Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019

κατσαρολα λ αλεξανδρασ

«Αυτό που ζητάμε είναι η πιστή εφαρμογή της κείμενης νομοθεσίας απ’ όλους, είτε πρόκειται για μεμονωμένο ταξιτζή, είτε για δίκτυο, είτε για διαμεσολαβητική εταιρεία», αναφέρουν μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή τους.


κατσαρολα λ αλεξανδρασ

real estate μεσιτικο γραφειο αθηνα

Στα αιτήματα της η Ομοσπονδία αναφέρει τα εξής:


-Άμεση εφαρμογή του Ν.4530/18 και Ν.4446/16 και δράση από τις Ελεγκτικές Αρχές. Μόνο έτσι θα δημιουργηθούν συνθήκες υγιούς ανταγωνισμού.


-Άμεση πάταξη της υποκλοπής έργου από φορείς (Ι. Χ.) που δεν έχουν δικαίωμα επιβατικής μεταφοράς.


-Άμεση προσαρμογή όλων των εταιρειών διαμεσολάβησης με το εθνικό νομοθετικό πλαίσιο που διέπει την αστική μεταφορά.


«Ο εκφοβισμός με διώξεις & αγωγές στοχεύει στην απαγόρευση της δημοσιοποίησης των απόψεών μας. Κανείς δεν μπορεί να μας φιμώσει. Το ταξί υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει. Για εμάς είναι η δουλειά μας. Για άλλους ένα ακόμη προϊόν», τονίζεται ακόμα.


«Το δημοκρατικό δικαίωμα των εκπροσώπων του κλάδου μας να έχουμε γνώμη και άποψη για τη δουλειά μας θα υπερασπιστούν στο δικαστήριο (8/11/18), ο ίδιος ο Υπουργός Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης και ο Γεν. Γραμματέας του Υπουργείου Μεταφορών Αθανάσιος Βούρδα», καταλήγει η ανακοίνωση.



ανταλλακτικά αυτοκινήτων μοτερ υαλοκαθαριστηρων

ποιες ειναι οι επιπτωσεις της τεχνολογιας στη ζωη μας

υμνος στην φιλια

Προσερχόμενη στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών, η κυρία Παναγοπούλου εξήρε την προσωπικότητα του ιστορικού ηγέτη του Παναθηναϊκού.


ποιες ειναι οι επιπτωσεις της τεχνολογιας στη ζωη μας

«Μια στιγμή που δεν θα θέλαμε να έρθει ποτέ, αν και θα μένει στις καρδιές μας ως ένας υπέροχος άνθρωπος, ένας υπέροχος Έλληνας, ένας υπέροχος φίλος. Καλό του ταξίδι και το παράδειγμα αυτό της ζωής του, ας φωτίζει τις ζωές όλων μας», υπογράμμισε η κυρία Παναγοπούλου.


Κατέληξε δε λέγοντας, ότι «η απώλεια αυτή δεν αντικαθίσταται με τίποτα, όμως ο βίος αυτός, η πορεία αυτής της ζωής, ας παραδειγματίζει όλους μας».





κολλα μεταφραση αγγλικα

εκπα εμμε ανακοινωσεισ

Η αναφορά του υπουργού Οικονομικών ότι όλα είναι ανηρτημένα στις ιστοσελίδες της Commission ή του ΔΝΤ και πως οι συνεργάτες του βουλευτή θα μπορούσαν να τον είχαν ενημερώσει αντί να καταθέτει ερωτήσεις στη Βουλή, εκνεύρισαν τον Γιάννη Κουτσούκο.


εκπα εμμε ανακοινωσεισ

συνταγη ρυζι φιδε

χειραψια των μασονων

«Λυπάμαι πραγματικά, να ζητήσετε συγγνώμη για το θράσος σας, εγώ δεν έχω σπουδάσει σε ξένα πανεπιστήμια, αλλά ξέρω να χειρίζομαι το Διαδίκτυο... Την επιστολή που στείλατε εσείς και ο κ. Στουρνάρας στο ΔΝΤ με τις 21 δεσμεύσεις δεν θα την βρω στο site του ΔΝΤ», απάντησε σε έξαλλη κατάσταση ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.


«Αν δώσεις ένα ψάρι σε έναν άνθρωπο τον κρατάς ζωντανό για μια ημέρα, αν του μάθεις πώς να ψαρεύει τον κρατάς ζωντανό για όλη του τη ζωή», σχολίασε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και πρόσθεσε: «Υπάρχουν όλα στο δημόσιο χώρο. Να φέρετε έναν συνεργάτη σας εδώ να σας εξηγήσουν οι δικοί μου συνεργάτες πώς να τα κατεβάσετε αυτά από το Ίντερνετ, να μπείτε στο site του ΔΝΤ και να τα κατεβάσετε».


Προχωρώντας ένα ακόμη βήμα, ο υπουργός Οικονομικών κάλεσε τον κ. Κουτσούκο να καθίσει να διαβάσει το μνημόνιο. «Ο κ. Κουτσούκος είναι σαν φοιτητής που δεν έχει ετοιμαστεί και μετά φωνάζει για να βρει το δίκιο του. Ακόμη κι αυτό που ζητήσατε υπάρχει στη δημόσια σφαίρα, καθίστε κάτω και διαβάστε το Μνημόνιο», είπε.


Να ρίξει τους τόνους επιχείρησε ο αντιπρόεδρος Σπύρος Λυκούδης, ο οποίος σε μια πυροσβεστική παρέμβαση υπενθύμισε στον κ. Τσακαλώτο πως «ο βουλευτής ερωτά και ο υπουργός απαντά» και πως όταν ζητάει στοιχεία κάποιος βουλευτής, συνήθως του τα δίνουν και δεν τον αφήνουν να ψάχνει στο Internet.


χαλασμενη χελωνα δεη

υποκινούμενος αγγλικα
Μεταμεσονύκτια καταδίωξη στην Κρήτη - Προσπάθησε να εμβολίσει ... και το περιπολικό!

Κινηματογραφικές σκηνές εκτυλίχθηκαν, τα ξημερώματα, στην Εθνική Οδό Ηράκλειο - Αγιος Νικόλαος Κρήτης.


χαλασμενη χελωνα δεη

Όχημα 4Χ4 με ελιγμούς, στο ύψος του ΚΤΕΟ, παρενοχλούσε τους άλλους οδηγούς, ενώ μάλιστα ο οδηγός του προκάλεσε και φθορές σε διερχόμενο ΙΧ, με επιβαίνοντες τρεις εργαζόμενους που κατευθύνονταν προς το νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου. Αφού έσπασε τα τζάμια του οχήματα με κατσούνα, το εμβόλισε με το 4Χ4.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Στη θέα του περιπολικού, ο 29χρονος οδηγός έκανε αναστροφή στο ΒΟΑΚ και τράπηκε σε φυγή. Ακολούθησε καταδίωξη, το φορτηγό όχημα εξετράπη της πορείας του στην περιοχή των Γουβών, ωστόσο ο οδηγός δε φάνηκε να πτοείται!

Προσπάθησε να εμβολίσει ακόμη και το περιπολικό, όμως οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης πέρασαν χειροπέδες στον 29χρονο, τελικά περίπου στις 06.30 το πρωί.

Ο συλληφθείς είναι γνώριμος των διωκτικών αρχών, έχει απασχολήσει στο παρελθόν για ποινικό αδίκημα, και στην κατοχή του βρέθηκε μαχαίρι και ποιμενική ράβδος.

Ο 29χρονος, ως και αυτή την ώρα, βρίσκεται σε κατάσταση έντασης, στα κρατητήρια, ενώ η αστυνομία λαμβάνει καταθέσεις από τους τρεις επιβαίνοντες στο ΙΧ για την αναίτια επίθεση που δέχτηκαν αλλά και από τους αστυνομικούς που συμμετείχαν στην καταδίωξη, σύμφωνα με το cretalive.gr.



η καρυστος

Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019

στελλα η σμυρνια σφακιανακης

φαρμακεια εφημερευοντα θεσσαλονικη πολιχνη
ζωδια και γενέθλια

Η θερμοκρασία στον Έβρο έχει πέσει κάτω από το μηδέν, με αποτέλεσμα οι μετανάστες να αναζητήσουν τρόπο να ζεσταθούν. Το βράδυ της Δευτέρας, λοιπόν πήγαν στο καφενείο και πήραν, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του evros24.gr, δύο τσουβάλια με ξύλα που βρήκαν.


στελλα η σμυρνια σφακιανακης

Πριν αποχωρήσουν όμως με τα ξύλα, άφησαν έναν φάκελο που περιείχε δέκα ευρώ και ένα σημείωμα με το οποίο εξηγούσαν ότι δεν ήθελαν να πάρουν τίποτα, απλά δεν άντεχαν το κρύο.


Στο σημείωμα, που ήταν γραμμένο στα αγγλικά, ανέφεραν πως προέρχονται από την Τουρκία και ήθελαν να ανάψουν φωτιά. «Σας παρακαλώ, δεχθείτε αυτά τα χρήματα», σημείωναν.


Ο ιδιοκτήτης του καφενείου κ. Δημήτρης Καζαντζής, μιλώντας στο Ράδιο Θεσσαλονίκη, είπε πως πήγε στον γείτονά του για να του μεταφράσει το σημείωμα. «Απόρησα που είδα έναν λευκό φάκελο και η έκπληξή μου ήταν ακόμη μεγαλύτερη όταν είδα μέσα τα 10 ευρώ».


Ο ίδιος τόνισε πως ήταν η πρώτη φορά που συνέβαινε κάτι τέτοιο και είπε πως από το κατάστημά του περνούν καθημερινά δεκάδες μετανάστες, αλλά δεν έχει δημιουργηθεί ποτέ κανένα πρόβλημα.


figohfio2


λιποδιαλυτες για γυναικες κυπρος

συσκευη χειροπετσετας με φωτοκυτταρο
ταινια το παγωμενο ποταμι

Οι συμβολαιογράφοι, σύμφωνα με ανακοίνωση της επιτροπής, θα απέχουν από τη διενέργεια πλειστηριασμών κατοικίας με επισπεύδοντες τις τράπεζες, το ελληνικό Δημόσιο, τα ασφαλιστικά ταμεία και τους ΟΤΑ, όσον αφορά την κατοικία του οφειλέτη-φυσικού προσώπου.


λιποδιαλυτες για γυναικες κυπρος

Κατ' εξαίρεση, θα διεξάγονται πλειστηριασμοί κατόπιν χορηγηθησομένης αδείας εκ των Συλλόγων ή της συντονιστικής επιτροπής των Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος, σύμφωνα με τις αποφάσεις της συντονιστικής επιτροπής.


Καταλήγοντας οι συμβολαιογράφοι τονίζουν πως «αδικαιολόγητα στοχοποιείται ο Έλληνας συμβολαιογράφος κατά τη διεξαγωγή εκείνων των πλειστηριασμών που καμία σχέση δεν έχουν με πλειστηριασμό της πρώτης και μοναδικής κατοικίας των συμπολιτών μας».


καγκελο κρεβατιου αμεα

Στο πλαίσιο της ίδιας πολιτικής εντάσσονται οι επισκέψεις του πρωθυπουργού στην Τουρκία, στην Αίγυπτο, στο Ισραήλ, την Παλαιστίνη και το Ιράν. Όπως τονίζουν, οι σχέσεις φιλίας και συνεργασίας που οικοδομεί η Ελλάδα με μια σειρά από χώρες, συμβάλλουν στη δημιουργία ενός πόλου ειρήνης και σταθερότητας, ιδιαίτερα αναγκαίου, σε μια περίοδο όξυνσης των περιφερειακών εντάσεων και συγκρούσεων. Χαρακτηριστικά, ο πρωθυπουργός παρομοιάζει την Ελλάδα με «ένα δέντρο που έχει τις ρίζες του στη Δύση, αλλά απλώνει τα κλαδιά του στην Ανατολή, τον Νότο και τον Βορρά».


καγκελο κρεβατιου αμεα

παλι γυρνασ στο μυαλο μου στιχοι


Οι ίδιες πηγές αναφέρουν, ότι ο αναβαθμισμένος περιφερειακός ρόλος της Ελλάδας, αναγνωρίζεται ρητά στις κοινές δηλώσεις που ακολούθησαν τις επίσημες συναντήσεις με τον Ρώσο και τον Κινέζο Πρόεδρο. Από την δική του πλευρά, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, έδωσε έμφαση στο ρόλο αυτόν που έχει αναλάβει η Ελλάδα, ενώ έδειξε ότι είναι απόλυτα ενήμερος για την αναβάθμιση των σχέσεων της Ελλάδας με την Ρωσία και την Κίνα.


Η αναβάθμιση του διεθνούς ρόλου της χώρας μας, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, είναι καρπός μιας προσπάθειας, ή οποία καταβλήθηκε μέσα σε εξαιρετικά δυσμενείς συνθήκες, στη δίνη μιας σοβαρότατης διπλής κρίσης: της οικονομικής κρίσης και της κρίσης του προσφυγικού.



γιαούρτι ζωντανό

υλη μεταπτυχιακου φιλολογιας απθ

παρομοιωσεις ασκησεις γ δημοτικου

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε, κύριες αιτίες που δημιουργούν τις εσφαλμένες καταχωρήσεις είναι οι ακόλουθες:


υλη μεταπτυχιακου φιλολογιας απθ

-Περίπτωση κλοπής οχήματος η οποία έχει δηλωθεί στην οικεία Αστυνομική Αρχή, αλλά δεν έχουν ενημερωθεί αντιστοίχως οι βάσεις δεδομένων. Στην περίπτωση αυτή οι πολίτες πρέπει να προσκομίσουν στις υπηρεσίες Μεταφορών της Περιφέρειας απλό φωτοαντίγραφο της βεβαίωσης της Αστυνομικής Αρχής για τη δήλωση της κλοπής, ώστε να υπάρξει η σχετική καταχώρηση.


-Περίπτωση οριστικής διαγραφής του οχήματος λόγω ανακύκλωσής του, με πρωτοβουλία του ιδιοκτήτη. Στην περίπτωση αυτή πρέπει να προσκομιστεί στις υπηρεσίες Μεταφορών της Περιφέρειας πιστοποιητικό καταστροφής από την ΕΔΟΕ (Εναλλακτική Διαχείριση Οχημάτων Ελλάδος, Τηλ. 210 6899039, info@edoe.gr) για να ολοκληρωθεί η διαδικασία οριστικής διαγραφής του οχήματος και να γίνει η σχετική ενημέρωση της βάσης δεδομένων.


-Περίπτωση οριστικής διαγραφής του οχήματος λόγω ανακύκλωσής του με παρέμβαση του οικείου Δήμου. Εάν το όχημα έχει παραληφθεί πριν την εφαρμογή του ΠΔ 116/2004, πρέπει στις υπηρεσίες Μεταφορών της Περιφέρειας να υποβληθεί βεβαίωση του Δήμου ότι παρελήφθη το συγκεκριμένο όχημα (αριθμός πλαισίου ή αριθμός κυκλοφορίας) και παρεδόθη στον (τότε) ΟΔΔΥ (νυν ΔΔΔΥ) και βεβαίωση του φορέα αυτού για το συγκεκριμένο όχημα (αριθμός πλαισίου ή αριθμός κυκλοφορίας) με την ένδειξη ότι εκποιήθηκε για διάλυση (SCRUP).


-Περίπτωση μεταβίβασης του οχήματος, η οποία συμφωνήθηκε μεταξύ των ενδιαφερομένων πολιτών (πωλητή - αγοραστή) αλλά δεν ολοκληρώθηκε. Στις περιπτώσεις αυτές η διαδικασία της μεταβίβασης ολοκληρώνεται με την υποβολή, στις υπηρεσίες Μεταφορών της Περιφέρειας, των προβλεπόμενων δικαιολογητικών και την έκδοση άδειας κυκλοφορίας στο όνομα του νέου ιδιοκτήτη (αγοραστή).



μποτακια με μεσαιο τακουνι

σεληνη τριγωνο με πλουτωνα

χαριν βικιλεξικο

«Με τριετές σχέδιο η ελληνική κυβέρνηση θέλει να προχωρήσει στη μεταρρύθμιση της δημόσιας διοίκησης της χώρας και να την καταστήσει πιο αποτελεσματική» σημειώνει η εφημερίδα Handelsblatt και προσθέτει:


σεληνη τριγωνο με πλουτωνα

αλληλεπιδραση ατομου κοινωνιας

«Το σχέδιο που παρουσιάστηκε την Τετάρτη προβλέπει την καλύτερη εκπαίδευση δημοσίων υπαλλήλων, την πρόσληψη προσωπικού με ψηφιακές δεξιότητες και τη μετάθεση θέσεων εργασίας σε τομείς όπου υπάρχει πραγματική ανάγκη. Επιπλέον, προβλέπεται η καταπολέμηση της διαδεδομένης οικογενειοκρατίας. Μέχρι το 2020 οι δημόσιες υπηρεσίες θα έχουν αποκομματικοποιηθεί και θα είναι ανεξάρτητες, υποσχέθηκε η υπουργός Όλγα Γεροβασίλη, υπεύθυνη για την ανασυγκρότηση της δημόσιας διοίκησης. Η διοικητική μεταρρύθμιση αποτελεί βασικό αίτημα των χρηματοδοτών της Ελλάδας. Το 2010 σχεδόν ένας στους πέντε απασχολούνταν στον δημόσιο τομέα. Από τότε ο αριθμός των ανθρώπων που απασχολούνται στο Δημόσιο μειώθηκε κατά 18%».


had



ο κηπος της τρωων

Συγκεκριμένα θα καταβληθούν στους συνταξιούχους Δημοσίου, ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΝΑΤ, ΚΕΑΝ και των υπολοίπων ταμείων του υπουργείου Εργασίας, αλλά και οι επικουρικές συντάξεις από το ΕΤΕΑ.


ο κηπος της τρωων

εθνικη leasing αε. χρηματοδοτικων μισθωσεων

Αναλυτικά:


- Το Δημόσιο θα καταβάλλει τις συντάξεις σήμερα, 30 Μαρτίου 2017


- Το ΙΚΑ θα καταβάλλει τις συντάξεις σήμερα, 30 Μαρτίου 2017


- Ο ΟΑΕΕ θα καταβάλλει τις συντάξεις στις 03 Απριλίου 2017


- Ο ΟΓΑ θα καταβάλλει τις συντάξεις στις 03 Απριλίου 2017


- Το ΝΑΤ και ΚΕΑΝ θα καταβάλλουν τις συντάξεις σήμερα, 30 Μαρτίου 2017


- Το ΕΤΕΑ θα καταβάλλει τις επικουρικές συντάξεις στις 4 Απριλίου 2017


- Τα υπόλοιπα Ταμεία του Υπουργείου Εργασίας θα καταβάλλουν τις συντάξεις σήμερα, 30 Μαρτίου 2017



ελαφρια χημειοθεραπεια

πεππα το γουρουνακι μικρος αλεξαντερ

ζωακια και ηχοι

Χιλιάδες εργαζόμενοι και μέλη συνδικάτων συγκεντρώνονται στην πλατεία Συντάγματος και εν συνεχεία θα πραγματοποιήσουν πορεία στην Αμερικανική πρεσβεία.


πεππα το γουρουνακι μικρος αλεξαντερ

προγραμμα τυφλου συστηματος download

Η εικόνα όμως που έκλεψε την παράσταση ήταν εκείνη μίας νεαρής γυναίκας που βρέθηκε ανάμεσα στους συγκεντρωμένους, αλλά δεν ήταν μόνη της. Είχε μαζί της το μωρό της μέσα στο καρότσι.


Οι συγκεντρωμένοι φυσικά έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το μωρό και εκείνη απλόχερα σκόρπιζε χαμόγελα σε όλους.


mitera 2


(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)