέλης Αποστόλου διευκρίνισε πως οι ασφαλιστικά ενήμεροι αγρότες θα καταθέσουν τις αιτήσεις τους και το αργότερο σε 6 μήνες θα τους καταβληθούν τα ποσά.


Σε ότι αφορά τους αγρότες που έχουν οφειλές, ο κ. Αποστόλου σημείωσε πως μπορούν να προχωρήσουν σε ρύθμιση και να καταβάλουν ένα πολύ μικρό ποσό, ώστε να αποζημιωθούν και εκείνοι.


«Για εμάς ο αγροτικός κόσμος είναι το νούμερο 1 στην παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας» υποστήριξε ο κ. Αποστόλου, τονίζοντας ότι η κυβέρνηση έχει εξασφαλίσει τα εργαλεία για να βοηθήσει τον αγροτικό κόσμο. Σημείωσε ότι παρά τις δεσμεύσεις της χώρας έναντι των δανειστών έχει προχωρήσει σε σειρά παρεμβάσεων υπέρ των αγροτών, για να προσθέσει ότι , τόσο με τα κοινοτικά κονδύλια όσο και με τη κάρτα του αγρότη, θα δοθεί ώθηση στην αγροτική παραγωγή.



ψυγειο αυτοκινητου τουοτα hilux

βρακασ δημοσθενησ

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο κ. Μανιός τόνισε ότι «το δυστύχημα εμπεριέχει το ταξικό στοιχείο. Τι να πω; Επειδή ήταν παιδί πλουσίου, είχε καλό αυτοκίνητο ή επειδή ήταν παιδί πλουσίου, δεν είχε μάθει να σέβεται τη ζωή των άλλων;

Το ότι υπάρχουν γρήγορα αυτοκίνητα είναι ένας ταξικός παραλογισμός, διότι απευθύνεται σ' έναν πολύ πλούσιο. Εγώ δεν μπορώ να αγοράσω τέτοιο αυτοκίνητο. Ο άλλος το παίρνει εύκολα. Αυτή η ευκολία δημιουργεί μια κατάσταση στον ίδιο ότι 'δε βαριέσαι, όλα είναι δικά μου'».


βρακασ δημοσθενησ

ηλεκτρικη βουρτσα μαλλιων για μπουκλες

ο καλυτερος οδοντιατρος αθηνα

Πέμπτη 25 Απριλίου 2019

οι περιπετειες του μπομπιρα

ερυθρεσ αττικησ καιροσ
Κρήτη: Ζευγάρι δανειοληπτών «κούρεψαν» χρέος πάνω από μισό εκατομμύριο ευρώ

Μία μεγάλη ανάσα πήρε ζευγάρι δανειοληπτών στο Ηράκλειο μετά την απόφαση του Ειρηνοδικείου να γίνει «κούρεμα» του χρέους τους πάνω από μισό εκατομμύριο ευρώ!


οι περιπετειες του μπομπιρα

ανιχνευτης μεταλλων

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, πρόκειται για ένα τρίτεκνο ζευγάρι οφειλετών που είχε χρέη στις τράπεζες που άγγιζαν τα 603.548, 26 ευρώ με το δικαστήριο να τα «κουρεύει» κατά 510.934,86 ευρώ (κατά 85%).




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Οι οφειλέτες

Ένα παντρεμένο ζευγάρι, ηλικίας 51 και 53 ετών, έχοντας τρία παιδιά (το ένα ανήλικο) όφειλαν συνολικά 603.548,26 ευρώ.

Και οι δύο σύζυγοι είναι δημόσιοι υπάλληλοι που εργάζονται σε δομές υγείας της Κρήτης.

Ο σύζυγος οφείλει: 300.554,53 ευρώ

Η σύζυγος οφείλει: 302.993,73 ευρώ

Τα εισοδήματα και περιουσιακά στοιχεία

Το ζευγάρι διαθέτει εισόδημα μόνο από μισθούς του Δημοσίου, ετησίως 36.447,33 (13.249.98 ευρώ, ο σύζυγος και 23197,35 ευρώ η σύζυγος).

Περιουσιακά στοιχεία που έχει στην κυριότητα τους είναι:

Μία ισόγεια κατοικία 119,20 τ. μ σε οικόπεδο επιφάνειας 674,78 τ. μ, κατά 50%, εξ αδιαιρέτου ο καθένας.

Η απόφαση του δικαστηρίου

Το Δικαστήριο του Ηρακλείου, παρά τις αιτιάσεις και ενστάσεις των αντιδίκων τραπεζών «περί παράβασης του καθήκοντος ειλικρίνειας, περί αοριστίας, περί δόλου κ. α», με την υπαρ.345/2018 απόφαση του, όρισε:

  • Δέχεται, τις αιτήσεις των οφειλετών και τις συνεκδικάζει.
  • Ρυθμίζει, κατά τρόπο οριστικό τα χρέη του αιτούντος συζύγου, με μηνιαίες καταβολές προς τις πιστώτριες τράπεζες επί μια πενταετία, με την καταβολή 300,00 ευρώ, μηνιαίως συμμέτρως διανεμόμενο μεταξύ των απαιτήσεων των πιστωτριών του
  • Ρυθμίζει, κατά τρόπο οριστικό τα χρέη της αιτούσας με μηνιαίες καταβολές προς τις πιστώτριες τράπεζες επί μια πενταετία, με την καταβολή 300,00 ευρώ, μηνιαίως συμμέτρως διανεμόμενο μεταξύ των απαιτήσεων των πιστωτριών της
  • Εξαιρεί της εκποίησης την μοναδική κατοικία τους
  • Χορηγεί περίοδο χάριτος πενταετία
  • Επιβάλλει στον οφειλέτη για την διάσωση της κατοικίας, το ποσό των 157,25 ευρώ το μήνα για χρονικό διάστημα 180 μηνών.(15 έτη)
  • Επιβάλλει στην οφειλέτρια για την διάσωση της κατοικίας, το ποσό των 157,25 ευρώ το μήνα για χρονικό διάστημα 180 μηνών.(15 έτη)
  • «Κουρεύει» το χρέος των οφειλετών, κατά μέσω όρο, κατά 85%

Πηγή: cretapost.gr


ο καιρος στη ζυριχη σημερα

O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 841,28 μονάδες, σημειώνοντας ήπια άνοδο 0,50%.


ο καιρος στη ζυριχη σημερα

στο παρα πεντε επεισοδιο 15 2ου κυκλου

Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 50,715 εκατ. ευρώ, ενώ διακινήθηκαν 36.308.888 μετοχές.


Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωσε άνοδο σε ποσοστό 0,27%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύθηκε σε ποσοστό 1,12%.


Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης, τη μεγαλύτερη άνοδο κατέγραψαν οι μετοχές της Motor Oil (+3,85% στα 19,94 ευρώ), της Aegean Airlines (+3,23% στα 8,62 ευρώ), της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ (+2,17% στα 4,945 ευρώ), της Viohalco (+1,65% στα 3,69 ευρώ), της ΔΕΗ (+1,50% στα 2,30 ευρώ) και της Μυτιληναίος (+1,39% στα 9,50 ευρώ).


Αντιθέτως, τη μεγαλύτερη πτώση σημείωσαν οι μετοχές της Πειραιώς (-0,84% στα 3,560 ευρώ), της Coca Cola HBC (-0,54% στα 27,54 ευρώ), των ΕΛΠΕ (-0,50% στα 8,00 ευρώ) και της Τέρνα Ενεργειακή (-0,40% στα 4,98 ευρώ).


Από τους επιμέρους δείκτες, τη μεγαλύτερη άνοδο σημείωσαν οι δείκτες της Τεχνολογίας (+3,17%) και του Πετρελαίου (+2,50%), ενώ με απώλειες έκλεισαν οι δείκτες των Τροφίμων (-0,54%) και των Τραπεζών (-0,05%).


Τον μεγαλύτερο όγκο συναλλαγών παρουσίασαν η Εθνική και η Eurobank διακινώντας 10.998.427 και 6.338.148 μετοχές, αντιστοίχως.


Τη μεγαλύτερη αξία συναλλαγών σημείωσαν η Eurobank με 5,496 εκατ. ευρώ και ο ΟΠΑΠ με 4,091 εκατ. ευρώ.


Ανοδικά κινήθηκαν 84 μετοχές, 30 πτωτικά και 27 παρέμειναν σταθερές.


Τη μεγαλύτερη άνοδο σημείωσαν οι μετοχές: Κέκροψ +19,74%, Lavipharm +14,72%, Δρομέας +10,10% και Βογιατζόγλου Systems +9,40%.


Τη μεγαλύτερη πτώση κατέγραψαν οι μετοχές: Dionic -18,83%, Medicon -15,66%, Pasal -14,19% και Logismos -9,09%.



χριστίνα στεφανίδη αναλογιες

οι χρήσιμοι ηλίθιοι

Αλεξανδρούπολη: Μακάβριο εύρημα σε παραλία - Βρέθηκε σορός άνδρα σε προχωρημένη σήψη

Η σορός ενός άνδρα, αγνώστων λοιπών στοιχείων εντοπίστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (3/3), στην παραλία Άνθειας Απαλού στην Αλεξανδρούπολη, και συγκεκριμένα στην περιοχή Γαριδοτροφείου.


οι χρήσιμοι ηλίθιοι

Στο σημείο έσπευσαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής όπου διαπίστωσαν την ύπαρξη σε πολύ προχωρημένη σήψη της εν λόγω σορού, μερικώς αποστεωμένη και ύψους περίπου 1,80cm, η οποία έφερε στο κάτω μέρος γκρι ενεπίγραφη φόρμα και πάνω από αυτή έτερη φόρμα χρώματος γκρι-μπλε, στο πάνω μέρος καφέ-μπεζ πουκάμισο, πάνω από αυτό μπεζ μπλούζα, πάνω από αυτή μαύρο δερμάτινο μπουφάν και πάνω από αυτό μπλε φούτερ με γκρι γράμματα, γκρι παπούτσια αθλητικού τύπου με λευκή σόλα και κορδόνια, καθώς επίσης έφερε μαύρο κασκόλ στο λαιμό.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης, ενώ η ανωτέρω σορός μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Έβρου για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.



διωξτε τις αραχνες
winx flora oyuncak bebek

να παρατηρήσει

Όπως μετέδωσε το Ράδιο Θεσσαλονίκη, ο Σκοπιανός πρωθυπουργός μαζί με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και με τις συζύγους τους θα διανυκτερεύσουν σε κάμπινγκ στην Κασσάνδρα, απ' όπου αναμένεται να αναχωρήσουν αργά το μεσημέρι της Κυριακής.


να παρατηρήσει

σφακιανακης fantasia τιμη φιαλης

παιδικες ταινιες νεμο

Η επίσκεψη θα είναι αυστηρά ιδιωτική, χωρίς να έχουν προγραμματιστεί επαφές πολιτικής φύσης.


Εξάλλου, ο Ζόραν Ζάεφ επισκέπτεται συχνά τη Χαλκιδική, καθώς, όπως είναι γνωστό, διατηρεί εξοχική κατοικία στα Νέα Μουδανιά με τον αδερφό του.


οι θρυλοι του ηρακλη

ονειροπόληση συνωνυμα

Υπενθυμίζεται ότι η Σαουδική Αραβία, μαζί με Αίγυπτο, Μπαχρέιν και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα έχουν επιβάλλει κυρώσεις στο Κατάρ, σύμμαχο όπως και αυτές με τις ΗΠΑ, ενώ έχει διακόψει κάθε μεταφορική σύνδεση με τη χώρα, κατηγορώντας το μικροσκοπικό εμιράτο για υποστήριξη τρομοκρατίας, κάτι που εκείνο αρνείται.


οι θρυλοι του ηρακλη

κόκκινα δάνεια ορισμός

Το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων SPA της Σαουδικής Αραβίας ανέφερε πως το συνοριακό σημείο διέλευσης στην Σαλβά θα ανοίξει για Καταριανούς που έρχονται για προσκύνημα, χωρίς να χρειαστούν ηλεκτρονικές άδειες διέλευσης.


Η δήλωση ότι θα επιτραπεί η διέλευση σε προσκυνητές, όχι μόνο όσων έρχονται οδικώς αλλά και όσων φθάνουν στα δύο αεροδρόμια του σαουδαραβικού βασιλείου με πτήσεις από άλλες χώρες, έγινε μετά τη συνάντηση του διαδόχου της Σαουδικής Αραβίας, πρίγκηπα Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν, και του καταριανού σεΐχη, Ταμίμ μπιν Χαμάντ Αλ Θανί.


Το Κατάρ πάντως είχε κατηγορήσει τους Σαουδάραβες ότι πολιτικοποίησαν το ιερό προσκύνημα, που αποτελεί θρησκευτική υποχρέωση τουλάχιστον μια φορά στη ζωή κάθε μουσουλμάνου, και τον περασμένο μήνα απευθύνθηκε στον ειδικό απεσταλμένο των Ηνωμένων Εθνών για θρησκευτικές ελευθερίες, εκφράζοντας την ανησυχία του για τα εμπόδια που θα αντιμετωπίσουν όσοι Καταριανοί θέλουν να ταξιδέψουν στη Μέκκα φέτος.


αγροτεμαχια στην ημαθια

γρανιτες χρωματολογιο
Προσοχή! Για δέκα ώρες χωρίς νερό η Θεσσαλονίκη την Τρίτη (31/07)

Χωρίς νερό θα είναι την Τρίτη (31/07), περιοχές κοντά στο κέντρο της πόλης για χρονικό διάστημα δέκα ωρών (από τις 8 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα) εξαιτίας εργασιών αποκατάστασης διαρροής παλαιού αγωγού από χυτοσίδηρο Φ200mm στην συμβολή των οδών Λεωφόρος Βασιλέως Γεωργίου Α' με Μπιζανίου του Δήμου Θεσσαλονίκης, ανακοίνωσε η Εταιρεία Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης (ΕΥΑΘ).


αγροτεμαχια στην ημαθια

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση, λόγω των εργασιών θα υπάρξει διακοπή υδροδότησης κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Λεωφόρος Βασιλέως Γεωργίου Α', Μ. Αλεξάνδρου, Β. Όλγας, Καυταντζόγλου, Αρχαιολογικού Μουσείου, Αλεξάνδρου Μιχαηλίδη, Σπάρτης, Βελισσαρίου, καθώς και στις παρακείμενες σε αυτές οδούς του δήμου Θεσσαλονίκης. Οι εργασίες που θα εκτελεστούν κρίνονται απαραίτητες για την αποκατάσταση της καλής λειτουργίας του δικτύου στην περιοχή και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατό ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης



αλιμονο καραοκε

βαθμολογια πρωταθληματος καζακσταν

λαικη με βιολογικα

Η κατάρτιση των πινάκων πραγματοποιήθηκε με βάση τα κριτήρια της αντίστοιχης Δημόσιας Πρόσκλησης Νο 11/2018, όπως αυτή είχε εγκριθεί από το ΑΣΕΠ, μέσω του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος (ΟΠΣ) του ΟΑΕΔ.


βαθμολογια πρωταθληματος καζακσταν

μπουζουκια θεσσαλονικη 2014 dekemvri

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας, το πρόγραμμα απευθύνεται σε άνεργους πτυχιούχους ανώτατων εκπαιδευτικών και τεχνολογικών ιδρυμάτων ηλικίας 22-29 ετών, που θα εργαστούν σε υπουργεία και εποπτευόμενους δημόσιους φορείς, με διάρκεια 12 μηνών και συνολικό προϋπολογισμό 90 εκατ. ευρώ.


Στόχοι του προγράμματος είναι:



  • η άμεση απόκτηση εργασιακής εμπειρίας των νέων πτυχιούχων στο επιστημονικό αντικείμενο,

  • η θεσμική αναβάθμιση του Δημοσίου, μέσω συγκεκριμένων project, που εκτελεί υψηλά καταρτισμένο νέο εργατικό δυναμικό,

  • η αντιμετώπιση του φαινομένου της διαρροής του επιστημονικού δυναμικού νεαρής ηλικίας σε άλλες χώρες προς αναζήτηση εργασίας.


Οι ακαθάριστες μηνιαίες αμοιβές των ωφελουμένων ορίζονται:



  • για την κατηγορία πανεπιστημιακής εκπαίδευσης έως τα 1.040 ευρώ,

  • για την κατηγορία τεχνολογικής εκπαίδευσης έως τα 990 ευρώ, ενώ για ωφελούμενους οι οποίοι διαθέτουν μεταπτυχιακό τίτλο ή διδακτορικό δίπλωμα, οι ανωτέρω αποδοχές προσαυξάνονται, μηνιαίως, κατά 50 ευρώ ή 100 ευρώ, αντίστοιχα.


«Με δράσεις, όπως η ψηφιοποίηση του αρχείου του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ), η εκπόνηση μελετών αναβάθμισης και περιβαλλοντικής βελτίωσης των νοσοκομείων της χώρας, αλλά και ο σχεδιασμός και η υλοποίηση παρεμβάσεων ατομικής και ομαδικής συμβουλευτικής για νέους στις φυλακές, το πρόγραμμα αξιοποιεί ένα νέο επιστημονικό δυναμικό σε θέσεις και δράσεις με άμεσα θετικό κοινωνικό αποτύπωμα» σημειώνει το υπουργείο Εργασίας.


Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται σχετικά στο http://www.oaed.gr/.


ελαφρυ τζοκινγκ

Ο υπουργός Οικονομικών οικοδόμησε την ομιλία του στο ερώτημα «πώς θα μπορέσουμε να βρούμε λύσεις ώστε τα παιδιά μας να έχουν μεγαλύτερη ευημερία από τους γονείς τους». Στη βάση αυτή υπογράμμισε πως η μεσαία τάξη έχει απολέσει μεγάλο μέρος του εισοδήματος της διεθνώς.


ελαφρυ τζοκινγκ

«Η μεσαία τάξη χτυπιέται παντού και στις ΗΠΑ και την Ευρώπη», τόνισε. Στη βάση αυτή σημείωσε πως αν και το αφήγημα της ΝΔ είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κατέστρεψε την μεσαία τάξη, ωστόσο αυτό δεν προκύπτει από τα στοιχεία.


Ο υπουργός τόνισε πως το ζητούμενο είναι να μην αναμένεται πρώτα να έλθει η ανάπτυξη και ύστερα να μοιραστεί το αποτέλεσμα της. «Θα βρούμε μια ισορροπία ή θα ξαναπούμε από την αρχή θα αυξηθεί η πίτα και μετά; Για εμάς ανάπτυξη χωρίς σχολικά γεύματα, χωρίς επιδόματα, χωρίς την κοινωνία μαζί δεν υπάρχει», είπε.


Αναφερόμενος στο χρέος τόνισε πως η κυβέρνηση διασφάλισε ένα καθαρό διάδρομο 15ετίας, ώστε η χώρα να πορευθεί με ασφάλεια. Απαντώντας στις αιτιάσεις της ΝΔ που υποστήριξε πως το ΔΝΤ έλεγε ότι το χρέος ήταν βιώσιμο, ο κ. Τσακαλώτος σημείωσε πως η παραδοχή αυτή έγινε διότι είχαν προ - συμφωνηθεί οι ρυθμοί ανάπτυξης. «Οι ρυθμοί ανάπτυξης δεν συμφωνούνται», τόνισε.


Ο ίδιος απέρριψε και την κριτική πως το πρώτοι εξάμηνοι διακυβέρνησης του ΣΥΡΖΙΑ κόστισε στην Ελλάδα 80, 100 ή 200 δισ. ευρώ όπως έχουν πει ο Κλάους Ρέγκλινγκ του ESM και ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας. «Δεν είναι σοβαρό να συγκρίνουμε προβλέψεις. Για αυτό δεν έχω απαντήσει στον Ρέγκλινγκ και δεν έχω απαντήσει και στο Στουρνάρα», ανέφερε σχετικά.


Ο ίδιος επέκρινε τους Ευρωπαίους αξιωματούχους για τη στάση τους απέναντι στην Ελλάδα. «Αυτοί οι άνθρωποι που μιλάνε για την λιτότητα, δεν έχουν καταφέρει ούτε ένα δημοσιονομικό στόχο να πετύχουν», είπε χαρακτηριστικά.




χριστουγεννιατικες συνταγες δρισκα
rip cd on line

village cosmos προσφορες

Ο Χαράλαμπος Ταϊγανίδης κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στα 100μ. ύπτιο κατηγορίας S12. Χάλκινα μετάλλια κατέκτησαν οι Αντώνης Τσαπατάκης στα 100μ. πρόσθιο SB4 και Γεράσιμος Λιγνός στα 100μ. ύπτιο S13, καθώς και η Αλεξάνδρα Σταματοπούλου στα 50μ. ύπτιο κατηγορίας S3, σημειώνοντας παράλληλα και πανελλήνιο ρεκόρ.


village cosmos προσφορες

toms τσαντα

οικοπεδα σε θρακομακεδονες

Οι τέσσερις μεγάλες νίκες


O κάτοχος δέκα παραολυμπιακών μεταλλίων, Χαράλαμπος Ταϊγανίδης, αν και σημείωσε την δεύτερη θέση στα προκριματικά (1:05.59), στον τελικό δεν είχε πρόβλημα να βρεθεί στην κορυφή του αγωνίσματος. Με επίδοση 1:01.82, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, αφήνοντας στην δεύτερη θέση τον Αμερικανό Τάκερ Ντιπρί (1:03.08) και στην τρίτη τον Βραζιλιάνο Τόμαζ Ρόκα Ματέρα. Αυτό είναι το ένατο μετάλλιο σε παγκόσμιο πρωτάθλημα για τον κορυφαίο Έλληνα κολυμβητή της τελευταίας 10ετίας και το έβδομο χρυσό. Τελευταία φορά που είχε ανέβει στο βάθρο των νικητών ήταν το 2010, όταν ήταν δεύτερος στα 100μ. ύπτιο και τρίτος στα 50μ. ελεύθερο.


O Αντώνης Τσαπατάκης, όπως το 2015 στην Γλασκώβη, έτσι και στο Μεξικό, βρέθηκε στο πόντιουμ των νικητών στα 100μ. πρόσθιο SB4. Κατετάγη τρίτος με επίδοση 1:45.12 και έφτασε πλέον τα τέσσερα μετάλλια σε παγκόσμια πρωταθλήματα.


Ο 22χρονος Γεράσιμος Λιγνός, στην παρθενική του εμφάνιση σε παγκόσμιο πρωτάθλημα, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα 100μ. ύπτιο S13, με χρόνο 1:09.57.


Γ. Λιγνός 2


Η Αλεξάνδρα Σταματοπούλου κατέκτησε την τρίτη θέση στα 50μ. ύπτιο κατηγορίας S3 και παράλληλα κατέρριψε το πανελλήνιο ρεκόρ. Η επίδοσή της ήταν 56.26, ενώ το προηγούμενο εθνικό ρεκόρ ήταν 57.12, από την 1 Ιουλίου 2017 στο πανελλήνιο πρωτάθλημα του ΟΑΚΑ.


Α. Σταματοπούλου 2


Διπλό πανελλήνιο ρεκόρ και 6η θέση για τον Κουλούμογλου στη άρση βαρών σε πάγκο


Διπλό πανελλήνιο ρεκόρ σημείωσε ο Πασχάλης Κουλούμογλου στα -59 κιλά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος άρσης βαρών σε πάγκο, που φιλοξενείται στο Μέξικο Σίτι.


Ο Έλληνας πρωταθλητής, στη δεύτερη προσπάθεια σήκωσε 175 κιλά και στην τρίτη 177 και κατέρριψε κατά τέσσερα κιλά το προηγούμενο πανελλήνιο ρεκόρ που κατείχε ο ίδιος από το πανελλήνιο πρωτάθλημα που διεξήχθη νωρίτερα εφέτος στον Ασπρόπυργο.


Ο Κουλούμογλου κατέλαβε την έκτη θέση στην τελική κατάταξη, με τον Αιγύπτιο Οσμάν να κατακτά την πρώτη θέση με επίδοση 205κ. Δεύτερος ήταν ο Ιρανός Γιαφάρι Αρανγκέχ (187κ.) και τρίτος ο συμπατριώτης του Γιουσεφί (182κ.).


Π. Κουλούμογλου 2