Κυριακή 31 Μαρτίου 2019

λατομείο ιντερμπετον

βρωμερα παπουτσια

Συγκεκριμένα στην ερώτηση του δημοσιογράφου του σκοπιανού πρακτορείου για την άποψη του περί του διχασμού των Σκοπιανών της Διασποράς σχετικά με το επερχόμενο δημοψήφισμα και την ενδεχόμενη ένταξη της χώρας του στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ», ο Ζόραν Ζάεφ απάντησε:


λατομείο ιντερμπετον

φθηνα εκκλησιαστικα ειδη


«Λυπάμαι πραγματικά που ο διχασμός στη Διασπορά είναι μεγαλύτερος από ό, τι στο εσωτερικό της χώρας σε σχέση με το δημοψήφισμα. Στα Σκόπια η μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών θα ψηφίσει «Ναι», ωστόσο πιστεύω ότι και το μεγαλύτερο μέρος της Αντιπολίτευσης θα ψηφίσει επίσης «Ναι» και το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος θα είναι θετικό.(…) Θα ήθελα να τονίσω σε όλους τους συμπολίτες μας που ζουν στις ΗΠΑ αλλά και σε ολόκληρη τη σκοπιανή διασπορά ότι η Μακεδονία επιτέλους θα εκπληρώσει το όνειρο των πατεράδων και των παππούδων μας. Να γίνουμε μια χώρα που θα αναγνωρίζεται από όλον τον κόσμο, μια χώρα όπου ζει ο Μακεδονικός λαός, ο οποίος θα αναγνωρίζεται από όλους, με επιβεβαιωμένη ταυτότητα που κανείς δε θα μπορεί να αρνηθεί ποτέ και με αναγνωρισμένη Μακεδονική γλώσσα. Κανείς δε θα μπορεί να αρνηθεί την ύπαρξη της Μακεδονικής ταυτότητας πλέον! Πρέπει όλοι μας να είμαστε περήφανοι για αυτό»





νεογέννητη καμηλοπάρδαλη

τσιριβακος φαρμακειο καλλιθεα

Ωστόσο, διευκρινίζει προς τη ΝΔ ότι «ότι στην απόφαση άγεται η Ένωση Κεντρώων, όχι για να την στηρίξει, αλλά για να λήξει το ζήτημα».


νεογέννητη καμηλοπάρδαλη

Όπως εξηγεί ο κ. Λεβέντης σε ανακοίνωσή του, αυτή η απόφαση «εκπηγάζει από την ανάγκη να ασχοληθεί η κυβέρνηση και η Βουλή με τα σοβαρά προβλήματα των Ελλήνων πολιτών, διότι ο κόσμος έχει κουραστεί με τους δυο συγκρουόμενους εγωισμούς, του κ. Τσίπρα από τη μία και του κ. Μητσοτάκη από την άλλη».


Επιπλέον, υπογραμμίζει ότι «το Σύνταγμα, προβλέποντας πλειοψηφία 4/5, αφαιρεί από την κυβέρνηση την πρωτοβουλία των κινήσεων και την παραχωρεί στη Βουλή. Επομένως, δεν ηττάται η κυβέρνηση, επικρατεί η συναίνεση και η λογική».



ζητηση εργασιας ναυτικων

linux laptop distro

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες όσοι κατέβηκαν το πρωί στην Αθήνα, φορούσαν καπέλα για να προφυλαχθούν από το δεύτερο κύμα καύσωνα που χτυπά τη χώρα μέσα σε λίγες ημέρες.


linux laptop distro

ερρικος ντυναν δωρεαν εξετασεις

Πολλοί ήταν αυτοί που δεν προτίμησαν να βάλουν τα καθιερωμένα καπέλα και αποφάσισαν να βάλουν λίγο περισσότερη φαντασία με αποτέλεσμα... να κλέψουν την παράσταση.


KAPELO 1


KAPELO 2


KAPELO 3


KAPELO 4


KAPELO 5


(Πηγή φωτογραφιών EUROKINISSI / ΕΛΕΝΗ ΡΟΚΟΥ)



τεντες τασοπουλος λαμια

μαυροι ποροι στην πλατη

το βενζιναδικο κιθαρα

Οι ερευνητές, με επικεφαλής την ψυχολόγο Λόρα Ουάλας του Πολιτειακού Πανεπιστημίου του Οχάιο, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό κοινωνικής ψυχολογίας "Social Psychological and Personality Science", εκτίμησαν ότι «η σχέση με τη θρησκεία έχει την ίδια σχεδόν θετική επίπτωση με το πάνω στην μακροζωία» (οι γυναίκες ζουν συνήθως τέσσερα έως πέντε παραπάνω χρόνια από τους άνδρες).


μαυροι ποροι στην πλατη

«Η μελέτη μας παρέχει πειστικά στοιχεία ότι υπάρχει σχέση ανάμεσα στη συμμετοχή στη θρησκεία και στο πόσο ζει ένας άνθρωπος», δήλωσε ο αναπληρωτής καθηγητής ψυχολογίας Μπάλντουιν Γουέι. Οι ψυχολόγοι αποδίδουν το όφελος αυτό εν μέρει στο ότι η ενεργή σχέση με τη θρησκεία ωθεί τους πιστούς να συμμετέχουν στην κοινότητα και σε εθελοντικές-κοινωνικές δράσεις, κάτι που, όπως έχουν δείξει προηγούμενες μελέτες, «χαρίζει» μακροζωία.


Θετικό ρόλο επίσης παίζει ότι συνήθως οι θρησκευόμενοι κάνουν πιο υγιεινή ζωή (λιγότερα ποτά και ξενύχτια, αποφυγή ναρκωτικών και σεξ με πολλούς συντρόφους κ. α.). Έχουν ακόμη λιγότερο στρες χάρη στην πίστη τους στο Θεό και στην μετά θάνατο ζωή, καθώς επίσης χάρη στην προσευχή ή στον πνευματικό διαλογισμό, σε συνδυασμό με τη βίωση θετικών συναισθημάτων (αγάπη, ευγνωμοσύνη, γαλήνη κ. α.).


Εκτός από το , θετική επίπτωση στη μακροζωία έχει και ο γάμος. Οι ερευνητές απομόνωσαν αυτούς τους δύο παράγοντες για να υπολογίσουν την θετική επίδραση μόνο της θρησκείας.



υπερηφανος μεταφραση

ινδικα τραγουδια βιντεο

Άμφισσα - Συγκλονιστική μαρτυρία της οικογένειας της 13χρονης Γιαννούλας: Έτσι ξεψύχησε η κόρη μας

Όταν το βράδυ 4 Ιουνίου στον καταυλισμό των Ρομά στην Άμφισσα η 13χρονη Γιαννούλα δεχόταν χωρίς να το περιμένει τη σφαίρα, η μητέρα της το μόνο που μπόρεσε να κάνει είναι να σκουπίζει στην αγκαλιά της το αίμα του παιδιού της.


ινδικα τραγουδια βιντεο

κεραια opel meriva

γαστρεντεριτιδα και θηλασμος

Ο φωτορεπόρτερ του Αθηναϊκού/Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, Γιάννης Κολεσίδης κατέγραψε στην κάμερα την συγκλονιστική αφήγηση της μητέρας:




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


«Και την παίρνω στην αγκαλιά και την κρατάω από το χέρι θέλω να ζήσει. Και της λέω Γιαννούλα δεν θα πεθάνεις και εκείνη μου κούνησε αρνητικά τα φρύδια και εκεί έτρεμε στα δικά μου τα χέρια.

Την πήρα στην αγκαλιά μου να την πάω πάνω στο αμάξι και τρελαθήκαμε, ο σύζυγός μου τρελάθηκε, ήταν και η πεθερά μου εδώ και μου δείχνει το κοριτσάκι χάλια να κάνει κίνηση προς τα εμπρός. Εγώ νόμισα ότι θα κάνει εμετό, δεν πήγε το μυαλό μου ότι χάνει αίμα, πολύ αίμα αφού όπως την είχα στην αγκαλιά μου είδα να πετάει το αίμα από εδώ (σ. σ από το στόμα) Πέταγε αίμα και από τον λαιμό. Έβγαλα την μπλούζα και σκούπισα το αίμα της αλλά έβγαζε αίμα από παντού και μετά ανοίγει το στόμα της και ... έβγαλε πολύ αίμα το μωρό.

Ήταν πολύ χάλια το κορίτσι δεν άκουσα ούτε μια κουβέντα. Πώς να ακούσω αφού είχε πεθάνει το κορίτσι. Και αυτός (εννοεί τον άνθρωπο που πυροβόλησε) λέει “έριξα στον αέρα”. Αυτά όλα ψέματα είναι».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε περισσότερες ειδησεις για την δολοφονία της άτυχης 13χρονης ΕΔΩ

Το χρονικό της τραγωδίας

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της 4ης Ιούνιου όταν ο 34χρονος επιχειρηματίας, μετέβη σε καταυλισμό της περιοχής της Άμφισσας και πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό 13χρονης, καθώς και τον τραυματισμό (στο πόδι) ενός 35χρονου.

Μετά την πράξη του ο δράστης εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση σε περιοχή που γνώριζε πολύ καλά, για να παραδοθεί μία εβδομάδα αργότερα και να πάρει το δρόμο για τις φυλακές Κορυδαλλού έως ότου πραγματοποιηθεί η δίκη...


Άμφισσα - Συγκλονιστική μαρτυρία της οικογένειας της 13χρονης Γιαννούλας: Έτσι ξεψύχησε η κόρη μας
01
Άμφισσα - Συγκλονιστική μαρτυρία της οικογένειας της 13χρονης Γιαννούλας: Έτσι ξεψύχησε η κόρη μας














φραου μπαρ

θεσσαλονίκη ωράριο καταστημάτων

Η τελευταία αγωνιστική της Ευρωλίγκας ήταν γεμάτη… εκπλήξεις και ανατροπές. Η ήττα του Ολυμπιακού από τη Ζαλγκίρις Κάουνας μέσα στο ΣΕΦ, σε συνδυασμό με το νικηφόρο σερί πέντε αγωνιστικών στο φινάλε από τον Παναθηναϊκό Superfoods, έδωσε και στο «τριφύλλι» πλεονέκτημα έδρας. Τόσο οι Πειραιώτες όσο και οι «πράσινοι» θα έχουν το αβαντάζ απέναντι σε Ζαλγκίρις και Ρεάλ Μαδρίτης αντίστοιχα, στις «μάχες» των play off που οδηγούν τις νικήτριες ομάδες στο Final-4 του Βελιγραδίου. Τα άλλα δυο ζευγάρια είναι αυτά των ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Κίμκι και Φενέρμπαχτσε – Μπασκόνια.


φραου μπαρ

κατανομη γλωσσολογια

Ο Παναθηναϊκός είναι αυτός που θα μπει πρώτος στη «μάχη», καθώς θα υποδεχθεί τη Ρεάλ Μαδρίτης στο ΟΑΚΑ στις 17 Απριλίου. Ο δεύτερος αγώνας της σειράς θα γίνει στις 19 Απριλίου και πάλι στην Αθήνα, ενώ στη συνέχεια το «ζευγάρι» μεταφέρεται στη Μαδρίτη (25/4 και αν χρειαστεί στις 27/4) ενώ αν χρειαστεί και πέμπτο ματς για να προκύψει νικητής, τότε ο αγώνας θα γίνει στο ΟΑΚΑ την Πρωτομαγιά!


Ο Ολυμπιακός, ξεκινάει τις «μάχες» με τη Ζαλγκίρις Κάουνας στις 18 Απριλίου, ενώ το δεύτερο παιχνίδι εκ νέου στο ΣΕΦ θα γίνει στις 20 Απριλίου. Το τρίτο ματς στη Λιθουανία θα γίνει στις 24 Απριλίου, ενώ αν χρειαστεί τέταρτο θα γίνει στις 26 του ίδιου μήνα επίσης στο Κάουνας. Αν χρειαστεί και πέμπτος αγώνας, αυτός θα γίνει στο ΣΕΦ την Πρωτομαγιά.


Το αναλυτικό πρόγραμμα όλων των αγώνων στα play off


Α' Αγώνες (17-18/4)


ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ρωσία)-Κίμκι (Ρωσία) 17/4


ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (ΕΛΛΑΔΑ)-Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία) 17/4, 21:15


Φενερμπαχτσέ (Τουρκία)-Μπασκόνια (Ισπανία) 18/4


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΕΛΛΑΔΑ)-Ζαλγκίρις (Λιθουανία) 18/4, 21:15


Β' Αγώνες (19-20/4)


ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ρωσία)-Κίμκι (Ρωσία) 19/4


ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (ΕΛΛΑΔΑ)-Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία) 19/4, 21:15


Φενερμπαχτσέ (Τουρκία)-Μπασκόνια (Ισπανία) 20/4


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΕΛΛΑΔΑ)-Ζαλγκίρις (Λιθουανία) 20/4, 21:15


Γ' Αγώνες (24-25/4)


Μπασκόνια (Ισπανία)-Φενερμπαχτσέ (Τουρκία) 24/4


Ζαλγκίρις (Λιθουανία)-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΕΛΛΑΔΑ) 24/4, 20:00


Κίμκι (Ρωσία)-ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ρωσία) 25/4


Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία)-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (ΕΛΛΑΔΑ) 25/4, 22:00


Δ' Αγώνες (26-27/4 εάν χρειαστούν)


Μπασκόνια (Ισπανία)-Φενερμπαχτσέ (Τουρκία) 26/4


Ζαλγκίρις (Λιθουανία)-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΕΛΛΑΔΑ) 26/4, 20:00


Κίμκι (Ρωσία)-ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ρωσία) 27/4


Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία)-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (ΕΛΛΑΔΑ) 27/4, 22:00


Ε' Αγώνες (1/5 εάν χρειαστούν)


ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ρωσία)-Κίμκι (Ρωσία)


ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (ΕΛΛΑΔΑ)-Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία)


Φενερμπαχτσέ (Τουρκία)-Μπασκόνια (Ισπανία)


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΕΛΛΑΔΑ)-Ζαλγκίρις (Λιθουανία)


εργολαβοι οικοδομων στα χανια

coca cola συνταγη
λαικο λαχειο 16 φεβρουαριου 2016

Ο Ρώσος στρατηγός δήλωσε στο φόρουμ «Army -2017», ότι η νέα αυτή οργάνωση δημιουργήθηκε από 70 ομάδες τρομοκρατών, αλλά και από ομάδες οι οποίες παλαιότερα ανήκαν στη μετριοπαθή αντιπολίτευση. Ο ίδιος είπε ότι οι ηγέτες των τρομοκρατών προσπαθούν αυτή την περίοδο να ενώσουν όλες τις ισλαμιστικές ένοπλες ομάδες που δρουν στη Συρία και να δημιουργήσουν μια νέα οργανωτική δομή, στην οποία θα παίζει βασικό ρόλο η «Τζεμπάτ Αλ Νούσρα». Η εν λόγω οργάνωση, όπως είπε ο Ρώσος στρατηγός, πραγματοποιεί επιχειρήσεις κατά των κυβερνητικών στρατευμάτων αλλά κατά της μετριοπαθούς αντιπολίτευσης στις επαρχίες του Χαλεπίου, της Δαμασκού, της Ιντλίμπ και Χάμα.


εργολαβοι οικοδομων στα χανια

Ρώσοι στρατιωτικοί χρησιμοποίησαν νέους τρόπους κρυπτογραφημένης επικοινωνίας



Την ίδια ώρα, οι Ρώσοι στρατιωτικοί χρησιμοποίησαν για πρώτη φορά μια νέα μορφή κρυπτογραφημένης τηλεπικοινωνίας, κατά τη διάρκεια στρατιωτικής επιχείρησης στη Συρία, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της Κεντρικής Διοίκησης Τηλεπικοινωνιών των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων και υπαρχηγός του Γενικού Επιτελείου των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων Χαλίλ Αρσλάνοφ.


«Για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια στρατιωτικής επιχείρησης στη Συρία, χρησιμοποιήσαμε μια νέα μορφή οργάνωσης κρυπτογραφημένης τηλεπικοινωνίας χρησιμοποιώντας τα δίκτυα παροχών ξένων κρατών» δήλωσε ο ίδιος. Διευκρίνισε μάλιστα ότι με βάση τη νέα μορφή τηλεπικοινωνίας την ίδια στιγμή που η Διοίκηση των ρωσικών στρατευμάτων στη Συρία πραγματοποιούσε διεθνείς τηλεφωνικές συνομιλίες με τους συναδέλφους της Συμμαχίας, οι στρατιώτες μπορούσαν να επικοινωνούν με τους συγγενείς τους.


Ο Ρώσος αξιωματούχος είπε επίσης ότι εξαιτίας των πολεμικών επιχειρήσεων και των καταστροφών που υπέστησαν τα κέντρα τηλεπικοινωνιών, υπήρξε μεγάλη ζήτηση για κέντρα δορυφορικής επικοινωνίας, τα οποία εγκατέστησαν Ρώσοι στρατιωτικοί.


μυαστρο ζωδια

κοινωνικη σαπιλα ταινια

Τη μακάβρια ανακάλυψη έκανε συγγενής άλλου ασθενή, που άνοιξε την πόρτα για να πάει στην τουαλέτα. Σε κατάσταση σοκ, ειδοποίησε άλλα φιλικά της πρόσωπα, και η είδηση αναρτήθηκε και σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σύμφωνα με την εφημερίδα La Repubblica, πολλοί άλλοι ασθενείς και συγγενείς τους αναγκάσθηκαν να περάσουν μπροστά από το πτώμα, πριν αυτό μεταφερθεί στο νεκροτομείο.


μυαστρο ζωδια

Η διεύθυνση του νοσοκομείου, από την μεριά της, διέψευσε, μερικώς, το συμβάν, τονίζοντας ότι, κανονικά, η τουαλέτα αυτή πρέπει να χρησιμοποιείται αποκλειστικά και μόνο από εργαζόμενους στο Καρνταρέλι, και ότι μετά από μια περίπου ώρα, το πτώμα του άτυχου ασθενή μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο.


Τις τελευταίες ημέρες, όμως, στον ιταλικό Νότο έχει καταγραφεί σειρά τραγικών λαθών στον τομέα της υγείας: μια γυναίκα κατήγγειλε ότι προπηλακίσθηκε κατά την διάρκεια του τοκετού, στο ίδιο νοσοκομείο. Ένας νέος είκοσι τριών ετών πέθανε μετά από τέσσερις ώρες αναμονής στα επείγοντα άλλου νοσοκομείου της Νάπολης και ένας άνδρας απεβίωσε στον κεντρικό σταθμό της πόλης, παρά το ότι οι πρώτες βοήθειες είχαν δεχθεί οκτώ απελπισμένα τηλεφωνήματα.



καημενε αθανασοπουλε στιχοι

υποθυρεοειδισμός και βιταμινη d

ικα συντάξεις γήρατος
ΑΣΕΠ: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για 186 μόνιμες θέσεις εργασίας

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις στην προκήρυξη του ΑΣΕΠ για 186 θέσεις εργασίας.


υποθυρεοειδισμός και βιταμινη d

Γνωστοποιείται ότι εκδόθηκε η 8Κ/2018 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 19/20.6.2018/τ. ΑΣΕΠ) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας εκατόν ογδόντα έξι (186) θέσεων τακτικού προσωπικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Το ΦΕΚ της προκήρυξης διατίθεται δωρεάν από το Εθνικό Τυπογραφείο (Καποδιστρίου 34, Αθήνα) και από το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πολιτών του ΑΣΕΠ (Πουλίου 6, Αθήνα).

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου, ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη (Παράρτημα Ε΄).

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία αρχίζει στις 9 Ιουλίου 2018 ημέρα Δευτέρα και λήγει στις 24 Ιουλίου 2018, ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00.

Η υπογεγραμμένη εκτυπωμένη μορφή της ηλεκτρονικής αίτησης με τα απαιτούμενα κατά περίπτωση δικαιολογητικά υποβάλλονται στο ΑΣΕΠ ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση:

Η προθεσμία αποστολής της υπογεγραμμένης εκτυπωμένης μορφής της ηλεκτρονικής αίτησης με τα απαιτούμενα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά λήγει με την πάροδο της 27ης Ιουλίου 2018, ημέρας Παρασκευής.


ΑΣΕΠ: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για 186 μόνιμες θέσεις εργασίας
01
ΑΣΕΠ: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για 186 μόνιμες θέσεις εργασίας

μ αρεσει να βαζω δαχτυλο

αθλητικά γυαλιά ηλίου

ισοτιμια φπα ευρω δολλαριου 2016

Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει μικρή άνοδο στα νότια.


αθλητικά γυαλιά ηλίου

Αναλυτικά η πρόγνωση από την ΕΜΥ:


Αττική


καιρός: γενικά αίθριος. τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πρόσκαιρους όμβρους κυρίως στα βόρεια.
άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
θερμοκρασία: από 14 έως 26 βαθμούς Κελσίου.


Θεσσαλονίκη


καιρός: λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Πρόσκαιρη βελτίωση τις βραδινές ώρες.
άνεμοι: μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ.
θερμοκρασία: από 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου.


Μακεδονία, Θράκη


καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανόν τοπικά ισχυρές στη Μακεδονία τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Πρόσκαιρη βελτίωση τις βραδινές ώρες.
άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
θερμοκρασία: από 14 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.



παιδικες μποτες για κοριτσια νακ

reset router dlink

αντλιεσ λυματων wilo τιμες
φερετ κατοικιδια

Ο 38χρονος Μπράις Ντιόν, έπεσε νεκρός τον Απρίλιο του 2014, όταν αστυνομικοί άνοιξαν πυρ εναντίον ληστή σε εστιατόριο φαστ φουντ στην Όμαχα, στη Νεμπράσκα των ΗΠΑ. Ο άτυχος ηχολήπτης ήταν μέλος του συνεργείου που κινηματογραφούσε τη συγκεκριμένη αστυνομική επιχείρηση για την τηλεοπτική σειρά "cops".


reset router dlink

Αν και φορούσε αλεξίσφαιρο γιλέκο, τα αστυνομικά πυρά τον βρήκαν στη μασχάλη του, η οποία ήταν απροστάτευτη κι έτσι έχασε τη ζωή του, όπως και ο ύποπτος για τη ληστεία.


Το βίντεο ντοκουμέντο προβλήθηκε στο δικαστήριο που εκδικάζει την αγωγή του αδελφού του 38χρονου ηχολήπτη, ο οποίος κατηγορεί τις Αρχές για αμέλεια.


Στις εικόνες που έχουν καταγραφεί, φαίνονται δύο αστυνομικοί μέσα στο περιπολικό από τη στιγμή που λαμβάνουν την ειδοποίηση από το κέντρο ότι είναι σε εξέλιξη ληστεία σε κοντινό εστιατόριο. Μαζί τους είναι και το τηλεοπτικό συνεργείο, το οποίο τους ακολουθεί όταν εκείνοι μπαίνουν στο εστιατόριο, έχοντας προτεταμένα τα όπλα τους. Ανοίγουν πυρ όταν βλέπουν τον κουκουλοφόρο ληστή να τους σημαδεύει καθώς επιχειρεί να διαφύγει.


Ο ηχολήπτης δέχεται τα πυρά και πέφτει στο πάτωμα, ενώ ακούγεται κάποιος να του μιλά και να του λέει «είσαι καλά; Μείνε μαζί μου… μείνε μαζί μου». Είκοσι λεπτά αργότερα, ο Ντιόν αφήνει την τελευταία του πνοή.


θεος μαρντουκ

Κάλυμνος: «Επιχειρούν να συγκαλύψουν τη δολοφονία του φοιτητή» (vid)

Δεν έχει τέλος ο εφιάλτης που ζει η οικογένεια του άτυχου φοιτητή από το Νοέμβριο του 2017


θεος μαρντουκ

λουκανικα απο κοτοπουλο

απολυμενοι του αντενα

«Επιχειρούν να συγκαλύψουν τη δολοφονία του φοιτητή Νικόλα Χατζηπαύλου στην Κάλυμνο», καταγγέλλει στο δελτίο του STAR ένας από τους διασώστες που τον έψαχναν επί πέντε ημέρες στο νησί.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Σύμφωνα με πληροφορίες η μπλούζα του άτυχου φοιτητή βρέθηκε στα 43 μέτρα, ενώ το παπούτσι του στα 13 μέτρα.

Οι αστυνομικοί από τα 43 μέτρα και κάτω εντόπισαν πέτρες με αίμα, καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι ο Νικόλας βαριά τραυματισμένος κατρακυλούσε στον βράχο επί πέντε ημέρες.

«Έχουμε αγανακτήσει»

«Κάτι κρύβουν. Έχουμε αγανακτήσει», αναφέρει στο STAR θεία του άτυχου φοιτητή.

Η οικογένεια του άτυχου φοιτητή καταγγέλλει ότι ο εισαγγελικός λειτουργός δεν έλαβε υπόψιν του καταθέσεις ειδικών που υποστηρίζουν ότι ο άτυχος φοιτητής μεταφέρθηκε στο σημείο που βρέθηκε νεκρός.

Παράλληλα, επιμένουν στο αίτημά τους να γίνει αναπαράσταση - πείραμα στο βράχο Λαγγά για να αποδείξουν ότι ο θάνατος του 21χρονου δεν οφείλεται σε πτώση.

Δείτε το βίντεο από το δελτίο του STAR:



Σάββατο 30 Μαρτίου 2019

ειρηνη παντελιδη facebook

Το τελευταίο διάστημα είχαν κυκλοφορήσει φήμες για επαφές του Ισραήλ με τη Σαουδική Αραβία, όμως αυτή ήταν η πρώτη φορά που υψηλόβαθμος Ισραηλινός αξιωματούχος τις επιβεβαίωσε.


ειρηνη παντελιδη facebook

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό των ενόπλων δυνάμεων, ο υπουργός Ενέργειας Γιουβάλ Στάινιτς ρωτήθηκε γιατί το Ισραήλ κρύβει τους δεσμούς του με το Ριάντ. Ο ίδιος απάντησε:



Έχουμε δεσμούς που όντως είναι εν μέρει μυστικοί με πολλές μουσουλμανικές και αραβικές χώρες και συνήθως εμείς είμαστε η πλευρά που δεν ντρέπεται για αυτές τις επαφές.



Εξήγησε ότι "η άλλη πλευρά" είναι εκείνη που θέλει να παραμείνουν κρυφές οι επαφές. «Εμείς, συνήθως δεν έχουμε πρόβλημα, αλλά σεβόμαστε την επιθυμία της άλλης πλευράς, όταν αναπτύσσονται οι δεσμοί, είτε πρόκειται για τη Σαουδική Αραβία, είτε άλλες αραβικές ή μουσουλμανικές χώρες», σημείωσε.



τεχνικη υποστηριξη επιχειρησεων
υγρασια και πονοι στα χερια

φυσικη β γυμν ασκησεις λυσεις δυναμεις

η στροφη ρεμος lyrics

Συγκεκριμένα, με την τροπολογία του υπουργείου Οικονομικών για την προσαρμογή του ΕΝΦΙΑ διευρύνεται το άνω όριο του πρώτου κλιμακίου του κύριου φόρου από τα 500 στα 550 ευρώ και του τρίτου από τα 1.000 στα 1.050 ευρώ. Με την προσαρμογή αυτή μικρομεσαίες περιουσίες θα επιβαρυνθούν λίγο παραπάνω σε σχέση με πέρυσι.


φυσικη β γυμν ασκησεις λυσεις δυναμεις

αγγελιες ακινητων στη δραμα

Ωστόσο, μεγάλη ανάσα στους μικροϊδιοκτήτες θα δώσει η αύξηση του αφορολόγητου ορίου για το συμπληρωματικό φόρο από τα 200.000 ευρώ στα 250.000 ευρώ. Με τον τρόπο αυτό κάποιος που είχε σπίτι σε μια λαϊκή γειτονία και ένα οικόπεδο στο χωριό και αθροιστικά η αξία της περιουσίας του ξεπερνούσε τις 200.000 ευρώ δεν θα πληρώσει συμπληρωματικό φόρο.


Βασική αλλαγή που περιλαμβάνεται στην ίδια τροπολογία έχει να κάνει με την ημερομηνία καταβολής της τελευταίας δόσης του ΕΝΦΙΑ. Αυτή θα πληρωθεί στο τέλος Ιανουαρίου 2019, αντί του Δεκεμβρίου 2018 και η πρώτη δόση του φόρου θα καταβληθεί το Σεπτέμβριο.


Ο λογαριασμός


Με βάση τις νέες αντικειμενικές τιμές και τις παραπάνω αλλαγές έγινε προσομοίωση της εκκαθάρισης του ΕΝΦΙΑ για το έτος 2018.


Σύμφωνα με αυτήν μειωμένα θα είναι τα εκκαθαριστικά για 1.470.962 ή το 23% των φυσικών προσώπων, αμετάβλητα για 3.995.181 ή το 62%, ενώ ελάχιστη αύξηση από 1 έως 50 ευρώ (12 ευρώ κατά μέσο όρο) θα έχουν τα εκκαθαριστικά για 737.709 ή το 12%.


Αύξηση από 50 έως 200 ευρώ, θα έχουν τα εκκαθαριστικά 160.001 φυσικών προσώπων ή του 2,3% του συνόλου και μόνο για το 0,7% ή 48.961 φορολογούμενους θα προκύψει αύξηση πάνω από 200 ευρώ.


Από τα παραπάνω στοιχεία προκύπτει ότι το 97% των φυσικών προσώπων θα έχουν εκκαθαριστικά μειωμένα, αμετάβλητα ή με οριακή αύξηση σε σχέση με πέρυσι.


Τέλος, αντίστοιχη είναι η εικόνα για τα νομικά πρόσωπα, καθώς το 91% θα δει εκκαθαριστικά μειωμένα (61%), σταθερά (25%) ή αυξημένα έως 50 ευρώ (5%).


λιπαντικο σπρει σιλικονησ διαδρομων

Το ΣτΕ ξηλώνει τα στέγαστρα από καφετέριες στο Κολωνάκι

Στο ξήλωμα των στεγάστρων που έχει εγκαταστήσει στις δυο καφετέριες (Cafe Peros + Colonaki Tops) στο Κολωνάκι είναι πλέον υποχρεωμένος ο ιδιοκτήτης τους μετά από απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας το οποίο για λόγους δημοσίου συμφέροντος απέρριψε ως αβάσιμη την αίτηση αναστολής του επιχειρηματία που εκμεταλλευόταν τα δύο καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.


λιπαντικο σπρει σιλικονησ διαδρομων

φρυκτωρίες μαζαρακης

Στον επιχειρηματία είχε χορηγηθεί από το Δήμο Αθηναίων άδεια για την τοποθέτηση σκιαδίων κ. λπ. επί των κοινοχρήστων χώρων που του είχαν παραχωρηθεί για τη λειτουργία των καταστημάτων του στην Πλατεία Κολωνακίου. Οι κατασκευές αυτές όμως περιελάμβαναν «σκιάδια με σιδηρό σκελετό, κάλυψης 234 τ. μ. και ύψους 4.00 μ., στηριζόμενα επί υποστηλωμάτων πακτωμένων με αγκυρόβιδες σε θεμέλια από οπλισμένο σκυρόδεμα και από συρώμενα υαλόθυρα προς πλήρωση των ανοιγμάτων».




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Ο Δήμος Αθηναίων έστειλε ενημερωτική επιστολή στο επιχειρηματία και τον καλούσε εντός μηνός, να αφαιρέσει τα στέγαστρα, κ. λπ. Ο επιχειρηματίας προσέφυγε στο ΣτΕ και ζητούσε να ανασταλεί προσωρινά η απόφαση του Δήμου Αθηναίων μέχρι να εκδοθεί απόφαση επί της κυρίας αίτησης που παράλληλα έχει καταθέσει. Στην αίτηση αναστολής επικαλέσθηκε ότι για την αφαίρεση των στεγάστρων θα επιβαρυνθεί με το ποσό των 100.000 ευρώ και ότι η αποξήλωση θα διαρκέσει πάνω από 30 μέρες, κάτι που θα έχει ως συνέπεια την απώλεια πελατείας σε ανταγωνιστικά μαγαζιά της περιοχής. Επίσης, ισχυρίσθηκε ότι θα υποστεί οικονομική ζημιά 87.000 ευρώ, όπως και την απώλεια 54.000 ευρώ από τα λειτουργικά έξοδα (ενοίκιο, μισθοδοσία, κ. λπ.), ενώ σε περίπτωση που γίνει δεκτή η κυρία αίτηση ακύρωσης από το ΣτΕ δεν θα είναι δυνατή η επανατοποθετήση των στεγάστρων καθώς θα έχουν υποστεί φθορές.

Ωστόσο, το Τμήμα Αναστολών στην υπ΄ αριθμ. 85/2018 απόφασή τους έγειρε υπέρ των λόγων δημοσίου συμφέροντος, οι οποίοι «συνίστανται στην ανάγκη διαφύλαξης της ελεύθερης χρήσης καθώς και στον τερματισμό της διαρκούς αισθητικής υποβάθμισης των κοινόχρηστων χώρων της πόλης, έτσι ώστε να διασφαλίζεται η πολεοδομική τους λειτουργία και η δυνατότητα πληρέστερης απόλαυσής τους από το κοινό (όπως επιτάσσει το άρθρο 24 παρ. 2 του Συντάγματος)».



ρεμβη γαμος

ευγενικός στα ιταλικά

ξενοδοχείο μελετίου θήβα

Μαζί του η μητέρα του, Δέσποινα, η σύζυγός του και τα παιδιά του.


ευγενικός στα ιταλικά

Κατά την άφιξη του γιου του Παύλου Γιαννακόπουλου, το πλήθος που βρισκόταν στον προαύλιο χώρο της Μητρόπολης Αθηνών, θέλοντας να του συμπαρασταθεί, ξέσπασε σε χειροκροτήματα και φώναξε συνθήματα, όπως «Παναθηναϊκός» και «Παύλο Θεέ, για πάντα ανάμεσά μας, μια ζωή θα είσαι μέσα στην καρδιά μας».





καφενειο του τσιτσανη

αεροπορικεσ τραγωδιεσ


αεροπορικεσ τραγωδιεσ

ραφτινγκ δημητσανα

Ο κυβερνητικός εταίρος, μερικά 24ωρα μετά την πρότασή του για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος για το θέμα της ονομασίας της γειτονικής χώρας.



Το μεσημέρι της Τρίτης, ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter μια φωτογραφία με έναν χάρτη της Γιουγκοσλαβίας, που χρονολογείται από το 1937, σημειώνοντας ότι «τότε τα Σκόπια λέγονταν Βαρντάσκα».




Επίσημος χάρτης της Γιουγκοσλαβίας του 1937 με τα Σκόπια Βαρντάσκα pic.twitter.com/NWpWjiivDa

— Panos Kammenos (@PanosKammenos) 16 Ιανουαρίου 2018


καρεκλα γραφειου sato τιμες

ελλαδα σλοβακια φωτο

Οι κάτοικοι των περιοχών που ήταν κοντά στο επίκεντρο του σεισμού βγήκαν έντρομοι στους δρόμους και σύμφωνα με το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA, σπίτια έχουν υποστεί σοβαρές υλικές ζημιές.


ελλαδα σλοβακια φωτο

Οι Αρχές προχώρησαν στον απεγκλωβισμό ενός 80χρονου από τα συντρίμμια της οικίας του.


«Είμαστε ζωντανοί από θαύμα», ανέφεραν τα μέλη μία τετραμελούς οικογένειας, που κατάφερε να βγει από το σπίτι της, πριν καταρρεύσουν οι τοίχοι.


Η ίδια πηγή αναφέρει πως υλικές ζημιές έχει υποστεί και η εκκλησία στην πόλη Pennisi, χωρίς, όμως, να υπάρχουν αναφορές για τραυματίες εκεί. Παράλληλα, ένας οίκος ευγηρίας στη Zafferana Etnea έχει εκκενωθεί και οι ηλικιωμένοι αρνούνται να επιστρέψουν λόγω των ζημιών που έχει προκληθεί στο κτήριο.



Zafferana Etnea, danni e crolli di calcinacci da una chiesa. #Terremoto #Catania pic.twitter.com/zo8CoKO4lw

— Moreno Mantilli (@MorenoMantilli) 26 Δεκεμβρίου 2018


νοστος σεριφος
αλιν ταντρος

κεικ με ρευστη σοκολατα μεσα αργυρω

Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στα νότια, από δυτικές διευθύνσεις, τοπικά έως 5 μποφόρ.


κεικ με ρευστη σοκολατα μεσα αργυρω

ειδη κατασκευων αθηνα

γαντι εκπαιδευσης σκυλου τιμη

Αναλυτικά η πρόγνωση από την ΕΜΥ:


Αττική


Καιρός: γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα τοπικών όμβρων στα βόρεια.
Άνεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 21 έως 35 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


Θεσσαλονίκη


Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές, σποραδικές καταιγίδες και πρόσκαιρη εξασθένηση τη νύχτα.
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 18 έως 31 βαθμούς Κελσίου.


Μακεδονία, Θράκη


Καιρός: στη Μακεδονία νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές, σποραδικές καταιγίδες και πρόσκαιρη εξασθένηση τη νύχτα. Στη Θράκη, γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες οπότε θα εκδηλωθούν και τοπικοί όμβροι κυρίως στα ορεινά.
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 16 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος


Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες από τις μεσημβρινές ώρες στα ηπειρωτικά και από το βράδυ και στο Ιόνιο με τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες.
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 και στο Ιόνιο δυτικοί έως 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 19 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.


Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019

ιερεας εκανε την κηδεια παρτυ

το παλεψα να δω λογικα

Οι Αμερικανοί αρχαιολόγοι Τζακ Ντέιβις και Σάρον Στόκερ από το Πανεπιστήμιο του Σινσινάτι ανακάλυψαν το περίπου 3,5 εκατοστών αντικείμενο και το έβαλαν στην άκρη πιστεύοντας πως ήταν κάποιο είδος χάντρας. Ασχολήθηκαν με άλλα εντυπωσιακά ευρήματα, όπως χρυσά δαχτυλίδια, τα οποία βρέθηκαν σε τάφο του 1500 π. Χ. με πλούσια κτερίσματα, έως ότου συνειδητοποίησαν την πραγματική αξία της πέτρας.


ιερεας εκανε την κηδεια παρτυ

κατανάλωση φούρνου

Ο συντηρητής του αντικειμένου απομάκρυνε όλες τις προσμίξεις από την επιφάνεια της «χάντρας» και αυτό που αποκαλύφθηκε άφησε εμβρόντητους ειδικούς και μη: Ένας σφραγιδόλιθος από αχάτη με εγχάρακτο σχέδιο εκπληκτικής τέχνης και λεπτομέρειας, που απεικονίζει μια εντυπωσιακή σκηνή μάχης, όπου «πρωταγωνιστεί» ένας πολεμιστής-ήρωας, γυμνός και με μακριά μαλλιά. Ο ένας από τους δυο εχθρούς του κείτεται νεκρός κάτω από τα πόδια του, ενώ ο δεύτερος απεικονίζεται λίγα δευτερόλεπτα πριν τον θάνατό του, όταν δηλαδή ο ήρωας, που τον έχει ακινητοποιήσει πιάνοντάς τον από την περικεφαλαία, βυθίζει το ξίφος στο στέρνο του.


Το ΑΠΕ-ΜΠΕ συνομίλησε με τους δυο ανασκαφείς για το ανεπανάληπτο εύρημα που, σύμφωνα με το αμερικανικό δημοσίευμα το οποίο επικαλείται δήλωση του Malcolm H. Wiener, ειδικού στην αιγαιακή προϊστορία, πρόκειται για «ένα από τα σπουδαιότερα αριστουργήματα τέχνης στο Αιγαίο που μπορεί να συγκριθεί με μερικά σχέδια του Μιχαήλ Αγγέλου στο Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης της Νέας Υόρκης».


«Η σκηνή απεικονίζει μια μάχη μεταξύ τριών πολεμιστών. Ο ήρωας, που δεν φέρει ασπίδα και φοράει βραχύ περίζωμα, έχει ήδη νικήσει έναν αντίπαλο και είναι έτοιμος να σκοτώσει έναν άλλο. Αν και δεν έχουμε ισχυριστεί ότι η σκηνή σχετίζεται άμεσα με τα έπη του Ομήρου, παραπέμπει σε κάποιες σκηνές μάχης στην Ιλιάδα. Ο σφραγιδόλιθος είναι το πιο έξοχο δείγμα γλυπτικής της Εποχής του Χαλκού που έχει βρεθεί», ανέφερε σε ερώτηση του Αθηναϊκού Πρακτορείου ο ειδικός και τόνισε το πόσο δύσκολο είναι να «δημιουργήσεις ένα έργο με τόση λεπτομέρεια πάνω σε τόσο μικρή και σκληρή επιφάνεια»


«Το πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρουμε πώς χαράχθηκαν αυτοί οι σφραγιδόλιθοι. Δεν έχουν βρεθεί μεγεθυντικοί φακοί ως τώρα, ούτε στην Κρήτη ούτε στην ηπειρωτική Ελλάδα. Όμως είναι πολύ δύσκολο να φανταστούμε κάποιος να χάραξε κάτι με τόση λεπτομέρεια με γυμνό μάτι», συμπλήρωσε, δίνοντας περισσότερες πληροφορίες για το μοναδικό έργο τέχνης,.


Σύμφωνα με τον ίδιο ο σφραγιδόλιθος φαίνεται «ότι δημιουργήθηκε στη Νεοανακτορική εποχή στην Κρήτη και όχι στην ηπειρωτική Ελλάδα. Από όσο γνωρίζουμε, οι Μυκηναίοι δεν κατείχαν την τεχνολογία για να παράγουν τέτοια αριστουργήματα».


Ο ίδιος έκανε λόγο για πολλούς θησαυρούς στον τάφο που θα αποκαλυφθούν σε επιστημονική δημοσίευση «συμπεριλαμβανομένων δυο χρυσά κύπελλα κι ένα ξίφος με χρυσό χείλος. Υπάρχουν πάρα πολλά αντικείμενα που χρειάζονται συντήρηση, η οποία είναι μια πολύ χρονοβόρα και δαπανηρή διαδικασία. Έχουμε μερικούς από τους καλύτερους Έλληνες συντηρητές που μας βοηθούν σε αυτό το τεράστιο έργο», είπε ο Wiener.


«Ήταν πάνω από 50 (οι σφραγιδόλιθοι που ανακαλύφθηκαν) αλλά αυτός είναι μακράν ο καλύτερος. Δεν υπάρχει όμοιός του», τόνισε ο ειδικός.


ο ανθρωπος για ολες τις δουλειες βεγγος

Στη συνέχεια του μηνύματός του, ο πρωθυπουργός σημείωσε: «Και είναι λογικό, γιατί είναι η πρώτη χρονιά μετά από 8 ολόκληρα χρόνια που η χώρα μας βρίσκεται πια έξω από τον ασφυκτικό κλοιό των μνημονίων. Είναι η πρώτη πρωτοχρονιά που μπορούμε πια να πούμε ότι οι αγώνες, και οι θυσίες του ελληνικού λαού, έπιασαν τόπο.


ο ανθρωπος για ολες τις δουλειες βεγγος

σκαραβαίος αθήνα

βιτσιου κοζανη

Γιατί η Ελλάδα τα κατάφερε. Κόντρα στους προφήτες της καταστροφής. Γιατί σήμερα, είμαστε πια σε θέση χωρίς κηδεμονίες και έξωθεν εντολές, να χτίσουμε το δικό μας μέλλον.


Το μέλλον που μας αξίζει. Ένα μέλλον με τον άνθρωπο της δουλειάς, και της δημιουργίας, στο επίκεντρό.


Το 2019, πρώτη χρονιά ανάσας και ελευθερίας μετά από τόσα χρόνια, ξανακερδίζουμε τη μάχη της εργασίας. Και προχωράμε ακόμα πιο γοργά στη περεταίρω μείωση της ανεργίας.


Kερδίσαμε ήδη τη μάχη της επιστροφής της κανονικότητας με 350.000 νέες θέσεις εργασίας μέχρι σήμερα, αλλά στόχος μας παραμένει να κερδίσουμε και το πόλεμο.


Να σταματήσει η φυγή νέων, ικανών, δημιουργικών ανθρώπων μας στο εξωτερικό. Να γίνει η πατρίδα μας, ξανά πατρίδα, κι όχι μητριά για τα παιδιά της.


Για αυτό και μέσα στο 2019, προχωράμε με ακόμη πιο γοργά βήματα. Ξεθεμελιώνουμε το εργασιακό καθεστώς της ζούγκλας, που επιβλήθηκε στα χρόνια των μνημονίων.


Επαναφέρουμε πλήρως τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας. Καταργούμε τον υποκατώτατο μισθό της ντροπής για τους νέους. Προχωράμε σε γενναία αύξηση του κατώτατου μισθού για όλους τους εργαζόμενους, χωρίς διακρίσεις. Ενισχύουμε το κοινωνικό κράτος, την Υγεία και την Παιδεία Ενισχύουμε το κοινωνικό κράτος. Με πρώτη μέριμνα την Υγεία, και την Παιδεία. Προχωράμε στην οριστική προστασία της πρώτης κατοικίας με την ενίσχυση των δανειοληπτών ώστε να μπορούν να αποπληρώσουν τα δάνειά τους. Ενισχύουμε όμως παράλληλα και τους ασθενέστερους δίχως ιδιοκτησία, με επίδομα ενοικίου, ώστε να μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αξιοπρεπή στέγη.


Το 2019 ωστόσο, είναι και η χρονιά των μεγάλων και αναγκαίων θεσμικών τομών και μεταρρυθμίσεων που για χρόνια κανείς δε τόλμησε να προχωρήσει.



μπουρμπουληθρες μπομπονιερα

Τόνισε ότι «όλοι έχουν συνείδηση της ευθύνης που ανέλαβαν και υπάρχουν υποχρεώσεις που προβλέπονται από το νόμο». Ανέφερε επίσης ότι τέτοιες συναντήσεις θα συνεχίσουν να γίνονται σε όλα τα επίπεδα, ώστε να γίνει ομαλά η μετάβαση στη νέα πραγματικότητα. Δεν απάντησε αν Ο κ. Παππάς δεν θέλησε να απαντήσει αν θα γίνει δεκτό το αίτημα των νέων καναλαρχών να καταβάλουν την πρώτη δόση του τιμήματος για τις άδειες μετά την απόφαση του ΣτΕ, λέγοντας μόνο ότι οι αποφάσεις της διοίκησης ακολουθούν το σχεδιασμό.


μπουρμπουληθρες μπομπονιερα

Ο υπουργός δέχτηκε ερωτήσεις για την ανεργία που αναμένεται να δημιουργηθεί στο χώρο της τηλεόρασης. Επανέλαβε τη θέση της κυβέρνησης ότι οι σταθμοί υποχρεούνται να απασχολούν τουλάχιστον 400 άτομα, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι «για πρώτη φορά μπαίνει φρένο στη μείωση της απασχόλησης».


Την ίδια στιγμή ανέφερε πως είναι υποκριτική η διαμαρτυρία για τους ανέργους όσων κατηγορούσαν την κυβέρνηση για κατάργηση του διευθυντικού δικαιώματος με τη συγκεκριμένη πρόβλεψη του νόμου. «Είναι υποκριτικό να μας επιτίθεται κάποιος γι' αυτά τα ζητήματα», πρόσθεσε χαρακτηριστικά.


Ερωτηθείς για το ζήτημα των θεματικών αδειών, ο κ. Παππάς απάντησε ότι «δεν υπάρχει θέμα θεματικών αδειών αυτή τη στιγμή



τι να κανουμε για να πεσει ο πυρετος
αλυσοπριονα προσφορες μεταχειρισμενα

δεικτης υψηλης κεφαλαιοποιησης

εφη αργυριου ηλικια
Το έθιμο της κυράς Σαρακοστής

Αποτελεί ένα από τα παλαιότερα και πιο όμορφα έθιμα της Ελλάδας, ωστόσο, στις μέρες μας δεν συναντάται σε πολλά ελληνικά σπίτια. Ο λόγος για την κυρά Σαρακοστή με τα επτά πόδια, που οι γιαγιάδες μας έφτιαχναν κάθε χρόνο με αλεύρι και νερό!


δεικτης υψηλης κεφαλαιοποιησης

Πρόκειται ουσιαστικά για ένα είδος ημερολογίου που είχαν «εφεύρει» οι… παλιοί, προκειμένου να τηρούν τη νηστεία από την Καθαρά Δευτέρα μέχρι την Κυριακή του Πάσχα και ειδικότερα, για να μετρούν τις εβδομάδες της Σαρακοστής, της πιο σημαντικής περιόδου νηστείας στο εκκλησιαστικό ημερολόγιο των Ορθοδόξων Χριστιανών.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Διαβάστε περισσότερα στο: sarakosti.gr



οταν μεγαλωσω θα γινω δασκαλα

hicks hadley maintenance

αέρινος ορισμός

Κατά τη διενέργεια των εκπτώσεων, εκτός από την αναγραφή της παλαιάς και της νέας μειωμένης τιμής των αγαθών και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται και η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία του ποσοστού έκπτωσης.


hicks hadley maintenance

ονοματα διασωθεντων πλοιο

Εφόσον παρέχεται μειωμένη τιμή σε περισσότερα από το 60% του συνόλου των πωλούμενων ειδών, θα πρέπει να αναγράφεται στην προθήκη του καταστήματος και σε οποιαδήποτε άλλη εμπορική επικοινωνία, το παρεχόμενο ποσοστό έκπτωσης, ενώ στην περίπτωση που υπάρχουν διαφορετικά ποσοστά έκπτωσης ανά κατηγορίες προϊόντων, θα πρέπει να αναγράφεται το εύρος του παρεχόμενου ποσοστού («από …. % έως …. %»). Σε κάθε άλλη περίπτωση θα αναγράφεται ότι οι εκπτώσεις αφορούν επιλεγμένα είδη με αναφορά στο αντίστοιχο ποσοστό.


Κατά τη διενέργεια των τακτικών εκπτώσεων, απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή από τους εμπόρους, γιατί οι κυρώσεις είναι αυστηρές και στους παραβάτες των διατάξεων επιβάλλεται πρόστιμο ποσού ίσου με το 0,5% του ετήσιου κύκλου εργασιών και πάντως όχι κατώτερο των 5.000 ευρώ. Σε περίπτωση που επιβληθεί για δεύτερη φορά πρόστιμο για την ίδια παράβαση μέσα σε διάστημα 5 ετών, το πρόστιμο αυξάνεται στο 3% του ετήσιου κύκλου εργασιών της συγκεκριμένης επιχείρησης.


Τη Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019 (1η Κυριακή των εκπτώσεων), τα καταστήματα μπορούν προαιρετικά να ανοίξουν, με προτεινόμενο ωράριο 11:00΄ - 18:00΄ ενώ τη Δευτέρα 21 Ιανουαρίου ο Ε. Σ.Α. προτείνει να λειτουργήσουν από τις 12:00΄ έως τις 18:00΄ και όχι από τις 9:00΄, δεδομένου ότι τις Δευτέρες μετά τις Κυριακές που τα καταστήματα λειτουργούν, παρατηρείται μηδενική προσέλευση καταναλωτών.


γκαγκας λαρισα

αρκας χαμηλες πτησεις online

Σύμφωνα με πληροφορίες, φέρονται ως χαμηλόβαθμα στελέχη στην ιεραρχία των δύο εγκληματικών οργανώσεων. Στην πλειοψηφία τους πρόκειται για υπαλλήλους ενεχυροδανειστηρίων, επιχειρηματίες χρυσού, ενώ ανάμεσα στους εννέα είναι και δύο ιδιοκτήτες ενεχυροδανειστηρίων.


γκαγκας λαρισα

τηλεφωνο στεγη γραμματων και τεχνων

Παράλληλα, όπως μεταδίδει το αθηναϊκό πρακτορείο, η πλειονότητα των κατηγορουμένων φέρεται να αρνείται κάθε παράνομη διάσταση στην εμπλοκή τους στην υπόθεση, με τον θεωρούμενο ως εκ των βασικών κατηγορουμένων ενεχυροδανειστή, όχι μόνο να αρνείται όσα του αποδίδονται, αλλά και να αμφισβητεί την κύρια κατηγορία της λαθρεμπορίας.


Ο ιδιοκτήτης αλυσίδας ενεχυροδανειστηρίων, ο οποίος θα απολογηθεί την Κυριακή το πρωί, ισχυρίζεται μέσω του συνηγόρου του Αλέξη Κούγια ότι δεν τίθεται καν θέμα λαθραίας εξαγωγής χρυσού καθώς «στις εξαγωγές χρυσού από την Ελλάδα προς μη κοινοτικές χώρες, όπως η Τουρκία, δεν επιβάλλεται Φ. Π.Α. ή άλλη επιβάρυνση, και συνεπώς το ελληνικό δημόσιο δεν έχασε ούτε ένα ευρώ από χρυσό που εξήχθη είτε νόμιμα είτε παράνομα».


Βίντεο-ντοκουμέντο δείχνει πώς μετέφεραν ράβδους χρυσού στην Τουρκία


Με δήλωση που εξέδωσε ο συνήγορος του ενεχυροδανειστή, Αλέξης Κούγιας, αναφέρει επίσης πως ο εντολέας του δεν εμπλέκεται σε καμία παράνομη δραστηριότητα, αλλά και πως οι εξαγωγές χρυσού που προέβαινε ήταν απολύτως νόμιμες και γίνονταν μέσω του αεροδρομίου με όλα τα απαραίτητα παραστατικά. Ο κ. Κούγιας τονίζει επίσης πως «η αναφορά του ονόματος του εντολέως μας δεν οφείλεται σε κάποια δική του παραβατική συμπεριφορά, αφού τέτοια δεν υπήρξε, αλλά στο ότι ορισμένα πρόσωπα, με τα οποία συνεργαζόταν για τη νόμιμη εξαγωγή χρυσού, φέρονται ότι είχαν αναπτύξει παράλληλη δραστηριότητα συγκέντρωσης και εξαγωγής χρυσού με παράνομο τρόπο, χωρίς όμως ο εντολέας μας να έχει οποιαδήποτε γνώση, ανάμιξη ή ωφέλεια από αυτή την παράλληλη δραστηριότητα».


παρακράτηση φόρου σε τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών

συντηρητής μηχανολογικών εγκαταστάσεων

Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ


παρακράτηση φόρου σε τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών

prison break season 1 cast

Αττική


Καιρός: γενικά αίθριος. Λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις κατά τόπους τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.


Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί έως 5 μποφόρ.


Θερμοκρασία: από 10 έως 21 βαθμούς κελσίου.


Θεσσαλονίκη


Καιρός: γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.


Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και από το απόγευμα νοτιοανατολικοί με την ίδια ένταση.


Θερμοκρασία: από 10 έως 20 βαθμούς κελσίου.


Μακεδονία, Θράκη


Καιρός: στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη λίγες νεφώσεις που βαθμιαία από το μεσημέρι θα αυξηθούν. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις κατά τόπους τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.


Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στην κεντρική Μακεδονία πρόσκαιρα έως 5 μποφόρ. Από το απόγευμα νοτίων διευθύνσεων με την ίδια ένταση.


Θερμοκρασία: από 05 έως 21 βαθμούς κελσίου.


Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος


Καιρός: στην Ήπειρο γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις κατά τόπους τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Στα υπόλοιπα αραιές νεφώσεις παροδικά πυκνές.


Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Στο νότιο Ιόνιο ανατολικοί νοτιοανατολικοί 5 με 6 μποφόρ.


Θερμοκρασία: από 08 έως 21 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.



δισάκι νέο ηράκλειο

Αιματηρή συμπλοκή στην Κρήτη: Μαχαίρωσε τον ξάδερφό του στην καρδιά

Μία αιματηρή συμπλοκή ανάμεσα σε δύο ξαδέρφια σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου (11/02) στο χωριό Καρίνες του δήμου Αγίου Βασιλείου Ρεθύμνου.


δισάκι νέο ηράκλειο

λοξυγγας μετα απο εγκεφαλικο

Ένας 36χρονος κτηνοτρόφος μαχαίρωσε τον 44χρονο ξάδερφό του, για κτηνοτροφικές διαφορές.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Σύμφωνα με το Διοικητή του Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου, κ. Φραγκιαδάκη, ο 44χρονος άνδρας εισήχθη με ένα υποδόριο τραύμα στο ημιθωράκιο, με τον άνδρα να νοσηλεύεται τώρα σε καλή κατάσταση.

Η αστυνομία αναζητά τον δράστη ο οποίος εξαφανίστηκε μετά το περιστατικό ενώ ισχυρή είναι η αστυνομική παρουσία στις Καρίνες για να αποφευχθούν τα χειρότερα, αφού επικρατεί ένταση ανάμεσα στις δύο οικογένειες.

Πηγή: neakriti.gr



πως σκοτωνεις κοριους

ant1 tv μπρουσκο 1ος κυκλος

ανακοινωση υπουργειου οικονομικων

«Βρισκόμαστε σε έναν ακήρυχτο πόλεμο στο Αιγαίο» είπε ο κ. Κουβέλης, υπογραμμίζοντας ωστόσο ότι οι αναχαιτίσεις των τουρκικών μαχητικών γίνονται με τέτοιο τρόπο ώστε να μην καταπονούνται οι Έλληνες πιλότοι.


ant1 tv μπρουσκο 1ος κυκλος

«Η χώρα μας είναι υποχρεωμένη εδώ και πολλά χρόνια να ενεργεί και να πράττει αυτό που πράττει και σήμερα - εύχομαι να μην το πράττει και αύριο, παρότι διαπιστώνουμε ότι η Τουρκία δεν εγκαταλείπει την πολιτική της κλιμακούμενης έντασης - αλλά βρισκόμαστε ουσιαστικά σε έναν ακήρυχτο πόλεμο. Με την έννοια ότι οι παραβιάσεις, οι παραβάσεις και οι υπερπτήσεις των τουρκικών αεροπλάνων έχει καταντήσει συνηθισμένο, καθημερινό σχεδόν φαινόμενο με αποτέλεσμα τα ελληνικά φτερά, τα ελληνικά αεροπλάνα αλλά και τα πλοία στο Αιγαίο να υποχρεούνται να κάνουν τις αναχαιτίσεις. Βεβαίως η καταπόνηση για τα αεροπλάνα είναι παρούσα. Η μεγάλη, αν θέλετε, συμμετοχή των αεροπόρων μας στις αναχαιτίσεις μπορεί να είναι εστία κόπωσης, παρά το γεγονός ότι η διάταξη των δικών μας δυνάμεων για τις αναχαιτήσεις γίνονται με τέτοιο τρόπο ώστε να μην έχουμε υπερβολική καταπόνηση, να μην έχουμε καταπόνηση των πιλότων μας» είπε ο κ. Κουβέλης.


Ερωτηθείς σχετικά με τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς, που παραμένουν προφυλακισμένοι στην Αδριανούπολη ο κ. Κουβέλης είπε πως Ερντογάν και Γιλντιρίμ μιλούν τη δική τους γλώσσα δικαίου και πως τίποτα δεν δικαιολογεί την απαράδεκτα παρατεταμένη κράτησή τους με δεδομένο ότι και οι πληροφορίες για ύπαρξη ύποπτου περιεχομένου σε κάποιο τρίτο κινητό δεν ευσταθούν.


Ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, σχολίασε και τις δηλώσεις του γ. γ. του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ ότι Ελλάδα και Τουρκία πρέπει να τα βρουν, λέγοντας ότι θα ήθελε η στάση της συμμαχίας να είναι πολύ πιο δυναμική και σαφής, και πως εκτιμά ότι, και το ΝΑΤΟ αντιλαμβάνεται πως η χώρα μας δεν παίρνει πρωτοβουλίες για κορύφωση της έντασης.


Ο κ. Κουβέλης αναφέρθηκε και στους βομβαρδισμούς ΗΠΑ, Γαλλίας και Βρετανίας στη Συρία, ξεκαθαρίζοντας ότι η χώρα μας δεν μετείχε και δεν μετέχει. Η χώρα μας, όπως είπε, παρακολουθεί τα όσα συμβαίνουν, τα οποία αποτελούν εστία προβληματισμού και ανησυχίας.


Σε κάθε περίπτωση, είπε, πρέπει το Συμβούλιο Ασφαλείας με συγκεκριμένες διαδικασίες να επιληφθεί του συγκεκριμένου ζητήματος για να μην υπάρξει περαιτέρω γενίκευση.



ισμήνη νταφοπούλου δαγκωμα

αγωνες ποδοσφαιρου live streaming

Τα τελευταία στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών δείχνουν πληρωμές με το σταγονόμετρο τον Ιούνιο. Συγκεκριμένα, δείχνουν πληρωμές 75,5 εκατ. ευρώ για ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις σε ιδιώτες τον Ιούνιο και μόλις 3,3 εκατ. ευρώ επιστροφών φόρων . Στο τέλος Ιουνίου, τα ληξιπρόθεσμα του κράτους προς ιδιώτες έφταναν μαζί με τις εκκρεμείς επιστροφές φόρων σε 2,722 δισ. ευρώ (έναντι 2,977 δισ. ευρώ ένα μήνα νωρίτερα).


αγωνες ποδοσφαιρου live streaming

πως περνω υψος

θανατηφορο στο χαλανδρι

Παρά τις αλλεπάλληλες δεσμεύσεις του οικονομικού επιτελείου για πλήρη εξόφληση των ληξιπροθέσμων υποχρεώσεων έως τις 20 Αυγούστου το χρονοδιάγραμμα εξόφλησης πλέον έχει μεταφερθεί, με τη σύμφωνη γνώμη των δανειστών, έως το τέλος του έτους.


Το υπουργείο Οικονομικών τις προηγούμενες εβδομάδες είχε ξεκαθαρίσει στους φορείς του Δημοσίου πως οι χρηματοδοτήσεις από το πρόγραμμα επιχορήγησης για την εκκαθάριση ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων θα ολοκληρωθούν την 20η Αυγούστου 2018. Για τα αιτήματα δε που θα υποβληθούν μετά το τέλος Ιουλίου 2018 είχε αποσαφηνίσει πως η αποπληρωμή των ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων θα μπορεί να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του οικονομικού έτους 2018.


Να σημειωθεί πως ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης θα παρουσιάσει στις 29 και 30 του μήνα στο EuroWorking Group αναλυτικά στοιχεία για την πορεία εξόφλησης χρεών του Δημοσίου στους ιδιώτες.


πλακα ταβερνα ζωντανη μουσικη

Στην ανακοίνωση αναφέρεται επίσης ότι τα πτώματα 71 ανθρώπων έχουν ταυτοποιηθεί μέχρι τώρα.


πλακα ταβερνα ζωντανη μουσικη

ελαιο λεμονι ιδιοτητες

scooter honda 300








MORE: About 200 people have been reported missing after an apparent dam collapse Friday afternoon in Brazil, according to local firefighters. https://t.co/M2EHk71oMF pic.twitter.com/Cbpu2gd5Jh


— ABC News (@ABC) 25 Ιανουαρίου 2019


Υπενθυμίζεται ότι η κατάρρευση του φράγματος στις εγκαταστάσεις του μεταλλείου Κόχεγκου ντο Φεϊζάου της εταιρείας Vale, το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής είχε ως αποτέλεσμα ένας γιγαντιαίος χείμαρρος λάσπης και νερού να σαρώσει μέρος της Μπρουματζίνιου, όπου ζουν περίπου 39.000 άνθρωποι.



At least nine people are dead and an estimated 300 people are missing in Brazil after a dam burst at an iron mine in Brumadinho in the southeastern state of Minas Gerais. https://t.co/KfM9wmkM7N pic.twitter.com/lUF6RVQ9pi


— The Voice of America (@VOANews) 26 Ιανουαρίου 2019

προσφορα κουρεμα σκυλου αθηνα

sade ηλικια

Οι τέσσερις από τους φακέλους βρέθηκαν στα ΕΛΤΑ Πειραιά, Σπάρτης, Καλαμάτας και Τρίπολης και ο πέμπτος στα ΤΕΙ Θεσσαλίας στη Λάρισα, ενώ όλοι φαίνεται ότι έχουν σταλεί από την Ινδία, όπως και οι προηγούμενοι (εκτός από δύο).


προσφορα κουρεμα σκυλου αθηνα

γυαλακια κολυμβησης mp

Με τους σημερινούς, το σύνολο των φακέλων που έχει παραλάβει η Πυροσβεστική Υπηρεσία για το Γενικό Χημείο του Κράτους ανέρχεται σε 37, ενώ είναι ακόμα δύο (στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής και στην Κοζάνη), οι οποίοι είχαν φτάσει στους προορισμούς τους σε προγενέστερο χρόνο και είχαν καταστραφεί, όταν προέκυψε ο θόρυβος.


Υπενθυμίζεται, ότι σε όλους τους φακέλους που έχουν εξεταστεί στο Γενικό Χημείο του Κράτους δεν βρέθηκε κάποια σκόνη και απλώς είναι εμποτισμένοι με μία βιομηχανική ερεθιστική ουσία που δεν είναι επικίνδυνη για τον άνθρωπο.


Η έρευνα για τον εντοπισμό του αποστολέα συνεχίζεται από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.


τουριστικο γραφειο περιηγητης

πίτα παππού ζωγράφου

Φωτιά ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας (23/07), στα Γεράνεια Όρη και συγκεκριμένα στο ύψος της Κινέτας.


τουριστικο γραφειο περιηγητης

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η φωτιά καίει σε δασική περιοχή και δεν απειλεί κατοικίες. Οι ισχυροί άνεμοι όμως που πνέουν στην περιοχή και το γεγονός ότι αλλάζουν κατευθύνσεις, δυσκολεύει το έργο των πυροσβεστών.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Δείτε φωτογραφίες στη gallery του Newsbomb.gr

Στο σημείο επιχείρησαν αρχικά 35 πυροσβέστες με 15 οχήματα ενώ έσπευσαν και δύο πεζοπόρα τμήματα.

Από αέρος στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν 3 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα.

Στην πορεία της ημέρας, κρίθηκε αναγκαίο να αυξηθούν οι δυνάμεις και πλέον επιχειρούν 60 πυροσβέστες με 25 οχήματα, δύο πεζοπόρα τμήματα, 4 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις εξελίξεις για τα πύρινα μέτωπα

Η αρχική ενημέρωση της Πυροσβεστικής μέσω twitter:


Σε εξέλιξη δασική πυρκαγιά στην περιοχή Αέρας στα Γεράνια Όρη. Έχουν κινητοποιηθεί 35 πυροσβέστες με 15 οχήματα, 2 Ε/Π & 3 Α/Φ.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) July 23, 2018

Διαβάστε επίσης:

Δραματικές εξελίξεις: Σερβικά μαχητικά «κλείδωσαν» αλβανικούς στόχους

Προσοχή! Αν δείτε αυτό το e - mail ενημερώστε ΑΜΕΣΩΣ την Αστυνομία


ΕΚΤΑΚΤΟ: Μεγάλη φωτιά στη Δυτική Αττική - Στις φλόγες τα Γεράνια Όρη (pics)
01
ΕΚΤΑΚΤΟ: Μεγάλη φωτιά στη Δυτική Αττική - Στις φλόγες τα Γεράνια Όρη (pics)












προεδρία ευρωπαικού συμβουλίου

φιλολογος ξεναγος

Σύλληψη νταλικέρη για μεταφορά και εισαγωγή 7 κιλών κοκαΐνης στη χώρα (pics)

Ένας αυτοκινητιστής 51 ετών συνελήφθη, στη Μάνδρα Αττικής, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, κατηγορούμενος για μεταφορά και εισαγωγή ναρκωτικών ουσιών στην Ελλάδα.


φιλολογος ξεναγος

τελειο ψησιμο ψαριου

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 51χρονος, εκμεταλλευόμενος την επαγγελματική ιδιότητά του, ως οδηγός φορτηγού αυτοκινήτου, με δραστηριοποίηση στην οδική μεταφορά προϊόντων μεταξύ ευρωπαϊκών χωρών, μετέφερε και εισήγαγε ποσότητες ναρκωτικών στην Ελλάδα, από την Ολλανδία, με σκοπό τη διάθεσή τους. Όπως διαπίστωσε η αστυνομία, ο δράστης, οδηγώντας φορτηγό αυτοκίνητο διεθνών μεταφορών, προερχόμενος από Ολλανδία, μέσω Ανκόνας, έφτασε στο λιμάνι της Πάτρας και κατέληξε στη Μάνδρα.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Κατά τη διάρκεια ελέγχου που πραγματοποιήθηκε στο φορτηγό, βρέθηκαν, σε πλαϊνούς αποθηκευτικούς χώρους του επικαθήμενου, επτά συσκευασίες με κοκαΐνη, οι οποίες κατασχέθηκαν. Μεταξύ άλλων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κοκαΐνης βάρους επτά κιλών και 750 γραμμαρίων, ένα φορτηγό αυτοκίνητο διεθνών μεταφορών και ένα ΙΧ αυτοκίνητο.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ


Σύλληψη νταλικέρη για μεταφορά και εισαγωγή 7 κιλών κοκαΐνης στη χώρα (pics)
01
Σύλληψη νταλικέρη για μεταφορά και εισαγωγή 7 κιλών κοκαΐνης στη χώρα (pics)















τι χρησιμοποιούν οι σκηνοθετες

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019

μη ζητας συγνωμη δουκας

κοινωνικη λειτουργος μεταπτυχιακο

«Δεν θα επιβληθούν επιπρόσθετοι δασμοί μετά την 1η Ιανουαρίου» και «οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές θα συνεχιστούν», μετέδωσε το αγγλόφωνο κινεζικό τηλεοπτικό δίκτυο CGTN, αναφερόμενο στη διευθέτηση στην οποία κατέληξαν οι δύο ηγέτες.


μη ζητας συγνωμη δουκας

καρβελας χωρισμος

Ο Χου Σιτζίν, διευθυντής της κινεζικής αγγλόφωνης εφημερίδας Global Times -- την εκδίδει η Λαϊκή Ημερησία, όργανο της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚ Κίνας -- ανέφερε από την πλευρά του ότι «οι συνομιλίες του Σι και του Τραμπ πήγαν καλά και υπήρξε συναίνεση», χωρίς να δώσει άλλες λεπτομέρειες για τις διαπραγματεύσεις των ηγετών στο περιθώριο της συνόδου της G20 στην Αργεντινή, αναφέρει το Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.


γιαννακοπουλος γιαννης φωτογραφος

εν αρχη ην ο αρτος

Ο Σίζαρ Σέιοκ συνελήφθη στις 26 Οκτωβρίου στο Φορτ Λόντερντεϊλ της Φλόριντας και την περασμένη εβδομάδα συμφώνησε να μεταφερθεί στη Νέα Υόρκη για να του ασκηθεί δίωξη και σε αυτήν την Πολιτεία για πέντε αδικήματα.


γιαννακοπουλος γιαννης φωτογραφος

Ο Σέιοκ αντιμετωπίζει πέντε κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος, που περιλαμβάνουν μεταφορά εκρηκτικών από μια Πολιτεία σε άλλη και παράνομη αποστολή τους με ταχυδρομείο, διατύπωση απειλής εναντίον ενός πρώην προέδρου, διατύπωση απειλών μέσω διαπολιτειακής επικοινωνίας και επίθεση σε ομοσπονδιακούς αξιωματικούς.


Ο 56χρονος πρώην στρίπερ και διανομέας πίτσας, που ζούσε σε ένα λευκό βανάκι διακοσμημένο με φωτογραφίες και αφίσες υπέρ του Τραμπ, συνελήφθη μετά από εντατικές έρευνες. Στο ομοσπονδιακό δικαστήριο της Νέας Υόρκης, όταν ο δικαστής Ρόμπερτ Λιρμπέργκερ τον ρώτησε αν καταλαβαίνει τα δικαιώματά του, ο Σέιοκ απάντησε: "Μάλιστα κύριε, 100%".


Οι εισαγγελικές αρχές υποστήριζαν ότι ο Σέιοκ δεν πρέπει να αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση επειδή είναι πολύ επικίνδυνος. Σήμερα πάντως, η συνήγορός του, Σάρα Μπαουμγκάρτελ, είπε στο δικαστήριο ότι προς το παρόν δεν θα ζητήσει να του οριστεί κάποια εγγύηση.


Οι αρχές κατηγορούν τον Σέιοκ για την αποστολή 16 αυτοσχέδιων εκρηκτικών μηχανισμών. Κανένας δεν εξερράγη και κανείς δεν τραυματίστηκε. Το πρώτο δέμα είχε σταλεί στο σπίτι του δισεκατομμυριούχου επενδυτή Τζορτζ Σόρος στη Υόρκη. Ακολούθησαν και άλλα δέματα με παραλήπτες τον πρώην πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα, την πρώην ΥΠΕΞ Χίλαρι Κλίντον, τον πρώην αντιπρόεδρο Τζο Μπάιντεν και άλλους.


Αν κριθεί ένοχος ο Σέιοκ αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο να καταδικαστεί σε κάθειρξη 48 ετών, αναμεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ. Σε επιστολή της προς το τηλεοπτικό δίκτυο ABC η μητέρα του, Μαντλίν Σέιοκ, έγραψε ότι προσπαθούσε ανεπιτυχώς να τον πείσει να υποβληθεί σε θεραπεία για την ψυχική ασθένεια από την οποία, όπως υποστηρίζει, πάσχει εδώ και πολλά χρόνια.



αυτοματο υπογειο ποτισμα

αυτοκινητα μεταχειρισμενα απο ιδιωτες κερκυρα

Η ΑΑΔΕ για να εισπράξει απλήρωτους φόρους και πρόστιμα έχει ενεργοποιήσει ένα ηλεκτρονικό σύστημα παρακολούθησης των οφειλετών και έχει καθιερώσει αυτοματοποιημένες διαδικασίες εκούσιας και αναγκαστικής είσπραξης των οφειλών που συνοδεύονται με ηλεκτρονικές κοινοποιήσεις ειδοποιήσεις και επιδόσεις για κατασχέσεις και δεσμεύσεις περιουσιακών στοιχείων.


αυτοκινητα μεταχειρισμενα απο ιδιωτες κερκυρα

πασχαλιατικα κουλουρια αργυρω

αμυγδαλελαιο ντεμακιγιαζ προσωπου

Η ΑΑΔΕ προωθεί τη διασύνδεση του Taxis με το σύστημα Εργάνη για την παρακολούθηση της μισθωτής εργασίας και με το πληροφορικό σύστημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς για τον έλεγχο των κινήσεων σε χρηματιστηριακά προϊόντα. Επίσης οι φορολογικές Αρχές θα αποκτήσουν πρόσβαση στο πληροφορικό σύστημα του Κτηματολογίου για λήψη πληροφοριών ιδιοκτησίας. Με τις κινήσεις αυτές, η ΑΑΔΕ επιχειρεί έλεγχο σε όλα τα περιουσιακά στοιχεία των φορολογουμένων, από εισοδήματα, καταθέσεις, μετοχές και ομόλογα έως ακίνητα.


ανδρικα ντυσιματα φθινοπωρο 2017

υποποδια για κομμωτηριο

Σύμφωνα με τοπικά μέσα, μάρτυρες ανέφεραν ότι αστυνομικοί βρίσκονταν σε όλες τις εξόδους του εμπορικού κέντρου, δίνοντας οδηγίες στον κόσμο να εγκαταλείψει το κτίριο.


ανδρικα ντυσιματα φθινοπωρο 2017

Οι αρχές καλούσαν τους πολίτες να μην πλησιάζουν στο εμπορικό κέντρο, για όσο διάστημα βρισκόταν σε εξέλιξη η επιχείρηση της αστυνομίας.





νεα μονοπολη εκατομμυριουχος

διαφάνεια στην τοπική αυτοδιοίκηση

Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία


διαφάνεια στην τοπική αυτοδιοίκηση

χιονοδρομικο ανηλιο live

η καλυτερη πολη για φοιτητικη ζωη

Αττική


Καιρός: γενικά αίθριος. Παροδικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με τοπικούς όμβρους στα δυτικά και βόρεια κυρίως ορεινά.


Άνεμοι: μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ.


Θερμοκρασία: από 10 έως 24 βαθμούς κελσίου.


Θεσσαλονίκη


Καιρός: γενικά αίθριος. Από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και είναι πιθανό να εκδηλωθούν σποραδικοί όμβροι κυρίως στα ορεινά.


Άνεμοι: μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ.


Θερμοκρασία: από 08 έως 24 βαθμούς κελσίου.


Μακεδονία, Θράκη


Καιρός: γενικά αίθριος. Από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν σποραδικοί όμβροι και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά.


Άνεμοι: μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ.


Θερμοκρασία: από 05 έως 24 βαθμούς κελσίου.


Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος


Καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με σποραδικούς όμβρους κυρίως στα ορεινά, όπου ενδέχεται να εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες.


Άνεμοι: μεταβλητοί 2 με 4 και στο Ιόνιο δυτικοί βορειοδυτικοί τοπικά έως 5 μποφόρ.


Θερμοκρασία: από 06 έως 23 βαθμούς κελσίου.


Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος


Καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με σποραδικούς όμβρους κυρίως στα ορεινά, όπου ενδέχεται να εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες.


Άνεμοι: μεταβλητοί 2 με 4 και στα νότια δυτικοί βορειοδυτικοί τοπικά έως 5 μποφόρ.


Θερμοκρασία: από 06 έως 25 βαθμούς κελσίου.



απολλων κινηματογραφος θεσσαλονικη

μπορμπολη νινεττα ενδοκρινολογος
Απίστευτο βίντεο: Στην Ξάνθη πρόσφεραν κρασί στο στρατηγό τους με... Leopard!

Μια ξεχωριστή επίδειξη των εξαιρετικών δυνατοτήτων σταθερότητας των ελληνικών αρμάτων μάχης έκαναν στρατιωτικοί σε στρατόπεδο της Ξάνθης.


απολλων κινηματογραφος θεσσαλονικη

Πώς; Προσφέροντας στο στρατηγό τους ένα ποτήρι κρύο λευκό κρασί πάνω στην κάνη του πυροβόλου ενός Leopard 2 Hel!




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Η γιορτή που πραγματοποιήθηκε προς τιμήν του προστάτη μεγαλομάρτυρα Αγίου Γεωργίου στο στρατόπεδο «Υπιάτρου Τριανταφυλλίδη» στην Ξάνθη... επεφύλαξε στο στρατηγό του Δ’ Σώματος Στρατού μία ευχάριστη έκπληξη.

Οι συνεργάτες του στρατηγού, προκειμένου να τιμήσουν τον εορτάζοντα διοικητή του Δ’ΣΣ, τού πρόσφεραν ένα ποτήρι κρύο λευκό κρασί επάνω σε ένα Leopard 2 Hel και συγκεκριμένα στην κάνη του πυροβόλου των 120 mm του, δείχνοντας έτσι και τις εξαιρετικές δυνατότητες σταθερότητας και στόχευσης των ελληνικών οπλικών συστημάτων.

Το άρμα που μεταφέρει το ποτήρι κινείται, χωρίς να χυθεί σταγόνα από το κρασί, ενώ ο στρατηγός ιδιαίτερα ευδιάθετος πιάνει τελικά το ποτήρι και ευχαριστεί τους ένστολους για την πρωτότυπη κίνησή τους.



φλοτερ δεξαμενης

αξιοθεατα πολης χιου

Αναφερόμενος στα μέτρα που ζητούν οι δανειστές ώστε να διατηρηθεί ο στόχος του 3,5% στα πλεονάσματα μετά το 2018, ο υπουργός απαντά ότι «ζούμε σε έναν ασταθή κόσμο και το να παίρνουμε αποφάσεις από σήμερα για το 2019 δεν είναι ό, τι πιο ασφαλές. Το απέδειξε εξάλλου η ιστορία με τις λανθασμένες προβλέψεις του ΔΝΤ».


αξιοθεατα πολης χιου

yg win profile

η συλλαβη πο

Εκτιμά ότι η αξιολόγηση θα ολοκληρωθεί επιτυχώς πολύ σύντομα, καθώς «δεν είναι πολλά τα θέματα που χωρίζουν τις δύο πλευρές».


Για το επιδιωκόμενο ύψος των επενδύσεων στην Ελλάδα για το νέο έτος, ο κ. Παπαδημητρίου θέτει ως αφετηρία τα 22,3 δισ. ευρώ και στόχο τα 24,4 δισ. ευρώ βάσει του προϋπολογισμού, σημειώνοντας ότι «μια αύξηση πάνω από 2 - 2,5 δισ. ευρώ το 2017 πρέπει να θεωρηθεί σημαντική επιτυχία για την ανακάμπτουσα ελληνική οικονομία».


ευκολο κ νοστιμο κεικ

σκανδιναβια πανεπιστημια

Κι όμως, 16,5 χρόνια μετά το στυγερό έγκλημα που συγκλόνισε την Πελασγία και ολόκληρη την Ελλάδα, σύμφωνα με το lamiareport.gr ο 54χρονος Χρήστος Βουλγαράκης αναπνέει και πάλι τον αέρα της ελευθερίας έχοντας εξασφαλίσει τη θετική κρίση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Άμφισσας με βούλευμα (αριθμός 75/2018) του οποίου αναστέλλεται η εκτέλεση του υπόλοιπου της ποινής της ισόβιας κάθειρξης (ήτοι 10 ετών), έχοντας επιδείξει καλή διαγωγή, αλλά και 3.344 μέρες εργασίας τις τελευταίες στις Φυλακές Μαλανδρίνου.


ευκολο κ νοστιμο κεικ

Υπολογίζοντας περίπου 15 χρόνια φυλακής για έναν «άγγελο» ηλικίας… περίπου 13 ετών, τη Βασούλα. Τη ζωή της οποίας αφαίρεσε με τον πλέον βίαιο τρόπο ο ίδιος ο πατέρας της (σημειωτέον δεν το ομολόγησε ποτέ), σε μια υπόθεση που η δικαιοσύνη την αντιμετώπισε και στους δύο βαθμούς, ενώ ισάριθμες φορές τον αποφυλάκισε με βουλεύματα των αρμοδίων Συμβουλίων.


Δίκες και Βουλεύματα


Το 2002 το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Καρπενησίου, κρίνοντάς τον ένοχο, αλλά αναγνωρίζοντας τον πρότερο έντιμο (;) βίο του, του είχε επιβάλει ποινή κάθειρξης 21 ετών. Αποφυλακίσθηκε προσωρινά τον Αύγουστο του 2009, από το Ψυχιατρείο του Κορυδαλλού, μόλις δηλαδή εφτά χρόνια μετά το στυγερό έγκλημα, με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Πειραιά με τον όρο να παραμείνει για το υπόλοιπο της ποινής του στο Τρίκορφο Φωκίδας και συγκεκριμένα στο Μοναστήρι των Αγίων Αυγουστίνου Ιππώνος και Σεραφείμ του Σαρώφ, γνωστό και ως «Μοναστήρι των Παπαροκάδων» του Ηγούμενου Νεκτάριου Μουλατσιώτη.


Το περί δικαίου αίσθημα και η αίτηση της μητέρας της αδικοχαμένης Βασούλας, Αθανασίας Βελεσιώτη προς την Εισαγγελέα Εφετών Πειραιά, ανακάλεσε την αποφυλάκιση και σχεδόν τέσσερις μήνες αργότερα το Συμβούλιο Εφετών διέταξε και πάλι την επιστροφή του στο Ψυχιατρείο Κορυδαλλού, εν αναμονή και της εκδίκασης της Έφεσης που είχε ασκήσει και πάλι η μητέρα κατά της πρωτόδικης απόφασης.


Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λαμίας το Νοέμβριο του 2015 δεν πείσθηκε για τίποτα από τα προηγούμενα και επέβαλε την ποινή της ισόβιας κάθειρξης στον κατηγορούμενο, που όλα αυτά τα χρόνια είχε επιλέξει το «δικαίωμα της σιωπής».


Μάλιστα στο τελευταίο επεισόδιο του δικαστικού δράματος η έδρα είχε ρωτήσει τον ίδιο τον Ηγούμενο της Μονής, ως Πνευματικό του Βουλγαράκη, αν του έχει αποκαλύψει τι είχε γίνει εκείνο το βράδυ, επικαλέστηκε όμως κι εκείνος το απόρρητο της εξομολόγησης. Ωστόσο ο Βουλγαράκης είχε προλάβει να μείνει εκτός φυλακής για ακόμη 14 μήνες…


Δεκαεφτά μαχαιριές για έναν άγγελο…


Ήταν 27 Απριλίου του 2002. Μέσα σε μια λίμνη αίματος μια γειτόνισσα βρίσκει στο υπνοδωμάτιο του Βουλγαράκη, κατακρεουργημένη την κόρη του Βασούλα.


Το κορμάκι της 13χρονης είχε στην κυριολεξία σφαγιαστεί σοκάροντας ακόμη και τον ίδιο τον ιατροδικαστή Χρήστο Λευκίδη. Το άτυχο αγγελούδι έφερε τραύμα στο χείλος του στόματος, βαθιά τραύματα στον τράχηλο, η καρωτίδα της ήταν τρεις φορές κομμένη, έχει κομμένες φλέβες, βαθιά τραύματα στην περιοχή των νεφρών, στην κοιλιά, στους αγκώνες, στους μαστούς, στα δάχτυλα... Παντού!!! Ο δολοφόνος την είχε κατακρεουργήσει με ένα κουζινομάχαιρο 18 εκατοστών.


Ο Βουλγαράκης εξαφανισμένος είναι ο νούμερο ένα ύποπτος. Η μικρή είχε βρεθεί στα χέρια του λίγο μετά τον σεισμό στην Πάρνηθα καθώς το σπίτι της μητέρας της, που είχε την επιμέλεια, στη Μεταμόρφωση είχε διαλυθεί από το μεγάλο σεισμό του 1999.


Ο πατέρας της την πήρε στο χωριό μέχρι η μάνα να αποκαταστήσει την κατοικία της. Τα πρόσκαιρα πατρικά χάδια ξεγέλασαν τη μικρούλα που δεν μπορούσε να φανταστεί τι την περίμενε. Η μητέρα του κοριτσιού Αθανασία Βελεσιώτη κατηγορεί από την πρώτη στιγμή τον Χρήστο Βουλγαράκη ότι εκείνος σκότωσε το αγγελούδι για να την εκδικηθεί επειδή τον είχε εγκαταλείψει. Λίγο πριν το κακό μάλιστα, είχε ζητήσει και πάλι το παιδί να επιστρέψει σε εκείνη, απόφαση που φέρεται να την είχε ανακοινώσει και η ίδια η αδικοχαμένη Βασούλα στον δήμιό της.


Εκείνος μετά το αποτρόπαιο έγκλημα είχε εξαφανιστεί για πέντε μέρες μέχρι που παρουσιάστηκε στη Μονή Τρικόρφου, στη Φωκίδα, όπου και συνελήφθη. Από την αρχή αρνείται την εμπλοκή του στο φρικτό έγκλημα, λέγοντας ότι η κόρη του δολοφονήθηκε από ένα κύκλωμα τοκογλυφίας στο οποίο είχε μπλέξει και τον απειλούσε.


Αξίζει να σημειωθεί ότι στην πρώτη δίκη κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας αναγνώσθηκαν και οι απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες στις οποίες ο Βουλγαράκης φέρεται να ομολογεί στην πρώην σύζυγό του πως είναι ο δράστης του εγκλήματος.


Η αποφυλάκιση


Τελικά στις 7 Νοεμβρίου 2018 ο Χρήστος Βουλγαράκης αποφυλακίστηκε με το Συμβούλιο να προβλέπει για εκείνον στο υπόλοιπο της ποινής του να έχει ως τόπο διαμονής την Ιερά Μονή των Αγίων Αυγουστίνου Ιππώνος και Σεραφείμ του Σαρώφ, στο Τρίκορφο.


Έχει επίσης την υποχρέωση να παρουσιάζεται στο πρώτο 10ημερο κάθε μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα του τόπου διαμονής, ενώ στους περιοριστικούς όρους συμπεριλαμβάνεται και η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.


Σημειώνουμε ότι η κοινή γνώμη παρακολουθεί συγκλονισμένη και την άλλη τραγική ιστορία με την αποφυλάκιση του παιδοκτόνου Γιώργου Μεταξάκη ο οποίος είχε καταδικαστεί σε τρις ισόβια όσα και τα παιδιά που έπνιξε στον Αλμυρό ποταμό στην Κρήτη το 1999. Αποφυλακίστηκε έχοντας εκτίσει 19 χρόνια στη φυλακή…






κοντερ τρανσαλπ 650

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019

κοστος ζωης σε χωρες

Μέχρι στιγμής δεν έχει εκδοθεί προειδοποίηση για τσουνάμι από τις αρμόδιες υπηρεσίες, ούτε υπάρχουν πληροφορίες για θύματα από το χτύπημα του Εγκελάδου.


κοστος ζωης σε χωρες

Το εστιακό βάθος του σεισμού εντοπίστηκε στα 43 χιλιόμετρα, σύμφωνα με το Γεωλογικό Παρατηρητήριο των ΗΠΑ (USGS).


Το επίκεντρό του εντοπίστηκε σε απόσταση 81 χιλιομέτρων νοτιοδυτικά της επαρχίας Μπάντεν, ανοιχτά της ακτής της Ιάβας, δηλαδή περίπου 130 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της ινδονησιακής πρωτεύουσας, διευκρίνισε από την πλευρά της η ινδονησιακή γεωλογική υπηρεσία (BMKG) στην σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε.




αναστομωση προσωπικου νευρου
προαγωγες δικαστων κυπρος

παραβολα ανανεωσησ αδειασ οδηγησησ

σταύρος σταύρου ενδοκρινολόγος λευκωσία

Συγκριτικά με πέρσι, τα τέλη παρέμειναν αμετάβλητα και οι φορολογούμενοι αναμένεται να καταβάλουν ακριβώς το ίδιο ποσό με αυτό που πλήρωσαν και το Δεκέμβριο του 2016.


παραβολα ανανεωσησ αδειασ οδηγησησ

σωτήρης λαζαρίδης

Τι πρέπει να γνωρίζετε για τα πρόστιμα


Εκείνοι που δεν θα πληρώσουν εμπρόθεσμα τα τέλη κυκλοφορίας θα καταβάλουν πρόστιμο ίσο με την αξία τους. Το πρόστιμο είναι ίσο με το ύψος των τελών που θα έπρεπε να είχε εξοφληθεί. Για παράδειγμα, αν κάποιος ιδιοκτήτης ΙΧ πρέπει να πληρώσει τέλη κυκλοφορίας ύψους 85,50 ευρώ, από αρχές Ιανουαρίου 2018 θα πρέπει να πληρώσει 171 ευρώ.


Γι' αυτήν την οφειλή ο φορολογούμενος θα έχει τη δυνατότητα να τη ρυθμίσει ύστερα από ένα μήνα με την πάγια ρύθμιση σε 24 δόσεις, αλλά η βεβαιωθείσα οφειλή επιβαρύνεται με τους προβλεπόμενους τόκους. Ωστόσο έως και την οριστική εξόφληση του ποσού ο ιδιοκτήτης δεν μπορεί να μεταβιβάσει το όχημα του. Δηλαδή, για να ολοκληρωθεί η μεταβίβαση του οχήματος δεν αρκεί η βεβαίωση των τελών ή η υπαγωγή τους σε ρύθμιση τμηματικής καταβολής βεβαιωμένων ληξιπρόθεσμων οφειλών, αλλά θα πρέπει να έχει εξοφληθεί ολοσχερώς η οφειλή.


Όσοι επιθυμούν να καταθέσουν πινακίδες πρέπει να υποβάλουν δήλωση ακινησίας και να καταθέσουν τις πινακίδες του οχήματος στην εφορία ως τις 31 Δεκεμβρίου 2017. Επειδή ωστόσο η καταληκτική ημερομηνία είναι Κυριακή, όσοι θέλουν να καταθέσουν τις πινακίδες τους, θα πρέπει να το κάνουν έως την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου.


φερες τκ

«H εισήγησή μου στους ανθρώπους, τα μέλη και τους φίλους της "Ώρας Αποφάσεων" θα είναι θετική για τη συμμετοχή στις διαδικασίες ίδρυσης της νέας προοδευτικής παράταξης. Θα είναι θετική η εισήγησή μου να δώσουμε τη μάχη των απόψεων, μέσα από τη δημιουργία της νέας παράταξης. Όσο για τα άλλα αξιόλογα ιδρυτικά μέλη της "Ώρας", τον Γιάννη, την 'Αννα και τον Γιώργο, θα πω ότι προσωπικά δεν με αποπροσανατολίζει, που προς το παρόν διαφωνήσαμε, ούτε πρόκειται να σταθώ στην ιδιότυπη "διαγραφή" μου με μνησικακία. Προσωπικά, θα επιμείνω να υπηρετώ το κεντρικό μήνυμα της ενότητας που συνειδητά ήθελα να εκπέμψω με την απόφασή μου να δημιουργήσω μαζί τους την "Ώρα", παρά τις γνωστές διαφορετικές μας πορείες, αλλά και σημερινές αποκλίνουσες απόψεις. Αυτό το ίδιο μήνυμα ενότητας, άλλωστε, ήρθα και σήμερα εδώ για να υπηρετήσω».


φερες τκ

μπαρμπι νεογεννητα κουταβακια τιμη

«Ζητώ καθαρά, χωρίς διαπραγματεύσεις, να μοιραστώ το βάρος για τη συγκρότηση μιας μεγάλης κεντροαριστεράς. Δεν θα ήμουν εδώ, αν δεν κάνατε ένα μεγάλο βήμα. Δεν επιδιώκω καμία ρεβάνς, αλλά να παλέψω για τις ίδιες προτάσεις για μεγάλη κεντροαριστερά, για την παράταξη που στήριξα και στην "Ώρα Αποφάσεων"», τόνισε.


Ο κ. Ραγκούσης, αναφερόμενος στην κρίση που διέρχεται η χώρα, μίλησε για παρατατεταμένο εθνικό αδιέξοδο. «Το 2009 κατέρρευσε ένα ολόκληρο πολιτικό και οικονομικό μοντέλο δεκαετιών, με το οποίο ζούσαν οι Έλληνες. Κατέρρευσε ο κρατικοδίαιτος καπιταλισμός, βυθίζοντας τη χώρα», είπε.


Ανέδειξε ως κύρια αιτία το γεγονός ότι δεν υπήρξαν σταθερές δημόσιες πολιτικές τα τελευταία 35 χρόνια κι απέδωσε την ευθύνη γι' αυτό στα κόμματα και τις ηγεσίες τους, αλλά και σε βαθύτερους μηχανισμούς της κοινωνίας.




θεσσαλονικη βεροια ποση ωρα ειναι

example of spam on facebook

«Θα αξιολογήσουμε τις προτάσεις και θα αποφασίσουμε» ανέφερε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Νίκος Τράκας εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου. Παράλληλα εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι ενδεχομένως σε μία ώρα να υπάρχουν εξελίξεις στο θέμα της απεργίας.


example of spam on facebook

η φιλη μου με αποφευγει

«Τώρα θα πάμε στην Εκτελεστική Επιτροπή να τις αξιολογήσουμε και στην επόμενη ώρα θα πάρουμε την απόφασή μας», είπε χαρακτηριστικά.


Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού - Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, η πρόταση του πρωθυπουργού περιλαμβάνει την κατάργηση του ορίου ηλικίας για συμμετοχή των συμβασιούχων στον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ.


Λίγο πριν τη συνάντηση επικράτησε ένταση έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, τη στιγμή που έφθανε η αντιπροσωπεία των εργαζομένων.


Συγκεκριμένα, περίπου 50 άτομα κατάφεραν να περάσουν τον αστυνομικό κλοιό, χωρίς να τους αντιληφθεί κανείς και προσπάθησαν να αναρτήσουν πανό έξω από το Μαξίμου. Χρειάστηκε η παρέμβαση της φρουράς του πρωθυπουργού και ένας από τους φρουρούς πήρε το πανό από τα χέρια των συγκεντρωμένων.




ξυρισμα καθε μερα

δασκαλος κλιση αρχαια

"Δεν υπάρχει καμία πολιτική αναγκαιότητα να κρατήσουμε τον Καναδά στη νέα NAFTA (Βορειοαμερικανική Συμφωνία Ελευθέρων Συναλλαγών). Αν δεν κάνουμε μια δίκαιη συμφωνία για τις ΗΠΑ μετά από δεκαετίες κατάχρησης, ο Καναδάς θα μείνει εκτός" έγραψε ο Αμερικανός πρόεδρος σε μήνυμά του στο Twitter.


δασκαλος κλιση αρχαια

Αμέσως μετά, πρόσθεσε: "Το Κογκρέσο δεν θα πρέπει να παρέμβει σε αυτές τις διαπραγματεύσεις, διαφορετικά, απλώς θα τερματίσω ολοκληρωτικά τη NAFTA και θα είμαστε πολύ καλύτερα χωρίς αυτήν".



There is no political necessity to keep Canada in the new NAFTA deal. If we don’t make a fair deal for the U. S. after decades of abuse, Canada will be out.congress should not interfere w/ these negotiations or I will simply terminate NAFTA entirely & we will be far better off...

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 1 Σεπτεμβρίου 2018


ποιος μπορει να βαπτισει
λειζερ στα ματια τιμη

ησυχαστήριο αγίας τριάδος

σημειο δροσου χιονι
χιουμοριστικες ευχες για βαπτιση

Το 1987 Ηνωμένες Πολιτείες και Σοβιετική Ένωση υπέγραψαν την Συνθήκη για την εξάλειψη των πυραύλων μικρού και μέσου βεληνεκούς (με πυρηνικές και συμβατικές κεφαλές) όπως και των εκτοξευτήρων τους.


ησυχαστήριο αγίας τριάδος

«Τώρα αυτή η Συνθήκη βρίσκεται σε κίνδυνο εξαιτίας των ενεργειών της Ρωσίας», δήλωσε ο Στόλτενμπεργκ.


Τον Μάρτιο, οι ΗΠΑ είχαν επικρίνει την Μόσχα, υποστηρίζοντας ότι παραβιάζει την Συνθήκη για την εξάλειψη των πυραύλων μικρού και μέσου βεληνεκούς (Intermediate-Range Nuclear Forces (INF) Treaty) όταν ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν παρουσίασε έναν «αόρατο» διηπειρωτικό πύραυλο και μια παρόμοια τορπίλη.


«Η Ρωσία δεν έχει δώσει καμία πειστική απάντηση για τον νέο αυτό πύραυλο. Όλοι οι σύμμαχοι συμφωνούν ότι η πιο αληθοφανής εκτίμηση θα είναι ότι η Ρωσία παραβιάζει την Συνθήκη» δήλωσε ο Στόλτενμπεργκ.


«Επείγει συνεπώς η Ρωσία να αντιμετωπίσει αυτές τις ανησυχίες με έναν ουσιαστικό και ειλικρινή τρόπο» προσέθεσε ο Γενς Στόλτενμπεργκ.


Το ζήτημα αναμένεται να συζητηθεί στην σύνοδο των υπουργών Άμυνας του ΝΑΤΟ.


Η Αμερικανίδα πρεσβευτής στο ΝΑΤΟ Κέι Χάτσισον, δήλωσε ότι οι ΗΠΑ ενδέχεται να οδηγηθούν στη λήψη πρωτοβουλιών για την εξάλειψη της απειλής που προκαλεί το νέο ρωσικό πυραυλικό σύστημα.


Ανέφερε μάλιστα ότι τα συστήματα αντιπυραυλικής άμυνας της Συμμαχίας πρέπει να εναρμονισθούν σε σχέση με την ενδεχόμενη νέα απειλή, ώστε να είναι σε θέση να αποκρούσουν του πύραυλους που στοχεύουν στην Ευρώπη και την Αμερική


ενοπλοι φρουροι πλοιων εκπαιδευση

τι ειναι το ημικυκλιο της εκκλησιας
Τελευταίο «αντίο» στον επιχειρηματία Θεόδωρο Βασιλάκη

Συγγενείς, φίλοι, συνεργάτες και εκπρόσωποι του πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου αποχαιρέτησαν τον επιχειρηματία Θεόδωρο Βασιλάκη, που έφυγε από τη ζωή την περασμένη Πέμπτη σε ηλικία 78 ετών.


ενοπλοι φρουροι πλοιων εκπαιδευση

γαντια μποξ twins

Η κηδεία του ιδρυτή και προέδρου της Aegean έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως Σωτήρος στην Κηφισιά, παρουσία πλήθους κόσμου.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Ο Θεόδωρος Βασιλάκης, ήταν το χαρακτηριστικό δείγμα του αυτοδημιούργητου Έλληνα επιχειρηματία.

Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr.


Τρίτη 26 Μαρτίου 2019

παραλια μυρσινη μυκονος

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν αυτός που έλαμψε στο παιχνίδι των Νικς κόντρα στους Μπακς, ωστόσο το... πάρτι του δεν περιορίστηκε μόνο στο παρκέ.


παραλια μυρσινη μυκονος

τσαντεσ η&μ

Έλληνες ομογενείς των ΗΠΑ περιμένοντας καρτερικά έξω από το Μάντισον Σκουέρ Γκάρντεν, άρχισαν να φωνάζουν ρυθμικά M-V-P όταν βγήκε να τους χαιρετίσει.


Ο 24χρονος άσος υπέγραψε όσα αυτόγραφα προλάβαινε μέχρι να αναχωρήσει η αποστολή των Μπακς, ενώ κάποιοι του πήγαν μέχρι και μελομακάρονα!




Giannis greets hundreds of fans after the #NBAXmas win!!

Vote for The Greek Freak for @nbaallstar NOW at https://t.co/WQCoG4W77e pic.twitter.com/zt3McduSwD

— Milwaukee Bucks (@Bucks) 25 Δεκεμβρίου 2018


νυφη η νυμφη

ιδίοις αναλώμασι

δηλωση καραμανλη βιντεο
κρίτου τέρα

«Ο κόσμος μας αλλάζει σημαντικά. Ο εθνικισμός εξαπλώνεται. Λαϊκιστικές εντάσεις αναφαίνονται ξανά», σημειώνουν στο άρθρο οι υπουργοί Ευρωπαϊκών Υποθέσεων επτά χωρών μελών της ΕΕ – της Γαλλίας, της Γερμανίας, της Ιταλίας, της Ελλάδας, της Πορτογαλίας, της Μάλτας και της Τσεχίας – που θα συναντηθούν την Τετάρτη στο Λονδίνο.


ιδίοις αναλώμασι

«Έπειτα από χρόνια οικονομικής στασιμότητας, πρέπει πριν απ' όλα να αναζωογονήσουμε με βιώσιμο και διαρκή τρόπο σε ό, τι αφορά το περιβαλλοντικό και το κοινωνικό επίπεδο», συνεχίζουν.


«Θέλουμε έναν κατώτερο μισθό σε όλα τα κράτη μέλη (της ΕΕ), με σεβασμό στις εθνικές πρακτικές και στον ρόλο των κοινωνικών εταίρων σε κάθε χώρα», υπογραμμίζουν.


Ζητούν γενικότερα «σθεναρά μέτρα (...) εναντίον της ανεργίας των νέων, των μισθολογικών ανισοτήτων και εναντίον των αποκλίσεων στο βιοτικό επίπεδο και στην κοινωνική προστασία».


«Είναι καιρός να γίνει η Ευρωπαϊκή Ένωσή μας μια κοινωνική ένωση, με ενισχυμένα δικαιώματα για τους εργαζόμενους, μια αληθινή ισότητα γυναικών ανδρών, ασφαλείας θέσεις εργασίας και εγγυημένα εισοδήματα», συμπληρώνουν οι επτά ευρωπαίοι υπουργοί.


«Για όλους αυτούς τους λόγους, θέλουμε να ενσωματωθεί ένας ισχυρός κοινωνικός πυλώνας της ΕΕ στη διακήρυξη της Ρώμης και έχουμε αρχίσει την προετοιμασία για μια μεγάλη κοινωνική σύνοδο στην οποία θα συμμετάσχουν οι ευρωπαίοι ηγέτες τον Νοέμβριο στη Σουηδία».


Οι αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων των χωρών-μελών της ΕΕ θα συναντηθούν στη Ρώμη την 25η Μαρτίου για να εορτάσουν την 60ή επέτειο της Συνθήκης της Ρώμης του 1957, με την οποία ιδρύθηκε η Ευρωπαϊκή Οικονομική Κοινότητα και άρχισε η οικοδόμηση της ΕΕ.


εις υγειαν πειραιας τηλ

Το τιτίβισμα του κ. Βαρουφάκη είναι ιδιαιτέρως αιχμηρό καθώς, κάνει λόγο για «αναπόφευκτη μοίρα» ενός «πολιτικού που δεν κατάλαβε ότι η μοναδική φιλοευρωπαϊκή επιλογή είναι το ΟΧΙ στον παραλογισμό του Eurogroup».


εις υγειαν πειραιας τηλ







Ρέντζι: Η αναπόφευκτη μοίρα πολιτικού που δεν κατάλαβε ότι η μοναδική φιλοευρωπαϊκή επιλογή είναι το ΟΧΙ στον παραλογισμό του Eurogroup.

— Yanis Varoufakis (@yanisvaroufakis) December 5, 2016


καστ ρουα ματ
κοπελα θαλασσα

βασιλιτσα χιονοδρομικο live καμερα

Η ΝΔ κατηγορεί την κυβέρνηση ότι νομοθετεί σε βάρος της ασφάλειας των πολιτών. Παράλληλα, δεσμεύεται ότι ο κ. Μητσοτάκης θα προχωρήσει σε άμεση κατάργηση του νόμου και σε πραγματικό εκσυγχρονισμό του σωφρονιστικού συστήματος.


βασιλιτσα χιονοδρομικο live καμερα

Για μηδενιστική πολιτική εκ μέρους της ΝΔ κάνει λόγο το Υπουργείο Δικαιοσύνης και κατηγορεί την αξιωματική αντιπολίτευση ότι όπως συνηθίζει, «προτρέχει και ασχημονεί».



Η ανακοίνωση της ΝΔ



«O κ. Κοντονής ανακοίνωσε την παράταση του νόμου Παρασκευόπουλου, ενός νόμου που έχει οδηγήσει στην αθρόα αποφυλάκιση καταδικασθέντων για σοβαρότατα αδικήματα. Αντί να προωθήσουν τις πραγματικά καινοτόμες αλλαγές της προηγούμενης Κυβέρνησης, δηλαδή το θεσμό του ηλεκτρονικού βραχιολιού, τους εναλλακτικούς τρόπους έκτισης των ποινών, την προώθηση νέου σύγχρονου Ποινικού Κώδικα που θα εξορθολογήσει συνολικά το πλαίσιο των ποινών - πρακτικές, δηλαδή, που ισχύουν σε όλα τα ευνομούμενα δυτικά Κράτη - οι κυβερνώντες νομοθετούν σε βάρος της ασφάλειας των πολιτών», τονίζεται σε ανακοίνωση του τομεάρχη Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτή Καβάλας Νίκου Παναγιωτόπουλου και του αναπληρωτή τομεάρχη, βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας, Κωνσταντίνου Καραγκούνη, σχετικά με την παράταση του νόμου Παρασκευόπουλου για την αποσυμφόρηση των φυλακών.



υπηρεσια αναγνωρισης επαγγελματικων προσοντων
με ειπε κι εσυ τι εκανεσ

γεωμετρια γ δημοτικου ασκησεις

υποψηφιοι συριζα ν κοζανης

Σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece το συγκεκριμένο ραντεβού είχε κλειστεί σε δείπνο εργασίας που είχε ο Γάλλος Επίτροπος στις 24 Ιουλίου με τους κ. κ. Τσακαλώτο και Χουλιαράκη όταν και είχε επισκεφθεί την Αθήνα.


γεωμετρια γ δημοτικου ασκησεις

σταση αρχαια

«Θα γίνει ανταλλαγή απόψεων με σκοπό τη συναντίληψη καθώς ξεκινά η τρίτη αξιολόγηση και ο τελευταίος χρόνος του προγράμματος», ανέφερε ανώτατο στέλεχος του οικονομικού επιτελείου όταν ρωτήθηκε για το περιεχόμενο των συζητήσεων στις Βρυξέλλες, δείχνοντας πως - ως προς το περιεχόμενο - ο ορίζοντας των συγκεκριμένων διαβουλεύσεων είναι δωδεκάμηνος και όχι βραχυπρόθεσμος.


Η συνάντηση έρχεται λίγα 24ωρα μετά τις δηλώσεις του κ. Μοσκοβισί ότι «το ελληνικό πρόγραμμα είναι σκάνδαλο για τις δημοκρατικές διαδικασίες» και ότι οι βασικές λεπτομέρειες της ζωής της χώρας αποφασίστηκαν «κεκλεισμένων των θυρών», δηλώσεις οι οποίες δεν έλαβαν στήριξης από την ηγεσία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.


Στη συνάντηση εκτιμάται πως θα εξεταστούν και τα ζητήματα που τέθηκαν στο χθεσινό EuroWorking Group, όπου συζητήθηκε η πορεία υλοποίησης των προαπαιτούμενων που συνδέονται με την τρίτη αξιολόγηση, η υπόθεση του πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέα Γεωργίου και εκκρεμότητες τόσο σε σχέση με το νομοσχέδιο για τα εργασιακά, όσο και στο μέτωπο των ληξιπρόθεσμων οφειλών του Δημοσίου προς τους ιδιώτες.


Η τρίτη αξιολόγηση περιλαμβάνει 95 προαπαιτούμενα τα περισσότερα από τα οποία αφορούν στην εφαρμογή των ήδη ψηφισμένων μεταρρυθμίσεων και τα οποία θα πρέπει να μπουν σε τροχεία υλοποίησης ήδη από την επόμενη εβδομάδα όταν και τα τεχνικά κλιμάκια των θεσμών επιστέψουν στη Αθήνα για την επισκόπηση της προόδου του προγράμματος.


νεα απεργια αδεδυ

Σε μια προσπάθεια να διασκεδάσει τις εντυπώσεις το Facebook ανακοίνωσε τη διαγραφή των ψεύτικων λογαριασμών, σημειώνοντας πως οι περισσότεροι εξ αυτών είχαν κίνητρα οικονομικής κερδοσκοπίας μάλλον παρά παραπληροφόρησης. Υπενθυμίζεται ότι το Facebook έχει περίπου 2,3 δισεκατομμύρια μηνιαίους χρήστες.


νεα απεργια αδεδυ

προστιμα υπουργειου εργασιασ

Το μεγαλύτερο μέσο κοινωνικής δικτύωσης ανέφερε επίσης ότι κάνει προόδους στην ανίχνευση και καταπολέμηση του λόγου μίσους, της βίας και άλλων παραβιάσεων των κανονισμών του, ακόμη και προτού υπάρξει κάποια αναφορά ή καταγγελία από χρήστη. Έτσι, στο τελευταίο εξάμηνο διπλασίασε σε σχέση με το προηγούμενο τον αριθμό των σχετικών περιστατικών που μόνο του εντόπισε, με τη βοήθεια και της τεχνητής νοημοσύνης που χρησιμοποιεί, πέρα από το εξειδικευμένο προσωπικό του.


Τι αποκάλυψαν οι New York Times


Το αποκλειστικό δημοσίευμα των New York Times τάραξε τα νερά καθώς αποκάλυψε πως το Facebook, αντιμέτωπο με συνεχώς αυξανόμενες κριτικές και πιέσεις, προσέλαβε μια εταιρεία δημοσίων σχέσεων, η οποία προσπάθησε να απαξιώσει τους επικριτές, διαδίδοντας τεχνηέντως ότι είναι… πράκτορες του δισεκατομμυριούχου Τζορτζ Σόρος. Μάλιστα στο δημοσίευμα αναφέρεται πως το Facebook, προκειμένου να σπιλώσει την υπόληψη των επικριτών του, δεν δίστασε επίσης σε κάποιες περιπτώσεις να προσπαθήσει να τους φορτώσει την κατηγορία ότι εμφορούνται από αντισημιτισμό.


Η εκστρατεία λόμπινγκ του Facebook, όταν πια είχε στριμωχτεί, ήταν πολυεπίπεδη και τη συντόνιζε το No 2 του δικτύου, η chief operating officer Σέριλ Σάντμπεργκ. Τη «βρώμικη δουλειά» ανέλαβε για λογαριασμό του Facebook η εταιρεία πολιτικών συμβούλων Definers Public Affairs με έδρα την Ουάσιγκτον. Μια από τις τακτικές της τελευταίας ήταν, προκειμένου να αποσπασθεί η προσοχή από το Facebook, να φροντίζει να δημοσιευθούν δεκάδες αρνητικά άρθρα για άλλες εταιρείες τεχνολογίας όπως η Google και η Apple.


Η δημοσίευση έγινε στον διαδικτυακό τόπο NTKNetwork.com, που μοιάζει με ειδησεογραφικό διαδικτυακό μέσο, αλλά στην πραγματικότητα είναι «βιτρίνα» για την εταιρεία Definers. Τα άρθρα στο NTK στη συνέχεια αναδημοσίευαν άλλες ιστοσελίδες, συνήθως συντηρητικές όπως το Breibart.


Μια τακτική ήταν η παρουσίαση του Σόρος ως του «εγκεφάλου» πίσω από τους επικριτές του Facebook. Η Definers φρόντισε να κυκλοφορήσει μια έρευνα που συνέδεε τον 88χρονο ουγγρικής καταγωγής πολυπράγμονα δισεκατομμυριούχο με «ένα ευρύ κίνημα αντι-Facebook» και ώθησε τους δημοσιογράφους να αναζητήσουν οικονομικές διασυνδέσεις ανάμεσα στον Σόρος και σε ομάδες κατά του Facebook (όπως τις Freedom from Facebook, Color of Change κ. α.).


Ο Σόρος, που έγινε πάμπλουτος ως επενδυτής (βλέπε κερδοσκόπος) και στη συνέχεια ανοιχτά χρηματοδοτεί διάφορες πρωτοβουλίες ανά τον κόσμο υπέρ μιας ελεύθερης και ανοιχτής κοινωνίας, έχει συχνά βρεθεί στο στόχαστρο συντηρητικών και αντισημιτικών πολιτικών ομάδων, ενώ εσχάτως η συνωμοσιολογική κριτική εναντίον του εξαπολύεται ολοένα συχνότερα από Ρεπουμπλικάνους και υποστηρικτές του Τραμπ, κάτι που κορυφώθηκε τελευταία πριν τις ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ.


Μεταξύ άλλων, κατηγορήθηκε ότι αυτός βρίσκεται πίσω από το καραβάνι των μεταναστών που ταξιδεύει μέσω του Μεξικού προς τα αμερικανικά σύνορα. Ήταν ακόμη ένας από τους στόχους των βομβών που στάλθηκαν ταχυδρομικά κυρίως σε Δημοκρατικούς πολιτικούς τον Οκτώβριο.


Ο Σόρος έχει ανοιχτά επικρίνει το Facebook, την Google και άλλες μεγάλες τεχνολογικές εταιρείες, θεωρώντας ότι «τα διαδικτυακά μονοπώλια δεν έχουν ούτε τη βούληση ούτε την πρόθεση να προστατεύουν την κοινωνία από τις συνέπειες των δράσεών τους», όπως είπε στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ τον Ιούνιο, γι' αυτό, όπως ανέφερε, «εναπόκειται στις ρυθμιστικές αρχές να προστατεύσουν την κοινωνία από αυτά τα μονοπώλια».


Σύμφωνα με την ερευνητική δημοσιογραφία των «Τάιμς της Νέας Υόρκης», το Facebook ήξερε ήδη από την άνοιξη του 2016 για τη ανάμιξη Ρώσων χάκερ στο δίκτυό του, προκειμένου να επηρεάσουν τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ, αλλά το φθινόπωρο του 2016 ο επικεφαλής του Μαρκ Ζάκερμπεργκ δήλωνε άγνοια δημοσίως και έκανε λόγο για «τρελή ιδέα». Έπρεπε ουσιαστικά να περάσει ένας χρόνος, προτού το Facebook παραδεχθεί ότι είχε στοιχεία για τη ρωσική «καμπάνια» επηρεασμού της κοινής γνώμης.


Η αντίδραση του ιδρύματος του Σόρος



εξεταση διπλωματος οδηγησης

χανταμπακης δουλεια

μυασθενεια γραβις

Το ΑΕΠ της χώρας αυξήθηκε σε ετήσια βάση κατά 3,2%, αντί για 2,9% που αναμενόταν αρχικά, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Εμπορίου των ΗΠΑ κατά την παρουσίαση νέων εκτιμήσεων για την πορεία της ανάπτυξης. Πρόκειται για την ισχυρότερη ανάπτυξη που έχει καταγραφεί από το τρίτο τρίμηνο του 2014. Το δεύτερο φετινό τρίμηνο η ανάπτυξη στις ΗΠΑ σε ετήσια βάση είχε ανέλθει σε 1,4%.


χανταμπακης δουλεια

Προφανώς ενισχύθηκε επίσης από την αύξηση των επενδύσεων αλλά και του κατασκευαστικού κλάδου. Τα νέα θετικά στοιχεία για τις ΗΠΑ φέρνουν ακόμη πιο κοντά την αύξηση των επιτοκίων δανεισμού σε δολάρια από την Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ (Fed). Η επόμενη προγραμματισμένη συνάντηση των μελών της Fed θα γίνει τον Δεκέμβριο και οι αγορές εκτιμούν ότι τότε θα αυξηθεί το κόστος δανεισμού.


Το υπουργείο Εμπορίου των ΗΠΑ ανακοίνωσε ότι οι καταναλωτικές δαπάνες που αναλογούν στα δύο τρίτα της συνολικής οικονομικής δραστηριότητας στις ΗΠΑ αυξήθηκαν το τρίτο τρίμηνο κατά 2,8%. Τον προηγούμενο μήνα η αύξηση αυτή αναμενόταν ότι δεν θα ξεπερνούσε το 2,1%.


Οι επενδύσεις σε υποδομές που δεν αφορούν την κατοικία όπως οι πετρελαιοπηγές αυξήθηκαν κατά 10,1% και αυτό είναι το υψηλότερο επίπεδο από το πρώτο τρίμηνο του 2014. Οι επενδύσεις στην κατασκευή κατοικιών υποχώρησαν κατά 4,4%, ενώ μείωση σημείωσαν το τρίτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους και οι κρατικές δαπάνες. Οι επιχειρήσεις, από την πλευρά τους, αύξησαν τις δαπάνες για να αναπληρώσουν τα προϊόντα που πούλησαν το δεύτερο τρίμηνο. Πρόκειται για δείκτη που παρακολουθούν στενά στις ΗΠΑ, όπου η κατανάλωση είναι μεγάλη.



ενικοσ πληθυντικοσ

ποσα μπατμαν υπαρχουν

Η υποβολή αιτήσεων θα διαρκέσει μέχρι και την 20/8/2018 και ώρα 12:00 το μεσημέρι.


ποσα μπατμαν υπαρχουν

pourquoi marine le pen s'appelle marion

Πρόκειται για 30.333 θέσεις πλήρους απασχόλησης, στο πλαίσιο της δράσης «Προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα, συμπεριλαμβανομένης και της κατάρτισης, σε Δήμους, Περιφέρειες και Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας».


Η δράση στοχεύει αφενός στην άμεση αντιμετώπιση της ανεργίας πληθυσμιακών ομάδων που πλήττονται περισσότερο από την ανεργία και αφετέρου στην αναβάθμιση των προσόντων των συμμετεχόντων, ώστε να διευκολυνθούν στην επανένταξη τους στην αγορά εργασίας, με κατάρτιση και παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών.


Τo Πρόγραμμα «Προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα, συμπεριλαμβανομένης και της κατάρτισης, σε Δήμους, Περιφέρειες και Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας» είναι Έργο που εντάσσεται στο ΕΣΠΑ 2014-2020 και συγχρηματοδοτείται από πόρους του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου (ΕΚΤ) και του Ελληνικού Δημοσίου, μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση».


Δικαιούχοι


Δικαίωμα υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία κατάρτισης του Πίνακα Κατάταξης Ανέργων για την προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα έχουν μόνο οι εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, που ανήκουν σε μία τουλάχιστον από τις παρακάτω κατηγορίες:


– εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, μέλη οικογενειών στις οποίες δεν εργάζεται κανείς και οι σύζυγοι αυτών είναι εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ


– εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, μέλη μονογονεϊκών οικογενειών στις οποίες δεν εργάζεται κανείς


– εγγεγραμμένοι μακροχρόνια άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ άνεργοι πτυχιούχοι πανεπιστημιακού και τεχνολογικού τομέα, εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, για την κάλυψη θέσεων με βάση τα τυπικά προσόντα τους


– άνεργοι ηλικίας άνω των 29 ετών, εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ


– εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων ΑμεΑ του ΟΑΕΔ


– εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, δικαιούχοι του «Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης» (ΚΕΑ).



καιρος χερσονησος κρητης