Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019

πανίκου μιχαήλ

εγω θελω πριγκηπεσσα κοτσιρας

Συγκεκριμένα επιχειρούν 21 πυροσβέστες με 9 οχήματα και 7 άτομα πεζοπόρο τμήμα, ενώ έχουν αποσυρθεί τα εναέρια μέσα κατάσβεσης. Η φωτιά φέρεται να ξεκίνησε από συσσωρευμένα σκουπίδια, που βρισκόταν για αρκετό καιρό στοιβαγμένα στην περιοχή της Κουλούρας.


πανίκου μιχαήλ

προκηρυξη ελτα γιαννιτσα

Λόγω των ανέμων που έπνεαν στην περιοχή, χρειάστηκε να εκκενωθεί προληπτικά ο οικισμός της Βίγγλας, που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την Κουλούρα.


Όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κέρκυρας Πύραρχος 'Ανδρέας Ρίζος, εκκενώθηκαν προληπτικά δεκαπέντε σπίτια (βίλλες και ενοικιαζόμενα δωμάτια) με τουρίστες. Οι ένοικοι επιστρέφουν αυτή την ώρα στα καταλύματα και στα σπίτια τους, ενώ ο επαρχιακός δρόμος σύμφωνα με την αντιπεριφερειάρχη Κέρκυρας Νικολέτα Πανδή, δεν έχει δοθεί ακόμη σε κυκλοφορία λόγω του έντονου καπνού.


Όπως ανέφερε η ίδια στο ΑΠΕ-ΜΠΕ οι υδροφόρες της Περιφέρειας και του δήμου θα παραμείνουν καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας σε επιφυλακή στην περιοχή, με την δύναμη της πυροσβεστικής υπηρεσίας.


Καταλυτική για τον περιορισμό της φωτιάς ήταν η συμμετοχή, σύμφωνα με τον κ. Ρίζο, των τριών πυροσβεστικών αεροσκαφών «πετζετέλ» από αέρος, ενός της Κέρκυρας και δύο του Ακτίου, καθώς και η εναέρια παρέμβαση του πυροσβεστικου αεροσκάφους, που έφτασε έγκαιρα από τη Θεσσαλονίκη.



καρπενήσι ξενοδοχεία μικρό χωριό

Όπως είπε ο κ. Πολάκης εξερχόμενος του Θεραπευτηρίου, η εγχείρηση του κ. Τσίπρα ήταν προγραμματισμένη και όλα πήγαν καλά. Διαβεβαίωσε, παράλληλα, ότι ξύπνησε και είναι πολύ καλά στην υγεία του.


καρπενήσι ξενοδοχεία μικρό χωριό

σε ποιες τροφες υπαρχει τεστοστερονη

«Είναι πολύ καλά στην υγεία του. Ξύπνησε. Είναι μια χαρά. Ευχαριστεί θερμά όλο το προσωπικό του Ιδρύματος και τους θεράποντες γιατρούς», σημείωσε.


Ο πρωθυπουργός θα πάρει εξιτήριο το πρωί το Σαββάτου, όπως είπε ο κ. Πολάκης.


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Τσίπρας αντιμετώπιζε έντονους πόνους από το βράδυ της Πέμπτης και κρίθηκε αναγκαία η χειρουργική επέμβαση από τον γιατρό που τον εξέτασε. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η επέμβαση έγινε για την αφαίρεση ομφαλοκήλης.



ενοικιασεισ διαμερισματων ωραιοκαστρο θεσσαλονικησ

συνταγη για μπιφτεκια χοιρινο

Αρκετές περιοχές παρέμειναν όλη τη νύχτα χωρίς ρεύμα και νερό λόγω των καταστροφών που υπέστησαν τα δίκτυα. Οι δυνάμεις της πυροσβεστικής συνεχίζουν τις επιχειρήσεις για την απάντληση υδάτων και τη διάνοιξη των δρόμων που έκλεισαν από τους τόνους λάσπης και φερτών υλικών στις περιοχές της Νέας Περάμου και της Μάνδρας, που έχουν κηρυχθεί σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.


συνταγη για μπιφτεκια χοιρινο

τροπος φορολογησης ελευθερων επαγγελματιων

γουρουνι στο σακι ξανθη

Η εικόνα στην περιοχή είναι απογοητευτική παρά τις ακατάπαυστες ενέργειες της πυροσβεστικής, που επιχειρεί με 150 πυροσβέστες με 46 οχήματα, για την απάντληση των νερών από τα πλημμυρισμένα σπίτια και για την απομάκρυνση οχημάτων και άλλων αντικειμένων από τους δρόμους και τα σπίτια των κατοίκων.




τζετ σκι φορουμ

γοητευτικα χτενισματα

Η προκαταρκτική εξέταση που διατάχθηκε έχει σκοπό να αξιολογήσει τα στοιχεία της υπόθεσης ώστε να διαπιστωθεί αν προκύπτουν ή όχι αυτεπαγγέλτως διωκόμενα αδικήματα από την παρουσία του Ρουβίκωνα στους χώρους του Πανεπιστημίου της Αθήνας.


τζετ σκι φορουμ

Να σημειωθεί ότι μέχρι σήμερα δεν έχει υπάρξει προς τους εισαγγελείς καμία γραπτή ή προφορική αναφορά για το θέμα από τις πρυτανικές αρχές του πανεπιστημίου, οι οποίες σύμφωνα με τον νόμο είναι και οι μόνες αρμόδιες να ενημερώσουν αν τίθεται ζήτημα διάπραξης αδικημάτων εντός των χώρων του ιδρύματος.


Η παραγγελία της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου έχει αφετηρία της δημοσιεύματα και ρεπορτάζ στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο.



αντλία θερμότητας νερού inverter

εισητηρια αεροπορικα φθηνα για καναδα

τελεια σαλτσα για μακαρονια
δημοσ δελτα βικιπαιδεια
Πένθος για τη νικήτρια του «Nomads» Αποστολία Ζώη

Μια από τις δυσκολότερες περιόδους της ζωής της διανύει η Αποστολία Ζώη, καθώς το περασμένο Σάββατο «έφυγε» από τη ζωή ο πατέρας της.


εισητηρια αεροπορικα φθηνα για καναδα

Η τραγουδίστρια του είχε μεγάλη αδυναμία, ενώ συχνά αναφερόταν σε εκείνον καθ’ όλη τη διάρκεια του «Nomads».




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


H Αποστολία Ζώη θέλησε να τον «αποχαιρετήσει» με ένα συγκινητικό μήνυμα στο Instagram.

«Ανέβασε» μια φωτογραφία του και τη συνόδευσε με το εξής κείμενο:

«Καλό σου παράδεισο μπαμπούλη μου, 14 μήνες πάλεψες με αξιοπρέπεια, με μια αρρώστια που δεν έχει αξιοπρέπεια. Πρότυπο δύναμης για μένα μέχρι την τελευταία σου πνοή. Είχες στόχο στη ζωή σου να μας μεγαλώσεις χωρίς να μας λείψει τίποτα… Και δεν μας έλλειψε τίποτα μπαμπά μου. Θέλω να σε θυμάμαι να κατακτάς τις κορυφές, ατρόμητος να τραβάς μπροστά και να σ' ακολουθώ, διψώντας να μάθω όλες σου τις γνώσεις για τη φύση που τόσο αγαπούσες. Πόσα μου δίδαξες… Τόσες ικανότητες και τόσες συμβουλές… Όλα τα κρατάω μέσα μου πολύτιμα εφόδια… Με έκανες δυνατή. Να επιβιώνω στα πιο δύσκολα. Σαν να με προετοίμαζες γι’ αυτό που έρχεται. Που να ‘ξερα τι μας περιμένει… Σ'ευχαριστω που με έκανες καλύτερο άνθρωπο… Σ’ ευχαριστώ που δεν με εκρινες ποτέ. Μόνο δύναμη μου έδινες και με παρότρυνες για την ευτυχία μου και την εξέλιξη μου… Σ'ευχαριστω που ήσουν εσύ ο μπαμπάς μου και μου χάρισες αγάπη απλόχερα… Ότι έκανα το έκανα για σένα και έτσι θα συνεχίσω. Σ’ αφηνω στα χέρια της μανούλας που τόσο σε είχε ανάγκη για να σε πάρει από εμας τόσο νωρίς… Θα εισαι παντα εδω για μενα γιατι κυλάει μέσα μου το DNA σου. Ειμαι ΕΣΥ μπαμπουλη μου και είμαι περήφανη. Είσαι ο ήρωας μου… Όσοι από εσάς εκεί έξω δίνετε την προσωπική σας μάχη να ξέρετε σας θαυμάζω… Σας καταλαβαίνω… Σας συμπονώ... Κάνω την προσευχή μου για εσάς να πάνε όλα καλά… Σε κανέναν δεν αξίζει να ταλαιπωρείται…».

Δείτε τη φωτογραφία που «ανέβασε» στη gallery του Newsbomb.gr.


Θρήνος για τη νικήτρια του «Nomads» Αποστολία Ζώη
01
Θρήνος για τη νικήτρια του «Nomads» Αποστολία Ζώη

ουρια ψεκασμος ελιας

γυπας υπο εξαφανιση

Ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Βάλντις Ντομπρόβσκις δήλωσε σήμερα πως η Ευρώπη πρέπει να αδράξει την ευκαιρία για να επιταχύνει τη μείωση των «κόκκινων» δανείων.


ουρια ψεκασμος ελιας

Όπως είπε, η μείωσή τους είναι απαραίτητη για την περαιτέρω μείωση των κινδύνων στον ευρωπαϊκό τραπεζικό τομέα και για την ενίσχυση της ανθεκτικότητάς του.



«Με λιγότερα μη εξυπηρετούμενα δάνεια στους ισολογισμούς τους, οι τράπεζες θα μπορούν να χορηγούν περισσότερα δάνεια σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις», τόνισε σχετικά.



Σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, αυτή η δέσμη μέτρων ορίζει μια ολοκληρωμένη προσέγγιση που περιλαμβάνει ένα μείγμα συμπληρωματικών δράσεων πολιτικής σε τέσσερις βασικούς τομείς:


• Διασφάλιση της δέσμευσης κεφαλαίων από τις τράπεζες για την κάλυψη των κινδύνων που συνδέονται με δάνεια που θα εκδοθούν στο μέλλον και ενδέχεται να μην εξυπηρετηθούν.


• Ενθάρρυνση της ανάπτυξης δευτερογενών αγορών στις οποίες οι τράπεζες μπορούν να πωλούν τα NPL τους σε διαχειριστές πιστώσεων και επενδυτές.


• Διευκόλυνση της είσπραξης οφειλών.


• Παροχή βοήθειας για την αναδιάρθρωση των τραπεζών στα κράτη μέλη που το επιθυμούν μέσω της παροχής μη δεσμευτικών κατευθυντήριων γραμμών για την ίδρυση bad banks, ήτοι εταιρειών διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων (AMCs).


Αν και οι bad banks περιλαμβάνουν το στοιχείο της κρατικής ενίσχυσης και θεωρούνται ως έκτακτη λύση, το σχέδιο της ΕΕ διευκρινίζει τον επιτρεπόμενο σχεδιασμό των εταιρειών διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων που λαμβάνουν δημόσια ενίσχυση, ήτοι προτείνει μια σειρά από κοινές αρχές σχετικά με την ίδρυση, τη διακυβέρνηση και τις δραστηριότητες των εταιρειών διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων.



ντοματα οφελη

εκπαιδευτηρια πασχαλη νηπιαγωγειο

ανδρικα ονοματα για σκυλους

Κάνοντας τους απαραίτητους υπολογισμούς, προκύπτει πως κάθε θέση διεκδικείται από 131 ενδιαφερόμενους, ενώ συνολικά το πλήθος των προτιμήσεων ανέρχεται σε 18.497, δεδομένου ότι αρκετοί από αυτούς διεκδικούν περισσότερες από μία θέσεις.


εκπαιδευτηρια πασχαλη νηπιαγωγειο

ταμπλο σοφοκλεους

Αναλυτικά, από τις υποβληθείσες αιτήσεις οι 2.202 αφορούν στις 16 θέσεις κατηγορίας Π. Ε., 786 για την κάλυψη 9 θέσεων κατηγορίας T. Ε. και 5.287 για τις 38 θέσεις κατηγορίας Δ. Ε.


Περισσότερες προτιμήσεις στην κατηγορία ΠΕ έχε ο κλάδος/ειδικότητα Διοικητικού Οικονομικού (1.786), ενώ το Διοικητικού Λογιστικού είναι πρώτο σε προτιμήσεις τόσο στην κατηγορία ΤΕ (389) όσο και στην κατηγορία ΔΕ (6.618). Στην τελευταία κατηγορία εξίσου δημοφιλής είναι και ο κλάδος Διοικητικών Γραμματέων (6.236).


ψαρεμα με καλαμι φεβρουαριο

κοσκινου house ροδος
ρολοι μετρησης θερμιδων

Ο κ. Γεωργιάδης αποκάλεσε «σταλινικό κομμουνιστή» τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά, ενώ επιτέθηκε και στον βουλευτή των ΑΝΕΛ Κώστα Κατσίκη, καλώντας στην αυριανή ψηφοφορία επί της πρότασης μομφής της ΝΔ να καθορίσει με ποια πλευρά της ιστορίας θα πάει. «Το επιχείρημα ότι δεν θα υπερψηφίσουμε την πρόταση μομφής και μετά θα καταψηφίσουμε την συμφωνία είναι σαν την παροιμία μετά την απομάκρυνση του ταμείου ουδέν λάθος αναγνωρίζεται», ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης.


ψαρεμα με καλαμι φεβρουαριο

«Από το πρωί βλέπω μια φοβερή ευαισθησία του ΣΥΡΙΖΑ για τους θεσμούς, ρε παιδιά πάσχουμε από ομαδικό αλτσχάϊμερ; Πού ήσασταν όταν περιοδικό τύπωνε εξώφυλλο με πυροβολημένο τον Σαμαρά; Τώρα γίνατε μετριοπαθείς… Χωρίς τις καρέκλες τρέχατε στις συγκεντρώσεις και φωνάζατε να καεί το μπουρδέλο η Βουλή», είπε προς τα κυβερνητικά έδρανα και στην προτροπή βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να ανακαλέσει, απάντησε: « Εσύ το έλεγες, εγώ να το πάρω πίσω;».


Στον Άδωνι Γεωργιάδη απάντησε ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης, ο οποίος σχολίασε ότι «στη ΝΔ όλα γίνονται για να μην κακοκαρδίσουμε τον Αντώνη Σαμαρά».


Έκανε λόγο για μια ακροδεξιά ομάδα που εισέβαλλε στη ΝΔ επί πρωθυπουργίας Σαμαρά και ως σώγαμπροι θέλουν να γίνουν οι κυρίαρχοι του παιχνιδιού. «Πουλάτε κάλπικο πατριωτισμό, είστε πατριδοκάπηλοι και ενθαρρύνετε τις απεχθείς φασιστικές φωνές», είπε ο κ. Σκουρλέτης.


Οι τόνοι ανέβηκαν ακόμη περισσότερο με τον Άδωνι Γεωργιάδη να απαντά ότι για να αλλάξει κόμμα παραιτήθηκε από βουλευτής και «κατέβηκε» με σταυρό στις εκλογές. «Μεγάλος πόνος σας έπιασε για τη ΝΔ, γίνατε όλοι Καραμανλικοί, ο μισός ΣΥΡΙΖΑ κλαίει για τον Καραμανλή, ξεχάσατε τον Ανδρέα, ξέρετε γιατί; Γιατί έλεγε το όνομα Μακεδονία ήταν η ψυχή μας… Είστε ψεύτες και υποκριτές», είπε, με τον Πάνο Σκουρλέτη να αναφέρει ότι το πρόβλημα δεν είναι αν άλλαξε κόμμα, αλλά οι απόψεις του.


μινιον βιντεο

τι ειναι θυροειδης χασιμοτο
ζωη ναχη

Πάρτε για παράδειγμα το νέο στυλ που λανσάρει με τη χιπστερική γενειάδα. Είναι τόσο δημοφιλής αυτή η γενειάδα που η Μπενφίκα αποφάσισε να την ποστάρει στη σελίδα της στο Facebook καλώντας τους φίλους της ομάδας να στείλουν τις δικές τους, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα γενειάδας.


μινιον βιντεο






Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019

πρακτικερ πολυθρονες κρεβατι

Θρίλερ με το πτώμα άνδρα που βρέθηκε σε παραλία των Χανίων

Άγνωστα παραμένουν τα στοιχεία του άνδρα που βρέθηκε νεκρός στη θάλασσα


πρακτικερ πολυθρονες κρεβατι

τιμιο ξυλο απο τα ιεροσολυμα

Συνεχίζονται οι έρευνες από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χανίων, για την ταυτότητα του άνδρα που εντοπίστηκε νεκρός το πρωί στη θαλάσσια περιοχή “Χονολουλού” της Χαλέπας .




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Όπως αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση του Λιμενικού, πρόκειται για άνδρα ηλικίας περίπου 65 ετών, ύψους περίπου 1,75m, βάρους περίπου 90 κιλών, χρώμα ματιών γαλάζιο, γκρι μούσι και γκρίζα μαλλιά.

Φορούσε καφέ μποτάκια ορειβατικά, πολύχρωμες κάλτσες, μάλλινη μπλούζα χρώματος γκρι, σακάκι χρώματος μαύρου, υφασμάτινο παντελόνι χρώματος καφέ και μαύρη δερμάτινη ζώνη.

Η σορός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Χανίων ενώ από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Κρήτης.



αποτελεσματα ασεπ γραμματεισ δικαστηριων

γάδος ψάρι

πως να καθαρισετε μανγκο

Το Internet of Things (ΙοΤ) αποτελεί ίσως το μεγαλύτερο τεχνολογικό επίτευγμα της εποχής μας.


γάδος ψάρι

Είναι μια ψηφιακή επανάσταση και έχει ήδη βοηθήσει ένα μεγάλο αριθμό επιχειρήσεων, διάφορων τομέων, να επιτύχουν σημαντική βελτίωση της λειτουργίας τους. Όταν αυτή η τεχνολογία εφαρμόζεται στην κτηνοτροφία και την γεωργία ο αγρότης αποκτά αμέσως νέα δεδομένα τα οποία μπορούν να βοηθήσουν στην αύξηση της παραγωγικότητας του


Το IoT ήδη προσφέρει λύσεις, που βοηθάνε στη μείωση του αριθμού των ζώων που πεθαίνουν στη γέννα, στην παρακολούθηση των επιδόσεων των ζώων και στην βελτίωση της διατροφής τους με σκοπό την αύξηση της παραγωγή τους, στη διαχείριση των καλλιεργειών, των δυσμενών καιρικών συνθηκών ή ακόμη και των σφαλμάτων κατά την σπορά.


Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά!


780x440pix agriculture


Είτε είστε αγρότης, παραγωγός τροφίμων ή κτηνοτρόφος μπορείτε να επωφεληθείτε από τις τεχνολογικές εφαρμογές του ΙοΤ, οι οποίες διευκολύνουν τις καθημερινές αγροτικές εργασίες, μειώσουν τον χειρωνακτικό κόπο και εξαλείψουν τους κινδύνους, προσφέροντας ασφάλεια τόσο για τους εργάτες, όσο και για τα μηχανήματα. Οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο αγροτικός τομέας είναι πολλές και αυτό αποτελεί ένα σημαντικό λόγο για να συνεχίσουμε να εφευρίσκουμε νέους τρόπους να τις αντιμετωπίσουμε.


Μάθετε περισσότερα, για το πως μπορείτε και εσείς να αξιοποιήσετε το IoT



ενα χρωμα απο ν

πεζο μοτοποδηλατο

προπονητης του ολυμπιακου
παραδείγματος χάριν
Συνεχίζεται το θρίλερ με τα ύποπτα πακέτα από Ινδία σε εκπαιδευτικά ιδρύματα

Σε επιφυλακή βρίσκονται τα εκπαιδευτικά ιδρύματα όλης της χώρας, καθώς εντοπίστηκαν κι άλλοι ύποπτοι φάκελοι σε Πάτρα, Θεσσαλονίκη και Κρήτη.


πεζο μοτοποδηλατο

Ένα ακόμη περιστατικό ανεύρεσης φακέλου που κρίθηκε ύποπτος, αντιμετώπισε σήμερα η Πυροσβεστική Υπηρεσία της Πάτρας. Αυτή τη φορά ο φάκελος εντοπίστηκε στο Πανεπιστήμιο της πόλης και αμέσως ενημερώθηκαν οι αρχές. Στον χώρο του Πανεπιστημίου μετέβη κλιμάκιο της 6ης ΕΜΑΚ, προκειμένου να παραλάβει με ασφάλεια τον φάκελο ώστε αυτός να σταλεί στην συνέχεια για εξέταση στο Γενικό Χημείο του Κράτους.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Υπενθυμίζεται ότι δύο ανάλογα περιστατικά σημειώθηκαν σήμερα στο ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας, στην Πάτρα.

Ακόμη ένας ύποπτος φάκελος βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στη Θεσσαλονίκη, αυτή τη φορά στα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια ΑΚΤΟ, στη δυτική είσοδο της πόλης (επί της οδού 26ης Οκτωβρίου), όπου έχουν σπεύσει ειδικά εκπαιδευμένοι πυροσβέστες της ΕΜΑΚ και αστυνομικοί της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας. Οι εγκαταστάσεις των εκπαιδευτηρίων εκκενώθηκαν και η περιοχή αποκλείστηκε, ενώ για προληπτικούς λόγους ειδοποιήθηκε και το ΕΚΑΒ.

Είχε προηγηθεί νωρίτερα, το πρωί, κινητοποίηση των Αρχών, μετά τον εντοπισμό φακέλου, που θεωρήθηκε ύποπτος, στο κολλέγιο «Mediterranean», κοντά στο Βαρδάρη. Σύμφωνα με όσα προέκυψαν μετά το πέρας της επιχείρησης, ο φάκελος έφτασε στο κολλέγιο από την Ινδία και προστέθηκε στους φακέλους που εστάλησαν σε εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας με προέλευση την ίδια χώρα.

Όπως ανέφερε η διευθύντρια του κολλεγίου (παράρτημα Θεσσαλονίκης) Λία Βενιώτα, ο φάκελος έφτασε με την αλληλογραφία χθες το μεσημέρι, ενώ δεν ανέγραφε ονοματεπώνυμο αποστολέα, παρά μόνο «The President οf Mediterranean College» και μία διεύθυνση ταχυδρομικής θυρίδας στην Ινδία. «Δεν είχε ίχνος σκόνης, ήταν κλειστός και κλειστό τον παραδώσαμε στις Αρχές», πρόσθεσε η ίδια.

Ύποπτος φάκελος απεστάλη όμως και στη γραμματεία του Πανεπιστημίου Κρήτης στο Ρέθυμνο με αποτέλεσμα να κινητοποιηθούν άμεσα Πυροσβεστική Υπηρεσία, ΕΜΑΚ και Αστυνομία για τη διαδικασία όπως αυτή περιγράφεται στο σχετικό πρωτόκολλο άμεσης παρέμβασης.

Ο φάκελος παρελήφθη από τις αρμόδιες υπηρεσίες και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε απολύμανση μπροστά από την πρυτανεία, το κτίριο και τους περιβάλλοντες χώρους, που είχαν εκκενωθεί και αποκλεισθεί, σύμφωνα με ενημέρωση του ΑΠΕ-ΜΠΕ από το συντονιστικό όργανο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ηρακλείου.

Τέσσερα οχήματα με δύναμη δώδεκα πυροσβεστών επιλήφθηκε του θέματος, εξειδικευμένοι πυροσβέστες τοποθέτησαν σε ειδικό κουτί και σφράγισαν το φάκελο, ενώ αμέσως μετά εντός ειδικού κουβουκλίου έγινε και η απολύμανση του πυροσβέστη που έπιασε τον ύποπτο φάκελο.


εμπορικο ναυτικο βαθμοι

Αυτές είναι οι βραχονησίδες που διεκδικούν οι Τούρκοι στο Αιγαίο

Τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο: Στο στόχαστρο των Τούρκων βρέθηκε σήμερα το σύμπλεγμα των Φούρνων και συγκεκριμένα η μικρή βραχονησίδα Μικρός Ανθρωποφάς.


εμπορικο ναυτικο βαθμοι

εισιτηρια χαρουλης ακτη πειραιως

μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας

Η συστηματική πολιτική «γκριζαρίσματος» και διεκδικήσεων χρονολογείται από τη δεκαετία του 1970 αποσκοπεί στην αμφισβήτηση της κυριαρχίας και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Ελλάδας, με συνέπεια τις κρίσεις του 1987 και του 1996, στα Ίμια.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Όπως είχε γίνει γνωστό παλαιότερα, η τουρκική πλευρά έχει συστήσει λίστα, με τον κωδικό όνομα EFAYDAAK, στην οποία αναγράφονται 152 νησιά και βραχονησίδες που σύμφωνα με την Άγκυρα δεν έχουν δοθεί στην Ελλάδα μέσα από τη Συνθήκη της Λωζάνης. Το κωδικό όνομα EFAYDAAK στα τουρκικά σημαίνει, «νησιά, νησίδες και βραχονησίδες, των οποίων η κυριότητα δεν παραχωρήθηκε στην Ελλάδα με διεθνείς συμφωνίες και συνθήκες».

Διαβάστε επίσης: Τούρκοι κομάντος κατέβασαν την ελληνική σημαία στη νησίδα «Ανθρωποφάς» – Όλη η αλήθεια σε ένα χάρτη

Τα νησιά, οι νησίδες και οι βραχονησίδες που περιέχονται στις λίστες των Τούρκων αξιωματούχων είναι: Φούρνοι, Θύμαινα, Οινούσσες (Βόρειο Αιγαίο), Αγαθονήσι, Αρκιοί, Φαρμακονήσι, Καλόλιμνος, Πλάτη, Γυαλί, Κίναρος, Σύρνα (Νότιο Αιγαίο), Διονυσάδες, Δία, Κουφονήσι, Γαϊδουρονήσι, Γαύδος (Κρητικό Πέλαγος).

Στη λίστα των 16 νησιών και νησίδων προστίθενται κατά καιρούς ακόμη εννέα: Ζουράφα, Αντίψαρα (Βόρειο Αιγαίο), Καλόγερος (Κεντρικό Αιγαίο), Λέβιθα, Γλάρος, Περγούσα, Κανδελιούσα, Μικρός και Μεγάλος Αδελφός, Μικρό και Μεγάλο Σοφράνο (Νότιο Αιγαίο).

Δείτε στη gallery αναλυτικά και τις 152 βραχονησίδες που εποφθαλμιά η Άγκυρα


Αυτές είναι οι βραχονησίδες που διεκδικούν οι Τούρκοι στο Αιγαίο
01
Αυτές είναι οι βραχονησίδες που διεκδικούν οι Τούρκοι στο Αιγαίο





















































καιρος νεα πελλα

Για το θέμα της εξίσωσης των αντικειμενικών με τις εμπορικές αξίες, αναγνωρίζει τις δυσκολίες που υπάρχουν, δεσμεύεται όμως ότι το έργο θα ολοκληρωθεί ως τον Μάρτιο. Στη συνέντευή της στην «Εφημερίδα των Συντακτών» ξεκαθαρίζει επίσης ότι έχει δημιουργηθεί η υποδομή ώστε, όταν η αγορά ομαλοποιηθεί, να μπορούν να υπολογίζονται οι τιμές των αντικειμενικών αξιών συνεχώς σε πραγματικό χρόνο και όχι με καθυστέρηση πολλών ετών όπως συνέβαινε στο παρελθόν.


καιρος νεα πελλα

γραμμεσ ναζκα

παραίτηση από δικόγραφο ασφαλιστικών μέτρων

Η κ. Παπανάτσιου τονίζει ότι «το ΔΝΤ θα έπρεπε να μας έχει ανακοινώσει ήδη το αν θα συμμετάσχει ή όχι στο ελληνικό πρόγραμμα, για να πορευτούμε αναλόγως και εμείς και οι υπόλοιποι θεσμοί».


Σε ερώτηση για τους πλειστηριασμούς για ληξιπρόθεσμα χρέη προς το Δημόσιο η υφυπουργός Οικονομικών υπογραμμίζει ότι «ποτέ δεν υπήρχε εξαίρεση της πρώτης κατοικίας για οφειλές προς το Δημόσιο», προσθέτει όμως ότι «το δίχτυ προστασίας ήδη υπάρχει».


«Στην περίπτωση που συντρέχει σπουδαίος λόγος, π. χ. όταν πρόκειται για ακίνητο του οφειλέτη που χρησιμοποιείται ως κύρια και μοναδική κατοικία, δεν ισχύουν οι προθεσμίες για την υποχρέωση έκδοσης προγράμματος πλειστηριασμού» εξηγεί η κ. Παπανάτσιου.


θελω να παω τουαλετα

Πρόκειται για το ίδιο ποσό που της είχε ζητηθεί από την ιταλική υπηρεσία φοροεισπράξεων, η οποία είχε βγάλει το συμπέρασμα ότι η Amazon προχώρησε σε ελλιπή φορολογική δήλωση και είχε ζητήσει να της καταβληθούν, ακριβώς, 100 εκατομμύρια ευρώ.


θελω να παω τουαλετα

κπγ ιταλικά νοέμβριος 2014

λυμπερησ ζυμεσ

Όπως αναφέρει η ιταλική εφημερίδα La Repubblica, με τον τρόπο αυτό αναγνωρίζεται, ουσιαστικά, ότι η εταιρία διαθέτει μια μόνιμη οργανωτική δομή στην Ιταλία, αλλά ότι, στο παρελθόν, μετέθεσε τα κέρδη της στο Λουξεμβούργο, όπου η φορολογία είναι χαμηλότερη.


Τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης προσθέτουν ότι στο παρελθόν και η εταιρία Apple συμφώνησε να καταβάλει στην ιταλική υπηρεσία φοροεισπράξεων 318 εκατομμύρια ευρώ, για φορολογικές οφειλές από το 2008 μέχρι το 2013. Η Google, τέλος, κατέβαλε 306 εκατομμύρια ευρώ στο ιταλικό δημόσιο, για την φορολογική περίοδο από το 2002 μέχρι το 2015.


ορθογραφια δ δημοτικου μεταιχμιο

Στην ανακοίνωσή της η ΛΑΕ κάνει σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση, τονίζοντας πως αν και έχει καταρρεύσει στην κοινωνία, συνεχίζει τον διαπραγματευτικό τουρισμό. Το κόμμα, υποστηρίζει πως το τέταρτο μνημόνιο που ετοιμάζεται, θα εξαθλιώση το λαό και θα ακολουθήσει η εξαφάνιση της χώρας.


ορθογραφια δ δημοτικου μεταιχμιο

Μάλιστα σημειώνει πως η κυβέρνηση έχει αποδεχτεί τα πάντα και το μόνο που την ενδιαφέρει είναι η επικοινωνιακή της εικόνα, ενώ ασκεί σκληρή κρητική και στους δανειστές, για τους οποίους λέει ότι εκμεταλλεύονται τα κυβερνητικά αδιέξοδα και προκειμένου να ισορροπήσουν τις δικές τους αντιθέσεις φουσκώνουν συνεχώς τα μέτρα, όπως αναφέρεται στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.


«Η κυβέρνηση ενώ έχει καταρρεύσει στην κοινωνία, συνεχίζει το διαπραγματευτικό τουρισμό στέλνοντας τρεις υπουργούς στις Βρυξέλλες, ενώ την ίδια ώρα έχει αποδεχτεί τα πάντα και το μόνο που την ενδιαφέρει είναι η επικοινωνιακή εικόνα και το πώς θα κατευνάσει τις εσωτερικές αντιθέσεις στην κοινοβουλευτική ομάδα και στο ΣΥΡΙΖΑ, που κατά βάση δεν έχουν να κάνουν με την ουσία, αλλά με τη νομή της εξουσίας» αναφέρει η ΛΑΕ.


Προσθέτει: «Από την άλλη μεριά και ενόψει του Eurogroup της επόμενης Παρασκευής, οι δανειστές - εκμεταλλευόμενοι τα κυβερνητικά αδιέξοδα και προκειμένου να ισορροπήσουν τις δικές τους αντιθέσεις και αντιφάσεις - φουσκώνουν συνεχώς την ατζέντα των μέτρων».


Η Λαϊκή Ενότητα καλεί τον κόσμο να προχωρήσει στη μεγάλη δημοκρατική Ανατροπή με ριζοσπαστικό πρόγραμμα, διαγραφή χρέους, έξοδο από το ευρώ και ρήξη με την Ε. Ε.



απαντησεις τραπεζα θεματων λογοτεχνια α λυκειου
λορεαλ στεαμ ποδ

ανταγωνιστης ερμηνεια

υποθηκοφυλακείο κρωπίας διεύθυνση

Συγκεκριμένα, το υπουργείο επισημαίνει ότι, «όπως είναι γνωστό, με την εφαρμογή του προγράμματος «Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης», έπαυσαν τα μέτρα αντιμετώπισης της ανθρωπιστικής κρίσης, που ξεκίνησαν το 2015. Επειδή, μετά από έλεγχο, διαπιστώθηκε η ύπαρξη αχρησιμοποίητων υπολοίπων σε κάποιες κάρτες αλληλεγγύης (σίτισης), γνωστοποιούμε ότι έχει δοθεί η δυνατότητα χρήσης αυτών των υπολοίπων, μέχρι την 30η Σεπτεμβρίου 2017».


ανταγωνιστης ερμηνεια

μαστρο γερακας

«Εάν τέτοιες κάρτες με αχρησιμοποίητα υπόλοιπα έχουν χαθεί ή καταστραφεί, οι δικαιούχοι μπορούν να ζητήσουν την επανέκδοση απευθείας από την Εθνική Τράπεζα» σημειώνει το υπουργείο.


Υπενθυμίζεται ότι οι κάρτες αλληλεγγύης μπορούν να χρησιμοποιηθούν για αγορές προϊόντων σε όλα τα super market και καταστήματα τροφίμων.


ανις καπουρ

Ο Όμιλος Andromeda ανακοινώνει σήμερα τη συμφωνία εξαγοράς, υπό την αίρεση της έγκρισης από τις αρμόδιες ελεγκτικές αρχές, του πλειοψηφικού μεριδίου μετοχών των δύο ευρωπαϊκών εταιρειών ιχθυοκαλλιέργειας (που δραστηριοποιούνται κυρίως στην τσιπούρα και στο λαβράκι): ΝΗΡΕΑΣ ΑΕ και ΣΕΛΟΝΤΑ ΑΕ. Η συναλλαγή περιλαμβάνει τη συμμετοχή της Mubadala Investment Company στο επενδυτικό σχήμα, μαζί με την AMERRA Capital Management LLC (κύριος μέτοχος του Ομίλου Andromeda).


ανις καπουρ

γιατι δε βουλιαζουν τα πλοια

σπιτικα λικερ με ρακι

Ο Thor Talseth, Διευθύνων Σύμβουλος της AMERRA Capital Management LLC και Πρόεδρος του Ομίλου Andromeda, δήλωσε: «Με έμφαση σε επενδύσεις στην ιχθυοκαλλιέργεια και την Αγροτική Οικονομία, είμαστε ενθουσιασμένοι από τις συνέργειες που μπορούν να δημιουργηθούν μεταξύ αυτών των εταιρειών. Πιστεύουμε ότι η εξαγορά αυτή θα προσδώσει σημαντική αξία αξιοποιώντας τα μοναδικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της Ελλάδας σε αυτόν τον τομέα».


Ο Elham Al Qasim, Διευθυντής Αγροτικού Τομέα στη Mubadala Investment Company, σχολίασε: «Η Mubadala αποφάσισε πέρυσι να ενδυναμώσει την παρουσία της στον αγροτικό τομέα, που είναι στρατηγικής σημασίας για την παγκόσμια οικονομία και με σημαντικές προοπτικές για τη δημιουργία προστιθέμενης αξίας. Η ιχθυοκαλλιέργεια είναι ένας εξαιρετικά υποσχόμενος κλάδος και η χρήση νέων τεχνολογιών θα βελτιώσει την παραγωγικότητα και θα επιταχύνει την ανάπτυξη».


Ο Δημήτρης Βαλαχής, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Andromeda, δήλωσε: «Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια νέα πολυεθνική εταιρεία που θα διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο σε παγκόσμιο επίπεδο στον κλάδο της ιχθυοκαλλιέργειας. Θα ενώσουμε τις δυνάμεις μας, θα μοιραστούμε γνώση, εμπειρία και ανθρώπινους πόρους για να δημιουργήσουμε μια κορυφαία εταιρεία, που θα ενισχύσει την ανάπτυξη και την κερδοφορία της ελληνικής ιχθυοκαλλιέργειας».


σε σενα ανηκει θεε

η καλυτερη ξενη μπαλαντα

Τρεις από τους επτά τραυματίες συγκρούστηκαν με μια από τις μοτοσικλέτες που συνόδευσαν την ποδηλατική πομπή, με αποτέλεσμα να οδηγηθούν στο νοσοκομείο με κατάγματα.


σε σενα ανηκει θεε

Η σύγκρουση έγινε λίγο μετά τις 5 το απόγευμα της Κυριακής στην περιοχή Ψαροπούλα, σύμφωνα με πληροφορίες από την Ροδιακή.


Οι άλλοι τέσσερις τραυματίες έπεσαν κατά την διάρκεια του αγώνα στην περιοχή Μανδράκι.


rodos


Από την πτώση υπέστησαν κατάγματα, όμως η κατάσταση τους δεν εμπνέει ανησυχία στο ιατρικό προσωπικό.


rodos1



ποσα κιλα πηρε η σκορδα στην δευτερη εγκυμοσυνη

διοδου ελενη

Τα καταστήματα ωστόσο μπορούν να ανοίξουν προαιρετικά την πρώτη Κυριακή κατά την έναρξη της χρονικής περιόδου των εκπτώσεων, δηλαδή την Κυριακή, 16 Ιουλίου 2017, με προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας από τις 11 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα.


διοδου ελενη

απολλωνιο σωμα

Η ΕΣΕΕ καθώς και ο Εμπορικός Συλλόγος Θεσσαλονίκης υπενθυμίζουν ότι κατά τη διενέργεια των εκπτώσεων, εκτός από την αναγραφή της παλαιάς και της νέας μειωμένης τιμής των αγαθών και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται και η αναγραφή και εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης.


Εφόσον παρέχεται μειωμένη τιμή σε προϊόντα που αντιστοιχούν σε ποσοστό άνω του 60% του συνόλου των πωλούμενων ειδών, θα πρέπει να αναγράφεται στην προθήκη του καταστήματος - και σε οποιαδήποτε άλλη εμπορική επικοινωνία - το παρεχόμενο ποσοστό έκπτωσης. Στην περίπτωση που υπάρχουν διαφορετικά ποσοστά έκπτωσης ανά κατηγορίες προϊόντων, θα πρέπει να αναγράφεται το εύρος του παρεχόμενου ποσοστού («από ...% έως ...%»). Σε κάθε άλλη περίπτωση θα αναγράφεται ότι οι εκπτώσεις αφορούν επιλεγμένα είδη με αναφορά στο αντίστοιχο ποσοστό.


Οι καταστηματάρχες θα πρέπει, σε περίπτωση ελέγχου, να είναι σε θέση να αποδείξουν ότι η παλαιά τιμή πώλησης που αναγράφεται στην πινακίδα ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Οι πρακτικές επικοινωνίας μείωσης της τιμής διενεργούνται υποχρεωτικά στην ελληνική γλώσσα και προαιρετικά σε οποιαδήποτε άλλη γλώσσα. Η διενέργεια εκπτώσεων είναι στη διακριτική ευχέρεια της κάθε επιχείρησης.



αφροδιτη σημιτη συζυγος

ρολογια γνησια αντιγραφα

κωτσοβολος κεντρικα τηλεφωνα
κλεμμενα ονειρα επεισοδιο 441

Αγώνα δρόμου για να «ξετρυπώσουν» ακίνητα και αλλά κρυμμένα περιουσιακά στοιχεία κακοπληρωτών μεγαλο-οφειλετών ξεκινούν οι ελληνικές τράπεζες.


ρολογια γνησια αντιγραφα

Η πίεση των «κόκκινων» δάνειων από την μια και η άρνηση μεγαλοεπιχειρηματιών να ξοφλήσουν δάνεια δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ επικαλούμενοι οικονομική δυσπραγία, οδηγεί τις τράπεζες στην πρόσληψη – συνεργασία οικονομικών «Πουαρό».


Όπως δημοσιεύει η εφημερίδα Real News, το Λονδίνο, η Νέα Υόρκη, η Ελβετία, αλλά και η μακρινή Σιγκαπούρη θα βρεθούν στο στόχαστρο αλλοδαπών ντετέκτιβ που εξειδικεύονται στον εντοπισμό ακίνητων αλλά και άυλων περιουσιακών στοιχείων ανά την υφήλιο.


Ο αριθμός των επιτήδειων επιχειρηματιών – μεγαλοωφειλετών πολλαπλασιάζεται το τελευταίο διάστημα με γεωμετρική πρόοδο αναγκάζοντας τις διοίκησης των τεσσάρων συστημικών τράπεζων να λάβουν ακραία μετρά προκυμμένου να διασφαλίσουν τα συμφέροντα τους. Σε πρώτο στάδιο η έρευνες αφορούν το «ξετρύπωμα» τραπεζικών λογαριασμών σε ξένες τράπεζες με την συνεργασία της Τράπεζας της Ελλάδος, με βάση τις λίστες που αυτή διαθέτει. Ωστόσο επειδή το ψάξιμο λογαριασμών σε ξένες τράπεζες δεν είναι και η ευκολότερη υπόθεση η αλλοδαποί οικονομικοί ντετέκτιβ θα αναλάβουν δράση και σε αυτόν τον τομέα.


Ήδη μια πρώτη ερευνά για 10 περιπτώσεις υπερχρεωμένων Ελλήνων μεγαλοεπιχειρηματιών έδειξε ότι οι συγκεκριμένοι διαθέτουν επενδύσεις σε ακίνητα τόσο στο Λονδίνο όσο και στην Νέα Υόρκη. Και αυτά τα περιουσιακά στοιχεία σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες είναι «χρεωμένα» σε εταιρείες τύπου «μπαμπουσκες» και όχι προσωπικά στους ιδίους κάτι που σαφώς επιθυμούν να γνωρίζουν και οι φορολογικές αρχές καθώς αυτά δεν έχουν δηλωθεί σε καμία φορολογική δήλωση.


Το κυνήγι των ακίνητων φτάνει μέχρι την Ελβετία και την Σιγκαπούρη όπου, στην Ασιατική αυτή μητρόπολη, ξεκινά και σαφάρι για εντοπισμό τραπεζικών θυρίδων αλλά και μέτοχων στις οποίες «πάρκαραν» εκατομμύρια ευρώ μέσω συμπλεγμάτων offshore εταιριών .


επιπεδη κοιλια χωρις κοιλιακους

Ο δράστης, εναντίον του οποίου είχαν επιβληθεί περιοριστικά μέτρα καθώς παρακολουθούσε τη γυναίκα από το 2015, επιτέθηκε με όπλο στην οικογένεια την ώρα που βρίσκονταν στο αυτοκίνητό της.


επιπεδη κοιλια χωρις κοιλιακους

κοκκινη σαλτσα για τα μακαρονια

Προ του επεισοδίου ο 37χρονος είχε παραβιάσει τους περιοριστικούς του όρους και η μητέρα τον είχε καταγγείλει στην αστυνομία.


Το βράδυ της Δευτέρας, ο δράστης πήρε το κυνηγετικό του όπλο και πυροβόλησε κατά της οικογένειας. Από τους πυροβολσμούς τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι ο άντρας της νεαρής, ο οποίος κατάφερε να πατήσει το γκάζι του αυτοκινήτου και να ξεφύγουν από τα πυρά.


Καθώς το όχημα απομακρυνόταν ο 37χρονος συνέχιζε να πυροβολεί. Αφού έχασε το όχημα έστρεψε την καραμπίνα του προς ένα πρατήριο καυσίμων, προκαλώντας υλικές ζημιές.


Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και ύστερα από καταδίωξη ακολούθησε ανταλλαγή πυρών στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου Άρτας. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, ο 37χρονος πυροβόλησε και έναντι των αστυνομικών, τραυματίζοντας δύο αστυνομικούς.


Ο ένας φέρει ελαφρύ τραύμα στο χέρι, ενώ ο δεύτερος είναι σε σοβαρότερη κατάσταση, καθώς τραυματίστηκε στην κοιλιά, τον θώρακα και τα πόδια. Ο αστυνομικός έχει υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.


Η αστυνομία απάντησε στα πυρά του 37χρονου, τραυματίζοντας και αυτόν. Ο δράστης μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.



νηρεας κολυμβητηριο

πως να συντηρησω καστανα

Οι αρχές δίνουν μάχη αυτή τη στιγμή με 44 μέτωπα και εξέδωσαν διαταγές εκκένωσης για τους κατοίκους των περιοχών που απειλούνται, ιδίως στις επαρχίες Γκόβλεμποργκ, Ίεμτλαντ και Νταλεκάρλι. Προς το παρόν δεν υπάρχουν αναφορές για θύματα.


πως να συντηρησω καστανα

Δύο ιταλικά πυροσβεστικά αεροσκάφη όπως κι έξι ελικόπτερα από τη Νορβηγία εστάλησαν στα κεντρικά της χώρας, όπου μαίνονται οι πυρκαγιές, ανακοίνωσε η σουηδική Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας MSB.


Δύο πυρκαγιές ξέσπασαν επίσης στη σουηδική Λαπωνία. Επιπλέον, στα περίχωρα της πόλης Τζόκμοκ, έναν δημοφιλή τουριστικό προορισμό, σημειώθηκαν πέντε πυρκαγιές.


«Την τελευταία φορά που είδαμε πυρκαγιές τέτοιας έκτασης ήταν πριν από 12 χρόνια» δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Τόμας Άντερσον, διασώστης στην περιοχή.


Η MSB ζήτησε την ενεργοποίηση του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Πολιτικής Προστασίας ώστε να αποσταλούν ενισχύσεις, ιδίως πυροσβεστικά αεροσκάφη, εξαιτίας της έλλειψης εξοπλισμού αλλά και δυνάμεων.


«Η ξηρασία προκάλεσε σημαντικό αριθμό πυρκαγιών που ξέσπασαν ταυτόχρονα στα δάση» επισήμαναν οι υπηρεσίες αντιμετώπισης εκτάκτων περιστατικών SOS Alarm σε ένα δελτίο Τύπου, διευκρινίζοντας ότι ο αριθμός τους το πιθανότερο θα αυξηθεί σήμερα.


«Δεν είναι κάτι το ωραίο να αντικρίζει κανείς, οι πυρκαγιές που καίνε ανεξέλεγκτα κι αυτή η ταχεία εξάπλωσή τους» είπε ο Τορμπιόρν Βανκβίστ, διασώστης, στο πρακτορείο ειδήσεων TT.


Τις τελευταίες ημέρες, οι μετεωρολογικές υπηρεσίες εξέδωσαν προειδοποιήσεις για ασυνήθιστα υψηλές θερμοκρασίες στη Σουηδία. Στην Ουψάλα, για παράδειγμα, σε απόσταση 70 χιλιομέτρων βόρεια της Στοκχόλμης, ο υδράργυρος έφθασε σε επίπεδα ρεκόρ, στους 33 βαθμούς κελσίου.



είδη διακόσμησης σπιτιού online
ολα τρελα κοντοπιδης

αξιον εστι πατρα

«Τα δεδομένα είναι ότι η χώρα επί τρία χρόνια υπερβαίνει κατά πολύ τους δημοσιονομικούς στόχους και επιπλέον για πρώτη φορά μετά από μια μακρόχρονη υφεσιακή πορεία επιτυγχάνει ρυθμούς ανάπτυξης» τονίζει ο υπουργός Επικρατείας σε συνέντευξή του στην Εφημερίδα των Συντακτών και συμπληρώνει πως ο προσανατολισμός της κυβέρνησης είναι να ενισχυθεί αυτή η αναπτυξιακή δυναμική η οποία είναι καθοριστική για τη μεταμνημονιακή περίοδο της Ελλάδας.


αξιον εστι πατρα

κινητη τηλεφωνια προσφορα

παλετες ζαχαροπλαστικης

Μιλώντας για την αναπτυξιακή στρατηγική της κυβέρνησης, όπως διαμορφώνεται μέσα από τα Περιφερειακά Αναπτυξιακά Συνέδρια, ο κ. Τζανακόπουλος υπογραμμίζει: «αυτή η αναπτυξιακή στρατηγική αποτυπώνεται και στο σχέδιο που έχει κατατεθεί εν όψει Eurogroup και περιγράφει τους βασικούς αρμούς στους οποίους έχουμε επανειλημμένα αναφερθεί (...) πρόκειται για ένα μοντέλο με βάση την καινοτομία, την αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της ελληνικής οικονομίας, τη στήριξη της εργασίας, των μισθών, του κοινωνικού κράτους και της νέας γενιάς».


Για την παρατεταμένη κράτηση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών στις φυλακές της Ανδριανούπολης ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σημειώνει πως από την πρώτη στιγμή η ελληνική κυβέρνηση καλούσε την Τουρκία να διευθετήσει ταχύτατα το ζήτημα και να μην το αξιοποιεί για πολιτικούς λόγους. «Από την πρώτη στιγμή κινητοποιήσαμε όλα τα διπλωματικά και πολιτικά μέσα για την αντιμετώπιση του ζητήματος. Ισχυρότερο αποτέλεσμα μιας τέτοιας προσπάθειας είναι το σαφές και αυστηρό μήνυμα προς την Τουρκία από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και από το Συμβούλιο Κορυφής» τονίζει ο κ. Τζανακόπουλος.


Προσθέτει δε, πως η κυβέρνηση αναμένει τις αποφάσεις της Τουρκικής Δικαιοσύνης και παράλληλα θα εντείνει τις προσπάθειες σε κάθε επίπεδο ώστε να υπάρξει σύντομα λύση.


Ερωτηθείς για το εάν η κυβέρνηση σκέφτεται να προτείνει εκ νέου τον Προκόπη Παυλόπουλο στις προεδρικές εκλογές που θα διεξαχθούν το 2020, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος σημειώνει ότι « ο κ. Παυλόπουλος έχει τιμήσει το αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας και αυτό αποτελεί κοινή παραδοχή όλου του πολιτικού κόσμου» ωστόσο όπως πρόσθεσε είναι άστοχο να ανοίγει αυτή η συζήτηση στο μέσον της θητείας του σημερινού Προέδρου.


Τέλος για την κριτική της τάσης των «53+», ο κυβερνητικός Εκπρόσωπος λέει πως ο πλούτος των απόψεων εντός του κόμματος είναι πάντα προωθητικός, «είναι κρίσιμο να εργαστούμε ώστε να βελτιώσουμε και τη δουλειά και τις επεξεργασίες του κόμματος» τονίζει.


αρχιμήδης κατοπτρα

Η Αρχή με την εν λόγω απόφασή της επέβαλε στη ΣΤΑΣΥ (διάδοχος της εταιρείας «Αττικό Μετρό Εταιρεία Λειτουργίας) πρόστιμο 10.000 ευρώ και παράλληλα τη διέταξε να ικανοποιήσει το δικαίωμα πρόσβασης στο σύστημα βιντεοεπιτήρησης που είχε εκδηλώσει ο εικονολήπτης Εμμανουήλ Τρίκας (και αρνήθηκε η εν λόγω εταιρεία να ικανοποιήσει) και να προβεί στα αναγκαία εκείνα μέτρα έτσι ώστε να είναι σε θέση να ανταποκρίνεται σε ανάλογα αιτήματα.


αρχιμήδης κατοπτρα

παραβαση ωρων κοινης ησυχιας

Σημειώνεται ότι ο εν λόγω εικονολήπτης πάσχει από δυστονία, ασθένεια του μυϊκού συστήματος που προκαλεί ανεξέλεγκτες συσπάσεις. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του κ. Τρίκα, το πρώτο δεκαήμερο του Αύγουστου του 2016 στον σταθμό «Άγιος Δημήτριος» του μετρό υπήρξε λεκτική παρενόχληση σε βάρος του από ειδικό φρουρό. Όπως ισχυρίζεται ο κ. Τρίκας, «με πλησίασε ο ειδικός φρουρός και με διάλεκτο πεζοδρομίου με ρώτησε γιατί κάνω νευρικές συσπάσεις» και στη συνέχεια του είπε: «Θα έπρεπε να ντρέπεσαι που κυκλοφορείς στο δρόμο, να κάτσεις σπίτι σου».


Μετά το επίμαχο περιστατικό ο κ. Τρίκας ζήτησε από τη ΣΤΑΣΥ να του χορηγηθεί αντίγραφο από το σύστημα βιντεοεπιτήρησης. Παράλληλα, στις 31 Αυγούστου του 2016 κοινοποίησε στην εταιρεία εισαγγελική παραγγελία για χορήγηση της μαγνητοσκόπησης με κάλυψη εικόνων τρίτων προσώπων. Παρόλα αυτά η ΣΤΑΣΥ δεν ανταποκρίθηκε σε κανένα από τα δύο αιτήματα και έτσι ο κ. Τρίκας προσέφυγε στην Αρχή.


Η ΣΤΑΣΥ ενώπιον της Αρχής ισχυρίσθηκε ότι η βιντεοεπιτήρηση δεν καταγράφει δεδομένα ήχου, ενώ σχολίασε ότι «στο βίντεο δεν φαίνεται επιθετική ή βίαιη κίνηση στην αποβάθρα αστυνομικού οργάνου εναντίον επιβάτη». Ακόμα, ισχυρίστηκε ότι δεν έχει την τεχνική δυνατότητα να παρέμβει στην εικόνα του βίντεο για να καλύψει τα πρόσωπα τρίτων προσώπων.


Μετά τις εξηγήσεις που παρείχε η εταιρεία, η Αρχή εξέδωσε την επίμαχη απόφαση σε βάρος της ΣΤΑΣΥ και η τελευταία προσέφυγε στο ΣτΕ.




πορτες ταβλι μαζεμα

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019

ευρεση εργασιας αθηνα μηχανικος

συβοτα διαμονη προσφορα

Όργανο διαχείρισης του λογαριασμού είναι τριμελής επιτροπή με την συμμετοχή του Προέδρου της Βουλής, του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών και του Υπουργού Οικονομικών.


ευρεση εργασιας αθηνα μηχανικος

νουρεγιεφ σωκου

Τη διαχείριση του λογαριασμού ελέγχουν ετησίως ορκωτοί λογιστές που τοποθετούνται από τον Υπουργό Οικονομικών το πόρισμα των οποίων κατατίθεται ακολούθως στο ελεγκτικό συνέδριο για τον έλεγχο της σύννομης εκτέλεσης του ειδικού λογαριασμού.


Το Ελληνικό Δημόσιο συμμετέχει στο λογαριασμό αυτό με εισφορές 20 εκ. ευρώ από τον ΟΑΕΔ, 10 εκ. ευρώ από το Υπουργείο Οικονομικών ενώ ήδη η Ελληνική Βουλή έχει αποφασίσει τη συμμετοχή της με επιπλέον 10 εκ. ευρώ.


Στο λογαριασμό αυτό θα έχουν την δυνατότητα να συνεισφέρουν ξένα κράτη, επιχειρήσεις αλλά και πολίτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.


Στόχος της κυβέρνησης είναι η αποκατάσταση των πληγεισών περιοχών και των δημόσιων Υποδομών τους καθώς και οι αποζημιώσεις και ανακατασκευές για τις κατοικίες να ολοκληρωθούν τάχιστα και για το λόγο αυτό θα αξιοποιηθούν όλες ειδικές ρυθμίσεις που προβλέπουν fast track διαδικασίες αδειοδότησης όλων των σχετικών έργων ενώ όπου χρειαστεί θα υπάρξουν συμπληρωματικές νομοθετικές παρεμβάσεις.


Ο αριθμός του λογαριασμού είναι 23/2341195169 με IBAN GR4601000230000002341195169


μπαρες σκουλαρικια μεγαλες

Όπως ανακοινώθηκε σε κοινή συνέντευξη Τύπου, στόχος του ΞΕΕ είναι να υποστηρίξει την προσπάθεια του συνδέσμου για τη δημιουργεία ενός οικοσυστήματος καινοτομίας που θα δημιουργεί τελικά προϊόντα και υπηρεσίες με μετρήσιμη προστιθέμενη αξία για τον εκσυγχρονισμό της ελληνικής ξενοδοχίας και της τουριστικής αγοράς, αλλά και ικανά να διοχετευτούν στην παγκόσμια αγορά του τουρισμού, αποτελώντας απτό παράδειγμα εξωστρέφειας.


μπαρες σκουλαρικια μεγαλες

άνεσις θερινός

τελοσ επιτηδευματοσ ατομικησ επιχειρησησ

Στο πλαίσιο αυτό, το ΞΕΕ δρομολογεί τη στέγαση του συνδέσμου σε χώρο εκμισθωμένο από το ίδιο, την κάλυψη όλων των σχετικών λειτουργικών δαπανών, τη δικτύωση των μελών του συνδέσμου με τα ελληνικά ξενοδοχεία αλλά και την με κάθε τρόπο ενίσχυση της προσπάθειας του συνδέσμου για τη δημιουργία ενός «επιταχυντή» (accelerator). Ο συγκεκριμένος accelerator θα έχει ως στόχο να βοηθήσει στην ταχύτερη ανάπτυξη των ελληνικών τουριστικών startups, προσφέροντας εξειδικευμένο mentorship, δικτύωση αλλά και συνεργασίες με τις εγχώριες τουριστικές επιχειρήσεις.


IMG 2757


Όπως αναφέρθηκε, το πρόγραμμα των δράσεων θα ανακοινωθεί τον Σεπτέμβριο, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι στον σύνδεσμο που λειτουργεί με τη λογική του cluster συμμετέχουν αυτή τη στιγμή περισσότερες από 20 ελληνικά startups, τα οποία δραστηριοποιούνται στο χώρο του τουρισμού.


Κατά τη διάρκεια της ομιλίας, ο πρόεδρος του ΞΕΕ, Αλέξανδρος Βασιλικός ανέφερε ότι «σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάζουμε άλλη μια δράση που απαντά στο στρατηγικό ζητούμενο για περισσότερη καινοτομία, περισσότερη τεχνολογία, περισσότερη γνώση μέσα στην καθημερινή οικονομική διαδικασία. Το ΞΕΕ αναλαμβάνει να στεγάσει, να υποστηρίξει και να δικτυώσει νέα επιχειρηματικά εγχειρήματα από ταλαντούχους και υψηλά καταρτισμένους νέους ανθρώπους. Είμαστε δίπλα τους για να τους βοηθήσουμε να κάνουν τις ιδέες τους πραγματικότητα και να δημιουργήσουν νέες αξίες για την ελληνική και γιατί όχι για την παγκόσμια τουριστική αγορά».


Από την πλευρά της, η εκπρόσωπος του νέου συνδέσμου, Κατερίνα Σαντίκου σημείωσε ότι «σκοπός του συνδέσμου μας, o οποίος ξεκίνησε με συναντήσεις και ζυμώσεις πριν ένα χρόνο είναι η ενδυνάμωση της ελληνικής νεοφυούς επιχειρηματικότητας που δραστηριοποιείται στον τουρισμό, ο σχεδιασμός τεχνολογίας και εφαρμογών για τον τουρισμό που μπορούν να αξιοποιηθούν για την επαύξηση του εθνικού τουριστικού προϊόντος καθώς και η κατάρτιση των μελών μας και η διασύνδεση τους με εξειδικευμένα στελέχη της εγχώριας και διεθνούς τουριστικής αγοράς». Σύμφωνα με την κα Σαντίκου, πέραν του ΞΕΕ θα επιδιωχθεί η συνεργασία με όλους τους δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς που εμπλέκονται στον κλάδο του τουρισμού.


ανδρικά γεννητικά όργανα ονειροκρίτης

Φωτιά: Στη φυλακή ο Βούλγαρος που συνελήφθη για δασική πυρκαγιά κοντά στο οχυρό Ρούπελ

Προφυλακιστέος κρίθηκε, μετά την απολογία του στις ανακριτικές Αρχές των Σερρών, αλλοδαπός, ο οποίος συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη (19/7) με την κατηγορία τού εμπρησμού εκ προθέσεως.


ανδρικά γεννητικά όργανα ονειροκρίτης

Σύμφωνα με το εις βάρος του κατηγορητήριο, φέρεται να προκάλεσε φωτιά κοντά στο οχυρό Ρούπελ, στο Σιδηρόκαστρο Σερρών. Από την πυρκαγιά φαίνεται ότι αποτεφρώθηκαν δύο στρέμματα δασικής έκτασης, ενώ ο ίδιος κατηγορείται ότι λίγη ώρα αργότερα αποπειράθηκε να βάλει στην ίδια περιοχή δεύτερη φωτιά.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Όπως ανασφέρει το Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, πρόκειται για υπήκοο Βουλγαρίας, ηλικίας περίπου 60 ετών, ο οποίος, προανακριτικά, δήλωσε ότι είναι κάτοικος Σόφιας και αρνήθηκε τις εις βάρος του πράξεις. Κατά την ανακριτική του απολογία φέρεται να τήρησε την ίδια στάση χωρίς όμως να πείσει με τους ισχυρισμούς του εισαγγελέα και ανακριτή, που ομόφωνα αποφάσισαν την προσωρινή του κράτηση.

Σύμφωνα με πηγές της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, εξετάζεται το ενδεχόμενο ο προφυλακισθείς να ευθύνεται και για άλλες πυρκαγιές που προκλήθηκαν κατά το παρελθόν.



προστασία των καταναλωτών
μαργαριταρι μαυρο

στρατηγική θουκυδίδησ

Η Ίρμα εμφανίστηκε την περασμένη Τετάρτη και πολύ γρήγορα η ένταση των ανέμων της ισχυροποιήθηκε σε βαθμό που ο τυφώνας ανέβηκε άμεσα επίπεδο επικινδυνότητας. Η ραγδαία αυτή ισχυροποίηση δημιουργεί ανησυχία στους ειδικούς καθώς και ο Χάρβεϊ έχει επιδείξει την ίδια «συμπεριφορά».


στρατηγική θουκυδίδησ

χριστούγεννα στο νηπιαγωγείο

«Η Ίρμα έχει γίνει ένας εντυπωσιακός τυφώνας», ανέφερε το Εθνικό Κέντρο Τυφώνων των ΗΠΑ την Πέμπτη, όπως αναφέρει το CNNi, σχολιάζοντας την σημαντική αύξηση της σφοδρότητας των ανέμων της Ίρμα. Ομοίως ο Χάρβεϊ είχε πολύ γρήγορα αναχθεί σε τυφώνα κατηγορίας 4 πριν ξεκινήσει την «φονική» του πορεία προς την δεύτερη μεγαλύτερη πολιτεία των ΗΠΑ.




καρατζα χρυσανθη

πανια καρβελας σατανιστης

αλ ραζαρ

«Οι πρόεδροι και οι κυβερνήσεις τους συνομιλούσαν με τη Βόρεια Κορέα για 25 χρόνια, συμφωνίες συνάφθηκαν και τεράστια χρηματικά ποσά δόθηκαν» επισήμανε ο Ντόναλντ Τραμπ σε ένα tweet.


πανια καρβελας σατανιστης

«… Δεν είχαν αποτέλεσμα, οι συμφωνίες παραβιάστηκαν προτού καν το μελάνι στεγνώσει, γελοιοποιώντας τους Αμερικανούς διαπραγματευτές. Συγγνώμη, αλλά μονάχα ένα πράγμα θα έχει αποτέλεσμα!».





Presidents and their administrations have been talking to North Korea for 25 years, agreements made and massive amounts of money paid......

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) October 7, 2017


μηχανες τριψιματος τυριων τιμες

νικος φιλιππιδης ηλικια

πρωταθλητες τουρκιας

Η Πιονγκγιάνγκ έχει απορρίψει τις προτάσεις να καταστρέψει μέρος του πυρηνικού της οπλοστασίου στο εγγύς μέλλον ως χειρονομία καλής θέλησης και την επιμονή της Ουάσινγκτον οι κυρώσεις να παραμείνουν σε ισχύ ωσότου να έχει ολοκληρωθεί και επαληθευτεί η πλήρης αποπυρηνικοποίησή της, χαρακτηρίζοντάς τη στάση αυτή «γκανγκστερικού τύπου», ανέφεραν διπλωματικές πηγές στο τηλεοπτικό δίκτυο CNN την Παρασκευή.


νικος φιλιππιδης ηλικια

Η βορειοκορεάτικη κυβέρνηση αντέτεινε ότι έχει ήδη κάνει κινήσεις σε ένδειξη καλής θέλησης, επισημαίνοντας ιδίως την απόφασή της να αναστείλει τις δοκιμές πυραύλων και πυρηνικών όπλων και τον επαναπατρισμό των σορών πεσόντων αμερικανών στρατιωτών, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές. Η Πιονγκγιάνγκ φέρεται να επιδιώκει τη διαδικασία απαλλαγής της από το πυρηνικό της οπλοστάσιο να συμβαδίζει με την άμβλυνση της πίεσης των κυρώσεων.


Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν είχε δεσμευθεί στη συνάντηση κορυφής με τον αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ στη Σιγκαπούρη τη 12η Ιουνίου ότι θα επιδιώξει την πλήρη αποπυρηνικοποίηση της κορεατικής χερσονήσου. Αλλά δεν ορίστηκε κανένα χρονοδιάγραμμα.



πεθαινοντας σαν χωρα

γυαλες στολισμενες χριστουγεννιατικα

χρονια τραυματικη εγκεφαλοπαθεια

Η κηδεία έγινε στο νεκροταφείο Κηφισιάς και παρευρέθηκε πλήθος κόσμου.


γυαλες στολισμενες χριστουγεννιατικα

Ανάμεσά τους ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, αλλά και οι Γιώργος Βαρδινογιάννης, Αργύρης Μήτσου. Την ΠΑΕ Παναθηναϊκός εκπροσώπησε ο πρόεδρος Βασίλης Κωνσταντίνου.


Όπως είναι φυσικό το τελευταίο «αντίο» είπαν και πολλοί παλιοί συμπαίκτες του και παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές μεταξύ των οποίων ήταν και οι Δομάζος, Αντωνιάδης, Σούρπης, Γονιός, Καμάρας, Θεοφάνης, Φυλακούρης, Λιβαθηνός, Καρούλιας, Βονόρτας και Καραγκούνης.


Ο Λουκανίδης υπήρξε εξέχουσα προσωπικότητα στον χώρο του ποδοσφαίρου κι ένας από τους πιο ταλαντούχους αθλητές που πάτησαν στα ελληνικά γήπεδα. Έκανε μεγάλη καριέρα με τα χρώματα της Δόξας Δράμας, του Παναθηναϊκού και του Άρη και το 1970 κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.




opencv library size

δοχειο για ρυζι

tattoo στο μπουτι για γυναικες

Σύμφωνα με τον Γερμανό ευρωβουλευτή, το ζήτημα του ονοματολογικού συζητήθηκε στο EPP και αναμένεται να συζητηθεί στο πλαίσιο συναντήσεων της Άνγκελα Μέρκελ.


δοχειο για ρυζι

αθηνα καλαματα τιμες

«Κατά συνέπεια, είναι καλό ότι στις συνομιλίες αυτές η Νέα Δημοκρατία δηλώνει ότι θα αποδεχθεί την επικυρωμένη συμφωνία όταν θα συμμετέχει στην κυβέρνηση», ανέφερε ο Έλμαρ Μπροκ.


«Η Νέα Δημοκρατία, όταν έρθει στην εξουσία, θα αποδεχθεί και θα εφαρμόσει μία επικυρωμένη συμφωνία. Διότι η Νέα Δημοκρατία δεν έχει πει ότι εάν είναι επικυρωμένη δεν θα την αποδεχθεί», διευκρίνισε ο παλαιός - από το 1980- ευρωβουλευτής, με μακρά θητεία στην Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων.


«Η κυβέρνηση πρέπει να διαπραγματευθεί τη συμφωνία, άρα η κυβέρνηση πρέπει να αναζητήσει πλειοψηφία. Εκτός της συμφωνίας για το όνομα, πιστεύω ότι η Μέρκελ υποστηρίζει την Νέα Δημοκρατία ως προς όλα τα υπόλοιπα ουσιαστικά θέματα, όπως ο τρόπος άσκησης της οικονομικής και της νομισματικής πολιτικής και όλα τα υπόλοιπα», κατέληξε ο κ. Μπροκ.


Υπέρ της λύσης για το ονοματολογικό ο Μάνφρεντ Βέμπερ


Όλοι συμφωνούν υπέρ της λύσης στην - εδώ και σχεδόν τρεις δεκαετίες - διαφωνία για το ονοματολογικό, ανάμεσα στην Ελλάδα και την πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας, αναφέρει ο Μάνφρεντ Βέμπερ, επικεφαλής υποψήφιος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ), για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, μιλώντας στο EURACTIV.com.


Όλοι γνωρίζουν ότι η πΓΔΜ έχει θετικό οικονομικό και ευρωπαϊκό μέλλον, τόνισε ο κ. Βέμπερ, ενώ κληθείς να σχολιάσει τη στάση της Νέας Δημοκρατίας, «αδελφό» κόμμα του ΕΛΚ και αξιωματική αντιπολίτευση στην Ελλάδα, η οποία έχει ταχθεί κατά της συμφωνίας στο ελληνικό κοινοβούλιο, ο Μάνφρεντ Βέμπερ απάντησε διπλωματικά, αναφέροντας ότι η ελληνική κυβέρνηση έχει την ευθύνη για τη διαπραγμάτευση και την οριστικοποίηση της συμφωνίας.


«Επισήμως, η αντιπολίτευση δεν είναι απαραίτητη για την αποδοχή ενός συμβιβασμού. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν αντιτίθεται στην εξεύρεση συμβιβασμού» δήλωσε ο κ. Βέμπερ.


μουσικοι οριζοντες λεμεσος

λουστραρισμα επιπλων περιστερι

Επιστήμονες στην Ελβετία αναπτύσσουν μια πρωτοποριακή μέθοδο που ίσως καταστήσει κάποτε περιττές τις ενέσεις ινσουλίνης: δημιούργησαν γενετικά τροποποιημένα κύτταρα, τα οποία εισάγονται στον οργανισμό και απελευθερώνουν ινσουλίνη, μόλις ανιχνεύσουν την παρουσία καφεΐνης.


μουσικοι οριζοντες λεμεσος

σερβιτσια ανδρεαδης

Οι ερευνητές, με επικεφαλής τον καθηγητή Μάρτιν Φουσενέγκερ του Ελβετικού Ομοσπονδιακού Ινστιτούτου Τεχνολογίας (ΕΤΗ) της Ζυρίχης, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό "Nature Communications", σύμφωνα με το New Scientist και τη «Guardian», πήραν ανθρώπινα κύτταρα νεφρού και τα τροποποίησαν έτσι ώστε να παράγουν ινσουλίνη. Στη συνέχεια πρόσθεσαν σε αυτά ένα υποδοχέα (πρωτεΐνη GLP-1) που πυροδοτεί την απελευθέρωση της ινσουλίνης από τα κύτταρα του παγκρέατος, όταν αντιληφθεί την παρουσία μορίων καφεΐνης στο σώμα.


Οι επιστήμονες εισήγαγαν ένα εμφύτευμα με εκατοντάδες χιλιάδες τροποποιημένα κύτταρα κάτω από το δέρμα δέκα διαβητικών ποντικιών. Αφού τους έδωσαν καφέ με το φαγητό τους, διαπίστωσαν ότι όντως τα πειραματόζωα ήταν πλέον σε θέση να ελέγχουν τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα τους τόσο καλά όσα τα ποντίκια που δεν είχαν διαβήτη.


Ο κίνδυνος να πυροδοτηθεί τυχαία η έκκριση ινσουλίνης είναι πολύ μικρός, διαβεβαίωσαν οι ερευνητές, καθώς, όπως είπαν, δεν υπάρχουν άλλες σημαντικές πηγές καφεΐνης στο φαγητό, πέρα από την κατανάλωση καφέ, τσαγιού ή κάποιου ενεργειακού ποτού (π. χ. Red Bull). Όπως ανέφεραν, αν χρειάζεται να αυξηθεί η δόση της ινσουλίνης, αρκεί αντίστοιχα να αυξηθεί η ποσότητα της καφεΐνης, π. χ. με ένα δυνατότερο καφέ.


μεταχειρισμενα μοτερ για smart

time pt means

Πιο συγκεκριμένα, το 1992 ο 65χρονος ακαδημαϊκός είχε προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις, καθώς είχε προβλέψει το τέλος της ιστορίας με την έννοια ότι η δυτικού τύπου φιλελεύθερη δημοκρατία είχε επικρατήσει πλήρως σχεδόν σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου.


μεταχειρισμενα μοτερ για smart

Σήμερα, 26 χρόνια μετά, ο Φουκουγιάμα προβλέπει την επιστροφή του Σοσιαλισμού. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο newstatesman ο Φουκουγιάμα ρωτήθηκε για την πιθανότητα αναβίωσης της σοσιαλιστικής Αριστεράς.


«Εξαρτάται τι εννοεί κανείς όταν μιλά για Σοσιαλισμό. Η ιδιοκτησία των μέσων παραγωγής - εκτός από τομείς στους οποίους είναι σαφώς απαραίτητο, όπως οι δημόσιες υπηρεσίες - δεν νομίζω ότι θα λειτουργήσει», απάντησε ο Φουκουγιάμα και εξήγησε:


«Αν εννοούμε τα προγράμματα αναδιανομής που προσπαθούν να αποκαταστήσουν αυτή τη μεγάλη ανισορροπία τόσο στα εισοδήματα όσο και στον πλούτο που προέκυψε τότε, ναι, νομίζω ότι όχι μόνο μπορεί να επιστρέψει, αλλά πρέπει να επιστρέψει. Αυτή η παρατεταμένη περίοδος, η οποία ξεκίνησε με τον Ρίγκαν και την Θάτσερ, στην οποία κυριάρχησαν ιδέες για τα οφέλη των μη ρυθμιζόμενων αγορών, είχε από πολλές απόψεις καταστροφικές συνέπειες».




μπισκοτα με γαλα καρυδας

βιολογικη λιπανση λαχανικων

νίκος βούτσης
Μαίνεται η φωτιά στην Πάρο: Δεν απειλεί κατοικημένη περιοχή

Στο νησί αναμένεται να σπεύσουν πεζοπόρα τμήματα πυροσβεστών από κοντινά νησιά


βιολογικη λιπανση λαχανικων

τροποποιήσεις στον ενφια

Πυρκαγιά είναι σε εξέλιξη από το μεσημέρι στην περιοχή Ασπριές στο νησί της Πάρου.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Το πύρινο μέτωπο μαίνεται σε κορυφή βουνού με χαμηλή βλάστηση και σύμφωνα με την Πυροσβεστική δεν απειλεί κατοικημένη περιοχή.

Στο σημείο επιχειρούν πέντε οχήματα με 12 πυροσβέστες και 5 άτομα πεζοπόρο τμήμα, ενώ το πρωί αναμένεται να υπάρξουν ενισχύσεις.

Το μέτωπο της πυρκαγιάς είχε τεθεί υπό έλεγχο μετά την εκεί επιχείρηση εναέριων και επίγειων μέσων, όμως υπήρξαν αναζωπυρώσεις σε σημεία δύσβατα πίσω από το λόφο της περιοχής.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά στο νησί της Πάρου αναμένεται να σπεύσουν πεζοπόρα τμήματα πυροσβεστών από κοντινά νησιά, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Φωτό: cyclades24.gr


Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019

βασιλοπουλος εθνικης

χορωδια βαφοπουλειου
Υπόθεση Λαγούδη: Οι τοξικολογικές, τα ψέματα, οι απειλές και η επιβεβαίωση

Το πέρασμα του χρόνου οδηγεί την αλήθεια προς το φως…


βασιλοπουλος εθνικης

Το να ψεύδεται κανείς είναι ανελεύθερο. Το να λέει την αλήθεια είναι γενναίο! Αυτό πράξαμε από την Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018 και για την υπόθεση της μοιραίας Ειρήνης Λαγούδη όταν αποκαλύψαμε ότι λάμβανε θεραπευτική αγωγή με δισκία που περιείχαν εσκιταλοπράμη(escitalopram) μια φαρμακευτική ουσία που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της κατάθλιψης και συναφών διαταραχών.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ



πατατα υγρασια

λοταρία αποδείξεων νικητες

βαλς των λουλουδιών

Τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη «στοχοθέτησαν δύο πλοία στο λιμάνι της Γάζας», υπογράμμισε μια ανακοίνωση του το υπουργείο Εσωτερικών της Λωρίδας της Γάζας, που διοικείται από την Χαμάς.


λοταρία αποδείξεων νικητες

Ο ισραηλινός στρατός ανέφερε ότι αεροσκάφη του «στοχοθέτησαν έξι στρατιωτικούς στόχους που ανήκαν στις ναυτικές δυνάμεις της τρομοκρατικής οργάνωσης Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας». Δεν διευκρινίστηκε στην ανακοίνωση ποια ήταν τα ακριβή σημεία των βομβαρδισμών.


Αυτόπτες μάρτυρες είπαν, όπως μετέδωσε το Γαλλικό πρακτορείο, ότι δύο πλοία υπέστησαν σοβαρές ζημιές, ενώ οι δυνάμεις ασφαλείας της Χαμάς εμπόδισαν δημοσιογράφους να προσεγγίσουν το σημείο.


Στην, 5η συνεχόμενη Παρασκευή των κινητοποιήσεων για την «πορεία της επιστροφής», με την οποία οι Παλαιστίνιοι επικαλούνται το δικαίωμά τους να επιστρέψουν στα εδάφη απ’ όπου εκδιώχθηκαν μετά την ίδρυση του Ισραήλ το 1948, τουλάχιστον 3 Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν από τις σφαίρες Ισραηλινών στρατιωτών στον παλαιστινιακό θύλακα.


Ο αριθμός των Παλαιστινίων που έχουν σκοτωθεί από την έναρξη των κινητοποιήσεων διαμαρτυρίας την 30η Μαρτίου, ανέρχεται σε 44.




πιτσα με φετα και ντοματα

εκκλησια προφητη ηλια στην αγια παρασκευη

Η Μέι έχει πει κατ΄ επανάληψη πως, αν οι βουλευτές απορρίψουν τη συμφωνία στην οποία κατέληξε με τις Βρυξέλλες, η οποία προβλέπει ότι η Βρετανία θα συνεχίσει να έχει στενές σχέσεις με τις Βρυξέλλες μετά την αποχώρησή της από την ΕΕ στις 29 Μαρτίου, οι μόνες εναλλακτικές είναι η αποχώρηση χωρίς συμφωνία ή η αναστροφή του Brexit.


εκκλησια προφητη ηλια στην αγια παρασκευη

ευαγγελια βελλη

Η εφημερίδα Times ανέφερε πως κατώτεροι υπουργοί κάλεσαν την πρωθυπουργό να καθυστερήσει την ψηφοφορία φοβούμενοι μια πανωλεθρία.


«Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί την [ερχόμενη] Τρίτη, όπως έχει προγραμματιστεί», δήλωσε η εκπρόσωπος της Μέι. Η πρόεδρος της Βουλής των Κοινοτήτων Άντρεα Λίντσον είπε επίσης στο κοινοβούλιο ότι η ψηφοφορία θα πραγματοποιηθεί στις 11 Δεκεμβρίου.


Στις 10 Δεκεμβρίου, το ανώτατο δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα ανακοινώσει την άποψή του για το αν η Βρετανία μπορεί μονομερώς να σταματήσει το Brexit.


Ο διαπραγματευτής της ΕΕ Μισέλ Μπαρνιέ δήλωσε πως η συμφωνία της Μέι για το Brexit θα καθορίσει το μέλλον της χώρας, επιμένοντας πως η συμφωνία είναι η μόνη οδός για μια ομαλή αποχώρηση από την ΕΕ.




λαικη ηρακλειο δευτερα

αιθουσες δεξιωσεων φθιωτιδα

ινκα σουπερ μαρκετ προσφορες
λαπτοπ με εξωτερικη καρτα γραφικων

Σύμφωνα με το τελευταίο τριμηνιαίο δελτίο του γραφείου Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της Πρεσβείας μας στο Παρίσι, η Ελλάδα βρίσκεται στην 53η θέση μεταξύ των χωρών προορισμού των γαλλικών εξερχόμενων Άμεσων Ξένων Επενδύσεων (ΑΞΕ) κατά το 2017, με ύψος ροών 38 εκατ. ευρώ και μερίδιο 0,07% και στην 18η θέση μεταξύ των χωρών προέλευσης των εισροών ΑΞΕ στη Γαλλία για το 2017, με ύψος επενδύσεων 292 εκατ. ευρώ και μερίδιο 0,66% (Η Κεντρική Τράπεζα της Γαλλίας δεν έχει κοινοποιήσει τα αντίστοιχα στοιχεία έτους 2016).


αιθουσες δεξιωσεων φθιωτιδα

Ως προς τους τομείς οικονομικής δραστηριότητας, στους οποίους κατευθύνονται οι γαλλικές ΑΞΕ προς το εξωτερικό κατά το 2017, το μεγαλύτερο μερίδιο αυτών 28,6% κατευθύνθηκε στις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες και ασφάλειες με ύψος εκροών 14,8 δισ. ευρώ. Στη δεύτερη θέση μεταξύ των πιο δημοφιλών τομέων δραστηριότητας στην προσέλκυση ΑΞΕ βρίσκεται η επιστήμη και τεχνολογία με ύψος εξερχομένων γαλλικών ΑΞΕ 8,7 δισ. ευρώ και μερίδιο 17%. Ακολουθούν οι τομείς της βιομηχανίας-μεταποίησης με γαλλικές ΑΞΕ ύψους 6,9 δισ. ευρώ (μερίδιο 13,5%), της διαμονής και εστίασης με ΑΞΕ ύψους 5 δισ. ευρώ (μερίδιο 10%) και της αγοράς ακινήτων με ΑΞΕ ύψους 4,7 δισ. ευρώ και μερίδιο 9,2%.


Ως προς τους τομείς οικονομικής δραστηριότητας, στους οποίους κατευθύνονται οι εισερχόμενες ΑΞΕ στη Γαλλία, κατά το 2017 σχεδόν το ήμισυ αυτών (μερίδιο 49%) κατευθύνθηκαν στη βιομηχανία-μεταποίηση. Οι εισροές ΑΞΕ στον τομέα αυτόν ανήλθαν σε 21,6 δισ. ευρώ το 2017, έχοντας καταγράψει εντυπωσιακή αύξηση της τάξης του 143%. Στη δεύτερη θέση μεταξύ των πιο δημοφιλών τομέων δραστηριότητας στην προσέλκυση ΑΞΕ βρίσκεται η αγορά ακινήτων, με ύψος εισροών ΑΞΕ 7,8 δισ. ευρώ και μερίδιο 17,7%. Ακολουθούν οι χρηματοοικονομικές υπηρεσίες και ασφάλειες με εισροές ΑΞΕ ύψους 4,1 δισ. ευρώ το 2017 και μερίδιο 9,4%, ο τομέας του εμπορίου και επισκευής οχημάτων με ύψος 3,3 δισ. ευρώ και μερίδιο 7,5% και ο τομέας των μεταφορών και αποθήκευσης με ύψος εισροών ΑΞΕ 2,6 δισ. ευρώ και μερίδιο 5,9%. Αντίθετα, οι τομείς της γαλλικής οικονομίας στους οποίους σημειώθηκαν εκροές ξένων επενδύσεων κατά το 2017 ήταν η παραγωγή και διανομή νερού και διαχείριση αποβλήτων με εκροές ύψους 307 εκατ. ευρώ, η παραγωγή και διανομή ηλεκτρισμού και φυσικού αερίου με εκροές ΑΞΕ ύψους 499 εκατ. ευρώ και η διαμονή και εστίαση με εκροές ύψους 788 εκατ. ευρώ.


ζαλαδα πολλες μερες

ιατρειο μαστου ιωαννινα
τζακετ τρεξιματος
Πάσχα 2018 - Εορταστικό ωράριο: Δείτε πώς θα λειτουργήσουν τα καταστήματα

Την Πέμπτη, 29 Μαρτίου, θα ξεκινήσει το εορταστικό ωράριο ενώ τα εμπορικά καταστήματα θα είναι ανοιχτά μία Κυριακή πριν το Πάσχα, την 1η Απριλίου 2018.


ζαλαδα πολλες μερες

Ειδικότερα, το εορταστικό ωράριο που προτείνει ο Εμπορικός Σύλλογος για τα καταστήματα της Αθήνας έχει ως εξής:




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Πέμπτη 29 Μαρτίου από 9:00 έως 21:00

Παρασκευή 30 Μαρτίου από 9:00 έως 21:00

Σάββατο 31 Μαρτίου από 9:00 έως 18:00

Κυριακή 1 Απριλίου από 11:00 έως 18:00

Μ. Δευτέρα 2 Απριλίου από 9:00 έως 21:00

Μ. Τρίτη 3 Απριλίου από 9:00 έως 21:00

Μ. Τετάρτη 4 Απριλίου από 9:00 έως 21:00

Μ. Πέμπτη 5 Απριλίου από 9:00 έως 21:00

Μ. Παρασκευή 6 Απριλίου από 13:00 έως 19:00

Μ. Σάββατο 7 Απριλίου από 9:00 έως 15:00

Διαβάστε επίσης:

ΠΡΟΣΟΧΗ - Ο ΕΦΕΤ προειδοποιεί: Επικίνδυνα ελαιόλαδα στην αγορά - Αυτές οι μάρκες ανακαλούνται

Πολύνεκρο ναυάγιο στο Αγαθονήσι - Μεταξύ των θυμάτων και παιδιά


λιβανιος αναστασιος ουρολογος

Θρίλερ στον Άγιο Παντελεήμονα: Πυροβόλησαν άνδρα στη μέση του δρόμου

Αιματηρή επίθεση στον Άγιο Παντελεήμονα – Άγνωστος πυροβόλησε άνδρα στη μέση του δρόμου – Ο δράστης αναζητείται


λιβανιος αναστασιος ουρολογος

συγκριση προτασεων θεσμων

Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα (09/04/2018) στην Ελληνική Αστυνομία μετά από περιστατικό με πυροβολισμό.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Ήταν λίγα λεπτά πριν από τη 01:00 όταν, σύμφωνα με την Αστυνομία, άγνωστος πυροβόλησε έναν Αλβανό, ο οποίος τραυματίστηκε στο πόδι.

Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται, ωστόσο, άγνωστη παραμένει μέχρι στιγμής η κατάσταση της υγείας του.

Άνδρες της Αστυνομίας πραγματοποιούν έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

Η αιματηρή επίθεση σημειώθηκε κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες στην οδό Σερίφου 27.

Περισσότερο φως στην υπόθεση θα ρίξουν τα στοιχεία της προανάκρισης.



εννοια διανυσματος

λιμενικα νεα 45 επιλαχοντες

αριεσ αε

Οι αναφορές του Γιάννη Βρούτση από τη ΝΔ ότι η κυβέρνηση «τα έχει κάνει θάλασσα» με συνέπεια οι πολίτες να λένε «και μη χειρότερα», εξόργισαν τον Παύλο Πολάκη που ζητούσε επίμονα τον λόγο για να του απαντήσει. «Ο κόσμος σας έχει πάρει χαμπάρι και έχει κουραστεί από τα «θα», γκρεμίσατε το δημόσιο σύστημα υγείας», συνέχισε σε υψηλούς τόνους ο Γιάννης Βρούτσης με τον αναπληρωτή υπουργό να φωνάζει εκτός μικροφώνου ότι είναι ψεύτης και συκοφάντης.


λιμενικα νεα 45 επιλαχοντες

Λαμβάνοντας το λόγο, απόντος του βουλευτή της ΝΔ, ο Παύλος Πολάκης τον αποκάλεσε «νυφίτσα», ενώ λίγο
αργότερα αναφερόμενος στο ΚΕΕΛΠΝΟ υποστήριξε πως ο Ανδρέας Λοβέρδος ελέγχεται για την προγραμματική σύμβαση ΟΚΑΝΑ - ΚΕΛΠΝΟ, στο οποίο «όσο σκάβεις βρίσκεις φίδια, όχαινες και σκορπιούς». Σε άλλο σημείο της τοποθέτησής του σχολίασε ότι οι προηγούμενες κυβερνήσεις «τα κάνανε χουμά, «είναι ό, τι μένει από το τυρί», όπως εξήγησε.


«Είστε υπουργοί Υγείας ή... Ασθενείας;», αναρωτήθηκε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και πρώην υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, ενώ ο Κώστας Μπαργιώτας από το Ποτάμι επεσήμανε πως «όταν τελειώσει η τακτική ταύρος εν υαλοπωλείο του κ. Πολάκη, η χώρα θα έρθει αντιμέτωπη με την αλήθεια, ότι δεν μπορούμε να συντηρήσουμε το ΕΣΥ στα σημερινά του μεγέθη».


Ο Παύλος Πολάκης ανέφερε ακόμη, ότι στοίχισαν «ο κούκος αηδόνι» τα ελικόπτερα διάσωσης και ότι δεν γνωρίζει που πήγαν τα λεφτά από τις αποζημιώσεις για τις βλάβες των ελικοπτέρων. Μάλιστα, όπως είπε, ο Νίκος Τόσκας θα ανακοινώσει πως για πρώτη φορά θα υπάρχει ελικόπτερο του στρατού στη Χαλκιδική για τους καλοκαιρινούς
μήνες.


Στη συζήτηση επερώτησης του ΚΚΕ ο γενικός γραμματέας του κόμματος Δημήτρης Κουτσούμπας κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι χάνει χρόνο μιλώντας για τον εκλογικό νόμο και τη συνταγματική αναθεώρηση την ώρα που οι ασθενείς και υγειονομικοί δεν αντέχουν άλλο. «Και η πολιτική της σημερινής κυβέρνησης στην υγεία είναι στην ίδια στρατηγική κατεύθυνση με τις προηγούμενες, δηλαδή της στήριξης των επιχειρηματικών ιδιωτικών ομίλων, της κερδοφορίας τους, αυτές είναι που οδηγούν σε μείωση της χρηματοδότησης από το κράτος, σε αύξηση των πληρωμών από τους ασθενείς, σε μισθολογική και εργασιακή εξουθένωση των υγειονομικών», είπε.


Ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός υποστήριξε ότι έχει τελειώσει η περίοδος απαξίωξης του συστήματος υγείας και ότι η κυβέρνηση έχει αυξήσει τα κονδύλια για από το 1,05% του ΑΕΠ στο 1,125%, προχωρώντας ακόμη και σε προσλήψεις μόνιμου προσωπικού για πρώτη φορά μετά από 6 χρόνια. Σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας στον προϋπολογισμό υπάρχει πρόβλεψη για επιπλέον 3.448 προσλήψεις, ενώ εξέφρασε την ελπίδα ότι σύντομα θα κλείσει το θέμα με τις λίστες αναμονής στις εντατικές.



ιατρικο περιστεριου γαστροσκοπηση

γιάννης χάρης βιογραφικό

άγιος νικόλαος της στέγης στην κακοπετριά

Σε μήνυμά του μέσω twitter, ο κ. Τσίπρας έκανε λόγο για μία «ανείπωτη τραγωδία» και τόνισε πως η Ελλάδα στέκεται αλληλέγγυα στο πλευρό των Αιγυπτίων.


γιάννης χάρης βιογραφικό

«Συγκλονισμένος από την ανείπωτη τραγωδία στο Σινά που προκάλεσαν οι αμετανόητοι τρομοκράτες. Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή στεκόμαστε με αλληλεγγύη στο πλάι του αιγυπτιακού λαού», ανέφερε συγκεκριμένα στο μήνυμά του.




Συγκλονισμένος από την ανείπωτη τραγωδία στο Σινά που προκάλεσαν οι αμετανόητοι τρομοκράτες. Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή στεκόμαστε με αλληλεγγύη στο πλάι του αιγυπτιακού λαού.

— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) November 24, 2017


τυραννικός συνώνυμα

παουλ στρατηγος

ευρησετε λεξικο
lana del rey αρωμα

O πρεσβευτής του Μεξικού στη Γουατεμάλα, Λουίς Μανουέλ Λόπες, δήλωσε στο Γαλλικό πρακτορείο ότι οι μετανάστες αυτοί θα καταγραφούν από την Υπηρεσία Μετανάστευσης του Μεξικού και στη συνέχεια θα οδηγηθούν σε καταλύματα στην Ταπατσούλα, περίπου 40 χλμ. από τη Σιουδάδ Ιδάλγο, στο κεντρικό Μεξικό.


παουλ στρατηγος

Σύμφωνα με διεθνείς οργανώσεις, περίπου 4.000 μετανάστες έφτασαν την Παρασκευή στα σύνορα του Μεξικό. Φωτογραφίες έδειχναν τη «γέφυρα» μεταξύ των δύο χωρών γεμάτη με ανθρώπους που προσπαθούσαν να περάσουν τα σύνορα, με τις αρχές να τους εμποδίζουν,


Μιλώντας στο πρακτορείο Reuters, πολλοί από τους μετανάστες λένε πως ο προορισμός τους είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες. Κάποιοι ελπίζουν να μείνουν στο Μεξικό αλλά δεν γνωρίζουν ποια έγγραφα απαιτούνται.




στιχακια για αδερφο

Παϊσίος: Γιατί είναι σημαντική η Ευχή της μάνας;

Δεν είδες ο Ιακώβ, μέχρι πού έφθασε, για να πάρη την ευλογία του πατέρα του; Και προβιά φόρεσε!


στιχακια για αδερφο

π.μ.σ. θρησκειολογίας

απλικα led εξωτερικου χωρου

Ειδικά η ευχή της μάνας είναι μεγάλο πράγμα! Κάποιος έλεγε: «Κάθε λόγος της μητέρας μου είναι και μια λίρα χρυσή». Να, και πριν από καιρό πόση εντύπωση μου έκανε κάποιος από το Γιοχάνεσμπουργκ!

Διαβάστε περισσότερα στο iellada.gr




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


αναλυση θεσσαλονικη

Εκτός του ηφαιστείου Φουέγο («της φωτιάς»), η δραστηριότητα στο ηφαίστειο Πακάγια, που όπως και το πρώτο απέχει περίπου τριάντα χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα, καθώς και στο ηφαίστειο Σαντιαγκίτο, περίπου 110 χλμ. δυτικά, εντάθηκε σημαντικά, τόνισε σε έκθεση του το Εθνικό Ινστιτούτο Ηφαιστειολογίας της Γουατεμάλας.


αναλυση θεσσαλονικη

αυθαιρετα παραταση δοσεις

Το Ινστιτούτο Ηφαιστειολογίας προέτρεψε την υπηρεσία Εθνικού Συντονισμού για την Αντιμετώπιση Καταστροφών (CONRED) να παραμείνει σε κατάσταση επιφυλακής, καθώς στις πλαγιές των ηφαίστειων Φουέγο και Σαντιαγκίτο ενδέχεται να υπάρξουν ροές λάσπης και ηφαιστειακών αναβλημάτων--λαχάρ, στην ορολογία των ηφαιστειολόγων--ικανές να καταστρέψουν ό, τι βρεθεί στον δρόμο τους.





νατ λογιστηριο

επισημη πρεμιερα γκαμπι

ειδικη αγωγη και ενιαια εκπαιδευση

«Εκ μέρους της Βουλής των Ελλήνων και προσωπικά, εκφράζω τη βαθύτατη συγκίνησή μου για την απώλεια του πρώην Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Κωστή Στεφανόπουλου», ανέφερε σε δήλωσή του ο κ. Βούτσης.


επισημη πρεμιερα γκαμπι

παπαρουνα μυθος

«Ο Κωστής Στεφανόπουλος κατά τη μακρά δημόσια πορεία του υπηρέτησε με εντιμότητα πολιτικές αρχές και διακρίθηκε σε κρίσιμες στιγμές του πολιτικού βίου της χώρας για τη γενναιότητα και την παρρησία του. Ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας τίμησε το αξίωμά του με την υποδειγματική αφοσίωσή του στο δημόσιο συμφέρον όπως και τη διεκδίκηση και προβολή όλων των αξιών και προταγμάτων που ενώνουν και δεν διχάζουν τον λαό», σημείωσε ο Πρόεδρος της Βουλής και συνέχισε:


«Ο σεβασμός και η αγάπη με την οποία ο ελληνικός λαός τον περιέβαλε ήταν η αναγνώριση του εξαίρετου πολιτικού ήθους του, αλλά και της σεμνότητας και απλότητας που τον χαρακτήριζαν. Τα θερμά συλλυπητήριά μου στην οικογένεια και τους οικείους του».


Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019

δημος ηρακλειου προνοιακα επιδοματα μαιου ιουνιου 2017

επιφανεις ελληνες τεκτονες
ποδηλατο πελοπιδα περιστερι

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, η Σύνοδος Κορυφής Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ, «επιβεβαιώνει το υψηλό επίπεδο συνεργασίας των τριών χωρών σε μεγάλο και διαρκώς αυξανόμενο αριθμό ζητημάτων που περιλαμβάνουν τον διάλογο επί περιφερειακών ζητημάτων, την ενέργεια, την έρευνα και καινοτομία, την κυβερνο-ασφάλεια, τη γεωργία, τον τουρισμό».


δημος ηρακλειου προνοιακα επιδοματα μαιου ιουνιου 2017

Ιδιαίτερη βαρύτητα θα δοθεί στον ενεργειακό τομέα ενώ αναμένεται να συζητηθούν οι νέες δίοδοι μεταφοράς LNG με αξιοποίηση της Ρεβυθούσας και του σχεδιαζόμενου FSRU στην Αλεξανδρούπολη, ενώ θα ανακοινωθεί η υπογραφή, εντός του αμέσως επόμενου χρονικού διαστήματος, της διακυβερνητικής συμφωνίας για την προώθηση του αγωγού φυσικού αερίου East-Med.


Ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς, ο Αναπληρωτής Υπουργός Έρευνας και Καινοτομίας Κώστας Φωτάκης και η Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Ολυμπία Τελιγιορίδου αναμένεται να πραγματοποιήσουν σχετικές με τις αρμοδιότητες των Υπουργείων τους διαβουλεύσεις με τους ομολόγους τους.


Σημειώνεται ότι σε μέρος της Συνόδου θα μετάσχει ο Πρέσβης των ΗΠΑ στο Ισραήλ Ντέιβιντ Φρίντμαν, παρουσία του οποίου αναμένεται να συζητηθεί η συνεργασία της τριμερούς με τις ΗΠΑ σε σειρά σχημάτων, ενδεχόμενο το οποίο συζητήθηκε και κατά την πρόσφατη συνάντηση καθιέρωσης Στρατηγικού Διαλόγου Ελλάδας-ΗΠΑ.


κρεβατι διπλο υφασματινο

Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα δυτικά και βόρεια. Άνεμοι μεταβλητοί ασθενείς και στα ανατολικά από νότιες διευθύνσεις τοπικά έως 5 μποφόρ.


κρεβατι διπλο υφασματινο

Αναλυτικά η πρόγνωση από την ΕΜΥ:


Αττική


καιρός: αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνές με πιθανότητα τοπικών όμβρων τις απογευματινές ώρες στα βόρεια ορεινά.
άνεμοι: νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 4 βαθμιαία τοπικά έως 5 μποφόρ στρεφόμενοι από τα δυτικά σε βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση.
θερμοκρασία: από 17 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


Θεσσαλονίκη


καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με τοπικούς όμβρους κυρίως στα γύρω ορεινά.
άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και από το απόγευμα νοτίων διευθύνσεων τοπικά έως 5 μποφόρ.
θερμοκρασία: από 16 έως 27 βαθμούς Κελσίου.


Μακεδονία, Θράκη


καιρός: νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές ή όμβρους κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά, με πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων στα ορεινά της δυτικής Μακεδονίας.
άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.
θερμοκρασία: από 12 έως 28 βαθμούς Κελσίου.



το διαβατηριο καζαντζιδης
βιβλια ενθαρρυνσης

βραβειο σκοπελιτης

ελλαδα δημοσιο χρεοσ

Και σήμερα, το κλίμα στις διαπραγματευτείς ήταν θετικό και δόθηκε βάρος στο προσχέδιο του Staff Level Agreement το οποίο έστειλαν οι δανειστές στην κυβέρνηση και στο οποίο έκανε παρατηρήσεις η πλευρά του οικονομικού επιτελείου.


βραβειο σκοπελιτης

αγριου αικατερινη δικηγοροσ

Οι δανειστές αποδέχτηκαν κάποιες από τις παρατηρήσεις, απέρριψαν κάποιες άλλες και το τελικό κείμενο θα κλείσει το Σάββατο. Αύριο Παρασκευή στο επίκεντρο της διαπραγμάτευσης θα βρεθούν η κοινωνική πρόνοια, οι συντάξεις, η δημοσιονομική διαχείριση, οι αγορές προϊόντων, οι ιδιωτικοποιήσεις, η ενέργεια και οι μεταφορές.


Στην απογευματινή συνάντηση του οικονομικού επιτελείου με τα στελέχη των ΔΝΤ, ΕΕ, ΕΚΤ και ESM εξετάσθηκε το δημοσιονομικό περιθώριο που προήλθε από την επισκόπηση δαπανών εκ του οποίου 240 εκατ. ευρώ θα χρηματοδοτήσουν κοινωνικές δράσεις.


Τα υπολειπόμενα 80 εκατ. ευρώ από την εξοικονόμηση από την επισκόπηση δαπανών μπορεί να καλύψουν το κενό που θα προκύψει από πιθανή αναβολή της αύξησης των συντελεστών ΦΠΑ σε 32 νησιά του Αιγαίου. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να εγκριθεί από τους θεσμούς το Σάββατο.


Στις σημερινές διαπραγματεύσεις της ηγεσίας του υπουργείου Υγείας με τους εκπροσώπους των δανειστών εξετάσθηκε το ωράριο των φαρμακείων, με τους δανειστές να εμμένουν στη θέση τους για πλήρη απελευθέρωση του ωραρίου. Η ελληνική πλευρά αντιπρότεινε να υπάρξουν υποχρεωτικές διημερεύσεις και διανυκτερεύσεις των φαρμακείων, με ευελιξία σε ορισμένες περιοχές ειδικού ενδιαφέροντος, όπως οι τουριστικές. Για το ιδιοκτησιακό των φαρμακείων η ελληνική πλευρά ξεκαθάρισε πως δεν διαπραγματεύεται την αλλαγή του πλαισίου.


Στη συνάντηση των στελεχών των ΔΝΤ, ΕΕ, ΕΚΤ και ESM με τον υπουργό Δικαιοσύνης εξετάσθηκε το θέμα των πλειστηριασμών. Ο υπουργός Δικαιοσύνης αναφέρθηκε στις νομοθετικές αλλαγές που επήλθαν έτσι ώστε να είναι εφικτή η διεξαγωγή των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, ενώ διαβεβαίωσε για τη διεξαγωγή των πλειστηριασμών και μέσω Ειρηνοδικείων.


ποιοσ σκοτωσε το γιουσουφακι

Οι έρευνες τις Αστυνομίας, ξεκίνησαν μετά από καταγγελίες ιδιοκτητών σχολών οδηγών και πολιτών, σύμφωνα με τις οποίες, επί σειρά ετών, υπάλληλοι της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών Κέρκυρας φέρεται πως σε συνεργασία με κάποιες σχολές οδηγών του νησιού εξέδιδαν, έναντι αμοιβής, διπλώματα οδήγησης.


ποιοσ σκοτωσε το γιουσουφακι

Όπως αναφέρθηκε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η έρευνα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, ενώ διευκρινίσεις για την υπόθεση αναμένεται να δοθούν στη δημοσιότητα μετά την ολοκλήρωση της έκθεσης από την αρμόδια υπηρεσία της ΕΛ. ΑΣ.


Από τη μεριά του ο περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, πως «με δική του απόφασή του, την περασμένη Τρίτη, 8 Μαΐου, έδωσε εντολή να κλείσει για το κοινό, η υπηρεσία της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών Κέρκυρας, προκειμένου να διευκολυνθεί απερίσπαστα η έρευνα της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της Αστυνομίας».


Δίπλωμα οδήγησης: Ποιες οι αλλαγές στη χορήγησή του


«Δώσαμε εντολή στην Υπηρεσία Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών Κέρκυρας, να διευκολύνει με κάθε τρόπο τον έλεγχο των επιθεωρητών της Δημόσιας Διοίκησης και της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της Αστυνομίας», είπε ο κ. Γαλιατσάτος.


Για τη συγκεκριμένη υπόθεση, σύμφωνα με δηλώσεις τους στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, έχουν κληθεί να καταθέσουν στην αρμόδια Υπηρεσία της Ελληνικής Αστυνομίας πολλοί εκ των ιδιοκτητών Σχολών Οδηγών που δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στο νησί.



αμοργός κτελ
axel χανια

μια περδικα χαρουλης

Συναγερμός στα Χανιά: Βρέθηκε άνδρας νεκρός σε καμπίνα πλοίου

Μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκε το πλήρωμα το επιβατικού πλοίου «Έλυρος», τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης (15/03).


μια περδικα χαρουλης

βασιλικη κυπριακη σειρα επεισοδιο 60

Ένας 36χρονος άνδρας βρέθηκε νεκρός μέσα σε καμπίνα του πλοίου «Έλυρος» ενώ ένας 19χρονος, με τον οποίο ταξίδευε μαζί, διακομίσθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο νοσοκομείο Χανίων.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews.gr, μετά τον κατάπλου του πλοίου και αφού είχε ξεκινήσει η αποβίβαση των επιβατών, μέλη του πληρώματος αντιλήφθησαν ότι στη συγκεκριμένη καμπίνα παρέμεναν οι δύο επιβάτες.

Ένας από τους καμαρώτους του πλοίου, άνοιξε την πόρτα της καμπίνας και αντίκρυσε τον 36χρονο νεκρό ενώ τον 19χρονο φίλο του με έντονη δυσφορία.

Αμέσως το πλήρωμα κινητοποιήθηκε ενημέρωσε τις Αρχές και στο λιμάνι της Σούδας έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ καθώς και υπάλληλοι του Λιμενικού Σώματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην καμπίνα βρέθηκε ποσότητα ναρκωτικών ουσιών και οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο η αιτία θανάτου του 36χρονου αλλά και η έντονη αδιαθεσία του 19χρονου να οφείλονται σε χρήση ναρκωτικών.

Οι έρευνες για το περιστατικό είναι σε εξέλιξη.

Διαβάστε επίσης:

Πόλεμος Ελλάδας – Τουρκίας: Τα Ίμια, οι Οινούσσες, η Χίος και τα απόρρητα έγγραφα της CIA

Πόλεμος Ελλάδας – Τουρκίας: Αυτό είναι το ελληνικό σχέδιο σε περίπτωση σύγκρουσης




κατερίνα γερονικολού πάνος βλάχος

δραστηριοτητες για παιδια 8 χρονων

Η ανακοίνωση του ΟΑΕΔ:


δραστηριοτητες για παιδια 8 χρονων

Ξεκινά τη Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 08:00, η υποβολή των ηλεκτρονικών αιτήσεων από τους δικαιούχους στον ΟΑΕΔ, για την καταβολή του ειδικού εποχικού βοηθήματος.


Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί την 30η Νοεμβρίου 2018 και ώρα 15:00, για όσους υποβάλουν αίτηση μέσω των ΚΠΑ 2 και των ΚΕΠ και ώρα 23:59 για όσους υποβάλουν αίτηση με ηλεκτρονικό τρόπο. Η παραλαβή των δικαιολογητικών θα ολοκληρωθεί την επόμενη εργάσιμη μέρα (3/12/2018).


Η υποβολή των αιτήσεων μέσω των ΚΕΠ θα αρχίσει την 8/10/2018.


Οι δικαιούχοι υποβάλλουν τις αιτήσεις τους ηλεκτρονικά είτε στα Κέντρα Προώθησης Απασχόλησης (ΚΠΑ2) του ΟΑΕΔ, είτε μέσω οποιουδήποτε άλλου χώρου ηλεκτρονικής πρόσβασης είτε μέσω των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ).


Ποιοι οι δικαιούχοι


Δικαιούχοι του βοηθήματος είναι εργαζόμενοι των παρακάτω κατηγοριών: Οικοδόμοι, λατόμοι, ασβεστοποιοί, πλινθοποιοί, αγγειοπλάστες, δασεργάτες, ρητινοσυλλέκτες, καπνεργάτες, μουσικοί μέλη των οικείων επαγγελματικών σωματείων, υποδηματεργάτες, μισθωτοί ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης, χειριστές εκσκαπτικώνανυψωτικών-οδοποιητικών-γεωτρητικών μηχανημάτων, ηθοποιοί, τεχνικοί κινηματογράφου και τηλεόρασης, ταξιθέτες θεάτρου – κινηματογράφου, χειριστές και βοηθοί χειριστών κινηματογράφου, ελεγκτές κινηματογράφου και θεάτρου, ταμίες κινηματογράφου και θεάτρου, μισθωτοί τουριστικού και επισιτιστικού κλάδου και σμυριδεργάτες.



αποσταγματα κρητησ αε
ομπρελες βροχης αντιανεμικες

συνδεσμοι αυ ευ

Συναγερμός για δύο εκρήξεις στα Πατήσια

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές για εκρήξεις στα Πατήσια.


συνδεσμοι αυ ευ

λαδι προσωπου estee lauder

τζωρτζια κοντραρου μπογιοπουλος

Άγνωστοι ανατίναξαν τα ξημερώματα του Σαββάτου (03/03/2018) δύο μηχανήματα ΑΤΜ στα Πατήσια.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Ειδικότερα, οι δράστες, στις 4:30, προκάλεσαν έκρηξη, πιθανότατα με διοχέτευση αερίου, στα δύο ΑΤΜ που βρίσκονται έξω από υποκατάστημα τράπεζας, στην Αχαρνών.

Στη συνέχεια πήραν τις κασετίνες και τράπηκαν σε φυγή, ενώ η αστυνομία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

Πηγή: Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων


κοκκινο φουξια χρωμα μαλλιων

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε για την 18η Ελληνοαμερικανική Επιτροπή Υψηλού Επιπέδου (HLCC), που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, η αμερικάνικη πρεσβεία αναφέρει πως συζητήθηκαν οι ευκαιρίες για την προώθηση της διμερούς αμυντικής συνεργασίας τους προσεχείς μήνες, καθώς και η εθνική αμυντική στρατηγική των ΗΠΑ και οι ελληνικές απόψεις για τις προκλήσεις περιφερειακής ασφάλειας και η συνεχής και ισχυρή διμερής αμυντική συνεργασία. Επίσης, συζητήθηκαν θέματα κοινού στρατηγικού ενδιαφέροντος, όπως η σταθεροποίηση της Ανατολικής και Νότιας Πτέρυγας του ΝΑΤΟ, οι κοινές επιχειρήσεις της ευρωατλαντικής συμμαχίας και οι ευκαιρίες εμβάθυνσης της συνεργασίας στη Μέση Ανατολή και την Ανατολική Μεσόγειο.


κοκκινο φουξια χρωμα μαλλιων

Αναδεικνύοντας τη σημασία της συνάντησης αυτής, η αμερικανική πρεσβεία τονίζει πως πραγματοποιείται σε σημαντική χρονική στιγμή δεδομένων των πολυάριθμων περιφερειακών προκλήσεων που αντιμετωπίζουμε από κοινού. Η προηγούμενη συνάντηση της HLCC πραγματοποιήθηκε το καλοκαίρι του 2016 στην Ουάσιγκτον» επισημαίνει και προσθέτει: «Εκφράσαμε τη βαθύτατη εκτίμησή μας για τη δέσμευση της Ελλάδας στη διμερή μας σχέση μέσω της φιλοξενίας της Αμερικανικής Ναυτικής Ευκολίας Σούδας, μιας πλατφόρμας κρίσιμης σημασίας για την επίτευξη των κοινών μας στόχων για την άμυνα και ασφάλεια στην περιοχή».


Επίσης, η αμερικανική πλευρά ευχαρίστησε την Ελλάδα «καθώς συνεχίζει να εκπληρώνει τη δέσμευσή της προς το ΝΑΤΟ και επενδύει τουλάχιστον το 2% του ΑΕΠ για άμυνα ετησίως».


Επικεφαλής της αμερικανικής πλευράς στη συνάντηση ήταν οι βοηθοί υφυπουργοί Άμυνας για την Ευρωπαϊκή Πολιτική και Πολιτική του ΝΑΤΟ Τόμας Γκόφους και Εξωτερικών για Ευρωπαϊκές και Ευρασιατικές Υποθέσεις Τζόναθαν Κόεν.


Η Ελληνοαμερικανική Επιτροπή Υψηλού Επιπέδου (HLCC) είναι ένας τακτικός διάλογος μεταξύ του αμερικανικού υπουργείου Άμυνας και του ελληνικού υπουργείου Εθνικής Άμυνας που φιλοξενεί εναλλάξ η Ουάσιγκτον και η Αθήνα.



τυπος κηφισιας τηλεφωνο
καρδιολογος λαγκαδα

αλεξισφαιρα τζαμια τιμη

η γλωσσα των ορκ

Στο περιθώριο της διάσκεψης, ο πρωθυπουργός θα έχει τετ α τετ με τον Γάλλο πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ, με το βλέμμα στη διαπραγμάτευση για τη δεύτερη αξιολόγηση και το θέμα του χρέους, ενόψει και του κρίσιμου Eurogroup της 5ης Δεκεμβρίου.


αλεξισφαιρα τζαμια τιμη

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο Άμπου Ντάμπι ο Αλέξης Τσίπρας θα έχει συνάντηση και με τον διάδοχο του θρόνου του Άμπου Ντάμπι, τον Σεΐχη Μοχάμεντ Μπιν Ζάγεντ αλ Νάχιαν.


Ο Αλέξης Τσίπρας θα παραμείνει στο Άμπου Ντάμπι ως την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου, ενώ στις 8 του ίδιου μήνα θα μεταβεί στα Ιεροσόλυμα για την τριμερή διάσκεψη Ελλάδας - Κύπρου - Ισραήλ.


Στις 14 και 15 Δεκεμβρίου ο πρωθυπουργός μεταβαίνει στις Βρυξέλλες για να συμμετάσχει στη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.



απνοια υπνου θεραπεια

ημερομηνια λαστιχου

bbc news βαρουφακης

Το "Zero Robotics" είναι ένας διεθνής διαγωνισμός που συνδυάζει γνώσεις Μαθηματικών, Φυσικής, Αστρονομίας αλλά και Προγραμματισμού. Συνδιοργανώνεται από το ΜΙΤ (Massachusetts Institute of Technology), τη NASA (National Aeronautics and Space Administration) και την ESA (European Space Agency). Οι μαθητές καλούνται να προγραμματίσουν μικρούς τεχνητούς δορυφόρους, στη γλώσσα προγραμματισμού C, οι οποίοι εκτελούν αυτόνομα το πρόγραμμα των μαθητών σε μορφή πρωταθλήματος.


ημερομηνια λαστιχου

Το πρωτάθλημα αυτό ξεκινάει κάθε χρόνο στις αρχές Σεπτεμβρίου με διαφορετικό σενάριο και οι ομάδες βελτιώνουν καθημερινά το πρόγραμμά τους ώστε να υλοποιούν την αποστολή με τον καλύτερο τρόπο. Σε κάθε φάση οι ομάδες με τη χαμηλότερη βαθμολογία αποκλείονται και στον τελικό του Διαστημικού Σταθμού φτάνουν μόνο οι καλύτερες στον κόσμο.


Το Zanneio Stardust ως αρχηγός συμμαχίας με ένα λύκειο από τις ΗΠΑ και ένα από την Αυστραλία έφτασε στην τελική φάση, αφού στους προκριματικούς τερμάτισε 6ο από τις 200 ομάδες στον κόσμο που συμμετείχαν αρχικά. Ο τελικός λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο στο διεθνή διαστημικό σταθμό υπό την εποπτεία των αστροναυτών που βρίσκονται εκεί, και οι μαθητές έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν τη διαδικασία μέσω ζωντανής σύνδεσης.


Την τελική φάση, παρακολούθησαν την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2018, στο Αμφιθέατρο Συνεδρίων του Πανεπιστημίου Πειραιά, μαθητές από σχολεία της περιοχής, γονείς, παλαιά μέλη του ομίλου καθώς και καθηγητές σε μια εκδήλωση που διοργανώθηκε από την Δ/νση Δ/θμιας Εκπαίδευσης Πειραιά, το Ζάννειο Πειραματικό Λύκειο και το ΚΕΠΛΗΝΕΤ (Κέντρο Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών).



τους εξ αρχης γεννηθεντας

παστρας ποδηλατα ζακυνθος

Για την εγγραφή των επιτυχόντων λειτουργεί και φέτος το σύστημα της υποχρεωτικής ηλεκτρονικής εγγραφής χωρίς την αναγκαιότητα κατάθεσης δικαιολογητικών και χωρίς να απαιτείται η μετάβαση των επιτυχόντων στις Σχολές και τα Τμήματα επιτυχίας τους. Με τον τρόπο αυτό οι επιτυχόντες δεν επιβαρύνονται με το πρόσθετο κόστος της μετακίνησης για την εγγραφή τους και με την επιπλέον διαδικασία της συλλογής και αποστολής δικαιολογητικών.


παστρας ποδηλατα ζακυνθος

μπλε θεσσαλονικη live

Η διαδικασία εγγραφής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση πραγματοποιείται κατά το ανωτέρω διάστημα με αίτηση των επιτυχόντων για τη Σχολή ή το Τμήμα επιτυχίας τους μέσω ηλεκτρονικής εφαρμογής του Υπουργείου Παιδείας στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://eregister. it. minedu. gov.gr, εισάγοντας τον 8ψηψιο κωδικό εξετάσεων υποψηφίου και τον ίδιο κωδικό πρόσβασης (password) που χρησιμοποίησαν για την εισαγωγή τους στην ηλεκτρονική εφαρμογή του Μηχανογραφικού Δελτίου. Η εφαρμογή βρίσκεται σε λειτουργία από την Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου.


Για την πρόσβαση στην ηλεκτρονική εφαρμογή οι σχολικές μονάδες παρέχουν υποστήριξη στους επιτυχόντες όσον αφορά τους κωδικούς πρόσβασης, ενώ μετά την είσοδο στην εφαρμογή θα υπάρχει διαθέσιμο αναλυτικό εγχειρίδιο χρήσης για τη διευκόλυνσή τους, καθώς και συνοπτικές οδηγίες σε κάθε βήμα.


Μέσα από την ηλεκτρονική εφαρμογή οι επιτυχόντες, στην περίπτωση που έχουν εγγραφεί από προηγούμενο έτος σε Σχολή ή Τμήμα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, θα δηλώνουν τη Σχολή ή το Τμήμα στο οποίο είναι ήδη εγγεγραμμένοι και θα αιτούνται ταυτόχρονα τη διαγραφή τους, προκειμένου να ολοκληρωθεί η εγγραφή στη νέα Σχολή ή στο νέο Τμήμα.



σκορβουτο αιτια

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019

μακρη φαρμακειο νεα ερυθραια

δείκτης ταχύτητας κυκλοφορίας ενεργητικού

Το υπουργείο Οικονομικών παραθέτει το ακριβές απόσπασμα των δηλώσεων Τσακαλώτου το οποίο έχει ως εξής:


μακρη φαρμακειο νεα ερυθραια


Είναι αυτός ο προϋπολογισμός δίκαιος; Αυτή είναι η ερώτηση. Δίκαιος με απόλυτο τρόπο δεν είναι αυτός ο προϋπολογισμός. Το αναγνωρίζουμε! Αλλά αναγνωρίζουμε επιπλέον και τελειώνω εκεί που άρχισα, ότι είναι ένας προϋπολογισμός μέσα στις συγκεκριμένες πολιτικοοικονομικές συνθήκες, παγκοσμίως και στην Ευρώπη. Και η ερώτηση είναι εάν είναι ένας προϋπολογισμός που προσπαθεί να αυξήσει τη δικαιοσύνη όσο μπορεί, που προσπαθεί να ανατρέψει άλλες πολιτικές που θα είχαν πολύ χειρότερη αναδιανομή για τους εργαζόμενους και τη μεσαία τάξη, εάν είναι ένας προϋπολογισμός που ανοίγει το δρόμο για να βγούμε από αυτά τα μνημόνια.


Αυτό είναι το βασικό ερώτημα. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι επειδή είναι άδικος ο προϋπολογισμός να μην τον ψηφίσουμε κι εμείς, να πάμε σε εκλογές και να έρθει κάποιος συνασπισμός ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ή κάποιος άλλος συνασπισμός κομμάτων. Εμείς αυτό δεν το έχουμε επιλέξει. Εμείς έχουμε επιλέξει να παλέψουμε εντός αυτών των συγκεκριμένων συσχετισμών.



Όπως σημειώνουν οι κύκλοι του υπουργείου Οικονομικών, στο Αθηναϊκό πρακτορείο: «Αυτά είπε ο υπουργός Ευκλείδης Τσακαλώτος στη Βουλή και αμέσως άρχισε το γνωστό παιχνίδι της κοπτοραπτικής: επιλέχθηκαν φράσεις, "ξεχάστηκαν" λέξεις ή άλλαξαν σειρά, ενώ δεν υπήρξε ούτε μία αναφορά στο πολιτικό και οικονομικό πλαίσιο μέσα στο οποίο κινείται η χώρα, άρα και ο προϋπολογισμός, όπως επεσήμανε ο υπουργός.


«Εμείς έχουμε επιλέξει να παλέψουμε εντός αυτών των συσχετισμών», είπε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, τονίζοντας ότι ο συγκεκριμένος προϋπολογισμός προσπαθεί να ανατρέψει πολιτικές που είναι χειρότερες «για τους εργαζόμενους και τη μεσαία τάξη».


Με γνώμονα το αξίωμα που κυριαρχεί σε συγκεκριμένα μέσα, «μην αφήνεις την αλήθεια να χαλάσει μια ωραία ιστορία, γράφουν για… καταψήφιση, διαφωνία Τσακαλώτου με τον προϋπολογισμό κ. λπ. Δυστυχώς γι' αυτούς, ούτε ο Μάγος του Οζ δεν θα μπορέσει να τους βοηθήσει να κάνουν τη φαντασίωσή τους πραγματικότητα - άλλωστε Σμαραγδένια Πολιτεία δεν υπάρχει! Μόνο φορολογικοί παράδεισοι που όλοι αυτοί γνωρίζουν πολύ καλά!...».



περιγραφη μεταφραση αγγλικα